PDA

View Full Version : MotoGP Βαλένθια

sanctusan
26/02/2018, 14:20
Στο πλάνο έχει μπει για το Νοέμβριο MotoGP στη Βαλένθια.
Από ό,τι κατάλαβα τα εισιτήρια είναι πολύ κοντά στο να τελειώσουν και πρέπει να αρχίσω να οργανώνομαι και να βρω εισιτήρια.

Από που αγοράζουμε εισητήρια?
Πως διαλέγουμε θέση?

Και γενικότερα οποιαδήποτε εύλογη ερώτηση περί εισιτηρίων.

nik69
26/02/2018, 15:43
Μια επιλογή είναι το επίσημο site.
https://motogpticket.com/21151-valencia/en/
Πατώντας το info βλέπεις και με αστέρια (1-5) σε τι πλεονεκτεί κάθε επιλογή που βρίσκεται στην πίστα

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/02/2018, 21:52
https://motogpticket.com/21151-valencia/en/products/23221-Grandstand-Tickets/
Απο εδω τα πηρα εγω αδερφε.Εχε στο νου σου οτι και να τα παραγειλης τωρα θα στα στειλουν 4-5 βδομαδες πριν τον αγωνα...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/02/2018, 21:55
Μια επιλογή είναι το επίσημο site.
https://motogpticket.com/21151-valencia/en/
Πατώντας το info βλέπεις και με αστέρια (1-5) σε τι πλεονεκτεί κάθε επιλογή που βρίσκεται στην πίστα

Σορυ νικ 69.Δεν το καταλαβα οτι λεγαμε το ιδιο site.

sanctusan
26/02/2018, 22:26
Απο το official site θα παρω τα εισητίρια.
αλλα δεν ειναι καθόλου εξυπηρετικό στην επιλογη της θεσης γιατι αν δεις σε ΟΛΑ έχει 3 αστερια εκτός απο τις ακριβώτερες θέσεις που έχει 4.
Το οικονομικό δεν ειναι μεγάλο προβλημα οσο το να ευχαριστηθώ τη θεση.
Να διαλεξω στροφες, ευθείες,τι;

devil's animal
27/02/2018, 06:43
Απο το official site θα παρω τα εισητίρια.
αλλα δεν ειναι καθόλου εξυπηρετικό στην επιλογη της θεσης γιατι αν δεις σε ΟΛΑ έχει 3 αστερια εκτός απο τις ακριβώτερες θέσεις που έχει 4.
Το οικονομικό δεν ειναι μεγάλο προβλημα οσο το να ευχαριστηθώ τη θεση.
Να διαλεξω στροφες, ευθείες,τι;

ας ξεκινησουμε με τα βασικα:
οτι και να διαλεξεις τον αγωνα θα τον εβλεπες καλυτερα απο την τηλεοραση...γιατι? γιατι απλουστατα η τηλεοραση εχει Χ καμερες σε καθε στροφη και με ενα επιτελειο Υ ατομων που κανει αυτη την δουλεια σου δειχνει την δραση συνεχως...και ακομα και να την εχασαν στο live στην βαζει σε επαναληψη...

αυτο εννοειται οτι δεν μπορεις να το κανεις εσυ...γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα video walls...δλδ θα βλεπεις στιγμιαια π.χ. να περνανε απο μπροστα σου και μετα ολο τον υπολοιπο αγωνα θα τον βλεπεις απο το video wall...αρα αυτο ειναι κατι βασικο...να εχεις αμεση προσβαση σε ενα απο τα πολλα video wall...

μετα παμε στην θεση αυτη καθεαυτη...
για μενα η καλυτερη θεση ειναι η προστατευμενη θεση (και νομιζω συμφωνουν πολλοι)...και εννοωντας προστατευμενη εννοω απο τα στοιχεια της φυσης και γενικοτερα απο τον καθε καγκουρα που θα υπαρχει εκει μεσα...
π.χ. στο γρασιδι-πλαγιες θα εχεις εναν ηλιο που θα σε καιει...μην γελιεσαι με την ωρα του αγωνα..οι ωρες ειναι πολλες που πρεπει να εισαι πιστα..ειδικα αμα θες να δεις moto2, moto3...και αν βαλεις και τα χρονομετρημενα ή/και τα ελευθερα μιλαμε για πολλες ωρες εκτεθειμενος...

μετα ειναι οι ξαφνικες μπορες που μπορει να πιασουν και να γινεις χαλια απο την λασπη ή και μονο βρεγμενος να εισαι, δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα του κοσμου...

και τελος οπως ειπα ειναι και οι καγκουρες που (οπως και να το κανουμε) ειναι περισσοτεροι στο γρασιδι καθοτι δεν εχουν τα φραγκα για κερκιδα...και μπορει να φωναζουν ολη την ωρα και να μην σε αφηνουν να δεις...να ειναι μεθυσμενοι, να ριχνουν χωμα, καθ'οτι μπορει να ειναι πιο ψηλα απο εσενα στην πλαγια και αλλα τετοια ομορφα...

τις αριθμημενες θεσεις απο την αλλη δεν τις χανεις, οτι ωρα και να πας και ακομα και να σηκωθεις (π.χ. για τουαλετα, φαγητο, κλπ)..αν εισαι γρασιδι δεν μπορεις να κουνηθεις, εκτος αν εχεις παρεα που μεινει εκει και μετα επιστρεψεις...αλλα για να βρεις καλη θεση οπως σου ειπα θα πρεπει να πας ΠΟΛΥ νωρις...ενω σε αριθμημενη και 10 λεπτα πριν τον αγωνα να πας, θα ειναι κενη η θεσουλα σου και θα κατσεις κυριος...

οποτε για να μην μακρυγορω, οι καλυτερες θεσεις ειναι οι πιο ακριβες θεσεις!!:lol: μπορεις να εισαι σε αριθμημενη θεση, σε κερκιδα, με σκεπαστρο, απεναντι απο video wall? προτιμησε το...πολλα τα καλα, σχεδον κανενα αρνητικο...
:wave2:

πυξιδας990
27/02/2018, 10:15
η βαλενθια ειναι σταδιο,δηλ βλεπεις πολυ καλα απο πολλα μερη...ειχε παει ο ξαδερφος προ τριετιας,αλλα δεν θυμαται που εκατσε

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/02/2018, 10:22
ας ξεκινησουμε με τα βασικα:
οτι και να διαλεξεις τον αγωνα θα τον εβλεπες καλυτερα απο την τηλεοραση...γιατι? γιατι απλουστατα η τηλεοραση εχει Χ καμερες σε καθε στροφη και με ενα επιτελειο Υ ατομων που κανει αυτη την δουλεια σου δειχνει την δραση συνεχως...και ακομα και να την εχασαν στο live στην βαζει σε επαναληψη...

αυτο εννοειται οτι δεν μπορεις να το κανεις εσυ...γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα video walls...δλδ θα βλεπεις στιγμιαια π.χ. να περνανε απο μπροστα σου και μετα ολο τον υπολοιπο αγωνα θα τον βλεπεις απο το video wall...αρα αυτο ειναι κατι βασικο...να εχεις αμεση προσβαση σε ενα απο τα πολλα video wall...

μετα παμε στην θεση αυτη καθεαυτη...
για μενα η καλυτερη θεση ειναι η προστατευμενη θεση (και νομιζω συμφωνουν πολλοι)...και εννοωντας προστατευμενη εννοω απο τα στοιχεια της φυσης και γενικοτερα απο τον καθε καγκουρα που θα υπαρχει εκει μεσα...
π.χ. στο γρασιδι-πλαγιες θα εχεις εναν ηλιο που θα σε καιει...μην γελιεσαι με την ωρα του αγωνα..οι ωρες ειναι πολλες που πρεπει να εισαι πιστα..ειδικα αμα θες να δεις moto2, moto3...και αν βαλεις και τα χρονομετρημενα ή/και τα ελευθερα μιλαμε για πολλες ωρες εκτεθειμενος...

μετα ειναι οι ξαφνικες μπορες που μπορει να πιασουν και να γινεις χαλια απο την λασπη ή και μονο βρεγμενος να εισαι, δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα του κοσμου...

και τελος οπως ειπα ειναι και οι καγκουρες που (οπως και να το κανουμε) ειναι περισσοτεροι στο γρασιδι καθοτι δεν εχουν τα φραγκα για κερκιδα...και μπορει να φωναζουν ολη την ωρα και να μην σε αφηνουν να δεις...να ειναι μεθυσμενοι, να ριχνουν χωμα, καθ'οτι μπορει να ειναι πιο ψηλα απο εσενα στην πλαγια και αλλα τετοια ομορφα...

τις αριθμημενες θεσεις απο την αλλη δεν τις χανεις, οτι ωρα και να πας και ακομα και να σηκωθεις (π.χ. για τουαλετα, φαγητο, κλπ)..αν εισαι γρασιδι δεν μπορεις να κουνηθεις, εκτος αν εχεις παρεα που μεινει εκει και μετα επιστρεψεις...αλλα για να βρεις καλη θεση οπως σου ειπα θα πρεπει να πας ΠΟΛΥ νωρις...ενω σε αριθμημενη και 10 λεπτα πριν τον αγωνα να πας, θα ειναι κενη η θεσουλα σου και θα κατσεις κυριος...

οποτε για να μην μακρυγορω, οι καλυτερες θεσεις ειναι οι πιο ακριβες θεσεις!!:lol: μπορεις να εισαι σε αριθμημενη θεση, σε κερκιδα, με σκεπαστρο, απεναντι απο video wall? προτιμησε το...πολλα τα καλα, σχεδον κανενα αρνητικο...
:wave2:

+1000.

sanctusan
27/02/2018, 11:06
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Η βοηθεια σας πολυτιμη.
Αν καποιος ψινεται το κανονιζουμε παρεα.
Την αλλη βδομαδα θα παρω εισητιρια.

Vstrommer71
27/02/2018, 12:13
Παραδοξως σε αντιθεση με οτι λενε οι προλαλησαντες το επισημο site πωλησης εισιτηριων(πιο επισημο δεν γινεται) ειναι η...ιστoσελιδα της πιστας!
https://entradas.circuitvalencia.com/circuitvalencia/es_ES/entradas/evento/10533/session/581279/select
Tips: Η κιτρινη κερκιδα(Tribuna Amarilla ) ειναι το καλυτερο value for money(και πηγε να πεσει μπροστα μας ο Μαρκεθ και την γλυτωσε)
Βρες σκουτερακι να μετακινεισαι και κατσε και στα δοκιμαστικα της επομενης χρονιας που ειναι μετα τον αγωνα Τριτη-Τεταρτη(και παρεμπιπτοντως ειναι τζαμπα)
Παρε αντιηλιακο(το πρωι εχει ψυχρα αλλα οσο ανεβαινει ο ηλιος ψΕνεσαι κανονικα) και κυαλια για καλυτερη παρακολουθηση
Αυτα,οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε(και η Βαλενθια ειναι υπεροχη για επισκεψη κι απο μονη της ακομη και χωρις motogp)

sanctusan
18/03/2018, 15:57
Παραδοξως σε αντιθεση με οτι λενε οι προλαλησαντες το επισημο site πωλησης εισιτηριων(πιο επισημο δεν γινεται) ειναι η...ιστoσελιδα της πιστας!
https://entradas.circuitvalencia.com/circuitvalencia/es_ES/entradas/evento/10533/session/581279/select

Από αυτή τη σελίδα πήρα εισιτήριο. Ήταν το πιο φθηνό.

Tips: Η κιτρινη κερκιδα(Tribuna Amarilla ) ειναι το καλυτερο value for money(και πηγε να πεσει μπροστα μας ο Μαρκεθ και την γλυτωσε)

Τελικά διάλεξα την πράσινη κερκίδα γιατί είχε και της περισσότερες στροφές μπροστά της.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά που πήρα στο πάνω διάζωμα σκεπτόμενος ότι θα βλέπω καλύτερα τις πιο μακρινές στροφές με κιάλια.

Βρες σκουτερακι να μετακινεισαι και κατσε και στα δοκιμαστικα της επομενης χρονιας που ειναι μετα τον αγωνα Τριτη-Τεταρτη(και παρεμπιπτοντως ειναι τζαμπα)
Παρε αντιηλιακο(το πρωι εχει ψυχρα αλλα οσο ανεβαινει ο ηλιος ψΕνεσαι κανονικα) και κυαλια για καλυτερη παρακολουθηση
Αυτα,οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε(και η Βαλενθια ειναι υπεροχη για επισκεψη κι απο μονη της ακομη και χωρις motogp)

Μάλλον θα πάω δίκυκλος από τη Βενετία και θα έχω όχημα.
Θα μείνω καμιά βδομάδα στην Ισπανία άρα θα έχω χρόνο να δω πολλά.
Όσο από οργάνωση πάντα έχω παραπανίσια πράγματα μαζί μου. Δε με φοβάμαι.

394105

Vstrommer71
19/05/2018, 17:05
Για κοιτα να δεις που τελικα οι εξελιξεις συγκλινουν να ξαναπαω Βαλενθια(θελω να δω Zarco στα πορτοκαλί!)
Νεωτερα προσεχως...
(Tribuna Amarilla,εννοειται)

Vstrommer71
30/05/2018, 12:48
Step 1,done!:D
396045

sanctusan
30/05/2018, 13:27
Step 1,done!:D
396045

Σου έστηλα και πμ να τα πούμε εκεί.
Έγώ όμως θα είμαι καβάλα στο γάιδαρο. Δε θα έρθω πετώντας.

sanctusan
30/05/2018, 13:34
Ρήξε μία μάτιά και σε αυτό. εγώ θα πάω σίγουρα βαρκελώνη ή μαδρίτη.

SLAYER - Final European Tour (OFFICIAL TOUR TRAILER)+ OBITUARY+ANTHRAX+LAMP OF GOD

https://www.youtube.com/watch?v=wQ8XCfJ2DEY

Vstrommer71
30/05/2018, 18:46
Ρήξε μία μάτιά και σε αυτό. εγώ θα πάω σίγουρα βαρκελώνη ή μαδρίτη.

SLAYER - Final European Tour (OFFICIAL TOUR TRAILER)+ OBITUARY+ANTHRAX+LAMP OF GOD

https://www.youtube.com/watch?v=wQ8XCfJ2DEY

Δεν ειμαι ιδαιτερος φαν του ειδους.Θα εκανα μια εξαιρεση αν ερχονταν τιποτα Solstafir που τους εχω αδυναμια.Προς το παρον ασκουμαι ακουστικα στα τοπικα εκει λατιν ακουσματα.

Vstrommer71
01/06/2018, 10:51
No2 Step,done!
Εκλεισα και εισιτηριο κι εγω στην Πρασινη κερκιδα(tribuna verde που λενε και στο χωριο μου) για να εχουμε διπλη εκπροσωπηση του φορουμ στον αγωνα
Ειναι και λιγο φτηνοτερο το εισιτηριο,οποτε ειπα να πειραματιστω και να αφησω την amarilla.
Κερδισαμε ενα πενηνταρι,θα τα πιουμε καφεδες!
(Τωρα για ακριβη θεση θα μου στειλει mail το bookmoto 10 μερες πριν τον αγωνα.Στο site της πιστας τα φτηνα εισιτηρια ειναι εξαντλημενα)

macdeath_s
09/06/2018, 23:39
Νοέμβριο να θέλετε αντηλιακό στη Βαλένθια λίγο υπερβολή το κόβω ειδικά έτσι όπως έχει αλλάξει ο καιρός εδώ φέτος. Αν ψηθεί κάποιος για St.Jordi Slayer ας ρίξει σήμα εδώ.

sanctusan
10/06/2018, 07:33
St jordi που ειναι; μαδρητη η βαρκελωνη; ψηνομαι ηια μαδτιτη. Βαρκελωνη ειναι την ιδια μερα με το gp καο δεν προλαβενω.

macdeath_s
10/06/2018, 15:57
St jordi που ειναι; μαδρητη η βαρκελωνη; ψηνομαι ηια μαδτιτη. Βαρκελωνη ειναι την ιδια μερα με το gp καο δεν προλαβενω.

St Jordi είναι Montjuic Βαρκελώνη. Δν το είδα ότι είναι ίδια μέρα...

Vstrommer71
10/06/2018, 19:56
Νοέμβριο να θέλετε αντηλιακό στη Βαλένθια λίγο υπερβολή το κόβω ειδικά έτσι όπως έχει αλλάξει ο καιρός εδώ φέτος
Περυσι παντως ειχε τον χαβαλε του.Πριν τις 11 ειχε ψυχρα,μετα που ανεβαινε ο ηλιος ψηνοσουνα κανονικα και το απογευμα παλι ψυχρα εκει στο Cheste.
Φετος εχω παραγγειλει τον ιδιο καιρο,αλλα καλου κακου θα εχουμε και κανα ψιλοαδιαβροχο μαζι.Κι αμα θετε τραβατε σε συναυλιες,αλλιως κοπιαστε Βαλενθια.Εχουμε τρεχοντα καυτα θεματα να συζητησουμε για DCs και Cisco.Tραβανε και καλο κρασι τα θεματα αυτα:lol:

macdeath_s
10/06/2018, 22:16
Περυσι παντως ειχε τον χαβαλε του.Πριν τις 11 ειχε ψυχρα,μετα που ανεβαινε ο ηλιος ψηνοσουνα κανονικα και το απογευμα παλι ψυχρα εκει στο Cheste.
Φετος εχω παραγγειλει τον ιδιο καιρο,αλλα καλου κακου θα εχουμε και κανα ψιλοαδιαβροχο μαζι.Κι αμα θετε τραβατε σε συναυλιες,αλλιως κοπιαστε Βαλενθια.Εχουμε τρεχοντα καυτα θεματα να συζητησουμε για DCs και Cisco.Tραβανε και καλο κρασι τα θεματα αυτα:lol:

Αναλόγως τι πρόγραμμα παίζει στη δουλειά. Αν είμαι Ισπανία μπορεί να σκάσω :)

sanctusan
19/06/2018, 11:33
Το πλάνο αλλάζει και γίνετε όλο και καλύτερο......γίναμε 4 με εισιτήρια για μοτοgp και slayer και τρόπος μετακίνησης ΑΥΤΟΚΙΝΟΎΜΕΝΟ. Χάθηκε λίγο το μοτοσυκλετηστικό πνεύμα αλλά τέτοια φάση δεν τη χάνω.....

Vstrommer71
19/06/2018, 11:55
Το πλάνο αλλάζει και γίνετε όλο και καλύτερο......γίναμε 4 με εισιτήρια για μοτοgp και slayer και τρόπος μετακίνησης ΑΥΤΟΚΙΝΟΎΜΕΝΟ. Χάθηκε λίγο το μοτοσυκλετηστικό πνεύμα αλλά τέτοια φάση δεν τη χάνω.....
Βαζετε βεβαια στον νου σας οτι Σαββατο και Κυριακη εχει ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗ κινηση και προσαρμοζετε τα ωραρια σας αναλογως.Πολυ περπατημα επισης.

sanctusan
19/06/2018, 12:00
Βαζετε βεβαια στον νου σας οτι Σαββατο και Κυριακη εχει ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗ κινηση και προσαρμοζετε τα ωραρια σας αναλογως.Πολυ περπατημα επισης.

Πάρκινγκ έχει στον αγωνιστικό χώρο, σωστά?
Τι ώρα είναι ο αγώνας και από τι ώρα πρέπει να προσπαθώ να φτάσω εκεί?
Δώσε πληροφορίες γιατί πρέπει να οργανωθεί καλά η κατάσταση και το προηγούμενο βράδυ θα είμαι στη μαδρίτη για slayer.

Vstrommer71
19/06/2018, 12:09
Πάρκινγκ έχει στον αγωνιστικό χώρο, σωστά?
Τι ώρα είναι ο αγώνας και από τι ώρα πρέπει να προσπαθώ να φτάσω εκεί?
Δώσε πληροφορίες γιατί πρέπει να οργανωθεί καλά η κατάσταση και το προηγούμενο βράδυ θα είμαι στη μαδρίτη για slayer.

Παρκινγκ εχει στα 200μ. απο την θυρα αν θυμαμαι καλα.Εαν θες να βρεις καποια θεση,εγω ειχα βρει εναν τρελλογερμανο και ειχαμε παει στις 8 και κατι το πρωι και βρηκαμε προς το τελος μια θεση,ηταν ηδη σχεδον γεματο.Οπως σε κοβω μαλλον βλεπεις Slayer Μαδριτη και ερχεστε ντουγρου στην πιστα,αν υπολογισουμε οτι κανα τριωρο ειναι η Μαδριτη.Προσοχη στο αλκοολ,σκιζουν πατοκορφα αμα σας τσιμπησουνε σε κανενα μπλοκο.Αυτα.
Και ειχαμε και καλη παρεα την νεαρη δεσποινιδα μαζι που μεναμε μαζι στον ξενωνα και τελικα αποδειχτηκε paddock girl του Pedrosa!
396607

sanctusan
19/06/2018, 12:17
.
Και ειχαμε και καλη παρεα την νεαρη δεσποινιδα μαζι που μεναμε μαζι στον ξενωνα και τελικα αποδειχτηκε paddock girl του Pedrosa!
396607

Τώρα κατάλαβα γιατί το κολλημένο χαμόγελο στο avatar

ευχαριστώ πολύ. Θα έχεις κιάλλες απορίες μου σύντομα

Vstrommer71
19/06/2018, 12:27
Τώρα κατάλαβα γιατί το κολλημένο χαμόγελο στο avatar

ευχαριστώ πολύ. Θα έχεις κιάλλες απορίες μου σύντομα

Μην παει ο νους σας αμεσως στα πονηρα.Απλα βρηκαμε την κοπελα την προηγουμενη μερα εκει που τρωγαμε στο χοστελ.Ημουνα εγω παρεα με τον Γερμανο,μας ειδε με τις μπλουζες motogp και πιασαμε την κουβεντα.Μας ειπε δουλευω στην Honda,με φωναζουνε οποτε εχει motogp.Aυστριακη.Ηταν πριν δυο αγωνες με τον Marquez και σε αυτον τον αγωνα την φωναξανε εκτακτως για τον Danni.Kανονικα μενουμε λεει σε πενταστερο,αλλα δεν μπορεσα να βρω δωματιο γιατι με φωναξανε τελευταια στιγμη.
Και πανω που αναρρωτιεσαι μας δουλευει σιγουρα το κοριτσι,τσουπ την αλλη μερα στην πιστα και την βλεπω σε φωτο με την ομπρελλα στον Pedrosa.
Να ειναι καλα,καλο κοριτσι και οδηγει ενα CBR600 οπως μας ειπε.
Ωραια απροοπτα λοιπον μπορει να τυχουν καμμια φορα!

ΥΓ Και στην κλασσικη ερωτηση ποιος ειναι ο πιο ωραιος τυπος στους οδηγους η απαντηση φαβορι βεβαια,ο Rossi.Αλλα και ο Zarco λεει ειναι τρελλος χαβαλες.Για δες η Γαλλικη σουπια,δεν του φαινεται:lol:

sanctusan
21/06/2018, 14:59
Το πρόβλημα τώρα είναι ότι εγώ έχω κλείσει θέση από το Μάρτιο και οι φίλοι που θα έρθουν μαζί θα κλείσουν τώρα. Εγώ αγόρασα εισιτήρια το Xsite της πίστας που έχουν τελειώσει αλλά υπάρχουν στο site του motogp. Και προσπαθώ με mail να τους εξηγήσω που έχω εγώ θέση και να δώσουν τα πιο κοντινά.

Vstrommer71
21/06/2018, 19:58
Το πρόβλημα τώρα είναι ότι εγώ έχω κλείσει θέση από το Μάρτιο και οι φίλοι που θα έρθουν μαζί θα κλείσουν τώρα. Εγώ αγόρασα εισιτήρια το Xsite της πίστας που έχουν τελειώσει αλλά υπάρχουν στο site του motogp. Και προσπαθώ με mail να τους εξηγήσω που έχω εγώ θέση και να δώσουν τα πιο κοντινά.

Mην παρουν απο το site του motogp γιατι δεν δινουν θεση σε συγκεκριμενη θυρα απο οτι θυμαμαι
Aς βρουνε αν μπορουνε tribuna verde αν εχουν μεινει.Σαββατο και Κυριακη θα εχει πολυ κοσμο και θα πρεπει να κατσεις στην θεση σου.Παρασκευη εχεις μια μεγαλυτερη ελαστικοτητα να κατσεις στην ιδια θυρα καπου αλλου
Τριτη και Τεταρτη στα δοκιμαστικα ειναι ανοιχτα τα κεντρικα grandstand και ελευθερη εισοδο και πας οπου θες
Αυτα!

sanctusan
23/06/2018, 21:42
Μία ακόμα πληροφορία.
τι ώρα περίπου αρχίζει και τελειώνει ο αγώνας την Κυριακή?

Vstrommer71
23/06/2018, 22:04
Λογικα 14:00 τοπικη.
Απο τις 7 η πιστα θα ειναι μισογεματη.
Λογικα λιγο πριν τις 8 θα σκασω μυτη κι εγω.
Ας ευχηθουμε καλο καιρο και να εχει και βαθμολογικο ενδιαφερον ο αγωνας.
Ουτως η αλλως τα δοκιμαστικα της νεας σεζον θα εχουν το ζουμι απο οτι φαινεται.Ιδωμεν.

sanctusan
23/06/2018, 22:08
Λογικα 14:00 τοπικη.

Αυτό είναι απάντηση για την εκκίνηση του αγώνα?
αλλά η πίστα θα είναι γεμάτη από τις 8 το πρωί?

Vstrommer71
23/06/2018, 22:18
Αυτό είναι απάντηση για την εκκίνηση του αγώνα?
αλλά η πίστα θα είναι γεμάτη από τις 8 το πρωί?
Βεβαιως,θα ειναι ηδη σχεδον μισογεματη.Απο τις 9 αρχιζει το show.Θα γινουν οι κοσμαγαπητες καγκουριες απο τα safety cars,θα αρχισει το warm up και κατα τις 11 τα moto3.Μην τα υποτιματε,εχουν φανταστικο θεαμα,τα πιτσιρικια πανε ταπα χωρις αυριο.Τα moto2 δεν με ενθουσιαζουν,ουτε σε ηχο.
Αυτα.

sanctusan
24/06/2018, 12:24
Βεβαιως,θα ειναι ηδη σχεδον μισογεματη.Απο τις 9 αρχιζει το show.Θα γινουν οι κοσμαγαπητες καγκουριες απο τα safety cars,θα αρχισει το warm up και κατα τις 11 τα moto3.Μην τα υποτιματε,εχουν φανταστικο θεαμα,τα πιτσιρικια πανε ταπα χωρις αυριο.Τα moto2 δεν με ενθουσιαζουν,ουτε σε ηχο.
Αυτα.

Δώσε μερικές ακόμα πληροφορίες για το τέλος του αγώνα.
Αν αρχήζει στις 14:00 θα τελειώνει στις 15:00.
Μετά τι έπεται?
Έχει απονομές και τα σχετικά ή το πανηγύρι τελειώνει?
Το βράδυ της Κυριακής τι γίνετε στη Βαλένθια?

Προσπαθώ να δω αν θα πάρω εισιτήρια για Slayer Σάββατο 17/11 στη Μαδρίτη ή Κυριακή 18/11 στη Βαρκελώνη.
Δώσε ότι πληροφορία έχεις.

sanctusan
29/06/2018, 13:33
ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ ΤΟΥΣ..........

397151

Vstrommer71
14/09/2018, 18:50
Να το κάνουμε λίγο προς τα πάνω μιας και σιμώνει η ώρα του,που λένε και στο χωριό μου?
Ποιοί θα έρθουν τελικώς από εδώ μέσα?Για να μαζευόμαστε πλίζ!:beer:

macdeath_s
14/09/2018, 20:16
Εκτός απροόπτου θα σκάσω... Slayer StJordi όμως Catalunya

Vstrommer71
14/09/2018, 21:24
Εκτός απροόπτου θα σκάσω... Slayer StJordi όμως Catalunya.

Θα είμαι Πέμπτη απόγευμα στις 15/11 Βαλένθια.Πετάω πίσω Ελλαδα στις 22 το πρωΐ από El Prat με Αegean.
Και ως το αεροδρόμιο θα πάω με λεωφορείο Valencia-El Prat.
Ας είναι καλά η Iberia που έκανε το προηγούμενο πρόγραμμα ρόϊδο και με έβαλε φτου κι απ'την αρχή να βγάζω εισιτήρια

sanctusan
15/09/2018, 13:20
Εκτός απροόπτου θα σκάσω... Slayer StJordi όμως Catalunya

Εκεί θα ήμουν και εγώ αλλά με έβαλε η παρέα(που τελικά δεν θα έρθει) να πάρω για Μαδρίτη.

sanctusan
15/09/2018, 13:22
.

Θα είμαι Πέμπτη απόγευμα στις 15/11 Βαλένθια.Πετάω πίσω Ελλαδα στις 22 το πρωΐ από El Prat με Αegean.
Και ως το αεροδρόμιο θα πάω με λεωφορείο Valencia-El Prat.
Ας είναι καλά η Iberia που έκανε το προηγούμενο πρόγραμμα ρόϊδο και με έβαλε φτου κι απ'την αρχή να βγάζω εισιτήρια

Και εγώ από 15~22 θα είμαι βαλενθια. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια στις μεταφορές και γενικά στην παρέα θα είμαι μόνος στη πόλη και θα μπορώ. Θα είμαι με το χορνετ.

Vstrommer71
15/09/2018, 13:29
Εκεί θα ήμουν και εγώ αλλά με έβαλε η παρέα(που τελικά δεν θα έρθει) να πάρω για Μαδρίτη.

Παραδοσιακά έτσι γίνεται,πολλοί λένε θα έρθουν,αλλά ακόμη...έρχονται.
Όποιος δεν έρθει,αυτός χάνει anyway που λένε και στο χωριό μου:lol:
Αν είμαστε και παραπάνω από ένας,ακόμη καλύτερα.Πρόγραμμα έχει φτιαχτεί σούπερ,μηχανάκι θα έχωμεν,οπότε το μόνο που μένει είναι να μην κάνει έρωτα ο Ζευς και ο καιρός πάει κατά διαόλου.Εύχομαι όπως πέρυσι,όλες τις μέρες λιακάδα.
Αυτά,προχωράμε!

Vstrommer71
15/09/2018, 13:31
Και εγώ από 15~22 θα είμαι βαλενθια. Αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια στις μεταφορές και γενικά στην παρέα θα είμαι μόνος στη πόλη και θα μπορώ. Θα είμαι με το χορνετ.

Μην ανησυχείς,όλα ΟΚ.Έχω κάνει τα κουμάντα μου με το σκουτεράκι.Και είναι ωραία και για περπάτημα το κέντρο της πόλης.
Διαμονή πού έχεις κλείσει?

sanctusan
15/09/2018, 13:33
Παραδοσιακά έτσι γίνεται,πολλοί λένε θα έρθουν,αλλά ακόμη...έρχονται.
Όποιος δεν έρθει,αυτός χάνει anyway που λένε και στο χωριό μου:lol:
Αν είμαστε και παραπάνω από ένας,ακόμη καλύτερα.Πρόγραμμα έχει φτιαχτεί σούπερ,μηχανάκι θα έχωμεν,οπότε το μόνο που μένει είναι να μην κάνει έρωτα ο Ζευς και ο καιρός πάει κατά διαόλου.Εύχομαι όπως πέρυσι,όλες τις μέρες λιακάδα.
Αυτά,προχωράμε!

Αυτοί χάνουν δε λες τίποτα.
Και τη φάση θα χάσουν και λεφτά έχασαν γιατί με έβαλαν και τους πήρα εισιτήρια και τώρα δεν έρχονται.

Υ.Γ. Υπάρχουν εισιτήρια και για τον αγωνα και για τους Slayer και σε πολύ καλές τιμές.

Vstrommer71
15/09/2018, 14:52
Υ.Γ. Υπάρχουν εισιτήρια και για τον αγωνα και για τους Slayer και σε πολύ καλές τιμές.
Πόσταρε στις αγγελίες τα εισιτήρια.Μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να ενδιαφερθεί.Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας ακόμη.
Γι'αυτό είναι καλό να οργανωνόμαστε νωρίτερα.
Ρε Macdeath δεν κατηφορίζεις Βαλένθια τώρα που έχομεν ΚΑΙ ειστιτήρια?Κι όποιος άλλος τυχόν ενδιαφερόμενος.

macdeath_s
15/09/2018, 17:13
Θα σκάσετε με μηχανάκια ; Και οι 2 ;

sanctusan
15/09/2018, 18:40
Θα σκάσετε με μηχανάκια ; Και οι 2 ;

Εγώ ναι.

Vstrommer71
15/09/2018, 20:34
Εγώ θα ενοικιάσω ένα Peugeot Tweet 125 από Cooltra Valencia.
Από Παρασκευή έως Τετάρτη.Για πιό άνετες μετακινήσεις εντός πόλεως και πήγαινε-έλα στην πίστα

macdeath_s
15/09/2018, 20:42

αν σε ψήνει και επιτρέπει ο καιρός κανονίζεται μια βόλτα.

sanctusan
15/09/2018, 22:25
αν σε ψήνει και επιτρέπει ο καιρός κανονίζεται μια βόλτα.

Ναι αμέ.....Δευτέρα μετά τον αγώνα.:beer:

macdeath_s
23/10/2018, 19:35
Ναι αμέ.....Δευτέρα μετά τον αγώνα.:beer:

Δυστυχώς θα γειώσω λόγω trackday. Στην ίδια "χώρα" θα είμαστε :bawl: οπότε αν σας φέρει ο δρόμος πρωτεύουσα σφυρίξτε.

sanctusan
26/10/2018, 00:41
Δυστυχώς θα γειώσω λόγω trackday. Στην ίδια "χώρα" θα είμαστε :bawl: οπότε αν σας φέρει ο δρόμος πρωτεύουσα σφυρίξτε.

Σου σφυρίζω από τώρα.
Θα έρθω αυθημερόν στις 17/11 για το live Slayer. Αν έχεις όρεξη έρχομαι από νωρίτερα να με κάνεις μια βόλτα μέσα στη πόλη.

Vstrommer71
01/11/2018, 17:36
Κατέφθασε φρέσκο και λαχταριστό:sun:
(και το επίσημο site ξεπούλησε,δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια πλέον)

400778

macdeath_s
01/11/2018, 17:53
Σου σφυρίζω από τώρα.
Θα έρθω αυθημερόν στις 17/11 για το live Slayer. Αν έχεις όρεξη έρχομαι από νωρίτερα να με κάνεις μια βόλτα μέσα στη πόλη.

Μαδρίτη δεν έλεγες ότι θα δεις Slayer ?

Vstrommer71
01/11/2018, 18:01

Μάλλον μπερδεύτηκε με την συναυλία των Slayer στην Ισπανία και στην Καταλωνία.Νόμισε ότι είναι ίδια χώρα:bawl:

macdeath_s
01/11/2018, 19:50
Μάλλον μπερδεύτηκε με την συναυλία των Slayer στην Ισπανία και στην Καταλωνία.Νόμισε ότι είναι ίδια χώρα:bawl:

Αυτοτρολαρίστηκα! για αυτό έβαλα τα εισαγωγικά. :bawl:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
02/11/2018, 06:17
Ρε παιδια.Δε πα να τα πειτε με κανενα π.μ. μας κανετε και ζηλευουμε?Τι σας φτεμε:lol:

Vstrommer71
02/11/2018, 08:45
Ρε παιδια.Δε πα να τα πειτε με κανενα π.μ. μας κανετε και ζηλευουμε?Τι σας φτεμε:lol:

Ας προσέχατε και να ερχόσασταν.Κάτσε μην κάτσει ο αγώνας και νικήσει και κανάς Γιατρός να γίνει ο κακός χαμός.Για κάποιο λόγο,όπως δείχνουν μέχρι στιγμής και στο Sepang,τα Yamaha δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

sanctusan
02/11/2018, 14:14

Όντως μπερδεύτηκα αλλά θα περάσω και από τις 2 πρωτεύουσες. 22/11-29/11 θα είμαι Βαρκελώνη, αν έχεις χρόνο μπορούμε να κανονίσουμε κάτι καλό.

Ας προσέχατε και να ερχόσασταν.Κάτσε μην κάτσει ο αγώνας και νικήσει και κανάς Γιατρός να γίνει ο κακός χαμός.Για κάποιο λόγο,όπως δείχνουν μέχρι στιγμής και στο Sepang,τα Yamaha δείχνουν σημάδια ανάκαμψης.

Επειδή είναι η τελευταίος του αγώνας και εμένα ο πρώτος μου, ο καλός χαμός θα γίνει αν κερδίσει ο θείος Dani!!!! Το δικαιούται..... Δεν τρέφω αυταπάτες, απλά θα το ήθελα....

Vstrommer71
02/11/2018, 17:54
Επειδή είναι η τελευταίος του αγώνας και εμένα ο πρώτος μου, ο καλός χαμός θα γίνει αν κερδίσει ο θείος Dani!!!! Το δικαιούται..... Δεν τρέφω αυταπάτες, απλά θα το ήθελα....
Άσε,την πάθαμε την κηδεία πρόπερσι Misano.Και είμασταν σαν τις σαρδέλες στην κονσέρβα από το στριμωξίδι,και πάνω που ο Γιατρός ήταν μπροστά και λέμε θα έχουμε γιορτή,μας πετάχτηκε ο Dani και μας πήρε την μπουκιά από το στόμα.
Άξια όμως,ήταν πολύ καλός σε εκείνο τον αγώνα.Κι εγώ τον συμπαθώ τον κοντούλη,ειδικά τώρα που θα πάει και στην αγαπημένη μας ΚΤΜ σαν test rider.