View Full Version : 2ος Αγώνας Gran Premio Motul de la República Argentina
thunder ace
08/04/2018, 21:09
Ρε σαλτα γαμησου (Πουτσιο σπικινκ)
BabisStinson
"Σάλτα και γαμης ρε" πρέπει να του είπε σε άπταιστα ιταλικά :bawl:
Τα έκανε τανα ο 93. Απλά επικίνδυνος κι χάλασε τον αγώνα του άλλου. Καλή φάση η σουζουκι βάθρο.
Πάρε πουλο του είπε ο Ουτσιο. Καλά έκανε.
Aggelos_SV
Καθάρισε ο γκόμενός του στο pit box :giggle:
Πούλο από τα πιτς της Γιαμάχα και ένσταση για ποινή που θα'χει μεγαλύτερο αντίκτυπο στο πρωτάθλημα.
BabisStinson
08/04/2018, 21:11
btw, o Rins τρέχει με "Nolan" logo πλέον, αντί για X-Lite, όπως έτρεχε ο Casey?
thunder ace
08/04/2018, 21:12
Εδω που τα λεμε,δυο πραγματα ειναι ο ΜΜ:
Σπουδαιο τιμονι(πως πηγαινε ετσι!!! )
Και πολυ κωλοπαιδο (χρονια το φωναζω )
Όχι πως θα του την έχει στημένη ο ροσέας αλλά λέμε τώρα. Back to 2015 style.
FotisFz1
08/04/2018, 21:13
Και η στουκα στο Απριλια ακριβως ιδια ηταν απλα ο αλλος ειχε χωρο κ δεν επεσε
Το λέει το όνομα πάντως : Μεγάλος Μαλάκας
Κοίτα να δεις πάντως, για ένα μαλάκα κάποιος άλλος κατέστρεψε τον αγώνα του και οι τρεις πρώτοι που τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα τους σχεδόν περνάνε απαρατήρητοι.
Και η στουκα στο Απριλια ακριβως ιδια ηταν απλα ο αλλος ειχε χωρο κ δεν επεσε
Αν η γιαμάχα πάει και τους κατηγορήσει που δεν τον τιμώρησαν ξανά τότε, όπως και θα πρεπε, τι θα απαντήσουν άραγε;
BabisStinson
08/04/2018, 21:15
Κοίτα να δεις πάντως, για ένα μαλάκα κάποιος άλλος κατέστρεψε τον αγώνα του και οι τρεις πρώτοι που τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα τους σχεδόν περνάνε απαρατήρητοι.
Καθολου απαρατήρητοι. Εγώ μέχρι και το logo στο κράνος του rins κοιτούσα :p
Ο Zarco που θα πάει, θα την πάρει τη νίκη. Το ότι είναι σταθερά πιο γρήγορος από τις εργοστασιακές Yamaha τι λέει στην ομάδα άραγε?
Πωπω:!! Βλέποντας τα σχόλια είναι σα να παρακολουθώ σύσσωμο το ΠΟΚ να σχολιάζει εναντίον του ΠΑΟΚ. Γιατί ρε παιδιά τέτοιο μίσος; Από που προέρχεται;
your ambition outweighs your talent.
Πέρα από τις κουταμάρες του άπληστου ωραίος αγώνας και ανατρεπτικός.
Πωπω:!! Βλέποντας τα σχόλια είναι σα να παρακολουθώ σύσσωμο το ΠΟΚ να σχολιάζει εναντίον του ΠΑΟΚ. Γιατί ρε παιδιά τέτοιο μίσος; Από που προέρχεται;
Γιατί έτσι όπως το πάει στο τέλος θα σκοτώσει κανένα
aristidis540
08/04/2018, 21:18
ενα μεγαλο μπραβο στην πρωτη 4αδα.
FotisFz1
08/04/2018, 21:18
Εισαι ΠΑΟΚ φιλε μου;
Στον Αλέι πήγε να ζητήσει συγνώμη;;;;
DoctoR_k6
08/04/2018, 21:19
Φαινόταν από την αρχή ότι κάποιον θα ξάπλωνε.
Τιμόνι μεγάλο δεν αντιλέγω...αλλά μεγάλο Μουν@πανο.
Πάλι βρέθηκαν 2(!) Πόδια κ πέσανε απάνω του.
Προσωπικά πάντως ήθελα να ανέβει στο βάθρο έστω και 3ος ο Μίλλερ.
thunder ace
08/04/2018, 21:19
Το λέει το όνομα πάντως : Μεγάλος Μαλάκας
Ααααα...εσυ εισαι ευγενικος
Μεγαλο Μουν..ανο ειναι το ονομα του
Aggelos_SV
08/04/2018, 21:21
Εϊμαστε τσάτσοι του Ροσοκεντρικού κράτους και μας πληρώνει η Ντουκάτι!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Στη φάση Ζάρκο Πεντρόσα υπήρξε τελικά επαφή ή όχι;
Εϊμαστε τσάτσοι του Ροσοκεντρικού κράτους και μας πληρώνει η Ντουκάτι!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Αν σας πλήρωνε θα το καταλάβαινα πλήρως και δε θα σχολίαζα καθόλου ;)
Ο Rins εξαιρετικος, εχει potential ο μικρος!
Ποια η δικιά σου άποψη για το παλικάρι, κυρίως όσον αφορά το ήθος του και τη συμπεριφορά του; Το ότι πάει τάπα, οκ είναι δεδομένο.
Aggelos_SV
08/04/2018, 21:24
Στη φάση Ζάρκο Πεντρόσα υπήρξε τελικά επαφή ή όχι;
Μπα...απλά ο Πεντρόζα είπε "ας δοκιμάσω το Arai μου αν αντέχει σε πτώση από high siding!!"
Aggelos_SV
08/04/2018, 21:25
Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως με πληρώνει!
FotisFz1
08/04/2018, 21:26
Ποια η δικιά σου άποψη για το παλικάρι, κυρίως όσον αφορά το ήθος του και τη συμπεριφορά του; Το ότι πάει τάπα, οκ είναι δεδομένο.
Εδω ρε φιλε πιστευουν οτι καλα εκανε ο Ιβαν και
μπηκε με το οπλο και τους κυνηγα το ΠΟΚ
τι θες να σου απαντησει;
Ο miller τσαγιασε τον Dovi, και ο Zarco τον Viniales.
Ωραοι εργοστασιακοι!!!
Μπα...απλά ο Πεντρόζα είπε "ας δοκιμάσω το Arai μου αν αντέχει σε πτώση από high siding!!"
Αναρωτιέμαι, γιατί κι εγώ έτσι κατάλαβα αλλά εδώ λέει nearly touched...
http://www.motogp.com/en/videos/2018/04/08/pedrosa-falls-on-the-first-lap-after-a-close-call-with-zarco/254698
Και δεν μπορώ να δω το βίντεο
Αλήθεια τώρα?
Έχω να γράψω πολλά χρόνια, αλλά θα σκάσω.
Είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι.. τι ακριβώς?
Επεσε πάνω σε 2 οδηγους, εξόφθαλμα, επικίνδυνα, αντιαθλητικά, ηθελημένα και ξεκάθαρα. Όπως κι αν τον λένε, είναι αδιάφορο.
Ας μην τον υπερασπιζόμαστε κιόλας, απλώς για να πάμε κόντρα στο ρεύμα.
Εδω ρε φιλε πιστευουν οτι καλα εκανε ο Ιβαν και
μπηκε με το οπλο και τους κυνηγα το ΠΟΚ
τι θες να σου απαντησει;
Άστα τα ποδοσφαιρικά, μιας και νομίζω ότι το οπαδιλικη σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα δε ταιριάζει καθόλου.;)
Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα γιατί λείπω...και μπήκα να μάθω τίποτα...και είδα αυτό το χάλι. Για το παληκάρι μπορώ να σου γράφω ολόκληρα κατεβατά και για το πως κατάφερε να γίνει πρώτος μέσα σε ένα αρρωστημένο (και γραφικό) περιβάλλον. Εκεί που άλλοι...καλύτεροί του ίσως...απέτυχαν. Αυτά είναι γνωστά όμως και αν τα πω για 100στη φορά δεν θα αλλάξει και κάτι. Γι αυτό και η παρομοίωση με το ΠΟΚ
FotisFz1
08/04/2018, 21:30
Άστα τα ποδοσφαιρικά, μιας και νομίζω ότι το οπαδιλιλικη σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα δε ταιριάζει καθόλου.;)
Κανενα οπαδιλικι απο πλευρας μου
Δεν εγραψα εγω πρωτος για ποδοσφαιρικα
απλα απαντησα
edit...
Με καλυψε ο ιδιος ο φιλος arab
Δεν ειδε δεν ξερει τι παιχτηκε
αλλα κραζει εμας για το "χαλι" οπως το αντιληφθηκε αυτος
Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα γιατί λείπω...και μπήκα να μάθω τίποτα...και είδα αυτό το χάλι. Για το παληκάρι μπορώ να σου γράφω ολόκληρα κατεβατά και για το πως κατάφερε να γίνει πρώτος μέσα σε ένα αρρωστημένο (και γραφικό) περιβάλλον. Εκεί που άλλοι...καλύτεροί του ίσως...απέτυχαν. Αυτά είναι γνωστά όμως και αν τα πω για 100στη φορά δεν θα αλλάξει και κάτι. Γι αυτό και η παρομοίωση με το ΠΟΚ
Δες το σημερινό αγώνα. Αν κάποιος τραυματιζόταν εξαιτίας του..;Θέλει φάπες να στρώσει.
Δεν ξέρω για τους άλλους, εμένα πάντως με πληρώνει!
Τότε πάσο. Πρέπει να δικαιολογήσεις το ψωμί που τρως. Και εξάλλου καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
AUFGEBRACHT
08/04/2018, 21:30
Αλήθεια τώρα?
Έχω να γράψω πολλά χρόνια, αλλά θα σκάσω.
Είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι.. τι ακριβώς?
Επεσε πάνω σε 2 οδηγους, εξόφθαλμα, επικίνδυνα, αντιαθλητικά, ηθελημένα και ξεκάθαρα. Όπως κι αν τον λένε, είναι αδιάφορο.
Ας μην τον υπερασπιζόμαστε κιόλας, απλώς για να πάμε κόντρα στο ρεύμα.
Και μην ξεχνάμε ότι στην εκκίνηση έκανε του κεφαλιού του, παρά τους σαφείς κανονισμούς...
Aggelos_SV
08/04/2018, 21:32
Αναρωτιέμαι, γιατί κι εγώ έτσι κατάλαβα αλλά εδώ λέει nearly touched...
http://www.motogp.com/en/videos/2018/04/08/pedrosa-falls-on-the-first-lap-after-a-close-call-with-zarco/254698
Και δεν μπορώ να δω το βίντεο
Νομίζω πως για να αποφύγει την επαφή, άνοιξε γραμμή, πάτησε το βρεμένο και μετά δε σωζόταν. Δεν έχω τη "φάση" στο μυαλό...γίναν τόσα μετά που έσβησαν τα data! :lol:
Ζαρκο-πεντροζα: επαφη υπαρχει αλλα ο γαλλος βρηκε ανοιχτη χαραμαδα και μπηκε μεσα απο τον ισπανο. Ολα οκ κατ εμε.
Ο ΜΜ μιλαμε εβγαλε εναν αγωνα ζητωντας συγγνωμες!!! Και μονιμα κοπαναγε ΑΠΟ ΠΙΣΩ οδηγους με κορυφαια στιγμη τον Ροσσι που τον εβγαλε και εξω με αποτελεσμα την πτωση.
Ειναι φανταστικο τιμονι! Κανει απιθανα πραματα! ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΕΝΑ!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΠΑΡΓΚΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!
αποκοσμος οδηγος... και αποκοσμα μαλακας αλλα με διαφορα οτι καλυτερο οδηγηκα εχει το σπορ απαρχης του.
η μαλακια των διαφορων οργανωτων που αφηνουν τον αγωνα να τελειωσει και μετα δινουν ποινες ειναι για τον πεο, σε αντιστοιχη και πιο βαρια περιπτωση στο ροσσι τον αφησαν να τελειωσει τον αγωνα και μετα απλα τον εβαλαν να εκκινησει τον επομενο αγωνα τελευταιος... μαυρη σημαια και σπιτι σου ειναι αυτες οι δυο περιπτωσεις.
τα ιδια καγκουριλικια εκανε και ο σιμοντσελι και η ατιμωρησια τον εστειλε για αλλα... δεν απεχει και πολυ ο μαρκ απο αυτο ετσι οπως παει.
και στο κατω κατω αυτο που εκανε ο μαρκ στον εσπαργκαρο ηταν πολυ χειροτερο απο αυτο που εκανε στον ροσσι γιατι δεν πηρε ποινη και για εκεινο ? στο πηγαδι κατουρησε ο επσαργκαρο ? τα εχει κανει η ντορνα ροιδο...
FotisFz1
08/04/2018, 21:33
Και μην ξεχνάμε ότι στην εκκίνηση έκανε του κεφαλιού του, παρά τους σαφείς κανονισμούς...
Η αναποδη κινηση στην πιστα δεν ειναι αυτοματα μαυρη σημαια;
Η κανω λαθος;
Δεν τον είδα τον αγώνα (και όπως σου είπα μπήκα για να μάθω τι εγινε) και προφανώς έχεις όλα τα δίκια. Δες όμως το επίπεδο των σχολίων εδώ και μετά μου λες αν είμαι υπερβολικός ή όχι. Άντε και Χρόνια Πολλά
Εχει καταντησει το πρωταθλημα χαιδεμα στον Μαρκεθ.
1ον αντι να ξεκινησουν ολοι απο τα πιτ... Πλην Μιλλερ... Εγινε το χατηρι των εργοστασιακων.
2ον εκανε μαλακια του εσβησε... Οκ τιμωρηθηκε.
3ον εκανε μαλακια με Αλεις... Τιποτα.
4ον με Ραμπατ... Τιποτα απλα εδωσε τη θεση
5ον εριξε τον Ροσσι και δεν βαθμολογηθηκε ενω ρε ανθρωπε θα τον περναγες οπως και δηποτε.
Με ολα αυτα... Μαυρη σημαια και ποντοι στην αδεια να φοβάται.
Ισπανοι υπευθυνοι στην Ντορνα... Τελος.
Ο Μιλλερ δεν αισθανεται μαλακας που εκανε σωστη επιλογη και ηθελε να επωφεληθει αυτης?
Οταν αλλαζει σε στεγνα ο Μαρκεθ ενω ολοι μενουν σε βρεγμενα ειναι γατος... Τωρα να τον βοηθησουμε.
Με αυτα και μαυτα γαμησανε το πρωταθλημα.
Μάθαμε και κάτι καινούργιο απόψε.
Είναι χάλι να σχολιάζεις έντονα κι αρνητικά κάτι που είδες αλλά είναι φυσιολογικό να σχολιάζεις το σχόλιο του άλλου για κάτι που είδε όταν εσύ δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάει....
Άστα τα ποδοσφαιρικά, μιας και νομίζω ότι το οπαδιλικη σε ένα μηχανοκίνητο άθλημα δε ταιριάζει καθόλου.;)
χαχχαχαχχαχχχαχαχαχαχχαχχα καλο.... τραβα δες τα σοσιαλ μεντια του μαρκ και μετρα καρκινους και καταρες και μετα το συζηταμε.
δηλαδι το οπαδιλικι ταιριαζει στη μπαλα ???
για να υπαρχει καπου σημαινει οτι ταιριαζει μια χαρα.... αλλιως δεν υπαρχει.
Aggelos_SV
08/04/2018, 21:36
Τότε πάσο. Πρέπει να δικαιολογήσεις το ψωμί που τρως. Και εξάλλου καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Παντεσπάνι βουτηγμένο σε fondue le gruyère παρακαλώ...το ψωμί είναι για την πλέμπα!
Μάθαμε και κάτι καινούργιο απόψε.
Είναι χάλι να σχολιάζεις έντονα κι αρνητικά κάτι που είδες αλλά είναι φυσιολογικό να σχολιάζεις το σχόλιο του άλλου για κάτι που είδε όταν εσύ δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάει....
Δες το επίπεδο των σχολίων..σε αυτό αναφέρομαι. Και ας μην κρυβόμαστε επιτελους!!! Όλοι ξέρουμε γιατί υπάρχει αυτό το μίσος προς τον Marquez!!!
thunder ace
08/04/2018, 21:38
Δεν τον είδα τον αγώνα (και όπως σου είπα μπήκα για να μάθω τι εγινε) και προφανώς έχεις όλα τα δίκια. Δες όμως το επίπεδο των σχολίων εδώ και μετά μου λες αν είμαι υπερβολικός ή όχι. Άντε και Χρόνια Πολλά
Ασε μας ρε φιλε που θα μας κρινεις το επιπεδο μας.
Η αναποδη κινηση στην πιστα δεν ειναι αυτοματα μαυρη σημαια;
Η κανω λαθος;
Λογικά για κάτι τόσο ξεκάθαρο θα ακολούθησαν τον κανονισμό κατά γράμμα. Δεν είναι σαν κάτι άλλα που μπαίνουν υπο την ομπρέλα του "αγωνιστικού περιστατικού" που χωράει αρκετή συζήτηση.
karellen
08/04/2018, 21:39
Την έχω δει και πολύ μάγκας ναούμ (και ευνοούμενος).
Εμβολίζω έναν-δύο-τρεις,σηκώνω το χέρι μου σαν συγγνώμη και αυτομάτως εξιλεώνομαι.
Άντε να σας κάνω τη χάρη να πάω στο paddock να την ζητήσω και πιο προσωπικά.
Αρχίσαμε πάλι τις προπέρσινες αλητείες πάνω που λέγαμε ότι το 2017 επιτέλους σοβάρεψε.
ΥΓ Η ρόμπα που έγινες σε όλο τον πλανήτη όταν σε κυνήγησαν από το paddock της Yamaha σαν κοινό ζήτουλα,για μένα άξιζε περισσότερο και από τα 30 δευτ. της ποινής!
FotisFz1
08/04/2018, 21:39
Δες το επίπεδο των σχολίων..σε αυτό αναφέρομαι. Και ας μην κρυβόμαστε επιτελους!!! Όλοι ξέρουμε γιατί υπάρχει αυτό το μίσος προς τον Marquez!!!
Γιατι υπαρχει;
Ασε μας ρε φιλε που θα μας κρινεις το επιπεδο μας.
Πάσο και εδώ
Χρόνια πολλά φίλε. Όντως βγαίνει ίσως ένα μίσος προς ΜΜ μαζί με καφριλίκι αλλά πραγματικά σήμερα ηταν για φαπες. Προσωπικα δεν υποστηριζω καποιο οδηγο ,εχω ομως μια συμπαθεια σε νεους και μη φτασμενους. Ο συγκεκριμενος ισως πρεπει να παει για ψαρεμα . Ταυτοχρονα το αγωνισμα δειχνει αναξιοπιστο με τις αποφασεις που λαμβανονται.
RaGe_Raptor
08/04/2018, 21:40
Τα πράγματα είναι απλά :
Το 15 έπεσε πάνω στον Ρόσσι από την εξωτερική με αποτέλεσμα να πέσει ο ίδιος!
Τώρα το τελειοποίησε!
Και μπράβο του...
Δες πρώτα τον αγώνα και μετά κρίνε αν ταιριάζει ή όχι το επίπεδο των σχολίων.
aristidis540
08/04/2018, 21:42
ολοι εδω ειναι ασχετοι και εχουν λαθος αποψη....εχεις δικιο.
Χρόνια πολλά φίλε. Όντως βγαίνει ίσως ένα μίσος προς ΜΜ μαζί με καφριλίκι αλλά πραγματικά σήμερα ηταν για φαπες. Προσωπικα δεν υποστηριζω καποιο οδηγο ,εχω ομως μια συμπαθεια σε νεους και μη φτασμενους. Ο συγκεκριμενος ισως πρεπει να παει για ψαρεμα . Ταυτοχρονα το αγωνισμα δειχνει αναξιοπιστο με τις αποφασεις που λαμβανονται.
Συμφωνώ σε όλα. Και το αγώνισμα όντως έχει καταντήσει γραφικό...εδώ και πολύ καιρό.
Και χρόνια πολλά και πάλι. Τα λέμε μια άλλη φορά όμως μια και πρέπει να βγω :) Καλή ανάσταση και στο αγώνισμα
thunder ace
08/04/2018, 21:46
Συμφωνώ σε όλα. Και το αγώνισμα όντως έχει καταντήσει γραφικό...εδώ και πολύ καιρό.
Εδω παω πασο εγω...τα παραταω.
Και για να χαλαρώσουμε ένα καλο που διαβασα απο το Λυκο.
"Τα πάντα ρει''
Ηράκλειτος 5ος αιώνας π.χ.
''Και όμως κινείται''
Galileo Galilei, 1564-1642 , Ιταλός επιστήμονας
''Toυ δείχνουν απ τα πιτς οτι εχει 4'' απόσταση απ' τον πίσω του, δεν του λένε πόσο έχει απ' τον μπροστά του γιατί τον βλέπει ακριβώς μπροστά του''
Δημήτρης Διατσίδης, MotoGP Αργεντινής Απρίλιος 2018
AUFGEBRACHT
08/04/2018, 21:56
To επίπεδο των σχολίων από σύσσωμους τους σχολιαστές του BT το άκουσες;
Και για να χαλαρώσουμε ένα καλο που διαβασα απο το Λυκο.
"Τα πάντα ρει''
Ηράκλειτος 5ος αιώνας π.χ.
''Και όμως κινείται''
Galileo Galilei, 1564-1642 , Ιταλός επιστήμονας
''Toυ δείχνουν απ τα πιτς οτι εχει 4'' απόσταση απ' τον πίσω του, δεν του λένε πόσο έχει απ' τον μπροστά του γιατί τον βλέπει ακριβώς μπροστά του''
Πάντα με αγγλική περιγραφή στο Ote TV
Και σήμερα το είχα ξεχάσει στην αρχή κι ένιωθα κάτι να με ενοχλεί και μετά το άλλαξα κι ησύχασε το κεφάλι μου από τον αχωνευτο
atom_smasher
08/04/2018, 21:57
Και χρόνια πολλά και πάλι. Τα λέμε μια άλλη φορά όμως μια και πρέπει να βγω :) Καλή ανάσταση και στο αγώνισμα
Στο καλό.
Σε άλλα νέα, και έγω μια σφαλιάρα θα του την έριχνα σήμερα.
AUFGEBRACHT
08/04/2018, 21:59
Νομίζω πως το υπέρτατο σχόλιο που έχουμε ακούει ήταν (στο Κατάρ αν δεν απατώμαι την πρώτη χρονιά) "οι θεατές όρθιοι στα πίσω πόδια τους"...
FotisFz1
08/04/2018, 22:00
Να βαλουμε και τα αποτελεσματα
Pos. Points Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time/Gap
1 25 35 Cal CRUTCHLOW GBR LCR Honda CASTROL Honda 170.4 40'36.342
2 20 5 Johann ZARCO FRA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 170.4 +0.251
3 16 42 Alex RINS SPA Team SUZUKI ECSTAR Suzuki 170.2 +2.501
4 13 43 Jack MILLER AUS Alma Pramac Racing Ducati 170.1 +4.390
5 11 25 Maverick VIÑALES SPA Movistar Yamaha MotoGP Yamaha 169.3 +14.941
6 10 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Ducati Team Ducati 168.8 +22.533
7 9 53 Tito RABAT SPA Reale Avintia Racing Ducati 168.8 +23.026
8 8 29 Andrea IANNONE ITA Team SUZUKI ECSTAR Suzuki 168.7 +23.921
9 7 55 Hafizh SYAHRIN MAL Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 168.7 +24.311
10 6 9 Danilo PETRUCCI ITA Alma Pramac Racing Ducati 168.6 +26.003
11 5 44 Pol ESPARGARO SPA Red Bull KTM Factory Racing KTM 168.2 +31.022
12 4 45 Scott REDDING GBR Aprilia Racing Team Gresini Aprilia 168.2 +31.891
13 3 30 Takaaki NAKAGAMI JPN LCR Honda IDEMITSU Honda 168.1 +32.452
14 2 21 Franco MORBIDELLI ITA EG 0,0 Marc VDS Honda 167.5 +42.061
15 1 99 Jorge LORENZO SPA Ducati Team Ducati 167.5 +42.274
16 19 Alvaro BAUTISTA SPA Angel Nieto Team Ducati 167.5 +42.625
17 12 Thomas LUTHI SWI EG 0,0 Marc VDS Honda 167.4 +43.350
18 93 Marc MARQUEZ SPA Repsol Honda Team Honda 169.4 +43.860
19 46 Valentino ROSSI ITA Movistar Yamaha MotoGP Yamaha 166.8 +52.082
20 17 Karel ABRAHAM CZE Angel Nieto Team Ducati 166.0 +1'03.944
21 10 Xavier SIMEON BEL Reale Avintia Racing Ducati 165.6 +1'10.144
FotisFz1
08/04/2018, 22:01
και βαθμολογια
Pos. Rider Bike Nation Points
1 Cal CRUTCHLOW Honda GBR 38
2 Andrea DOVIZIOSO Ducati ITA 35
3 Johann ZARCO Yamaha FRA 28
4 Maverick VIÑALES Yamaha SPA 21
5 Marc MARQUEZ Honda SPA 20
6 Jack MILLER Ducati AUS 19
7 Danilo PETRUCCI Ducati ITA 17
8 Valentino ROSSI Yamaha ITA 16
9 Alex RINS Suzuki SPA 16
10 Andrea IANNONE Suzuki ITA 15
11 Tito RABAT Ducati SPA 14
12 Dani PEDROSA Honda SPA 9
13 Hafizh SYAHRIN Yamaha MAL 9
14 Franco MORBIDELLI Honda ITA 6
15 Pol ESPARGARO KTM SPA 5
16 Scott REDDING Aprilia GBR 4
17 Alvaro BAUTISTA Ducati SPA 3
18 Takaaki NAKAGAMI Honda JPN 3
19 Karel ABRAHAM Ducati CZE 1
20 Jorge LORENZO Ducati SPA 1
Αγοράζεις πρωταθλητή και σου βγαίνει μικρό μου πόνυ. Χόρχε δηλαδή.
Triathlon 7
08/04/2018, 22:27
Φαινόταν από την αρχή ότι κάποιον θα ξάπλωνε.
Τιμόνι μεγάλο δεν αντιλέγω...αλλά μεγάλο Μουν@πανο.
Πάλι βρέθηκαν 2(!) Πόδια κ πέσανε απάνω του.
αποκοσμος οδηγος... και αποκοσμα μαλακας αλλα με διαφορα οτι καλυτερο οδηγηκα εχει το σπορ απαρχης του.
Είναι τσογλάνι ο ΜΜ;
Αντιαθλητικός;
Επικίνδυνος;
(παρα)Χαϊδεμένος από το Ισπανοκρατούμενο άθλημα;
Προκαλεί αντιπάθεια (τουλάχιστον) σε πολλούς;
Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά πρίν προξενήσει τίποτα μοιραίο;
Η απάντηση σε όλα αυτά από έναν fun του, είναι αναμφισβήτητα ΝΑΙ!
Όμως ειλικρινά τώρα. Θα σας άρεσε εαν αποβαλλόταν από το σπόρ; Σήμερα, οδηγικά ήταν κυριολεκτικά αλλού.
Πόσους εξάλλου "τσόγλανους" δεν έχουμε λατρέψει στο παρελθόν γιά το ταλέντο τους. Αθλητές, μουσικούς, ηθοποιούς, θεωρητικούς, πολιτικούς κλπ. Πάντα τα ΜΜΕ τους αντιμετώπιζαν με ξεχωριστό τρόπο, αναδεικνύοντας τα θετικά τους που άρεσαν στον κόσμο, φιλτράροντας (ή και αποκρύπτοντας) τις (χμμ..) ιδιορρυθμίες τους.
FotisFz1
08/04/2018, 22:31
Κανεις δεν θελει να εξαφανιστει ο ΜΜ απο το αθλημα
Απλα θελουμε να μας δειχνει μονο το τεραστιο ταλεντο του και να αποβαλει την καφριλα
Και αυτο θα γινει μονο με τραβηγμα αυτιων
Όμως ειλικρινά τώρα. Θα σας άρεσε εαν αποβαλλόταν από το σπόρ; .
Δεν είπε κανείς να αποβληθει, να τιμωρείται σύμφωνα με τους κανονισμούς χωρίς χάρες θέλουμε.
Δηλαδή είναι ωραίο που έναν οδηγός σήμερα έχασε 9 βαθμούς εξαιτίας του;
Vstrommer71
08/04/2018, 22:40
O αγωνας της δεκαετιας θα ελεγα,αν και τιποτα δεν μας λεει οτι δεν θα ξανασυμβουν τετοια απροοπτα.
Ξερετε την αντιπαθεια μου για τον ΜΜ.Ομως ο τυπος οταν μπει στο attacking mode κανει αποκοσμα πραγματα.Και καλως ή κακως ειναι καλο αυτο για το ενδιαφερον για το αθλημα.Οταν βγαινει ο διαβολος απο μεσα του,καταπαταει ολους τους κανονισμους μονοκοπανια χαχαχα.
Ανεξαρτητα απο αυτο,μεγαλη αδικια αυτο που εγινε σε σχεση με τον Miller,οπ οποιος καλα εκανε και εμεινε μονος επιδεικτικα μονος του στο grid.Θα επρεπε να βρεθει τροπος να ξεκινησουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι απο το pitlane οπως λεει ο κανονισμος.Εννοειται επισης οτι επρεπε να εχει βγει μαυρη σημαια και γεια σας στον ΜΜ νωριτερα.
ΟΜΩΣ θεωρω αντρικεια και ωραια την κινηση του να ζητησει συγγνωμη,και θα πρεπει να μιλησει ομορφα με τον Vale κι οχι να στειλουμε τον Uccio να κανει τον μαντροσκυλο.
Αυτα,κι οποιος προτιμησε τα κοψιδια απο το motogp σημερα,εχασε!
Η συγγνώμη είναι αντρίκια όταν την εννοείς εμπράγματα. Όταν κάνεις την ίδια βλακεία ξανά και ξανά δεν εξιλεώνεσαι επειδή κάθε φορά ζητάς και συγγνώμη
Μολις ειδα οτι εμβόλισε τον Ροσσι κατάλαβα οτι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Ουτε αυτός ουτε τα αυτάκια μας.
Full Race MotoGP Termas de Rio Hondo Argentina 2018 - Argentina 2018 (https://www.dailymotion.com/video/x6higo1)
FotisFz1
08/04/2018, 22:50
Μολις ειδα οτι εμβόλισε τον Ροσσι κατάλαβα οτι δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Ουτε αυτός ουτε τα αυτάκια μας.
Τα αυτακια σου γιατι;
Σε περικυκλωσαν οι Ροσσικοι και σου φωναζουν?
AUFGEBRACHT
08/04/2018, 22:51
ΟΜΩΣ θεωρω αντρικεια και ωραια την κινηση του να ζητησει συγγνωμη,και θα πρεπει να μιλησει ομορφα με τον Vale κι οχι να στειλουμε τον Uccio να κανει τον μαντροσκυλο.
Αντρίκεια και ωραία θα ήταν η κίνησή του αν ήταν πραγματική και ειλικρινής... δυστυχώς όμως ο ΜΜ με τα φερσίματα του έχει απωλέσει την ειλικρίνεια των αγαθών προθέσεών του. Το βλέμμα της φάτσας του τα έλεγε όλα, ήταν σαν μαθητής που τον ανάγκασε ο δάσκαλος να πάει να πει συγγνώμη για να δείξει μεταμέλεια... επίσης οι άντρες πάνε ΜΟΝΟΙ τους, όχι με παρέα...
Ρε παιδια γιατι τοσο κραξιμο για τον ΜΜ? Δηλαδη ο σεννα οδηγουσε ποιο ηρεμα? Τα ιδια εκανε αλλα δεν ειδα να τον εκραζε κανενας..
FotisFz1
08/04/2018, 22:58
Ρε παιδια γιατι τοσο κραξιμο για τον ΜΜ? Δηλαδη ο σεννα οδηγουσε ποιο ηρεμα? Τα ιδια εκανε αλλα δεν ειδα να τον εκραζε κανενας..
Ειχε φορουμς τοτε;
Πόσους εξάλλου "τσόγλανους" δεν έχουμε λατρέψει στο παρελθόν γιά το ταλέντο τους. Αθλητές, μουσικούς, ηθοποιούς, θεωρητικούς, πολιτικούς κλπ. Πάντα τα ΜΜΕ τους αντιμετώπιζαν με ξεχωριστό τρόπο, αναδεικνύοντας τα θετικά τους που άρεσαν στον κόσμο, φιλτράροντας (ή και αποκρύπτοντας) τις (χμμ..) ιδιορρυθμίες τους.
Το θεμα ειναι πως στο MotoGP υπαρχει η ιδιαιτεροτητα οτι τα λαθη πολλες φορες στοιχιζουν ακριβα, ακομα και ζωες. Ενας ηθοποιος που ειναι "κακο παιδι" κανει κακο μονο στον εαυτο του. Το να παιζεις με τη ζωη του συναγωνιζομενου σου ειναι αλλη υποθεση. Θαυμαζω απιστευτα τον ΜΜ, οδηγικα αυτη τη στιγμη ειναι μια κατηγορια πανω απο ολους τους αλλους, αλλα...
AUFGEBRACHT
08/04/2018, 22:59
Άλλο πράγμα οδηγώ επιθετικά, άλλο οδηγώ βρώμικα...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/04/2018, 23:00
O αγωνας της δεκαετιας θα ελεγα,αν και τιποτα δεν μας λεει οτι δεν θα ξανασυμβουν τετοια απροοπτα.
Ξερετε την αντιπαθεια μου για τον ΜΜ.Ομως ο τυπος οταν μπει στο attacking mode κανει αποκοσμα πραγματα.Και καλως ή κακως ειναι καλο αυτο για το ενδιαφερον για το αθλημα.Οταν βγαινει ο διαβολος απο μεσα του,καταπαταει ολους τους κανονισμους μονοκοπανια χαχαχα.
Ανεξαρτητα απο αυτο,μεγαλη αδικια αυτο που εγινε σε σχεση με τον Miller,οπ οποιος καλα εκανε και εμεινε μονος επιδεικτικα μονος του στο grid.Θα επρεπε να βρεθει τροπος να ξεκινησουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι απο το pitlane οπως λεει ο κανονισμος.Εννοειται επισης οτι επρεπε να εχει βγει μαυρη σημαια και γεια σας στον ΜΜ νωριτερα.
Αυτα,κι οποιος προτιμησε τα κοψιδια απο το motogp σημερα,εχασε!
Γιατι δεν πηγε να ζητησει συγνωμη και απο τον αλεις???Ανθρωπος δεν κινδινεψε και εκει η μονο ο ροσεας ειναι ανθρωπος???
Ηταν φτιαχτο φιλε μου.Για να δηξει καλη διαγογη και τα ρεστα...
για τον πορτιέρη τον (π)ούτσιο τι εχετε να πειτε;
FotisFz1
08/04/2018, 23:03
Αρχισαν τα οργανα...
https://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-now-scared-to-ride-near-marquez-yamaha-1023876/
για τον πορτιέρη τον (π)ούτσιο τι εχετε να πειτε;
Σκληρος καρχιολης με βλέμμα μπαουνσερ σε νιουγιορκ κλαμπ...
Αααα και....Ο Μαρκ γαμαει :smokin:
Δηλωση απο Lin Jarvis
"We as a team can not accept this type of behavior from Marquez, which he has shown two times this race, with Aleix and then Valentino, where he risked an injury and lost many points. It is unacceptable. We have gone to the race direction to convey our opinion, as has Valentino, for the rest we have to wait and see if they decide to punish Marc further.
Valentino has only said that it was very dangerous, and that he does not feel safe racing on the same track as Marquez. He is afraid of being near him, and that is a thing we shall have to resolve (in the future).
We had no argument with Honda, we have our own opinion that we have shared with the race direction and we sincerely do not wish to speak to Honda or Marc at the moment. He tried entering our garage but it was not the right time to do it."
George_Sp
08/04/2018, 23:04
ανυπομονώ να μάθω...
394630
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/04/2018, 23:07
Μαυρη σημαια επρεπε να του βγει η 4 ποινες και οχι αυτα που του δωσανε(ενα περασμα απο πιτ λειν και 30 sec).Αν ηταν αλλος θα την ειχε φαει απο την αρχη τη σημαια.Αλλα ξερουν τι κανουν.Να βγαλουν εξω απο το πρωτο γυρο τον σουπερ σταρ οδηγο του μοτο τζιπι?????Και η τηλεθεαση????Και τα συμφεροντα????
AUFGEBRACHT
08/04/2018, 23:11
Μαυρη σημαια επρεπε να του βγει η 4 ποινες και οχι αυτα που του δωσανε(ενα περασμα απο πιτ λειν και 30 sec).Αν ηταν αλλος θα την ειχε φαει απο την αρχη τη σημαια.Αλλα ξερουν τι κανουν.Να βγαλουν εξω απο το πρωτο γυρο τον σουπερ σταρ οδηγο του μοτο τζιπι?????Και η τηλεθεαση????Και τα συμφεροντα????
Και η Honda που λύνει και δένει...
Άλλο πράγμα οδηγώ επιθετικά, άλλο οδηγώ βρώμικα...
με αυτο που εκανε οι πιθανοτητες να πεσει και ο ιδιος ηταν φιφτι φιφτι.
αν του εδινε κλωτσια θα ηταν βρωμικο :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
08/04/2018, 23:13
ρε παιδια συγνωμη.Σε ολους εσας που βαζετε στα αγγλικα κατι αρθρα,σας παρακαλω εαν θελετε και εχετε καταλαβει το νοημα πειτε μας και μας( που δε ξερουμε αμερικανικα) το νοημα μεσα σε 2 γραμες.Μη γραφετε πολλα.2 γραμμες.
Ευχαρηστω παιδια και συγνωμη για την ενσταση
FotisFz1
08/04/2018, 23:15
Με λιγα λογια πηγε η Yamaha κ ο Τζαρβις στους αγωνοδικες και ειπαν οτι ηταν απαραδεκτη η συμπεριφορα του ΜΜ και οτι ο Ροσσι φοβαται πλεον να τρεξει μαζι του
ρε παιδια συγνωμη.Σε ολους εσας που βαζετε στα αγγλικα κατι αρθρα,σας παρακαλω εαν θελετε και εχετε καταλαβει το νοημα πειτε μας και μας( που δε ξερουμε αμερικανικα) το νοημα μεσα σε 2 γραμες.Μη γραφετε πολλα.2 γραμμες.
Ευχαρηστω παιδια και συγνωμη για την ενσταση
Κωστα εχεις δικιο, αλλα να καθομαστε να κανουμε και μεταφραση ολοκληρο κειμενο ειναι λιγο δυσκολο. ;)
Μια μεταφραση απο google translate, το νοημα βγαινει:
Εμείς ως ομάδα δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό το είδος συμπεριφοράς από τον Marquez, την οποία έχει δείξει δύο φορές αυτόν τον αγώνα, με τον Aleix και στη συνέχεια τον Valentino, ο οποίος κινδύνευε τραυματισμό και έχασε πολλά σημεία. Είναι απαράδεκτο. Έχουμε πάει προς την διεύθυνση του αγώνα για να εκφράσουμε τη γνώμη μας, όπως και ο Βαλεντίνο, για τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν αποφασίζουν να τιμωρήσουν περαιτέρω τον Μάρκ.
Ο Βαλεντίνο δήλωσε μόνο ότι ήταν πολύ επικίνδυνο και ότι δεν αισθάνεται ασφαλής να τρέχει στην ίδια διαδρομή με τον Marquez. Φοβάται να είναι κοντά του και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να επιλύσουμε (στο μέλλον).
Δεν είχαμε κανένα επιχείρημα με την Honda, έχουμε τη δική μας άποψη που έχουμε μοιραστεί με την διεύθυνση αγώνα και ειλικρινά δεν επιθυμούμε να μιλήσουμε με την Honda ή τον Marc αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να μπει στο γκαράζ μας, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.
πειτε μας και μας( που δε ξερουμε αμερικανικα)
Δεν υπάρχουν αμερικάνικα. Μόνο κακά αγγλικά.
Vstrommer71
08/04/2018, 23:25
Ανεξαρτητα απο ολα αυτα,θλιβερη εμφανιση του Γιατρου.Εισαι ο Ροσσι και δεν μπορεις να βγαινεις σαν την κλαμενη χηρα και να λες φοβαμαι επειδη κανει κωλοπαιδιες ο ΜΜ.Ειδικα οταν κι εσυ δεν ησουνα και το καλυτερο παιδι στα νιατα σου.Πες χιλιες φορες να τον τσεκουρωσουνε στις τιμωριες,αλλα οχι να κλαις σαν το κακομαθημενο.Γνωμη μου παντα!
Κι αμα φοβασαι,κατσε στην βιλα στην Τavullia.Δυστυχως ειναι ενα επικινδυνο αθλημα,και οι κωλοπαιδισμοι ειναι μεσα στο προγραμμα.Γι αυτο πρεπει να υπαρχουν οι κανονισμοι και να εφαρμοζονται για να μην εχουμε θεματα.
Επαναλαμβανω οτι δεν χωνευω τον ΜΜ.Αλλα οχι και οτι καταστρεφει το αθλημα ρε Βάλε.Θα σε ειχε παρει ο υπνος εκει στην 6η θεση αν δεν σε πεταγε κατω.Κοιταχτε να στρωσετε εκει στην Γιαμαπα να φτιαξετε κανα μηχανακι της προκοπης και σταματειστε την μιρλα.Καλυτερα δειτε και τον Zarco που ουτε μιλαει ολη την ωρα ουτε γκρινιαζει μονιμως,ποσο καλυτερα πηγαινει απο τις πριμαντονες της Movistar!
Κρίμα για το σπορ , κρίμα και για την μπροστινή τετράδα που έπαιξε καθαρά σε έναν πολύ όμορφο αγώνα
Δυστυχώς επιστρέψαμε στο τέλος του 15 και οι δημιογράφοι άλλο που δεν θέλανε μυρίζοντας φρέσκο αίμα
Ο Rossi είπε ότι μονίμως (ο marquez) πέφτει στους άλλους αναβάτες επείτηδες στοχεύοντας σε συσγκεκριμένο σημείο στο πόδι ξέρονατς ότι θα πέσει ο αντίπαλος και όχι ο ίδιος
Ανέφερε όλα τα φετινά περιστατικά τα οποία δημιούργησε (με Doviziozo-Zarco-Vinales κλπ) σε δοκιμές και αγώνες.
Είπε ότι χέστηκε (περίπου) για την σχέση τους , αλλά το πρόβλημα είναι ότι φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα τρέχοντας μαζί του.
και χαρακτήρισε την αγωνιστική συμπεριφορά του βρώμικη.
Η γνώμη μου είναι ότι η ατολμία από τους κριτές (και τώρα και στο παρελθόν) επιβολής άμμεσων ποινών δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις ( δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο αγώνας μετά από τέτοια κουταμάρα στην εκκίνηση.Παγκόσμιο
πρωτάθλημμα με κανόνες είναι και όχι συνοικιακή κόντρα ακράνωτων). Την 1η φορά σαφέστατα μείωσαν τον Miller που τόλμησε σε μια πίστα που απλά ήταν μισοβρεγμένη και την δεύτερη άφησαν
τον άλλον να γυρνάει ανάποδα στην εκκίνηση ενώ έχει κάνει την μαλακία του και του έσβησε.
Φυσικά ανέφερε και το ότι ήρθε με την ομάδα του στο box για συγνώμη και όχι μόνος του. (εδώ θα κάνω τον κακό, κάποιος έκανε το ίδιο και δεν έβγαλε ούτε το κράνος )
Η σαπουνόπερα θα έχει πολλά επεισόδια.
Ανεξαρτητα απο ολα αυτα,θλιβερη εμφανιση του Γιατρου.Εισαι ο Ροσσι και δεν μπορεις να βγαινεις σαν την κλαμενη χηρα και να λες φοβαμαι επειδη κανει κωλοπαιδιες ο ΜΜ.Ειδικα οταν κι εσυ δεν ησουνα και το καλυτερο παιδι στα νιατα σου.Πες χιλιες φορες να τον τσεκουρωσουνε στις τιμωριες,αλλα οχι να κλαις σαν το κακομαθημενο.Γνωμη μου παντα!
Κι αμα φοβασαι,κατσε στην βιλα στην Τavullia.Δυστυχως ειναι ενα επικινδυνο αθλημα,και οι κωλοπαιδισμοι ειναι μεσα στο προγραμμα.Γι αυτο πρεπει να υπαρχουν οι κανονισμοι και να εφαρμοζονται για να μην εχουμε θεματα.
Επαναλαμβανω οτι δεν χωνευω τον ΜΜ.Αλλα οχι και οτι καταστρεφει το αθλημα ρε Βάλε.Θα σε ειχε παρει ο υπνος εκει στην 6η θεση αν δεν σε πεταγε κατω.Κοιταχτε να στρωσετε εκει στην Γιαμαπα να φτιαξετε κανα μηχανακι της προκοπης και σταματειστε την μιρλα.Καλυτερα δειτε και τον Zarco που ουτε μιλαει ολη την ωρα ουτε γκρινιαζει μονιμως,ποσο καλυτερα πηγαινει απο τις πριμαντονες της Movistar!
Όπως βλέπεις, χρειάζεται να κλαφτούν και να υπερβάλλουν κάποιοι για να λάβει την τιμωρία που πρέπει και να αρχίσει να οδηγεί αθλητικά, αλλιώς θα είναι ο νταβατζής του μοτοτζιπί για τα επόμενα 10 χρόνια. Ποτέ, σε κανέναν αγώνα της 20ετούς καριέρας του, ο Rossi δεν έχει εμβολίσει 3-4 οδηγούς.
Όχι, κανείς δε θέλει τον ΜΜ έξω από τους αγώνες και κανείς δε θέλει να γίνει άθλημα κυριών. Αλλά αυτό από αυτό που είδαμε σήμερα (και πολλές φορές στο παρελθόν με τον ΜΜ) απέχουν μερικά έτη φωτός. Και το κρίμα είναι ότι οδηγικά είναι σίγουρα επίπεδα πάνω από όλους τους υπόλοιπους, οπότε δεν έχει ανάγκη τέτοιες μαλακίες.
George_Sp
08/04/2018, 23:34
Όπως βλέπεις, χρειάζεται να κλαφτούν και να υπερβάλλουν κάποιοι για να λάβει την τιμωρία που πρέπει και να αρχίσει να οδηγεί αθλητικά, αλλιώς θα είναι ο νταβατζής του μοτοτζιπί για τα επόμενα 10 χρόνια. Ποτέ, σε κανέναν αγώνα της 20ετούς καριέρας του, ο Rossi δεν έχει εμβολίσει 3-4 οδηγούς.
Όχι, κανείς δε θέλει τον ΜΜ έξω από τους αγώνες και κανείς δε θέλει να γίνει άθλημα κυριών. Αλλά αυτό από αυτό που είδαμε σήμερα (και πολλές φορές στο παρελθόν με τον ΜΜ) απέχουν μερικά έτη φωτός. Και το κρίμα είναι ότι οδηγικά είναι σίγουρα επίπεδα πάνω από όλους τους υπόλοιπους, οπότε δεν έχει ανάγκη τέτοιες μαλακίες.
:beer: