View Full Version : ΠΑΠΙ ΑΓΟΡΑ ΕΠΕΙΓΕΙ
TsoliasGR
23/01/2018, 21:31
Ο γνωστος καφρος επιστρέφει και σορρυ αν υπάρχει και ανοίγει εκ νέου.
Το kawasaki είναι με ζημιά και χρειάζομαι επειγόντως παπί για εργασία.
ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΡΙΟ που λέει ο λόγος.
Διαθέτω μέχρι 1700 ευρώ ΜΕΤΡΗΤΑ για κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ για delivery περίπου 12 ώρες την μέρα.
Τί να πάρω το οποίο με ΣΩΣΤΗ συντήρηση στυλ ψείρα να με βγάλει για 3-4 χρόνια.
SYM MAGIC 125 SR
DAYTONA DY EFI 125
Tα φώτα σας.
Σκοτώνω τον λύκο για να το πάρω... :cry:
(Αλλά θα μου μείνει το ποσό για να πάρω την bandit :evil:)
Daytona sprinter 110 και ΟΧΙ το 125.....
panavour
23/01/2018, 23:45
https://www.superpapi.gr/modela/daelim-city-ace-110-twin-disc/
αυτο με 4 χρονια εγγυηση τεομοτο καβασακι αντιπροσωπεια 1595 ευρα
taisteal
23/01/2018, 23:53
Daytona sprinter 110 και ΟΧΙ το 125.....
+++
TsoliasGR
24/01/2018, 05:59
Καλημερα εκ νέου, δεν βγαίνει καινούριο παιδιά...
Και δεν υπάρχει καν στο καρ...
Νομίζω με τόσα μπορείς να ψωνίσεις και wave 110 και crypton 110 κούτα. Με τις εκπτώσεις που δίνουν οι αντιπρόσωποι αφού πας κασέρι είμαι 99% σίγουρος πως σου φτάνουν. Αλλιώς sprinter 110
o_gavros
24/01/2018, 07:31
Έχοντας δουλεψει μηχανάκι πολυ τα τελευταία χρόνια,αυτα που είδα απο δυναδερφους με daytona με φρικαραν στο σημείο που ουτε να τα βλεπω.
Το αποκορύφωμα;
Το πάει γοα σέρβις και διαπιστώνουν οτι ο λαιμος εχει κοπεί φλιδα και κρατιέται απο μερικα χιλιοστα μονο!!!αν δε το πήγαινε δηλαδη για σέρβις θα του κοβόταν σογουρα εντος της ημέρας ενω οδηγουσε!!
Αν η ζημιά στο καζε ειναι τοσο μεγάλη,κανε λιγες βδομάδες διανομή με το γουλφ και μάζεψε κανα φραγκο να παρεις καινούριο ιαπωνα.
daytona DY , με καρμπ ηταν καλο, το EFI δεν ξερω
λογικα θα ειναι καλό
Akalestos
24/01/2018, 15:57
Παρε ενα astrea grand και καθαρισες παπι σκυλι αν κι εγω ειμαι καπως πιο "cult" οπως καταλαβες.
TsoliasGR
24/01/2018, 19:28
To παπι το πατησε φιρτηγακι.Ειναι μεγαλη ζημια και θα παει καιρο να φτιαχτει.Μια βδομαδα και.
Άσε που θέλω κάτι φρέσκο.Αν ηταν να πάρω μεταχειρισμένο θα πήγαινα σε crypton-x απο 30+ άτομο που εχω βρει ενα δυο.
Η σε astrea supraX helm-in 125cc.
Αλλά με εχει φαει η μαλακία να φάω την καινουργίλα.
Ένας γνωστός έχει το magic 125 και εχει κανει 31.000 δεν εχει κανει κιχ το παπι αλλά ακόμα δεν έχουμε σαφή εικόνα μιας και δεν έχουν πουληθεί πολλά να πεις οτι υπάρχει μια βάση σύγκρισης.Απο την άλλη μεριά τα daytona ειναι παλια μαρκα στα παπιά τα παλιά αξιόπιστα σχετικά με τα λεφτά τους.
Τα cryptonX-Supra X ειναι απλησιάστα για μενα σαν καινουρια...
Σε καινούρια θα κοίταζα το peugeot vox 110cc - 1.299€
kymco visa 110cc - 1.340€
sym magic 125cc - 1.795€
crypton R 110cc - 1.870€
και τέλος τα athlete & astrea που είναι κάτω από τις 2.000€. (1.985)
To παπι το πατησε φιρτηγακι.Ειναι μεγαλη ζημια και θα παει καιρο να φτιαχτει.Μια βδομαδα και.
Άσε που θέλω κάτι φρέσκο.Αν ηταν να πάρω μεταχειρισμένο θα πήγαινα σε crypton-x απο 30+ άτομο που εχω βρει ενα δυο.
Ένας γνωστός έχει το magic 125 και εχει κανει 31.000 δεν εχει κανει κιχ το παπι αλλά ακόμα δεν έχουμε σαφή εικόνα μιας και δεν έχουν πουληθεί πολλά να πεις οτι υπάρχει μια βάση σύγκρισης.Απο την άλλη μεριά τα daytona ειναι παλια μαρκα στα παπιά τα παλιά αξιόπιστα σχετικά με τα λεφτά τους.
Ρε ,μας δουλεύεις ???
TsoliasGR
25/01/2018, 11:48
Οχι εγινε στραβη και αναγκαζομαι να παρω παπι.Η ασφαλιστικη μεχρι να απαντήσει και οι εμπειρογνομωνες να πανε να δουνε κτλπ. να το παει ο μαστορας καλιμπρα τελος η βδομάδα.μην παρει και 2βδομάδες φοβάμαι.
Και μιας και θα αγορασω παω σε καινουριο πλεον.
Χώσε 700-800 κατοστάρικα προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε έξι μήνες και ξεμπέρδεψες με καινούριο μηχανάκι, σχετικά εύκολα και γρήγορα.
Ρε ψηλέ σίγουρα δε μας κοροϊδεύεις?
Τι καλυμπρες και κουραφεξαλα?Παπί με τέτοια ζημιά θα πάει ολική άρα μην περιμένεις,θα πάρεις ότι είναι να πάρεις και τέλος
TsoliasGR
25/01/2018, 15:16
Τα μπροστινά εχουν πάρει οπως λεει ο μάστορας.πρεπει να κατεβουν να πανε καλιμπρα και θελω αλλαγη ζαντας δισκοπλακας και φτερο και ενα καλυμμα καλαμιου.Επισης καθρεπτη και αντίβαρο.
Καμοα ασφαλιστική δεν το βγαζει ολικη ετσι.
Και δεν ειμαι ψηλος.1.75 ειμαι μονο
Ρε ψηλέ σίγουρα δε μας κοροϊδεύεις?
Τι καλυμπρες και κουραφεξαλα?Παπί με τέτοια ζημιά θα πάει ολική άρα μην περιμένεις,θα πάρεις ότι είναι να πάρεις και τέλος
Τι κι αυτός πάει για μακρυνάρι λες ?
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154308&p=2917494&viewfull=1#post2917494
andreaspetr
25/01/2018, 22:09
ισιωμα τα μπροστινα ΠΟΤΕ και για κανενα λογο!
καλυτερα να βαλεις μεταχειρισμενα πανω με καινουργιες τσιμουχες και λαδακια.
καινουργια γυρω στα 250 εχουν νομιζω.
rainmike
26/01/2018, 12:20
Φίλε αυτο το είναι μεγάλη ζημιά και θέλει μια βδομάδα για να επισκευαστεί ποσο έπικ,εγραψες φίλε.
o_gavros
26/01/2018, 16:14
πριν 2,5 χρονιά είχα πάρει αγκαλιά ένα σκόντα ενός ταρίφα που εσφαξε το στοπ.
με λίγα ευτυχώς χλμ.
ότι υπήρχε μπροστά αλλάχτηκε με καινούριο (καλάμια,φαναρια,πλαστικα,κλπ).
ειδικά μιας και το χρησιμοποιείς ως εργαλείο δουλειάς τόσες ώρες, δεν θα ρισκάρεις!
Α, και οι 2 βδομάδες είναι ευσεβής πόθος, για να είναι το μηχανάκι έτοιμο...
TsoliasGR
27/01/2018, 09:37
Rainmike η μια βδομαδα ειναι :ελπιζω να ειναι μια βδομαδα μονο και περιλαμβανει και τους πραγματογνωμονες απο ασφαλιστικες απαντησεις εγκρίσεις ποσων κτλπ.Αν δεν εχειςμπμεξει με τρακαρισμα σου ευχομαι ολοψυχα ποτε να μην το βιωσεις.Πρεπει να περιμενεις να κλεισει ραντεβου μετα απι 1-2 μερες συνηθως να γινει ςκτιμιαη ζημιας και προσφορα απο τ συνεργειο να γινει επισκευη να ξαναπερασει ο πραγματογνωμονας να παρει φωτο απο το μηχανάκι να παρει οκ απο ασφαλιστικη και μετα εισαι οκ.Αρα δεν ειμαι υπερβολικος.
Οσον αφορα καινουρια....δεν το καλυπτει η ασφαλιστικη λογω παλαιοτητας για αυτο παω σε νεο πλεον παπι.
rainmike
27/01/2018, 21:24
Rainmike η μια βδομαδα ειναι :ελπιζω να ειναι μια βδομαδα μονο και περιλαμβανει και τους πραγματογνωμονες απο ασφαλιστικες απαντησεις εγκρίσεις ποσων κτλπ.Αν δεν εχειςμπμεξει με τρακαρισμα σου ευχομαι ολοψυχα ποτε να μην το βιωσεις.Πρεπει να περιμενεις να κλεισει ραντεβου μετα απι 1-2 μερες συνηθως να γινει ςκτιμιαη ζημιας και προσφορα απο τ συνεργειο να γινει επισκευη να ξαναπερασει ο πραγματογνωμονας να παρει φωτο απο το μηχανάκι να παρει οκ απο ασφαλιστικη και μετα εισαι οκ.Αρα δεν ειμαι υπερβολικος.
Οσον αφορα καινουρια....δεν το καλυπτει η ασφαλιστικη λογω παλαιοτητας για αυτο παω σε νεο πλεον παπι.
Εχω βιώσει τρακάρισμα φίλε μου 2 φορές κιολας την πρώτη με χτύπησε κοπέλα 890 ευρώ ζημιά ,πήρα το μηχανάκι μετά απο 2 βδομάδες τη δεύτερη 1250 ευρω ζημιά έπεσα μόνος μου και πήρα το μηχανάκι μετά απο 20 μέρες.
Και στα 2 τρακαρίσματα οι ζημιές ήταν κυρίως στα πλαστικά καθρέφτες μαρσπιέ ζελατίνα ψιλοπράγματα οποτε η μια βδομάδα για τη ζημιά που έπαθες είναι λίγο,Δεν είχα σκοπο να σε ειρωνευτώ απλά μου φάνηκε αστείο.
Με το καλό να αποζημιωθείς και να πάρεις ότι γουστάρεις:)
TsoliasGR
28/01/2018, 16:11
Εχω βιώσει τρακάρισμα φίλε μου 2 φορές κιολας την πρώτη με χτύπησε κοπέλα 890 ευρώ ζημιά ,πήρα το μηχανάκι μετά απο 2 βδομάδες τη δεύτερη 1250 ευρω ζημιά έπεσα μόνος μου και πήρα το μηχανάκι μετά απο 20 μέρες.
Και στα 2 τρακαρίσματα οι ζημιές ήταν κυρίως στα πλαστικά καθρέφτες μαρσπιέ ζελατίνα ψιλοπράγματα οποτε η μια βδομάδα για τη ζημιά που έπαθες είναι λίγο,Δεν είχα σκοπο να σε ειρωνευτώ απλά μου φάνηκε αστείο.
Με το καλό να αποζημιωθείς και να πάρεις ότι γουστάρεις:)
Πάντως ακόμα δεν το χω πάρει το μηχανάκι, αύριο θα ξαναπεράσω απο το συνεργείο.
Η μια βδομάδα είναι λόγω αισιοδοξίας.Είμαι με δανεικό παπί μέχρι στιγμής...Αλλά όχι για πολύ ακόμα.Αυριο θα άω απο τον Βύνιο να δώ ένα DY-125 επαγγελματικό λέει γιατί έχει κοτσάρει μια κακοφτιαγμένη σχάρα πάνω.Σε άλλη περίπτωση που δεν με καλύψει πάω για καινούριο magic125 sym.Με σκοπό στον χρόνο να γίνει αντικατάσταση, γιατί γράφω περίπου 130-140 χλμ την μέρα.(14 ώρες διανομέας δουλέυω).
TsoliasGR
30/01/2018, 17:02
Μου κατσε μια καλή και βρήκα κάτι ψιλά.
Θα πάω να πάρω απο έμπορο ένα modenas GT135 με 2.000 χλμ (συμφωνεί και το Bookservice) αν και νομίζω οτι μπορεί να φτιάξει άλλο book service και να γυρίσει τα χιλιόμετρα.
Το δίνει 1800 κασέρι και με σχάρα/βαλίτσα δώρο.
Αξίζει η ειναι προβληματικό;Δεν έχω δώσει ακόμα μπροστάντζα,απλά το είδα, το άκουσα και νομίζω οτι μηχανικά είναι οκ...
Απο προβλήματα το μόνο που είδα μιας και έχει πρώτη άδεια τον 3/2017 θέλει λαστιχάκια μιας και φοράει ακόμα πάνω τα πρώτης τοποθέτησης και θα του αλλάξω και μια μπαταρία και λαδάκια να είμαι σίγουρος.
doctoras
30/01/2018, 17:14
Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι να μη δωσεις επιπλέον 90ευρω δηλαδη 1890 να παρεις του κουτιού κριπτον 110 με την εγγύηση γιαμαχα
TsoliasGR
30/01/2018, 17:27
+25cc?
Μου κατσε μια καλή και βρήκα κάτι ψιλά.
Θα πάω να πάρω απο έμπορο ένα modenas GT135 με 2.000 χλμ (συμφωνεί και το Bookservice) αν και νομίζω οτι μπορεί να φτιάξει άλλο book service και να γυρίσει τα χιλιόμετρα.
Το δίνει 1800 κασέρι και με σχάρα/βαλίτσα δώρο.
Αξίζει η ειναι προβληματικό;Δεν έχω δώσει ακόμα μπροστάντζα,απλά το είδα, το άκουσα και νομίζω οτι μηχανικά είναι οκ...
Απο προβλήματα το μόνο που είδα μιας και έχει πρώτη άδεια τον 3/2017 θέλει λαστιχάκια μιας και φοράει ακόμα πάνω τα πρώτης τοποθέτησης και θα του αλλάξω και μια μπαταρία και λαδάκια να είμαι σίγουρος.
θα δωσεις 1800, + 100-150ε για μαζεματα για ενα μετεχειρο παπi το οποιο καινουριο κοστιζε 2200, εισαι τρελος ρε σι?
1900ε εχει καινουριο το crypton t110, παρτο να ησυχασει το κεφαλι σου ;)