View Full Version : Πρόβλημα μπιέλας
Orestis_chally
17/12/2017, 18:28
Καλησπέρα στην ομάδα του μότο έχω το εξής πρόβλημα αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει
Μετά από την τοποθέτηση ρευμάτων racing με φώτα το μηχανάκι βαρεσε πηθανοτατα μπιέλα από τον θόρυβο τουλάχιστον αυτό φαίνεται να είναι.
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν είναι κάτι άλλο και αν ναι πως αντιμετωπίζεται.
ΥΓ το μηχανάκι το φτιάχνω εγώ ο ίδιος προσωπικά από μεράκι
Το μηχανάκι είναι honda chally
Ti είναι τα racing ρεύματα?
Λάδια είχε?
Orestis_chally
17/12/2017, 18:51
Ρεύματα με μικρότερη διάμετρο και βάρος βολάν για πιο γρηγορο ανέβασμα στροφών
Εκείνη τη στιγμή μόλις είχα βάλει τα καινούργια λάδια αλλά πήρε μπροστά με την πρώτη και ανέβασε στιγμιαία στροφές από περισια βενζίνη που είχε από της δοκιμές να δω αν ήθελε ρυθμησμα το φωτοκύτταρο
Η δοκιμές γίνανε χωρίς λάδια ίσως υπάρχει πιθανότητα να φύγανε τα λάδια από το κουζινετο και να πήρε μπροστά στεγνό
Δοκιμές χωρίς λάδια;;;;;
Και ρωτάς αν την άκουσε η μπιέλλα;
και να μην την άκουγε άμεσσα ήταν θέμα χρόνου...
Το ελάφρωμα του βολάν έγινε σωστά? Ειναι σωστά ζυγισμένο?
Πραγματικα θελει πολυ προσπαθεια για να βαρεσει ενα τετοιο μοτερ.....
Orestis_chally
17/12/2017, 20:47
Ο στοφαλος είναι χειροποίητος από μηχανουργείο του Αασα με 54 διαδρομή και το βολάν και τα ρεύματα είναι αντιγραφή των ρευμάτων της takekawa μόλις το επιβεβαίωσα έχει βαρεσει μπιέλα ξέρουμε κόστος αντικατάστασης;;;
Orestis_chally
17/12/2017, 20:51
Στην δοκιμή δεν πήρε μπροστά το μοτέρ γι'αυτό μου κάνει εντύπωση που βαρεσε μπιέλα
Απ' τη στιγμή που θα το κάνεις μόνος σου και έχοντας κάνει τόσες μετατροπές, μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα το κόστος! Δε γνωρίζω πόσο κοστίζει μια μπιέλα γι αυτό το μηχανάκι.
Orestis_chally
17/12/2017, 20:53
Ελπίζω να μην ξεπερνά τα 80 ευρώ γτ μετά συμφέρει αντικατάσταση
Orestis_chally
17/12/2017, 20:54
Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας ας ελπίζουμε ότι δε θα με κάνουν μεροκάματο στην αντικατάσταση
Δοκιμές χωρίς λάδια;;;;;
Και ρωτάς αν την άκουσε η μπιέλλα;
και να μην την άκουγε άμεσσα ήταν θέμα χρόνου...
Γιατί χρειάζεται λάδια το μοτερ?:bawl:
GiannisBlessed
25/12/2017, 21:43
Γιατί χρειάζεται λάδια το μοτερ?:bawl:
γιατι εγω νομιζω οτι με το "δοκιμες" απλα εννοει οτι με το χερι ξερω γω η την μιζα γυρισε κανα δυο φορες το μοτερ να δει με το λαμπακι αν δουλευει το "ματι" της αναφλεξης...
Orestis_chally
26/12/2017, 11:19
Μίζα δεν έχει οι δοκιμές γίναν με την μανιβέλα και χωρίς μπουζί για να μην έχει συμπίεση
πως ανεβασε στροφες απο τη στιγμη που κανεις δοκιμες χωρις μπουζι=δε παιρνει μπρος...
τι νοημα εχουν οι δοκιμες χωρις λαδι και μπουζι δε γνωριζω.
αν απλα εβγαλες το παλιο βολαν και κουμπωσες το καινουριο χωρις να ζυγισεις το στροφαλο, η ζημια μαλλον ειναι μεγαλυτερη απο μπιελα.
Ετσι για να μαθαίνουμε κι εμείς ρε καρντασια, θα μΕ πει κανεις πως γίνεται να βαρέσει μπιέλα ενα μηχανακι χωρίς συμπίεση και χειροκίνητα..??
Ετσι για να μαθαίνουμε κι εμείς ρε καρντασια, θα μΕ πει κανεις πως γίνεται να βαρέσει μπιέλα ενα μηχανακι χωρίς συμπίεση και χειροκίνητα..??
Και πως γίνεται να ανεβάσει στροφές χωρίς μπουζί....
Και πως γίνεται να ανεβάσει στροφές χωρίς μπουζί....
Αμα συνδεσεις την μανιβελα με ενα αριστερόστροφο δραπανο και λοβό ξεκομπλαρίσματος στις 240 μοίρες, γίνεται..
Orestis_chally
29/12/2017, 23:24
Η δοκιμές γίνανε για να ρυθμίσω το μάτι της ηλεκτρονικής στην σωστή απόσταση
Orestis_chally
29/12/2017, 23:26
Στην περίπτωση αυτή δεκατεσσαρι καρυδάκι και δράπανο από το βολάν
Κάποια πράγματα παραμένουν ίδια όσα χρόνια κι αν περάσουν. Καλή χρονιά εύχομαι κι ελπίζω να είναι φτηνό το κοστούμι
Orestis_chally
30/12/2017, 09:10
Καλή χρονιά και σε σας φτηνό παει το κουστούμι αφού εργατικά δεν έχω αλλιώς θα έκλαιγα