Σύνδεση

View Full Version : ο παλιός , ο νέος και ο ωραίος..

ironcross
20/01/2018, 14:41
Καλησπέρα σε όλους και να ευχηθώ σε όλους τα καλύτερα και καλήχρονιά!με υγεία τρέλα και κράνος πάνω απο όλα! επί του θέματος..
σκέφτομαι για αλλαγή μότο..καθότι δε μπορώ να διαθέσω 10+ για το yamaha tracer 900 2018 (νέος) λέω να πέσω γύρω στα 3.500!
έχω αρκετές επιλογές..τίνω σε άφρικα (παλιός) και στρομ(ωραίος)!
υπάρχουν και άλλες επιλογές..όπως tdm,cbf 600,bandit 650, gs650 αλλά ας επικεντρωθούμε στο παραπάνω :D
γνώμες αποψεις την γνώμη σας κατανάλωση όλα είναι δεκτά
να τονίσω οτι με ενδιαφέρει και το ταξίδι και η κίνηση στη πόλη είμαι 1.75 στα 80 κιλά

Υ.Γ Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας έαν το θέμα είναι σε λάθος σημείο παράκληση ενημέρωση :beer::wave2::wave2:

todoros78
20/01/2018, 18:32
κι εγώ μια από τα ίδια, αν και έχω v-strom, αλλά κάτι KTM 990 (ή και 950) ή GS1200 (του 2004, 2006) που χαλβαδιάζω, απλά δεν... και ένα GS1150 που μπορώ να πάρω και το ξέρω, δε μου κάνει αυτό το κλικ....

επειδή λοιπόν κι εγώ το ψάχνω αυτό το θέμα, πιστεύω ότι με αυτά τα λεφτά θα βρεις αξιοπρεπές v-strom το οποίο, είναι τιμιότατο και μπορέι να τα κάνει όλα! Για GS650 δε νομιζω να σε βολεύει τόσο πολύ στα ταξίδια, τουλάχιστον σε σχέση με το στρόμα, αλλά μάλλον είναι καλύτερο εντός πόλης (αν και εγώ δνε έχω θέμα με το δικό μου). Για τα άλλα, δεν έχω να πω κάτι, γιατί δεν τα έχω ξέρω από συμπεριφορές και τα σχετικά...

το v-strom μου λοιπόν, εντός πόλης πιάνει τα 300 χλμ αυτονομία/τεπόζιτο, χωρίς υπερβολές στο γκάζι. Εκτός, σε ταξίδια έχω δει και 400+ χλμ (με 110-120 χλμ σταθερά, 100άρα βενζίνη, δικάβαλος και τριβάλιτσος )

bulmont
20/01/2018, 19:58
.....το v-strom μου λοιπόν, πιάνει τα 300 χλμ......

Αρχίσαμε πάλι..............:bawl::bawl::bawl:

teogtp
20/01/2018, 20:01
Αρχίσαμε πάλι..............:bawl::bawl::bawl:

Και εντός πόλης.
Φαντάσου αν βγει έξω και απλώσει την δύναμη.....

bulmont
21/01/2018, 05:51
.....Φαντάσου αν βγει έξω και απλώσει την δύναμη.....

Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/01/2018, 06:15
Αφρικα μεχρι 3,500 θα βρεις μπομπα και ισος και ανακατασκευασμενο.Στρωμα οτι ειπε ο απο πανω.
+1 απο μενα στο αφρικα λογο ακτινοτης ζαντας.

todoros78
21/01/2018, 06:49
ρε σεις, για αυτονομία μιλάω!!! για τελική το έχουμε υπεραναλύσει.... τελικιάζει στο άπειρο!!!

και χωρίς να βάλεις 3η!!!!:bawl:

daz
21/01/2018, 09:07
ρε σεις, για αυτονομία μιλάω!!! για τελική το έχουμε υπεραναλύσει.... τελικιάζει στο άπειρο!!!

και χωρίς να βάλεις 3η!!!!:bawl:

Δε μπορείς να γράψεις ούτε μια κουβέντα για vstrom με αυτούς τους κάφρους! :lol:

Εγώ πάντως δεν ήξερα οτι το vstrom έχει και 3η! :D

Υγ. Ανάμεσα σε άφρικα και vstrom, vstrom δαγκωτό και από μένα!

todoros78
21/01/2018, 16:13
ούτε εγώ!!! δεν χρειάζεται άλλωστε.... :P

αλήτες μηχανόβιοι!!!

andreastwin
21/01/2018, 17:51
το αφρικα το ειχα για 7 χρονια απο καινουργιο,καλο μηχανακι, σκυλι σε αντοχη,στα 60.000 χιλιομετρα που το εδωσα μηδεν ζημια.για ταξιδι μεχρι 130 ταχυτητα παραπανω σε κουραζε,[ 60 ιππους]. ΑΛΛΑ ειναι καρμβιρατερατο αρα καταναλωση.σημερα και εγω στρομα θα επερνα

ironcross
22/01/2018, 15:03
και εγω με την σειρά μου..θα ήθελα να προσθέσω οτι με την λίγη πείρα που έχω στο αντικείμενο της μηχανής..ότι το αφρικα με φαίνεται πιο ολοκληρωμένη μηχανή απο την άποψη οτι τα κάνει όλα(δε το έχω οδηγησει απο οτι διαβαζω).Επίσης εντύπωση με κάνει ότι φορτώνεται λές και είναι ολόκληρο σπίτι :D πράγμα που σημαίνει οτι αντέχει και δε καταλαβαίνει πολλά!Οσο για το στρόμα..συμφωνώ σε όσα λέτε πιο καινούργιο μοντέλο..ιντζέκτσιον με abs αυτονομία..το γκαζάκι του φορτωνεται και αυτό..απλά ρε μαγκές άς μιλήσουμε λίγο για τον ''χαρακτήρα'' της καθεμιάς.Δε ξέρω για ποιό λόγο αλλά με κάνει κλίκ το αφρικα εμφάνηση κουβαλαει ιστορία δε ξέρω..θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας :beer::a4:

taisteal
22/01/2018, 15:09
και εγω με την σειρά μου..θα ήθελα να προσθέσω οτι με την λίγη πείρα που έχω στο αντικείμενο της μηχανής..ότι το αφρικα με φαίνεται πιο ολοκληρωμένη μηχανή απο την άποψη οτι τα κάνει όλα(δε το έχω οδηγησει απο οτι διαβαζω).Επίσης εντύπωση με κάνει ότι φορτώνεται λές και είναι ολόκληρο σπίτι :D πράγμα που σημαίνει οτι αντέχει και δε καταλαβαίνει πολλά!Οσο για το στρόμα..συμφωνώ σε όσα λέτε πιο καινούργιο μοντέλο..ιντζέκτσιον με abs αυτονομία..το γκαζάκι του φορτωνεται και αυτό..απλά ρε μαγκές άς μιλήσουμε λίγο για τον ''χαρακτήρα'' της καθεμιάς.Δε ξέρω για ποιό λόγο αλλά με κάνει κλίκ το αφρικα εμφάνηση κουβαλαει ιστορία δε ξέρω..θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας :beer::a4:

Όχι,το africa δεν είναι πιο ολοκληρωμένη μηχανή,το strom τα κάνει όλα καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Μεταξύ των δύο εγώ την αφρικάνα θα έπαιρνα γιατί το σουζούκι δεν βλέπεται,και μόνο για αυτόν το λόγο.

ironcross
23/01/2018, 00:08
Όχι,το africa δεν είναι πιο ολοκληρωμένη μηχανή,το strom τα κάνει όλα καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Μεταξύ των δύο εγώ την αφρικάνα θα έπαιρνα γιατί το σουζούκι δεν βλέπεται,και μόνο για αυτόν το λόγο.

Δηλαδή το στρόμα μπαίνει χώμα καί μπορεί να θεωρηθεί adventure??

taisteal
23/01/2018, 00:12

Εκεί που πάει το πολύ βαρύ άφρικα,θα πάει και το στρόμα..
Τώρα το τι θεωρεί ο καθένας adventure σηκώνει πολλή κουβέντα.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
23/01/2018, 10:55
Εκεί που πάει το πολύ βαρύ άφρικα,θα πάει και το στρόμα..
Τώρα το τι θεωρεί ο καθένας adventure σηκώνει πολλή κουβέντα.

Θα παει.Ενοειτε οτι οπου παει το ενα θα παει και το αλλο.Αλλα το στρομ θα ιδροσει ενο το αλλο θα παει ανετα.Οπος ειπα και πιο πριν "ακτινοτη ζαντα".
Το στρομ το χα 4 χρονια.Μηχαναρος.Δε λεω τπτ αλλο γιατι με μια αναζητηση εδω μεσα μπορει κανης να διαβασει τη μηχανακι ειναι.Ειναι ενα ΟΝ οφ.Ενω το αφρικα ειναι ον ΟΦ.

ironcross
25/01/2018, 14:23
taisteal η αλήθεια είναι οτι και μένα το άφρικα μαρέσει περισσότερο!όσο για το κάρμπ που έχει πιστεύω η κατανάλωση να παίζει στα 6λίτρα ανάλογα και το γκάζι υποθετικα θα με πείς μιλάς σωστά!από προβλήματα και στα 2 να προσέξω κάτι? η αφρικάνα βγάζει ανορθωτή και αντλία βενζίνης..όσο για το στρόμα δε έχω ακούσει παραμόνο αρνητικά σχόλια για το abs!
είναι όντως έτσι?

taisteal
25/01/2018, 16:17
taisteal η αλήθεια είναι οτι και μένα το άφρικα μαρέσει περισσότερο!όσο για το κάρμπ που έχει πιστεύω η κατανάλωση να παίζει στα 6λίτρα ανάλογα και το γκάζι υποθετικα θα με πείς μιλάς σωστά!από προβλήματα και στα 2 να προσέξω κάτι? η αφρικάνα βγάζει ανορθωτή και αντλία βενζίνης..όσο για το στρόμα δε έχω ακούσει παραμόνο αρνητικά σχόλια για το abs!
είναι όντως έτσι?

Τα 6 λίτρα είναι σχετικά αισιόδοξο,εγώ την δική μου την έβλεπα να ρουφάει 7 λιτράκια χωρίς
χουφτώματα στο γκάζι,που ούτως ή άλλως δεν έχει.
Αν είναι βασανισμένο το μοτέρ η έχει πολλά χλμ θα αγοράσεις λάδι βαρέλι 15-50 να σου έρθει φθηνότερα.
Το στρόμα πάσχει στα φρένα αλλά έχει ένα εξαιρετικό και αξιόπιστο μοτέρ,είναι ugly as hell και ρίχνεις
πολλά κομενάκια

road spirit
25/01/2018, 16:48

ύβρις !
μπαν, τώρα ...

:lol:

τα πάντα πάνε χώμα και τα πάντα μπορούν να θεωρηθούν αντβέ

road spirit
25/01/2018, 16:49
,είναι ugly as hell και ρίχνεις πολλά κομενάκια

άβυσσος ...

teo_g7
25/01/2018, 18:26
άβυσσος ...

Όχι έχει δίκιο!Είναι πανασχημο και πολυφορεμενο αλλά στα γυναικεία αδαή ματάκια φαντάζει πολύ μάτσο και αντβε φουσκωμένο.
Γνώμη μου, έτσι;

ironcross
25/01/2018, 18:49
Τα 6 λίτρα είναι σχετικά αισιόδοξο,εγώ την δική μου την έβλεπα να ρουφάει 7 λιτράκια χωρίς
χουφτώματα στο γκάζι,που ούτως ή άλλως δεν έχει.
Αν είναι βασανισμένο το μοτέρ η έχει πολλά χλμ θα αγοράσεις λάδι βαρέλι 15-50 να σου έρθει φθηνότερα.
Το στρόμα πάσχει στα φρένα αλλά έχει ένα εξαιρετικό και αξιόπιστο μοτέρ,είναι ugly as hell και ρίχνεις
πολλά κομενάκια

άρα έχεις/είχες και τα 2?για το άφρικα θα με καίει λαδάκι..ενώ το στρομα όχι. μοτερικά και τα 2 αξίζουν απλά το ένα έχει κάρμπ ενώ το άλλο ιντζεκσιον . για τα κομενάκια όλες οι μηχανές έχουν την χάρη τους..:D όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την γνώμη σου!

andreastwin
25/01/2018, 19:16
Απο τρομπα μου εβγαλε στα 50.000 χιλ.αλλα υπαρχουν εμποριου πολυ φτηνες και καλες.(μαμα180 ευρα) αππ ανωρθωτη δεν μου εβγαλε ποτε προβλημα.

teogtp
25/01/2018, 19:37
Όχι έχει δίκιο!Είναι πανασχημο και πολυφορεμενο αλλά στα γυναικεία αδαή ματάκια φαντάζει πολύ μάτσο και αντβε φουσκωμένο.
Γνώμη μου, έτσι;

True.
Ρωτήστε τον akistrevor .
Μάτσο τα μαναρια στον Διακο.....