PDA

View Full Version : ΑΓΟΡΑ HONDA GLX

ZHKAS2002
27/12/2017, 11:10
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ GLX:)
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ 56 AASA ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ 55 ΠΑΛΙ AASA PWK ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ:

1)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ?
2)ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ?
3)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ...

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΠΙΟΥ:p:smokin:

taisteal
27/12/2017, 14:20
Το AASA τριγωνικό με μπερδεύει...

teogtp
27/12/2017, 14:34

Εκεί είναι που θα σκαλωσει η μεταβίβαση;
:p

Bowleno
27/12/2017, 14:35

εχει πιστόνι από περιστροφικό μοτέρ, (Wankel) τι δεν καταλαβαίνεις; :confused:

:D

bulmont
27/12/2017, 15:27

Ενώ άμα ήταν τετραγωνικό θα τα καταλάβαινες όλα, έτσι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ZHKAS2002
27/12/2017, 15:39
στροφαλο τριγωνικο 56mm διαδρομη λεω...
και πιστονι 55mm...

taisteal
27/12/2017, 15:41
στροφαλο τριγωνικο 56mm διαδρομη λεω...
και πιστονι 55mm...

Ε πές το τόση ώρα και ψάχνομαι με google να βρω άκρη..
Άμα δεν είναι μαμά μην το πάρεις.

ZHKAS2002
27/12/2017, 15:43
Γεια πειτε μου τρ λιγο αν μπορειτε τι θα πρεπει να προσεξω περι μεταβιβασης...:)

ZHKAS2002
27/12/2017, 15:45
Μαμα GLX δεν βρισκεις πουθενα πλεον και ουτε προκειτε να παρω κινεζικο:D

taisteal
27/12/2017, 15:45
Γεια πειτε μου τρ λιγο αν μπορειτε τι θα πρεπει να προσεξω περι μεταβιβασης...:)

Γεια.
http://www.yme.gr/index.php?tid=334

ZHKAS2002
27/12/2017, 15:50
Ναι αυτα τα ξερω στο περιπου...αλλα το θεμα ειναι αν θα μπορεσει να γινει η μεταβιβαση...
Και καποιες συμβουλες τι θα πρεπει να προσεξω σχετικα με τα χαρτια του και μαυτα αν ειναι σωστα...

ZHKAS2002
27/12/2017, 19:30
Αντε ρε παιδια

o_gavros
27/12/2017, 19:34
Αντε τι;

bulmont
27/12/2017, 19:56
Αντε τι;

''Αντε ρε παιδιά''.......το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, τι δεν κατάλαβες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Bowleno
27/12/2017, 20:01
Αντε τι;

Αντε ρε παιδιά πάμε να φύγουμε εννοΑει, μάλλον :D

Dimos35
27/12/2017, 20:08
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ GLX:)
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟ 56 AASA ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ 55 ΠΑΛΙ AASA PWK ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ:

1)ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ? Ναι μπορεί.
2)ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ? Ναι μπορείς.
3)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ... Αν όπως υποπτεύομαι είσαι ανήλικος, χρειάζεσαι υπεύθυνες δηλώσεις από τους γονείς σου ότι συναινούν στην αγορά του στο όνομά σου.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΠΙΟΥ:p:smokin: Δεν θα έπαιρνα ποτέ κανιβαλισμένο GLX, η γνώμη μου ... μακριά. .

Φιλαράκο, αν το 2002 είναι η χρονολογία γέννησης σου, όλο αυτό δεν είναι απλά λάθος αλλά κάτι παραπάνω.

lykourgi
27/12/2017, 20:15
Κοίτα να συμφωνούν οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα που αναγράφονται στην άδεια, με τους αντίστοιχους πάνω στο μηχανάκι.
Κάνε και μια αναζήτηση για τον όρο "μεταβίβαση" σε τίτλους φόρουμς, εδώ στο moto.gr. Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα.

Γενικά εστίασε στο να είναι η διαδικασία καθ' όλα νόμιμη.
Τα τεχνικά φτιάχνονται εύκολα. Παπί είναι.

Pearl Nebular
27/12/2017, 20:20
ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΑΛΟ 56 AASA ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ 55 ΠΑΛΙ AASA PWK ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ...

Από τριγωνικό εγώ το μόνο που ξέρω είναι ραντάρ...
https://www.youtube.com/watch?v=J6oZOkKJSfU

ZHKAS2002
27/12/2017, 23:11
Εσύ Pearl Nebula τριγωνικος είναι ο στρόφαλος μη μας το παίζεις έξυπνος διάβασε όλο το φόρουμ το εξηγώ και σε έναν αλλο

ZHKAS2002
27/12/2017, 23:17
Κοίτα να συμφωνούν οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα που αναγράφονται στην άδεια, με τους αντίστοιχους πάνω στο μηχανάκι.
Κάνε και μια αναζήτηση για τον όρο "μεταβίβαση" σε τίτλους φόρουμς, εδώ στο moto.gr. Θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα.

Γενικά εστίασε στο να είναι η διαδικασία καθ' όλα νόμιμη.
Τα τεχνικά φτιάχνονται εύκολα. Παπί είναι.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε

ZHKAS2002
27/12/2017, 23:26
Φιλαράκο, αν το 2002 είναι η χρονολογία γέννησης σου, όλο αυτό δεν είναι απλά λάθος αλλά κάτι παραπάνω.
Σε ευχαριστώ και σένα φίλε για τις απαντήσεις σου...
Για να το πάρω στο όνομα μου ποια είναι η διαδικασία;;
Γίνεται να βγαλω αφμ από τρ;;;

teogtp
28/12/2017, 07:53
Όταν με το καλο βγάλεις δίπλωμα έλα να τα πούμε.
Τώρα απλά πας να κάνεις μ@λακια.
:wave2:

ZHKAS2002
28/12/2017, 10:45
Όταν με το καλο βγάλεις δίπλωμα έλα να τα πούμε.
Τώρα απλά πας να κάνεις μ@λακια.
:wave2:

Οδηγαω ηδη εδω και ενα χρονο χωρις διπλωμα δεν ειναι προβλημα αυτο...:D

teogtp
28/12/2017, 10:51
Καληνύχτα Ελλάδα....

ZHKAS2002
28/12/2017, 11:02
Καληνύχτα Ελλάδα....

Μα αφου σας εξηγησα σε χωριο μενω δεν το χρειαζομαι το διπλωμα το χρειαζομαι μονο για να πηγαινω σε αλλα χωρια;)
Επιτελους το καλοκαιρι το βγαζω:D

Sapadak
28/12/2017, 11:07
Μα αφου σας εξηγησα σε χωριο μενω δεν το χρειαζομαι το διπλωμα το χρειαζομαι μονο για να πηγαινω σε αλλα χωρια;)

Ε δεν το είχες πει ξεκάθαρα οτι θα είναι μόνο χωριό με χωριό.

Τώρα το ξεκαθάρισες, όλα καλά.

BTW
Γιατι να βγάλεις το καλοκαίρι? Τζαμπα τα φράγκα, ρίξτα καλύτερα στο παπί λέω εγω

ZHKAS2002
28/12/2017, 11:31
Ε δεν το είχες πει ξεκάθαρα οτι θα είναι μόνο χωριό με χωριό.

Τώρα το ξεκαθάρισες, όλα καλά.

BTW
Γιατι να βγάλεις το καλοκαίρι? Τζαμπα τα φράγκα, ρίξτα καλύτερα στο παπί λέω εγω

Οχι το διπλωμα θα το βγαλω γιατι αμα τυχη μια στραβη ακομα και αν δεν φταιω θα την πληρωσω εγω...

ZHKAS2002
28/12/2017, 11:39
391642
Για πειτε τη γνωμη σας...;):smokin:

teogtp
28/12/2017, 11:43
391642
Για πειτε τη γνωμη σας...;):smokin:

Έχεις σκισμένο τζιν.

ZHKAS2002
28/12/2017, 11:53
Έχεις σκισμένο τζιν.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol:

Sapadak
28/12/2017, 12:13
Οχι το διπλωμα θα το βγαλω γιατι αμα τυχη μια στραβη ακομα και αν δεν φταιω θα την πληρωσω εγω...

Σωστός δεν το σκέφτηκα έτσι.

Μέχρι τότε όμως?

azar41
28/12/2017, 12:15
Σε καλή κατάσταση φαίνεται ,πάρτο,θα κάνεις την διαφορά αφού όλοι οι φίλοι σου θα έχουν παπιά.

ZHKAS2002
28/12/2017, 12:21
Σωστός δεν το σκέφτηκα έτσι.

Μέχρι τότε όμως?

εεεεε νταξει αμα προσεχεις δεν γινεται τιποτα...μονο απο κανα μεθυσμενο...:p

ZHKAS2002
28/12/2017, 12:32
Σε καλή κατάσταση φαίνεται ,πάρτο,θα κάνεις την διαφορά αφού όλοι οι φίλοι σου θα έχουν παπιά.

Δικια μου ειναι η φλορετα (του πατερα μου) γι αυτο και ειπαμε τρ να παρω ενα αλλο μηχανακι ωστε να μην παει χαμενη η φλορετα αν και την προσεχω υπερβολικα:p
Εχει χαρτια τα παντα το δικο της το μοτερ με τους κωδικους της αδειας και εχει το δικο της το χρωμα δεν την εχουμε βαψει μονο το πισω το φτερο εχουμε βαψει...ολα τα υπολοιπα ειναι ολα τα δικα της τπτδεν εχουμε αλλαξει...

BLiTzER
28/12/2017, 13:00

Και θα σε περνάνε από παντού. Ακόμα κι όταν δουλεύει το μηχανάκι σου.

εεεεε νταξει αμα προσεχεις δεν γινεται τιποτα...μονο απο κανα μεθυσμενο...:p

Έτσι ακριβώς είναι. Όσοι την πατάνε, είναι απρόσεκτοι.

Sapadak
28/12/2017, 14:38
Έτσι ακριβώς είναι. Όσοι την πατάνε, είναι απρόσεκτοι.

Και όσοι είχαν διαβάσει, έγραψαν καλά

bulmont
28/12/2017, 15:12
Να σου πώ ρε Ζήκο, αυτοκίνητο οδηγάς;;;;;;;;;;;;;;;;

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/469867

ZHKAS2002
28/12/2017, 16:09
Να σου πώ ρε Ζήκο, αυτοκίνητο οδηγάς;;;;;;;;;;;;;;;;

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/469867

XAXAXAXA
Oδηγαω ναι αλλα παντα μαζι και με καποιο μεγαλυτερο και μεσα στο χωριο παραεξω οχι;)

ZHKAS2002
28/12/2017, 16:16
Και θα σε περνάνε από παντού. Ακόμα κι όταν δουλεύει το μηχανάκι σου.
Οχι ενταξει παταει τα 80...παει καλα αλλα και παλι θα ειμαι πισω:p
Αλλα νταξει τρ θα παρω το glx...
Yπαρχουν αλλα δυο καλα και δυνατα στην περιοχη απο αλο χωριο...ενα chally και ενα glx...και τρ θα ρθει και το τριτο:D

spyrval
28/12/2017, 16:25
Ρε φίλε το τρ τρ τρ που γράφεις συνέχεια τί είναι; Απ'τη φλορέτα ακούγεται;

ZHKAS2002
28/12/2017, 16:34

Greeklish σορρυ...:rolleyes:
΄τωρα΄ σημαινει:p

ZHKAS2002
28/12/2017, 16:48
391657
Ρε παιδια μια φωτο το glx ξεχασα να το στειλω...:p

Για πειτε μου γνωμες;)

bulmont
28/12/2017, 16:49

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι.......είναι από τον τριγωνομετρικό στόφαλο με την τριγωνική βαλβίδα στον κυβοκύλινδρο.....

ZHKAS2002
28/12/2017, 16:57
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟχι.......είναι από τον τριγωνομετρικό στόφαλο με την τριγωνική βαλβίδα στον κυβοκύλινδρο.....

εεεεεε ρε φιλε ξερω γω νομιζα πως το λεγε σταληθεια τι να πω?:lol:

Pearl Nebular
28/12/2017, 17:04
Είναι φανερό πως κάποιοι βιάζονται πολύ να μεγαλώσουν.

ZHKAS2002
28/12/2017, 17:31
Είναι φανερό πως κάποιοι βιάζονται πολύ να μεγαλώσουν.

Εσυ ποσο εισαι ρε μεγαλε?

Pearl Nebular
28/12/2017, 20:15
Δεν είναι κακό να είσαι μικρός, το πρόβλημα είναι όταν προσπαθείς να θεωρείσαι ενήλικας και δεν έχεις ανάλογη συμπεριφορά.
Η αυτοβελτίωση ξεκινάει από το συντακτικό και στην σωστή διατύπωση των σκέψεων και καταλήγει στην χρήση συμπεριφορών που είναι σύμφωνες με την κοινωνία που ζούμε.
Ως εκ τούτου, δεν οδηγούμε μηχανάκια, αυτοκίνητα, υποβρύχια και Μ-113 χωρίς την άδεια ικανότητας.
Και καλό είναι να ακούμε αυτά που μας λένε οι άλλοι, ίσως να έχουν καλές προθέσεις.

ZHKAS2002
28/12/2017, 20:48
Δεν είναι κακό να είσαι μικρός, το πρόβλημα είναι όταν προσπαθείς να θεωρείσαι ενήλικας και δεν έχεις ανάλογη συμπεριφορά.
Η αυτοβελτίωση ξεκινάει από το συντακτικό και στην σωστή διατύπωση των σκέψεων και καταλήγει στην χρήση συμπεριφορών που είναι σύμφωνες με την κοινωνία που ζούμε.
Ως εκ τούτου, δεν οδηγούμε μηχανάκια, αυτοκίνητα, υποβρύχια και Μ-113 χωρίς την άδεια ικανότητας.
Και καλό είναι να ακούμε αυτά που μας λένε οι άλλοι, ίσως να έχουν καλές προθέσεις.

τρ πραγματικα την εκτιμησα αυτη την απαντηση σου...
Αλλα σε αυτο που δεν συμφωνω ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που οδηγαει μηχανακια και τα λοιπα χωρις διπλωμα...
Και μην μου πεις πως και εσυ οταν ησουν μικρος δεν ειχες οδηγησει μηχανακι χωρις διπλωμα...

Alex94
28/12/2017, 21:03
τρ πραγματικα την εκτιμησα αυτη την απαντηση σου...
Αλλα σε αυτο που δεν συμφωνω ειναι οτι δεν ειμαι ο μονος που οδηγαει μηχανακια και τα λοιπα χωρις διπλωμα...
Και μην μου πεις πως και εσυ οταν ησουν μικρος δεν ειχες οδηγησει μηχανακι χωρις διπλωμα...

Σαφώς και δεν είσαι ο μόνος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει τίποτα. Μπορεί και να είχε οδηγήσει μηχανάκι χωρίς δίπλωμα. Ούτε αυτό όμως σημαίνει κάτι. Αν αυτός είχε κάνει ένα λάθος, πρέπει να το κάνεις κι εσύ;

ZHKAS2002
28/12/2017, 21:14
Σαφώς και δεν είσαι ο μόνος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει τίποτα. Μπορεί και να είχε οδηγήσει μηχανάκι χωρίς δίπλωμα. Ούτε αυτό όμως σημαίνει κάτι. Αν αυτός είχε κάνει ένα λάθος, πρέπει να το κάνεις κι εσύ;

Δεν λεω ρε παιδια εχετε δικιο αλλα μονο 5 μηνες ειναι ακομα...
Ξερετε ειναι αυτη η αισθηση ''Μα το κανουν ολοι γτ να μην το κανω και γω'':rolleyes:

Panos76
28/12/2017, 23:35
Φίλε μου οι περισσότεροι έχουμε οδηγήσει χωρίς δίπλωμα, κλπ.

Η στραβή ΜΙΑ φορά συμβαίνει και δεν έχει γυρισμό σε ότι και αν συμβεί. Από αυτό θελουν-με να σε προφυλάξουμε και για αυτό κ το όποιο "σκληρό" στυλ γραφής βλέπεις.

Από εκεί κ πέρα οι αποφάσεις δικές σου.

TsoliasGR
29/12/2017, 01:10
Γνώμη μου;Μην το πάρεις θα τραβάς σε λίγο τις τρίχες σου...
Θα χρειαστείς μαλλον σε λίγο καιρό κυλινδρο πιστόνι στροφαλακι και τα ρεστα.Κοινώς ανακατασκευή.Κια κοστίζει.
Και σε κόβω για πιτσιρικά οπότε μαλλον το θες για τιποτα καγκουριες και μουρη στα γκομενάκια.
Είσαι 18?Δίπλωμα έχεις;Μάλλον δεν θα πάρω απάντηση εδώ.
Αλλά να σου πώ οτι ρωτάς.
Προσέχεις να είναι ο αριθμός πλαισίου ίδιος στην άδεια και το μηχανάκι,ο αριθμός κινητήρα το ίδιο.
Να ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Να έχει περάσει κτεο αλλιως μεταβιβαση γιοκ.Να είστε και οι ενηλικοι αν δεν απατώμαι.Αν ξεχνάω κάτι δες και την επίσημη σελίδα του υπουργειου και καλα ξεμπερδέματα.
Δε μου λές αυτόν που το χει τον ξέρεις;Ξερεις πως συμπεριφερόταν στο μηχανάκι;Γιατί εβαλε ΑΑSA 56?Το ακους να δουλευει ρολοι η βαραει;Στην θεση σου θα πηγαινα σε μηχανικο αν ημουν τοσο γκα#@$@#$ να το πάρω και τον έβαζα με το ζορι να αλλαζει λαδι σε 15-50 μαρκα επιλογης του να δω τον ηχο που κανει το μοτερ.
Ρε δεν βρισκεις κανα αλλο μηχανακι να αγορασεις;εχεις λεφτα για πεταμα;

ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.
Κοιτα...Μην οδηγας χωρις διπλωμα....Τι λέω τώρα...Ε;...Χμμμ ναι θα με γραψεις στα τετοια σου το ξέρω αλλά...Και βάλε τον πατέρα σου να σου πάρει ένα κράνος.Της προκοπης.
Το μηχανάκι σε τι τιμη το βρηκες;Ειναι πολύ φτηνό;Να σε προβληματίσει αυτό.Και να μην κοιτάς την ιπποδύναμη.Ειναι παπί δεν σταματάει ευκολα (στα λεω γιατί θα με γράψεις και θα οδηγάς χωρίς δίπλωμα το ξέρω).
Τέλως πάντων Φνατάζομαι και τα υπόλοιπα ειναι χωρίς νόημα αλλά θα στα πώ...
Κράνος-Γάντια-Μπουφάν...γενικά προστατευτικός εξοπλισμός....Κοστίζει αλλά σώζει...Και απο το μαλλί σου....άστο μακρύ να μην χαλάει με το κράνος να μην έχεις δικαιολογία μου χαλάει το μαλλίκαι δεν βάζω κράνος...
Και το ζελέ χαλάει το μαλλλί μόνιμα και το φοράτε οι νεολαίοι.

Υ.Γ. Και εγώ έκανα μαλακίες στην ηλκία σου και οδήγαγα χωρίς δίπλωμα και ακόμα πληρώνω.Γιατί ο "μεθυσμένος" έπεσε απάνω μου στο φανάρι απο το απέναντι ρευμα.Πρέπει να τις κάνεις και εσύ;
Δηλαδή αν ρίξεις την γκόμενα πέντε μήνες μετά θα χάσεις κάτι;Θα σε κοροιδεύουν για 5 μηνες αλλά εσύ θα τους κοροιδεύεις για μια ζωή και θα μπορείς να πάς την γκόμενα και παραέξω χωρίςνα φοβάσαι ενώ αυτοι δεν θα χουν δίπλωμα και θα μείνουν με το "αυτό" στο χέρι.Γιατί θα σκάνε τα λεφτά στο να φτιάξουν πιο πολύ η να επισκευάσουν ένα παπί.Αρχαίο.Γιατί τα "τουμπανα"χαλάνε και πιο εύκολα...για ευνόητους λόγους.

Περιμένω να μου πεις πόσο το βρήκες.
υ.γ.2 αν δεν έχεις ΑΦΜ....Δεν μπορείς να το πάρεις στο όνομα σου νομίζω.

Aυτό είναι;
https://www.car.gr/11820116-honda-glx
Ειδες που σε βρήκα;

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.ΒΓΑΛΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΛΛΑ 500 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
https://www.car.gr/12116348-honda-cbf-250-cbf-250
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ Γ@#$ ΚΑΙΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Αυτα.Τα φιλια μου, την αγάπη μου και ..καλό μυαλό.

ZHKAS2002
29/12/2017, 09:45
Γνώμη μου;Μην το πάρεις θα τραβάς σε λίγο τις τρίχες σου...
Θα χρειαστείς μαλλον σε λίγο καιρό κυλινδρο πιστόνι στροφαλακι και τα ρεστα.Κοινώς ανακατασκευή.Κια κοστίζει.
Και σε κόβω για πιτσιρικά οπότε μαλλον το θες για τιποτα καγκουριες και μουρη στα γκομενάκια.
Είσαι 18?Δίπλωμα έχεις;Μάλλον δεν θα πάρω απάντηση εδώ.
Αλλά να σου πώ οτι ρωτάς.
Προσέχεις να είναι ο αριθμός πλαισίου ίδιος στην άδεια και το μηχανάκι,ο αριθμός κινητήρα το ίδιο.
Να ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Να έχει περάσει κτεο αλλιως μεταβιβαση γιοκ.Να είστε και οι ενηλικοι αν δεν απατώμαι.Αν ξεχνάω κάτι δες και την επίσημη σελίδα του υπουργειου και καλα ξεμπερδέματα.
Δε μου λές αυτόν που το χει τον ξέρεις;Ξερεις πως συμπεριφερόταν στο μηχανάκι;Γιατί εβαλε ΑΑSA 56?Το ακους να δουλευει ρολοι η βαραει;Στην θεση σου θα πηγαινα σε μηχανικο αν ημουν τοσο γκα#@$@#$ να το πάρω και τον έβαζα με το ζορι να αλλαζει λαδι σε 15-50 μαρκα επιλογης του να δω τον ηχο που κανει το μοτερ.
Ρε δεν βρισκεις κανα αλλο μηχανακι να αγορασεις;εχεις λεφτα για πεταμα;

ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.
Κοιτα...Μην οδηγας χωρις διπλωμα....Τι λέω τώρα...Ε;...Χμμμ ναι θα με γραψεις στα τετοια σου το ξέρω αλλά...Και βάλε τον πατέρα σου να σου πάρει ένα κράνος.Της προκοπης.
Το μηχανάκι σε τι τιμη το βρηκες;Ειναι πολύ φτηνό;Να σε προβληματίσει αυτό.Και να μην κοιτάς την ιπποδύναμη.Ειναι παπί δεν σταματάει ευκολα (στα λεω γιατί θα με γράψεις και θα οδηγάς χωρίς δίπλωμα το ξέρω).
Τέλως πάντων Φνατάζομαι και τα υπόλοιπα ειναι χωρίς νόημα αλλά θα στα πώ...
Κράνος-Γάντια-Μπουφάν...γενικά προστατευτικός εξοπλισμός....Κοστίζει αλλά σώζει...Και απο το μαλλί σου....άστο μακρύ να μην χαλάει με το κράνος να μην έχεις δικαιολογία μου χαλάει το μαλλίκαι δεν βάζω κράνος...
Και το ζελέ χαλάει το μαλλλί μόνιμα και το φοράτε οι νεολαίοι.

Υ.Γ. Και εγώ έκανα μαλακίες στην ηλκία σου και οδήγαγα χωρίς δίπλωμα και ακόμα πληρώνω.Γιατί ο "μεθυσμένος" έπεσε απάνω μου στο φανάρι απο το απέναντι ρευμα.Πρέπει να τις κάνεις και εσύ;
Δηλαδή αν ρίξεις την γκόμενα πέντε μήνες μετά θα χάσεις κάτι;Θα σε κοροιδεύουν για 5 μηνες αλλά εσύ θα τους κοροιδεύεις για μια ζωή και θα μπορείς να πάς την γκόμενα και παραέξω χωρίςνα φοβάσαι ενώ αυτοι δεν θα χουν δίπλωμα και θα μείνουν με το "αυτό" στο χέρι.Γιατί θα σκάνε τα λεφτά στο να φτιάξουν πιο πολύ η να επισκευάσουν ένα παπί.Αρχαίο.Γιατί τα "τουμπανα"χαλάνε και πιο εύκολα...για ευνόητους λόγους.

Περιμένω να μου πεις πόσο το βρήκες.
υ.γ.2 αν δεν έχεις ΑΦΜ....Δεν μπορείς να το πάρεις στο όνομα σου νομίζω.

Aυτό είναι;
https://www.car.gr/11820116-honda-glx
Ειδες που σε βρήκα;

ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕ.ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.ΒΓΑΛΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΖΕΨΕ ΑΛΛΑ 500 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
https://www.car.gr/12116348-honda-cbf-250-cbf-250
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ Γ@#$ ΚΑΙΝΑ ΔΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Αυτα.Τα φιλια μου, την αγάπη μου και ..καλό μυαλό.

Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου...ηταν η πιο ολοκληρωμενη απαντηση σαυτο το φορουμ:)
Ναι το βρηκες το μηχανακι αυτο ειναι...
Τωρα κοιτα να δεις το μηχανακι δεν το εχω δει καν απο κοντα...
Τον πηρα τηλεφωνο πριν απο καμια βδομαδα,τον ρωτησα για το μηχανακι,του ειπα οτι ενδιαφερομαι και του εδωσα το τηλεφωνο μου για να με παρει αυτος εαν αποφασισει να το δωσει στην τιμη που του ειπα...
Εγω ρωτησα κατι αλλα ατομα που ξερουν καποια πραγματα για το μηχανακι και μου ειπαν οτι εχει λιγοτερο απο εναμιση χρονο που το εχει φτιαξει και ειναι αρκετα δυνατο...
Τωρα αμα παρει τηλεφωνο θα παω να το δω να το παρω βολτα και βλεπω μετα τι θα κανω...
Γι αυτο που μου ειπες τρ το να το παω σε καποιο μαστορα να αλλαξει λαδια και τα λοιπα το θεωρω λιγο υπερβολικο...θα το δω μονος μου τι νουμερο λαδι φοραει και θα του πω να τα αλλαξουμε μετα...
Αν δεν κανω λαθος...οταν ειναι παχυ το λαδι ακουγεται οτι δουλευει ρολοι το μηχανακι και οταν δεν ειναι παχυ ακουγεται αν βαραει...ετσι δεν ειναι?
Ααααα και κατι ακομα...Ναι θελω να παρω ενα καλο κρανος αλλα πιστευω πως μεσα στο χωριο δεν θα μου χρειαζεται...μονο οταν βγαλω το διπλωμα και μετακινουμε απο χωριο σε χωριο

rainmike
29/12/2017, 11:07
Καταρχην φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου...ηταν η πιο ολοκληρωμενη απαντηση σαυτο το φορουμ:)
Ναι το βρηκες το μηχανακι αυτο ειναι...
Τωρα κοιτα να δεις το μηχανακι δεν το εχω δει καν απο κοντα...
Τον πηρα τηλεφωνο πριν απο καμια βδομαδα,τον ρωτησα για το μηχανακι,του ειπα οτι ενδιαφερομαι και του εδωσα το τηλεφωνο μου για να με παρει αυτος εαν αποφασισει να το δωσει στην τιμη που του ειπα...
Εγω ρωτησα κατι αλλα ατομα που ξερουν καποια πραγματα για το μηχανακι και μου ειπαν οτι εχει λιγοτερο απο εναμιση χρονο που το εχει φτιαξει και ειναι αρκετα δυνατο...
Τωρα αμα παρει τηλεφωνο θα παω να το δω να το παρω βολτα και βλεπω μετα τι θα κανω...
Γι αυτο που μου ειπες τρ το να το παω σε καποιο μαστορα να αλλαξει λαδια και τα λοιπα το θεωρω λιγο υπερβολικο...θα το δω μονος μου τι νουμερο λαδι φοραει και θα του πω να τα αλλαξουμε μετα...
Αν δεν κανω λαθος...οταν ειναι παχυ το λαδι ακουγεται οτι δουλευει ρολοι το μηχανακι και οταν δεν ειναι παχυ ακουγεται αν βαραει...ετσι δεν ειναι?
Ααααα και κατι ακομα...Ναι θελω να παρω ενα καλο κρανος αλλα πιστευω πως μεσα στο χωριο δεν θα μου χρειαζεται...μονο οταν βγαλω το διπλωμα και μετακινουμε απο χωριο σε χωριο
Γιατί μέσα στο χωριό οι πέτρες είναι απο αφρολέξ και το κράσπεδο απο καουτσουκ,τα άλλα αμάξια δε είναι σφουγγαρένια και το καλοκαίρι ο αέρας είναι αποστειρωμένος δεν πετάνε μύγες ούτε άλλα ζωύφια
που παραμονεύουν να μπουν στο μάτι σου,σύνελθε ρε συ μηχανή χωρίς κράνος δεν νοείται είναι σαν να λες τουαλέτα χωρίς χέστρα :p

ZHKAS2002
29/12/2017, 11:12
Γιατί μέσα στο χωριό οι πέτρες είναι απο αφρολέξ και το κράσπεδο απο καουτσουκ,τα άλλα αμάξια δε είναι σφουγγαρένια και το καλοκαίρι ο αέρας είναι αποστειρωμένος δεν πετάνε μύγες ούτε άλλα ζωύφια
που παραμονεύουν να μπουν στο μάτι σου,σύνελθε ρε συ μηχανή χωρίς κράνος δεν νοείται είναι σαν να λες τουαλέτα χωρίς χέστρα :p

XAXAXAXAXA:p

SoR
29/12/2017, 14:13
ο Τσολιάς στα ειπε... πιστεύω στα είπε πολύ καλύτερα απο το να ήταν ο πατερας σου. οχι απλα ο πατέρα σου, τα είπε όπως θα τα έλεγε ο καθένας στον εαυτό του.

ολοι οδηγήσαμε χωρίς δίπλωμα. ειτε για να "μας μαθουν" είτε γιατι "μαθαμε" και καναμε μια εξεπερετηση ή καμια δουλειά και μετά το πήραμε και για βόλτα. Το οτι το 99% που πλέον έχει δίπλωμα (μεγαλωσε-ωρίμασε) και κατακρίνει αυτό που ο ίδιος έκανε, δεν σε προβληματίζει; δεν σου αλλάζει λίγο τα μυαλά;

θεωρητικα συμφωνούμε περι εξοπλισμό-κρανη-διπλωμα κλπ..

αλλα λες οτι ελα μωρε απο χωριο σε χωριό θα πηγαίνω.... ουτε καν κρανος δεν φορας. δεν θα κρυωνεις το χειμώνα; τι να πω...
λες θα προσεχεις. σε πιστεύω. και γω πρόσεχα. παλι καλα δεν ενεπλακησα σε τροχαίο. παει εγώ την γλύτωσα.... εσυ; το ξερεις; πες μου και 5 αριθμους του τζόκερ αμα ειναι..

θα σου πω 2 υποθετικα σενάρια που δεν ειναι απίθανα.
Πας στο δίπλα χωρίο. Σε τρακάρει κάποιος απρόσεκτος. δεν φοράει ζώνη και τραυματίζεται σοβαρα. Ξέρεις τι θα πληρώνεις εσύ και η οικογενειά σου; και μη μου πεις θα εχω ασφαλεια κλπ. Το ξέρεις οτι οι όροι ασφάλισης αναφέρουν οτι δεν καλύπτουν αν τα ελαστικά σου είναι ανω 4 ετών;;; φαντασου αν δεν εχεις διπλωμα.
Σενάριο 2. παω εκδρομη με την μηχανη, μαζί με την παρεα μου. ειμαστε δεν είμαστε καγκουραίοι... εσύ πας στο δίπλα χωριό μωρε..πας καθε μερα. προσεχεις ξερεις το καθε πετραδάκι. πες γίνεται μια στραβη. πεφτω,πεφτεις δεν χτυπαμε. η μοτο μου εχει ζημιά. μου λες θα τα δωσεις μετρητα. δεν ξερω τι θα κανω. αμα ειναι 200-300-500ε ισως τα πληρωσω και απο την τσεπη μου στη χειροτερη περιπτωση. αλλα θα σε παω δικαστικα οσο δεν παει να παρω οσα παραπανω μπορω. Νομικη προστασια εχω, δεν εχω να χάσω τπτ. αμα η ζημια ειναι και εμφανισιακη και δεν πειραζει την λειτουργια της μοτο μου θα το αφησω και ετσι μεχρι να στα παρω ...

τωρα αμα ειναι τοσο @@ να το κανω δεν ξερω. μπορει οχι μπορεί και ναι. αν δεν ειμαι εγω θαναι καποιος αλλος.

ακου τους περισσοτερους. για 5 μηνες δεν χαλασε ο κοσμος. και μη δωσει 1.000 να παρεις κανα glx.ωραιο τιμιο, καυλωνα και γω μαυτο πιτσιρικας. πλεον εχω 1 dy125 για καθε μερα μεσα στην αθηνα. δισκοφρενο μπρος-πισω.παω σαν ανθρωπος. το καθε παπι απλα ειναι παπι. 0-100 θα πιανει. οσα παραπανω λεφτα ριξεις. απλα θα τα πιασεις σε 1-2-3-5 δευτερολεπτα γρηγοροτερα. και; σε 5 μηνες πανε παρε κανα cbf125 ή κατι πιο σε "μοτοσυκλετα"..

στα λεω τελειως φιλικα

ZHKAS2002
30/12/2017, 14:53
ο Τσολιάς στα ειπε... πιστεύω στα είπε πολύ καλύτερα απο το να ήταν ο πατερας σου. οχι απλα ο πατέρα σου, τα είπε όπως θα τα έλεγε ο καθένας στον εαυτό του.

ολοι οδηγήσαμε χωρίς δίπλωμα. ειτε για να "μας μαθουν" είτε γιατι "μαθαμε" και καναμε μια εξεπερετηση ή καμια δουλειά και μετά το πήραμε και για βόλτα. Το οτι το 99% που πλέον έχει δίπλωμα (μεγαλωσε-ωρίμασε) και κατακρίνει αυτό που ο ίδιος έκανε, δεν σε προβληματίζει; δεν σου αλλάζει λίγο τα μυαλά;

θεωρητικα συμφωνούμε περι εξοπλισμό-κρανη-διπλωμα κλπ..

αλλα λες οτι ελα μωρε απο χωριο σε χωριό θα πηγαίνω.... ουτε καν κρανος δεν φορας. δεν θα κρυωνεις το χειμώνα; τι να πω...
λες θα προσεχεις. σε πιστεύω. και γω πρόσεχα. παλι καλα δεν ενεπλακησα σε τροχαίο. παει εγώ την γλύτωσα.... εσυ; το ξερεις; πες μου και 5 αριθμους του τζόκερ αμα ειναι..

θα σου πω 2 υποθετικα σενάρια που δεν ειναι απίθανα.
Πας στο δίπλα χωρίο. Σε τρακάρει κάποιος απρόσεκτος. δεν φοράει ζώνη και τραυματίζεται σοβαρα. Ξέρεις τι θα πληρώνεις εσύ και η οικογενειά σου; και μη μου πεις θα εχω ασφαλεια κλπ. Το ξέρεις οτι οι όροι ασφάλισης αναφέρουν οτι δεν καλύπτουν αν τα ελαστικά σου είναι ανω 4 ετών;;; φαντασου αν δεν εχεις διπλωμα.
Σενάριο 2. παω εκδρομη με την μηχανη, μαζί με την παρεα μου. ειμαστε δεν είμαστε καγκουραίοι... εσύ πας στο δίπλα χωριό μωρε..πας καθε μερα. προσεχεις ξερεις το καθε πετραδάκι. πες γίνεται μια στραβη. πεφτω,πεφτεις δεν χτυπαμε. η μοτο μου εχει ζημιά. μου λες θα τα δωσεις μετρητα. δεν ξερω τι θα κανω. αμα ειναι 200-300-500ε ισως τα πληρωσω και απο την τσεπη μου στη χειροτερη περιπτωση. αλλα θα σε παω δικαστικα οσο δεν παει να παρω οσα παραπανω μπορω. Νομικη προστασια εχω, δεν εχω να χάσω τπτ. αμα η ζημια ειναι και εμφανισιακη και δεν πειραζει την λειτουργια της μοτο μου θα το αφησω και ετσι μεχρι να στα παρω ...

τωρα αμα ειναι τοσο @@ να το κανω δεν ξερω. μπορει οχι μπορεί και ναι. αν δεν ειμαι εγω θαναι καποιος αλλος.

ακου τους περισσοτερους. για 5 μηνες δεν χαλασε ο κοσμος. και μη δωσει 1.000 να παρεις κανα glx.ωραιο τιμιο, καυλωνα και γω μαυτο πιτσιρικας. πλεον εχω 1 dy125 για καθε μερα μεσα στην αθηνα. δισκοφρενο μπρος-πισω.παω σαν ανθρωπος. το καθε παπι απλα ειναι παπι. 0-100 θα πιανει. οσα παραπανω λεφτα ριξεις. απλα θα τα πιασεις σε 1-2-3-5 δευτερολεπτα γρηγοροτερα. και; σε 5 μηνες πανε παρε κανα cbf125 ή κατι πιο σε "μοτοσυκλετα"..

στα λεω τελειως φιλικα

Νταξει παιδια το ξερω εχετε δικιο αλλα δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο:p
O μονος λογος που μπορει να περιμενω μεχρι να βγαλω το διπλωμα θα ειναι αν τελικα δεν παρω το glx για τον x,y λογο...

lykourgi
30/12/2017, 17:32
Έχεις δίκιο. Αν πάρεις το συγκεκριμένο glx, δεν θα σου χρειαστεί το δίπλωμα.

:winka:

SoR
02/01/2018, 10:47
αφου δεν σε νοιαζει οτι οτι μπορεί να σε τρέξουν επειδή δεν θα έχεις δίπλωμα οκ.

είμαι της άποψης να μην πάρεις glx σε αυτά τα λεφτά. παπί κινέζο καινούριο βρίσκεις στα 800κατι ευρώ 125 κυβικά. ανταλλακτικά όλα απο honda μετα.αμα θες βελτιώσεις και ιστορίες, ανάλογα την τσέπη σου. εγω θα τα έλεγα πεταμένα λεφτά.
αμα δώσεις 1Κ για οχημα τώρα, δώσε αλλα 500 και πάρε κατι σαν το cbf. μην νομίζεις οτι και καλα θα το δώσεις για να πάρεις κάτι αντίστοιχο.
απο την φουρνιά μου και τον περίγυρο μου (29 τώρα), απο τους 15 πιτσιρικάδες που ήμασταν παπόβιοι, οι 10 ακόμα με το παπί που ήταν τότε έχουν μείνει.... τι άλλαξε;;; δεν γουσταραν τις μηχανές;;; Οχι, επαναπαύθηκαν στο παπι και μετά ήρθαν οι Χ,Ψ δυσκολίες.

Τα έξοδα μιας "μοτοσυκλέτας" 125-250 κυβικών, είναι λίγο πολύ όσο το παπί. παρε κατι να τα κάνεις όλα.

α και που είσαι; glx φτιαγμένο, θα πηγαίνει σαν το cbf125 μαμα... αφου δεν σκέφτεσαι έξυπνα στο περί διπλώματος, σκέψου έξυπνα στην αγορά της μοτο έστω...

o_gavros
02/01/2018, 16:05
μη τον ενθαρρύνετε ρε σεις.15 χρονών είναι...τι περιμένετε να ακούσει;

bulmont
02/01/2018, 19:21
....15 χρονών είναι...τι περιμένετε να ακούσει;

One Direction..................

taisteal
02/01/2018, 19:29

:lol::lol:

teogtp
02/01/2018, 19:54

Ευαγγελε, τέρμα η Μάιλι Σάιρους;

bulmont
02/01/2018, 20:15
Ευαγγελε, τέρμα η Μάιλι Σάιρους;

Kαιρός δεν ήταν;;;;;;;;;;;;;;;;;:bawl:

o_gavros
02/01/2018, 21:26
κλαίω ρε μλκς...
όπου βρείτε γλέντι, σπεύδετε

ZHKAS2002
03/01/2018, 20:50
Παιδια γινεται να το σβησω το φορουμ?:confused:

SoR
03/01/2018, 21:40
Alt+cntrl+delete πολλες φορες ταυτοχρονα

TsoliasGR
03/01/2018, 22:17
Και πάλι καλησπέρα.
Χαίρομαι που κάθησες και διάβασες τι έγραψα.Να σου πώ λοιπόν 2 πράματα ακόμα;
Αν κάτσεις και τα διαβάσεις θα με κάνεις χαρούμενο.Αν τα σκεφτείς θα με κάνεις ευτυχισμένο.Αν τα εφαρμόσεις θα κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου.
Προσπαθώ να βρεθώ πίσω στα χρόνια να θυμηθω πως ένιωθα και εγώ.Χμ...Ναι νομίζω το κατάφερα.Η πρώτη μου αγορά μηχανής ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο αίσθημα μπορώ να πώ απο την πρώτη μου φορά σεξ.Και αυτή η ανυπομονησία,το τρέμουλο στα γόνατα και οι πεταλούδες στην κοιλιά;Σαν να μου χαμογελούσε η πιο όμορφη της τάξης και να μου πιανε το χέρι (μην το κάνουμε και τσόντα τώρα)...
Ξέρεις θα ξεκινήσω από αυτά που πιστεύω οτι έχω περισσοτερες πιθανότητες να με ακούσεις.
Πρώτα από όλα.Κράνος;Ναι.Τι κράνος;Fullface.Γιατί fullface όχι jet ή Modular?
Διότι θα κινήσαι σε επαρχική/τοπική οδό ως επι τω πλείστω οπότε πετραδάκια/μαμμούνια είναι στην καθημερινή ρουτίνα.Το modular κάνει την ίδια δουλειά ναι αν το χεις κλεισό ΑΛΛΑ λογω ηλικίας ΔΕΝ θα το προσεξεις.Την πάτησα και γω πιο μεγάλος.Με πάνω απο 10 ετη διαφορά με σένα οπότε...Fullface=oneway choice.
Πάμε παρακάτω.
Στο θέμα λαδιού.Ναι είναι κάπως όπως τα λές.Αλλά εγώ ΔΕΝ μπορώ να ξεχωρίσω το λαδάκι αν ειναι καμμένο μέσα.Λέω τώρα...μπορεί να ακούσεις δικαιολογίες...του στυλ το κάνω μονος μου,αλλος δεν το ακουμπάει το μηχανάκι κτλπ.Η γνώμη μου πάλι;Μην το πάρεις το μηχανάκι.
Θα σου πώ το γιατί.
Είναι ένα παπί με σασί γερασμένο.Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ειναι ένα παπί με πειραγμένο μοτέρ,εναμιση έτους.Θέλεις να φτιάξουμε ένα παπί μαζί ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικά και να στο κολλήσω με 5.000χλμ?Ευκολα.Όλη την ώρα σουζα.Γιατί θα κολλήσει;Διότι δεν λιπαίνεται σωστά η μπιέλα.Στα λέω πολύ απλοικά.Μηχανικός δεν είναι.Αλλά για να δεις τα λαδακια δεν το βάζεις στο ίσιωμα;Και στο διπλό σταντ;
Λοιπόν στο διαταυτα.Ειναι ΠΟΛΥ κακή αγορά,πεταμένα λεφτά.
Εσύ θές να είσαι ο πιο γρήγορος;Μπορείς.Αλλά οχι με αυτό.Μπορείς να πάρεις στα ίδια κυβικά μια μοτοσυκλέτα.Η και πιο πολλά κυβικά.Πίστεψε με οι γκόμενες πιο πολύ θα κοιτάνε την μηχανή παρά το παπί.Γιατί;Επειδήθα διαφέρεις.Θα δείχνεις και πιο όριμος.Και θα μπορείς να πας το γκομενάκι σε μια παραλία πιο ΜΑΚΡΥΑ πιο ΑΝΕΤΑ και πιο ΑΣΦΑΛΗΣ.
Γιατί;Επειδή θα έχεις, άλλα ΦΡΕΝΑ,άλλες ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,άλλα ΚΥΒΙΚΑ.Εσυ αν ειναι να σε πάνε μια βόλτα και έχεις την επιλογή παπί ή μοτοσυκλέτα που θα πήγαινες;Στην μοτοσυκλέτα σωστά;Και μιλάμε για μια διαφορά στα χρήματα 500?Ευρώ για 250 κυβικά!Θα είσαι ο πιο γρήγορος του χωριού.Και θα εχεις και όλα τα άλλα μαζί.Εαν δεν το αντέχεις δες YBR125-CBR125-CBF125.Aλλά το 250 ειναι επένδυση σε γκόμενες.Eιναι επένδυση και σχολείο για το μέλλον ταυτόχρονα για πιο μεγάλα μηχανάκια.Και απο σερβις;Σαν παπί.Και απο θέμα ομορφιάς?Με 200 ευρώ το κάνεις λούστρο.Αν δεν είναι.Και ξέρεις και κάτι ακόμα;έστω και μαμά τα 250 δεν τους πίνουνε το αιμα.Θα γλιτώσεις συνεργεία-λεφτά-χρόνο.
Και γιατί τα λεφτά αυτά να μην τα χαλάς για τις γκόμενες και να μην εισαι ο πρώτος του χωριού;Αρχοντας.
Εσύ διαλέγεις.Απλά μην κοιτάς μόνο την εμφάνιση.Πές μου πόσα λεφτά έχεις και σε ποια περιοχή (νομό) είσαι να σου δώσω μια ιδέα τι μπορείς να πάρεις.

Υ.Γ. Κάποιος φίλος έγραψε για φίλους που μείναν με το παπί απο τότε.Όλοι έχουμε και πολλούς.Ο πιο κοντινός μου;Ο αδερφός της γυναίκας μου.Και όταν είχε πάρει την 400 έπεσε σε μια οικοδομή στους ασβέστες.Γιατί;Γιατί με το παπί έμαθε και έμεινε εκεί.Αν πάει να καβαλήσει πιο πολλά απο 200 κυβικά θα σκοτωθεί.20 χρόνια στο παπί και μέχρι εκεί.Θέλεις να μείνεις εκεί;Δεν νομίζω.
Υ.Γ.2 Θα περιμένω απάντηση σου.
Υ.Γ.3 Μήπως για να σου λέμε όλοι οτι ξέρεις...μην το πάρεις...ίσως έχουμε ένα δίκιο;Και ας μην το ξέρουμε απο κοντά, και ας, και ας...Προσωπικά είμαι 23 χρόνια πάνω στις 2 ρόδες.Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω ξέρεις τι θα άλλαζα;Δεν θα πείραζα ποτέ μοτέρ απο μηχανακι μου.Για να έχω μηχανάκι.Να μην ξυπνάω το πρωί και λέω ωωωωω παει γρήγορα και το μεσημέρι μου δίνει την μπιέλα στο χέρι.Την ώρα που γυρνάω δικάβαλο.Και περνάνε οι άλλοι και παίρνουνε την γκόμενα μου να την πάνε σπίτι.Ξενέρα ε?Όμως τα κοριτσάκια σκέφτονται κάπως έτσι.
Την αγάπη μου.

gory
04/01/2018, 00:15
Επειδή το κάνουν οι άλλοι μάθε τι έκανα εγώ στα 17 μου (χωρίς δίπλωμα).

Θα μιλήσω για το δεύτερο περιστατικό, το πρώτο ήταν να ανταλλάξω την μπογιά του αυτοκινήτου του πατέρα μου με ένα άλλο.

Αφού, λοιπόν, δεν έβαλα μυαλό, ένα ωραίο βράδι Σαββάτου, κατά τη 1, παίρνω κρυφά το κλειδί απτην τσέπη του πατέρα, βάζω και το φιλαράκι μέσα και φύγαμε.
Αφού κάνανε τους βολταρες μας, αγνοώντας πλήρως τον ΚΟΚ( ποιος κικ, ποια Άμστελ, ήμασταν ανίκητοι) μας καρφώνει ένας οδηγός στο μπατσικο που βρέθηκε στο φανάρι κεντρικού δρόμου που ευφυέστατα επέλεξα. Θα περνούσα ένα ωραιότατο Σαββατοκύριακο στο κελί και καφεδάκι πρωί Δευτέρας με τον εισαγγελέα.
Για ΚΑΛΉ ( ακούγεται λίγη η λέξη) μου τύχη, ο φίλος ήταν γιος αστυνομικού, στον οποίο όλο το σώμα χρωστούσε χάρες. Έτσι συνέχισα κανονικά τη ζωή μου, έβγαλα το δίπλωμα στα 18 σταμάτησα να οδηγώ σαν τον κλέφτη.

Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή, ελπίζω το δικό μου (εν τέλη ελαφρύ) πάθημα, αν μη τι άλλο να σε διδάξει να πάρεις ώριμες αποφάσεις.

bulmont
04/01/2018, 06:19
Παιδια γινεται να το σβησω το φορουμ?:confused:

Να το κάνεις παιδάκι μου, σβήστο όλο το φόρουμ, να γλυτώσουμε
κι' απ΄αυτούς τους γεροπαράξενους 'δω μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buckley
04/01/2018, 07:40
Δυστυχώς απευθύνεστε σ' έναν καβλωμένο πιτσιρικά 15,5 ετών (τέτοιοι υπήρξαμε η πλειονότητα εδώ), οπότε οι συμβουλές για 125ρι (δίπλωμα 18+ ετών) χαμένες.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις γυιε μου είναι να βρεις ένα γνήσιο 50ρι απείραχτο παπί ,να πάρεις ένα μοτεράκι lifan για να ξεδίνεις να το κρατήσεις μέχρι να ενηλικιωθείς και μετά να το δώσεις (εύκολα) μιας και θα χεις και το γνήσιο μοτέρ του.
Δίπλωμα και εξοπλισμός εννοείται μην τα λέμε πάλι και μακριά από στραβές γιατί θυμήσου η ασφάλεια δεν θα σε καλύψει σε υπερκυβισμένο 50ρι μοτοποδήλατο.
Καλά μυαλά και εδώ είμαστε αν έχεις απορίες...

BLiTzER
04/01/2018, 08:17
Επειδή το κάνουν οι άλλοι μάθε τι έκανα εγώ στα 17 μου (χωρίς δίπλωμα).

Θα μιλήσω για το δεύτερο περιστατικό, το πρώτο ήταν να ανταλλάξω την μπογιά του αυτοκινήτου του πατέρα μου με ένα άλλο.

Αφού, λοιπόν, δεν έβαλα μυαλό, ένα ωραίο βράδι Σαββάτου, κατά τη 1, παίρνω κρυφά το κλειδί απτην τσέπη του πατέρα, βάζω και το φιλαράκι μέσα και φύγαμε.
Αφού κάνανε τους βολταρες μας, αγνοώντας πλήρως τον ΚΟΚ( ποιος κικ, ποια Άμστελ, ήμασταν ανίκητοι) μας καρφώνει ένας οδηγός στο μπατσικο που βρέθηκε στο φανάρι κεντρικού δρόμου που ευφυέστατα επέλεξα. Θα περνούσα ένα ωραιότατο Σαββατοκύριακο στο κελί και καφεδάκι πρωί Δευτέρας με τον εισαγγελέα.
Για ΚΑΛΉ ( ακούγεται λίγη η λέξη) μου τύχη, ο φίλος ήταν γιος αστυνομικού, στον οποίο όλο το σώμα χρωστούσε χάρες. Έτσι συνέχισα κανονικά τη ζωή μου, έβγαλα το δίπλωμα στα 18 σταμάτησα να οδηγώ σαν τον κλέφτη.

Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή, ελπίζω το δικό μου (εν τέλη ελαφρύ) πάθημα, αν μη τι άλλο να σε διδάξει να πάρεις ώριμες αποφάσεις.

Ή να κάνεις παρέα με γιους αστυνομικών.

TsoliasGR
04/01/2018, 15:36
Δυστυχώς απευθύνεστε σ' έναν καβλωμένο πιτσιρικά 15,5 ετών (τέτοιοι υπήρξαμε η πλειονότητα εδώ), οπότε οι συμβουλές για 125ρι (δίπλωμα 18+ ετών) χαμένες.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις γυιε μου είναι να βρεις ένα γνήσιο 50ρι απείραχτο παπί ,να πάρεις ένα μοτεράκι lifan για να ξεδίνεις να το κρατήσεις μέχρι να ενηλικιωθείς και μετά να το δώσεις (εύκολα) μιας και θα χεις και το γνήσιο μοτέρ του.
Δίπλωμα και εξοπλισμός εννοείται μην τα λέμε πάλι και μακριά από στραβές γιατί θυμήσου η ασφάλεια δεν θα σε καλύψει σε υπερκυβισμένο 50ρι μοτοποδήλατο.
Καλά μυαλά και εδώ είμαστε αν έχεις απορίες...

Αυτό δεν το χα σκεφτεί.Μπράβο ρε buckley....!!!!

ZHKAS2002
04/01/2018, 22:32
Αυτό δεν το χα σκεφτεί.Μπράβο ρε buckley....!!!!

Ναι αυτο ηθελα να σου πω...δεν βγαζω διπλωμα για 125 για 50 βγαζω αλλιως σιγα μην καθομουν με τα παπακια και με τις παπαριες...
Αμα εβγαζα για 125 θα παιρνα στο σιγουρο YZF...
Eιναι καλυτερο και σε ομορφια και σε φρενα και σε οδηγηση και για τις γκομενες...
Αλλα τρ δυστυχως προς το παρον το glx ειναι η μονη επιλογη...
Αν και ειχα σκεφτει να παρω κατι σε super motard οπως το SX της aprillia και ειναι και στα ιδια χρηματα περιπου...

SoR
05/01/2018, 08:11
α καλα

rainmike
05/01/2018, 08:19
Ναι αυτο ηθελα να σου πω...δεν βγαζω διπλωμα για 125 για 50 βγαζω αλλιως σιγα μην καθομουν με τα παπακια και με τις παπαριες...
Eιναι καλυτερο και σε ομορφια και σε φρενα και σε οδηγηση και για τις γκομενες...
Αν και ειχα σκεφτει να παρω κατι σε super motard οπως το SX της aprillia και ειναι και στα ιδια χρηματα περιπου...
Ε άμα το 125 είναι καλύτερο για τις γκόμενες να το δώσω το μονστερ βουρ για 125 βρουυυμ βρουυυυμ:D

ZHKAS2002
05/01/2018, 09:19
Ε άμα το 125 είναι καλύτερο για τις γκόμενες να το δώσω το μονστερ βουρ για 125 βρουυυμ βρουυυυμ:D

Ρε φιλε σε σχεση με το παπι μιλαμε...
Πολυ ειρωνεια υπαρχει εδω μεσα και θα παθετε τιποτα...

rainmike
05/01/2018, 09:56
Αγορίνα μου πλακίτσα κάνουμε και λίγο χαβαλέ να ξεχνάμε λίγο τις έννοιες μας.Είσαι νέος ακόμα μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις και μην τρελένεσαι.Εχεις χρόνο μπροστά σου θα έδινα και τις 2 μοτοσυκλέτες που έχω για να ξαναγύριζα στην ηλικία
σου.Βγάλε δίπλωμα πρώτα και πάρε κάτι που να καλύπτει το διπλωμά σου απόλαυσε τα νιάτα σου και ξεχνα τι καβαλάς ,σε λίγα χρονάκια υγεία να χεις θα μπορείς να καβαλάς ότι γουστάρεις.

TsoliasGR
05/01/2018, 10:16
Οκ...Βρές ένα 50ρι (όχι 72) στρογγυλοφάναρο...Είναι μεγάλο σχολείο αυτό το παπί.Και μόλις έχεις την ηλικία βγάλε δίπλωμα για απεριόριστα.Τα στρογγυλοφάναρα είναι ΜΑΚΡΑΝ τα πιο αξιόπιστα παπακια που έχουν κυκλοφορήσει.Εξάλλου και το GLX μαμα να ήταν δεν σε κάλυπτε λόγω διπλώματος.

CHRISTOF
05/01/2018, 10:47
Παλληκάρι μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.
Κανένας εδώ μέσα δεν έχει σκοπό να σε ειρωνευτεί.
Πρέπει όμως να καταλάβεις ότι όλα τα παιδιά που σε συμβουλεύουν έχουν περάσει ή δει ή και τα δύο πάρα πολλά.
Κατανοούν το πολύ νεαρό της ηλικίας σου και σε προτρέπουν να ΜΗΝ κάνεις αυτά που ίσως και αυτοί έκαναν.
Δεν είναι κακό αυτό, δεν στο παίζουν έξυπνοι, κάνουν μια προσπάθεια με τον τρόπο τους μήπως και εφαρμόσεις κάποια από αυτά.
Η ζωή είναι ωραία και είναι όλη μπροστά σου.
Ξαναδιάβασε όλα αυτά σε 20 χρόνια και θα καταλάβεις τα πάντα.
Τώρα, στο ψητό.
Δεν έχω την υπομονή του Τσολιά και των άλλων παιδιών που τόσο όμορφα ανέλυσαν τη συμβουλή τους, αλλά πρέπει να κάνεις τα κάτωθι με την σειρά που αναγράφονται :

1. Πάρε κράνος πριν πάρεις μηχανάκι. Πάρε ένα καλό κράνος και μάθε να το φοράς σωστά
2. Βγάλε το διπλωματάκι σου όμορφα και ωραία
3. Μην πάρεις το μηχανάκι που ζαχαρώνεις. Τα παιδιά έγραψαν ωραίες ιδέες.

thunder ace
05/01/2018, 11:03

Αμα θες YZF ,παρε το δικο μου.

Panos76
05/01/2018, 11:21
Ωραία (και δυνατά) 50άρια :

https://www.car.gr/11135371-yamaha-dt-50

https://www.car.gr/11715157-yamaha-dt-50-ligda :confused:

https://www.car.gr/12026219-aprilia-rs-50-rs-50

https://www.car.gr/11569557-gilera-runner-50-dd-sp

και αυτό όταν μεγαλώσεις https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/10797210/#null :D

Υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές και ο χρόνος είναι υπέρ σου να μαζέψεις χρήμα μέχρι να πατήσεις τα 16 (εντός του έτους).

buckley
05/01/2018, 11:48
Αμα θες YZF ,παρε το δικο μου.

Που σαι μην ξεχάσεις να τον δώσεις στο παλικάρι ...

391867

thunder ace
05/01/2018, 11:53
Που σαι μην ξεχάσεις να τον δώσεις στο παλικάρι ...

391867

Κρυβε λογια ,νεος ειναι θα τον κοροιδεψω.
Που να εχει ακουσει τις ιδιοτητες των thunderace;

TsoliasGR
05/01/2018, 16:01

και αυτό όταν μεγαλώσεις https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/10797210/#null :D

Υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές και ο χρόνος είναι υπέρ σου να μαζέψεις χρήμα μέχρι να πατήσεις τα 16 (εντός του έτους).

Υamaha DT No1 ...Nαι,σαν επιλογή Νο1 επειδή είναι επαρχία και μπορεί να πάει και εκτός.Να ξεκινήσει να παίρνει μια πρώτη γεύση απο χώμα μπας κολλήσει το γνωστό μικρόβιο.(Και ας ειμαι ασφάλτινος εγώ,το χώμα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ,και ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)!
Yamaha DT No2 ...Όχι, κάτι δεν μου αρέσει με την λίγδα...???!!!(Βέβαια αν δίνει και την...Αννούλα δώρο το σκεφτόμαστε).
Aprilia RS50 Όχι, θα σκοτωθεί μέχρι να μάθει να το καβαλάει σωστά.
Gilera Runner...Scooter?Μα καλά εδώ σε νέους scooter θα προτείνουμε;
Honda CC50=NAI,NAI,NAI.

teogtp
05/01/2018, 16:05
Υamaha DT No1 ...Nαι,σαν επιλογή Νο1 επειδή είναι επαρχία και μπορεί να πάει και εκτός.Να ξεκινήσει να παίρνει μια πρώτη γεύση απο χώμα μπας κολλήσει το γνωστό μικρόβιο.(Και ας ειμαι ασφάλτινος εγώ,το χώμα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΑΠΟΛΑΥΣΗ,και ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)!
Yamaha DT No2 ...Όχι, κάτι δεν μου αρέσει με την λίγδα...???!!!(Βέβαια αν δίνει και την...Αννούλα δώρο το σκεφτόμαστε).
Aprilia RS50 Όχι, θα σκοτωθεί μέχρι να μάθει να το καβαλάει σωστά.
Gilera Runner...Scooter?Μα καλά εδώ σε νέους scooter θα προτείνουμε;
Honda CC50=NAI,NAI,NAI.
Βράχος το c50 και με φρένα άγκυρες.....
:rolleyes:

gior-gos
05/01/2018, 17:41

Πολλα +++ κι απο μενα!!!

Μιλαμε για πολλααα απροβληματιστα χλμ!

Καλα, το c50 φαινεται φανταστικη ευκαιρια!

:lol:

TsoliasGR
05/01/2018, 17:49
Πολλα +++ κι απο μενα!!!

Μιλαμε για πολλααα απροβληματιστα χλμ!

Καλα, το c50 φαινεται φανταστικη ευκαιρια!

:lol:

Το χονδάκι ειναι το μοναδικό χονδα που θα αγοραζα με κλειστά ματια.Όχι το συγκεκριμένο λόγω τιμής...Μιας και μόλις την είδα...3300?ΟΥΤΕ ΚΑΝ!
Αλλά ειναι το μηχανακι που δεν σπαει/δεν χαλάει.Σαν μοντέλο μιλάμε.
Αχχχχ δεν βγαίνουν πια σαν τα παλιά γιαπωνέζικα...
Ρε σεις..Νομίζω το χω δει κάπου εδώ στο φόρουμ αυτό το χόνδα;Στις ανακατασκευές;Η με γελούν τα μάτια μου;

noodles
05/01/2018, 17:49
glx, c50 καλυτερα να τα αφησεις στο 1980 οπου ανηκουν.

σου εχουν προτεινει διαφορες μοτοσυκλετες 50κυβικων. αν οπωςδηποτε θελεις παπι, παρε daytona dv 50, τιμιο και αξιοπιστο για τα λεφτα του.

gior-gos
05/01/2018, 18:07
Αλλά ειναι το μηχανακι που δεν σπαει/δεν χαλάει.Σαν μοντέλο μιλάμε.

Και ο Σκαραβαιος ειναι πολυ αξιοπιστος..

TsoliasGR
05/01/2018, 20:13
Και ο Σκαραβαιος ειναι πολυ αξιοπιστος..

Δεν ξέρω από κουτιά.Πέρα απο το να το οδηγάω δεν ξέρω κάτι άλλο και ούτε με νοιάζει να μάθω.

SoR
05/01/2018, 23:17
αν οπωςδηποτε θελεις παπι, παρε daytona dv 50, τιμιο και αξιοπιστο για τα λεφτα του.

Ως κατοχος με 86.000χλμ μπορω να πω σαν σασι/καροτσα ειναι καλο. Το μαμα μοτερακι του ανθεκτικο.

ZHKAS2002
05/01/2018, 23:26
Δεν προκειτε να εδινα με τιποτα 3.000 για παπι:p
Και το glx ειναι 50 στα χαρτια...
Επισης εχει ανεβει στο car και ενα aprilia sx εδω στα γιαννενα αρκετα φθηνο αλλα θελει μαζεματα...:rolleyes: