Σύνδεση

View Full Version : Πλαίσιο μηχανης

Fogeo93
24/03/2018, 09:21
Καλημέρα παιδιά... Μου έχει έρθει ολοκαίνουριο πλαίσιο από εξωτερικό.. Στο υπουργείο δεν μου χτυπάνε καινούριο αριθμό γιατί πέρασε η 10ετια από την ημέρα κατασκευής της μηχανής. Υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που να χτυπάει αριθμούς? Ξέρω παράνομο είναι αλλά δεν είναι δυνατόν να λέει το υπουργείο φτιάξε το σπασμένο πλαίσιο αλλιώς πέτα τη μηχανή. 400 ευρώ κάνει το φτιάξιμο.

gasto
24/03/2018, 09:50
Καλημέρα παιδιά... Μου έχει έρθει ολοκαίνουριο πλαίσιο από εξωτερικό.. Στο υπουργείο δεν μου χτυπάνε καινούριο αριθμό γιατί πέρασε η 10ετια από την ημέρα κατασκευής της μηχανής. Υπάρχει κάποιος στην Αθήνα που να χτυπάει αριθμούς? Ξέρω παράνομο είναι αλλά δεν είναι δυνατόν να λέει το υπουργείο φτιάξε το σπασμένο πλαίσιο αλλιώς πέτα τη μηχανή. 400 ευρώ κάνει το φτιάξιμο.

και περιμενεις απο ενα φορουμ δημοσια να παρεις απαντηση?

daz
24/03/2018, 11:48
Ότι και να κάνεις με το καινούριο μη πετάξεις το παλιό!

stefanos
24/03/2018, 12:01
δεν είναι δυνατόν να λέει το υπουργείο φτιάξε το σπασμένο πλαίσιο αλλιώς πέτα τη μηχανή.

Δηλαδή εάν πάμε ΚΤΕΟ με κολλημένο πλαίσιο μετά από τράκο μας περνάει?:confused:

gasto
24/03/2018, 18:12
Δηλαδή εάν πάμε ΚΤΕΟ με κολλημένο πλαίσιο μετά από τράκο μας περνάει?:confused:

υπαρχει κτεο που σε κοβει γενικοτερα?:D

Fogeo93
24/03/2018, 18:16
Kαλα ναι τι ψαχνω σε φορουμ οταν κατι ειναι παρανομο... ισχυει το παλιο δεν θα το πεταξω

ptc
24/03/2018, 19:12
και περιμενεις απο ενα φορουμ δημοσια να παρεις απαντηση?

Υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα.

telegonos
24/03/2018, 22:02

Ρώτα σε 2-3 συνεργεία. Κάποιος θα ξέρει να σου προτείνει κάποιον. Συνήθως -να σε βοηθήσω λίγο χωρίς να πω ονόματα- τέτοια υπηρεσία έχουν οι καλιμπράδες.

Εναλλακτικά, μπορείς να βρεις πόντες στο εμπόριο, και να το χτυπήσεις μόνος σου.

Vice
26/03/2018, 12:09
Δηλαδη με την ισχύουσα νομοθεσία αν τρακάρεις με μηχανή δεκαετίας και αρπάξει πλαίσιο την πετάς;

typhoon
26/03/2018, 13:38
Απαγορεύει η νομοθεσία να χτυπήσεις τα νούμερα που είχες στο καινούργιο πλαίσιο

Ανόητο δυστυχώς, αλλά έτσι είναι

MAIK72
26/03/2018, 13:55
Και να πάρεις πόντες θα είναι τα ίδια γράμματα ??Μάλλον όχι. Και να κόψεις τον λαιμό και να τον κολλήσεις θα φαίνεται η κόλληση στο σκελετό ότι δεν είναι εργοστασιακή. Μια φορά να σε σταματήσουν και το ελέγξουν καλά θα το δουν αμέσως

Vice
26/03/2018, 15:40
Αυτά μονο στην Ελλάδα γίνονται. Με στόχο να αποτρέψουν κάποιες εγκληματικές πράξεις, δυσκολευουν την ζωή των νόμιμων.

bulmont
26/03/2018, 17:09
Αυτά μονο στην Ελλάδα γίνονται. Με στόχο να αποτρέψουν κάποιες εγκληματικές πράξεις, δυσκολευουν την ζωή των νόμιμων.

Ε, ναι............γι' αυτό δεν κλέβει κανείς δίκυκλα στην Ελλάδα......................

doctoras
26/03/2018, 18:22
Για πιο λογο ρε παιδια μηπως πρεπει να ρωτησεις περαιτέρω το συγκοινωνιών, δηλαδη εαν εχεις ολα τα εγγραφα που αποδεικνύει το ιστορικο π.χ. την αναφορα τροχαιου με την εκθεση του πραγματογνώμονα και την απόδειξη αγορας του πλαισιου δε θα μπορεις να το νομιμοποιήσεις στο συγκοινωνιών? Η να εισαι καλυμμένος σε πιθανούς ελέγχους κτεο αστυνομίας?

TsoliasGR
01/04/2018, 11:56
Έχεις απόδειξη αγοράς για το συγκεκριμένο πλαίσιο?
Εάν έχεις δες αν μπορείς να τη δηλώσεις ως νεα μοτοσυκλέτα με τα πράματα απο την άλλη μιας και λειτουργούν σωστά.βγάζεις απο την μια και βάζεις απο τν άλλη και δηλώνεις οτι το μοτέρ θα μπεί σε αυτό το πλαίσιο μιας και έχεις έγγραφα που αποδικνύουν την κυριότητα σου.