View Full Version : Μποτακια με παντελόνι μηχανής
takisdemi
16/02/2018, 16:38
Παιδιά εχω κατι μποτάκια της alpinestars. Το θεμα είναι οτι οταν φοράω το παντελόνι της μηχανής που πηρα τελευταια υπάρχει ένα "θεμα".Οταν καθίσω στη μοτο ανεβαίνει λιγο το παντελόνι(φυσιολογικό) και υπάρχει κενό και μπαίνει κρύο μεταξύ μποτακι-παντελόνι. Θέλει πιο ψηλες μπότες προφανως.Υπάρχει καποια λύση στο πρόβλημα αυτό;
Αν το ήξερα απο την αρχή θα έπαιρνα μπότες και οχι μποτάκια.
Θέλει πιο ψηλες μπότες προφανως.Υπάρχει καποια λύση στο πρόβλημα αυτό;
Υπάρχει. Πιο ψηλό παπούτσι ή πιο μακρύ παντελόνι.
wthanasis
16/02/2018, 17:01
. Υπάρχει καποια λύση στο πρόβλημα αυτό;
Υπάρχει. Πιο ψηλό παπούτσι ή πιο μακρύ παντελόνι.
Ή πιο κοντά πόδια...
lykourgi
16/02/2018, 17:02
Ψάξε για ορειβατικές γκέτες.
Αν και το καλύτερο είναι να πάρεις μπότες.
takisdemi
16/02/2018, 17:10
Με κάλτσες ισοθερμικες μπορεί να βρεθεί λύση; .
Σιγουρα οι μπότες ειναι η λυση αλλά αυτη τη στιγμή επειδή πήρα τώρα το παντελόνι και εδωσα ενα αλφα ποσό θα ειναι η επόμενη αγορά.
Προσωρινή λυση ψάχνω.
Για μπότες λιγο χαμηλές κοιτάω τις dainese nighthawks d1.Τις έχει καποιος αυτες;
Tycho Moon
16/02/2018, 17:29
Aν σε παίρνει, τότε η πιό φτηνή και σύντομη λύση είναι να βάλεις λάστιχο στο τελείωμα σε κάθε πατζάκι του παντελονιού και να το περνάς κάτω από το παπούτσι για να μην αφήνει το παντελόνι να γλιστράει προς τα πάνω.
o_gavros
16/02/2018, 18:13
...κοιτάω τις dainese nighthawks d1.Τις έχει καποιος αυτες;
Τις έχω κοντά στα 5 χρόνια και παραμένουν 100% μάχιμες.
Φοβερό πατούμενο!
Νερό με το τουλούμι εχω φάει φορώντας τες, αυτές τίποτα.
Και απο ζέστη καλές είναι. Με μια καλή μάλλινη κάλτσα απο μεσα έχω ανέβει βουνά χειμώνα και δεν παίρνει χαμπάρι το πόδι.
Νομίζω ότι θα τις βρεις και φτηνότερα καθως εχει βγάλει και νεότερο μοντέλο η Dainese.
takisdemi
16/02/2018, 19:01
Τις έχω κοντά στα 5 χρόνια και παραμένουν 100% μάχιμες.
Φοβερό πατούμενο!
Νερό με το τουλούμι εχω φάει φορώντας τες, αυτές τίποτα.
Και απο ζέστη καλές είναι. Με μια καλή μάλλινη κάλτσα απο μεσα έχω ανέβει βουνά χειμώνα και δεν παίρνει χαμπάρι το πόδι.
Νομίζω ότι θα τις βρεις και φτηνότερα καθως εχει βγάλει και νεότερο μοντέλο η Dainese.
185€ έχουν. Σε βολεύει που ειναι χαμηλότερες; Ταξίδι με παντελόνι μηχανής έχεις κάνει με τις μποτες αυτές; Σκέφτομαι αυτές ώστε να φοριούνται πιο εύκολα και στην καθημερινότητα επειδή δεν είναι με εξογκώματα,σχεδια κλπ.
o_gavros
16/02/2018, 19:34
Σούπερ βολικές ακόμα και για περπάτημα (καλά δεν λέω να κάνεις το γύρο της Αθήνας με αυτές,με πιάνεις ελπίζω).
Ναι και με παντελόνι μηχανής ένα Richa που έχω τις φοράω και με τζιν κανονικότατα.
Και αν σε ενδιαφέρει και αυτός ο τομέας (λόγω δουλειάς πχ),είναι πολύ διακριτικές.
185€ όμως είναι πολλά λεφτά ρε συ!
εγώ θυμάμαι λίγο κάτω ή γυρω στα 150€ τις είχα πάρει, απο τον motorparts.gr όσο ακόμα ήταν "αποθηκάκι" στην Ηλιουπολη.
Το πρόβλημα σου δεν είναι οι μπότες. Είναι το παντελόνι.
Τα τουριστικά παντελόνια μηχανής πρέπει να είναι μακριά. Πιο μακριά από τα τζην πχ για να καλύπτουν την μποτα όταν είσαι καβάλα και να μην περνάει αέρας.
(Εγώ δεν έχω βρει ακόμα τέτοιο για εμένα...:lol:)
Τώρα , τα κοντά, εύκαμπτα, μαλακά μποτάκια είναι άνετα στο περπάτημα αλλά πάντα εις βάρος της ασφάλειας.
takisdemi
16/02/2018, 19:52
Το πρόβλημα σου δεν είναι οι μπότες. Είναι το παντελόνι.
Τα τουριστικά παντελόνια μηχανής πρέπει να είναι μακριά. Πιο μακριά από τα τζην πχ για να καλύπτουν την μποτα όταν είσαι καβάλα και να μην περνάει αέρας.
(Εγώ δεν έχω βρει ακόμα τέτοιο για εμένα...:lol:)
Τώρα , τα κοντά, εύκαμπτα, μαλακά μποτάκια είναι άνετα στο περπάτημα αλλά πάντα εις βάρος της ασφάλειας.
Το παντελόνι μια χαρά μου ειναι. Ισα ισα ειναι και πολυ μακρύ. Απλώς η στάση στη μηχανή πανω "σπάει αρκετά το πόδι" και κάποιες φορές σηκώνεται λίγο παραπάνω.Κυρίως οταν σηκώνω το δεξί πόδι ωστε να ανέβω πάνω στη μηχανή. Με το αριστερό ειμαι οκ :)
takisdemi
16/02/2018, 20:05
Σούπερ βολικές ακόμα και για περπάτημα (καλά δεν λέω να κάνεις το γύρο της Αθήνας με αυτές,με πιάνεις ελπίζω).
Ναι και με παντελόνι μηχανής ένα Richa που έχω τις φοράω και με τζιν κανονικότατα.
Και αν σε ενδιαφέρει και αυτός ο τομέας (λόγω δουλειάς πχ),είναι πολύ διακριτικές.
185€ όμως είναι πολλά λεφτά ρε συ!
εγώ θυμάμαι λίγο κάτω ή γυρω στα 150€ τις είχα πάρει, απο τον motorparts.gr όσο ακόμα ήταν "αποθηκάκι" στην Ηλιουπολη.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τοσο έχουν παντού. Και απο εκεί που λες. Απο 200 στα 185€. Μήπως τα πρώτα δεν ηταν gortex;
o_gavros
16/02/2018, 20:40
Goretex κανονικά.
Περίεργο μου φαίνεται να ακριβαίνει παλιότερο μοντέλο.
Οπως και να χει,εγω ειμαι πολυ ικανοποιημένος απο αυτή την αγορά
Το παντελόνι μια χαρά μου ειναι. Ισα ισα ειναι και πολυ μακρύ. Απλώς η στάση στη μηχανή πανω "σπάει αρκετά το πόδι" και κάποιες φορές σηκώνεται λίγο παραπάνω.Κυρίως οταν σηκώνω το δεξί πόδι ωστε να ανέβω πάνω στη μηχανή. Με το αριστερό ειμαι οκ :)
Ααα.. τότε υπάρχει λύση.. σηκώνεσαι όρθιος στα μαρσπιε, κάνεις λίγο..booty shake:lol: και το παντελόνι ξαναπάει στην θέση του (και όχι μόνο το παντελόνι..;)
takisdemi
16/02/2018, 22:09
Ααα.. τότε υπάρχει λύση.. σηκώνεσαι όρθιος στα μαρσπιε, κάνεις λίγο..booty shake:lol: και το παντελόνι ξαναπάει στην θέση του (και όχι μόνο το παντελόνι..;)
:) χαχα Καλο!
doctoras
17/02/2018, 06:55
:) χαχα Καλο!
δεν είναι καλό είναι πραγματικότητα