Σύνδεση

View Full Version : Honda Θεσσαλονικη που;

Stergios69
29/03/2018, 12:45
Ξερει κανεις απο εμπορους ή και αντιπροσωπεια Honda στη Θεσσαλονικη;
Εχω ακουσει για Δαβανοπουλο και θυμαμαι υπηρχε η Agio Motors.
Ενδιαφερομαι για αγορα CRF1000L

rainmike
29/03/2018, 14:48
honda Theodoridis.Εχει honda και mv agusta.Είναι στην Κωνσταντινου Καραμανλή λίγο μετά το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ,στο ρεύμα που πάει ανατολικά

lykourgi
29/03/2018, 16:01
Από το site της αντιπροσωπείας : http://www.honda-motorcycles.gr/

- Δαβανόπουλος Μοναστηρίου 102
- Νικητάκης Αλ. Παπαναστασίου 31

560

LeftLane
25/04/2018, 10:03
Νικητακη θα πας, Παπαναστασιου 31 συμβολή με Καραμανλή(Εγνατια). Μεγαλη ποικιλια και καλη εξυπηρετηση!

OldMan
25/04/2018, 14:16
Με τα τηλεφωνα εισαι μαλωμενος για...???

LeftLane
25/04/2018, 14:42

2310 900013 πασά μου...:D

OldMan
25/04/2018, 14:44
:cry::p

Στον ανοίξαντα το νημα της συζητήσεως απευθυνόμην κουζούμ...

Stergios69
26/04/2018, 09:13
Οχι αλλα εσυ εχεις ΚΤΜ εντουρο... :D

OldMan
26/04/2018, 11:50
Οχι αλλα εσυ εχεις ΚΤΜ εντουρο... :D

Ότι εχει ο καθενας, καλο ειναι για...:D

Αυτα που πανε να αποκτήσουν μερικοι μερικοι Honky Tonky είναι ανεπίτρεπτα..

MikeG
26/04/2018, 18:10
Να τα.....

:beer: :beer:

Vstrommer71
26/04/2018, 19:15
Ότι εχει ο καθενας, καλο ειναι για...:D

Αυτα που πανε να αποκτήσουν μερικοι μερικοι Honky Tonky είναι ανεπίτρεπτα..

Γεράματα,τι να πεις!Οχι σαν κατι άλλους νεανιες σαν και του λογου μου που περιμενουν πως και πως το 390 Adventure!
Αντε ρε με το καλο και μια Goldwing μετα!:lol:
(/SPAM)

GRR
21/12/2019, 19:50
Ο HONDA ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ AGIO MOTORS) ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ?

viper1
21/12/2019, 20:22

Πάντως πριν είχε Άγιο

rainmike
21/12/2019, 20:31
Αφού τα χοντα δε χαλάνε,δε φαντάζομαι οτι το εξασκεί και πολύ,ξέρω ένα με ktm και ducati κάθε μέρα γεμάτο είναι:D

GRR
21/12/2019, 20:32
Πάντως πριν είχε Άγιο

Όταν λες ότι είχε "Άγιο" τι εννοείς?ότι είχε καλούς μάστορες?

GRR
21/12/2019, 21:01
Αφού τα χοντα δε χαλάνε,δε φαντάζομαι οτι το εξασκεί και πολύ,ξέρω ένα με ktm και ducati κάθε μέρα γεμάτο είναι:D

+1 τα συνεργεία που βάζουν ημιτασιόν ανταλλακτικά είναι γεμάτα με μηχανάκια για διόρθωμα και έχουν πολύ δουλεία

doctoras
05/10/2023, 22:34
Σήμερα είχα ένα απρόοπτο, κατα την βόλτα με το μεγαλο πέριξ της πολης και κατα την επιστροφή σούρουπο έσκασε κάτι από το σύστημα ψύξης και πέταξε σιγά σιγά όλο το ψυκτικό υγρό έξω.
Σταματούσα στα φανάρια και επειδή ξερνουσε πάνω στις εξαγωγές γέμισα καπνό και την μυρωδιά καμμένου ψυκτικού.

Εικάζω επειδή ήταν βραδάκι και ότι ειδα ήταν απο τον φακό του κινητού προέρχεται είτε από κολάρο ή αστοχία στην τάπα του ψυγείου.
Όμως χρόνος και χώρος δε υπάρχει για διάγνωση όποτε πρέπει αύριο πρωι να δρομολόγησω οδικη να το πάει σε μάστορα

Μιας και πολλα αλλάζουν βλέπω κριτικές μπερδεύομαι περισσότερο, είναι ότι πιάνουν και τα χέρια μου και έχω απομακρυνθεί χρόνια από τα συνεργεία.

Ποιον μάστορα έχουμε στη πόλη να νιώθει, να είναι έντιμος και έμπιστος; Αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά αναζήτησης για μένα
Το μηχανάκι ειναι Honda cbf1000

doctoras
06/10/2023, 07:50
Δημήτρη που παρότρυνες να το μαστορέψω μόνος μου
Φυσικά και θα μπορούσα και είναι εργασίες που κάνω χρόνια μόνος μου έχοντας διαμορφώσει ενα μίνι χώρο συνεργείου έχω τα περισσότερα εργαλεία συνδυαστικά σε ΣΚ που θα μπορούσα να έχω ελευθερο χρόνο. Αυτό υπάρχει αλλά στο χωριό φίλε μου.

Στην πόλη που διαμένω σε οικοδομή με ελάχιστο χώρο στην πυλωτή και 19 ένοικους στο κεφάλι μου να περνάνε να μου λένε "καλημέρα"(τι @@ κάνει αυτός παλι στο μηχανάκι του θα μας λερώσει το δάπεδο), δε παίζει να ασχοληθώ, πιο πολύ μαλακία θα κάνεις παρά δουλειά...

πέτρο μου έχουν ξαναπεί για το συγκεκριμένο παιδί

captain ο συγκεκριμένος δίνει ραντεβού μετά απο κανα μηνα συνήθως, θα ρωτήσω μια ακόμη

η άλλη μαλακία μου είναι (συνδυαστικά με ότι έχω δει εμπειρικά ως εξειδικευμένος τεχνικός και χομπίστας μηχανικός) είναι οτι θέλω να παρατηρώ έστω απο το τζάμι τι παίζει....γιατί η εμπιστοσύνη κερδίζεται, όχι για να βρει τι φταίει και να το αλλάξει αλλά κυρίως για να μη παιχτεί κάποια αστοχία είτε απο το μηχανάκι είτε απο τον μηχανικό(άνθρωποι είμαστε) αλλά να κουκουλωθεί.. Το τελευταίο είναι ασυγχώρητο και τι να το κάνεις αν πάθεις κάτι στο δρόμο και μείνεις χαλάς την βόλτα τον προγραμματισμό, όλα..

Αυτά έχω στο μυαλό και πάω σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο.....αλλά πρέπει να αποφασίσω σε 1-2 ώρες, σήμερα πρέπει να φύγει

Nitse3
06/10/2023, 09:19
Ατυχία, είναι και η ετήσια μπροστά. Μου έτυχε το ίδιο με το kawasaki όταν το πρωτοπήρα που ήταν από ένα χρόνο ακινησία και δεν είχα προλάβει ακόμα να το πάω για γενικό service. Το πήγα με οδική την επόμενη σε ένα της γειτονιάς ο οποίος απλά μου άλλαξε το κολλάρο, μου έβαλε αντιψυκτικό και δεν ασχολήθηκε παραπάνω. Σε αντίστοιχη ερώτηση εδώ στο forum μου είπαν να ξεκινήσω από την τάπα ψυγείου και βλέπουμε. Το δικό μου φορούσε μια κινέζικη που έκανε στο skroutz 5 €. Παρήγγειλα από τον Ερμίδη την εργοστασιακή για το zzr και έκτοτε δεν είχα πρόβλημα τρία χρόνια τώρα.
Άσχετο/ σχετικό ο Σαρακάκης από την Βασ. Όλγας έκλεισε ή απλά ανακαίνιση;;

dumutrus
06/10/2023, 15:01
Χρήστο σε καταλαβαίνω ότι αφορά το πεζοδρόμιο γιατί και γω στο πεζοδρόμιο μαστορεύω,δεν έχω 19 νοματέους αλλα έ γείτονες στα απένταντι σπίτια που κάνουν για 19 όταν έχω δουλείες με λάδια και παράφλου συνήθως πέρνω νάιλον από χρωματοπωλείο αυτό που το κόβεις με το μέτρο (όχι το άλλο το ψίλο που είναι για κάλύψη όταν βάφεις) και στώνω κάτω αν δε λερωθεί πολύ με ένα πανί το καθαρίζω και το έχω για την επόμενη φορα.Τώρα για τον χρόνο και γω εύχομαι η μέρα να είχε 30 ώρες αλλά δυστυχώς ακ9μα δεν πραγματοποιήθηκε η ευχή μου.:beer:

doctoras
09/10/2023, 16:27
τα μαντάτα, πάμε για ψυγείο...

ptc
09/10/2023, 20:00
τα μαντάτα, πάμε για ψυγείο...
:cry:

Επί του θέματος όμως δε μας είπες... Honda Θεσσαλονίκη που;

doctoras
09/10/2023, 22:55
Καλά για τη δική μου περίπτωση δεν έχει σχέση ο τίτλος του νήματος, ποιο σωστό θα ήταν -μάστορας Θεσσαλονίκη να πιάνει μεγάλα μηχανάκια

Για να απαντήσω στο ποιος, αφού την Παρασκευή έφαγα σιγυρισμενα άκυρα απο -μπορω να το πιάσω σε μια εβδομάδα ή 5 μέρες ή δεν πιάνω cbf1000(είχα και τετοια απάντηση).
Τελικά το πηγα στον motostyl που τον γνωρίζω από παλιά στα μηχανακια μου που έκανα αναβαθμίσεις στις αναρτήσεις τους.
Παραγγέλθηκε το πάρτ, ενώ στο λιγοστό διάστημα που εχω μπροστά μου, έχω: κτεο, αλλαγή λάστιχα, μια 300ρα βολτα μέσα στο ΣΚ για δοκιμή…
Καλά να είμαστε πρώτα από ολα

doctor_john
10/10/2023, 07:32
Στις ίδιες τιμες το σιδερένιο και το αλουμινίου :a01:

Άδικο αυτό που σου είπε, τι θα πεί μεγάλα μηχανάκια; τα περισσότερα σκούτερ χρειάζονται το διπλάσιο χρόνο για κάτι τέτοιο.

SeniorCanardo
10/10/2023, 10:51
Ναι, αλλά τι έπαθε το ψυγείο και θέλει αλλαγή;

Το μέγεθος της ζημιάς ήταν τέτοιο που δεν χρήζει επιδιόρθωσης;:confused:

(Πολύ θα ήθελα να δω και μια φωτό.:rolleyes:)

doctoras
10/10/2023, 21:47
Και εγώ θέλω και ελπίζω αύριο να μπορέσω να περάσω από εκεί να μου τα δείξει.
Μου είπε ότι σάπισε(!)
η αλήθεια από την εμπειρία είναι ότι όσο έφτανα κοντά σπίτι στα φανάρια η απώλεια ήταν μεγάλη έτρεχε ακατάπαυστα.

Αν ηταν μικρή δεν θα γινόταν θέμα θα το αντιλαμβανόμουν από τους λεκέδες που θα άφηνε, ο Φερεντίνος είναι κοντά μου, θα του το έδινα για επισκευή.

Και όλα αυτά σε μηχανάκι που αλλάζει ψυκτικά υγρά ανα 2 χρόνια by the book
Βαζοντας είτε Honda είτε motul ίδιου χρώματος…

Και δεν πρόλαβα να ρωτήσω το αγγλικό φόρουμ για αστοχίες στο ψυγείο

Doctor μου είπε για αγγλικό αφτερμαρκεταδικο θα βάλει.
Και εγώ σέρφαρα σε κάτι γαματα αλουμινενια που παίζει να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από το μαμάς. Αύριο θα μάθω περι τίνος πρόκειται.

doctor_john
10/10/2023, 22:11
Mη το κακολογούμε, μια χαρά ήταν όσο δούλευε, τώρα έχει φθορά οκ, αν έχει περάσει τα 50000χλμ λογικό.
Έτσι είναι η λαμαρίνα, σίδηρος και άνθρακας το περισσότερο μέρος της.

να δεις και την τρόμπα μπορεί να έχει και εκεί λίγη φθορά.

SeniorCanardo
11/10/2023, 10:54
Και εγώ θέλω και ελπίζω αύριο να μπορέσω να περάσω από εκεί να μου τα δείξει.
Μου είπε ότι σάπισε(!)
η αλήθεια από την εμπειρία είναι ότι όσο έφτανα κοντά σπίτι στα φανάρια η απώλεια ήταν μεγάλη έτρεχε ακατάπαυστα.

Αν ηταν μικρή δεν θα γινόταν θέμα θα το αντιλαμβανόμουν από τους λεκέδες που θα άφηνε, ο Φερεντίνος είναι κοντά μου, θα του το έδινα για επισκευή.

Και όλα αυτά σε μηχανάκι που αλλάζει ψυκτικά υγρά ανα 2 χρόνια by the book
Βαζοντας είτε Honda είτε motul ίδιου χρώματος…

Και δεν πρόλαβα να ρωτήσω το αγγλικό φόρουμ για αστοχίες στο ψυγείο

Doctor μου είπε για αγγλικό αφτερμαρκεταδικο θα βάλει.
Και εγώ σέρφαρα σε κάτι γαματα αλουμινενια που παίζει να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά από το μαμάς. Αύριο θα μάθω περι τίνος πρόκειται.

Εγώ δεν περίμενα να έχει σαπίσει :uplate:, επειδή από τα λίγα που είπαμε κατάλαβα ότι είσαι συνεπής με την συντήρηση.
Το μυαλό μου πήγε σε κάποιο χαλίκι που βρήκε τρόπο και "καρφώθηκε" στο ψυγείο, ανοίγοντας τρύπα, (ειδικά αν δεν είχε σίτα προστασίας).

Mη το κακολογούμε, μια χαρά ήταν όσο δούλευε, τώρα έχει φθορά οκ, αν έχει περάσει τα 50000χλμ λογικό.
Έτσι είναι η λαμαρίνα, σίδηρος και άνθρακας το περισσότερο μέρος της.

να δεις και την τρόμπα μπορεί να έχει και εκεί λίγη φθορά.

Έχει δίκιο ο "Φέλιξ" για την αντλία, αν μιλάμε για πολύ σκουριά τότε καλό θα ήταν να γίνει πιο ενδελεχής έλεγχος σε όλο το σύστημα ψύξης.

doctoras
12/10/2023, 07:11
πήγα παρέλαβα, ψιλόκουφό αυτό που έγινε....τελικά το ψυγείο ήταν σε τέλεια κατάσταση, εσωτερικά βάλαμε φακό καμία διάβρωση. το πρόβλημα προήλθε απο την βάση αριστερά του ψυγείου που για κάποιο λόγο πήρε τζόγο, τελικά βγήκε απο την θέση της κατα συνέπεια ο ανεμιστήρας έγλειψε στην εσωτερική μεριά του ψυγείου και δημιούργησε 2-3 διαδοχικές τρυπούλες κατα την περιστροφή του.

Τι εικάζω. το ψυγείο μου πάνω στο αριστερό κάθετο σώμα είχε ενα βαθούλωμα για πολλά χρόνια (μπορεί να είναι και 10) το οποίο το πιθανότερο να έχει γίνει σε συνεργείο κατα την συντήρηση μιας και εγω πτώση ακόμη και στατική δεν είχα. τρακάρισμα επίσης δεν είχα. Ενώ το μηχανάκι σε εκείνο το σημείο προστατεύεται απο μανιτάρια που δεν αφήνει να έρθει σε επαφή ο κινητήρας με το έδαφος

Μάλλον αυτη η πίεση που είχε φάει τότε ξεκούμπωσε την λαστιχένια αριστερή βάση και με τα χρόνια κραδασμούς την αφαίρεσε απο επάνω και έγινε το κακό.

Έβαλε αλουμινίου, μάρκα δεν ρώτησα γιατί έφυγα βιαστικά θα μάθω όμως.

doctoras
12/10/2023, 07:13
446900
446901

karellen
12/10/2023, 08:09
Παρόμοιες τρυπούλες στο KLR τις μπάλωσα επιτυχώς με κόλλα δύο συστατικών δόκτωρα.

doctoras
12/10/2023, 08:17
Νίκο δεν θα το εμπιστευόμουνα για ταξιδιωτικό όχημα.

Εμείς να είμαστε καλά, η ζωούλα είναι πολύ μικρή

karellen
12/10/2023, 11:22
:wave2: