Σύνδεση

View Full Version : Βίντεο από Μπράλο, Λιμανάκια και Κατεχάκη τη δεκαετία του '90 με FZR 1000 κ.α

Σελίδες : 1 [2]

o teos
28/12/2017, 18:12
Δηλαδή ρε φιλε όπως και να χει όσοι πάμε Επίδαυρο είμεθα μαλακές??wtf??:tooth:

https://youtu.be/oKErnUqayUA

Alex94
28/12/2017, 18:16
Ωραία, κάτσε να τα βάλουμε σε μια σειρά, γιατί μπορεί να λες κάτι σωστό, αλλά με ΠΟΛΥ λάθος τρόπο.

Με ΜΙΑ πρόταση, τι θέλεις να πεις τελικά; Θα σε βοηθήσω κιόλας, για να μη γράφουμε για τις επόμενες 10 σελίδες. Στο επόμενο ποστ σου, γράψε ENAN αριθμό, με τον οποίο συμφωνείς περισσότερο:

1. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα και πηγαίνουν στην Επίδαυρο, είναι μαλάκες.
2. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα και πηγαίνουν στην Επίδαυρο και ξεπερνούν τα όρια του ΚΟΚ, είναι μαλάκες.
3. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα και πηγαίνουν στην Επίδαυρο και ξεπερνούν τα όρια του εαυτού τους, είναι μαλάκες.
4. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα, είναι μαλάκες.
5. Όλοι είναι μαλάκες, εκτός από μένα.

Νομίζω ότι η ικανότητα μου στην εκφορά του λόγου είναι σε τέτοιο επίπεδο που μου επιτρέπει να είμαι σαφέστατος. Από την αρχή ήμουν σαφέστατος, αλλά θα το επαναλάβω και θα το κάνω ακόμα πιο νιανιά για να γίνω κατανοητός σε όλους: Όσοι πάνε στην Επίδαυρο, στον Άγιο, στον Μπράλο και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού και κάνουν αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία (Όπως θέλεις πες το. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ) οδήγηση είναι ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, διότι τη δικιά τους κ@υλα μπορεί να την πληρώσουν κι άλλοι. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις. Δεν τρέχει κάτι. Νομίζω, όμως, ότι έχει κουράσει το όλο θέμα και θα ήθελα να σταματήσει εδώ η εν λόγω αντιπαράθεση.

Sapadak
28/12/2017, 18:19

Ευτυχώς την γλίτωσε ο Μπράλος δε λες

BLiTzER
28/12/2017, 18:22
Νομίζω ότι η ικανότητα μου στην εκφορά του λόγου είναι σε τέτοιο επίπεδο που μου επιτρέπει να είμαι σαφέστατος. Από την αρχή ήμουν σαφέστατος, αλλά θα το επαναλάβω και θα το κάνω ακόμα πιο νιανιά για να γίνω κατανοητός σε όλους: Όσοι πάνε στην Επίδαυρο, στον Άγιο, στον Μπράλο και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού και κάνουν αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία (Όπως θέλεις πες το. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ) οδήγηση είναι ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, διότι τη δικιά τους κ@υλα μπορεί να την πληρώσουν κι άλλοι. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις. Δεν τρέχει κάτι. Νομίζω, όμως, ότι έχει κουράσει το όλο θέμα και θα ήθελα να σταματήσει εδώ η εν λόγω αντιπαράθεση.

Όχι, δεν είσαι καθόλου σαφής, όσο κι αν νομίζεις ότι είσαι. Αυτό που εσύ θεωρείς αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία οδήγηση με αυτό που εγώ θεωρώ αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία οδήγηση, απέχουν μερικά έτη φωτός. Για να μη βάλω καν στην εξίσωση το τι θεωρεί ο Blade και μερικοί άλλοι "αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία οδήγηση". Οπότε, για πες. :a014:

Δηλαδή τόσο δύσκολο σου ήταν να επιλέξεις απλά έναν αριθμό; Έτοιμα στα είχα. Να γιατί. :lol: :lol: :lol:

o teos
28/12/2017, 18:23
Καλα κανεις και γνωμη σου..οταν περασεις απο κει με το rc με το cbr με το r3 γιατι θα περασεις πηγαινε οσο πιο αργα μπορεις και ολα καλα...θα σε προσεχουμε εμεις σαν κορινα που θα εισαι μες τη μεση μη σκας..Θα σου δώσω λοιπόν και την προσωπικη μου απάντηση για την γνώμη σου περί του θέματος......my dear we really don't care...εξαλλου ουτε εσυ νοιαζεσαι για των άλλων....καλά χλμ φίλε μου...:wave2:

aris xj
28/12/2017, 18:24

την ιδια απορια εχω...:lol:

bulmont
28/12/2017, 18:31
Και ερωτώ εγώ τώρα, ο ''αποστειρωμένος'' και ο ''καθώς πρέπει'', κι ας γίνομαι πρήχτης....

Νομίζω ότι η ικανότητα μου στην εκφορά του λόγου είναι σε τέτοιο επίπεδο που μου επιτρέπει να είμαι σαφέστατος....

Δυστυχώς και στον γραπτό λόγο, σκατά τα 'χεις κάνει......

....... ''πρήχτης''..... άκου πρήχτης......πρήστης έπρεπε να γράψεις (από το πρήζω....)

Ημιμάθεια και παντογνωσία........................

Alex94
28/12/2017, 18:33
Δυστυχώς και στον γραπτό λόγο, σκατά τα 'χεις κάνει......

....... ''πρήχτης''..... άκου πρήχτης......πρήστης έπρεπε να γράψεις (από το πρήζω....)

Ημιμάθεια και παντογνωσία........................

Αχαχααχα. Μάθε μου ελληνικά λίγο.

bulmont
28/12/2017, 18:35
Αχαχααχα. Μάθε μου ελληνικά λίγο.

Μόλις μάθεις να οδηγάς, πέρνα από το ιδιαίτερο γιά κάνα φροντιστήριο.....

BLiTzER
28/12/2017, 18:36

Τι να μας πεις κι εσύ από τη ζωή σου ναούμ. Μητηνεβλέπεις επειδή είσαι 30άρης.

Alex94
28/12/2017, 18:38

Για ΚΑΝΑ φροντιστήριο ε;

RaGe_Raptor
Σόρι Αλεξ, μέχρι να ποινικοποιηθεί η οδήγηση μοτοσυκλέτας "μεγάλου κυβισμού", που λένε και στις ειδήσεις :lol:, θα σκοτώνεται κόσμος.
Oh, wait...... Ή οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να επιφέρει τον θάνατο! Να μια καλή ιδέα.

bulmont
Τι να μας πεις κι εσύ από τη ζωή σου ναούμ. Μητηνεβλέπεις επειδή είσαι 30άρης.

:a55::a55::a55::a55:

bulmont
28/12/2017, 18:39
Για ΚΑΝΑ φροντιστήριο ε;

Τσακαλάκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alex94
28/12/2017, 18:41
https://www.youtube.com/watch?v=1hj2xnvcDLY :smokin:

RaGe_Raptor
28/12/2017, 18:44
https://www.youtube.com/watch?v=1hj2xnvcDLY :smokin:

Εγώ πάντως , περίμενα να ανεβάσεις Ιαβέρη.

aris xj
28/12/2017, 18:46
ρε μλκες γιατι τα εχετε βαλει με το παιδι...δικιο εχει...

υπογραφη...o μαλακς της επιδαυρου..

Alex94
28/12/2017, 18:47
Εγώ πάντως , περίμενα να ανεβάσεις Ιαβέρη.

Όχι. Προτίμησα να ανεβάσω αυτό. Ιαβέρη βάζω αντί για γάλα πριν τον ύπνο.

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να 'ναι/ήταν γνωστό πρόσωπο ο αναβάτης.

BLiTzER
28/12/2017, 18:54
Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να 'ναι/ήταν γνωστό πρόσωπο ο αναβάτης.

Τεράστιο τιμόνι. Δυστυχώς κάποιος ανεύθυνος κουτάκιας αποφάσισε να παραβιάσει κόκκινο και τον "έφαγε". Τι έλεγες;

Billymuse
28/12/2017, 18:56
Aφήνω αυτο εδω

391659

Alex94
28/12/2017, 18:57
Τεράστιο τιμόνι. Δυστυχώς κάποιος ανεύθυνος κουτάκιας αποφάσισε να παραβιάσει κόκκινο και τον "έφαγε". Τι έλεγες;

Σου είπα εγώ ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σκοτωθείς από μαλακία άλλου; Btw, όντως ήταν μεγάλο τιμόνι και ο αδερφός του ακόμα μεγαλύτερο.

Alex94
28/12/2017, 18:58
Aφήνω αυτο εδω

391659

Στο IOM τρέχουν μέσα στην κίνηση και κάτω από καθρέφτες Ι.Χ;

Billymuse
28/12/2017, 19:00
Τρεχουν σε δρόμους αντι για πίστα χωρίς κίνηση και έχουν παιθάνει γύρω στα 150 άτομα ολα αυτα τα χρόνια.

BLiTzER
28/12/2017, 19:00
Σου είπα εγώ ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σκοτωθείς από μαλακία άλλου; Btw, όντως ήταν μεγάλο τιμόνι και ο αδερφός του ακόμα μεγαλύτερο.

Όχι, αλλά πόσταρες το βιντεάκι για να μας δείξεις πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι τύποι και μετά έκανες σχολιάκι "είναι/ήταν", τύπου και-καλά-εγώ-δεν-ξέρω, υπονοώντας ότι αυτοί οι τύποι σκοτώνονται, όπως έχεις γράψει ξεκάθαρα σε τόσα ποστ σου. Αλλά όταν παρέθεσα το γεγονός, ότι δηλαδή ακόμα και τέτοιοι τύποι κυρίως από μαλάκες με αυτοκίνητα σκοτώνονται, το έριξες στο ψάρεμα.

Γενικά έχεις κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ρε παιδί μου, για την απόλυτη αλήθεια που κηρύττεις ή απλά ακόμα μια Πέμπτη;

Alex94
28/12/2017, 19:02
Τρεχουν σε δρόμους αντι για πίστα χωρίς κίνηση και έχουν παιθάνει γύρω στα 150 άτομα ολα αυτα τα χρόνια.

Εφόσον το κάνουν σε κλειστούς δρόμους και θέτουν σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους, μαγκιά τους. ''Τρελοί'' μεν, αλλά ωραίοι ''τρελοί''. Άσχετο το ένα με το άλλο. Δεν νομίζω ο McGuiness να πηγαίνει σε κάποια ''Επίδαυρο'' και να κάνει όσα κάνει στο νησί. Κι αν πηγαίνει (που αποκλείεται) είναι μ@λ@κ@ς.

Alex94
28/12/2017, 19:04
Όχι, αλλά πόσταρες το βιντεάκι για να μας δείξεις πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί οι τύποι και μετά έκανες σχολιάκι "είναι/ήταν", τύπου και-καλά-εγώ-δεν-ξέρω, υπονοώντας ότι αυτοί οι τύποι σκοτώνονται, όπως έχεις γράψει ξεκάθαρα σε τόσα ποστ σου. Αλλά όταν παρέθεσα το γεγονός, ότι δηλαδή ακόμα και τέτοιοι τύποι κυρίως από μαλάκες με αυτοκίνητα σκοτώνονται, το έριξες στο ψάρεμα.

Γενικά έχεις κάποιο ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ρε παιδί μου, για την απόλυτη αλήθεια που κηρύττεις ή απλά ακόμα μια Πέμπτη;

Δεν το έριξα καθόλου στο ψάρεμα και το βίντεο δεν το ανέβασα για να αφήσω αιχμές. Ειλικρινά. Αν θες, με πιστεύεις. Το αν ήταν σωστό ή όχι το να κάνει όσα έκανε στη Μεσογείων, το ξέρουμε όλοι μας. Δεν νομίζω να διαφωνούμε και σ' αυτό. Ας το αφήσουμε το συγκεκριμένο θέμα γιατί ο άνθρωπος δεν είναι εν ζωή. Δεν διαφωνούμε σε κάτι.

BLiTzER
28/12/2017, 19:06
Α νόμιζα ότι δε σέβεσαι νεκρούς που "έτρεχαν" εν ζωή. Παρεξήγηση.

Alex94
28/12/2017, 19:08
Α νόμιζα ότι δε σέβεσαι νεκρούς που "έτρεχαν" εν ζωή. Παρεξήγηση.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν σέβομαι νεκρούς. Είπα ότι δεν θα τους λυπηθώ αν έκαναν παλαβομάρες σε δημόσιους δρόμους, βάζοντας σε κίνδυνο αθώο κόσμο. Φυσικά και δεν χαίρομαι με τον θάνατο κανενός ανθρώπου. Αυτό είναι αυτονόητο.

o teos
28/12/2017, 19:10
Λοιπόν εσύ πρέπει να χεις μότο μας το κρυβεις και να σε έχουν τρελάνει στα τσάγια σε ότι δημόσιο δρόμο υπάρχει και από εκεί προκύπτει όλο αυτό το μίσος...:tooth::tooth:

Alex94
28/12/2017, 19:11
Λοιπόν εσύ πρέπει να χεις μότο μας το κρυβεις και να σε έχουν τρελάνει στα τσάγια σε ότι δημόσιο δρόμο υπάρχει και από εκεί προκύπτει όλο αυτό το μίσος...:tooth::tooth:

Κανένα μίσος. Δεν είναι μίσος. Και όντως παίζει να έχω μοτό και απλώς να τρολλάρω. :lol:

BLiTzER
28/12/2017, 19:13
Εφόσον το κάνουν σε κλειστούς δρόμους και θέτουν σε κίνδυνο μόνο τον εαυτό τους, μαγκιά τους. ''Τρελοί'' μεν, αλλά ωραίοι ''τρελοί''. Άσχετο το ένα με το άλλο. Δεν νομίζω ο McGuiness να πηγαίνει σε κάποια ''Επίδαυρο'' και να κάνει όσα κάνει στο νησί. Κι αν πηγαίνει (που αποκλείεται) είναι μ@λ@κ@ς.

Απλά να σε ενημερώσω, επειδή πιθανότατα δεν το γνωρίζεις, ότι πέρα από τους οδηγούς, στο IOM έχουν σκοτωθεί και αγωνοδίκες, θεατές και απλοί περαστικοί. Εγώ θα έλεγα ότι δεν απέχει και πολύ από την "Επίδαυρο" αυτό. Για την ακρίβεια, θα έλεγα ότι είναι περίπου 400 φορές πιο επικίνδυνο και "μαλακία", αφού σε πολλά σημεία, μαζεύεται κόσμος για να παρακολουθήσει και πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Έχεις ακούσει για έστω ΕΝΑΝ περαστικό που σκοτώθηκε στην Επίδαυρο από μοτοσικλετιστή;

:a014: :a014: :a014: :a014:

o teos
28/12/2017, 19:14
Κανένα μίσος. Δεν είναι μίσος. Και όντως παίζει να έχω μοτό και απλώς να τρολλάρω. :lol:

Ελαααα τωρα ελαααα πες μας...Μια παρέα γιναμε
..πόσα λίτρα??πράσινο η μαύρο??Με άρωμα η χωρίς :p

Alex94
28/12/2017, 19:15
Απλά να σε ενημερώσω, επειδή πιθανότατα δεν το γνωρίζεις, ότι πέρα από τους οδηγούς, στο IOM έχουν σκοτωθεί και αγωνοδίκες, θεατές και απλοί περαστικοί. Εγώ θα έλεγα ότι δεν απέχει και πολύ από την "Επίδαυρο" αυτό. Για την ακρίβεια, είναι περίπου 400 φορές πιο επικίνδυνο και "μαλακία", αφού σε πολλά σημεία, μαζεύεται κόσμος για να παρακολουθήσει και πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Έχεις ακούσει για έστω ΕΝΑΝ περαστικό που σκοτώθηκε στην Επίδαυρο από μοτοσικλετιστή;

:a014: :a014: :a014: :a014:

Μαλακία του κόσμου. Δεν φταίνε οι αναβάτες. Και στη F1 έχει σκοτωθεί αλυτάρχης. Το 2001 νομίζω από ένα ατύχημα του Βιλνέβ. Το ίδιο είναι ο πιλότος F1 με τον κάγκουρα με το πουντοσαξόραλλο που πάει και στρίβει στα Λιμανάκια για παράδειγμα; Δεν νομίζω...

Alex94
28/12/2017, 19:16
Ελαααα τωρα ελαααα πες μας...Μια παρέα γιναμε
..πόσα λίτρα??πράσινο η μαύρο??Με άρωμα η χωρίς :p

Lipton λεμόνι. :beer:

o teos
28/12/2017, 19:19
:bawl:έτσι εξηγείται λοιπον

RaGe_Raptor
28/12/2017, 19:19
Lipton λεμόνι. :beer:

Δοκίμασε tuvunu που είναι κι ελληνικό. Να πας Μπράλο

Alex94
28/12/2017, 19:25
Μην με πειράζετε αλήτες. :(

o teos
28/12/2017, 19:27
Αλήτες μηχανοβιοι..τεντιμποιδες.....τςτςτς....:D

bulmont
28/12/2017, 19:33
Μην με πειράζετε αλήτες. :(

Μπήκαμε και στο ''δια ταύτα''.......................

teogtp
28/12/2017, 19:35
391660

Alex94
28/12/2017, 19:56
Μπήκαμε και στο ''δια ταύτα''.......................

Χαχαχα... πως σας ήρθε ότι έχω μοτό;

bulmont
28/12/2017, 20:00
Χαχαχα... πως σας ήρθε ότι έχω μοτό;

καμμία σχέση.......

TsoliasGR
28/12/2017, 21:54
Αlex94 ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΕΧΟΥΝ 600++
Πάρε με το καλό το 250 και έλα να πάμε μαζί λιμανάκια να σου δείξω πως να ξύνεις εκεί και να πας στην μια ρόδα.Έχει πιο καλές στροφές όχι σαν τον μπράλο :bawl:

Λοιπόν πέρα απο την παραπάνω πλάκα...
Θα σου μιλήσω επι προσωπικού.Δικού μου προσωπικού και πάρτο όπως θές.
Μόνο μην μου απαντήσεις ΠΡΙΝ σκεφτείς πολύ καλά ότι σου είπα.

Ονομάζομαι Δημήτρης,
ξεκίνησα να καβαλάω ένα c50 (στρογγυλοφάναρο εξάβολτο) που και έμαθα τα βασικά.Πώς να πηγαίνω, πώς να βάζω βενζίνη, πώς να στουκάρω και τρώω τα μούτρα μου σαν βλάκας. (Βέβαια επειδή γηράσκω αεί διδασκόμενος ακόμα μαθαίνω).
Έχω γράψει επταψήφιο αριθμό στις 2 ρόδες (και λόγω δουλειάς) και εξαψήφιο στις τέσσερις.Και κάποιοι από αυτούς τους οποίους εσύ αμφισβητείς και τους την λές έχουν πολύ,πολύ,πολύ μεγαλύτερη εμπειρία απο μένα.
Στην αρψή που λές δεν καβάλαγα δικάβαλο με τον γέρο μου διότι με την Virago XV750 του 90 πήγαινε γρήγορα,πλάγιαζε τόσο που τότε εγώ είχα χεστεί απάνω μου (Ναι ρε ρεμάλια με την βιράγκο πλάγιαζε τόσο...σε κείνη την εποχή που δεν ήξερα ΤΙΠΟΤΑ που νόμιζα οτι θα πέσουμε και θα συρθούμε χάμω, άσχετο του οτι στην πραγματικότητα απλά έπαιρνε μια ελάχιστη κλισή και στα μάτια τα δικά μου του άσχετου φαινόταν...οτι θα βρεί ο μαρσπιές...)
Πέρασε ο καιρός φίλτατε και πήρα το πρώτο μου μηχανάκι.
Ένα kaze-r 115 99mod
Αγόρασα δέυτερο ένα Piaggio fly 125,ένα bandit 400,ένα δεύτερο bandit 400,ένα τρίτο bandit 400V,ένα λιφανακι 110,μια beneton,ένα τζιξερ 98 7μισι srad,ένα κινέζο αντίγραφο του cb125,πήρα του γέρου το παλιό το καζεράκι να κάνω την δουλειά μου που το έχω ακόμα και δουλεύω,ένα wolf 250 να κάνω την βόλτα μου εντός πόλης και καμια μαλακιούλα όσο με παίρνει το γκάζι και η εμπειρία μου και ετοιμάζομαι όταν βρώ χρόνο να πάρω ένα bandit 650 να πάω κανα ταξίδι δικάβαλο με την κυρά γιατί τα κάνω μονοήμερες με το 250 τώρα...πιάνεται ο πισινός...Δεν λές πως έχω καβαλήσει πολλά μηχανάκια.Και βλέπω και εγώ τον ευατό μου.Απο τότε που έβλεπα να μπαίνουν απο συγγρού στην αμφιθέας και να γέρνουν...Και εγώ πλέον μπαίνω και ξύνω.Εσύ θα το δείς επίκνδυνο;Ναι.Είναι;ίσως.Έχω περάσει απο κεί όμως πάνω απο 1000 φορές,ξέρω και την κάθε λακούβα και θα το κάνω όταν ξέρω οτι με παίρνει.Οτι δεν έχω τον μαλάκα απο πίσω και δίπλα να με κλείσει σε περίπτωση που κάτι στραβώσει πχ.
Οδηγάω πλέον και θέλω να ανάψω τσιγάρο;Ναι;Ε λοιπόν θα βγάλω το τσιγάρο και θα το ανάψω χωρίς να σταματήσω την μηχανή.Αν γίνεται;Ευκολα.Επικύνδυνο;Είναι ίσως.Όμως όχι στα δικά μου μάτια.
Είναι λάθος όλα αυτά;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑΙ.Θα με θεωρείς κάφρο και ίσως έχεις δίκιο.Και για αυτά και πολλά άλλα που κάνω στην καθημερινότητα μου στις 2 ρόδες και δεν τα αναφέρω γιατί αν με αυτά έχω μαι πιθανότητα να γλιτώσω το μπαν με τα άλλα θα πέσει μόνιμα σίγουρα.Και ας βλέπουν πολλοι τον εαυτό τους σε κάποια απο αυτά και ας είναι λάθος.Αλλά αλλού θέλω να καταλήξω.
Σωστό ή λάθος δεν μπορείς να κρίνεις κάτι που δεν ξέρεις.
Η διαφορά είναι στην εμπειρία.όταν με το καλό θα πάρεις μοτοσυκλέτα και εσύ, και όχι σκούτερ...αυτά δεν ειναι μοτοσυκλέτες και ας έχουν και 2 ρόδες με μοτέρ...Θα δείς οτι...οι φοβίες θα αρχίσουν να εξαφανίζονται.Θα μάθεις οτι κάποια πράγματα όπως το "αρκετό πλάγιασμα" φαίνονται επικύνδυνα αλλά δεν είναι (πάντα υπό προυποθέσεις).Θα μάθεις σιγά σιγά τα όρια σου,θα μάθεις να οδηγάς (οπου για μένα το έμαθα να οδηγάω δεν είναι το να μάθω να έχω ισσοροπία,είναι το να μάθω να διαβάζω τον δρόμο,τα ελαστικά μου,το όχημα μου, και τους γύρω μου) και τότε θα μπορείς να εκφέρεις γνώμη για θέματα τέτοια.
Δεν είναι φίλε μου όλα by the book.Because the book is too old and world passes on.
Κράτα τα στο μυαλό σου σαν μια φιλική κουβέντα και όχι "ένα σεντόνι" κυρηγμα.

Υ.Γ. Έχω ξεχάσει να βάλω παραπάνω στα μηχανάκι την CMX250,ένα HSUN 150...Mην βαράτε είμαι απο την δουλειά...απο το πρωί...

karellen
28/12/2017, 22:38
Το Μπράλο τον πρωτοπερπάτησα το 2016 (πέφτει μακριά για μας τους νότιους) με το ΧΤΧ και τον απόλαυσα όσο τίποτα άλλο.
Φέτος τον ξαναχάρηκα με το GS, ειδικά το κομμάτι Γραβιά-Βαγονέτο ήταν όλα τα λεφτά! Για μένα είναι καλύτερος από τον Αη Γιάννη το Ρόσσι.

bulmont
29/12/2017, 08:06
Το Μπράλο τον πρωτοπερπάτησα το 2016 .........

Κάλλιο αργά, παρά αργότερα.........................

GiorgosLa
29/12/2017, 08:39
Αlex94 ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
ΕΧΟΥΝ 600++
Πάρε με το καλό το 250 και έλα...
...το πρωί...

Ωραία τα είπες... :smokin:

SoR
29/12/2017, 10:45
Διάβασα μέχρι σελίδα 6 και μετά βαρέθηκα. Ηταν σαν να τις ξαναδιάβαζα απο την αρχή.

Ρε αλέκοενενηντατέσσερα, αν παίρνεις τα στατιστικά των τροχαίων, χάνεις πολλες λεπτομέριες που ίσως σε βοηθούσαν να κρίνεις καποια πράγματα. σίγουρα οφείλεται και στην άγνοια σου.
Τα περισσότερα ατυχήματα, γίνονται κοντά στα σπίτια μας , όπου δεν προσέχουμε το ίδιο "γιατι εδώ δίπλα πάω μωρέ". Ναι έχουν σκοτωθεί σε επιδαυρο,ρώσσο και κάθε ρώσσο. Όπως αντίστοιχα σκοτώθηκε και άλλος κόσμος σε άλλο τόπο και χρόνο είτε οδηγούσε μοτο είτε όχι. Αν πας μια κυριακή στο Επίδαυρο ή Αλεξίου, δεν ξέρω αν θα δεις κάποιον μοτοσυκλετιστή χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό. Δεν εννοώ μόνο το κράνος. αν πας ενα βράδυ στην βούτα, μπορείς να μετρήσεις κάμποσους ακράνωτους καγκουροινδιάνους. Και οι μεν και οι δε μπορεί να σκοτωθούν. Η στατιστική που διαβάζεις, θα τους βαφτίσει ως θυματα μοτοσυκλετών. και θα ειναι και μαλακες κιολας γιατι "έτρεχαν".

Φέτος τον Αύγουστο οδήγησα στην Ολυμπια Οδο με την μηχανή.Συνηθως δεν προτιμώ Βαρετά οδικά δίκτυα. προτιμώ επαρχιακα στριφτερα κομμάτια, μαλλον και εγώ μαλακας θαμαι.... Σε πληροφορώ οτι πήγαινα με 130-150 και με προσπέρναγαν οι ντιζελοκίνητοι 7ταχυτοι κουτάκιδες που πήγαιναν με 150-170 γιατί βάζουν μια 7η μεσα και πάνε με 3-4.000 στροφές. Μπορει να μην καταλαβαν οτι έτρεχαν τόσο. Οι μισοι επαιζαν με τα κινητα, οι αλλοι μισοι μπαρμπαδες-θειές ή ταρίφες με το πόδι έξω απο το παράθυρο.

Προσωπικά, μιας και κανείς δεν τηρεί τα όρια ταχύτητας, θα προτιμούσα να πάει με 150 κάποιος που κάνει κατι που γουστάρει γιατί λογικά θα το κατέχει (λογικά πάντα/υπάρχουν και οι εξαιρέσεις) παρά κάποιος που μπορεί να πάει γιατί πάει το αμάξι ή η μηχανή του. Βλέπε καφετεριάκηδες που τα καλοκαίρια για μπάνιο πόρτο ράφτη ή στον σχοινιά. Επίσης δεν είναι απίθανο να προκαλέσει ατύχημα και κάποιος που "το κατέχει".

Απο όποια πλευρά και να το δεις, δεν θα βγάλεις άκρη. Συνέχισε να μαθαίνεις την θεωρία, μάθε και την πράξη , κάνε αυτό που γουστάρεις και φρόντισε να έχεις την κρίση σου κάπου στην μέση...

doctoras
29/12/2017, 12:10
Αν και ειναι αλλο θεμα επειδη εχει αναφερθεί πολλες φορες διαφωνώ πολυ με τον απαξιωτικό ορο που θέτετε να προσδωσετε στα σκουτερ οτι δεν ειναι μοτοσυκλέτες και ενω ειναι υπαρκτα φυσικα τα χαρακτηριστικα γνωρίσματα των διτροχων αναφεροντα υποτιμητικά. Με οποιοδήποτε σφουχτερ μπορεις να χαρεις την ελευθερια του δικυκλισμου και κατ'επέκταση του "μοτοσυκλετισμου". Βεβαια παρεξηγημένη εννοια για τον καθενα απο εδω μεσα σημαίνει κατι διαφορετικό.
Και καθε μερα και σπορ και και τουρινκ και χωμα αμα λάχει και οικονομικότερα στα φραγκα κτήσης.

o teos
29/12/2017, 12:23
και σπορ και οικονομικότερα στα φραγκα κτήσης.

Σε όλα τα προηγούμενα οκ μπορώ να συμφωνήσω...σε αυτά που έχω από πάνω όμως δεν...:p

RaGe_Raptor
29/12/2017, 12:31
Σε όλα τα προηγούμενα οκ μπορώ να συμφωνήσω...σε αυτά που έχω από πάνω όμως δεν...:p

Όντως, αυτό παραπάει... :lol:

o teos
29/12/2017, 12:33
Εεε μα...είδες κάτι πράγματα....αίσχος...είπαμε κύριε να δεχτούμε 1-2 άντε 5 πράγματα αλλά όλα έχουν ένα όριο..:lol:

andgeo
29/12/2017, 14:04
Ααααχχχ κουμπάρα... της θεια-Μαριγώς !!!

Cpt_Slow
29/12/2017, 14:29
Ωραια υποδεχεστε ενα παιδι που θελει να κανει την αρχη της μοτοζωης του.

καλη χρονια :beer:

Alex94
29/12/2017, 15:24
Ωραια υποδεχεστε ενα παιδι που θελει να κανει την αρχη της μοτοζωης του.

καλη χρονια :beer:

Δεν τρέχει κάτι. Απλώς διαφωνούμε. Μπορεί αύριο-μεθαύριο να αναθεωρήσω ή να διατηρήσω την ίδια άποψη. :beer:

bulmont
29/12/2017, 15:49
Δεν τρέχει κάτι. Απλώς διαφωνούμε. Μπορεί αύριο-μεθαύριο να αναθεωρήσω ή να διατηρήσω την ίδια άποψη. :beer:

Πες μας τώρα πώς ψήφισες και σύριζα...............

Alex94
29/12/2017, 15:51
Πες μας τώρα πώς ψήφισες και σύριζα...............

Όχι. Αλλά εσύ τι θα μου πρότεινες να ψηφίσω;

bulmont
29/12/2017, 15:55
Όχι. Αλλά εσύ τι θα μου πρότεινες να ψηφίσω;

Λεβέντη

Alex94
29/12/2017, 15:57
Λεβέντη

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

george.S
29/12/2017, 16:05
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ξεκαθαρίζω ότι (σαφώς και) δεν επικροτώ τέτοιου είδους ενέργειες σε δημόσιους δρόμους. Τα ανεβάζω γιατί νομίζω ότι έχουν αξία, μιας και πρόκειται για παμπάλαια βίντεο από μία πιο αγνή και ανέμελη εποχή. Το γεγονός και μόνο ότι δεν υπήρχαν πολλοί αναβάτες που είχαν κάμερα πάνω στη μοτοσυκλέτα τη δεκαετία του '90, καθιστά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο υλικό.

https://www.youtube.com/watch?v=XZJWXBAKup8

https://www.youtube.com/watch?v=ccJK8oY6uWo

https://www.youtube.com/watch?v=h3WU4Jgq0po

https://www.youtube.com/watch?v=ewVDTaoEmEM

το 91 στα λιμανακια με πολυ κοσμο ηταν ενας τυπος με ενα zxr750 πρασινο που εστριβε κολασμενα

Nostradamus
29/12/2017, 16:05
Πωωω λες να γύρισε ο ohm????

DoctoR_k6
29/12/2017, 16:27
391673

nikma
29/12/2017, 17:50
troll είναι τελικά; ποιός ο γνωστός* με το V-Strom ;)

* αλλά συμπαθής:)

doctoras
29/12/2017, 18:53
Κι όμως φιλε εχει ενα σωρο τροποποιημένα μοντελα σκουτερ που συμπεριλαμβάνονται σε αγωνες σιρκουι παγκοσμίως. Σπορ ειναι και αυτα τα καημένα αφου χρόνους ανταγωνίζονται. Στα πολιτικα υπάρχουν σκουτερ που κατασκευάζονται με γνώμονα τα σπορ χαρακτηριστικά και δυναμικές συμπεριφορές οπως το tmax 500 τα gilera nexus κλπ για παράδειγμα.
Για το κόστος κτησης που διαφωνείς υπαρχουν ανα σωρό μοντέλα σκουτερ 250-300 απο 3500 μεχρι 4300 αντιθέτως στην αντίστοιχη κατηγορια μοτοσυκλετών απο 4000-6500.
Και τα λεω αυτα οντας ποτε ως τωρα κατοχος σκουτερ

o teos
29/12/2017, 18:58
Οκ...Δε σου χαλάω χατήρι αν θες να πιστεύεις έτσι μαζί σου...Εγώ ξέρω ότι τα μόνα σκουτερ που μπορείς να πεις γρήγορα είναι κάτι tmax με κόστος αρκετά μεγαλύτερο από ότι λες..Όταν αγοράζεις street και ss ιδιας χρονολογιας με τις μπανιερ....εεεε τα σκουτερ εννοώ στα ίδια λεφτά ίσως και λιγότερα.....Αλλά γούστα είναι αυτά..Ο καθένας...

TsoliasGR
29/12/2017, 19:21
Να επανέλθω για τα σκούτερ;Μου επιτρέπεται να επανέλθω κόσμια και με επιχειρήματα;Γιατί έχω απολυθεί απο δουλειά μετά απο καυγα με το αφεντικό για τα σκούτερ.Βέβαια...εκεί πήγα να του δείξω οτι το σκούτερ δεν μπορεί να πάρει την στροφή όπως το τζίξερ...με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...:bawl:

Λοιπόν θα επανέλθω και χωρίς άδεια.
Τα σκούτερ έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από άλλα δίκυκλα στην καθε κατηγορία μέχρι τα 300cc (αν αφαιρέσεις τα τσοπερ-custom).Αυτό σημαίνει οτι είναι πιο δύσκολο να ελιχθείς στην κίνηση μέσα με αυτά.Λίγο;Ίσως... αλλα ναι.
Τα σκούτερ έχουν μέχρι 16" τροχούς (αν έχει κανένα μεγαλύτερους να με ενημερώσετε) άρα σε δύσκολο έδαφος είναι πιο δύσκολη η οδήγηση.Δεν θα αναφερθώ στα μικρα που έχουν κάτι ρόδες σαν της βέσπας του 80.Εκεί οι λακούβες αποτελούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνδυνο.
Τα σκούτερ έχουν πιο πολλά πλαστικά που σημαίνει ότι...
Α) Πιο χρονοβόρα η κάθε επισκευή
Β) Σε μια ενδεχόμενη πτώση, (ακόμα και άλλος να στο ρίξει) θα πρέπει να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά να το φτιάξεις
Τα σκούτερ δεν έχουν μανιβέλα όπως τα παπάκια άρα δεν μπορείς να τα βάλεις εμπρός αν μείνεις απο μπαταρία.Με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Τα σκούτερ δεν παίρνουν εμπρός με σπρώξιμο μιας και πρέπει να πατάς τα φρένα απο όσο ξέρω για πάρουν με την μίζα άρα δεν παίρνουν με σπρώξιμο αν μείνεις απο μπαταρία
Τα σκούτερ έχουν ιμάντα μπιλιοφόρους αντί για αλυσιδογράναζα, πράμα που σημαίνει
Α) Πιο ακριβά ανταλακτικά μετάδοσης κίνησης
Β) Κάθε 10-12 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλαγή αντί για 40-50 χιλιάδες μιας καλοσυντηρημένης αλυσιδας με τα γρανάζια της
Τα σκούτερ δεν έχουν παιχνιδιάρικη γεωμετρία.Ειναι φτιαγμένα για άνεση.Δεν μπορείς να πλαγιάσεις λίγο,δεν μπορείς να παίξεις με δαυτα.Αλλά σε πάνε κάπου άνετα.Το ίδιο κάνει και το κουτί όμως.
Τα σκούτερ ειναι πιο επικίνδυνα σε ενδεχόμενη πτώση.Εάν έχεις πχ το ποδάρι κα΄τω και πέσεις...στο μάγκωσε το περβάζι που έχει για πατάκι.Άρα κατα πάσα πιθανότητα έχεις τραυματισμό.
Ο μαρσπιές απο την ΄λλη σε πολλές περιπτώσεις δεν ειναι τόσο εύκολα αναδιπλούμενος οπότε ΙΣΩΣ την γλιτώσεις.

Ξέχασα κάτι;

billy84
29/12/2017, 21:00
Πως αλλαζουν οι εποχες...ολα αυτα τα γρήγορα βίντεο του τοτε φαινονται slow motion με τα σημερινά δεδομένα.

το ποσο εξελιχθηκαν οι μοτοσυκλέτες,τα λαστιχα και οι οδηγοι ειναι πραγματικά εντυπωσιακό.

doctoras
29/12/2017, 21:07
Για να μη ξεφυγει εις το άπειρο η σύγκριση θα μπορουσε να εχει βαση στα σημερινα σκουτερ 125-300 με αντιστοίχως μοτοσυκλέτες μονοκυλινδρες δικυλινδρες 125-300.
Για καποιον πχ που εφαγε τα χιλιομετρα με το κουτάλι και εχει απομυθοποιήσει χιλιάδες καθημερινα πραγματα στην ζωη του, αγοραζει κουτα ενα σκουτερ 300 με 4k και παει παντου ταξιδι καθε μερα κλπ κλπ
Με 4k καινουργιο σε μοτο εχεις 2 επιλογές μονο στα 250cc z250 και benelli 251(και αρκετες επιλογες απο την μικρότερη κατηγορια των 125cc).

Στο σκουτερ χωρας τα παντα ακομη και 2 ευτραφεις ενήλικες με τα μπαγαζια τους κατω απο την σελα. Στα δυο μοντελάκια μοτο παραπανω 2 "στεγνους" ενηλικες max εως 1.70.

teogtp
29/12/2017, 21:46
Να επανέλθω για τα σκούτερ;Μου επιτρέπεται να επανέλθω κόσμια και με επιχειρήματα;Γιατί έχω απολυθεί απο δουλειά μετά απο καυγα με το αφεντικό για τα σκούτερ.Βέβαια...εκεί πήγα να του δείξω οτι το σκούτερ δεν μπορεί να πάρει την στροφή όπως το τζίξερ...με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...:bawl:

Λοιπόν θα επανέλθω και χωρίς άδεια.
Τα σκούτερ έχουν μεγαλύτερο μεταξόνιο από άλλα δίκυκλα στην καθε κατηγορία μέχρι τα 300cc (αν αφαιρέσεις τα τσοπερ-custom).Αυτό σημαίνει οτι είναι πιο δύσκολο να ελιχθείς στην κίνηση μέσα με αυτά.Λίγο;Ίσως... αλλα ναι.
Τα σκούτερ έχουν μέχρι 16" τροχούς (αν έχει κανένα μεγαλύτερους να με ενημερώσετε) άρα σε δύσκολο έδαφος είναι πιο δύσκολη η οδήγηση.Δεν θα αναφερθώ στα μικρα που έχουν κάτι ρόδες σαν της βέσπας του 80.Εκεί οι λακούβες αποτελούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ κίνδυνο.
Τα σκούτερ έχουν πιο πολλά πλαστικά που σημαίνει ότι...
Α) Πιο χρονοβόρα η κάθε επισκευή
Β) Σε μια ενδεχόμενη πτώση, (ακόμα και άλλος να στο ρίξει) θα πρέπει να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά να το φτιάξεις
Τα σκούτερ δεν έχουν μανιβέλα όπως τα παπάκια άρα δεν μπορείς να τα βάλεις εμπρός αν μείνεις απο μπαταρία.Με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Τα σκούτερ δεν παίρνουν εμπρός με σπρώξιμο μιας και πρέπει να πατάς τα φρένα απο όσο ξέρω για πάρουν με την μίζα άρα δεν παίρνουν με σπρώξιμο αν μείνεις απο μπαταρία
Τα σκούτερ έχουν ιμάντα μπιλιοφόρους αντί για αλυσιδογράναζα, πράμα που σημαίνει
Α) Πιο ακριβά ανταλακτικά μετάδοσης κίνησης
Β) Κάθε 10-12 χιλιάδες χιλιόμετρα αλλαγή αντί για 40-50 χιλιάδες μιας καλοσυντηρημένης αλυσιδας με τα γρανάζια της
Τα σκούτερ δεν έχουν παιχνιδιάρικη γεωμετρία.Ειναι φτιαγμένα για άνεση.Δεν μπορείς να πλαγιάσεις λίγο,δεν μπορείς να παίξεις με δαυτα.Αλλά σε πάνε κάπου άνετα.Το ίδιο κάνει και το κουτί όμως.
Τα σκούτερ ειναι πιο επικίνδυνα σε ενδεχόμενη πτώση.Εάν έχεις πχ το ποδάρι κα΄τω και πέσεις...στο μάγκωσε το περβάζι που έχει για πατάκι.Άρα κατα πάσα πιθανότητα έχεις τραυματισμό.
Ο μαρσπιές απο την ΄λλη σε πολλές περιπτώσεις δεν ειναι τόσο εύκολα αναδιπλούμενος οπότε ΙΣΩΣ την γλιτώσεις.

Ξέχασα κάτι;

Δεν παίρνουν μπροστά με σμπρωξιμο γιατί γυρνάς μόνο την μετάδοση και όχι το φυγοκεντρικό.

RaGe_Raptor
29/12/2017, 21:54
Μια χαρά είναι τα σκούτερ. Είναι αυτό που είναι. Τα αγοράζεις γι'αυτά που προσφέρουν. Μια χαρά μπανιέρες είναι... :D

o teos
29/12/2017, 21:56
Μια χαρά είναι τα σκούτερ. Είναι αυτό που είναι. Τα αγοράζεις γι'αυτά που προσφέρουν. Μια χαρά μπανιέρες είναι... :D

+599:D

teogtp
29/12/2017, 21:57
Το μέχρι στιγμής συμπέρασμα.
Αν πάς Επίδαυρο με σκούτερ είσαι το λιγότερο για λιθοβολισμό.....

:lol:

teo_g7
29/12/2017, 22:19
Τα σκούτερ δεν έχουν παιχνιδιάρικη γεωμετρία.Ειναι φτιαγμένα για άνεση.Δεν μπορείς να πλαγιάσεις λίγο,δεν μπορείς να παίξεις με δαυτα.

Ξέχασα κάτι;

Μπα σε καλό σου ξελιγωθκα βραδιατικο!!!

o teos
29/12/2017, 22:25

Εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα λογο τρέλας...:bawl:

BLiTzER
29/12/2017, 22:40
Για να μη ξεφυγει εις το άπειρο η σύγκριση θα μπορουσε να εχει βαση στα σημερινα σκουτερ 125-300 με αντιστοίχως μοτοσυκλέτες μονοκυλινδρες δικυλινδρες 125-300.
Για καποιον πχ που εφαγε τα χιλιομετρα με το κουτάλι και εχει απομυθοποιήσει χιλιάδες καθημερινα πραγματα στην ζωη του, αγοραζει κουτα ενα σκουτερ 300 με 4k και παει παντου ταξιδι καθε μερα κλπ κλπ
Με 4k καινουργιο σε μοτο εχεις 2 επιλογές μονο στα 250cc z250 και benelli 251(και αρκετες επιλογες απο την μικρότερη κατηγορια των 125cc).

Στο σκουτερ χωρας τα παντα ακομη και 2 ευτραφεις ενήλικες με τα μπαγαζια τους κατω απο την σελα. Στα δυο μοντελάκια μοτο παραπανω 2 "στεγνους" ενηλικες max εως 1.70.

Οι μοτοσικλέτες δεν είναι ούτε για να "χωράς", ούτε για "μπαγάζια". Και σε ένα βανάκι χωράς 8 ενήλικες με 19 βαλίτσες, αλλά δε μας ενδιαφέρει.

doctoras
29/12/2017, 23:18
Blitzer εκει που εισαι ημουν εκει που ειμαι θα έρθεις
Το σχολιο σου δε για το θεμα χώρων ειναι απο αστοχο εως μια ακομη υποκειμενική οπτική. Γιαυτο εχουν δημιουργηθεί 1002 κατηγορίες για να διαλεξει ο εκάστοτε αυτο που ταιριάζει στα γούστα του.

Anyway συνεχιστε μη σας βγαζω εκτος θέματος

FotisFz1
29/12/2017, 23:41
Πως αλλαζουν οι εποχες...ολα αυτα τα γρήγορα βίντεο του τοτε φαινονται slow motion με τα σημερινά δεδομένα.

το ποσο εξελιχθηκαν οι μοτοσυκλέτες,τα λαστιχα και οι οδηγοι ειναι πραγματικά εντυπωσιακό.

οι οδηγοι δεν εξελιχθηκαν και πολυ
το ιδιο κουλαδια ειμαστε

bulmont
30/12/2017, 04:37
Το μέχρι στιγμής συμπέρασμα.
Αν πάς Επίδαυρο με σκούτερ είσαι το λιγότερο για λιθοβολισμό.....

Αρα με σκούτερ μόνο Μπράλλο;;;;;

Και λίίίίίγο Αγιαννηρώση;;;;;;;;;;;;

:bawl::bawl::bawl:

TsoliasGR
30/12/2017, 05:45
Η ουσιαστική διαφορά της μοτοσυκλέτας από το κάρο είναι μια.
Να μπορείς να πάς εκεί που θές με την γνωστή σε όλους μας αίσθηση ελευθερίας που έχουν οι 2 ρόδες.Εξάλλου για αυτο το λόγο πληρώνεις πιο ακριβά τις 2 ρόδες.
Και σαν κόστος κτήσης αναλογικά αν το θές,και σαν κόστος συντήρησης φυσικά.
Και αυτή η αίσθηση ελευθερίας πώς μεταφράζεται;Στο δικό μου μυαλό.Στο μυαλό ενός 34χρονου που καβαλάει από τα 12,στο μυαλό πολλών φίλων εδώ μέσα,εκεί έξω...Αν θες της πλειοψηφίας των δικυκλιστών...
Αυτό...
https://www.youtube.com/watch?v=sv2JDwG7HEE

billy84
05/01/2018, 01:27
οι οδηγοι δεν εξελιχθηκαν και πολυ
το ιδιο κουλαδια ειμαστε

Οι οδηγοι κατα τη γνώμη μου εχουν εξελιχθει παρα πολυ,αυτο βέβαια παει πακετο με ολα τα αλλα που ειπα.Σκεψου οτι τοτε τα καλά τιμονια τα γνωριζαν ολοι και ηταν μετρημένα.Τωρα ακομη και με τοση Ενημέρωση βρισκεσαι πολυ συχνα προ εκπληξεων!:)

PortisHead
05/01/2018, 08:16
Ειστε ολοι μεγάλοι αλήτες...Επιδαυριοι και Μη.
Γιατι τετοια ποστ κανονικα ξεκινάνε Παρασκευή...οχι Πεμπτιατικα.
Μου χουν βγει τα ματια να διαβαζω 12 σελιδες.

o teos
05/01/2018, 08:17
Η ουσιαστική διαφορά της μοτοσυκλέτας από το κάρο είναι μια.
Να μπορείς να πάς εκεί που θές με την γνωστή σε όλους μας αίσθηση ελευθερίας που έχουν οι 2 ρόδες.Εξάλλου για αυτο το λόγο πληρώνεις πιο ακριβά τις 2 ρόδες.
Και σαν κόστος κτήσης αναλογικά αν το θές,και σαν κόστος συντήρησης φυσικά.
Και αυτή η αίσθηση ελευθερίας πώς μεταφράζεται;Στο δικό μου μυαλό.Στο μυαλό ενός 34χρονου που καβαλάει από τα 12,στο μυαλό πολλών φίλων εδώ μέσα,εκεί έξω...Αν θες της πλειοψηφίας των δικυκλιστών...
Αυτό...
https://www.youtube.com/watch?v=sv2JDwG7HEE

Εγω παλι θα ελεγα ετσι........https://youtu.be/pJDSDcxulm4?t=49s
Μπατ δατ ιζ τζαστ μι..:smokin:

FotisFz1
05/01/2018, 08:39
Οι οδηγοι κατα τη γνώμη μου εχουν εξελιχθει παρα πολυ,αυτο βέβαια παει πακετο με ολα τα αλλα που ειπα.Σκεψου οτι τοτε τα καλά τιμονια τα γνωριζαν ολοι και ηταν μετρημένα.Τωρα ακομη και με τοση Ενημέρωση βρισκεσαι πολυ συχνα προ εκπληξεων!:)

Εγω θεωρω απο τα οσα βλεπω καθημερινα στο δρομο
οτι οι αναβατες συνεχιζουμε να μην κατεχουμε ουτε τα βασικα και να κανουμε απειρα λαθη στην οδηγηση
Και το προβλημα προερχεται απο την αρχη της οδηγικης σταδιοδρομιας του καθενος
Αν πχ ενας νεος οδηγος παρει το διπλωμα με τα αστεια μαθηματα που κανει και δεν ασχοληθει μονος του σοβαρα να μαθει μεσω σχολειων αλλα απλα καβαλαει και γραφει χλμ στο δρομο δεν θα γινει σωστος οδηγος..προσεξε δεν γραφω γρηγορος αλλα σωστος
Πιθανον να πηγαινει πολυ πιο γρηγορα απο μενα λογω ταλεντου π.χ.
Πιστευω λοιπον οτι απλα οι μοτοσυκλετες εξελιχθηκαν τοσο πολυ που σου επιτρεπουν με τα ιδια λαθη που εκανες και παλια να πηγαινεις πιο γρηγορα

billy84
06/01/2018, 04:02
Εγω θεωρω απο τα οσα βλεπω καθημερινα στο δρομο
οτι οι αναβατες συνεχιζουμε να μην κατεχουμε ουτε τα βασικα και να κανουμε απειρα λαθη στην οδηγηση
Και το προβλημα προερχεται απο την αρχη της οδηγικης σταδιοδρομιας του καθενος
Αν πχ ενας νεος οδηγος παρει το διπλωμα με τα αστεια μαθηματα που κανει και δεν ασχοληθει μονος του σοβαρα να μαθει μεσω σχολειων αλλα απλα καβαλαει και γραφει χλμ στο δρομο δεν θα γινει σωστος οδηγος..προσεξε δεν γραφω γρηγορος αλλα σωστος
Πιθανον να πηγαινει πολυ πιο γρηγορα απο μενα λογω ταλεντου π.χ.
Πιστευω λοιπον οτι απλα οι μοτοσυκλετες εξελιχθηκαν τοσο πολυ που σου επιτρεπουν με τα ιδια λαθη που εκανες και παλια να πηγαινεις πιο γρηγορα

Σωστά αυτά που λες αλλα μπερδευεις τους καθημερινούς οδηγους διτροχου με τους μοτοσυκλετιστές(οπως αυτοι στα παλια βίντεο).Με τα χρονια τριπλασιαστηκαν οι αναβατες και είναι λογικο να βλεπουμε και οτι να ναι καθημερινα καθως οι περισσότεροι ειναι απλοι χρηστες οχι μοτοσυκλετιστες που ψαχνονται με το αντικείμενο.

jimmis5
06/01/2018, 13:11
Και εγω ξέρω αυτον τον πιουστη με το scooter που με περναει σουβλακι απο εξωτερικη ξυνοντασ τα αντιβαρα...

RaGe_Raptor
06/01/2018, 16:07
Κύπριος αδερφός μαζεύει όλο το χαρτί στο γιουτούμπε ανεβάζοντας βίντεο τύπου Illegal Crazy High Speeds on Public Roads !!! (https://www.youtube.com/watch?v=XRhySx5RKk4) που κάνουν δεκάδες χιλιάδες views με μόνο αντίτιμο το ρίσκο σωματικής ακεραιότητας!

πάνε λίιιιιιγο πιο γρήγορα απ'ότι τα παιδιά του πρώτου ποστ στο Μπράλο,ε?

7Tolis
06/01/2018, 22:02
Τον μπραλο δεν θα τον κατακρίνεις.Τον Μπράλο λέω

billy84
08/01/2018, 09:07
Κύπριος αδερφός μαζεύει όλο το χαρτί στο γιουτούμπε ανεβάζοντας βίντεο τύπου Illegal Crazy High Speeds on Public Roads !!! (https://www.youtube.com/watch?v=XRhySx5RKk4) που κάνουν δεκάδες χιλιάδες views με μόνο αντίτιμο το ρίσκο σωματικής ακεραιότητας!

πάνε λίιιιιιγο πιο γρήγορα απ'ότι τα παιδιά του πρώτου ποστ στο Μπράλο,ε?

Συμφωνοι αλλα μη συγκρινουμε ανομοιες διαδρομές!Οπως λεει και μια λαϊκή ρήση "στον μπραλο και οι θεοι φοβούνται".

Ειμαι βεβαιος ομως οτι αν υπάρχει αντίστοιχο παλιο βιντεο απο το κομματι που πηγαινουν μονιμα οι κύπριοι θα ειναι σαφως σε slow motion.Χωρις αυτο βέβαια να μειωνει τις τρομερές ικανότητες και ψυχη των παλιότερων οδηγων!:beer: