View Full Version : BMW HP2 Enduro
Αυτό παίδες τι φάση είναι; https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12773552/
Δεν είναι κομμάτι ακριβό για 13 ετών μηχανάκι; (δεν είναι αστεία αλλά που να το βάλω; )
Δεν είναι κομμάτι ακριβό για 13 ετών μηχανάκι; (δεν είναι αστεία αλλά που να το βάλω; )
Νομίζω δίνει άλλα 3 μηχανάκια μαζί.
Ούτε που το ήξερα το μοντέλο. Όλα τα κακά του GS (όγκος, βάρος, κόστος, bmw) χωρίς κανένα από τα καλά (άνεση, ταξιδιωτική ικανότητα, καφετεριακή αναγνωρισιμότητα).
Μπορεί να ήθελε να γράψει 5000 και να μπερδεύτηκε μωρέ.
thunder ace
26/03/2018, 14:59
Οχι, απο οταν βγηκε θυμαμαι ηταν πανακριβο.
Περασαν 13 χρονια!!!!!!!
Παντως οι 5 πρωτες φωτο στην αγγελια ειναι καταπληκτικες
Παντως οι 5 πρωτες φωτο στην αγγελια ειναι καταπληκτικες
Ποιες; Σε όλες ένα μπεμβέ βλέπω μέσα.
thunder ace
26/03/2018, 15:54
Εμ..τι να σου κανω..δεν εισαι ρομαντικος.
sapila racing
26/03/2018, 15:57
Ειναι ενα enduro μηχανακι με 175 κιλά βάρος και 105 ιππους στον τροχό στις 7000 και ροπή 11 κιλά στις 5500. Με το GS δεν έχει καμμία σχέση βασικά εκτός απο την τιμη.
Οποιος εχει χερια κανει θαυματα με αυτο το πράγμα. Για την καφετερια δεν κανει!
Οι Γερμανοί είχαν το θράσος να κατεβασουν και ομάδα στο erzberg με HP2.
https://youtu.be/hvVMX-QfvTY
Επίσης όσο και να γελάνε κάποιοι άσχετοι η τιμή είναι λογική και το έχει βάλει κι εξω κι αυτός φυσικά αγγελία.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=HP2+ENDURO&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=PS&scopeId=MB&usage=USED
devil's animal
26/03/2018, 16:21
Που είναι αυτή η ψυχή, ο jasondakar ??να τους εξηγήσει τι κάνει το hp2 και να ράψει 2-3 κόστουμακια στα γατάκια με τα mt...
Που είναι αυτή η ψυχή, ο jasondakar ??να τους εξηγήσει τι κάνει το hp2 και να ράψει 2-3 κόστουμακια στα γατάκια με τα mt...
Ένα μηχανάκι των 25 χιλιάρικων θα ράψει κοστούμι σε ένα των 6; ΟΥΑΟΥ, έχω εντυπωσιαστεί! Πάω να το κλείσω, πριν με προλάβει κάνας άλλος! :lol:
lykourgi
26/03/2018, 16:30
Ειναι ενα enduro μηχανακι με 175 κιλά βάρος και 105 ιππους στον τροχό στις 7000 και ροπή 11 κιλά στις 5500. Με το GS δεν έχει καμμία σχέση βασικά εκτός απο την τιμη.
Επίσης όσο και να γελάνε κάποιοι άσχετοι η τιμή είναι λογική και το έχει βάλει κι εξω κι αυτός φυσικά αγγελία.
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=HP2+ENDURO&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=PS&scopeId=MB&usage=USED
Εκτός από τα παραπάνω πολύ σωστά σχόλια, ας μην ξεχνάμε ότι πουλήθηκαν πολύ λίγα κομμάτια, γεγονός που ανεβάζει κι άλλο την τιμή.
Πχ το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό στο car.gr, αυτή τη στιγμή.
Το μοτέρ του GS δεν είναι αυτό ρε παιδιά, λάθος βλέπω;
Όπως ήδη έγραψα δεν το γνώριζα το μοντέλο, αλλά μου έκανε εντύπωση το "καμμία σχέση" του sapila.
Άρα μιλάμε για ένα μηχανάκι με ελάχιστες πωλήσεις που πουλιέται ως συλλεκτικό απ'ό,τι καταλαβαίνω. OΚ , mea culpa.
devil's animal
26/03/2018, 18:40
Ένα μηχανάκι των 25 χιλιάρικων θα ράψει κοστούμι σε ένα των 6; ΟΥΑΟΥ, έχω εντυπωσιαστεί! Πάω να το κλείσω, πριν με προλάβει κάνας άλλος! :lol:
ααα, τώρα βάζεις το χρηματικό στην μέση...
Πρώτα κράζεις και μετά "άα, αυτό είναι πιο ακριβό απ'το δικό μου...δεν παίζω"...λολ λέμε...:lol:
Και πλέον το 07 κάνει 7000+...:evil:
Τα πάντα κρίνονται με βάση την τιμή τους και την κατηγορία τους. Από την τιμή δεν ξεκίνησε το θέμα άλλωστε;
Το σύνολο κράζω. Αν είχε μέχρι 3 χιλιάρικα, θα έκανε μια χαρά πωλήσεις, θα διακρινόταν στα πιο δύσκολα εντούρο πρωταθλήματα. :lol:
DoctoR_k6
26/03/2018, 19:00
Ένα HP2 megamoto πάντως δεν θα με χαλαγε...
gior-gos
26/03/2018, 19:15
Ηταν και καλα ανταγωνιστες με το super enduro. Το super enduro (https://www.car.gr/12787692-ktm-950-super-enduro-r-lc8) ομως ειναι "πιο" σε ολα του.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/03/2018, 22:35
Ηταν και καλα ανταγωνιστες με το super enduro. Το super enduro (https://www.car.gr/12787692-ktm-950-super-enduro-r-lc8) ομως ειναι "πιο" σε ολα του.
Ετυχε να βρεθω σε βολτα που ειχαν και τα 2 μηχανακια.Και το 950 και το hp.Το hp το ειχε ενας τυπος που ηταν σαν να οδηγουσε το παπακι του.Σουζες παντου.Εγω ειχα ενα ντιαρ 350 και στη κυριολεξια σκαρφαλωναμε ενα βουνο.Εκει που ανε βηκε αυτος εγω δεν πηγαινα με τιποτα.Το μηχανακι εχει απιστευτες δυνατοτητες και οντος κανει αυτο που λεει.Ειναι εντουρο.Αρκει βεβαια αυτος που το οδηγαει οπος ειπε και οσαπιλα παραπανω να εχει χερια.
Αυτός ο ίδιος με τα χέρια θα πάει 3 φορές πιο μακριά, με το ένα χέρι στην τσέπη και σταυροπόδι, με ένα πραγματικό εντούρο μηχανάκι, που κοστίζει τα μισά λεφτά. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια. Αν έχεις χέρια και με Χάρλεϊ πας στο βουνό. Αυτό δεν κάνει τις Χάρλεϊ εντούρο. Ή καλά μηχανάκια.
Και δεν ξέρω τι εννοεί ο σπαρίλας "175 κιλά". Το μηχανάκι είναι κοντά στα 200 κιλά. Εκτός αν το κουβαλάς στον ώμο, οπότε μπορεί να είναι και 175.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/03/2018, 22:56
Αυτός ο ίδιος με τα χέρια θα πάει 3 φορές πιο μακριά, με το ένα χέρι στην τσέπη και σταυροπόδι, με ένα πραγματικό εντούρο μηχανάκι, που κοστίζει τα μισά λεφτά. Μη λέμε συνέχεια τα ίδια. Αν έχεις χέρια και με Χάρλεϊ πας στο βουνό. Αυτό δεν κάνει τις Χάρλεϊ εντούρο. Ή καλά μηχανάκια.
Και δεν ξέρω τι εννοεί ο σπαρίλας "175 κιλά". Το μηχανάκι είναι κοντά στα 200 κιλά. Εκτός αν το κουβαλάς στον ώμο, οπότε μπορεί να είναι και 175.
Μη πιασουμε τωρα το θεμα κοστους γιατι δε θα βγαλουμε ακρη.Αυτος που περνει ενα μηχανακι 20 χιλιαρικα το κανει για πολους λογους.Ο πιο βασιμος ειναι γιατι μπορει.Και σενα το μτ κανει 8 χιλιαρικα και μπορει να κανει την ιδια δουλεια με ενα παλιο γυμνο του χιλιαρικου.:)
Ησος δε το εχεις δει απο κοντα και σε βολτα.Δε λεω οτι το συμπαθω(δε μου αρεσουν οι boxer κοινητηρες αισθητικα)αλλα το μηχανακι ειναι εντουρο.Δεν ειναι ουτε χαρλει ουτε περναει απλα χωματοδρομους.Αντιθετως τους καταπινει και βγαζει γουστα.Δε μπορει να το βαζουν στο esberg rodeo και συ ρε μπλιτζ να μη το λες εντουρο.Κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω απο εμας ε???:wave2:
:lol:
Βρε ποντικα αντιλογίας..:lol:
Το hp2 δεν βγήκε για να αντικαταστήσει τα καθαρόαιμα ελαφριά εντουρο ,ούτε και να τα νικήσει φυσικά.
Βγήκε για να δείξει ότι μια μηχανή 1000+ κυβικών , 100+ίππων και 200 κιλών μπορεί να κάνει ανταγωνιστικό εντουρο.
Και το συγκεκριμένο μπορούσε.
Τώρα, γιατί υπήρχε αυτή η ανάγκη...γιατί μπορούσαν στην BMW..:lol:
Για να τα κάνει αυτά βέβαια,είχε αρκετές και σοβαρές διαφορές με τα απλά gs ,και φυσικά μεγάλο κόστος.
Για αυτό έγινε limited edition , συλλεκτικό, μόνο για γνωστές κλπ
Να ζούμε να το θυμόμαστε..:lol:
Μη πιασουμε τωρα το θεμα κοστους γιατι δε θα βγαλουμε ακρη.Αυτος που περνει ενα μηχανακι 20 χιλιαρικα το κανει για πολους λογους.Ο πιο βασιμος ειναι γιατι μπορει.Και σενα το μτ κανει 8 χιλιαρικα και μπορει να κανει την ιδια δουλεια με ενα παλιο γυμνο του χιλιαρικου.:)
Ησος δε το εχεις δει απο κοντα και σε βολτα.Δε λεω οτι το συμπαθω(δε μου αρεσουν οι boxer κοινητηρες αισθητικα)αλλα το μηχανακι ειναι εντουρο.Δεν ειναι ουτε χαρλει ουτε περναει απλα χωματοδρομους.Αντιθετως τους καταπινει και βγαζει γουστα.Δε μπορει να το βαζουν στο esberg rodeo και συ ρε μπλιτζ να μη το λες εντουρο.Κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω απο εμας ε???:wave2:
Σχετικά με το οικονομικό, όχι, κανένα παλιό γυμνό του χιλιάρικου δεν μπορεί να είναι το ίδιο με ένα καινούριο μηχανάκι, οπότε θα προσποιηθώ ότι δεν το είπες ποτέ.
Τι θέση πήρε στο Erzberg; Πόσους αγώνες έχει κερδίσει η μπεμβέ στο rodeo; :lol: Θα σου πω εγώ. 0. Κι εγώ μπορώ να πάω με το ΜΤ και να έχω την ίδια ακριβώς επιτυχία. Σβηστό κιόλας, τα ίδια θα καταφέρω. :lol:
Βρε ποντικα αντιλογίας..:lol:
Το hp2 δεν βγήκε για να αντικαταστήσει τα καθαρόαιμα ελαφριά εντουρο ,ούτε και να τα νικήσει φυσικά.
Βγήκε για να δείξει ότι μια μηχανή 1000+ κυβικών , 100+ίππων και 200 κιλών μπορεί να κάνει ανταγωνιστικό εντουρο.
Και το συγκεκριμένο μπορούσε.
Τώρα, γιατί υπήρχε αυτή η ανάγκη...γιατί μπορούσαν στην BMW..:lol:
Για να τα κάνει αυτά βέβαια,είχε αρκετές και σοβαρές διαφορές με τα απλά gs ,και φυσικά μεγάλο κόστος.
Για αυτό έγινε limited edition , συλλεκτικό, μόνο για γνωστές κλπ
Να ζούμε να το θυμόμαστε..:lol:
Το μηχανάκι γράφει "Enduro" στο όνομα. Το τι, πώς, γιατί, με απασχολεί ελάχιστα. Διαφημίζεται ως εντούρο, αν δεν μπορεί να κρατηθεί δίπλα σε ΚΤΜ και Berg, στις κορυφές του Karakoram, είναι κακό.
:p
Σχετικά με το οικονομικό, όχι, κανένα παλιό γυμνό του χιλιάρικου δεν μπορεί να είναι το ίδιο, οπότε θα προσποιηθώ ότι δεν το είπες ποτέ.
Τι θέση πήρε στο Erzberg; Πόσους αγώνες έχει κερδίσει η μπεμβέ στο rodeo; :lol: Θα σου πω εγώ. 0. Κι εγώ μπορώ να πάω με το ΜΤ και να έχω την ίδια ακριβώς επιτυχία. Σβηστό κιόλας, τα ίδια θα καταφέρω. :lol:
Το μηχανάκι γράφει "Enduro" στο όνομα. Το τι, πώς, γιατί, με απασχολεί ελάχιστα. Διαφημίζεται ως εντούρο, αν δεν μπορεί να κρατηθεί δίπλα σε ΚΤΜ και Berg, στις κορυφές του Karakoram, είναι κακό.
Ναι, αλλά για το ΣΟΎΠΕΡ εντουρο της ΚΤΜ δεν λέτε τίποτα...:lol:
Αλλά τέτοιοι είστε...χειτερζ..
Υγ: στο ερτζμπεργκ η καλύτερη θέση του ήταν η 6η
Ε το παίρνω πίσω τότε. Για 6η θέση, σβηστός, ίσως χρειαστώ μια καλή κατηφόρα.
Τα ΚΤΜ εμπνέουν μόνο σεβασμό, ακόμα κι από γιαπωνεζόφιλους.
Ε το παίρνω πίσω τότε. Για 6η θέση, σβηστός, ίσως χρειαστώ μια καλή κατηφόρα.
Τα ΚΤΜ εμπνέουν μόνο σεβασμό, ακόμα κι από γιαπωνεζόφιλους.
Πάντως, όντως ήταν πολύ περίεργο μηχάνημα..
Πανάκριβο.. τότε, αν θυμάμαι καλά ,ήταν αρκετά παραπάνω και από την φουλ κομπλέ έκδοση του gs adv.
Σπαρτιατικό. Χωρις Abs , όργανα, ζελατίνες, υποπλαίσια για βαλίτσες κλπ.
Χωρίς τελελε μπροστά, αλλά με usd wp. Και πίσω παραλε αλλά χωρίς λάδι για μείωση βάρους.
Πιο πολύ θα του ταίριαζε να ήταν μια μοναδική κατασκευή ενός βελτιωτικου οίκου παρά ένα μηχανάκι παραγωγής.
Από συλλεκτικής άποψης, μάλλον έχει ,και στο μέλλον περισσότερη, αξία
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/03/2018, 05:51
Σχετικά με το οικονομικό, όχι, κανένα παλιό γυμνό του χιλιάρικου δεν μπορεί να είναι το ίδιο με ένα καινούριο μηχανάκι, οπότε θα προσποιηθώ ότι δεν το είπες ποτέ.
Δεν ειπα οτι ειναι ιδιο ενα παλιο με ενα καινουριο μηχανακη.Ειπα οτι μπορει να κανει την ιδια δουλεια.Σου παραδιγματιζω.Εχεις το r1 και εχω ενα fzr 1000 exup. καλοδιατηρημενο.Μια χαρα θα παμε βολτα μαζι.Και εγω θα στριψω οπος εσυ και θα ειμαι αξιος αντιπαλος σου.
Εχεις το Σουπερ τενερε 660 και εχω το τενερε 660 του 90.Μια χαρα θα κανουμε χωμα και οι 2.Θα πεξουμε μαζι και θα σταθω διπλα σου.
Ξερω οτι ειμαι υπερβολικος στα παραπανω.Δε πεταω στα συνεφα ουτε κοιμαμε τον υπνο του δικαιου.Ενα παλιο μηχανακι ειναι παλιο.Το καινουριο ειναι καινουριο.Απλα λεω οτι αν δεν εχεις να σκασεις 10 χιλιαρικα μπορεις να βρεις με πολυ λιγα λεφτα ενα οχημα που θα φτανει τις δυνατοτητες του οχηματος που ηθελες να αγορασεις καινουριο.Αν ειχα και εγω λεφτα σιγουρα θα επερνα κατι αλλο και οχι μια μηχανη 20αετιας που εχω τωρα.
Το συγκεκρινένο HP2 το ξέρω πολύ καλά, είναι "αδούλευτο" και τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά. Είναι πια πολύ δύσκολο να βρεις τόσο καθαρό hp2.
Δεν ειπα οτι ειναι ιδιο ενα παλιο με ενα καινουριο μηχανακη.Ειπα οτι μπορει να κανει την ιδια δουλεια.Σου παραδιγματιζω.Εχεις το r1 και εχω ενα fzr 1000 exup. καλοδιατηρημενο.Μια χαρα θα παμε βολτα μαζι.Και εγω θα στριψω οπος εσυ και θα ειμαι αξιος αντιπαλος σου.
Εχεις το Σουπερ τενερε 660 και εχω το τενερε 660 του 90.Μια χαρα θα κανουμε χωμα και οι 2.Θα πεξουμε μαζι και θα σταθω διπλα σου.
Ξερω οτι ειμαι υπερβολικος στα παραπανω.Δε πεταω στα συνεφα ουτε κοιμαμε τον υπνο του δικαιου.Ενα παλιο μηχανακι ειναι παλιο.Το καινουριο ειναι καινουριο.Απλα λεω οτι αν δεν εχεις να σκασεις 10 χιλιαρικα μπορεις να βρεις με πολυ λιγα λεφτα ενα οχημα που θα φτανει τις δυνατοτητες του οχηματος που ηθελες να αγορασεις καινουριο.Αν ειχα και εγω λεφτα σιγουρα θα επερνα κατι αλλο και οχι μια μηχανη 20αετιας που εχω τωρα.
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις, όπως τα γράφεις.
Αλλά είσαι εκτός θέματος. Εδώ κράζουμε τα μπεμβέ.
Είναι πια πολύ δύσκολο να βρεις τόσο καθαρό hp2.
Ε ναι, όλα τα υπόλοιπα είναι λασπωμένα μέχρι τις μανέτες, με τόσο εντούρο. :lol:
Σόρι, είμαι ασυγκράτητος. Κάποιος να με μπανάρει.
Δε θα σταθεις ποτε και πουθενα πρωτον γιατι ο πλίτσερ ειναι πιλοταρα και οδηγαει το mt και οτι αλλο του δωσεις σαν f16........:smokin:
394415
Και δεύτερον και ας το δουμε σοβαρα(λεμε τωρα)που δε γινεται αλλα.. αρα αν καταλαβα καλα αν εγω εχω στα χερια μου ενα R1 2017 και εσυ ενα FZR 1000 EXUP οπως λες και θεωρεις οτι σε μια ''γρηγορη βολτα'' (λεμε και καμια μαλακια) θα εισαι διπλα μου.....χμμμ μισο...
.
.
.:bawl::roflmao:
Ρημαδες εταιριες μας εχετε ταράξει στο μαρκετινγκ τελικα...τσαμπα τοση μελετη και αλλαγές στα μηχανάκια τα τελευταία 20 χρονιά...ολα ηταν ενα ψεμα...:p
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/03/2018, 10:03
Δε θα σταθεις ποτε και πουθενα πρωτον γιατι ο πλίτσερ ειναι πιλοταρα και οδηγαει το mt και οτι αλλο του δωσεις σαν f16........:smokin:
394415
Και δεύτερον και ας το δουμε σοβαρα(λεμε τωρα)που δε γινεται αλλα.. αρα αν καταλαβα καλα αν εγω εχω στα χερια μου ενα R1 2017 και εσυ ενα FZR 1000 EXUP οπως λες και θεωρεις οτι σε μια ''γρηγορη βολτα'' (λεμε και καμια μαλακια) θα εισαι διπλα μου.....χμμμ μισο...
.
.
.:bawl::roflmao:
Ρημαδες εταιριες μας εχετε ταράξει στο μαρκετινγκ τελικα...τσαμπα τοση μελετη και αλλαγές στα μηχανάκια τα τελευταία 20 χρονιά...ολα ηταν ενα ψεμα...:p
Ε τι να σου πει κανης τωρα...:lol::lol:
Ε τι να σου πει κανης τωρα...:lol::lol:
394416
Θαύμα!
Θαύμα!
394416
Θαύμα!
Θαύμα!
:a23::roflmao::roflmao:
Αρκετα καλο μηχανημα με εντελως χαλια πηρουνια (απο xchallenge) και αντιστοιχως χαλια αμορτισερ (η χαζομαρα της continental με αερα αντι για ελατηριο και λαδι).
Αρκετα καλο μηχανημα με εντελως χαλια πηρουνια (απο xchallenge) και αντιστοιχως χαλια αμορτισερ (η χαζομαρα της continental με αερα αντι για ελατηριο και λαδι).
Ένας κινητήρας από GS τεχνολογίας 1821, χωρίς αναρτήσεις, και το είπαν HP2 (high Performance) και ζητούσαν (και ζητάνε) το χωράφι το ποτιστικό και ένα νεφρό.
ΟΚ.
Μη γίνεσαι εριστικός. Οι άνθρωποι ξήλωσαν όργανα, υποπλαίσιο, στράγγισαν λάδια, άφησαν μόνο πλαίσιο και ρόδες για να φτάσουν το μηχανάκι να είναι σχεδόν πούπουλο στα.... ~200 κιλά, ώστε να μπορεί να κυριαρχεί στα πιο δύσκολα ράλι, με τον κινητήρα επιδόσεων των 100+ ίππων (!!!!!!) από μόλις 1200cc.
Oh wait.
taisteal
27/03/2018, 13:02
Μη γίνεσαι εριστικός. Οι άνθρωποι ξήλωσαν όργανα, υποπλαίσιο, στράγγισαν λάδια, άφησαν μόνο πλαίσιο και ρόδες για να φτάσουν το μηχανάκι να είναι σχεδόν πούπουλο στα.... ~200 κιλά, ώστε να μπορεί να κυριαρχεί στα πιο δύσκολα ράλι, με τον κινητήρα επιδόσεων των 100+ ίππων (!!!!!!) από μόλις 1200cc.
Oh wait.
Κράζεις;;
Θαυμάζεις..
:lol::lol:
Άντε τώρα να βγάλω άκρη (και να ψωνίσω :bawl: ) με τέτοιες διιστάμενες απόψεις. :lol:
Είναι πάντως είναι όμορφο και ως είθισται πάντα πληρώνεις την διαφορετικότητα και σπανιότητα.
Άντε τώρα να βγάλω άκρη (και να ψωνίσω :bawl: ) με τέτοιες διιστάμενες απόψεις. :lol:
Είναι πάντως είναι όμορφο και ως είθισται πάντα πληρώνεις την διαφορετικότητα και σπανιότητα.
Φευ.... ε ρπμ τι με βάζεις να πω....
Πάρε ένα Κατάνα καλύτερα. :tooth:
Φευ.... ε ρπμ τι με βάζεις να πω....
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152513&p=2926633&viewfull=1#post2926633
Θα το ματιάξουμε το κακόμοιρο και θα κόψει καπίστρι στο τέλος :lol:
Έχω την τύχη να μπορώ να το θαυμάζω οπτικά όταν περνώ απ' τη γειτονιά :D
Θα το ματιάξουμε το κακόμοιρο και θα κόψει καπίστρι στο τέλος :lol:
Έχω την τύχη να μπορώ να το θαυμάζω οπτικά όταν περνώ απ' τη γειτονιά :D
Ρε θα κλείσω στόματα λέμε ,σύντομα...
devil's animal
27/03/2018, 14:02
Ρε θα κλείσω στόματα λέμε ,σύντομα...
θες να σε βοηθησω με το φοκο που θα βαλεις στο δικο σου?:p
μονο ετσι θα κλεισουν τα στοματα και θα παψουν να ειρωνευονται...
αντικειμενικα τωρα, σκραπ δεν μπορεις να το κανεις...εβγαινε ετσι σε εργοστασιακη μορφη....
αρα τι μενει?? η εξαϋλωση...
λεγε να φερω στουπι και βενζινη (οχι πολυ ομως μην παει και χαμενη..εχει 1,5€ το λιτρο)?
θες να σε βοηθησω με το φοκο που θα βαλεις στο δικο σου?:p
μονο ετσι θα κλεισουν τα στοματα και θα παψουν να ειρωνευονται...
αντικειμενικα τωρα, σκραπ δεν μπορεις να το κανεις...εβγαινε ετσι σε εργοστασιακη μορφη....
αρα τι μενει?? η εξαϋλωση...
λεγε να φερω στουπι και βενζινη (οχι πολυ ομως μην παει και χαμενη..εχει 1,5€ το λιτρο)?
Φέρε γκαζάκι όπως στ' αμάξι σου ρε τσίπη...
devil's animal
27/03/2018, 14:13
αα, εσυ θες να γινει φαντασμαγορικο σοου...τοσο αχτι το εχεις το ρδελο σου...
ενταξει λοιπον θα φερω μια φιαλη προπανιο...θα το κανουμε με την μεθοδο των ΑΤΜ...θα το βαλουμε με σωληνα απο την εξατμιση για να παει καλα μεσα (οπως επλυνε ο οριζοντας την δικια του) και μετα φοκο...
θα φτασει στρατοσφαιρα λεμε το ασχημοπαπο...
θα παρει αυτο που του αξιζει, στο υποσχομαι...:evil:
taisteal
27/03/2018, 14:15
Πείτε μέρος και ώρα
Ένας κινητήρας από GS τεχνολογίας 1821, χωρίς αναρτήσεις, και το είπαν HP2 (high Performance) και ζητούσαν (και ζητάνε) το χωράφι το ποτιστικό και ένα νεφρό.
ΟΚ.
Μαγκια τους....τα πουλησαν ολα και ακομα και τωρα στην αμερικη γινονται αναρπαστα σε τιμες καινουργιων.
Ολο και καποιος θα το παρει αυτο της αγγελιας.
Στη μηχανολογια επιλεγεις με βαση την εφαρμογη
Η bmw εχει εναν κινητηρα για 15 διαφορετικες κατηγοριες και χρησεις και φυσικα οοοολα της τα μοντελα ειναι κορυφαια παντου οποτε και πανακριβα....μ εναν κινητηρα ξαναλεω....
Στη μηχανολογια επιλεγεις με βαση την εφαρμογη
Η bmw εχει εναν κινητηρα για 15 διαφορετικες κατηγοριες και χρησεις και φυσικα οοοολα της τα μοντελα ειναι κορυφαια παντου οποτε και πανακριβα....μ εναν κινητηρα ξαναλεω....
Το μόνο κορυφαίο μηχανάκι που έχει βγάλει είναι το S1000RR κι αυτό έχει άλλο κινητήρα.
Ο επόμενος.
Να ξέρετε ότι όλοι όσοι το κράζετε θα είχατε διαφορετική άποψη αν το είχατε καβαλήσει και κάνει μερικά χιλιόμετρα με αυτό το ακριβό ρδέλο, σε όποιο τερέν επιθυμούσατε.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά μια δοκιμή θα σας έπειθε όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση.
Το μόνο κορυφαίο μηχανάκι που έχει βγάλει είναι το S1000RR κι αυτό έχει άλλο κινητήρα.
Ο επόμενος.
το ιδιο λεμε:D
ο προηγουμενος..........
Και δεν φέρνει όλο το αυτοκίνητο (λέμε τώρα) καλύτερα;;;;;;;;;;;;;;
devil's animal
27/03/2018, 16:49
Και δεν φέρνει όλο το αυτοκίνητο (λέμε τώρα) καλύτερα;;;;;;;;;;;;;;
πππφφφφ...ευκολα...
:D
μ'ενα σμπαρο 2 τρυγονια...
και θα ονομασουμε την μερα "Η καταστροφη της ασχημιας"...
αλλα θα βγαλω το συστημα του αεριου απο πανω (αυτο ειναι ακριβο και καλο:look:) ...θα κρατησω πανω ομως την 80λιτρη μπουκαλα και για εξτρα ουαου υπερθεαμα θα την εχω φουλαρισμενη...:a54::a46::a30:
πππφφφφ...ευκολα...
:D
μ'ενα σμπαρο 2 τρυγονια...
και θα ονομασουμε την μερα "Η καταστροφη της ασχημιας"...
αλλα θα βγαλω το συστημα του αεριου απο πανω (αυτο ειναι ακριβο και καλο:look:) ...θα κρατησω πανω ομως την 80λιτρη μπουκαλα και για εξτρα ουαου υπερθεαμα θα την εχω φουλαρισμενη...:a54::a46::a30:
Κοίταξε μόνο να ρθεις φαγωμένος καμάρι.
Να ξέρετε ότι όλοι όσοι το κράζετε θα είχατε διαφορετική άποψη αν το είχατε καβαλήσει και κάνει μερικά χιλιόμετρα με αυτό το ακριβό ρδέλο, σε όποιο τερέν επιθυμούσατε.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά μια δοκιμή θα σας έπειθε όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση.
Κάτι που δεν μπορουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα με ένα άλλο μοτοσακό (μτχ) φτηνότερο κατά 10.000€; ΛΟΛ ρε
Εντάξει..η αλήθεια είναι ότι το hp2 δεν μπορούσε να φτάσει τα γιαπωνέζικα μεγαονοφεντουρο της εποχής...:bawl:
394424
394425
394426
Bάλε αυτα με τις ακτίνες... Σαν το Αφρικα πχ.... Τι; Οχι;
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/03/2018, 17:23
394416
Θαύμα!
Θαύμα!
Πρεπει να ξερεις οτι τρολαρεις ενα μηχανακι που τη δεκαετια του 90 εβγαζε 156 αλογα τροχο
Bάλε αυτα με τις ακτίνες... Σαν το Αφρικα πχ.... Τι; Οχι;
Μπα ,όχι..
Το τελευταίο 750 βγήκε το 2002-3..(?) Χωρίς καμία αλλαγή από το 1997(?)
Οι Γιαπωνέζοι είχαν χάσει την πιο εμπορική κατηγορία σχεδόν 20 χρόνια.
Τους πήρε τα σωβρακα η BMW και ακόμα ψάχνουν πως θα τα πάρουν πίσω.. δύσκολο.
Η ΚΤΜ πάντα είχε να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό, αλλά μπροστά στην BMW ήταν βιοτεχνία πλεκτών στο Καματερό..
Οπότε, μπάλα μόνοι τους έπαιζαν, βγαλαν και το hp2 γιατί απλά μπορούσαν
devil's animal
27/03/2018, 17:59
Πρεπει να ξερεις οτι τρολαρεις ενα μηχανακι που τη δεκαετια του 90 εβγαζε 156 αλογα τροχο
για το fzr λες??
Μπα ,όχι..
Το τελευταίο 750 βγήκε το 2002-3..(?) Χωρίς καμία αλλαγή από το 1997(?)
Οι Γιαπωνέζοι είχαν χάσει την πιο εμπορική κατηγορία σχεδόν 20 χρόνια.
Τους πήρε τα σωβρακα η BMW και ακόμα ψάχνουν πως θα τα πάρουν πίσω.. δύσκολο.
Η ΚΤΜ πάντα είχε να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό, αλλά μπροστά στην BMW ήταν βιοτεχνία πλεκτών στο Καματερό..
Οπότε, μπάλα μόνοι τους έπαιζαν, βγαλαν και το hp2 γιατί απλά μπορούσαν
Τώρα σοβαρά; Ακόμα και το 97 ο κινητήρας ήταν πιο εξελιγμένος από την προπολεμική πομόνα των GS. Αντε οκ, να πούμε ότι το ύφασμα της σέλας του HP2 να ήταν καλύτερο.
Μαγκια τους....τα πουλησαν ολα και ακομα και τωρα στην αμερικη γινονται αναρπαστα σε τιμες καινουργιων.
Ολο και καποιος θα το παρει αυτο της αγγελιας.
Αυτό δε λέει τίποτα ρε γιατρέ και τα μεγάλα Ντουκάτι πουλιόντουσαν ΟΣΟ και να έκαναν, απλά οι 8 στους 10 πρώτοι ιδιοκτήτες στην Ελλάδα απλά τα έχουν βάλει στον κώλο τους τώρα...
Τώρα που το ξανασκέφτομαι μαγκιά και της Ντουκάτι τελικά όντως !
Τώρα σοβαρά; Ακόμα και το 97 ο κινητήρας ήταν πιο εξελιγμένος από την προπολεμική πομόνα των GS. Αντε οκ, να πούμε ότι το ύφασμα της σέλας του HP2 να ήταν καλύτερο.
Τον boxer δεν θα τον ξαναβρίσεις...τον boxer..
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/03/2018, 19:49
για το fzr λες??
Ε ναι μπρε...
devil's animal
27/03/2018, 19:57
Ε ναι μπρε...
Καλα,...αν το fzr είχε 156 άλογα τροχό τα σημερινά χιλιαρια πρέπει να έχουν πάνω από 250...
Επουδενί και για κανέναν λόγο...
Δλδ και λάθος να ήταν καλιμπραρισμενο το δυναμομετρο, 156 δεν θα έδειχνε ποτέ με ένα fzr επάνω...
Χαχαχαχαχα...άκου 156 άλογα και τροχό μάλιστα...:lol::lol:
Στο καλό σου βρε σατανά με έκανες και γέλασα...:roflmao::roflmao:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/03/2018, 20:02
Καλα,...αν το fzr είχε 156 άλογα τροχό τα σημερινά χιλιαρια πρέπει να έχουν πάνω από 250...
Επουδενί και για κανέναν λόγο...
Δλδ και λάθος να ήταν καλιμπραρισμενο το δυναμομετρο, 156 δεν θα έδειχνε ποτέ με ένα fzr επάνω...
Χαχαχαχαχα...άκου 156 άλογα και τροχό μάλιστα...:lol::lol:
Στο καλό σου βρε σατανά με έκανες και γέλασα...:roflmao::roflmao:
Δε μου αρεσει να μπαινω στο σωληνα και να ψαχνω.Ισος εχω κανει λαθος.Ξερεις ποσα ειχε???Το δεχομαι το λαθος μου
Στα σωστα χερια κανει αυτο...
https://www.youtube.com/watch?v=H2wxJrUCWoE
Δειτε μετα το 1.35΄ που ανεβαινει
Περι ορεξεως και χρηματων βεβαιως κολοκυθοπιτα.
Σιγουρα ηταν και ειναι κατι ξεχωριστο :eyepop:
devil's animal
27/03/2018, 20:10
Δε μου αρεσει να μπαινω στο σωληνα και να ψαχνω.Ισος εχω κανει λαθος.Ξερεις ποσα ειχε???Το δεχομαι το λαθος μου
Με μια πρόχειρη ματιά το πρώτο που βγήκε το 87 το έδιναν στα 135 (στρόφαλο εννοείται, έτσι) ..http://http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_fzr1000_87.htm (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_fzr1000_87.htm)
Και τα επόμενα κάπου στα 145... αισιόδοξο πολύ το ακούω αλλά οκ...https://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_fzr_1000_1995.php
Που σημαίνει 120-125 ρόδα βαριά βαριά...όσο έχουν πάνω κάτω τα σημερινά 600...
:beer::beer:
Λοιπόν γουστάρω boxer κινητήρα αλλά κόλλημα με την bmw δεν έχω, γουστάρω το 1150 μου τρελά, αλλά θα προτιμούσα να το είχαν βγάλει οι γιαπωνέζοι, όμως τότε έβγαζαν βαρκαντέρο. Στο μέλλον πολύ θα ήθελα να χτυπήσω ένα crf 1000 ή ένα 1090.
Το HP 2 τώρα, το οποίο το έχω βολτάρει είναι μηχανάρα. Εχει ενα μοτέρ με διπλούς εκκεντροφόρους και κάπου 110 αλογάκια, πολύ καλά για 2κύλινδρο με πολύ ροπή από χαμηλά και μόνο 175 κιλά. Το μοτέρ του είναι εξελιγμένο αν και μπόξερ κι ας είναι αεροελαιόψυχτο. Το μπροστινό του είναι Μαρτζόκι 45ρι φουλ ρυθμιζόμενο το οποίο δουλεύει άψογα ενω πίσω έχει ενα αμορτισέρ που προσωπικά θα το άλλαζα με ενα επώνυμο συμβατικό. Αν και με μονο δίσκο έχει φρενάρες, κόντεψα να κάνω εντο κατά λάθος (αφού εχω συνηθίσει το τελελέβερ που δεν βυθίζεται) αλλά εχουν πολύ καλή αίσθηση. Μέχρι τα 140 δεν ενοχλεί ο αέρας αλλά για παραπάνω δύσκολο γιατί είναι και πολύ ψηλό. Η σέλα του είναι φτιαγμένη για επιθετική οδήγηση αλλά είναι παράλληλα άνετη αλλά όχι θρόνος σαν του gs. Είναι σαν να οδηγάς ενα εντούρο που εχει πάρει αναβολικά και βιάγκρα μαζί.
Για κάποιον που το θέλει για μεικτή χρήση είναι από τις καλύτερες επιλογές. Πάει στο χώμα αέρα, θα μπει και σε πιο δύσκολα κομμάτια, στα στροφιλίκια είναι αντε για αφού είναι πανάλαφρο, εχει ροπή από χαμηλά και δύναμη ψηλά, εχει φρένα και άψογο κράτημα και εύκολα κερνάει τσαγάκι σε ss 600 ή 1000. Το μόνο μηχανάκι που μπορεί να θεωρηθεί ανταγωνιστής του είναι το super-enduro 950 της ΚΤΜ, που και αυτό είναι μηχανάρα αλά σε εκτέλεση α λα ΚΤΜ με ότι συνεπαγεται αυτό. Δυστυχώς οι γιαπωνέζοι παράτησαν για χρόνια την κατηγορία και τώρα προσπαθούν να ξαναμπούν.
Δεν μου έκατσε ποτέ καλά το μπροστινό φανάρι και το φτερό και φυσικά η τιμή. Όταν είχε βγει έκανε 17000, όταν τα πρώτα gs1200 είχαν 14000. Εντάξει η ΒΜW πάντα έτσι έκανε, τα μηχανάκια της καινούργια είναι πανάκριβα, υπερτιμημένα κατά τη γνώμη μου. Τέλος τον μπόξερ πρέπει να τον ζήσεις για να καταλάβεις τι παίζει. Ειδικά μηχανάκια με πιο ελεύθερη τροφοδοσία-εξαγωγή είναι απολαυστικά στα βουνά. Την τιμή του συγκεκριμένου δεν θέλω να την σχολιάσω.
Πάντως είναι ενα μηχανάκι που θα γίνει σίγουρα συλλεκτικό στο μέλλον.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/03/2018, 21:04
Με μια πρόχειρη ματιά το πρώτο που βγήκε το 87 το έδιναν στα 135 (στρόφαλο εννοείται, έτσι) ..http://http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_fzr1000_87.htm (http://www.motorcyclespecs.co.za/model/yamaha/yamaha_fzr1000_87.htm)
Και τα επόμενα κάπου στα 145... αισιόδοξο πολύ το ακούω αλλά οκ...https://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_fzr_1000_1995.php
Που σημαίνει 120-125 ρόδα βαριά βαριά...όσο έχουν πάνω κάτω τα σημερινά 600...
:beer::beer:
Πασο
Στα σωστα χερια κανει αυτο...
https://www.youtube.com/watch?v=H2wxJrUCWoE
Δειτε μετα το 1.35΄ που ανεβαινει
Περι ορεξεως και χρηματων βεβαιως κολοκυθοπιτα.
Σιγουρα ηταν και ειναι κατι ξεχωριστο :eyepop:
Ωραίο βίντεο:a013:
Οταν κυκλοφορουσα το thunderace το ειχα δυναμομετρησει 125 τροχο παντως. Ιδιο μοτερ νομιζω ειχαν.
156 βγανει το μπουσα πρωτης γενιας.
Το ολο θρεντακι θυμιζει γιατι βγηκαν πολυ πετυχημενες διαφημησεις σαν αυτη.....https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U
Και μιας και τα εχω παει βολτα και τα δυο ( με το 950 να με φιλοδωρει με καλο τραυματισμο..)
Και το hp και το σουπερ εντουρο 950 ειναι μια κατηγορια μονες τους και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μηχανακια και μονο αναμεταξυ τους μπορουν να συγκριθουν...!
Και φυσικα μονο σαν συλεκτικα τα κοιταει καποιος σημερα....!
:wave2:
Το ολο θρεντακι θυμιζει γιατι βγηκαν πολυ πετυχημενες διαφημησεις σαν αυτη.....https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U
Και μιας και τα εχω παει βολτα και τα δυο ( με το 950 να με φιλοδωρει με καλο τραυματισμο..)
Και το hp και το σουπερ εντουρο 950 ειναι μια κατηγορια μονες τους και ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ μηχανακια και μονο αναμεταξυ τους μπορουν να συγκριθουν...!
Και φυσικα μονο σαν συλεκτικα τα κοιταει καποιος σημερα....!
:wave2:
χαχαχαχα ρε συ την ίδια διαφήμιση έδειχνα μόλις τώρα σε φίλο
O Καίσαρας που είναι δεν ξέρω...
Καβάλα στ' άλογο...........
kostas_1100gs
30/03/2018, 13:12
Η μοτοσικλέτα αυτή είναι φοβερή. Είναι κάτι άλλο, μην την συκρίνετε. Χαμηλό κ βάρους, όσοι ίπποι χρειάζονται για ταξιδιωτικό εντούρο και ιδιαίτερη.
caesarsk
30/03/2018, 14:11
εχω φάει 2 κιλα ηλιοσπορους διαβάζοντας μοτοσυκλετιστές του κωλου, χθεσινα παιδάκια που σημερα εχουν δυο ρόδες, και λοιπά μαλακιστηρια να σχολιάζουν. Συνεχιστε...Είστε σε καλό δρομο.
Να σας θυμίσω μόνο, πως κανείς μας δεν παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις την εταιρείας που καβαλάμε!!!! Αν καποιος παίρνει να μου πει και μενα τι κανω λαθος 25 χρονια!!!!
taisteal
30/03/2018, 14:18
:eek::eek::eek:
Από ποια ημερομηνία και μετά δεν θεωρούμαστε χθεσινά παιδάκια
για να μπορούμε να σχολιάζουμε;;
Ποσοστά από τις εταιρίες παίρνει όποιος νομίζει ότι καβαλάει
το υπέρτατο εργαλείο και προσβάλλεται όταν ακούει το αντίθετο.
394476
kostaskk
30/03/2018, 14:37
για enduro δεν προτιμας κατι που ειναι 175 κιλα και εξεχουν 2 κυλινδρα απο το πλαι που θα βρουνε σε πετρες,βραχια-ξυλα-χωμα στο πρωτο στενο κομματι, σε εμποδια γενικα ή σε πτώση
Ναι. Επίσης δεν είναι 175 κιλά. Ίσως αν εκτός από όργανα και υποπλαίσιο, βγάλεις μοτέρ και ντεπόζιτο. Αλλά τότε μάλλον θα είναι ακόμα πιο άχρηστο. :lol:
Ναι. Επίσης δεν είναι 175 κιλά. Ίσως αν εκτός από όργανα και υποπλαίσιο, βγάλεις μοτέρ και ντεπόζιτο. Αλλά τότε μάλλον θα είναι ακόμα πιο άχρηστο. :lol:
Ταυτότητα κύριος!
kostas_1100gs
30/03/2018, 14:48
για enduro δεν προτιμας κατι που ειναι 175 κιλα και εξεχουν 2 κυλινδρα απο το πλαι που θα βρουνε σε πετρες,βραχια-ξυλα-χωμα στο πρωτο στενο κομματι, σε εμποδια γενικα ή σε πτώση
Aν απάντάς σε εμένα, μίλησα για τράβελ εντούρο.
Άντε πάλι από την αρχή...:lol:
Για το μηχανάκι, έγραψαν ο kordix και ο stoubi που και το έχουν οδηγήσει και που ξέρουν πολύ καλά τι είναι εντουρο.
Για το μηχανάκι, έγραψαν ο kordix και ο stoubi που και το έχουν οδηγήσει και που ξέρουν πολύ καλά τι είναι εντουρο.
Ο kordix που έχει ccm για τα βουνά και ο stoybi που έχει ktm, εννοείς; Έτσι, για να βάλουμε τη συζήτηση λίγο σε perspective. :p
Οι μόνοι που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το μηχανάκι είναι οι 4 κάτοχοί του.
Ο kordix που έχει ccm για τα βουνά και ο stoybi που έχει ktm, εννοείς; Έτσι, για να βάλουμε τη συζήτηση λίγο σε perspective. :p
Ναι, αυτούς εννοώ.
Διάβασε τι γράφουν .
Είναι Παρασκευή. Σιγά μη διαβάζω τι γράφουν οι άλλοι.
Είναι Παρασκευή. Σιγά μη διαβάζω τι γράφουν οι άλλοι.
Και εξαφανίστηκε στο ηλιοβασίλεμα καβάλα στο mt07...:lol:
Και εξαφανίστηκε στο ηλιοβασίλεμα καβάλα στο mt07...:lol:
394478
Πάντα ρομαντικός. :smokin:
Καίσαρας για mod και αυτόματη διαγραφή όλων των μελών-μαλακιστηρίων που δεν είναι στα -ήντα τους. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα...:p
Καίσαρας για mod και αυτόματη διαγραφή όλων των μελών-μαλακιστηρίων που δεν είναι στα -ήντα τους. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα...:p
+1.
Επίσης διαγραφή όσων δεν εκτιμούν τα μπεμβέ. Γιατί αν δεν εκτιμάς τα μπεμβέ είσαι είτε μικρός, είτε άσχετος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μιλάμε για ΤΑ εργαλεία. Τεχνολογία, επιδόσεις, καινοτομία, παγκόσμια πρωταθλήματα, όλο το πακέτο.
.
Κι ένας τάκος, κάτω απο το μοτέρ επίσης.
Κι ένας τάκος, κάτω απο το μοτέρ επίσης.
Αυτό δε χρειάζεται ρε, στηρίζεται κι έτσι. Απλά κατεβαίνεις και το αφήνεις. :lol:
basilis_k6
30/03/2018, 15:47
+1.
Επίσης διαγραφή όσων δεν εκτιμούν τα μπεμβέ. Γιατί αν δεν εκτιμάς τα μπεμβέ είσαι είτε μικρός, είτε άσχετος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μιλάμε για ΤΑ εργαλεία. Τεχνολογία, επιδόσεις, καινοτομία, παγκόσμια πρωταθλήματα, όλο το πακέτο.
όταν η μπεμβε έφτιαξε ss1000 όμως κέρασε 5 ετές τσάι στα παραγωγής μαζι με άπειρες συμμετοχές και κύπελλα σε αγώνες. όσο για τα adv της, πουλάνε σας τρελλά εδω και 20 χρόνια.
taisteal
30/03/2018, 15:53
Ναι,αφού στην αρχή τα μισά μοτερια σπάγανε...
όταν η μπεμβε έφτιαξε ss1000 όμως κέρασε 5 ετές τσάι στα παραγωγής μαζι με άπειρες συμμετοχές και κύπελλα σε αγώνες.
Ισχύει αυτό, το έγραψα και πιο πάνω. Αλλά τι σχέση έχει το s1000RR με τα μηχανάκια που φοράνε τον ίδιο κινητήρα εδώ και 90 χρόνια;
όσο για τα adv της, πουλάνε σας τρελλά εδω και 20 χρόνια.
Την δέχομαι τη σύνταξη, απλά το τρελλά κάντο τρέλα.
Adv με telelever.... :tooth:
-Ναι, Τάκη..BMW έχω..
-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
-Ναι, Τάκη..BMW έχω..
-ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
Μπα, δεν έχουμε κάποιο θέμα.
Τα ίδια λέμε για τα TDM, το Βαραντέρο κλπ
όταν η μπεμβε έφτιαξε ss1000 όμως κέρασε 5 ετές τσάι στα παραγωγής μαζι με άπειρες συμμετοχές και κύπελλα σε αγώνες. όσο για τα adv της, πουλάνε σας τρελλά εδω και 20 χρόνια.
SS 1000 είναι αυτό το μηχανάκι της μπεμβέ που έχει 100% ιαπωνικής φιλοσοφίας αναρτήσεις και μοτέρ και τίποτα που να θυμίζει μπεμβέ πάνω του; :lol: Αυτό που, παρ'όλη την αντιγραφή, έσπαγαν 5-6 σε κάθε τρακντέι στα Μέγαρα; :lol:
Τα "adv" της δε με νοιάζουν, δεν είμαι παππούς.
Αναλογα τι εννοεις με τον ορο....enduro.
Προσωπικα εαν ξεκιναγα να παω Αθηνα λαμια απο χωμα ( οχι στρωτο αλλα ουτε να χρειαζετε να το παρω στους ωμους...)
θα το προτιμαγα ....!
Εαν ξεκιναγα να κανω τον γυρο του υμητου... Δεν νομιζω...!
Μπα, δεν έχουμε κάποιο θέμα.
Τα ίδια λέμε για τα TDM, το Βαραντέρο κλπ
Εμείς φίλος τι ,κατουρήσαμε στο πηγάδι ???
GAS GAS εχουν και οι δυο....Ο ενας κατι χρονια τωρα...
Κατα τα αλλα ισχυουν τα ιδια και για εσενα με αυτα που ειπα στον kostaskk....
Δεν ειμαι δικηγορος καμμιας εταιρειας....
Εχω ριξει γελιο παλια με το βιντεακι ( να γιατι boxer..) οσο λιγοι...! ;)