View Full Version : ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΡΜΠ RUN VXR-GT-X8
Καλησπέρα !
Θα ήθελα να ρωτήσω μια ζημιά (σπάσιμο "Αυτάκι" σλάιτ) ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΑΡΜΠ RUN VXR-GT-X8 ΣΤΡ #28 WAL για σκούτερ χ8 Piaggio 200cc και ανοιγμα μοτερ γιατι δεν παιρνει καθολου μπροστα υπαρχει περιπτωση να εχει μπει σε κινητήρα? και αν περιπου γνωρίζει κάποιος το κόστος γιατί ειμαι ασχετη
Ευχαριστώ πολύ
Σε καποια Piaggio εχει συμβει αυτο.
Το κοστο εξαρταται απο τι συνεβη, δυσκολο να γινει ηλεκτρονικη διαγνωση μεσω φορουμ.
Παιδιά μου έφυγε το κεφάλι η ζημιά που μου έβγαλε το χ8 ειναι συνολικά 800 ευρώ. Αστο του λέω οπως ειναι λυμένο και θα ψαξω μονη μου τα ανταλλακτικά σιγά σιγά. Φρίκη τοσο εχει το μηχανακι μεταχειρισμένο. Ασε που μου ειπε ότι θέλει για το λύσιμο μονο του μοτέρ και τα υπολοιπα 170 ευρώ χωρίς να κάνει κάτι άλλο !!!!!!!:cry:
Συμφέρει να πάρω ολοκληρο μοτέρ και καρμπυρατέρ ή να ψαξω μονη μου να βρω τα ανταλλακτικά , κυλινδροπίστονα, και δεν ξέρω και γω τι άλλο?
Το μηχανακι ειναι σε αξιοπρεπη κατασταση;
Ριξε μια ματια στην αδεια σου. Αναγραφει τον ΑΡΙΘΜΟ κινητηρα ή μονο τον τυπο του;
Εαν βρεις μεταχειρισμενο κινητηρα που ξερεις οτι λειτουργει καλα ή μπορει καποιος να σου εγγυηθει, τοτε οπως ειναι τον φορτωνεις επανω.
Ευχαριστώ Pew ναι ειναι σε αξιοπρεπή κατάσταση , εψαχνα για μοτέρ σε καλή κατασταση ομως μου ζήτούσαν 500 ευρώ αλλά τελικά θα το πάω σε άλλον μηχανικό ο οποίος το είδε και ειπε ότι με 300 ευρώ το πολύ θα φτιάξει τη ζημιά. θα δείξει... ας ελπισω να μην βγάλει κάτι άλλο... ΕΥχαριστώ πολυ!
Ο κινητηρας θεωρειται αξιοπιστος... εχω δει τετοια μοτερ με 90000χλμ δουλεμενα με το χειροτερο δυνατο τροπο, χωρις να καινε λαδι η να βαρανε ολα κλακετες.
Εαν ο μαστορας με τα 300€ θεωρειται αξιοπιστος, τοτε go ahead...
Εαν δεν ξερει τι σκαλιζει και πως θα το λυσει/δεσει, μαλλον απο εκει θα ξεκινησει η Οδυσσεια σου! :(