PDA

View Full Version : Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική moto,gr

mankam
23/02/2018, 18:41
Εμφανίζει αυτή την προειδοποίηση όταν συνδέομαι εδω και μισή ώρα, έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική
Οι εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να υποκλέψουν τα στοιχεία σας από τον ιστότοπο www.moto.gr (για παράδειγμα, κωδικούς πρόσβασης, μηνύματα ή πιστωτικές κάρτες). Μάθετε περισσότερα
NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

Αυτόματη αποστολή ορισμένων πληροφοριών συστήματος και περιεχομένου σελίδων στην Google για διευκόλυνση του εντοπισμού επικίνδυνων εφαρμογών και ιστοτόπωνΠολιτική απορρήτου

road spirit
23/02/2018, 18:43
Εμφανίζει αυτή την προειδοποίηση οταν συνδέομαι εδω και μισή ώρα, έχει αλλος το ίσιο προβλημα?

Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική
Οι εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να υποκλέψουν τα στοιχεία σας από τον ιστότοπο www.moto.gr (https://www.moto.gr) (για παράδειγμα, κωδικούς πρόσβασης, μηνύματα ή πιστωτικές κάρτες). Μάθετε περισσότερα
NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

Αυτόματη αποστολή ορισμένων πληροφοριών συστήματος και περιεχομένου σελίδων στην Google για διευκόλυνση του εντοπισμού επικίνδυνων εφαρμογών και ιστοτόπωνΠολιτική απορρήτου

Tα SSL πιστοποιητικά (αυτά που κάνουν τις συνδέσεις μας σε ιστοσελίδες να γίνονται μέσω https αντί σκέτου http ), έχουν ημερομηνίες λήξης.

Του μοτό εληξε, πρέπει να επιλυφθεί του θέματος ο admin

BLiTzER
23/02/2018, 23:44
Ό,τι έγραψε ο road. Λήγει κάθε 3 μήνες και θέλει ανανέωση. Αν για κάποιο λόγο δε γίνει στην ώρα της, συμβαίνει αυτό. Δεν είναι κάτι που θα'πρεπε να σε ανησυχεί πάντως, αν αυτό ρωτάς.

mankam
24/02/2018, 01:22
Ολα καλά λοιπόν :)

Lioulios
24/02/2018, 07:32
Ναι .Σωθηκαμε

teogtp
24/02/2018, 07:50
Εμένα η απορία μου είναι πως συνδεεστε όταν ο browser σου ριχνει πορτα;

ganache
24/02/2018, 08:13
Υπάρχει επιλογή να προχωρήσεις παρά την προειδοποίηση για τη λήξη του πιστοποιητικού.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/02/2018, 08:16
Προς στιγμην νομιζα οτι εφαγα μπαν επειδη πηγα κοντρα στον ολντμαν:lol:

teogtp
24/02/2018, 08:16
Ναι ε;
Εμένα μου βγάζει κάτι ακαταλαβιστικες ιστορίες σαν αυτά που συζητούν στο νήμα των κομπιουτεραδων.

teogtp
24/02/2018, 08:18
Προς στιγμην νομιζα οτι εφαγα μπαν επειδη πηγα κοντρα στον ολντμαν:lol:

Ρώτα τον για αρνητική ανορθωση στα phneia.......

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
24/02/2018, 09:30
Ρώτα τον για αρνητική ανορθωση στα phneia.......

θεος φυλαξει :lol:

BLiTzER
24/02/2018, 10:22
Ναι ε;
Εμένα μου βγάζει κάτι ακαταλαβιστικες ιστορίες σαν αυτά που συζητούν στο νήμα των κομπιουτεραδων.

Δεν είναι πάντα τόσο προφανής ο τρόπος, για τη δική σου ασφάλεια. Αν δεν το βρίσκεις, είναι καλύτερα να μην το βρίσκεις. :p

daz
24/02/2018, 10:27
Εξαρτάται απ' τον browser μωρέ. Στον mozila δεν είναι το ίδιο εύκολο όσο παλιότερα ή όσο στον chrom.

Ελπίζουμε δε θα ξανα χρειαστεί.

Μη τρομάζουμε άδικα και τον πάτερ σούζα! Επιβίωσε απ' το χιούμορ του oldman, μη τη βρει από ένα ληγμένο πιστοποιητικό!

teogtp
24/02/2018, 10:56
Δεν είναι πάντα τόσο προφανής ο τρόπος, για τη δική σου ασφάλεια. Αν δεν το βρίσκεις, είναι καλύτερα να μην το βρίσκεις. :p

Κοίτα, εξαρτάται τη εννοούμε ασφάλεια.
Αν βγήκαν στην φόρα γυμνές φωτογραφίες του oldman καλά έκανα και δεν
βρήκα τον τρόπο λογκαρισματος.
:p