PDA

View Full Version : εχεται φαει σουβλακι απο τη λειβαδια?

GST
27/11/2005, 22:50
ρε τι εγινε παλι??????????????????????????

:rolleyes:

the dark side off football:lol:

για γελια η για κλαματα:confused:

:cry:

Xlitos
27/11/2005, 23:13
άκουσα πριν λίγο στις ειδήσεις ότι μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κύπρο έγιναν σοβαρά επεισόδια.Αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα και ξεψύχησε κατα την μεταφορά του στο νοσοκομείο από...καρδιακή προσβολή.
Οπότε μάλλον για κλάματα είναι φίλε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.. :sick:

idi
27/11/2005, 23:34
χωρις να θελω να υποστηρίξω ανεγκέφαλους, πρεζακια κτλ κτλ...που μονο κακο κανουν σε μια ομαδα

Εχω 2 ερωτησεις...

1. γιατι βαλαν στοχο το συνεργειο και τους δημοσιογραφους του ALPHA και μονο αυτους?

2. εκτως από υλικες ζημιες στα μηχανήματα του ALPHA και μικροσυμπλοκές 20-40 ατομων με αστυνομικούς (αναλογα συμβαίνουν κάθε μερα σε γηπεδα ΑΒΓΔ εθνικής σε πολυτεχνείο σε Εξάρχεια κτλ κτλ) ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ?

Αλλα ετσι είναι… ο καημένος ο ALPHA …

μη τα βαλεις με ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!!!
:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

GeorgeFZR
27/11/2005, 23:34
...emena padws den me lipise to kapsimo tou van tou alpha....:D

GeorgeFZR
27/11/2005, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χωρις να θελω να υποστηρίξω ανεγκέφαλους, πρεζακια κτλ κτλ...που μονο κακο κανουν σε μια ομαδα

Εχω 2 ερωτησεις...

1. γιατι βαλαν στοχο το συνεργειο και τους δημοσιογραφους του ALPHA και μονο αυτους?

2. εκτως από υλικες ζημιες στα μηχανήματα του ALPHA και μικροσυμπλοκές 20-40 ατομων με αστυνομικούς (αναλογα συμβαίνουν κάθε μερα σε γηπεδα ΑΒΓΔ εθνικής σε πολυτεχνείο σε Εξάρχεια κτλ κτλ) ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ?

Αλλα ετσι είναι… ο καημένος ο ALPHA …

μη τα βαλεις με ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!!!
:a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

einai polli aplo file mou...tin perasmeni agwnistiki o alpha metedide ton agwna tis AEK me tin omada tou pswmiadi...istera apo mia diakopi logo ptwshs ths tashs..O Alpha den sinexise na metadidei to mats..alla mas evale na doume ntokymanter gia tous indous!!:hypnotize

idi
27/11/2005, 23:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
einai polli aplo file mou...tin perasmeni agwnistiki o alpha metedide ton agwna tis AEK me tin omada tou pswmiadi...istera apo mia diakopi logo ptwshs ths tashs..O Alpha den sinexise na metadidei to mats..alla mas evale na doume ntokymanter gia tous indous!!:hypnotize

αδελφε να'ταν μονο αυτο...

εχω γαμωσταυρισει τον γαμωALPHA 1000 φορες.....

αρχιδια ετσι ΣΤΗ ΠΥΡΑ!

Xlitos
27/11/2005, 23:53
αδελφε να'ταν μονο αυτο...

εχω γαμωσταυρισει τον γαμωALPHA 1000 φορες.....

αρχιδια ετσι ΣΤΗ ΠΥΡΑ!

Oι τεχνικοί τι φταίνε όμως;Φαντάζεσαι να 'σαι κλειδαμπαρωμένος μέσα στο βαν και να φοβάσαι να βγεις έξω γιατί κινδυνεύει η σωματική σου ακαιραιότητα;Πως δεν τους κάψαν ζωντανούς εκει μέσα.Εγώ τρομάζω και μόνο στην ιδέα Γιώργη.. :sick:

GST
27/11/2005, 23:59
ρε η αεκ τη φταιει ρε ..τα εχεται παιξει ?σαν πετανε το δολωμα και τσιμπατε ...κακο στην ομαδα κανετε ..τι και αν τιμωρηθει τι και αν οχι ....λιγο τραμπουκισμος μου κανει ...
υπαρχουν και αλλοι τροποι...

la_villa
28/11/2005, 00:32
Ωραία τους δικαιολογείτε!
:a56:

Ε μα τι???ΤΟΛΜΗΣΑΝ και έκοψαν την μετάδοση του αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική..???Να τα γ@#$@#ουμε όλα.
Με αυτήν την λογική STAR δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα.

Και ύστερα βγαίνετε και κρίνετε οι ίδιοι άνθρωποι τους οπαδούς των άλλων ομάδων!!!ΕΛΕΟΣ.
Ενω τώρα τους δικούς μας τους δικαιολογούμε.Αιντε άιντε.

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 08:13
Τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές....

Ντροπή σε αυτούς...

Η λύση είναι αυτό που έκανε ο Βαρδινογιάννης... όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους.... όσο και αν δεν κάθεται καλά...

Οι σύνδεσμοι δεν εξυπηρετούν κανένα πέρα απο 100 άτομα πλέον που θέλουν να κάνουν φασαρία και να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως...

Αν δεν αλλάξει αυτό το status , για τι super leagues και μαλ...ιες μιλάμε...

Η τιμωρία της ΑΕΚ θα είναι βαριά , εκτός και αν βγάλει κανένα "άσσο" απο το μανίκι ο Νικολαϊδης και πάλι , και στείλει μερικούς απο αυτούς τους τραμπούκους σε ποινικά δικαστήρια...

Και τα περί διακοπής μετάδοσης , τα ακούω βερεσέ....
Δηλαδή με αυτή την κίνηση τους τι έκαναν...;;;;; Δεν διέκοψαν και πάλι την μετάδοση;... ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;... Και εγώ ΑΕΚτζης , είμαι , αλλά αν συνεχιστεί αυτό το παρατράγουδο , να πάρουν τον "πιθανό" τίτλο τους και να τον βάλουν εκεί που ξέρουν...

Gandalf

kalgeorge
28/11/2005, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Ωραία τους δικαιολογείτε!
:a56:

Ε μα τι???ΤΟΛΜΗΣΑΝ και έκοψαν την μετάδοση του αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική..???Να τα γ@#$@#ουμε όλα.
Με αυτήν την λογική STAR δεν θα έπρεπε να υπάρχει ακόμα.

Και ύστερα βγαίνετε και κρίνετε οι ίδιοι άνθρωποι τους οπαδούς των άλλων ομάδων!!!ΕΛΕΟΣ.
Ενω τώρα τους δικούς μας τους δικαιολογούμε.Αιντε άιντε.

+1000

crs-k
28/11/2005, 08:59
Επειδη αυτους τους αλητες, αλλα και τις ομαδες (σ' ενα βαθμο), ΔΕΝ τους "πονανε" τα προστιμα και τα κεκλεισμενων των θυρων, για μενα η λυση ειναι ΜΙΑ!

Αφαιρεση βαθμων! :mad:

Να δω τοτε τι θα κανουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, αφου με τα τυχον επεισοδια ή εξορμησεις, αυτοματα θα καταδικαζουν την ομαδα τους, να βγει εξω απο τους στοχους της ή και να υποβιβαστει ...

Δεν λεω να ξεκινησει απο την ΑΕΚ, αλλα να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ επιτελους καποτε.

Ειναι το ΜΟΝΟ που τους ΠΟΝΑΕΙ κι εχει φανει αυτο απο τις αντιδρασεις τους.

gdevelek
28/11/2005, 09:00
Τα αλητόπαιδα της ΑΕΚ έκαψαν το βαν για να μη δει κανείς το παιχνίδι από το σπίτι, αφού αυτούς δεν τους άφησαν να μπουν τσαμπέ.

Και βέβαια κατέστρεψαν και αρκετές περιουσίες (αυτοκίνητα) ανθρώπων που καμία σχέση δεν είχαν.

Φαντάσου να δουλεύεις 12ωρο για να ξεχρεώσεις το ΙΧ σου και να το δεις σπασμένο, έτσι για να ξεκ@υλώσει ο κάφρος...

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 09:05
Μπα φίλε μου...

Για να πολεμήσεις την φωτιά , της κόβεις τον αέρα... δεν της ρίχνεις και άλλα ξύλα στην βάση...

Αν κόψει βαθμούς, δεν θα πονέσει αυτούς, αλλά θα του δώσει και αφορμή για να κάνουν χειρότερα...στο δικό τους μυαλό...

Αλλά αν τους κόψεις την βάση... τους κόψεις την χρηματοδότηση απο την ΠΑΕ, και τα εισητήρια που παίρνουν φθηνότερα συν κάποιες άλλες παροχές, τότε θα μείνουν μόνοι τους...
Θα αντιδράσουν αρχικά, αλλά στο τέλος , θα χάσουν την βάση τους και την ορμή τους για ζημιές..

Μην ξεχνάς οτι η δύναμη του όχλου είναι στην μαζικότητα του και εκεί πρέπει να είναι και τελικά η λύση.

Αλλά ρε παιδιά , τώρα που το λέμε... καμία ..ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ;....
Για βάλτους του 3-4-6 που θα πιάσεις να πληρώσουν τα χιλιάδες euro των ζημιών και κάντους μια "διαφήμιση" στα ΜΜΕ σαν κοινούς ταραχοποιούς και τα λέμε μετά τι θα κάνουν οι υπόλοιποι...

Είναι σαν το βούρδουλα στην μύτη του άτακτου και απέιθαρχου σκύλου... αν φάει μια - δύο θα το ξανακάνει;...

Gandalf

gdevelek
28/11/2005, 09:09
To in.gr γράφει πως συνελήφθησαν οπαδοί με μολότωφ στις τσάντες.

Μα καλά, επιτρέπονται τσάντες στο γήπεδο;

Τι δηλαδή μπορεί να έχουν φέρει, τάπερ με κεφτεδάκια για το ημίχρονο;

idi
28/11/2005, 09:11
ναι ναι οτι πειτε

εγω παντως καταχαρηκα να βλεπω τα μουνοπανα του APLHA να κλαιγονται!!!!

ετσι να δουμε αν θα συνεχισουν στο ιδιο τροπαριο....

idi
28/11/2005, 09:12
ναι ναι οτι πειτε

εγω παντως καταχαρηκα να βλεπω τα μουνοπανα του APLHA κλαιγονται!!!!

ετσι να δουμε αν θα συνεχισουν στο ιδιο τροπαριο.... γιατι υπαρχουν και αλλοι αγωνες να μεταδωσουν...

και κεκλησμενων των θυρων.... παλι εξω απο το γηπεδο θα ειναι τα βαν!!!

crs-k
28/11/2005, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μπα φίλε μου...
...........................

Αυτο λεω κι εγω Μαγε ...

Βαλε ποινη που να ΠΟΝΕΣΕΙ κι αμεσω θα σταματησει η χρηματοδοτηση και συντηρηση των "ιδιωτικων στρατων" απο τις ομαδες!

Χωρια που θα πονεσουν ΚΑΙ οι αλητες (που δεν βλεπουν την ομαδα ΚΑΙ σαν επιχειρηση) ...

idi
28/11/2005, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτο λεω κι εγω Μαγε ...

Βαλε ποινη που να ΠΟΝΕΣΕΙ κι αμεσω θα σταματησει η χρηματοδοτηση και συντηρηση των "ιδιωτικων στρατων" απο τις ομαδες!

Χωρια που θα πονεσουν ΚΑΙ οι αλητες (που δεν βλεπουν την ομαδα ΚΑΙ σαν επιχειρηση) ...

αντε παλι γενικοτητες και αερολογιες

ο Ντεμης δε συντηρει κανενα στρατο αντιθετα ειναι σε κοντρα με αυτο το κατεστημενο

crs-k
28/11/2005, 09:19
αντε παλι γενικοτητες και αερολογιες

ο Ντεμης δε συντηρει κανενα στρατο αντιθετα ειναι σε κοντρα με αυτο το κατεστημενο

Δυστυχως ΔΕΝ ειναι ετσι ...

Μιας και μετα την κοντρα, τα "ξαναβρηκαν" και οι συνδεσμοι ξαναπηραν τα εισητηρια τους, το 5% και αλλα ... :winka:

Ή μηπως νομιζεις οτι αυτο ΔΕΝ ειναι χρηματοδοτηση, εμμεση εστω?

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 09:32
idi...μιας και είμαστε στην ίδια ομάδα, αλλά αποτελείς και εν μέρει και το νέο αίμα...

Για να μπώ στον λογισμό σου...

Οτι δηλαδή , δεν είναι μαζί με την ΑΕΚ, το "σπάμε";... Δηλαδή "φωτιά και τσεκούρι" στους βάρβαρους;

Σκέψου το λίγο , αυτό που λες...

όσο για την χρηματοδότηση... αφού τα ξέρεις , να τα λέμε πάλι;

Πόσο παίρνεις το εισητήριο , αν είσαι στον σύνδεσμο;... απο 10 ή 15 στα 5 ή ;...

Η διαφορά δεν είναι καλυμμένη απο την ΑΕΚ;

Έλα δεν είμαστε παιδάκια εδώ.. όλοι κάποιας ηλικίας είμαστε και πήγαμε γήπεδο...

Αλήθεια όμως, επειδή πραγματικά θέλω να το δώ , αυτό.... αν τελικά παίξουμε ανοικτά έδρας το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ , την επόμενη Κυριακή , ψήνεσαι να πάμε μαζί;... να δούμε παιχνίδι και οχι στο πέταλο μαζί με τους οργανωμένους;

Gandalf

idi
28/11/2005, 09:37
Δυστυχως ΔΕΝ ειναι ετσι ...

Μιας και μετα την κοντρα, τα "ξαναβρηκαν" και οι συνδεσμοι ξαναπηραν τα εισητηρια τους, το 5% και αλλα ... :winka:

Ή μηπως νομιζεις οτι αυτο ΔΕΝ ειναι χρηματοδοτηση, εμμεση εστω?

πιστευεις οτι τα 30-40 κωλόπαιδα που καψαν το βαν και καναν τα επεισόδια ειναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ»? και εγω ημουν μελος παρα πολλα χρονια και ποτε δεν εσπασα η εκαψα.

Γιατι παντα να στιγματίζονται ανθωποι απο πράξεις λιγων? Ειχε ποτε κανενα αποτελεσμα αυτη η πρακτικη?

Στις χωρες που καταπολεμήθηκε η βια υπηρχε τετοια νοοτροπία ή βρίσκαν τους ταραξιες και τους βαζαν στη φυλακη?

βλεπω το ποστ να κατανταει σαν μια απο τις ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ....ολοιι να εκφερουν γνωμη για τη καταπολεμηση της βιας με ευχολογια, χωρις να εχουν ιδεα

gdevelek
28/11/2005, 09:48
πιστευεις οτι τα 30-40 κωλόπαιδα που καψαν το βαν και καναν τα επεισόδια ειναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ»? και εγω ημουν μελος παρα πολλα χρονια και ποτε δεν εσπασα η εκαψα.

Αντί άλλης απάντησης:

la_villa
28/11/2005, 09:51

Αλλά ρε παιδιά , τώρα που το λέμε... καμία ..ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ;....
Για βάλτους του 3-4-6 που θα πιάσεις να πληρώσουν τα χιλιάδες euro των ζημιών και κάντους μια "διαφήμιση" στα ΜΜΕ σαν κοινούς ταραχοποιούς και τα λέμε μετά τι θα κάνουν οι υπόλοιποι...

Είναι σαν το βούρδουλα στην μύτη του άτακτου και απέιθαρχου σκύλου... αν φάει μια - δύο θα το ξανακάνει;...
Gandalf

+1
Την ίδια άποψη έχω κι εγώ.
Τι κεκλεισμένων των θυρών και πράσσειν άλογα.
Να σφίξουν λίγο οι κ@#οι να δούμε τι θα κάνουν.Άλλα τα τσοκλάνια αυτά πάντα την γλιτώνουν.

Idi την γενίκευση την κάνουν όλοι στην ελλάδα.10-20 κάνουν επεισόδια...όλοι αλήτες.Και δεν πιστεύω να διαφωνείς έτσι δεν είναι?

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 09:57
Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει την κασέτα με τα επεισόδια προκειμένου να προβεί σε ενέργειες.

Αυτό μάλλον σημαίνει οτι πολλοί που ήταν εγγεγραμένοι σε συνδέσμους και μετείχαν των επεισοδίων , θα ακολουθήσουν τον δρόμο για την Ευελπίδων;...

ΜΑΚΑΡΙ.....

Gandalf

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 10:05
Δηλώσεις ORIGINAL:

Τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο της Λιβαδειάς, καταδίκασε με δηλώσεις του και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος. Ο ηγέτης της Original τόνισε πως όσοι προκάλεσαν όσα έγιναν είναι ανεπιθύμητοι και δε σέβονται την ΑΕΚ και τους οπαδούς της.

"Η Original καταδικάζει τα επεισόδια και το κάψιμο του βαν του Αlpha. Και δηλώνει υπεύθυνα πως ουδεμία σχέση έχει ούτε με αυτά που έγιναν ούτε με τα στοιχεία που τα προκάλεσαν. Αυτοί που τα προκάλεσαν δεν σεβάστηκαν ούτε την ομάδα, ούτε τους χιλιάδες οπαδούς της. Και όποιοι κάνουν τέτοια πράγματα είναι ανεπιθύμητοι. Για τους οπαδούς της ΑΕΚ, η ΑΕΚ τελειώνει στο Κ. Αυτά είναι ξένα στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο".

======================

Gandalf

idi
28/11/2005, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Αντί άλλης απάντησης:

γιατι εσυ δε χαιρεσαι οταν οι Α.Ρ.Δ. παιρνουν το μπουλο? το ιδιο συναισθημα εχω και οταν τις τρωνε στις συγκεντρωσεις, πορειες κτλ

crs-k
28/11/2005, 10:27
Να σου πω ρε Γιωργο (Idi) λυσεις ...

Μηδενισμος της ομαδας στον συγκεκριμενο αγωνα και επιπλεον αφαιρεση 2 βαθμων.

Και το κυριοτερο ...

Συλληψεις !!!

ΠΟΛΛΕΣ συλληψεις.
Οχι μονο εκεινη την ωρα, αλλα και αργοτερα.
Στην εξοδο απο το γηπεδο.
Στο σπιτι τους.
Στην δουλεια τους.
(Αν εχουν τιποτα απ' τα δυο ...)

Ωστε να μαθουν τα κωλοπαιδα, οτι και την ομαδα τους καδικαζουν, αλλα και οτι αφου πανε για πολεμο, θα ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, που θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για ΟΛΕΣ τις ζημιες !!! :mad:

idi
28/11/2005, 10:32

Συλληψεις !!!

ΠΟΛΛΕΣ συλληψεις.
Στο σπιτι τους.
Στην δουλεια τους.

Ωστε να μαθουν τα κωλοπαιδα, οτι και την ομαδα τους καδικαζουν, αλλα και οτι αφου πανε για πολεμο, θα ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, που θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για ΟΛΕΣ τις ζημιες !!! :mad:

μαζι σου!

idi
28/11/2005, 10:33
Να σου πω ρε Γιωργο (Idi) λυσεις ...

Μηδενισμος της ομαδας στον συγκεκριμενο αγωνα και επιπλεον αφαιρεση 2 βαθμων.

αυτο το λεει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ CRS-K και οχι ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ...

gdevelek
28/11/2005, 10:34

ΠΟΛΛΕΣ συλληψεις.
Στο σπιτι τους.
Στην δουλεια τους.

+750

Πρέπει να υπάρχουν συνέπειες, κάποιο κόστος. Διαφορετικά, αυτή η καφρίλα δεν θα σταματήσει ποτέ.

IDI, αν - τονίζω το "αν" - χαίρομαι μια φορά όταν τρώνε ξύλο οι "Α.Ρ.Δ.", χαίρομαι πολλά εκατομμύρια φορές όταν τρώνε ξύλο οι τσόγλανοι των γηπέδων.

Εσύ;

idi
28/11/2005, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
+750

Πρέπει να υπάρχουν συνέπειες, κάποιο κόστος. Διαφορετικά, αυτή η καφρίλα δεν θα σταματήσει ποτέ.

IDI, αν - τονίζω το "αν" - χαίρομαι μια φορά όταν τρώνε ξύλο οι "Α.Ρ.Δ.", χαίρομαι πολλά εκατομμύρια φορές όταν τρώνε ξύλο οι τσόγλανοι των γηπέδων.

Εσύ;

το ιδιο!

crs-k
28/11/2005, 10:37
αυτο το λεει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ CRS-K και οχι ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ...

Φυσικα και ΟΧΙ !!! :nono:

Ας ξεκινησει απ' τον Παναθηναϊκο!
Αλλα ας ξεκινησει ...

Ειπα και πιο πανω οτι ΔΕΝ καταφερομαι εναντιον της ΑΕΚ, που ειναι μαλιστα η δευτερη συμπαθεια μου ...

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 10:41
Σύμφωνα με τα αθλητικά πάντα sites, έχουν γίνει ήδη 30-40 προσαγωγές υπόπτων , βάση των οπτικών δεδομένων που έχουν σαν αποδεικτικά στοιχεία...

Για να δούμε που θα καταλήξει...

Όσο για την τιμωρία...

Να τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αποκλεισμό έδρας, περισσότερο γιατί τα σταθμά πρέπει να είναι ίδια (βλ. ΟΣΦΠ) παρά επειδή φταίνει οι ΠΑΕ....

Το μόνο σημείο που φταίνε οι ΠΑΕ (ΟΛΕΣ..μα ΟΛΕΣ) είναι στο κανάκεμα των συνδέσμων...οχι απευθείας για τα επεισόδια...

Αλλά το θέμα είναι να γίνει κάτι επιτέλους... για να μην φτάνουμε στο σημείο , να βλέπουμε παιδάκια , να φεύγουν απο το γήπεδο στην αγκαλιά του μπαμπά τους, κλαίγοντας απο τα δακρυγόνα.....

Αλήθεια... ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, διέταξε την ρίψη τους , ενώ πραγματικά ο χώρος δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο;

ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, επέτρεψε την διεξαγωγή αγώνα σε γήπεδο γιαπί, ενώ ξέρουμε τι κάφρους έχουμε στα γήπεδα;

ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, επέτρεψε τους τύπους χωρίς εισητήρια να πλησιάσουν καν , κοντά στο γήπεδο;

και άλλα πολλά...

Gandalf

la_villa
28/11/2005, 10:47
Προσωπικά είμαι κατά της τιμωρίας της έδρας των ΠΑΕ.
Βάλε πρόστιμο γερό στην ΠΑΕ αν θες.Ξεσκισέ την να πληρώνει.

Ο φίλαθλος όμως δεν χρωστάει τίποτα να μην μπορεί να πάει να δει την ομάδα του ένα απόγευμα.
Το ίδιο πιστεύω και οι ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα θέλουν τον κόσμο δίπλα τους.
Και πάνω απ'όλα γιατι είναι άγώνισμα όσο και αν το ισοπεδώνουμε στην ελλάδα.

Αλλά πρώτα πρέπει να τιμωρούνται και πολύ αυστηρά για μένα οι ίδιοι που κάναν τα επεισόδια.

υ.γ όσο για το ποιος μαλάκας έκανε τα παραπάνω ρε μάγε είναι τόσοι πολλοί στην ελλάδα που αποκλείεται να τον βρεις.Η πρώτη ή η τελευταία φορά είναι?

gdevelek
28/11/2005, 10:50
Προσωπικά είμαι κατά της τιμωρίας της έδρας των ΠΑΕ.
Βάλε πρόστιμο γερό στην ΠΑΕ αν θες.Ξεσκισέ την να πληρώνει.

Ο φίλαθλος όμως δεν χρωστάει τίποτα να μην μπορεί να πάει να δει την ομάδα του ένα απόγευμα.
Το ίδιο πιστεύω και οι ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα θέλουν τον κόσμο δίπλα τους.
Και πάνω απ'όλα γιατι είναι άγώνισμα όσο και αν το ισοπεδώνουμε στην ελλάδα.

Έχεις κάποιο δίκιο, αλλά από την άλλη, με τόση βία, ούτως ή άλλως ΔΕΝ μπορεί ο σωστός φίλαθλος να πάει γήπεδο!

ΚΑΙ οι ποδοσφαιριστές έχουν ευθύνη, αφού πάντα με τις δηλώσεις τους χαϊδεύουν τους οργανωμένους κάφρους.

Ούτε έχω δει ποτέ παίκτες να σταματούν να παίζουν, λέγοντας "αν δεν σταματήσουν τα επεισόδια ή το βρίσιμο της μάνας του Χ, δεν συνεχίζουμε!"

Δεν γνωρίζω ΚΑΜΙΑ τέτοια πρωτοβουλία.

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 11:03
Ούτε έχω δει ποτέ παίκτες να σταματούν να παίζουν, λέγοντας "αν δεν σταματήσουν τα επεισόδια ή το βρίσιμο της μάνας του Χ, δεν συνεχίζουμε!"

Τι μου θύμισες τώρα;....

έτος νομίζω 1993-1994 , και διακοπή αγώνα basket , απο τον διαιτητή (γμτ...δεν θυμάμαι το όνομα του , αν και ήταν πάρα πολύ γνωστός...) επειδή έβριζαν απο την κερκίδα....

Όλο το γήπεδο πάγωσε και γυρνώντας μετά απο 10 λεπτά , όταν ξανάρχισαν να βρίζουν τον διέκοψε οριστικά...

Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν διακόψει κανά παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κτλ, για αυτόν τον λόγο;....

Οχι το φαντάζεσαι;...

:a29: :a016: :a016: :a016: :a15: :a17:

Gandalf

gdevelek
28/11/2005, 11:07

Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν διακόψει κανά παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κτλ, για αυτόν τον λόγο;....

αυτό που θα γίνει είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση...

idi
28/11/2005, 12:28
===

Είναι ειρωνεία ότι η ΑΕΚ πιθανότατα θα τιμωρηθεί επειδή αντιστάθηκε στη βία. Επειδή ο πρόεδρός της ακόμα και την περίοδο Ψωμιάδη δεν ένιωσε ότι χρειάζεται να ζητήσει αστυνομική προστασία, αλλά τη ζήτησε για τον φόβο των οπαδών της ομάδας του. Και ας πούμε, λοιπόν, ότι η ΑΕΚ τιμωρείται, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στην ομάδα των οργανωμένων για να μπορούν να εκβιάζουν... Μας κάνεις τα γούστα ή σου χαλάμε το μαγαζί. Ηταν αυτό το αντικείμενο του νόμου; Μάλλον όχι και αν υπάρχει απόδειξη νομοθετικής χρεοκοπίας, είναι οι επιπτώσεις ενός βλακώδους νόμου που μόνο βλάκες μπορούν ακόμα να στηρίζουν.

Η ΑΕΚ πρέπει πραξικοπηματικά να αθωωθεί. Οχι για τις αιτιάσεις -τρομοκρατημένων από τους οργανωμένους ρεπόρτερ-, που για μία ακόμα φορά θα ανακαλύπτουν αστυνομικές ευθύνες, αλλά επειδή αυτοί που δηλώνουν οπαδοί δεν έχουν σχέση με τη διοίκηση, ούτε μπορούν να ελεγχθούν.Αντίθετα με άλλες ομάδες, που οι οπαδοί τους προστατεύθηκαν από τη διοίκηση, ο Ντέμης Νικολαΐδης ήρθε σε κόντρα, την οποία και πληρώνει. Εάν η ΑΕΚ τιμωρηθεί, θα στέλνεται το μήνυμα στον Νικολαΐδη «είσαι κορόιδο, υπέκυψε». Το δικό του party θα έχει τελειώσει και το party θα ανήκει στα παλικάρια που έκαψαν τη Λιβαδειά. Και είναι ένα party στο οποίο ελάχιστοι θα ήθελαν να είναι προσκεκλημένοι.

===

+1000

crs-k
28/11/2005, 12:31
Τι ωραια που διαστρεβλωνεται η αληθεια ... :dizzy:

MISKIN
28/11/2005, 12:34
ναι ναι οτι πειτε

:nono: Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ Ο ΑΛΦΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ). ΤΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ;
ΕΙΜΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΤΑΠΑΠΑΡΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΧΕΤΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ!
:yuck: :yuck:

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 12:39
idi... μάλλον Γιώργο...

Και ας πούμε, λοιπόν, ότι η ΑΕΚ τιμωρείται, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στην ομάδα των οργανωμένων για να μπορούν να εκβιάζουν... Μας κάνεις τα γούστα ή σου χαλάμε το μαγαζί.

Ο μαγαζάτορας όμως, μπορεί και να διαλύσει τα οργανωμένα groups που έρχονται στο μαγαζί του και να μην τους υποστηρίζει ή τους προστατεύει...

όπως και έκανε , αλλά δεν το συνέχισε.. για αυτό και πήρανε πάλι θάρρος..

Και το έχω πεί δεκάδες χιλιάδες φορές..
όποιος νομίζει οτι αν φύγουν οι οργανωμένοι , οι ομάδες θα παίζουν με 1000 το πολύ φιλάθλους μέσα, είναι ΤΡΑΝΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...

μόλις φύγουν τα σκουπίδια απο το γήπεδο... και δεν μιλάω για όλους τους οργανωμένους αλλά για αυτούς που κάνουν τα επεισόδια.... τότε να είσαι σίγουρος οτι το γήπεδο θα γεμίσει...

ή μήπως και οι 64000 του ΟΑΚΑ πέρισυ ήταν οργανωμένοι;.... Μπορεί να μην είναι και πάλι 60000, αλλά να είσαι σίγουρος οτι θα είναι 15-20000 και πάλι , με την διαφορά όμως οτι θα είναι φίλαθλοι που πάνε να δούν τόπι...

ή μήπως νομίζεις οτι στο καινούριο γήπεδο , όποτε και όταν φτιαχτεί, θα μπορούν να κάνουν οτι κάνουν τώρα;;...

Τα ίδια θα πάθουν , οτι και οι κόκκινοι που πλέον είναι ΠΑΝΑΓΙΕΣ, μιας και κάθε τιμωρία είναι χαμένα λεφτά για τον Κόκκαλη..

Και ενα τελευταίο... τα λεφτά είναι όντως ενα κουμπί πίεσης για τις ΠΑΕ... για θυμηθείτε τα λεφτά χαμένα για ΟΣΦΠ - ΠΑΟ και τι αντιδράσεις είχαν κόντρα στους οργανωμένους... και πέιτε μου μετά..

Gandalf

idi
28/11/2005, 12:40
Τι ωραια που διαστρεβλωνεται η αληθεια ... :dizzy:

δεν εχεις αδικο... η αληθεια διαστρεβλώνεται εδω και 20 χρονια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο... δεν ειναι καινούριο φρουτο....

περσυ μαζεύτηκαν οι μισοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ υπο τη σκεπη και σε συμπαράσταση του μεγαλου μεγιστου αυτοκρατορα της Ελλαδος Κοκκαλη και τελικα ο γαυρος αθωωθηκε με το ετσι θελω και ΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ....

φετος ο Ντεμης εχει πολεμο με ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕΝΔΕΣΜΟΥΣ (και οχι με την ORIGINAL) και οι 20-30 τραμπουκοι κανουν τα δικα τους και πρεπει να τιμωρηθει με αφαίρεση βαθμων για επεισόδια εκτός γηπεδου? χωρις να γινει τιποτα σοβαρο μεσα στο γηπεδο?
(καλα για κεκλεισμένων θυρων τιμωρια δε με νοιαζει ... σιγα το πραμα... ισως ειναι και το δικαιο! το σημαντικό ειναι να παιζονται τα πρωταθληματα μεσα στον αγωνιστικο χωρο και οχι στο γραφειο του Κοκκαλη)

crs-k
28/11/2005, 12:43
..............................
Και ενα τελευταίο... τα λεφτά είναι όντως ενα κουμπί πίεσης για τις ΠΑΕ... για θυμηθείτε τα λεφτά χαμένα για ΟΣΦΠ - ΠΑΟ και τι αντιδράσεις είχαν κόντρα στους οργανωμένους... και πέιτε μου μετά..

Gandalf

Να βοηθησω ...

Η ΑΕΚ ειναι η ΜΟΝΗ που παιρνει εκτος εδρας εισητηρια, και τα μοιραζει στους συνδεσμους ΦΥΣΙΚΑ!

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ παιρνει καθολου, ενω ο ΟΣΦΠ παιρνει μονο σε ελαχιστα επιλεγμενα παιχνιδια.

idi
28/11/2005, 12:45
idi... μάλλον Γιώργο...

Ο μαγαζάτορας όμως, μπορεί και να διαλύσει τα οργανωμένα groups που έρχονται στο μαγαζί του και να μην τους υποστηρίζει ή τους προστατεύει...

όπως και έκανε , αλλά δεν το συνέχισε.. για αυτό και πήρανε πάλι θάρρος..

Και το έχω πεί δεκάδες χιλιάδες φορές..
όποιος νομίζει οτι αν φύγουν οι οργανωμένοι , οι ομάδες θα παίζουν με 1000 το πολύ φιλάθλους μέσα, είναι ΤΡΑΝΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...

μόλις φύγουν τα σκουπίδια απο το γήπεδο... και δεν μιλάω για όλους τους οργανωμένους αλλά για αυτούς που κάνουν τα επεισόδια.... τότε να είσαι σίγουρος οτι το γήπεδο θα γεμίσει...

ή μήπως και οι 64000 του ΟΑΚΑ πέρισυ ήταν οργανωμένοι;.... Μπορεί να μην είναι και πάλι 60000, αλλά να είσαι σίγουρος οτι θα είναι 15-20000 και πάλι , με την διαφορά όμως οτι θα είναι φίλαθλοι που πάνε να δούν τόπι...

ή μήπως νομίζεις οτι στο καινούριο γήπεδο , όποτε και όταν φτιαχτεί, θα μπορούν να κάνουν οτι κάνουν τώρα;;...

Τα ίδια θα πάθουν , οτι και οι κόκκινοι που πλέον είναι ΠΑΝΑΓΙΕΣ, μιας και κάθε τιμωρία είναι χαμένα λεφτά για τον Κόκκαλη..

Gandalf

εχετε φαει κολλημα με τους οργανωμενους...

οι τραμπουκοι ειναι το προβλημα και οχι οι χιλιαδες συνδεσμητες

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 12:45
Γιώργο το θέμα δεν είναι να ανασκαλεύουμε συνέχεια το παρελθόν , γιατί μόνο μυρωδιά βόθρου θα βγάλει ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως και οχι μόνο για τον Κόκκαλη.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα... Βαθμούς δεν χάνει η ΑΕΚ... αυτό δεν υπάρχει καν σαν δεδικασμένο..

Πόσο μάλλον όταν στο φύλο αγώνα , δεν γράφει απολύτως τίποτα σχετικό πέρα απο την ύπαρξη καπνών δακρυγόνων , με σημείωση οτι δεν ευθύνεται καμία πλευρά..

Αλλά απο εκεί και πέρα, είτε είναι ΑΕΚ , είτε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, και δεν ξέρω ποιός άλλος, πρέπει επιτέλους να μπορούμε να πάμε στο γήπεδο , χωρίς πρώτα να έχουμε περάσει πολεμική εκπαίδευση ....

Αυτό είναι το ζητούμενο, και οχι σαν τους πολιτικούς να κοιτάμε πόσο μακριά πάει πίσω το μπαλάκι για να κρύψουμε τις σημερινές σκατούλες που έχουμε κάνει....

α και σε παρακαλώ πάρα πολύ , να διαβάζεις τι γράφω... αν και μην μου πείς οτι οι 80-100 που ξεκίνησαν την φασαρία ήταν μια μεγάλη παρέα.... που ήρθαν να δούν το παιχνίδι... μην κοροϊδευόμαστε τώρα...και μεταξύ μας.

και δεν μιλάω για όλους τους οργανωμένους αλλά για αυτούς που κάνουν τα επεισόδια

Gandalf

crs-k
28/11/2005, 12:48
δεν εχεις αδικο... η αληθεια διαστρεβλώνεται εδω και 20 χρονια στο Ελληνικο ποδοσφαιρο... δεν ειναι καινούριο φρουτο....

περσυ μαζεύτηκαν οι μισοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ υπο τη σκεπη και σε συμπαράσταση του μεγαλου μεγιστου αυτοκρατορα της Ελλαδος Κοκκαλη και τελικα ο γαυρος αθωωθηκε με το ετσι θελω και ΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ....

φετος ο Ντεμης εχει πολεμο με ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕΝΔΕΣΜΟΥΣ (και οχι με την ORIGINAL) και οι 20-30 τραμπουκοι κανουν τα δικα τους και πρεπει να τιμωρηθει με αφαίρεση βαθμων για επεισόδια εκτός γηπεδου? χωρις να γινει τιποτα σοβαρο μεσα στο γηπεδο?
(καλα για κεκλεισμένων θυρων τιμωρια δε με νοιαζει ... σιγα το πραμα... ισως ειναι και το δικαιο! το σημαντικό ειναι να παιζονται τα πρωταθληματα μεσα στον αγωνιστικο χωρο και οχι στο γραφειο του Κοκκαλη)

Ξερεις οτι συμφωνω για τον Κοκκαλη.
Ελπιζουμε μηπως κι αυτο το πραγμα αλλαξει ... :(

Αλλα οι αληταραδες αυτοι ΕΙΝΑΙ της Original κι ας προσπαθει τωρα να αποποιηθει της ευθυνης!
Τωρα λει οτι ειναι ενας πυρηνας απο δυστροπους οπαδους που ΔΕΝ μπορουν να ελεγξουν κλπ κλπ κλπ

Αλλα λογια ν' αγαπιωμαστε δηλαδη ... :dizzy:

idi
28/11/2005, 12:48
Να βοηθησω ...

Η ΑΕΚ ειναι η ΜΟΝΗ που παιρνει εκτος εδρας εισητηρια, και τα μοιραζει στους συνδεσμους ΦΥΣΙΚΑ!

Ο ΠΑΟ ΔΕΝ παιρνει καθολου, ενω ο ΟΣΦΠ παιρνει μονο σε ελαχιστα επιλεγμενα παιχνιδια.

ειναι καλο για το ποδόσφαιρο να παιζουν οι ομαδες χωρις φιλαθλους? αυτη ειναι η λυση?

να μη παω εγω στο γηπεδο γιατι μερικοι τραμπουκοι ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ (γιατι δε τους δινει) θελαν να μπουν μεσα τσαμπα?

τα εισιτήρια στην ΑΕΚ ειναι ονομαστηκα για οσους δε το ξερουν δε τα παιρνει απλα "ο συνδεσμος"

αυτοι που καναν τη φασαρια ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ γιατι ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΘΟΥΝ!

βγαινει καμια ακρη με αυτα που λεω η να σταματησω και να αρχισετε παλι τις γενικοτητες και τα ευχολόγια?

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 12:50
εμμμ... είναι ονομαστικά όντως... αλλά μόνο στα εντός έδρας...

Στα εκτός η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη έκδοσης άρα και καταγραφής στοιχείων...

Μάλιστα ήταν ενα απο τα αιτήματα του Νικολαϊδή για την αντιμετώπιση της Βίας και απο άλλες ομάδες...

Y.G. και έτσι όπως έχει η κατάσταση, με φασαρίες και λοιπά, όπως διχόνοιες και τα ρέστα, και πάλι χωρίς φιλάθλους πάιζει... μόνο με οπαδούς οργανωμένους... εξού και απο 40000, πέσανε στα 20-25000...για σκέψου λίγο ...

Gandalf

idi
28/11/2005, 12:53
Ξερεις οτι συμφωνω για τον Κοκκαλη.
Ελπιζουμε μηπως κι αυτο το πραγμα αλλαξει ... :(

Αλλα οι αληταραδες αυτοι ΕΙΝΑΙ της Original κι ας προσπαθει τωρα να αποποιηθει της ευθυνης!
Τωρα λει οτι ειναι ενας πυρηνας απο δυστροπους οπαδους που ΔΕΝ μπορουν να ελεγξουν κλπ κλπ κλπ

Αλλα λογια ν' αγαπιωμαστε δηλαδη ... :dizzy:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ μερικοι ειναι ! αλλα ρε Χρηστο δεν ειναι 100-200-300-1000 ατομα η original! Μιλαμε για χιλιαδες μελη και φιλοι!

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 12:58
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/Levadiakos_AEK/107483.html

Συνελήφθησαν το λοιπόν 4 και έπεται συνέχεια...

Επίσης εδώ φαίνεται οτι τα πράγματα θα οξυνθούν και άλλο...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/AEK/107494.html

Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά ετοιμαστείτε να δείτε Βαρδινογιάννη και Νικολαϊδη να πολεμούν μαζί συνδέσμους ... και η πλάκα είναι οτι ίσως και να τα καταφέρουν...

Ειδικά αν αυτά τα επεισόδια προκαλέσουν και οικονομικό πρόβλημα σε αυτούς... εκεί να δείτε τι θα γίνει...

Σαν να άρχισαν τα όργανα φαίνεται...

Gandalf

idi
28/11/2005, 12:59
εμμμ... είναι ονομαστικά όντως... αλλά μόνο στα εντός έδρας...

Στα εκτός η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη έκδοσης άρα και καταγραφής στοιχείων...

Μάλιστα ήταν ενα απο τα αιτήματα του Νικολαϊδή για την αντιμετώπιση της Βίας και απο άλλες ομάδες...

Y.G. και έτσι όπως έχει η κατάσταση, με φασαρίες και λοιπά, όπως διχόνοιες και τα ρέστα, και πάλι χωρίς φιλάθλους πάιζει... μόνο με οπαδούς οργανωμένους... εξού και απο 40000, πέσανε στα 20-25000...για σκέψου λίγο ...

Gandalf

Αλεξ αυτο ειναι προς τιμη τους. οι απλοι φιλαθλοι "ξεχασαν" να ερθουν φετος γηπεδο γιατι περσυ δε πηραμε πρωταθλημα

εγω ειμαι στη κερκιδα 15 χρονια τωρα μεσα-εξω (εκτως 2 χρονια αποχη λογο επιστροφης βατραχου) γιατι θελω να στηριζω την ομαδα. ποτε δεν εκανα κατι να τη βλαψει και ας ημουν μελος της original και ας "παιξαμε και μπουνιδια" καμια φορα απο εφηβικη "μαλακινση εγκεφαλου"

το θεμα ειναι οτι εγω εχω αγανακτησει περισσοτερο απο εσας με αυτη τη κατασταση και δε ξερω πια αν υπαρχει κατι να το σταματησει (μονο το κρατος μπορει νομιζω)

θελω ομως να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη και οχι αυτα που θα λεει ο καθε βλαξ ΑΡΔ στη δικη της δευτερας σημερα το βραδυ οκ?

crs-k
28/11/2005, 13:02
Βγαινει ακρη ρε Γιωργο ...

Βγαινει το οτι βλεπεις επιφανιακα τα πραγματα ... :sick:

Τα 'χουν με τον Νικολαϊδη για το ΠΙΝ ...
Γιατι μηπως δεν ειναι φακελωμενοι ΠΑΝΤΟΥ αυτην την στιγμη?
Στις Τραπεζες, στην Εφορια, στην Αστυνομια, στο Υπ.Συγκοινωνιων, στην δουλεια τους, κλπ.

Αν προκειτε να ΜΗΝ ενοχλησω κανεναν, οπως ειναι και το σωστο, τι με νοιαζει αν ξερουν οτι στο ΑΒΓ324 καθομουνα εγω?

Ο ΠΑΟ τιμωρηθηκε ΦΕΤΟΣ (με μια αγωνιστικη και προστιμο) για επεισοδια που γιναν 3,5 χλμ απ' το γηπεδο.
Παρ' ολα αυτα ομως αν με ρωτησεις αν θελω να τιμωρηθει η ΑΕΚ, θα σου πω οτι ΔΕΝ θελω να τιμωρηθει, αλλα ΚΟΨΕΙ τον ομφαλιο λωρο που την συνδεει (και την συνδεει να εισαι σιγουρος) με τους αλητες.

Οι Συνδεσμοι των οργανωμενων εχουν καταντησει προβλημα, απλως γιατι ειναι εστιες περιθαλψης τετοιων (κακοποιων για μενα) στοιχειων.

ΔΕΝ κοιταω λοιπον εδω κοντα (στο χτες πχ), αλλα πολυ παραπερα ...
Αν θες καταλαβε το αυτο ... :wave2:

crs-k
28/11/2005, 13:05
......................
Συνελήφθησαν το λοιπόν 4 και έπεται συνέχεια...
.....................

ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Οι 3 συνεληφθησαν για χρηση Ναρκωτικων κι 1 (ΕΝΑΣ) για επεισοδια πολυ ΠΡΙΝ τον αγωνα!

Για τα επεισοδια κατα την διαρκεια ΚΑΝΕΙΣ !!! :mad:

idi
28/11/2005, 13:07
αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι αμα θελει το κρατος σταματαει τη βια

ο Ντεμης μπορει να σταματησει 1000-2000-50,000 ατομα να ΜΠΟΥΝ στο γηπεδο

ε αμα βλεπεις μια διαφορα στα παραπανω συμφωνουμε αλλιως αρχιζουμε παλι το φαυλο κυκλο

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 13:11
οι απλοι φιλαθλοι "ξεχασαν" να ερθουν φετος γηπεδο γιατι περσυ δε πηραμε πρωταθλημα
Εδώ κάνεις λάθος...

Στους πρώτους αγώνες , είχε μαζέψει και παλι αρκετό κόσμο... αλλά η μπάλα που έπαιζε δεν ικανοποιούσε σε σχέση με πέρισυ...

Τώρα όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί και πληρώνεις για να πας να το δείς, για ποιό λόγο να συνεχίσεις να το κάνεις;...

Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και αυτό σου προσφέρει η κάθε ΠΑΕ... για αυτό και έχεις απαιτήσεις να είναι καλό το "έργο" , να είναι σε "καλό cinema" (sic= γήπεδο)

Και γενικά να υπάρχει κάποιο αντίτιμο προσφοράς σε αυτό που πληρώνεις...

Αν δεν υπάρχει αυτό , σταματάς να πηγαίνεις ...τόσο απλά... κάτι που κάνουν και οι πράσινοι πλέον...

Και αυτό είναι το μέσο πίεσης για τους λογής λογής προέδρους για να ανεβάσουν την ποιότητα του ποδοσφαίρου...
Για αυτό και κάνουν την Super League υποτίθεται.. Για να παρέχουν κάτι καλύτερο , μιας και ο κόσμος απλά ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ...
Γιατί δεν πας για να εκτονωθείς και να τα σπάσεις, αλλά για να το διασκεδάσεις ρε φίλε... όπως γινόταν και πέρισυ με εμάς, με παιδάκια, και γενικώς "μη-οργανωμένους"...

Γιατί εκεί κερδίζεις ... και πέρισυ η ΑΕΚ κέρδισε πολλά , που με τις φετινές μαλακίες τα χάνει.. και μαζί χάνει και την όποια υποστήριξη του κόσμου είχε...

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί μιλάμε;...

Οι οργανωμένοι , (ΟΧΙ ΟΛΟΙ) , πάνε για να δούν τι;...

Με την πλάτη γυρισμένη και να χορεύουν σχιζοφρένεια και λοιπά άλλα τραγελαφικά...;;; Μήπως με το τρίφυλο την δουν καλύτερα;... Θυμάσαι εσύ απο την σκεπαστή να μπορούσες να δείς αγώνα απο το ντουμάνι;...

Τι λέμε τώρα;;;

Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστέι αυτή η κατάσταση ..τελεία και παύλα... ας κόψουν το πρωτάθλημα στην τελική..

Και μην αρχίσουν να φωνάζουν οι υπόλοιποι , γιατί τους έχουμε δεί και αυτούς ... όλοι είναι υπεύθυνοι και φταίνε... όλοι μαζί να την πληρώσουν...

Gandalf

crs-k
28/11/2005, 13:35
........................
Τα 'χουν με τον Νικολαϊδη για το ΠΙΝ ...
Γιατι μηπως δεν ειναι φακελωμενοι ΠΑΝΤΟΥ αυτην την στιγμη?
Στις Τραπεζες, στην Εφορια, στην Αστυνομια, στο Υπ.Συγκοινωνιων, στην δουλεια τους, κλπ.
.......................

Φρεσκοοοο ... Τραγανοοοο ...

Επι του πιεστηριου ...

Εγκριθηκε απο την Αρχη Προστασιας Προσωπικων Δεδομενων η ονομαστικοποιηση των εισητηριων στα γηπεδα! :winka:

$py
28/11/2005, 16:10
Xtes mesa sto gipedo den kouniotan oute fyllo, oi organomenoi opadoi tis AEK den dimiourgisan to paramikro oute sto gipedo oute stin poli tin Livadias. I anikanotita tis astynomias na apotrepei kamia 20aria eglimaties (parapano den itan) kai i ypervoli tou Alpha dimiourgisan ena thema na exoume na asxoloumaste tin Kyriaki to vrady sta kanalia.

Otan o Nikolaidis edose ta onomata stin Astynomia dyo opadon tis AEK gia episodia sxedon oles oi efimerides ton eixan protoselido me ton titlo ROUFIANOS. H AEK timorithike me dyo agonistikes kai i antipali omada pou den ekane kati gia tin apotropi ton episodion athoothike meta tin efesi.

Timoriste tin AEK mpas kai lythei i via sta gipeda...

PS:Sygnomi den exo prolavei na diavaso ta parapano mynimata.

Gandalf dr685sm
28/11/2005, 16:27
μμμ... μήπως λοιπόν θα έπρεπε να διαβάσεις τα παραπάνω μυνήματα...

Gandalf

la_villa
28/11/2005, 16:40
Κλασσική νοοτροπία...

αφορά την ομάδα μας..."πανε να μας εξοντώσουν" λέει ο ένας..."αυτή είναι η λύση?" αναρωτιέται ο άλλος κάνει αναφορά στον ολυμπιακό για πέρσυ που έφαγε και 5 αγωνιστικές.

Πέρσυ όμως που στην θέση αυτήν ηταν ο ολυμπιακός κάνατε πάρτυ και τα χώνατε να φάει κι άλλα.Εσεις οι ΙΔΙΟΙ που τώρα κλαίγεστε και μοιρολογάτε και προσπαθειτε να δικαιολογήσετε τα πάντα και τους πάντες.

Κρατάω μια φράση του προέδρου σας και μπράβο του:
"Είναι εξωπραγματικό αυτό που γίνεται. Είναι τα αδέλφια μας που κινδυνεύουν από τους κακούς αστυνομικούς, οι οποίοι βγαίνουν έξω και χωρίς κανέναν λόγο σπάνε, χτυπάνε… Θεωρούμε ότι είναι αδέρφια μας επειδή φοράνε κιτρινόμαυρα. Όποιος πειράξει άνθρωπο με κιτρινόμαυρα, όποιος και αν είναι αυτός, πρέπει να τον υποστηρίξουμε. Είναι απίστευτο αυτό. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος της Original γιατί οι περισσότεροι με διακριτικά της Original κινουν τις φασαρίες. "

Ημουν και είμαι κατα της τιμωρίας της έδρας γιατι το γήπεδο είναι υποτίθεται χώρος διασκέδασης και ψυχαγωγίας.
Αν θες να τιμωρήσεις την ομάδα χώσε πρόστιμο ας πούμε όσο είναι τα κέρδη των αγώνων που θα ήταν κεκλεισμένων.
Και πάνω απο ΟΛΑ τιμώρησε τους ίδιους τους αλήτες.Επαναλαμβάνομαι αλλά τι να κάνω.Εδω διαβάζουμε τα απίστευτα.
Να έχουμε το θάρρος της ίδιας άποψης στις ίδιες καταστάσεις.

SAKIS.XT660X
28/11/2005, 19:41
Καλησπερα σε ολους
Λοιπον ολα αυτα που λενε τα γ......α ΜΜΕ ειναι μαλακιες.
Χθες ημουνα μεσα στην ΑΕΚ φυσικα. Ολα ξεκινησαν οταν καποιοι φιλαθλοι του Λεβαδειακου πηραν καποια πανο δικα μας και
τοτε βγηκαν οπαδοι της ΑΕΚ εξω (15 με 20) να τα παρουν.
Πιο πριν δεν ηταν ΚΑΝΕΝΑΣ εξω και ξαφνικα μας ριξανε 1 δακρυγονο. Μετα απο αυτο εγιναν ολα οσα εδειξαν. Κατα συνεπεια το λαθος ηταν της Αστυνομιας και μονο. Σιγουρα δεν ειμαι συμφωνος με τα επεισοδια που εγιναν αλλα ισως να μην φταινε και αυτοι στη συγκεκριμενη περιπτωση.
:wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
28/11/2005, 20:45
:a014: :a014: :a014:

GST
28/11/2005, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από SAKIS.XT660X
Καλησπερα σε ολους
Λοιπον ολα αυτα που λενε τα γ......α ΜΜΕ ειναι μαλακιες.
Χθες ημουνα μεσα στην ΑΕΚ φυσικα. Ολα ξεκινησαν οταν καποιοι φιλαθλοι του Λεβαδειακου πηραν καποια πανο δικα μας και
τοτε βγηκαν οπαδοι της ΑΕΚ εξω (15 με 20) να τα παρουν.
Πιο πριν δεν ηταν ΚΑΝΕΝΑΣ εξω και ξαφνικα μας ριξανε 1 δακρυγονο. Μετα απο αυτο εγιναν ολα οσα εδειξαν. Κατα συνεπεια το λαθος ηταν της Αστυνομιας και μονο. Σιγουρα δεν ειμαι συμφωνος με τα επεισοδια που εγιναν αλλα ισως να μην φταινε και αυτοι στη συγκεκριμενη περιπτωση.
:wave2: :wave2: :wave2:

δε μας πειθεις:lol: :lol:

idi
29/11/2005, 00:20
αναφορά στον ολυμπιακό για πέρσυ που έφαγε και 5 αγωνιστικές.

εμεις εχουμε ηδη 2....πριν τα Κυριακατικα! κατσε να δουμε τη σουμα γιατι αν ειναι να μιλατε εσεις για τιμωριες μαμησε μας!!!! μονο ο ΠΑΟΚ εχει περισσοτερες απο την ΑΕΚ στην Ελλαδα...

Gandalf dr685sm
29/11/2005, 11:37
sakis...

Σε δικαιολογώ γιατι δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις οτι πιο πρίν 40-50 άτομα έκαναν το γνωστό ντού , για να μπούν τσάμπα, προφανώς γιατί τα είχαν φάει σε σουβλάκια πριν και δεν είχαν να πληρώσουν τώρα.

Όσο για τα ΜΜΕ, ξέρουμε πολύ καλά οτι τουλάχιστον πέρισυ και εν μέρει και φέτως είναι σαφώς υπέρ μας, κάτι που οφείλεται στο πολύ καλό P.R. τμήμα που έχει η ΑΕΚ...

Δεν νομίζω οτι θα αρχίζαν τις μαλακίες απροκάλεστα....

Δεν είμαστε αγγελούδια και το ξέρουμε...

Καλό είναι λοιπόν να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας...

Gandalf

crs-k
29/11/2005, 11:49
Για να ΜΗΝ λετε οτι καταφερομαι εναντιον της ΑΕΚ ...

Χτες, μετα τον αγωνα βολεϋ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, καποια τσογλανια του ΠΑΟ, με μηχανακια, πεταξαν Μολοτωφ σε συνδεσμο του ΟΣΦΠ.

Απο λεπτομερειες που ακουσα (ΕΡΑ Σπορ), ειχαν δωσει και ραντεβου με τσογλανια του ΟΣΦΠ, για τσαμπουκα, μετα τον αγωνα.

Εγινα συλληψεις αυτην την φορα!

Μπορουν να τους σκισουν τον ΠΑΤΟ ??? :mad:

kalgeorge
29/11/2005, 11:55
Για να ΜΗΝ λετε οτι καταφερομαι εναντιον της ΑΕΚ ...

Χτες, μετα τον αγωνα βολεϋ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, καποια τσογλανια του ΠΑΟ, με μηχανακια, πεταξαν Μολοτωφ σε συνδεσμο του ΟΣΦΠ.

Απο λεπτομερειες που ακουσα (ΕΡΑ Σπορ), ειχαν δωσει και ραντεβου με τσογλανια του ΟΣΦΠ, για τσαμπουκα, μετα τον αγωνα.

Εγινα συλληψεις αυτην την φορα!

Μπορουν να τους σκισουν τον ΠΑΤΟ ??? :mad:

ntax mwre sundesmo tou olubiakou ekapsan , den ekanan kati kako.:lol:
Kai an milame gia upervoles.....kamia sxesi me auta pou eginan extes

$py
29/11/2005, 12:03

1)Όσο για τα ΜΜΕ, ξέρουμε πολύ καλά οτι τουλάχιστον πέρισυ και εν μέρει και φέτως είναι σαφώς υπέρ μας, κάτι που οφείλεται στο πολύ καλό P.R. τμήμα που έχει η ΑΕΚ...

2)Στους πρώτους αγώνες , είχε μαζέψει και παλι αρκετό κόσμο... αλλά η μπάλα που έπαιζε δεν ικανοποιούσε σε σχέση με πέρισυ...

Τώρα όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί και πληρώνεις για να πας να το δείς, για ποιό λόγο να συνεχίσεις να το κάνεις;...

Gandalf

Vre Gandalf gia poia MME milas? Mpas kai den meneis Ellada kai vlepeis Eurosport i diavazeis mono Score? Yper mas den einai kanenas, apla tora kratane kapos ta prosximata.

Persi pezame kalyteri mpala kai giauto gemize to gipedo? Gia mena pezame poly xeiroteri, apla ypirxe o enthousiasmos apo to sosimo tis omadas.

Oso gia tous alitarades epivalete na tous skisoun to pato. Alla prepei na antimetopistoun apo koinou san eglimaties(oxi prasinoi, kitrinoi, kokkinoi) , giati otan petas mia petra, ena louketo, mia molotof se kapoion anthropo mono eglimatias mporei na eisai.

idi
29/11/2005, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Vre Gandalf gia poia MME milas? Mpas kai den meneis Ellada kai vlepeis Eurosport i diavazeis mono Score? Yper mas den einai kanenas, apla tora kratane kapos ta prosximata.

Persi pezame kalyteri mpala kai giauto gemize to gipedo? Gia mena pezame poly xeiroteri, apla ypirxe o enthousiasmos apo to sosimo tis omadas.

Oso gia tous alitarades epivalete na tous skisoun to pato. Alla prepei na antimetopistoun apo koinou san eglimaties(oxi prasinoi, kitrinoi, kokkinoi) , giati otan petas mia petra, ena louketo, mia molotof se kapoion anthropo mono eglimatias mporei na eisai.

+1

KAI καλυτερη μπαλα παιζουμε απο περσυ
ΚΑΙ μας πολεμανε τα ΑΡΔακια (καλα ο ALPHA εχει δωσει ρεστα!!!!)

Gandalf dr685sm
29/11/2005, 13:09
βρέ νέο αίμα των φιλάθλων της ΑΕΚ...

idi & $py..

Ποιά καλή μπάλα παίζαμε;... στην αρχή του πρωταθλήματος θυμάστε τι γινόταν;...
Θυμάστε μήπως πότε αρχίσαμε να παίζουμε;.... μήπως ήταν μετά το 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ απο την Ζενίτ , στο 85+;

Πέρισυ μήπως θυμάστε τις συνεχείς νίκες και το άγχος των κόκκινων να μας περάσουν με χίλια ζόρια, μέσα και έξω;..

Μήπως θυμάστε επίσης το τι έγινε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;.

Για τα ΜΜΕ, το επαναλαμβάνω... θυμάστε πως αποφύγαμε την τιμωρία , μετά το Περιστέρι , ο Κοντός, απλά στηρίχτηκε απο όλα τα ΜΜΕ για την κίνηση του , στο να ονομάσει τα τσογλάνια που τα έσπαγαν;...

Σαφώς και παίζουμε καλή μπάλα τώρα... αλλά αυτό που μετράει είναι η διάρκεια... και αν εξαιρέσουμε το derby με τον ΠΑΟ, τα δύσκολα τώρα έρχονται...

ΠΑΟΚ , ΟΦΗ, Ξάνθη περιμένουν πως και πως... και έρχονται και άλλοι...

Τώρα θα δώ τι μπορούμε να κάνουμε...

Και τι μπάλα παίζουμε...

Και αν δεν έπεφτε και η τιμωρία με την μαλακία που δέρνει ορισμένους (αυτό να το έχετε σίγουρο και θα είναι πάνω απο 2 αγωνιστικές) θα βλέπατε 40-50000 κόσμο με ΠΑΟΚ μέσα...

Κανείς δεν έχει ξεχάσει την ΑΕΚ, αλλά πολλοί όπως και εγώ σκεπτόμενοι το τι πληρώνουν να δούν , και τι κατάσταση επικρατεί γενικώς, θα πάνε στο γήπεδο όταν ικανοποιούνται τουλάχιστον απο τις συνθήκες που θέλουν .
Και οχι δεν είναι απαραίτητο να νικάμε πάντα...

Είναι απαραίτητο όμως
1)να το διασκεδάζουμε και να μην φοράμε στρατιωτικό εξοπλισμό κάθε φορά για το γήπεδο
2) να βλέπουμε λίγο τόπι και οχι κλωτσοσκούφι.

Αν κατανοηθεί αυτό...

Για τον Alpha ... ας τα έσκαγε άλλος, να έπαιρνε τα δικαιώματα ρε παιδιά....

Αν είναι κάποιων συμφερόντων τώρα,...κλείστε τον ήχο και βάλτε ραδιόφωνο μαζί με την εικόνα που κάνει και 1000+ φορές καλύτερη μετάδοση.

Gandalf

idi
29/11/2005, 13:19
gandalf παιξαμε 3 αγωνες μετρια(με γαυρο παιξαμε καλα)-και 6 καλα με σερι νικες... αρα καλυτερα απο περσυ

με παοκ θα ειμαστε μεσα γιατι η τιμωρια θα παει στον επομενο αγωνα

κυριακη ετοιμαζομαστε για γηπεδο γιατι θα ξαναδουμε την ΑΕΚ ...του χρονου

:lol:

idi
29/11/2005, 13:22
gandalf παιξαμε 3 αγωνες μετρια(με γαυρο παιξαμε καλα)-και 6 καλα με σερι νικες... αρα καλυτερα απο περσυ

με παοκ θα ειμαστε μεσα γιατι η τιμωρια θα παει στον επομενο αγωνα

κυριακη ετοιμαζομαστε για γηπεδο γιατι θα ξαναδουμε την ΑΕΚ ...του χρονου

:lol:

μολις ειδα οτι παιζουμε 4/12/2005

Gandalf dr685sm
29/11/2005, 13:23
χωρίς να είμαι σίγουρος... και θέλω να πάω και με ΠΑΟΚ...

αλλά από όσο άκουσα η εκδίκαση γίνεται Παρασκευή που σημαίνει οτι μάλλον την Κυριακή , θα είμαστε κεκλεισμένων..

Gandalf

crs-k
29/11/2005, 13:28
χωρίς να είμαι σίγουρος... και θέλω να πάω και με ΠΑΟΚ...

αλλά από όσο άκουσα η εκδίκαση γίνεται Παρασκευή που σημαίνει οτι μάλλον την Κυριακή , θα είμαστε κεκλεισμένων..

Gandalf

Η οποιαδηποτε αποφαση ισχυει 4 μερες μετα!

Με τον ΠΑΟΚ λοιπον θα παιξετε με κοσμο ουτως ή αλλως. :winka:

$py
29/11/2005, 13:34
Η οποιαδηποτε αποφαση ισχυει 4 μερες μετα!

Με τον ΠΑΟΚ λοιπον θα παιξετε με κοσμο ουτως ή αλλως. :winka:

:a013:

Ante na mazeutoume ta aimata (palia kai nea) na pame.

An kai yparxei periptosi na eimai ektos Athinos tin Kyriaki ;-(

idi
02/12/2005, 15:06
http://www.sport-fm.gr/news.jsp;jsessionid=BB6DBCCEE685D68514C70FD9D88AC3C2?newsID=31851

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 100 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
(ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ)

dukeandthecity
02/12/2005, 15:49
μπορω να κανω μια ερώτηση ?????

Οταν με το καλό σταματήσει η βία στα γήπεδα που ακριβώς θα εκτονώνετε ο:

α) Ο κάφρος χαμηλού μορφωτικού και διανοητικού επιπέδου που τρωει τον βομβαρδισμό απο τις φυλλάδες (αθλητικες και μη) οτι η ομαδαρα του αδικήθηκε κατάφορα, ο αντιπαλος πρόεδρος έχει στήσει τσαντίρι-παραγκα-λυόμενο, οτι φέτος πάμε για τελικο CL και αν δεν τα καταφέρουμε ειναι γιατι μας πολεμάνε τα αορατα συμφέροντα ?

β) Ο αναρχο-αυτόνομος σύγχρονος αντάρτης πόλεων που μετα την διάλυση(?) της 17Ν πήρε την σειρά του.

γ) Ο ρατσιστής-ακροδεξιός που πολεμάει το κωλοκράτος (την αντιπροσωπεύει το κατασταλτικό πρόσωπο) δηλαδή την Αστυνομία.

δ) Ο αγανακτισμένος μικροαστός που τον γαμάνε όλοι: η γυναικα του-πεθερά του, το αφεντικό του, το κράτος, και δεν ξέρω εγω ποιος άλλος.

ε) Ο υψηλής μόρφωσης νεοέλληνας που έφαγε 7 χρονια Ιατρικης -Νομικής- Πολυτεχνείου και τώρα τυλίγει σουβλάκια με το πτυχίο του ??

Ολες οι παραπάνω κατηγορίες εχουν κατα καιρούς σηκώσει το χεράκι τους με την κοτρόνα και την εχουν πετάξει στον αντίπαλο (οπαδο-αστυνόμο). Το ΞΕΡΩ γιατι ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ.

Ολοι οι παραπάνω κατα καιρούς εκτονώνονται και σε άλλες κοινωνικές συνευρέσεις (πορείες για το πολυτεχνείο, πορείες και απεργιακές κινητοποιήσεις, πορείες γενικώς) αλλα κυρίως στο Γήπεδο γιατι: α) Η μάζα βοηθάει β)Ο έλεγχος ειναι ανύπαρκτος και Γ) Γιατι πάντα την γλιτώνεις.

Αντε να δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει η μέρα αυτή (που όλοι θέλουμε?) που θα πάψει η "βία" των γηπέδων.

kalgeorge
03/12/2005, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μπορω να κανω μια ερώτηση ?????

Οταν με το καλό σταματήσει η βία στα γήπεδα που ακριβώς θα εκτονώνετε ο:

α) Ο κάφρος χαμηλού μορφωτικού και διανοητικού επιπέδου που τρωει τον βομβαρδισμό απο τις φυλλάδες (αθλητικες και μη) οτι η ομαδαρα του αδικήθηκε κατάφορα, ο αντιπαλος πρόεδρος έχει στήσει τσαντίρι-παραγκα-λυόμενο, οτι φέτος πάμε για τελικο CL και αν δεν τα καταφέρουμε ειναι γιατι μας πολεμάνε τα αορατα συμφέροντα ?

β) Ο αναρχο-αυτόνομος σύγχρονος αντάρτης πόλεων που μετα την διάλυση(?) της 17Ν πήρε την σειρά του.

γ) Ο ρατσιστής-ακροδεξιός που πολεμάει το κωλοκράτος (την αντιπροσωπεύει το κατασταλτικό πρόσωπο) δηλαδή την Αστυνομία.

δ) Ο αγανακτισμένος μικροαστός που τον γαμάνε όλοι: η γυναικα του-πεθερά του, το αφεντικό του, το κράτος, και δεν ξέρω εγω ποιος άλλος.

ε) Ο υψηλής μόρφωσης νεοέλληνας που έφαγε 7 χρονια Ιατρικης -Νομικής- Πολυτεχνείου και τώρα τυλίγει σουβλάκια με το πτυχίο του ??

Ολες οι παραπάνω κατηγορίες εχουν κατα καιρούς σηκώσει το χεράκι τους με την κοτρόνα και την εχουν πετάξει στον αντίπαλο (οπαδο-αστυνόμο). Το ΞΕΡΩ γιατι ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ.

Ολοι οι παραπάνω κατα καιρούς εκτονώνονται και σε άλλες κοινωνικές συνευρέσεις (πορείες για το πολυτεχνείο, πορείες και απεργιακές κινητοποιήσεις, πορείες γενικώς) αλλα κυρίως στο Γήπεδο γιατι: α) Η μάζα βοηθάει β)Ο έλεγχος ειναι ανύπαρκτος και Γ) Γιατι πάντα την γλιτώνεις.

Αντε να δούμε τι θα γίνει όταν φτάσει η μέρα αυτή (που όλοι θέλουμε?) που θα πάψει η "βία" των γηπέδων.

+1