View Full Version : Κοντά γάντια γύρω στο 50άρικο
Καλησπέρα forum,ενδιαφέρομαι για κοντά καλοκαιρινά γάντια.Αυτά που ζητάω είναι:
1)σκληρές προστασίες
2)να είναι textile
3)να παίρνουν αέρα,αλλά δεν με νοιάζει να είναι όσο καλά όσο τα mesh πχ.
4)να βγαίνουν σε μαύρα\
5)να μην ξεπερνάνε τα 50-60 ευρώ,αγοράσμένα από ελλάδα
Δεν νομίζω πως είμαι πολύ περίεργος στα γάντια,τα τελευταία 2 χρόνια έχω τα Dainese Essentials,αλλά αυτά μας άφησαν χρόνους.Οι εντυπώσεις μου απ'τα συγκεκριμένα αρκετά κακές,όχι πως μου δυσκόλευαν την οδήγηση,αλλά πρώτον το βάλε βγάλε ήταν κουραστικό,γιατί ακόμα και μετά από ένα βράδυ τα γάντια ήταν απίστευτα σκληρά και δεύτερον δεν εφάρμοζαν καλά στον καρπό με αποτέλεσμα να τα νιώθω μεγάλα,ενώ δεν ήταν.Το πρώτο γνωρίζω ότι ήταν θέμα του δέρματος,γι'αυτό και θέλω να το αποφύγω τώρα,το δεύτερο είναι σχεδιαστικό λάθος ξεκάθαρα.Αυτά τα δύο σε συνδιασμό με το ότι σκίστηκαν σε 1.5 χρόνο τα καθιστά αρκετά not value for money.Sorry για το off topic,απλά ήθελα να εξηγήσω τι γάντια είχα παλαιότερα και ότι δεν ψήνομαι να ξαναπάρω παρόμοια.
ΥΓ:δεν με νοιάζουν οι μάρκες,αλλά θα προτιμούσα να αποφύγω nordcap,agvpro κλπ
AUFGEBRACHT
12/02/2018, 18:30
Καλησπέρα,
Αφού θες να αποφύγεις τα nordcap, στα χαρακτηριστικά που θες ρίξε μια ματιά στο Τζωρτζόπουλο για τα Racer Windy (αυστριακή εταιρεία νομίζω) και τα RS Taichi. Αμφότερα κάτω από €50.
393087
393088
Κοίτα και alpinestars atlas ..
θα παιχτεί βόλτα καλιρρόης για να κάνω έρευνα αγοράς,οπότε θα έχω στον νου μου και τα 3 μοντέλα.ευχαριστώ πολύ
Αν τα βρεις κάπου στο μέγεθός σου: http://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/endysh/gantia/summer-sport/3311-gantia-five-stunt-mayro
Είναι παρόμοια με τα AS Atlas, που πρότεινε ο καραβίδας.
Αν τα βρεις κάπου στο μέγεθός σου: http://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/endysh/gantia/summer-sport/3311-gantia-five-stunt-mayro
λίγο περίεργα αισθητικά αυτά
λίγο περίεργα αισθητικά αυτά
Τα εχω κι εγω αυτα. Ειναι οντως πολυ καλη επιλογη στα λεφτα τους. Απιστευτα ανετο γαντι, σαν να φορας γαντια ποδηλατου. Εσωτερικα και ειδικα στη βαση της χουφτας (οπου συνηθως πεφτει παραπανω ζορι σε περιπτωση πτωσης) υπαρχει εξτρα προστασια.
anavatis19
13/02/2018, 00:57
https://www.skroutz.gr/s/9361196/Dainese-Mig-C2-Black-White-Red.html
ψωνισα απο τωρα για το καλοκαιρι αυτα εδω. αρκετα πιο πανω απο το μπατζετ σου αλλα η εφαρμογη και η αισθηση ειναι αλλου. επισης πολλες προστασιες και κοντο οπως τα θες.
https://www.skroutz.gr/s/9361196/Dainese-Mig-C2-Black-White-Red.html
ψωνισα απο τωρα για το καλοκαιρι αυτα εδω. αρκετα πιο πανω απο το μπατζετ σου αλλα η εφαρμογη και η αισθηση ειναι αλλου. επισης πολλες προστασιες και κοντο οπως τα θες.
Έχω budget να πάρω όποιο ζευγάρι θέλω,εντός λογικών πλαισίων,να το αξίζει όμως,απλά απογοητεύτηκα με την dainese και τα 60 ευρώ που έδωσα,γι'αυτό θα ήθελα να κυμανθώ λίγο πιο κάτω έτσι ώστε ακόμα και σε 1-2 χρόνια να μου χαλάσουν να μην μπω μέσα κανά 60άρι πάλι.Τα orina τα χειμωνιάτικα που έχω,τα οποία κόστισαν 30 ευρώ,δίνουν πόνο 1 χρόνο τώρα,είμαι πολύ ευχαριστημένος.Σίγουρα όμως θα προτιμήσω ένα υπεράνετο γάντι των 80 ευρώ παρά ένα σαν το Dainese Essential βέβαια.Θα δείξει.
anavatis19
13/02/2018, 02:04
δεν τα εχω φορεσει ακομα να κανω χλμ λογω εποχης προφανως αλλα πρωτη εντυπωση πραγματικα καταπληκτικα. ειμαι παθων απο agvpro και nordcap και εγω και σε νιωθω..για πεταμα απλα. αλλαξα ολο μου τον εξοπλισμο σε shoei και dainese και δεν υπαρχει επιστροφη. Βεβαια σαφως και η alpinestars και η rev'it πχ ειναι ιδιου βεληνεκους. to design με κερδισε εμενα αρχικα και μετα το ονομα
DoctoR_k6
13/02/2018, 08:46
Απο εδω https://www.motodirect.gr/el-gr/category/138663/endush-gantia/?Price1=26&Price2=240 ψωνισα τα alpinestars που εχω τωρα.
Εχει αρκετα γαντια σε διαφορες τιμες.
Αλλα σε προειδοποιω για την εξυπηρετηση... ;)
Απο εδω https://www.motodirect.gr/el-gr/category/138663/endush-gantia/?Price1=26&Price2=240 ψωνισα τα alpinestars που εχω τωρα.
Εχει αρκετα γαντια σε διαφορες τιμες.
Αλλα σε προειδοποιω για την εξυπηρετηση... ;)
γενικά δεν περιμένω πολλά απ'τους συγκεκριμένους επαγγελματίες(μόνο mega stock bazar και μοτοκίνηση μου'χουν φερθεί άψογα) αλλά το μαγαζί σαν προιόντα φαίνεται σωστό,λογικά προς as θα πάω γιατί φαίνεται να έχουν όλο το πακέτο
Stavrakos
13/02/2018, 14:17
Καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ για αγορά γαντιών. Είμαι ανάμεσα στα dainese c2 mig και τα revit striker 2 δες τα και αυτά
mythic37
13/02/2018, 15:02
Καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ για αγορά γαντιών. Είμαι ανάμεσα στα dainese c2 mig και τα revit striker 2 δες τα και αυτά
Τα dainece c2 mig τα έχει φίλος, από αυτά που έχει πει, είναι απόλυτα ευχαριστημένος.
jim1900dz
19/02/2018, 22:27
Εγώ έχω πάρει τα bomber της fox και τα ευχαριστήθηκα πολύ.
Αγορά απο ebay στα 28€.
Τα βρίσκεις και στην αθήνα στον παρακάτω σύνδεσμο
αλλά στη διπλάσια τιμή.
https://motokinisi.gr/product/gantia-bomber-black-fox/
[QUOTE=Τάκης
ΥΓ:δεν με νοιάζουν οι μάρκες,αλλά θα προτιμούσα να αποφύγω nordcap,agvpro κλπ[/QUOTE]
Να ρωτησω,γιατί όχι nordcap;
Κοιτάζω για ρούχα τον τελευταίο καιρό και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικα.
Να ρωτησω,γιατί όχι nordcap;
Κοιτάζω για ρούχα τον τελευταίο καιρό και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικα.
έχω κακή εμπειρία από γάντια nordcap και θα ήθελα να τα αποφύγω
βέβαια έχω nordcap μπουφάν εδώ και 1+ χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,οπότε μην κολλάς στο κόλλημα το δικό μου
Από τα χέρια μου έχουν περάσει 3 ζευγάρια γάντια ελαφριού τύπου της Alpine Star. Εξαιρετικά σε αίσθηση και εφαρμογή αλλά δυστυχώς δεν αντέχουν. Τα παρακάτω γάντια είναι τα τελευταία που έχω χρησιμοποιήσει. Η αντοχή τους οριακά φτάνει ή ξεπερνά τον χρόνο με καθημερινή χρήση, χωρίς άλλες προστριβές. Ψάχνω και εγώ για αυτή την κατηγορία γαντιών αλλά ξανά 60ευρα για γάντια διάρκειας ενός έτους δεν ξαναδίνω. Αν εύρισκα το ίδιο σε 20αρικο περίπου θα το έπαιρνα.
393275
393276
Από τα χέρια μου έχουν περάσει 3 ζευγάρια γάντια ελαφριού τύπου της Alpine Star. Εξαιρετικά σε αίσθηση και εφαρμογή αλλά δυστυχώς δεν αντέχουν. Τα παρακάτω γάντια είναι τα τελευταία που έχω χρησιμοποιήσει. Η αντοχή τους οριακά φτάνει ή ξεπερνά τον χρόνο με καθημερινή χρήση, χωρίς άλλες προστριβές. Ψάχνω και εγώ για αυτή την κατηγορία γαντιών αλλά ξανά 60ευρα για γάντια διάρκειας ενός έτους δεν ξαναδίνω. Αν εύρισκα το ίδιο σε 20αρικο περίπου θα το έπαιρνα.
Με ξενέρωσες άσχημα
Εγώ είχα τα ίδια γάντια πάνω από 5 χρόνια, και με 2 ατυχήματα, χωρίς την παραμικρή φθορά.
393275
393276
:eek:
τι λες τωρα??
μεσα σε ενα χρονο εγιναν τα γαντια ετσι μονο απο χρηση?
:eek:
τι λες τωρα??
μεσα σε ενα χρονο εγιναν τα γαντια ετσι μονο απο χρηση?
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι παραλληλη (βαρια) χρηση και σε ποδηλασια. Οχι οτι δικαιλογειται βεβαια παλι... Ή απλα μας πουλανε κινεζικες αντιγραφες.
Φίλοι μου μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά δυστυχώς έτσι είναι, στο χρόνο πάνω κάτω όλα έγιναν έτσι. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ σε άλλη χρήση εκτός από μηχανάκι. Ούτε για ποδήλατο, ούτε για σκάψιμο πουθενά αλλού εκτός μότο! Τα έβαζα στη μπαγκαζιέρα τα έβγαζα από εκεί με χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Και δεν ήταν φυσικά 1 ζευγάρι μόνο που πέρασε και μπορεί να ατύχησε αλλά 3 στη σειρά και αυτό γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση και η εφαρμογή που είχαν. Σε αυτό ήταν πραγματικά αξεπέραστα. Να φταίω εγώ? αλλά πως γίνεται πάντα να καταλήγουν έτσι όλα στην ίδια κατάσταση? Μακάρι να είχα κρατήσει και τα άλλα ζευγάρια για να βλέπατε ότι οι φθορές είναι ίδιες σχεδόν. Πάνω σε έρευνα αγοράς για τέτοιου είδους γάντια και φορώντας αυτά έπεσα σε κάνα 2 πωλητές που μου "ψιθύρισαν γνωστό το πρόβλημα, δεν αντέχουν". Έχω προσανατολιστεί σε άλλη φίρμα με αντίστοιχου τύπου γάντια με κόστος τα μισά περίπου και θέλω να τα δοκιμάσω στο χέρι σαν εφαρμογή πριν τα πάρω γιατί έχω και κομματάκι μεγάλο χέρι φοράω 3-4XL μέγεθος.
Ώπα κάτσε, τι σημαίνει "σε όλες τις καιρικές συνθήκες"; Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για 100% καλοκαιρινό γάντι, ε; Αν τα'χεις υγρά 100 μέρες τον χρόνο, μέσα σε μπαγκαζιέρα, εξηγείται γιατί.
Και πέρα από όλα αυτά, τη μια μέρα ήταν σε καλή κατάσταση και την επόμενη ήταν έτσι όπως στη φωτογραφία; Ή απλά ήταν ξεσκισμένα και συνέχισες να τα φοράς; :p
Δε με πληρώνει η AS, αλλά κάτι δεν κολλάει εδώ, γιατί το ξέρω το γάντι, το είχα κι εγώ.
Φίλοι μου μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά δυστυχώς έτσι είναι, στο χρόνο πάνω κάτω όλα έγιναν έτσι. Δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ σε άλλη χρήση εκτός από μηχανάκι. Ούτε για ποδήλατο, ούτε για σκάψιμο πουθενά αλλού εκτός μότο! Τα έβαζα στη μπαγκαζιέρα τα έβγαζα από εκεί με χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Και δεν ήταν φυσικά 1 ζευγάρι μόνο που πέρασε και μπορεί να ατύχησε αλλά 3 στη σειρά και αυτό γιατί μου άρεσε πάρα πολύ η αίσθηση και η εφαρμογή που είχαν. Σε αυτό ήταν πραγματικά αξεπέραστα. Να φταίω εγώ? αλλά πως γίνεται πάντα να καταλήγουν έτσι όλα στην ίδια κατάσταση? Μακάρι να είχα κρατήσει και τα άλλα ζευγάρια για να βλέπατε ότι οι φθορές είναι ίδιες σχεδόν. Πάνω σε έρευνα αγοράς για τέτοιου είδους γάντια και φορώντας αυτά έπεσα σε κάνα 2 πωλητές που μου "ψιθύρισαν γνωστό το πρόβλημα, δεν αντέχουν". Έχω προσανατολιστεί σε άλλη φίρμα με αντίστοιχου τύπου γάντια με κόστος τα μισά περίπου και θέλω να τα δοκιμάσω στο χέρι σαν εφαρμογή πριν τα πάρω γιατί έχω και κομματάκι μεγάλο χέρι φοράω 3-4XL μέγεθος.
Καλά, η εφαρμογή τους είναι απίστευτη γιατί είναι σαν να μην φοράς.. :lol:
Πέρα της πλάκας, είναι απαράδεκτο να ξεφτιλιζονται έτσι γάντια των 60 ευρώ της alpinestars.
Δλδ, ούτε κινέζικα του 20ρικου δεν πρέπει να γίνονται έτσι.
Αυτά στον μήνα θα πρέπει να σου είχαν κάνει τρύπα..
Στην θέση σου, θα έστελνα ένα mail με τις φώτο στην alpinestars. Όχι ζητώντας χρήματα, αλλά για να τους δείξω τι χαλι πουλάνε.
Ώπα κάτσε, τι σημαίνει "σε όλες τις καιρικές συνθήκες"; Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για 100% καλοκαιρινό γάντι, ε; Αν τα'χεις υγρά 100 μέρες τον χρόνο, μέσα σε μπαγκαζιέρα, εξηγείται γιατί.
Και πέρα από όλα αυτά, τη μια μέρα ήταν σε καλή κατάσταση και την επόμενη ήταν έτσι όπως στη φωτογραφία; Ή απλά ήταν ξεσκισμένα και συνέχισες να τα φοράς; :p
Δε με πληρώνει η AS, αλλά κάτι δεν κολλάει εδώ, γιατί το ξέρω το γάντι, το είχα κι εγώ.
Εδώ έχεις δίκιο, ναι το φόραγα με ότι καιρό υπήρχε και στην βροχή.
Όταν ήταν βρεγμένα μετά από χρήση τα έπαιρνα μαζί στο σπίτι τα στέγνωνα και ξανά πάλι. Δεν το άφηνα να μουχλιάσει πουθενά. Όταν άρχισαν να ανοίγουν οι τρύπες ναι συνέχιζα να τα φοράω. Τι να τα έκανα να τα κοιτούσα για να τα ξεματιάσω. Σε αυτό που ίσως έχεις δίκιο μπορεί να είναι ότι δεν κάνουν για βροχή, το υλικό τους δεν είναι ανθεκτικό αν μουλιάσει.
Όπως και να έχει 60ευρα για αυτά τέλος..... δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω με τίποτα. 3 ζευγάρια, ίδια χρήση, ίδια κατάληξη. Θα ήμουν μεγάλο κορόιδο να συνεχίζω να τα αγοράζω.
Καλά, η εφαρμογή τους είναι απίστευτη γιατί είναι σαν να μην φοράς.. :lol:
Πέρα της πλάκας, είναι απαράδεκτο να ξεφτιλιζονται έτσι γάντια των 60 ευρώ της alpinestars.
Δλδ, ούτε κινέζικα του 20ρικου δεν πρέπει να γίνονται έτσι.
Αυτά στον μήνα θα πρέπει να σου είχαν κάνει τρύπα..
Στην θέση σου, θα έστελνα ένα mail με τις φώτο στην alpinestars. Όχι ζητώντας χρήματα, αλλά για να τους δείξω τι χαλι πουλάνε.
Θα ήταν εξαιρετικό email αν είχα και τα 3 ζευγάρια για να τα βάλω το ένα δίπλα στο άλλο. Τώρα είναι για να τα λέμε μεταξύ μας και να μαθαίνουμε από τα παθήματα και τις εμπειρίες άλλων.
Έτσι βγάζει νόημα, ναι. Όλα τα γάντια αυτού του τύπου έχουν εξαιρετικά λεπτό ύφασμα. Δεν ξέρω αν δικαιολογείται ή όχι, δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω, αλλά τα καλοκαιρινά γάντια μου τα φοράω μόνο με καλοκαιρία (δηλαδή 200 μέρες/χρόνο στην Αθήνα :p). Και, όπως είπα, άντεξαν πάνω από 5 χρόνια και θα ξαναέπαιρνα τα ίδια, αλλά τελικά βρήκα τα Five που είναι παρόμοια και λίγο πιο φθηνά και είπα να τα δοκιμάσω.
Είναι κοινώς γνωστό ότι οι κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού έχουν πέσει σε ποιότητα τα τελευταία χρόνια, πάντως.
Έτσι βγάζει νόημα, ναι. Όλα τα γάντια αυτού του τύπου έχουν εξαιρετικά λεπτό ύφασμα. Δεν ξέρω αν δικαιολογείται ή όχι, δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω, αλλά τα καλοκαιρινά γάντια μου τα φοράω μόνο με καλοκαιρία (δηλαδή 200 μέρες/χρόνο στην Αθήνα :p). Και, όπως είπα, άντεξαν πάνω από 5 χρόνια και θα ξαναέπαιρνα τα ίδια, αλλά τελικά βρήκα τα Five που είναι παρόμοια και λίγο πιο φθηνά και είπα να τα δοκιμάσω.
Είναι κοινώς γνωστό ότι οι κορυφαίες εταιρείες εξοπλισμού έχουν πέσει σε ποιότητα τα τελευταία χρόνια, πάντως.
Βρε Blitz, καλοκαιρινά γάντια δεν σημαίνει ότι είναι από ζάχαρη και μόλις φανε βροχή λιώνουν.
Ο λόγος που είναι φτηνότερα είναι γιατί δεν είναι μακριά, δεν έχουν θερμικές επενδύσεις, δεν έχουν εξωτικά υλικά να τα κάνουν αδιάβροχα κλπ
Με την χρήση που έκανε ο kons, δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει έτσι σε ένα χρόνο. Και δεν είναι και φτηνά για καλοκαιρινά.
Κρίμα.. εξακολουθώ να λέω πάντως ότι το καλύτερο γάντι που είχα ποτέ ήταν της alpinestars.
.... αλλά τελικά βρήκα τα Five που είναι παρόμοια και λίγο πιο φθηνά και είπα να τα δοκιμάσω.
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα γάντια που αναφέρεις?
Επίσης έχει δοκιμάσει σε πραγματική χρήση κάποιος αυτά?
http://www.nordcap.com.gr/el/product/summer-star-gloves-2/
http://www.nordcap.com.gr/el/product/tech-pro-gloves/
Βρε Blitz, καλοκαιρινά γάντια δεν σημαίνει ότι είναι από ζάχαρη και μόλις φανε βροχή λιώνουν.
Ο λόγος που είναι φτηνότερα είναι γιατί δεν είναι μακριά, δεν έχουν θερμικές επενδύσεις, δεν έχουν εξωτικά υλικά να τα κάνουν αδιάβροχα κλπ
Με την χρήση που έκανε ο kons, δεν θα έπρεπε να είχαν γίνει έτσι σε ένα χρόνο. Και δεν είναι και φτηνά για καλοκαιρινά.
Κρίμα.. εξακολουθώ να λέω πάντως ότι το καλύτερο γάντι που είχα ποτέ ήταν της alpinestars.
Όχι, δε θα έπρεπε να είναι από ζάχαρη και γι'αυτό επέμεινα, θεωρώντας ότι έχει γίνει "κακή" (εννοώντας όχι αυτή που προβλέπεται) χρήση. Έχω δει γάντια να φθείρονται με τη χρήση, έχω δει γάντια να φθείρονται από ατύχημα, αλλά ποτέ κανένα γάντι μου δεν έχει γίνει έτσι. Και μου έκανε εντύπωση.
Κανονικά δεν είναι καν για χρήση δρόμου, αλλά off-road. :p
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτά τα γάντια?
Επίσης έχει δοκιμάσει σε πραγματική χρήση κάποιος αυτά?
http://www.nordcap.com.gr/el/product/summer-star-gloves-2/
http://www.nordcap.com.gr/el/product/tech-pro-gloves/
Τα παραπάνω δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα Five που έχω τώρα (http://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/endysh/gantia/summer-sport/3311-gantia-five-stunt-mayro) είναι παρόμοια με τα AlpineStars σου, γι'αυτό τα επέλεξα. Μου αρέσει αυτή η λεπτή αίσθηση τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά, όπως διαπίστωσες, έρχεται με κάποιο τίμημα. Τα έχω 3 χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν ταλαιπωρούνται το ίδιο στα δικά μου χέρια. :p Δε νομίζω ότι θα έχουν διαφορετική τύχη από τα AS στα δικά σου. Θες οπωσδήποτε κάτι πιο χοντρό. Στη θέση σου θα πήγαινα σε δέρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι η AS είναι κορυφαία σε γάντια και μπότες, ανώτερη από Dainese.
Όχι, δε θα έπρεπε να είναι από ζάχαρη και γι'αυτό επέμεινα, θεωρώντας ότι έχει γίνει "κακή" (εννοώντας όχι αυτή που προβλέπεται) χρήση. Έχω δει γάντια να φθείρονται με τη χρήση, έχω δει γάντια να φθείρονται από ατύχημα, αλλά ποτέ κανένα γάντι μου δεν έχει γίνει έτσι. Και μου έκανε εντύπωση.
Κανονικά δεν είναι καν για χρήση δρόμου, αλλά off-road. :p
Τα παραπάνω δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα Five που έχω τώρα (http://www.motomarket-shop.gr/eksoplismos-anabath/endysh/gantia/summer-sport/3311-gantia-five-stunt-mayro) είναι παρόμοια με τα AlpineStars σου, γι'αυτό τα επέλεξα. Μου αρέσει αυτή η λεπτή αίσθηση τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά, όπως διαπίστωσες, έρχεται με κάποιο τίμημα. Τα έχω 3 χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν ταλαιπωρούνται το ίδιο στα δικά μου χέρια. :p Δε νομίζω ότι θα έχουν διαφορετική τύχη από τα AS στα δικά σου. Θες οπωσδήποτε κάτι πιο χοντρό. Στη θέση σου θα πήγαινα σε δέρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι η AS είναι κορυφαία σε γάντια και μπότες, ανώτερη από Dainese.
Πολύ σωστό αυτό που λες χέρι με χέρι είναι διαφορετικό. Άλλο σφίξιμο, τρίψιμο, κλπ.
Τι παίρνω όμως που να αξίζει τα λεφτά του για καλοκαιρινό και να μην καταλήξω στα ίδια. Αν είναι να μου είναι αναλώσιμα με 1 έτους χρήση, μέχρι κανα 20αρικο και πολύ είναι. Αν είναι να ζήσουν και να βγάλουν καμιά 5ετία και παραπάνω τι? Αλλά να αξίζουν πραγματικά τα λεφτά που θα δώσω έστω και 60-80 Ε.
Μιας και λες για δέρμα - πάντα σε καλοκαιρινό ελαφρύ, δώσε εικόνα αν μπορείς?
Κάτι τέτοιο: https://www.motodirect.gr/el-gr/product/2891932/endush-gantia/GANTIA-ALPINESTARS-GP-X-LEATHER/?Org=2891931
Τελείως ενδεικτικά. Δεν τα έχω δοκιμάσει, δε γνωρίζω περισσότερα. Και σαφώς ανεβαίνει το budget. Αλλά σίγουρα θες δέρμα. Τα λεπτά, καλοκαιρινά υφασμάτινα δε θα αντέξουν.
Κάτι τέτοιο: https://www.motodirect.gr/el-gr/product/2891932/endush-gantia/GANTIA-ALPINESTARS-GP-X-LEATHER/?Org=2891931
Τελείως ενδεικτικά. Δεν τα έχω δοκιμάσει, δε γνωρίζω περισσότερα. Και σαφώς ανεβαίνει το budget. Αλλά σίγουρα θες δέρμα. Τα λεπτά, καλοκαιρινά υφασμάτινα δε θα αντέξουν.
Πολύ ωραία ιδέα σε ευχαριστώ πολύ. Θα πάω να τα δοκιμάσω μάλλον την άλλη εβδομάδα μιας και είναι λίγο ψηλά η τιμή τους. Ελπίζω να έχουν το νούμερο μου γιατί εκεί έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Με είχαν πεί λαστιχοφάγο.....σιδεροφάγο.....τώρα μάλλον και γαντοφάγο....:confused:
Επειδή τα μπικικίνια μορφής 100ρικου είναι υπο εξαφάνιση, μετά από λίγο ψάξιμο και λίγη τύχη έπεσα πάνω στα AGVPro. Καθάρισα με 23 ευρόπουλα και τώρα θα δείξει αν θα αντέξουν περισσότερο ή λιγότερο από τα άλλα.
https://www.youtube.com/watch?v=eNrxb2-MAUs
393890