Σύνδεση

View Full Version : Μηπως γνωριζει κανενας????????

ela ela
26/11/2005, 20:26
Μηπως γνωριζει κανενας ρε παιδια που βρισκεται ενα μαγαζι με μοτοσυκλετιστικα ειδη για τον αναβατη που ειναι στην κεφαλληνιας 44 ,ηλιουπολη.Ξερετε καποιο τηλεφωνο?Αξιζει να το επισκεφθω????

gdevelek
26/11/2005, 21:04
9322471, αν δεν κάνω λάθος

www.driveme.gr για χάρτη

ή maps.flash.gr

...για καλύτερο χάρτη, μόνο που παίζει μόνο με ΙΕ.

έχει γενικά καλές τιμές και αξίζει να περάσεις να δεις, δε χάνεις τίποτε

ela ela
26/11/2005, 22:00
Ευχαριστω για τι βοηθεια!Μηπως ξερεις αν φερνει bering?

gollum
26/11/2005, 22:13
http://www.vassalos.gr/html/anti.htm

ολοι οι εμποροι για Bering...

:wave2:

ela ela
26/11/2005, 22:17
Ευχαριστω!Ξερω οτι τα bering τα φαιρνει ο βασσαλος απλα ρωτησα αν ο τυπος στην καεφαλληνιας τα φερνει..στην φθηνη αποθηκη που λενε...

gdevelek
26/11/2005, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Ευχαριστω!Ξερω οτι τα bering τα φαιρνει ο βασσαλος απλα ρωτησα αν ο τυπος στην καεφαλληνιας τα φερνει..στην φθηνη αποθηκη που λενε...

Νομίζω πως ναι

Όταν πήγα κοιτούσα μόνο για μπότες και δεν έδωσα σημασία στα ρούχα, γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος.

lampros_fazer
26/11/2005, 23:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Νομίζω πως ναι

Όταν πήγα κοιτούσα μόνο για μπότες και δεν έδωσα σημασία στα ρούχα, γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος.

Από μπότες τι έχει?Sidi έχει?

gdevelek
27/11/2005, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Από μπότες τι έχει?Sidi έχει?

Πολύ αμφιβάλλω.

Έχει Dainese & AlpineStars σίγουρα, και μόνο αυτές μου πρότεινε. Όταν του είπα πως από όσο ξέρω οι Sidi είναι οι καλύτερες, μου είπε "όχι, όχι, οι Alpinestarts είναι καλύτερες", άρα μπορείς να συμπεράνεις.

Πάντως έχει καλές τιμές, Alpinestars touring δερμάτινες (χωρίς goretex) με 130Ε για παράδειγμα

lampros_fazer
27/11/2005, 00:27
Πολύ αμφιβάλλω.

Έχει Dainese & AlpineStars σίγουρα, και μόνο αυτές μου πρότεινε. Όταν του είπα πως από όσο ξέρω οι Sidi είναι οι καλύτερες, μου είπε "όχι, όχι, οι Alpinestarts είναι καλύτερες", άρα μπορείς να συμπεράνεις.

Πάντως έχει καλές τιμές, Alpinestars touring δερμάτινες (χωρίς goretex) με 130Ε για παράδειγμα

Thanx είσαι πολύ γλήγορος!(έτσι είσαι και στο δρόμο?;))
Ο καθένας οτι έχει αυτό προτείνει ως καλύτερο...
Εσύ πήρες τις αλπίνσταρς που γράφεις?Θυμάσαι πως λέγεται το μοντέλο?

gdevelek
27/11/2005, 00:34
Στο δρόμο περνάω όλα τα ποδήλατα από πάνω.

Το μοντέλο είναι το Web, αλλά μάλλον δεν θα το βρεις. Δεν το είχα βρει τον Ιούλιο στο νούμερό μου, και μόλις την περασμένη εβδομάδα, και μετά από 3 τηλεφωνήματα ενδιάμεσα, μου είπε πως ούτε ξέρει πότε θα ξαναέλθει το μοντέλο, αλλά έχει κάνει παραλαβή σε παρόμοια μοντέλα και παρόμοιες τιμές και από τις δύο εταιρίες που φέρνει, άρα... ίσως αξίζει να πας να δεις.

ela ela
27/11/2005, 00:36
Το τηλεφωνο ειναι οντως αυτο να παρουμε να ρωτησουμε τη μαρκες φερνει?

gdevelek
27/11/2005, 00:41
αυτό έχω σημειώσει στο data warehouse που έχω για μοτο-πληροφορίες...

κάνε μια επιβεβαίωση πριν ρωτήξεις...

μια φορά πήρα τηλέφωνο το help desk μιας εταιρίας Η/Υ και άρχισα να μιλάω για μητρικές, επεξεργαστές, chipsets και τα λοιπά για ένα λεπτό, και ο τύπος μου είπε ":eyepop: τι πράμα;;;;", αφου είχα λάθος νούμερο...

:rotflmao:

lampros_fazer
27/11/2005, 00:47
Στο δρόμο περνάω όλα τα ποδήλατα από πάνω.

Το μοντέλο είναι το Web, αλλά μάλλον δεν θα το βρεις. Δεν το είχα βρει τον Ιούλιο στο νούμερό μου, και μόλις την περασμένη εβδομάδα, και μετά από 3 τηλεφωνήματα ενδιάμεσα, μου είπε πως ούτε ξέρει πότε θα ξαναέλθει το μοντέλο, αλλά έχει κάνει παραλαβή σε παρόμοια μοντέλα και παρόμοιες τιμές και από τις δύο εταιρίες που φέρνει, άρα... ίσως αξίζει να πας να δεις.
Δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο απλά ρώτησα ποιο είναι για να δω τι τιμές έχει αλλού και να καταλάβω που κυμαίνονται οι τιμές του μαγαζιού.
Για μπότες από νέο έτος μάλλον γιατί τα ευρά δεν φτάνουν και επειδή σκέφτομαι να ανέβω Αθήνα για να πάρω όταν πάρω (Πάτρα είμαι) ήθελα να μάθω μήπως έχει Sidi για να ψάχνω σιγά σιγά.Εσύ τελικά πήρες?

athandim
27/11/2005, 10:36
Δείτε και μια παλαιότερη συζήτηση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=13283) ...Νομίζω οτι έχει ενδιαφέρον.:wave2:

gdevelek
27/11/2005, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Δείτε και μια παλαιότερη συζήτηση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=13283) ...Νομίζω οτι έχει ενδιαφέρον.:wave2:

Ναι, όντως, οι απόψεις διίστανται, αλλά πάει κανείς, κοιτάζει, συγκρίνει και αποφασίζει.

;)

athandim
27/11/2005, 12:02
Ναι, όντως, οι απόψεις διίστανται, αλλά πάει κανείς, κοιτάζει, συγκρίνει και αποφασίζει...
Συμφωνώ...το βασικό είναι να πας εκεί, αφού πρώτα ξέρεις ακριβώς τί ψάχνεις και έχεις πάρει 2-3 προσφορές από άλλα μαγαζιά.. :beer: :wave2:

gdevelek
27/11/2005, 12:25
Εντάξει, αυτό ισχύει σε όποιο μαγαζί κι αν πας...

athandim
27/11/2005, 17:10
Εντάξει, αυτό ισχύει σε όποιο μαγαζί κι αν πας...
Λέω το αυτονόητο, διότι πραγματικά είναι θέμα τύχης να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις σε αυτή την αποθήκη...

Θέλω να πω οτι - εφόσον σε περιορίζει η μικρή ποικιλία τους - είναι προτιμότερο να μην ψωνίσεις αμέσως, αλλά να πάρεις την τιμή από κάτι που σου άρεσε, να τσεκάρεις και αλλού και, αν σε συμφέρει, επιστρέφεις σε 1-2 ημέρες και το αγοράζεις...:wave2: