PDA

View Full Version : Suzuki fb 80cc

Shogun
03/02/2018, 02:20
Eχω ενα παπι suzuki fb 80cc τριταχυτο . Θελω να ρωτησω:

1)ποσα βολτ ειναι 6 η 12?
2)αν ειναι 6 γινετε να το κανω 12?
3)γιατι δεν εχει πολλα ανταλλακτικα (πχ.κυλινδους,πιστονια)?
4)το σασμαν γινετε απο 3αρι σε 4αρι?

Αυτα για αρχη,θελω να το φτιαξω να το ανεβασω .Αυτο το παπι το αδικουν πολλοι αλλα εγω πιστευω πως μπορει να γινει καλο με λεφτα και μερακι.Ευχαριστω.

andreastwin
03/02/2018, 08:42
μπηκες στο car, εγω βλεπω και κυλινδροπιστονα και αρκετα ανταλλακτικα.

Shogun
03/02/2018, 11:30
στο car ναι μπηκα ,μεχρι 50 χιλιοστα βρηκα και μονο πιστονι απο κυλινδροπιστονα δεν βρηκα τιποτα.. μπορεις να μου απαντησεις στις αλλες ερωτησεις που εκανα?

bruno
03/02/2018, 11:56
Ανταλλακτικα θα βρεις,αλλοι θα στα δωσουν σχεδόν τσαμπα και αλλοι θα εκμεταλλευτουν την σπανιοτητα τους.Αν είναι 6ν η΄12ν κανεις δεν ξερει,εχει μιζα?τι λαμπες ειχε?τι μπαταρια?Συνηθως τα 80αρια ηταν 12ν.

andreastwin
03/02/2018, 15:32
με λιγο ψαξιμω στι ιντερνετ θα βρεις αρκετες απαντησης,οπως η μπαταρια του ειναι 12 v.υπαρχει και μαγαζι στιν κορινθο που εχει αρκετα πραγματα για το fb80cc.παρε ενα τηλ.και κατι θα βρεις.τα περιεργα και δυσκολα ανταλλακτικα θελουν υπομονη και ψαξιμο.

Shogun
03/02/2018, 17:27
εχει μιζα ναι,μπαταρια και λαμπες θα δω αυριο και θα σου απαντησω...αν θελω να το κανω πχ πολλα χιλιοστα 55 ας πουμε που δεν εχει σιγουρα ανταλλακτικα τοτε τι κανω?

bruno
03/02/2018, 19:03
Aμα εχει μιζα τοτε είναι 12ν,4αρι σασμαν ειχαν παρα πολύ λιγα 50-80αρια εξαιρετικα δυσκολο να βρεις τετοιο.Εχω και εγω ένα fb και είναι παρεξημενο παπι,μην ψάχνεις να το κανεις πιο γρηγορο δεν είναι HONDA.

Shogun
03/02/2018, 23:05
αν βρω ομως 4αρι σασμαν θα μπει με ευκολια? επειδη ειμαι εγωιστης θα κατσω και θα το κανω για να κλεισω μερικα στοματα χαχ

bruno
03/02/2018, 23:24
Aπο shogun?;)

Shogun
04/02/2018, 10:56
Κοίταξε το έχω σκεφτεί αλλά αν είναι από Shogun θα ταιριάξει κατευθείαν η θα έχω προβλήματα μετά?

strokt up
05/02/2018, 16:05
Ψάξε και βρες όλο το μοτέρ απο shogun κ πετα το πάνω, θα σ βγεί πολύ πιο φθηνά απο το να κάνεις αμφίβολες μετατροπές στο δικό του. Απο φρένα μετά θα κάνεις τίποτα ή δεν σε νοιάζει;

Shogun
05/02/2018, 17:09
Αυτο σκέφτομαι φίλε αλλά δεν ξέρω αν θα έχω θέμα με τα χαρτια.Σίγουρα αλλαγή στο μπροστινό σύστημα ...σκέφτομαι να βάλω από astrea!Αν εννοείς το το πίσω σαν τι να κάνω?

strokt up
05/02/2018, 21:33
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι επιιτρέπεται να δηλώσεις υπερκυβισμό μέχρι 20%. Δηλαδή και μοτέρ με χαρτιά να βρεις απο 95-100 κυβικά και πάνω δεν μπορείς να το δηλώσεις στην άδεια. Να χτυπήσεις αριθμούς σε μοτέρ και τέτοιες ιστορίες για αγρίους καλύτερα άστο για τους άγριους, καλύτερα να κουβαλάς κάτω απο την σέλα το τιμολόγιο αγοράς του κινητήρα. Αλλαγή στο μπροστινό σύστημα και να βάλεις απο astrea; Δεν βάζεις καλύτερα φωτιά στα λεφτά; 'Εχει φρένο το astrea; Αν μπεις σε αυτή την διαδικασία θα βάλεις δισκόφρενο μπροστά αλλιώς μην βάλεις τίποτα.

bruno
05/02/2018, 21:47
Yπαρχει και η λυση να μην ασχοληθείς καθολου και τα χρηματα,το τρεξιμο και τα πειραματα φυσικης να παρεις ένα shogun η' ένα kazer καλυτερα:lol:

Shogun
05/02/2018, 21:59
Strokt up φίλε εμένα μου είπαν ότι από astrea τεριαζει κατευθείαν ξέρω ότι δεν έχει δισκόφρενο αλλά δεν ξέρω από τι άλλο μηχανάκι μπορεί να τεριαζει...τελικά σκέφτηκα τι να κάνω και να μου πείτε την γνώμη σας έκατσα και βρήκα σασμάν από fb 100 και κύλινδρο ο οποίος είναι στα 51 Χιλ. Από ότι μου είπαν λέω να το κάνω ρεκτιφιε και ένα καλό πιστόνι. Σκοπός μου είναι να κάνω το μηχανάκι 4χυτο στα 53-54 χιλιοστα! Όσο για το φανάρι πάνω λέει 12ν και η λάμπα το ίδιο οπότε θα γίνει και αλλαγή σε κοντέρ αργότερα ωτια αυτό ήθελα να μάθω για το πόσα βολτ είναι.

strokt up
05/02/2018, 22:35
Το τι σου είπαν με το τι ισχύει απέχει πολύ. Αν ταιριάζει απο astrea θα ταιριάζει και απο supra που έχει δισκόφρενο. Αν το κάνεις 53-54 χιλιοστά η καημένη η μπιέλα θα τα κλάσει πολύ σύντομα γιατί απ'οτι κατάλαβα προορίζεται για κόντρες και καυλάντα, όχι οτι αν το πήγαινες με το γάντι θα ήταν αθάνατο αλλά λέμε τώρα. Βλέπω λες όμως για αλλαγές κοντέρ (φαντάζομαι κανένα ηλεκτρονικό σκέφτεσαι). Γενικά μπαίνεις σε διαδικασίες οι οποίες θα κοστίσουν πολλές εκατοντάδες ευρώ. Και το να δώσεις 500 και βάλε ευρώ για να βελτιώσεις το fb δεν το βλέπω και πολύ σκόπιμο. Μήπως να σκεφτόσουν να αγοράσεις κάτι άλλο πιο σύγχρονο και πιο κοντά στα θέλω σου;

strokt up
05/02/2018, 22:37
Αν πάλι θες να τα κάνεις όλα αυτά απλά για να περνάς τα 100αρια honda, μπορώ να σου πουλήσω το max 100, που του έχω κάνει και ρεκτιφιέ, φοράει κ εξάτμιση, φοράει και καρμπυρατερ και δεν κάθεται κανένα 100αρι δίπλα (ούτε glx με μοτέρ αστρα, εγγυημένο).

Shogun
05/02/2018, 23:30
Έχω μάστορα δικό μου στο σόι σχεδόν όλη η δουλειά τζάμπα θα βγει το μόνο που θα πληρώσω είναι τα ανταλλακτικά επίσης κοντέρ μην φανταστείς koso ...βρήκα ένα πολύ φθηνό και απλά θα το κουμπωσω.Το fb όπως είπα και πιο πιο πάνω θέλω να το κάνω γτ πολύ δεν το θεωρούν καλό παπί.