View Full Version : Lifan 110cc Βελτιωση
PhantomHAF
23/12/2017, 23:17
Καλησπερα στην ομαδα εχω ενα honda supra με Lifan 110cc μοτερ και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να του κανω καμια βελτιωση στο μοτερ πχ
να του αλλαξω κανα κυλινδροπιστονο, εκκεντροφορο και καρμπυρατερ γινεται ;
ειμαι αχρηστος σε αυτα τα πραγματα απλα θελω να ρωτησω. :look:
ZHKAS2002
28/12/2017, 11:45
Καλησπερα στην ομαδα εχω ενα honda supra με Lifan 110cc μοτερ και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να του κανω καμια βελτιωση στο μοτερ πχ
ειμαι αχρηστος σε αυτα τα πραγματα απλα θελω να ρωτησω. :look:
Ναι φιλε και βεβια γινεται αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να φτιαξεις ενα μοτερ lifan...το honda το δικο του δεν το εχεις?
Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται..
(μη παραλείψεις να αλλαξεις και τα ρευματα μη κονομήσεις καμια ψύξη..) ;)
PhantomHAF
08/01/2018, 00:35
Βεβαιως εχω το δικο του απλα οταν το αλλαξα με το lifan κατι επαθε το δικο του το μοτερ απο μεσα και κολλησε τωρα ειναι φτιαγμενο απλα βαριεμαι να το στρωνο μετα :P παντως το lifan το εχω 7 χρονια πανω και δεν εχει παθει τιποτα μεχρι και σημερα,
Συγγνωμη που απαντησα αργα για τι επαθα ενα ατυχημα με το μηχανακι και εχω το ποδι μου σε ναρθηκα καταταλα το μηχανακι δεν επαθε τιποτα υγεια πανω απ ολα καλη χρονια και ευχαριστω για της απαντησεις σας!
επαθα ενα ατυχημα με το μηχανακι και εχω το ποδι μου σε ναρθηκα καταταλα το μηχανακι δεν επαθε τιποτα
Ιδου ενας σοβαρος αναβατης που θεωρεί τα μελη του σώματος του αναπόσπαστο μερος του μηχανακίου του..!!!
Περαστικα φιλαρακι και χεσε το μοτερ και τις βελτιώσεις του..:beer: