View Full Version : vespa px200
vasilisgeo
31/01/2018, 22:21
καλησπερα παιδια
θελω να ξεκινησω την ανακατασκευη απο μια vespa px200 αλλα το προβλημα μου ειναι οτι ειναι χρονια σε ακηνησια και χρωσταει πολλα χρονια τελη κυκλοφορειας
υπαρχει καποιος τροπος να σβηστουν ή τουλαχιστον να μπουν με δοσεις αν ειναι πολλαα τα χρηματα?
συχγωρεστεμε αν ειναι σε λαθος κατηφορια το θεμα που ξεκινησαευχαριστω εκ των προτερων!!!!:):):)
doctoras
01/02/2018, 07:25
μάθε ποσα χρόνια έχει να πληρώσει και ρώτα στην εφορία ποσο παει το μπουγιουρντί
το να "σβηστούν" τι το έβαλες? είσαι vip?
vasilisgeo
01/02/2018, 14:24
το να σβηστουν το ρωτησα επειδη ηξερα ατομο που χρωστουσε πολλα χρονια αλλα σε 50αρι και εκανε μια πουστια και δεν πληρωσε τιποτα και εωγαλε απο την αρχη την αδεια
bmwr1100gs
01/02/2018, 14:59
Καλησπέρα και καλό μήνα,
Τα τέλη από κάποια στιγμη και μετά είναι 20,00 το έτος. Το πρόστιμο είναι 100%, οπότε πας στα 40,00 ανα έτος. Παλαιότερα νομίζω ήταν 15,00.
Σε κάθε περίπτωση το συνολικό ποσό (τέλη & πρόστιμο) θα το βρείς στην εφορία με την πινακίδα.
Το πρόστιμο ακολουθεί το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, οπότε και να σου την δώσει με υπεύθυνη δήλωση δεν απαλλάσεται από το χρέος το οποίο συνεχώς θα αυξάνεται, γιατί η πινακίδα θα φαίνεται ενεργή και στο όνομά του.
Για να γίνει μεταβίβαση ή διαγραφή της πινακίδας πρέπει να πληρωθούν ΟΛΑ τα τέλη και προστιμα.
Γνωρίζοντας το ποσό που χρωστάει κάνεις τα κουμάντα σου
vasilisgeo
01/02/2018, 22:39
Καλησπέρα και καλό μήνα,
Τα τέλη από κάποια στιγμη και μετά είναι 20,00 το έτος. Το πρόστιμο είναι 100%, οπότε πας στα 40,00 ανα έτος. Παλαιότερα νομίζω ήταν 15,00.
Σε κάθε περίπτωση το συνολικό ποσό (τέλη & πρόστιμο) θα το βρείς στην εφορία με την πινακίδα.
Το πρόστιμο ακολουθεί το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, οπότε και να σου την δώσει με υπεύθυνη δήλωση δεν απαλλάσεται από το χρέος το οποίο συνεχώς θα αυξάνεται, γιατί η πινακίδα θα φαίνεται ενεργή και στο όνομά του.
Για να γίνει μεταβίβαση ή διαγραφή της πινακίδας πρέπει να πληρωθούν ΟΛΑ τα τέλη και προστιμα.
Γνωρίζοντας το ποσό που χρωστάει κάνεις τα κουμάντα σου
αααα οκ
τωρα το καταλαβα
και να μην γινει μεταβιβαση δεν με ενδιαφερει και πολλη γιατι ειναι του νονου μου η βεσπα αρα δεν θα υπαρχει προβλημα να την οδηγω
ευχαριστω πολυ!!!!!