View Full Version : Βραδυνή βολτούλα για ξεμούδιασμα... Πέμπτη, 8/2/18
Hornet 900.
Ωραία ήταν. Απολαύσαμε τη διαδρομή, τα τοπία, υπέροχα!
Το πιο όμορφο μηχανάκι της παρέας :p
Κ πως να μην απολαύσεις το τοπίο με τον τουριστικό ρυθμό που πηγαίναμε :D
Πάντα τουριστικά και ανέμελα..για να μυρίζουμε τα άνθη και να απολαμβάνουμε την θεα...:tooth::whistle:
devil's animal
08/03/2018, 23:25
Το φωτογραφικό υλικό λογο σκότους και καιρικών συνθηκών (ψωφοκρυο και αερας που δεν ταξιδευε ουτε το bmw-καραβι)Είναι περιορισμένο :D
393799
393800
393801
Πώς φαίνεται ο γερμανοτσολιας που καβαλάει γερμανικό...
taisteal
09/03/2018, 00:11
:beer::beer::beer:
caesarsk
09/03/2018, 06:44
Πώς φαίνεται ο γερμανοτσολιας που καβαλάει γερμανικό...
Εξέχει ένα κεφάλι πάνω ο Βόρειος. Ρεμάλια τελευταία στιγμή πήρα άδεια για απόπλου. 9 μποφόρ έδινε το βράδυ. Λίγο πριν βγάλει απαγορευτικό ξεκινήσαμε. Χαλαρά, τουριστικά, να ρεμβάζουμε τις κωλοφωτιές (sic: πυγολαμπίδες) στον δρόμο. Όπως πρέπει να είναι μια βόλτα. Με ρυθμό, αρχηγό και σκούπα. Χωρίς πολύ φαΐ, χωρίς αλκοόλ, χωρίς τσιγάρο. Αποστειρωμένη.
Να το επαναλάβουμε αλλά λίγο πιο γρήγορα ρε σεις την άλλη φορά.
harris_x
09/03/2018, 07:04
Ο ρυθμός ήταν τουριστικός κι εγώ σχεδόν με τα λινά... :tooth:
Κίτρινο γιλέκο δε φορούσε κανείς;
devil's animal
09/03/2018, 08:04
Εξέχει ένα κεφάλι πάνω ο Βόρειος. Ρεμάλια τελευταία στιγμή πήρα άδεια για απόπλου. 9 μποφόρ έδινε το βράδυ. Λίγο πριν βγάλει απαγορευτικό ξεκινήσαμε. Χαλαρά, τουριστικά, να ρεμβάζουμε τις κωλοφωτιές (sic: πυγολαμπίδες) στον δρόμο. Όπως πρέπει να είναι μια βόλτα. Με ρυθμό, αρχηγό και σκούπα. Χωρίς πολύ φαΐ, χωρίς αλκοόλ, χωρίς τσιγάρο. Αποστειρωμένη.
Να το επαναλάβουμε αλλά λίγο πιο γρήγορα ρε σεις την άλλη φορά.
Ο ρυθμός ήταν τουριστικός κι εγώ σχεδόν με τα λινά... :tooth:
αυτες ειναι δικαιολογιες για να μας πειτε εμμεσως πλην σαφως οτι πηγαινατε σαν σαυρες??:bawl::bawl:
πως δεν βρεθηκε κανενα tdm να σας ραψει κανενα κοστουμι...:rolleyes:
:roflmao::roflmao:
harris_x
09/03/2018, 08:05
Κίτρινο γιλέκο δε φορούσε κανείς;
Εγώ ρε που ήμουν leader και κρατούσα τον ρυθμό σε τουριστικά επίπεδα, σκέψου ότι η κατανάλωσή του τούμπανου ήταν 6,6lt/100km
Χαλαραααάααάα
Τόσο πολύ που κάποια στιγμή βαρέθηκα....
harris_x
09/03/2018, 08:08
αυτες ειναι δικαιολογιες για να μας πειτε εμμεσως πλην σαφως οτι πηγαινατε σαν σαυρες??:bawl::bawl:
Όχι όχι δεν είχαμε τσάγια κλπ... Δεν ασχοληθήκαμε με τους αλήτες που πάνε με την ταυτότητα στο στόμα.
Μη ξεχνάς ότι είμαστε και οικογενειάρχες άνθρωποι ;)
:lol:
μαλακα μου σε λίγο θα τα πιστέψω κι εγώ αυτά που γράφω....
Πέτυχα εγώ ένα TDM στην επιστροφή, στην Καλλιρρόης. Κρίμα που δεν είχα κάμερα μαζί. :lol:
Η δική μου κατανάλωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με όλο το κυνηγητό. 5,41 lt/100 μου έγραψε σε αυτό το γέμισμα.
Αληθεια???αληθεια μιλατε για καταναλωση??εβαλα 13 lt οταν ξεκινησαμε και εκαψα γυρω στα 10 σε 120 χλμ διαδρομη...:D
Αλλα αξιζε.....απορώ δηλαδη το cbr πως εκαψε τοσο με τους ρυθμους που κυνηγιομ....εεεεεε πηγαιναμε??λετε να χω προβλημα?:tooth:
Αληθεια???αληθεια μιλατε για καταναλωση??εβαλα 13 lt οταν ξεκινησαμε και εκαψα γυρω στα 10 σε 120 χλμ διαδρομη...:D
Αλλα αξιζε.....απορώ δηλαδη το cbr πως εκαψε τοσο με τους ρυθμους που κυνηγιομ....εεεεεε πηγαιναμε??λετε να χω προβλημα?:tooth:
Mάλλον κλέβει βενζίνες ο Μπλίτσερ στις στάσεις γι'αυτο μετά λέει "εγώ έκανα 387χμ και έβαλα μόνο 3 lit" :D
Mάλλον κλέβει βενζίνες ο Μπλίτσερ στις στάσεις γι'αυτο μετά λέει "εγώ έκανα 387χμ και έβαλα μόνο 3 lit" :D
:roflmao::D
caesarsk
09/03/2018, 09:41
Το φωτογραφικό υλικό λογο σκότους και καιρικών συνθηκών (ψωφοκρυο και αερας που δεν ταξιδευε ουτε το bmw-καραβι)Είναι περιορισμένο :D
393799
393800
393801
Οποιος αναγνωρίσει ποιος ειναι ποιος σε αυτη την θολη, κουνημενη φωτο του κρυουλιαρη πιτσιρικα της παρεας (αγκαλλια με την σόμπα ήταν το υπολοιπο βραδυ), κερδιζει ενα σπρωξιμο σε Honda CBR
Οποιος αναγνωρίσει ποιος ειναι ποιος σε αυτη την θολη, κουνημενη φωτο του κρυουλιαρη πιτσιρικα της παρεας (αγκαλλια με την σόμπα ήταν το υπολοιπο βραδυ), κερδιζει ενα σπρωξιμο σε Honda CBR
:touched: χτυπάς χορδές που πονάνε...
Σιγα επειδή με έσπρωξε ο βετζινας δηλαδη εκει 20 μετρακια να παρει μπρος??επειδη ετρεμε το χερακι μου απο το αγιάζι και σας εβγαλα λιγο κουνημενες(αλλο που δε θελατε:D)??
caesarsk
09/03/2018, 10:10
Ρε Harris-x τελικά, με εκεινες τις πιτσιρικες με τα κολαν που καθοντουσαν διπλα μας στα περκερ και τις εφερες στο τραπεζι, επειδη με την μελαχροινη σε ειδα πολυ τατσι-μιτσι-κοτσι, και πιασιματακια στα χερια και αγκαλιτσες....τι εγινε τελικα;; Τις φόρτωσες;;;
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
(οι καλοί φίλοι κερνούν)
caesarsk
09/03/2018, 10:28
Φωτό από χτες το βράδυ. 393807
caesarsk
09/03/2018, 10:30
393808
:lol::lol::a05: υπερβολές και κακοήθειες..
και μία από τη βόλτα του μπάκλεϋ: :D
393810
caesarsk
09/03/2018, 11:17
:lol::lol::a05: υπερβολές και κακοήθειες..
Ισως δεν τα ειδες γιατι ησουν πολυ πισω ρεμβαζοντας
Σωστα σωστα αυτο ειναι:D
caesarsk
09/03/2018, 11:32
Εκανα μαλακια γμτ....ο Χαρης δεν μας ειπε να μην πουμε τιποτα για τις πιτσιρικες στο μπεργκεραδικο γιατι διαβαζει η κοπελα του στο μοτο;;; Πως τα μπαλωνουμε τωρα;;;
Εκανα μαλακια γμτ....ο Χαρης δεν μας ειπε να μην πουμε τιποτα για τις πιτσιρικες στο μπεργκεραδικο γιατι διαβαζει η κοπελα του στο μοτο;;; Πως τα μπαλωνουμε τωρα;;;
Πες ότι ψάχνει για φόρμα στο car (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152513&p=2923749&viewfull=1#post2923749)....
:tooth:
393815
:whistle::whistle::tooth:
393815
καθε χαλαρη βολτα μα καθε χαλαρη ~!!!!
harris_x
09/03/2018, 12:08
Ρε Harris-x τελικά, με εκεινες τις πιτσιρικες με τα κολαν που καθοντουσαν διπλα μας στα περκερ και τις εφερες στο τραπεζι, επειδη με την μελαχροινη σε ειδα πολυ τατσι-μιτσι-κοτσι, και πιασιματακια στα χερια και αγκαλιτσες....τι εγινε τελικα;; Τις φόρτωσες;;;
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
(οι καλοί φίλοι κερνούν)
ναι ρεεεεεε.... άσε.... έγινε χαμός μετά...
Ρώτα και το Θοδωρή που φύγαμε παρέα... :tooth:
harris_x
09/03/2018, 12:09
ωωωωωωωωωω τι του 'πεεεεεε
:lol::lol::lol::lol::lol:
harris_x
09/03/2018, 12:10
Δεν πείραζει ρε φιλαράκι, θα της πω να μη μπει εδώ :winka:
ναι ρεεεεεε.... άσε.... έγινε χαμός μετά...
Ρώτα και το Θοδωρή που φύγαμε παρέα... :tooth:
Μα ναι ρε ακριβως ετσι ομως:p
harris_x
09/03/2018, 12:12
393815
οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία :smokin:
Η τελευταια ατακα ηταν επακριβώς του πλιτσερ χτες..καθόμαστε στο περκερ και οπως συζηταμε κανει εεε ενταξει ρε δε ζοριστηκα καπου:lol:
Το διαβαζα τωρα και λεω ουτε να μας βλέπανε οταν το σχεδίαζαν αυτο:D
393810
Θα γίνει κι αυτό ρε γιατί πολύ κοροιδεύετε .
Ποιος είναι ποιος όμως ?
Δεκτά μόνο αερόψυκτα με πλατίνες ...
Μπλιτς και Ντα βίντσι μη διαβάζετε εσείς καμάρια μου.
harris_x
09/03/2018, 12:29
καθε χαλαρη βολτα μα καθε χαλαρη ~!!!!
πήρες απουσία :mad:
Θα γίνει κι αυτό ρε γιατί πολύ κοροιδεύετε .
Ποιος είναι ποιος όμως ?
Δεκτά μόνο αερόψυκτα με πλατίνες ...
Μπλιτς και Ντα βίντσι μη διαβάζετε εσείς καμάρια μου.
Πλατίνες; Περισσεύουν κάτι καρβουνάκια απο το θυμιατό της μάνας μου αν θες.
Ούτε ένα δερμάτινο μπουφάν και περνιέστε και για σκληρά αγόRRια;
harris_x
09/03/2018, 12:31
πηγαίναμε με τουριστικό ρυθμό αφού...
GiorgosLa
09/03/2018, 12:32
393810
Ο όρθιος ποιος είναι? Ο Τόνις Σφήνος? :)
o_gavros
09/03/2018, 13:19
ο τζεγκινς χαν (https://www.youtube.com/watch?v=re4uXnqjoxk) :D
caesarsk
09/03/2018, 13:24
Εγώ όχι. Ήμουν το gay αγορι της παρέας. Οι άλλοι μαρσαραν στο φανάρι στην εκκίνηση και εγώ ρύθμιζε την θετμοκρασια στα θερμαινόμενα γκριπ και σέλα γιατί ζεσταινόταν ο κωλος μου πολύ.
Εγώ όχι. Ήμουν το gay αγορι της παρέας. Οι άλλοι μαρσαραν στο φανάρι στην εκκίνηση και εγώ ρύθμιζε την θετμοκρασια στα θερμαινόμενα γκριλ και σέλα γιατί ζεσταινόταν ο κωλος μου πολύ.
Gay-κοιλιόδουλε...
Akalestos
09/03/2018, 15:47
Πειτε και στη φωτο ποιος ειναι ποιος για μας τους νεοπες να σας μαθαινουμε!! Αν κ τον ψηλο τον καταλαβα ειναι ο Caesarsk ο bmwdakias!!
Ο πιο γαμάτος είμαι εγώ.
Γενικά, και εκτός φωτογραφίας.
caesarsk
09/03/2018, 16:48
Πειτε και στη φωτο ποιος ειναι ποιος για μας τους νεοπες να σας μαθαινουμε!! Αν κ τον ψηλο τον καταλαβα ειναι ο Caesarsk ο bmwdakias!!
Βmwδάκιας είσαι και φαίνεσαι Α-μηχανε
caesarsk
09/03/2018, 16:49
Ο πιο γαμάτος είμαι εγώ.
Γενικά, και εκτός φωτογραφίας.
Δεν σε ειδα να στηνεσαι πουθενα...ο teos καποια στιγμη στηθηκε στην μηχανη...ειδες πηρε τα απαραιτητα χαδια του μετα
caesarsk
09/03/2018, 16:56
Φωτό απο το burgerαδικο
393818
Κλαίω με την ακρίβεια.
Έπρεπε να βάλεις και ονόματα από κάτω. :lol:
caesarsk
09/03/2018, 17:03
Κλαίω με την ακρίβεια.
Έπρεπε να βάλεις και ονόματα από κάτω. :lol:
Απο Αριστερά προς τα δεξια οι μοτοσυκλέτες
Hornet - Cbr - Vfr - MT
Triumf και BMW δεν ασχολουνται...καποια στιγμη μιλουσαν πανω στην μηχανη στα λιμανακια πηγαινοντας διπλα διπλα
harris_x
09/03/2018, 17:14
Απο Αριστερά προς τα δεξια οι μοτοσυκλέτες
Hornet - Cbr - Vfr - MT
Triumf και BMW δεν ασχολουνται...καποια στιγμη μιλουσαν πανω στην μηχανη στα λιμανακια πηγαινοντας διπλα διπλα
:eek: βρε αλήτη, δεν ντρέπεσαι να με διαβάλλεις κατ' αυτό τον τρόπο;
caesarsk
09/03/2018, 17:17
:eek: βρε αλήτη, δεν ντρέπεσαι να με διαβάλλεις κατ' αυτό τον τρόπο;
αφου πηγαιναμε τουριστικα...θυμασαι που συζητουσαμε για τις θερμαινομενες σελες μας;
harris_x
09/03/2018, 17:19
αφου πηγαιναμε τουριστικα...θυμασαι που συζητουσαμε για τις θερμαινομενες σελες μας;
393819
ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΕΛΑ ΤΟ DAYTONA;;;;;;
393819
Κατά τον καίσαρα έχει και f στο τέλος...
Akalestos
09/03/2018, 18:30
Βmwδάκιας είσαι και φαίνεσαι Α-μηχανε
Bmw δεν εχεις η κανω λαθος? Εξου και το "bmwdakias" αλλωστε το Bmwdakias δεν ειναι βρισια :D
Εγω αστα αμηχανος οντως
caesarsk
09/03/2018, 18:32
Bmw δεν εχεις η κανω λαθος? Εξου και το "bmwdakias" αλλωστε το Bmwdakias δεν ειναι βρισια :D
Εγω αστα αμηχανος οντως
Και όμως είναι!!!!
Akalestos
09/03/2018, 18:35
Και όμως είναι!!!!
Δεν επιμενω για να το λες ακουω κ σεβομαι :rolleyes:
Και καλά κάνεις γιατί σαν φρέσκο μέλος που είσαι έμαθα ότι θα αρχίσουν τα τεστ μύησης στις βόλτες ξανα από τον τύπο με το καράβι πιο πάνω....:D
Akalestos
09/03/2018, 18:55
Τεστ μυησης???
393820
caesarsk
09/03/2018, 19:43
Τελετές...η σωστή εκφραση
harris_x
09/03/2018, 21:28
Τελετές...η σωστή εκφραση
Σοφ, βάλε σε τάξη τον αυθαδη νεανια... :tooth:
Akalestos
09/03/2018, 21:43
Τελετες μυησης moto.gr για νεους!!! :bawl:
393826
:lol::D:bawl:
caesarsk
09/03/2018, 21:47
Σοφ, βάλε σε τάξη τον αυθαδη νεανια... :tooth:
Ευθύνη του αντμιν
harris_x
09/03/2018, 21:50
Ευθύνη του αντμιν
Σώθηκες , είναι μακρυά.... ανέλαβε εσύ, να δούμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για τον βάλουμε στον ίσιο δρόμο...
393819
εξαρταται τι εχεις φαει πριν καβαλησεις...
harris_x
09/03/2018, 22:33
:lol::lol::lol:
caesarsk
10/03/2018, 09:35
Εκλαψα
caesarsk
10/03/2018, 09:36
Σώθηκες , είναι μακρυά.... ανέλαβε εσύ, να δούμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε για τον βάλουμε στον ίσιο δρόμο...
Αυτός που μοίραζε τα Δωρα τότε.