PDA

View Full Version : Βάψιμο ή ντυσιμο

TsoliasGR
06/01/2018, 14:23
Επειδή έχω λιώσει λίγο τον λύκο και δεν έχω δει κάτι με το σασμάν,
Και επειδή με έχει πιάσει φαγούρα στο χέρι μου...
Είναι μαύρος.Να τον βάψω μαύρο πέρλα ή να τον ντύσω με κάρμπον να έχει και μια σχετική προστασία;
Τα λεφτά στο βάψιμο είναι 310 στο ντύσιμο 270.Στο σύνολο σε κάθε περίπτωση.
Ακούω ιδέες.Γιατί πρέπει να κάτσω να βγάλω με photoshop τις ζάντες και μαρσπιέδες σε άλλο χρώμα για να πάνε για ηλεκτροστατική ανάλογα με το αν θα ντυθεί/βαφτεί...

basilis_k6
06/01/2018, 15:36
αν θες να το πουλησεις μην το βαψεις. επισης καντο μονος σου, πολλα λεφτα τα 310.

TsoliasGR
06/01/2018, 18:50
Δεν με νοιάζει να το πουλήσω, είναι το τελευταίο που σκέφτομαι.Απλά ήθελα να αλλάξω λίγο το χρώμα.Φυσικά θα υπάρχουν φωτό πριν και μετά.
Ο κύβος ερίθφη.Θα ντυθεί με θερμοσυστελλόμενο κάρμπον μαύρο σε φτερό εμπρός/πλαινά καπάκια/2 κομμάτια ουρά/2 κομμάτια καρίνα/1 πλαστικό εμπρός από τα όργανα.
Η ερώτηση αλλάζει σε "Τι χρώμα μανιτάρια/αντίβαρα/τιμόνι/χούφτες" αν και είναι ολίγο υποκειμενικό αυτό.
Να αλλάξω σε αφτερμαρκετ καρμπονιζέ τα φλάς;
Να βάλω κίτρινη led ταινία στην καρίνα;
Να μπεί εκ νέου κίτρινη ταινία στα πλάγια; old school style?Η να μπεί διπλή κίτρινη;Η καθόλου;...
Αχ εδώ τα έχω κάνει μπάχαλο δεν μπορώ να αποφασίσω με ΤΙΠΟΤΑ...
Πως είναι τώρα;Ορίστε...Και απο αύριο η μεθαύριο (ανάλογα το πότε θα το πάρω) νέες φωτό.
392004
Και οι γρατζουνιές στο ντεπόζιτο που γίνεται όλη η μεγάλη ιστορία.
392005
Μέχρι να το πάρω πίσω...Ο εργάτης το kaze-r θα κάνει άψογα την δουλειά του.

TsoliasGR
09/01/2018, 19:40
Η φουρνάρισσα θέλει το μηχανάκι άσπρο οπότε πάει τελικά για βάψιμο.Είναι ήδη λυμμένο και το πρωί οδεύει στο βαφείο.
Βρέθηκαν καθρέπτες,θα αγοραστούν μετά την απαραίτητη αλλαγή άδειας (χρώμα)
https://toofast.gr/kathreptes-moto-spor-aloyminioy-universal-oem-m-200-8-10mm- ΣΕ ΜΠΛΕ.
Αγοράστηκε ήδη έξτρα διακόπτης και καλωδίωση και μπλε λεντοταινία για την καρίνα.
Βρέθηκαν γκριπς
https://www.stelpet.gr/Proion/18397/139/Xeirolaves-timoniou-me-antivara-Universal-Racing-Boy-AHG13-mple/
Και ειμαι εν αναμονή μπάρας τιμονιού και σέλας...Αλλά μάλλον την σέλα θα την φτιάξω στον γνωστό στην Καλλιρόης.Μιας και είναι και κοντά.
Και θα ακολουθήσει ηλεκτροστατική βαφή σε μπλέ ελεκτρίκ ζάντες και μαρσπιέδες οδηγού-συνοδηγού.
Φυσικά θα μπεί αναδιπλούμενη βάση πινακίδας και άλλα φλας πιο μικρά.Εάν βρω σε μπλέ καλώς αλλιώς σε καρμπονιζέ κουβούκλιο.

ptc
09/01/2018, 19:51
Να σου πω κι εγω συμφωνω πιο πολυ με το ασπρο. Απο μαυρο σε μαυρο καρμπον δε θα σου φαινοταν και τοσο μεγαλη αλλαγη. Αφου μπαινεις που μπαινεις στον κοπο ας ανανεωθει πραγματικα το εργαλειο.

Panos76
10/01/2018, 00:05
Γιατί βάψιμο και όχι πέρασμα με λευκή ματ μεμβράνη?

teogtp
10/01/2018, 12:30
Γιατί βάψιμο και όχι πέρασμα με λευκή ματ μεμβράνη?

Γιατί η φουρναρισα θα του φτιάξει τσουρέκια.......
:p

sapila racing
10/01/2018, 12:35
Η φουρνάρισσα θέλει το μηχανάκι άσπρο οπότε πάει τελικά για βάψιμο.Είναι ήδη λυμμένο και το πρωί οδεύει στο βαφείο.
Βρέθηκαν καθρέπτες,θα αγοραστούν μετά την απαραίτητη αλλαγή άδειας (χρώμα)
https://toofast.gr/kathreptes-moto-spor-aloyminioy-universal-oem-m-200-8-10mm- ΣΕ ΜΠΛΕ.
Αγοράστηκε ήδη έξτρα διακόπτης και καλωδίωση και μπλε λεντοταινία για την καρίνα.
Βρέθηκαν γκριπς
https://www.stelpet.gr/Proion/18397/139/Xeirolaves-timoniou-me-antivara-Universal-Racing-Boy-AHG13-mple/
Και ειμαι εν αναμονή μπάρας τιμονιού και σέλας...Αλλά μάλλον την σέλα θα την φτιάξω στον γνωστό στην Καλλιρόης.Μιας και είναι και κοντά.
Και θα ακολουθήσει ηλεκτροστατική βαφή σε μπλέ ελεκτρίκ ζάντες και μαρσπιέδες οδηγού-συνοδηγού.
Φυσικά θα μπεί αναδιπλούμενη βάση πινακίδας και άλλα φλας πιο μικρά.Εάν βρω σε μπλέ καλώς αλλιώς σε καρμπονιζέ κουβούκλιο.

Για τα καρναβάλια το θέλεις το μηχανάκι ? :lol:

Panos76
10/01/2018, 12:38
Βάζω ένα εντελώς τυχαίο σάϊτ (http://www.wrapping.gr/index.php/phoca-syllogi/wrapping/wrapping-moto/category/408-vstrom) για τσεκάρισμα.

Το έκανε ένας φίλος σε αμάξι (από μαύρο, άσπρο στη Θεσσ/νικη) και δεν το πίστευα. Αν βρεις καλό μαγαζί, νομίζω είναι μονόδρομος αν θες αναστρέψιμο το μηχανάκι.

virus
12/01/2018, 20:46
Για τα καρναβάλια το θέλεις το μηχανάκι ? :lol:

οσονουπω, τω αποκρεω.....

TsoliasGR
14/01/2018, 09:07
Σαπίλα μην προτρέχεις άμα δεν το δεις τελειωμένο.Μπορεί το κάθε κομμάτι ξεχωριστά να φαίνεται κάπως αλλα σαν σύνολο δένουν αλλιώς.Υπομονή.
Το wrapping το φοβάμαι σε βάθος χρόνου, μην αρχίσει και φεύγει.Θα το εμπιστευόμουνα σε λίγα κομμάτια μόνο για θερμοσυστελλόμενο κάρμπον.

astroman76
17/01/2018, 12:46
ι ηλεκτροστατική βαφή σε μπλέ ελεκτρίκ και μαρσπιέδες οδηγού-συνοδηγού.
.

να σπασει λιγο το μαυρο.... εγω θα ελεγα να κανεις και αλλα πραγματα μπλε ελεκτρικ σταντ, πισω σχαρα κτλ κτλ για πραγματικο καστομ λοοκ!

sapila racing
17/01/2018, 13:11
Σαπίλα μην προτρέχεις άμα δεν το δεις τελειωμένο.Μπορεί το κάθε κομμάτι ξεχωριστά να φαίνεται κάπως αλλα σαν σύνολο δένουν αλλιώς.Υπομονή.
Το wrapping το φοβάμαι σε βάθος χρόνου, μην αρχίσει και φεύγει.Θα το εμπιστευόμουνα σε λίγα κομμάτια μόνο για θερμοσυστελλόμενο κάρμπον.

Γούστα είναι αυτα και περι ορέξεως ουδείς λόγος.

Αφού το βαζεις εδω όμως δεν μπορουσα να μην το σχολιάσω. Δεν νομίζω οτι προτρέχω, ειδικά αυτό :
' μπλε λεντοταινία για την καρίνα ' για μένα δεν δένει ούτε με ναυτικό κόμπο σε μηχανάκι.

BLiTzER
17/01/2018, 13:20
' μπλε λεντοταινία για την καρίνα ' για μένα δεν δένει ούτε με ναυτικό κόμπο σε μηχανάκι.

Έχει απόλυτο δίκιο ο σαπίλας.

Λευκή πάρε.

teogtp
17/01/2018, 13:20
Γούστα είναι αυτα και περι ορέξεως ουδείς λόγος.

Αφού το βαζεις εδω όμως δεν μπορουσα να μην το σχολιάσω. Δεν νομίζω οτι προτρέχω, ειδικά αυτό :

Έχει δίκιο ο σαπιλας.
Να βάλεις κόκκινη........

teogtp
17/01/2018, 13:22
Έχει μπαγκ το φόρουμ.
Πατάω Έντερ και χτυπάει και του μπλιτς το keyboard...

:lol:

sniper
17/01/2018, 13:28
Έχει μπαγκ το φόρουμ.
Πατάω Έντερ και χτυπάει και του μπλιτς το keyboard...

:lol:

Είναι που εσείς αγοράσατε καρνάβαλους όπως τους βγάζει το εργοστάσιο.

teogtp
17/01/2018, 13:35
Είναι που εσείς αγοράσατε καρνάβαλους όπως τους βγάζει το εργοστάσιο.

Και όμως η επιλογή μου δικαιώνεται καθ'ότι το όχημα μου ανακηρύχθηκε future old time classic .:p
Έλα παραδεξου το ότι σου αρέσει η μπλε λεντοταινια....

:tooth:

sniper
17/01/2018, 13:38
Και όμως η επιλογή μου δικαιώνεται καθ'ότι το όχημα μου ανακηρύχθηκε future old time classic .:p
Έλα παραδεξου το ότι σου αρέσει η μπλε λεντοταινια....

Φούξια καλύτερα, ή καρπουζί.

buckley
17/01/2018, 13:42
Εδώ είναι που γράφουν οι απόφοιτοι της σχολής καλών τεχνών ?

teogtp
17/01/2018, 13:52
Την πράσινη χλαπατσα της μονστερ δεν βλέπω να προτείνει κανείς.

sniper
17/01/2018, 13:56

Α καλά... ήρθε και ο "το κατανα ήταν το ωραιότερο μηχανάκι απο καταβολής κόσμου".

Πέρασε έξω.

buckley
17/01/2018, 14:47
Α καλά... ήρθε και ο "το κατανα ήταν το ωραιότερο μηχανάκι απο καταβολής κόσμου".

Πέρασε έξω.

Ρε Ντα βίντσι οκ μας έχεις πει ότι μηχανάκι πήρες μεγάλος 30+ ,τουλάχιστον για τα προγενέστερα της 2τροχης καριέρας σου ενημερωνόσουνα ή κουκουρουκου τα γράφεις αυτά.
Δεν μας λες κιόλας ποιο είναι το αγαπημένο ενός 50ρη σαν και του λόγου σου...*

*Είδες ρε μπαγάσα πως σε προσέχω ,σου άφησα το καλύτερο για το τέλος...

sniper
17/01/2018, 14:50
Ρε Ντα βίντσι οκ μας έχεις πει ότι μηχανάκι πήρες μεγάλος 30+ ,τουλάχιστον για τα προγενέστερα της 2τροχης καριέρας σου ενημερωνόσουνα ή κουκουρουκου τα γράφεις αυτά.
Δεν μας λες κιόλας ποιο είναι το αγαπημένο ενός 50ρη σαν και του λόγου σου...*

*Είδες ρε μπαγάσα πως σε προσέχω ,σου άφησα το καλύτερο για το τέλος...

1. Δεν είμαι 50.
2. Μου άρεσαν κάτι ΚR, rd κλπ
3. Αυτή τη στιγμή το μηχανάκι που αρέσει πιο πολύ είναι το καινουριο CB1000R και το R1.

astroman76
17/01/2018, 20:21

οχι μονο βακαλο εδω χαχαχαχ

buckley
17/01/2018, 20:44
1. Δεν είμαι 50.
2. Μου άρεσαν κάτι ΚR, rd κλπ
3. Αυτή τη στιγμή το μηχανάκι που αρέσει πιο πολύ είναι το καινουριο CB1000R και το R1.

1 no comment ρε
2 Και μόνο που γράφεις "κάτι" ,άσε κατάλαβα...
3 Στο Γιαμάχα ατυχέστατη η ιδέα με τα 2 μετωπιαία λεντάκια, κατά τα άλλα νομίζω πολύ μοντέρνο θα πήγαινε καλύτερα ας πούμε στη γενιά του Μπλιτς.
Άσε που θα πρέπει να φοράς μόνο "δέρματα" πάνω κάτω που να ταιριάζουν χρωματικά με το μηχανάκι...
392269
Το Χόνδα από την άλλη μου μοιάζει ψεύτικο σαν γιγαντιαία μινιατούρα
392270

Περί ορέξεως όμως...

Σχετικά με το φίλο που ψάχνει πάντως ,στη θέση σου θα ξέχναγα το ντύσιμο θα χεις συνέχεια το άγχος μη σου γραντζουνίσουν το μηχανάκι...

TsoliasGR
20/01/2018, 08:23
Προς το παρων τραβαω τα βυζια μου να γινουν σαν της παμελα αντερσον διότι το μπο@*!#λο το Rental επρεπε να κοπει για να φτανουν οι ντιζες και τα αντιβαρα ειναι στον αέρα μονο με το λαστοχακι τους σφιγμένα.Μαλλον θα πανε στα ειδη προικος της μηχανης και θα παω να παρω προστασιες μανετας rizoma να δω ασπρη μερα....

motomaniac
20/01/2018, 09:59
Προς το παρων τραβαω τα βυζια μου να γινουν σαν της παμελα αντερσον διότι το μπο@*!#λο το Rental επρεπε να κοπει για να φτανουν οι ντιζες και τα αντιβαρα ειναι στον αέρα μονο με το λαστοχακι τους σφιγμένα.Μαλλον θα πανε στα ειδη προικος της μηχανης και θα παω να παρω προστασιες μανετας rizoma να δω ασπρη μερα....

εμενα παντως το ασπρο με μπλε λεπτομερειες με αρεσει πολυ!

teogtp
20/01/2018, 10:06
Εγώ είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα.
Όχι από το μηχανάκι, αλλά τον τσολιά με βυζιά Παμελας....

TsoliasGR
20/01/2018, 10:13
Δεν θα σου βαλω φωτο μην με ερωτευτεις.εχω μονο μια με κοκκινο μπικινι.
Προστασια μανετας rizoma σε μπλε θελω να βρω....

BLiTzER
20/01/2018, 12:47
διότι το μπο@*!#λο το Rental

Νοίκιασες τιμόνι, ρε θηρίο;

buckley
20/01/2018, 12:48
Εγώ είμαι περίεργος να δω το αποτέλεσμα.
Όχι από το μηχανάκι, αλλά τον τσολιά με βυζιά Παμελας....

Κάτι τέτοιες εμπνεύσεις ο Τζιμάκος τις είχε ,αλλά δυστυχώς μας τελείωσε...

TsoliasGR
20/01/2018, 13:19
Ναι ρε.Μπαρα rental 60 ευρω ενοικιαση για πάντα :p

Buckley...μην μου βαζεις ιδεες...Και γω Μητσος ειμαι...Αλλα τον εκλειποντα δεν τον φτανω με τιποτα.Ειχε πολυ μακρυα γενειάδα...

teogtp
20/01/2018, 13:38
Νοίκιασες τιμόνι, ρε θηρίο;

392328

TsoliasGR
20/01/2018, 14:18
Λαθος χρωμα :p