PDA

View Full Version : 2ος Αγώνας Gran Premio Motul de la República Argentina

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6

AUFGEBRACHT
08/04/2018, 23:35
Κι αμα φοβασαι,κατσε στην βιλα στην Τavullia.Δυστυχως ειναι ενα επικινδυνο αθλημα,και οι κωλοπαιδισμοι ειναι μεσα στο προγραμμα.Γι αυτο πρεπει να υπαρχουν οι κανονισμοι και να εφαρμοζονται για να μην εχουμε θεματα.

Όταν σου σβήνει το μηχανάκι στην εκκίνηση λοιπόν, εφαρμόζεις του κανονισμούς που υπάρχουν ακριβώς για να μην δημιουργηθεί θέμα... δεν κόβεις βόλτες πάνω-κάτω και αντίθετα στην πίστα υπό το απορημένο βλέμμα έκπληκτων συναθλητών... Δηλ ειλικρινά εάν χτύπα ξύλο σήμερα ένας από τους 3-4 που εμβόλισε πάθαινε κάτι θα έγραφες ελαφρά τη καρδία "οκ, είναι επικίνδυνο άθλημα, μέσα στο πρόγραμμα είναι ο κωλοπαιδισμός"...

g_m900
08/04/2018, 23:37
Vstrommer... Κωλοπαιδισμοι να υπάρχουν... αλλα να τιμωρούνται.
Εδω ο Μαρκεθ εχει τον ατιμωρητο ποσα χρονια.
Ακυρο το σχολιο για το Ροσσι κ οτι δεν ειναι το καλυτερο παιδι. Αλλο εχω μερικα συμβαντα σε 20 χρονια...που σχεδον ολοι οι πρωτοκλασατοι εχουν... Και αλλο να εχεις 5 χρονια αλητειες.
Ναι αλητειες όπως το κοψιμο του καλωδιου στον Πεντροσα... Και παει λεγοντας.

Vstrommer71
08/04/2018, 23:46
Όταν σου σβήνει το μηχανάκι στην εκκίνηση λοιπόν, εφαρμόζεις του κανονισμούς που υπάρχουν ακριβώς για να μην δημιουργηθεί θέμα... δεν κόβεις βόλτες πάνω-κάτω και αντίθετα στην πίστα υπό το απορημένο βλέμμα έκπληκτων συναθλητών... Δηλ ειλικρινά εάν χτύπα ξύλο σήμερα ένας από τους 3-4 που εμβόλισε πάθαινε κάτι θα έγραφες ελαφρά τη καρδία "οκ, είναι επικίνδυνο άθλημα, μέσα στο πρόγραμμα είναι ο κωλοπαιδισμός"...
Οτι εγραψα και παραπανω.Εφαρμογη των κανονισμων απο τους αρμοδιους.Δεν περιμενω απο τον ΜΜ να εφαρμοσει κανεναν κανονισμο.Ειναι οδηγος,τρεχει,εχει 140 σφυγμους και μπορει να κανει οτι του κατεβει στον αγωνα.Εναποκειται στο race direction να κανει την δουλεια του.
Απλα κι ωραια.Κι επισης και ο Zarco τον εστειλε αδιαβαστο τον Pedrosa κι ευτυχως δεν χτυπησε.
Μπορουμε λοιπον να συζητησουμε αν οι κανονισμοι επαρκουν για να διευθετησουν αυτες τις περιπτωσεις

FotisFz1
08/04/2018, 23:53
394631

AUFGEBRACHT
08/04/2018, 23:54
Δεν περιμενω απο τον ΜΜ να εφαρμοσει κανεναν κανονισμο.Ειναι οδηγος,τρεχει,εχει 140 σφυγμους και μπορει να κανει οτι του κατεβει στον αγωνα.Εναποκειται στο race direction να κανει την δουλεια του.

Οι υπόλοιποι γτ εφαρμόζουν τους κανονισμούς; Οι κανονισμοί υπάρχουν για να μην κάνει ο καθένας ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Αφήνω τα όσα έγιναν με Rossi, Espargaro, Aleix στη διάρκεια του αγώνα... αυτό που έκανε στην εκκίνηση ήταν από ανεκδιήγητο έως καφριλίκι!!! Αυτός και ο Iannone είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και δυστυχώς το έχουν αποδείξει πολλάκις!!!

BLiTzER
08/04/2018, 23:55
Και ο Crutchlow είναι επικίνδυνος.

Αλλά με την καλή έννοια.

- ΔΔ

:lol:

Vstrommer71
09/04/2018, 00:04
Και ο Crutchlow είναι επικίνδυνος.

Αλλά με την καλή έννοια.

- ΔΔ

:lol:

Ο Δυο Δελτα το ξεφουρνισε κι αυτο?Κριμα για το παλλικαρι,χαραμιζεται εδω.Να βοηθησουμε να παει στα κεντρικα του motogp να κανει τις μεταδοσεις,τωρα που αποσυρθηκε ο Νick Harris...
(Παρεμπιπτοντως μεσα στον γενικο χαλασμο,περασε απαρατηρητη η νεα μεγαλη εμφανιση του Χορχε.Φανταζομαι τα χαχανητα απο τα ψηλα κλιμακια της Ducati για ανανεωση συμβολαιου θα ακουγονται εως εδω)

George_Sp
09/04/2018, 00:07
Και ένα τεράστιο μπράβο στον Κρατσα-κρούτσα. Ποιός θα του δώσει άδικο σε αυτό που είπε;
Εγώ πάντως την μάχη της 4άδας για το βάθρο την καταευχαριστήθηκα και ας έλειπε ο Γιατρός από τα πλάνα.

https://www.facebook.com/schmid87/posts/10156413614379656

FotisFz1
09/04/2018, 00:11
Μαγκας ο Κρατς
πολυ καλα τους τα εχωσε

BLiTzER
09/04/2018, 00:22
Ο Δυο Δελτα το ξεφουρνισε κι αυτο?Κριμα για το παλλικαρι,χαραμιζεται εδω.Να βοηθησουμε να παει στα κεντρικα του motogp να κανει τις μεταδοσεις,τωρα που αποσυρθηκε ο Νick Harris...
(Παρεμπιπτοντως μεσα στον γενικο χαλασμο,περασε απαρατηρητη η νεα μεγαλη εμφανιση του Χορχε.Φανταζομαι τα χαχανητα απο τα ψηλα κλιμακια της Ducati για ανανεωση συμβολαιου θα ακουγονται εως εδω)

Ναι, ο ΔΔ το είπε. Έτσι ακριβώς.

O Lorenzo είναι πάντα τεράστιος, ψυχή και χέρια πρωταθλητή, δε χρειάζεται σχολιασμό.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/04/2018, 04:34
Κωστα εχεις δικιο, αλλα να καθομαστε να κανουμε και μεταφραση ολοκληρο κειμενο ειναι λιγο δυσκολο. ;)

Μια μεταφραση απο google translate, το νοημα βγαινει:

Εμείς ως ομάδα δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό το είδος συμπεριφοράς από τον Marquez, την οποία έχει δείξει δύο φορές αυτόν τον αγώνα, με τον Aleix και στη συνέχεια τον Valentino, ο οποίος κινδύνευε τραυματισμό και έχασε πολλά σημεία. Είναι απαράδεκτο. Έχουμε πάει προς την διεύθυνση του αγώνα για να εκφράσουμε τη γνώμη μας, όπως και ο Βαλεντίνο, για τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν αποφασίζουν να τιμωρήσουν περαιτέρω τον Μάρκ.
Ο Βαλεντίνο δήλωσε μόνο ότι ήταν πολύ επικίνδυνο και ότι δεν αισθάνεται ασφαλής να τρέχει στην ίδια διαδρομή με τον Marquez. Φοβάται να είναι κοντά του και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να επιλύσουμε (στο μέλλον).
Δεν είχαμε κανένα επιχείρημα με την Honda, έχουμε τη δική μας άποψη που έχουμε μοιραστεί με την διεύθυνση αγώνα και ειλικρινά δεν επιθυμούμε να μιλήσουμε με την Honda ή τον Marc αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να μπει στο γκαράζ μας, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

Πετρο ευχαρηστω ρε φυλε:beer:
Δεν ηξερα πος μπορω να το κανω με μεταφραση απο το γκουγκλ.Και παλι ευχαρηστω για τη μεταφραση...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/04/2018, 04:36
Δεν υπάρχουν αμερικάνικα. Μόνο κακά αγγλικά.

Πλακα κανω ρε τζορτζ.Ετσι το πα για τα αμερικανικα...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
09/04/2018, 04:37

αυτο ακριβως....Με προλαβες.

cityfly
09/04/2018, 08:45
«Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση... καταστρέφει το άθλημά μας διότι δεν έχει σεβασμό για τους αντιπάλους του. Ποτέ...».

«Αν δείτε τις περιπτώσεις μεμονωμένα, αυτά συμβαίνουν. Να χάσεις τα φρένα, να κάνεις ένα λάθος, ν’ ακουμπήσεις κάποιον. Συμβαίνουν στους Αγώνες».

«Αλλά από την Παρασκευή αυτός είναι έτσι... το έκανε με τον Vinales, με τον Dovi, μ’ εμένα το Σάββατο το πρωί και σήμερα στον Αγώνα, σε 4 οδηγούς. Το κάνει επίτηδες».

«Δεν κάνει κάποιο λάθος... το κάνει επίτηδες και ξέρει ότι αυτός δεν θα πέσει, εσύ θα πέσεις. Κι ελπίζει να πέσεις».

«Αν ενεργείς έτσι, τότε ανεβάζεις το επίπεδο σ’ ένα πολύ επικίνδυνο σημείο. Αν όλοι οδηγούσαν έτσι, χωρίς σεβασμό στους αντιπάλους, τότε θα τελείωνε με άσχημο τρόπο».

http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28843

cityfly
09/04/2018, 08:47
«Σε όλη μου την καριέρα ποτέ δεν ήθελα να ακουμπήσω κάποιον. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε σήμερα. Ό,τι έγινε, έγινε λόγω της βρεγμένης πίστας».

«Υπήρχε χώρος να περάσω, αλλά ο τροχός κόλλησε στο βρεγμένο και παρά λίγο να πέσω. Γι’ αυτό ακουμπήσαμε. Δεν ήμουν μόνο εγώ, το ίδιο έγινε στις περιπτώσεις του Zarco με τον Pedrosa και του Espargaro με τον Petrucci».

«Για μένα ήταν μια πολύ δύσκολη Κυριακή. Όλα ξεκίνησαν όταν μου έσβησε ο κινητήρας και δεν ξέρουμε το γιατί. Κοιτάμε τα δεδομένα να βρούμε άκρη».

Τη μοτοσυκλέτα την έβαλε μπροστά και φάνηκε στην κάμερα ένας κριτής να τρέχει προς το μέρος του Marquez, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Τον ρώτησα τι να κάνω, να μείνω στο grid; Και δεν ήξερε να μου πει κι ένας άλλος απλά έφυγε κι από τις αντιδράσεις τους κατάλαβα ότι θα μπορούσα να πάω και πάλι στη θέση μου».

«Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου επέβαλαν ποινή ride through στη συνέχεια του Αγώνα».

«Πήγα να του απολογηθώ και δεν ήθελε. Οκ, το αποδέχομαι».

«Το τι σκέφτεται ή πιστεύει ο Rossi δεν με απασχολεί καθόλου».

http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28845

“Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε από την εκκίνηση που έσβησε ο κινητήρας και ρώτησα τους κριτές τι πρέπει να κάνω και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και νόμισα ότι μου είπαν να ξαναπάρω τη θέση μου γιατί ο κινητήρας πήρε ξανά μπροστά. Οπότε από κει και πέρα αφού ήταν δικό τους λάθος δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν την ποινή διέλευσης.

Μετά στον Αλέις Εσπαργκαρό όντως έκανα λάθος γιατί ερχόμουν με 4'' καλύτερο χρόνο και δεν υπολόγισα σωστά τα φρένα και τον κτύπησα! Μετά έδωσα πίσω δύο θέσεις για να είμαι σίγουρος.

Στην περίπτωση με τον Βαλεντίνο είδα ότι είχε ανοιχτεί λίγο και προσπάθησα να φρενάρω στη εσωτερική του, αλλά είχε ένα υγρό κομμάτι και μπλόκαρε το μπροστινό, οπότε άφησα τα φρένα και τον κτύπησα. Δεν το έκανα επίτηδες, ήταν αγωνιστικό συμβάν”.

Και συμπλήρωσε: “Και ο Ρόσσι όταν ήταν 25 έχει πολλά τέτοια, θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω τέτοια λάθη”.

Μετά τον Μάρκ μίλησε και ο Αλμπέρτο Πούτζ, ο Τιμ Μάνατζερ της Χόντα και είπε ότι καταλαβαίνει απόλυτα το ότι δεν τους δέχτηκαν στο γκαράζ της Γιαμάχα, γιατί ως αγωνιζόμενος μπορεί να καταλάβει την πίκρα τους εκείνη τη στιγμή. Από την άλλη είπε ότι αφού είναι αγωνιστικό συμβάν θα έπρεπε να το καταλάβει ο Ρόσσι, γιατί έχουν γίνει παρόμοια τέτοια πολλές φορές στους Αγώνες.

http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28844

barimagas
09/04/2018, 08:53
Αξιοκρατία μηδεν!!00!! Dorna, απο εκει ξεκινάνε ολα. Ο μαρκεζ φταιει που του κανουν πλατες τα τελευταια χρονια??? Που του δινουν συγχωροχάρτι οπως εδινε ο παπας στην Ρωμη??? Καταντησανε τον κορυφαιο ονομα στο motogp, να τον μισει ο μισος και vale πλανητης. Εμενα μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι θελω να τον πλάκωσω στις κλωτσιες??? Εγω φταιω? η dorna? ή ο μαρκεζ??

BabisStinson
09/04/2018, 09:04
Πολύ καλές οι δηλώσεις του Crutchlow. :beer:

simoril
09/04/2018, 09:55
Τίμιος πόντος απο Λόρε σε εναν αγώνα που έμοιαζε χαμένος.

Τουλάχιστο κάναμε σεφτε για φέτος.

BLiTzER
09/04/2018, 10:20

Καρδούλες.

thunder ace
09/04/2018, 10:29
«Είναι μια πολύ άσχημη κατάσταση... καταστρέφει το άθλημά μας διότι δεν έχει σεβασμό για τους αντιπάλους του. Ποτέ...».

«Αν δείτε τις περιπτώσεις μεμονωμένα, αυτά συμβαίνουν. Να χάσεις τα φρένα, να κάνεις ένα λάθος, ν’ ακουμπήσεις κάποιον. Συμβαίνουν στους Αγώνες».

«Αλλά από την Παρασκευή αυτός είναι έτσι... το έκανε με τον Vinales, με τον Dovi, μ’ εμένα το Σάββατο το πρωί και σήμερα στον Αγώνα, σε 4 οδηγούς. Το κάνει επίτηδες».

«Δεν κάνει κάποιο λάθος... το κάνει επίτηδες και ξέρει ότι αυτός δεν θα πέσει, εσύ θα πέσεις. Κι ελπίζει να πέσεις».

«Αν ενεργείς έτσι, τότε ανεβάζεις το επίπεδο σ’ ένα πολύ επικίνδυνο σημείο. Αν όλοι οδηγούσαν έτσι, χωρίς σεβασμό στους αντιπάλους, τότε θα τελείωνε με άσχημο τρόπο».

http://motograndprix.gr/content.aspx?id=28843

Ουτε λαθος κανει(δλδ ανικανοτητα) ,ουτε το κανει επιτηδες(δλδ κακια):Ειναι η φυση του αυτη,ετσι λειτουργει,δεν τον νοιαζει αν θα πεσει ο αλλος.
Πιθανον να εχει καποιο συμπλεγμα που να βλεπει τους αλλους σαν ενα "τιποτα" ενα εμποδιο ,που αν το βγαλει απο την μεση θα φτασει εκει που θελει να παει:δλδ στον τερματισμο.
Αν το ξανακανει,τοτε θα εχω δικιο.
Κανενας δεν μπορει να ξεφυγει απο την φυση του.

alex14
09/04/2018, 10:31

O Dovi φταιει. Αν δεν ηταν αυτος ο κερατας μπορει να επαιρνε και 2 ποντους ο Λορε.

cityfly
09/04/2018, 10:34
O Dovi φταιει. Αν δεν ηταν αυτος ο κερατας μπορει να επαιρνε και 2 ποντους ο Λορε.

Ας μην γκρέμιζε ο Μάρκεζ τον Ρόσσι και να δεις πόσους θα παιρνε ... :p

latris mixanis
09/04/2018, 10:44
για τον πορτιέρη τον (π)ούτσιο τι εχετε να πειτε;

Δεν πήγε κανείς από την ομάδα αν προσέξεις καλύτερα ;) Δεν μπορείς να κατηγορήσεις πάντως τον Uccio για κάτι, είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς του...με το που έφθασε ο Μαρκ έκανε μια κινηση σαν του λεει μετά.
.

latris mixanis
09/04/2018, 11:02
Αν και μου είναι αντιπαθής ο Μαρκ, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γρήγορος και έχει πολύ καλά στημένο μηχανάκι σε σχέση με άλλους. Προσωπική άποψη είναι ότι αν η yamaha καταφέρει επιτέλους να στήσει ένα μηχανάκι της προκοπής θα δούμε κάλες μάχες όχι μόνο μεταξύ Μαρκ και Ρόσσι αλλά και με Βινιάλες.
Ο Μαρκ όλα αυτά τα χρόνια που είναι στην μεγάλη κατηγόρια έχει το συγκεκριμένο στυλ οδήγησης, δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλά για να το καταλάβεις και να το δεις δεν θα πρέπει να είναι στην πρώτη θέση.
Σαφώς σ' ένα τετοιο επίπεδο οδηγείς επιθτικά, σαφώς θα ακουμπήσεις τον άλλον, σαφώς σαφώς πολλά και μέχρι ενώς σημείου είνα αποδεκτά. Όταν όμως παίζεις με τις ζωές των συναθλητών σου είναι απλά απαράδεκτο. Ισχύει για όλους τους οδηγούς απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τον ΜΜ.
Στο τελευταίο τριήμερο ο Μαρκ ήταν απαράδεκτος και επικίνδυνος. Ειδικά στον αγώνα χθες και στις δυο περιπτώσεις που είχε επαφή ήταν φάουλ. Ήταν ο πιο γρήγορος μπαι φαρ, οπότε θα μπορούσε να περάσει χωρίς να εμβολίσει κανέναν.

Κάποια στιγμή η FIM πρέπει να τον τιμωρήσει και όχι να συνεχίζει να τον χαϊδεύει.

Το κακό είναι ότι όλος ο κόσμος επικεντρώθηκε στην κακή συμπριφορά του Μαρκ και η μάχη της πρώτης τριάδας πέρασε στα ψιλά γράμματα. Η μάχη για την πρώτη τριάδα ήταν εκπληκτική και ο κατσαρίδας ήταν πολύ καλός και τα είπε άψογα στη συνέντευξη τύπου.

ΥΓ Τώρα βγάζει νόημα γιατί είναι πάντα πρώτος ο ΜΜ, κανείς δεν θέλει να είναι μπροστά του για να μην εμβολιστεί :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ptc
09/04/2018, 11:05
Παντως πιαστηκαμε με τα "κουτσουμπολιστικα" και δε σχολιαστηκε σχεδον καθολου η οδηγικη αποδοση του ΜΜ. Συμφωνω απολυτα πως ηταν για μαυρη σημαια και μονο που εκανε τη μαλακια στην εκκινηση.

Αλλα ο ατιμος οδηγικα ειναι εντελως αλλου. Με ρυθμο ενα δευτερολεπτο κατω απο τον πρωτοπορο πηγαινε. Τη στιγμη που ολοι οι υπολοιποι υποψηφιοι πρωταθλητες με τα εργοστασιακα μηχανακια παλευαν να κρατηθουν στη δεκαδα. Γιατι κακα τα ψεμματα, για να σου κανει τη μαλακια και να πεσει πανω σου, πρεπει πρωτα να σε φτασει. Και η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει αναβατης στο grid που να μπορει να κρατησει αντιστοιχο ρυθμο. Καμια φορα ξεχνας οτι τρεχει με την ιδια μηχανη με ολους τους αλλους. Ηταν λες και μπηκε ενας τρελος με μηχανη απο τα MotoGP σε αγωνα Moto2 χθες. Αν καταφερει να συγκρατησει αυτον τον φυσικο κωλοπαιδισμο που εχει μεσα του και να ωριμασει με το χρονο, πιστευω πως σε μερικα χρονια μπορει να μιλαμε για τον νεο GOAT. Μιλαω καθαρα αγωνιστικα, γιατι απο πλευρα συμπαθειας και εμπορικοτητας προς το κοινο το φαινομενο 46 δεν το φτανει με τιποτα, ακομα και 20 πρωταθληματα να παρει.

16 Bit Lolitas
09/04/2018, 11:27
Παντως πιαστηκαμε με τα "κουτσουμπολιστικα" και δε σχολιαστηκε σχεδον καθολου η οδηγικη αποδοση του ΜΜ. Συμφωνω απολυτα πως ηταν για μαυρη σημαια και μονο που εκανε τη μαλακια στην εκκινηση.

Αλλα ο ατιμος οδηγικα ειναι εντελως αλλου. Με ρυθμο ενα δευτερολεπτο κατω απο τον πρωτοπορο πηγαινε. Τη στιγμη που ολοι οι υπολοιποι υποψηφιοι πρωταθλητες με τα εργοστασιακα μηχανακια παλευαν να κρατηθουν στη δεκαδα. Γιατι κακα τα ψεμματα, για να σου κανει τη μαλακια και να πεσει πανω σου, πρεπει πρωτα να σε φτασει. Και η αληθεια ειναι πως δεν υπαρχει αναβατης στο grid που να μπορει να κρατησει αντιστοιχο ρυθμο. Καμια φορα ξεχνας οτι τρεχει με την ιδια μηχανη με ολους τους αλλους. Ηταν λες και μπηκε ενας τρελος με μηχανη απο τα MotoGP σε αγωνα Moto2 χθες. Αν καταφερει να συγκρατησει αυτον τον φυσικο κωλοπαιδισμο που εχει μεσα του και να ωριμασει με το χρονο, πιστευω πως σε μερικα χρονια μπορει να μιλαμε για τον νεο GOAT. Μιλαω καθαρα αγωνιστικα, γιατι απο πλευρα συμπαθειας και εμπορικοτητας προς το κοινο το φαινομενο 46 δεν το φτανει με τιποτα, ακομα και 20 πρωταθληματα να παρει.

Συμφωνώ με όλα όσα είπες..συμφωνώ και με πολλά αλλα σχόλια.

Πέρασα πολύ καλά σήμερα διαβάζοντας σχόλια.
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για το συμβάν...ο Rossi πρέπει να πάει από πίσω του με 200 και να τον εμβολίσει...πλακα κάνω...καλές γιορτές σε όλους σας και στις οικογένειες σας :)

Κακά τα ψέματα ακόμα και ο Pedrosa αν έβγαινε πρώτος πάλι για αυτό θα μιλούσαμε ακόμα και ο Lorenzo.

16 Bit Lolitas
09/04/2018, 11:46
Ο Rossi έκλεισε συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρονια...νομίζω ότι είναι τόσο σκυλί μαύρο που θα κάτσει περισσότερο.....ο εγωισμός του είναι τόσο τεράστιος που μετά από αυτό που έγινε δε θα μπορεί να κοιμηθεί το βραδυ.....όχι για να πάρει πρωτάθλημα.

αυτά που λένε ότι φοβάται πλέον και μπούρδες ήτανε στιγμή ίσως αδυναμίας ίσως και marketing.

την επίθεση θα τη δώσει..είναι πολύ έξυπνος....δε θα φύγει έτσι

είναι σαράντα μείον και ο άλλος είκοσι και...θέλει πολλά αρχίδια.

Ο MM είναι σίγουρα το μεγαλύτερο τιμόνι που γεννήθηκε φυσικά με το Stoner....είναι μια μονομαχία που δε θα τη δούμε ποτε στη ζωή μας όπως για παράδειγμα Μπόμπι Φίσερ vs Γκάρι Κασπάροφ.

Antonisss
09/04/2018, 12:35
Θεωρώ αυτός ο αγώνας πρέπει να αποτελέσει μία καλή βάση να αναθεωρηθούν κάποιες διαδικασίες γενικότερα. Ξεκινάμε από το πιο σημαντικό (το οποίο ουσιαστικά οδήγησε και σε όλα τα υπόλοιπα σκηνικά). Την εκκίνηση. Πρέπει να μπει ένα χρονικό όριο στο οποίο θα μπορούν να γίνονται αλλαγές στα ελαστικά. Πχ 15 λεπτά. Μετά από αυτό, ότι επέλεξες, με αυτό ξεκινάς και επιπλέον, να σου απαγορεύσουν να μπαίνεις στα πιτς αν έκανες την λάθος επιλογή. Αυτό βέβαια εμπεριέχει σοβαρό κίνδυνο σε περίπτωση κατακλυσμού, εκεί μπορεί να πρυτανεύσει η λογική και να καθυστερήσουν την έναρξη, στην χθεσινή περίπτωση όμως όχι.

Για το 2ο σκηνικό στην εκκίνηση με το Μάρκεζ τι να πω, στην F1 αν σου σβήσει, ξεκινάς τελευταίος (διότι πρέπει να μπουν μηχανικοί της ομάδας να πάρει εμπρός, αν και τώρα με τα υβριδικά, ίσως μπορεί να το βάλει μπρος ο οδηγός, αλλά thats not the point). Σε παρόμοια περίπτωση τέλοσπαντων, κάνεις ακόμα ένα formation lap και αυτός που το προκάλεσε ξεκινάει τελευταίος. Βέβαια με το Μάρκεζ να ξεκινάει τελευταίος οι πιθανότητες συμβάντος θα ήταν πάλι μεγάλες διότι θα προσπαθούσε πάλι να τους περνάει 3-3...

Οπότε οδηγούμαστε στο τελευταίο μας θέμα...Μαρκ Μάρκεζ. Είναι θαύμα που δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά τόσα χρόνια, θαύμα επίσης που δεν έχει πάρει κάποιον άλλο στο λαιμό του με τις βούτες που έχει κάνει (αλήθεια, ο Vinales έχει καταλάβει πόσο τυχερός είναι που δεν τον πήρε παραμάζωμα?). Και είναι κάτι που γίνεται συχνά λόγω του οδηγικού του στυλ που φρενάρει αργά και μπαίνει με φόρα. Αντικειμενικά θεωρώ ότι για θα έπρεπε να φάει έναν αγώνα τιμωρία για να συνετιστεί (όσο μπορεί να συνετιστεί). Με αυτά που έχουν φανεί προς το παρόν φέτος, το πρωτάθλημα πάλι δικό του είναι, ένας αγώνας δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά πρέπει να βάλει μυαλό διότι δεν τρέχει μόνος του

basilis_k6
09/04/2018, 12:41
τον ειδα κονσερβα...

Καλύτερα να έβλεπα μπάλα β εθνική. τσίρκο και στο βάθος...παράγκα.

alex14
09/04/2018, 12:45
Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ο ΜΜ ειναι το καλυτερο τιμονι αυτη τη στιγμη.
Αλλα ο ανθρωπος ειναι ψυχακιας και θελει λιγο "μαζεμα".

cityfly
09/04/2018, 13:12
Ένα μικρό "ιστορικό"

http://www.motogp.com/en/news/2018/04/09/rossi-marquez-clash-of-the-titans-a-short-history/254795

Χωρίς οπαδικά γυαλιά πολλά πράγματα είναι ξεκάθαρα, ένα εξ αυτών είναι ο παραλογισμός των κανονισμών ή η κακή εφαρμογή τους (δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει). Ουσιαστικά η "παράβαση" του Μάρκεζ ήταν ακριβώς η ίδια με τον Εσπαργκαρό όπως με ο Ρόσσι, για την μεν πρώτη "τιμωρήθηκε" με το να αναγκαστεί να δώσει πίσω τη θέση με το Ρόσσι έφαγε ποινή διεύλεσης. Δηλαδή η τιμωρία εξαρτάθηκε όχι από την ενέργεια, αλλά από το αποτέλεσμα με λίγα λόγια από την τύχη, αν είχε είκοσι πόντους παραπάνω πίστα ούτε ο Ρόσσι θα είχε πέσει. Για μένα θα έπρεπε να τιμωρείται η ενέργεια αυστηρά κι αν το αποτέλεσμα είναι αρκετά σοβαρό να τρώει και παραπάνω, αλλά η τιμωρία πρέπει να είναι ουσιαστική αλλιώς δεν έχει αποτέλεσμα. Φαίνεται καθαρά από ο συγκεκριμένο αγώνα, αν είχε αποτέλεσμα δεν θα έκανε το ίδιο λίγους γύρους μετά. Αλλά τι λέμε, εδώ δεν κατάλαβε ακόμα γιατί έφαγε την πρώτη ποινή...

Jimmu
09/04/2018, 13:13
Όλα ξεκίνησαν από το συμβάν στην εκκίνηση.Εφόσον δεν υπάρχει (κακώς) μαύρη σημαία και δεν ξεκινά τελευταίος στο grid (πάλι κακώς) η ποινή θα έπρεπε να αποδοθεί στον επόμενο αγώνα κι όχι μετά από 6 γύρους κι όταν ο ΜΜ είναι ήδη 2 sec μπροστά από τον 2ο. Η Dorna είναι "τσίρκο"....."Δυστυχώς" το πρωτάθλημα και φέτο θα το πάρει ο καλύτερος κι όχι ο γηραιότερος,έστω κι αν ο πρώτος είναι μεγάλο κωλόπαιδο...Για το ποιος είναι ο καλύτερος πιλότος στο grid πάντως, από τα σχόλια που διάβασα δε χωράει αμφιβολία....Θα ήταν δίκαιο πιστεύω για τους υπόλοιπους (όλους) να δίναν στο ΜΜ μηχανάκι της μοτο2 για να τρέχει στα GP και πάλι...Τι να λέμε ο πιτσιρικάς είναι ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...

cityfly
09/04/2018, 13:20

Δεν μπορώ να καταλάω πώς γίνεται αυτά τα πράγματα να διαχωρίζονται. Ο σοβαρός αθλητής πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Κι έπειτα αν είναι τόσο ανώτερος των άλλων ένας λόγος παραπάνω να μην κάνει τέτοιες βλακείες (ή άλλη λέξη) δεν τις χρειάζεται.
Εγώ προσωπικά τις θαυμάζω τις οδηγικές του ικανότητες αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω την υπόλοιπη συμπεριφορά του μέσα στην πίστα, δεν μπορώ να τον θαυμάσω συνολικά ως αθλητή κι ας πάρει όσα πρωταθλήματα πάρει.
Με εκνευρίζει που σχεδόν σε κάθε αγώνα ασχολούμαστε όχι με τον αγώνα αλλά με τις μαλακίες του.
Δεν είναι άξιος αθλητής όταν πάει και σπρώχνει τον Α μετά ζητάει συγγνώμη και μετά πάει και κάνει ακριβώς το ίδιο στο Β. Πού είναι η αληθινή σου συγγνώμη; Πουθενά.
Κι έγγραψα Α και Β γιατί σήμερα ήταν Εσπαργκαρό και Ρόσσι χθες ήταν άλλοι αύριο θα είναι άλλοι, δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν με ενδιαφέρει πόσα ρεκόρ θα σπάσει. Είναι κακό δείγμα αθλητή.

Live2ride
09/04/2018, 13:23
το ζήτημα είναι ότι είχε επιλογή να προσπεράσει καθαρά, αντί αυτού χώνεται και όποιον πάρει ο χάρος.

cityfly
09/04/2018, 13:33
Έχω μια ερώτηση, επειδή δεν έχω videopass και προσπαθώ να βρω τι ακριβώς είπαν κι όχι πώς το αποδίδει ο καθένας.
Έπεσα πάνω σε αυτό

http://www.cyclenews.com/2018/04/article/valentino-rossi-scolds-marc-marquez-post-race-argentina-motogp-interview/

Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι ακριβές, άκουσε κάποιος τις δηλώσεις; είναι όντως ακριβές;
:wave2:

GIOTIS750
09/04/2018, 13:46
394632

394633

394634

https://www.speedcafe.com/2018/04/09/rossi-marquez-hopes-crash/

George_Sp:beer:

slzr:beer:

latris mixanis
09/04/2018, 13:54
Έχω μια ερώτηση, επειδή δεν έχω videopass και προσπαθώ να βρω τι ακριβώς είπαν κι όχι πώς το αποδίδει ο καθένας.
Έπεσα πάνω σε αυτό

http://www.cyclenews.com/2018/04/article/valentino-rossi-scolds-marc-marquez-post-race-argentina-motogp-interview/

Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι ακριβές, άκουσε κάποιος τις δηλώσεις; είναι όντως ακριβές;
:wave2:

Yeap

GIOTIS750
09/04/2018, 13:55
394636

394637394639

394642

slzr:beer:

g_m900
09/04/2018, 14:13
Απλα τα πραγματα
Και στα 2 μηχανοκινητα υπαρχουν 2 τσογλανια.
Οδηγαρες... Αλλα τσογλανια ολκης.
Ο Φερσταπεν στη F1 και ο Μαρκεθ στο Motogp.
Και οι 2 ειχαν επαφες αυτο το ΣΚ και χάλασαν τον αγωνα του αντιπαλου τους.
Και οι 2 θεωρουνται το μελλον γιαυτο και η ατιμωρησια.
Δυστυχως πλεον εχει γινει παραγκα το μηχανοκινητο.
Αν δεν αρχισουν να τους τιμωρουν για αυτα που κανουν χανεται καθε αξιοπιστια. Ο Μαρκεθ σε καθε αγωνα ειναι λες και παιζει μπασκετ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΕΠΑΦΗΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ.
Και να γινει... Αντε μια σε καθε αγωνα αλλα γονατο με γονατο το λες τολμη και οδηγικη ικανοτητα. Το να πας ευθεια σε καθε αγωνα που ο Ντοβι ειναι 1ος ωστε να τον πεταξεις εξω... Ειναι αλητεια μεγιστη και πρεπει να τιμωρηθει αναλογως. Ο Ροσσι το 15 ειχε κλεισει στα δοκιμαστικα τον Χορχε και πηρε βαθμους ποινης που βολικα μετα γιναν περισσοτεροι ωστε να τιμωρηθει. Ναι επεσε στην παγιδα του Μαρκ και εκανε κινηση με το ποδι... Αλλα φιλε Μαρκ πριν ερθεις στο αθλημα κανενας δεν διαλεγε ποιος θα παρει πρωταθλημα. Τρεχανε ολοι για τη νικη.
Γιαυτο εισαι ναι μεν οδηγαρα... Αλλα αληταριο απο τα λιγα.

slzr
09/04/2018, 14:18
Και το βίντεο του συμβάντος.. (https://www.youtube.com/watch?v=65BA8sKew2E)

Τον έστειλε αδιάβαστο..

sapila racing
09/04/2018, 14:25
Ο MM ξέφυγε τελείως και πιστεύω οτι αυτη τη φορά θα υπάρξουν συνεπειες.
Οι ποινες που έφαγε είναι αστείες και φυσικά δεν βοηθάνε καθόλου τα 'θύματά' του.

Θα ήταν πιο δίκαιο να του βγάλουν μαυρη σημαία στην Αργεντινή και να ξεκινήσει και τον επόμενο αγώνα τελευταίος.

basilis_k6
09/04/2018, 14:25
αν στο τέλος το πάρει ο dovi με 5-6 βαθμούς διαφορά απο το ροσι θα πούνε "ωραιο πρωτάθλημα είχαμε και φέτος"?
αν υπήρχε μια περίπτωση να χάσω το μεσημέρι της κυριακής να το δω λαίβ τωρα δεν υπάρχει καμία.

Vstrommer71
09/04/2018, 14:50
Επισης στα ψιλα περασε και το πουλέν μου,ο Fish,που στον δευτερο αγωνα του,εχοντας πολυ λιγο καιρο στην Tech3 εχοντας μπει απο το παραθυρο,ηρθε 9ος!Ο Herve τελικα εχει καλο ματι:beer:

George_Sp
09/04/2018, 14:57

Τον έστειλε αδιάβαστο..

αν πατήσετε στο βίντεο το 1 στο πληκτρολόγιο ή έχετε σταθερό ποντίκι στο 2ο δευτερόλεπτο θα δείτε οτι ο τσόγλανος χώνεται με τα όσα, έχει κάνει λάθος υπολογισμό στο πόσο βαθιά μπορεί να φρενάρει και με το που μπαίνουν στο σημείο που η στροφή ξεκινά (φαίνονται και τα κερμπ) το κόβει ευθεία χωρίς να κόβει εσωτερικά στη στροφή ενώ ο Ρόσσι έχει ήδη ξεκινήσει να έχει τροχιά προς τα μέσα.
με απλά λόγια.
επιθετική οδήγηση και όποιο πάρει ο χάρος. έχει στο μυαλό του πως να βγει μπροστά δίχως να σκέφτεται την ασφάλεια των συναβατών του. και επειδή το κάνει συνεχώς και σε κάθε αγώνα πρέπει να επιβληθούν σοβαρότατες ποινές.

byron
09/04/2018, 15:11
Ο MM ξέφυγε τελείως και πιστεύω οτι αυτη τη φορά θα υπάρξουν συνεπειες.
Οι ποινες που έφαγε είναι αστείες και φυσικά δεν βοηθάνε καθόλου τα 'θύματά' του.

Θα ήταν πιο δίκαιο να του βγάλουν μαυρη σημαία στην Αργεντινή και να ξεκινήσει και τον επόμενο αγώνα τελευταίος.

Χλωμό να υπάρξει συμπληρωματική ποινή. Θα είναι σαν να αυτόακυρώνονται και να δίνουν διπλή ποινή για το ίδιο παράπτωμα. Όταν πχ στοv Zarco δεν έριξαν τίποτα.

Το συμβάν έχει λήξει, τίποτα άλλο εκτός κάποιας προειδοποίησης πως στο μέλλον μπλα μπλα μπλα.

Οδηγάρα ο ΜΜ αλλά όταν το οδηγικό στυλ ταυτίζεται με το να πεταει τους υπόλοιπους εκτός πίστας, κάπου χάνεται το ταλέντο και μένει η μαλακία.

Ο αγώνας μπάχαλο. Ο Κρατς εξαιρετικός, ο Ρινς γαματος, ο Ζαρκο κάποιον θα πάρει στο λαιμό του άσχημα. Απρόβλεπτος και επίφοβος για τους γύρω του.

MAIK72
09/04/2018, 15:12
Aν και δεν παρακολουθώ motogp αυτόν τον είδα μόνο και μόνο για να δω τα σταντ του Marquez. Επειδή γλύστισε και έπεσε στην 4η θέση αποφάσισε να εμβολίσει τον 3ο , τον Ρόσι με την δικαιολογία ότι είχε νερά και Θα γλύστραγε! Αυτό κατάλαβα από τα βίντεο που είδα, γιατί αντί κόψει το παίρνει ευθέια χησιμοποιώντας για αντίβαρο τον προπορευόμενο.
Αν δεν τιμωρηθεί και δεν συνετιστεί σε λίγο θα παρακολουθούμε τις αρματοδρομίες του Μπεν Χούρ και όποιον πάρει ο χάρος :facepalm:

blackbusa
09/04/2018, 16:00
https://www.youtube.com/watch?v=1onWj2Z4_h4

Ευτυχως ειμαι καλα δεν τραυματιστικα...εστω αυτο...αλλα τι να πουμε...ειναι κατα την αποψη μου μια πολυ επικινδυνη κατασταση...οι αγωνοδικες /καποιος πρεπει να κανει κατι γιατι καποιος θα χτυπησει...ο ΜΜ δεν εχει δειχνει κανενα ιχνος σεβασμου προς τους αντιπαλους του...αν δουμε μονο τον σημερινο αγωνα πηγε εναντιον 4/5 διαφορετικων οδηγων...τωρα πια αυτος σημαδευει γεματα το ποδι σου και γνωριζει οτι αν σε πετυχει μεταξυ ποδιου και μηχανης αυτος δεν θα πεσει ενω συγχρονος ελπιζει να πεσεις εσυ...αυτος αγωνιζετε με αυτον τον τροπο...αυτο...αν λαβουμε υποψην ολα αυτα που εγιναν μεμονωμενα ειναι κατι που μπορουν να συμβουν κατα την διαρκεια ενος αγωνα...το προβλημα ειναι οτι ο ΜΜ ειναι επαναλαμβανομενος....τρεχει με ολους ετσι...μονο στους 2 πρωτους αγωνες φετος , στην πρωτη στροφη στο Καταρ , πετυχε το ποδι του Ζαρκο και στην συνεχεια παει στον Ντοβι...αν δουμε αυτο το Σ/Κ απο την παρασκευη ξεκινησε να πηγαινει σαν τρελλος κοβοντας τον δρομο στον Μαβ, και αν ο Μαβ δεν σηκωνε την μηχανη θα επεφτε, ακολουθος το εκανε με εμενα το σαββατο στις δοκιμαστικες, και μετα στον Ντοβι...και για να παμε στον σημερινο αγωνα, οικανονες ειναι ξεκαθαροι...αν σου σβησει η μηχανη πριν την εκκινηση πρεπει να βγεις εκτος γκριντ...και ειναι ετσι για ολους...αυτος στα παπαρια του, εβαλε ξανα μπρος την μηχανη , ηρθε αναπαδα ενω εμεις περιμεναμε , κατιπου θα επρεπε να εχει σαν αποτελεσμα την αποβολη του απο τον αγωνα...οι κανονισμοι λενε οτι δεν επιτρεπετε να εκκινησεις...αν οι κανονισμοι ειναι ιδιοι για ολους γιατι δεν πρεπει να ειναι για αυτον...κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το προβλημα....και μετα το ride through ορμησε σαν τρελλος , συγκρουστηκε με τον Εσπαργκαρο τον Ραμπατ , με εμενα που με εριξε και κατω και νομιζω οτι εκανε το ιδιο και με τον Μαβ...κατα την γνωμη μου το προβλημα ειναι οτι ειναι επικινδυνος...φοβαμαι να ειμαι στην πιστα με τον ΜΜ , οταν διαβασα στην πινακιδα οτι ηταν πισω μου , σε πιανει φοβος ,δεν αισθανομαι προστατευμενος απο τους αγωνοδικες , γιατι αυτο κανει οτι γουσταρει με ολους , το κανει επιτηδες, ερχετε κατα πανω σου επιτηδες, με εμενα μπηκε στην στροφη με συν 20χλμ με εριξε , με πετυχε μεταξυ ποδιου και μηχανης οπως συνηθηζει , οπως εκανε με τον Εσπαργκαρο με 200χλμ ...το προβλημα ειναι οτι δεν σεβετε τους αντιπαλους του, ανεβαζει το επιπεδο του ανταγωνισμου σε ενα επικινδυνο σημειο για ολους...εγω φοβαμαι...με αυτον στην πιστα φοβαμαι γιατι ξερω οτι θα ερθει κατα πανω μου...συν οτι εμενα δεν μου συμπεριφερεται οπως στους αλλους αλλα ακομα χειροτερα...οπως εγινε και το 2015 που επιτηδες με εκανε να χασω το πρωταθλημα...το εχουμε επαναλαβει πολλες φορες...δηλαδη δεν ειναι δυνατον να συγκρουετε με 6 οδηγους σε ενα ΣΚ...γιατι μια φορα μπορει να συμβει σε ολους , εχει συμβει και σε εμενα παλαιοτερα , αλλα ετσι οπως γινετε το κανεις εππιτηδες...εγω περιμενω να του κανουν κατι γιατι κατα την γνωμη μου οπως ειπα και στον Mike Webb αυτοι εχουν μεγαλη ευθυνη και αυτοι πρεπει να τον κανουν να "μην εχει τετοια συμπεριφορα"..αν αυτος συνεχισει ετσι τοτε και οι υπολοιποι θα ανεβασουν το επιπεδο επιθετικοτητας , οντας ειναι ενα επικινδυνο αθλημα θα εχει ασχημο τελος , και μετα απο 5 αγωνες θα υπαρχει μονο το μισο grid αφου θα βρισκονται εκτος πιστας ο ενας μετα τον αλλον..δηλαδη αυτος τι κανει....ερχεται μετανιωμενος με τις καμερες να σου ζητησει συγγνωμη αλλα δεν ειναι ειλικρινεις...και δεν ειναι ειλικρινεις γιατι και την επομενη φορα κανει παλι τα ιδια...αν τυχει μια φορα και ερθει να μου ζητησει συγγνωμη ειναι δεκτο....αλλα αν γινετε 1 2 3 κλπ εγω τις συγγνωμες δεν τις δεχομαι...ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟΥ... ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ KAI ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ , ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ.. εγω δεν ειμαι αγωνοδικης , εγω αυτο που ειπα ειναι οτι εχουν μια ευθυνη...ΑΥΤΟΙ πρεπει να βρουνε μια λυση ωστε ΑΥΤΟΣ να σταματησει να συγκρουεται με ολους τους αλλους....ΠΑΝΤΑ...ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ...φετος σε 2 αγωνες εγινε 10 φορες...γιατι αν δεν κανουν κατι γινετε επικινδυνο...ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ...ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...

π.σ σωρρη γοια καπεια ωρθωγραφυκα λαθακεια...

Akalestos
09/04/2018, 16:16
Καποτε ενας ταλαντουχος οδηγος που ειχε πολλα να δωσει οταν μπηκε μεσα κ τους εκανε κατι ριψοκινδυνα προσπερασματα κ τους μαμουσε ετρεξαν πολλοι οπως π.χ πεντροζα κι αλλοι να πουν οτι ειναι επικινδυνος πολυ κι οτι πρεπει να του γινουν συστασεις κτλ γτ φοβουνται οτι θα γινει κατι κακο κτλ κτλ...λεγοταν ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ!

Βλεπω να γινεται το ιδιο και σε χειροτερο επιπεδο κ δε βλεπω καποιον πλην του Ροσσι να μιλαει...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

Υ.Γ Κοντε γαμω το σπ@τι σου που εισαι τωρα? Για τον Μαρκο ηξερες να πας να κραξεις ε? Γ@ΜΗΜΕΝΕ!

Μπραβο στον Καλ στον Ζαρκο στον Ρινς στον Μιλλερ

Προσωπικα πιστευω ο Μιλλερ αξιζε κατι καλυτερο!

Ντροπη στην Ντορνα για ολα : Για την καθυστερηση για την αλλοιωση των κανονισμων για τις ποινες για ολα!

blackbusa
09/04/2018, 16:18
https://www.youtube.com/watch?v=n8rsRTjKsYk

απο αλλη οπτικη γωνια...αναλυση στο φρεναρισμα του ΜΜ...δεν πιστευω χρειαζετε μεταφραση...

GIOTIS750
09/04/2018, 16:30
https://www.youtube.com/watch?v=n8rsRTjKsYk

απο αλλη οπτικη γωνια...αναλυση στο φρεναρισμα του ΜΜ...δεν πιστευω χρειαζετε μεταφραση...

Aυτο το βιντεο πρεπει να το δουν οι αγωνοδικες που δηχνει καθαρα οτι το μηχανακι δεν γλυστρισε πουθενα και ειχε τον ελεγχο συνεχεια ο μμ
και οτι στοχευε κανονικα που ηθελε να καταληξει μεσα στην στροφη ,με την γνωστη καταληξη.

GIOTIS750
09/04/2018, 16:32
Καποτε ενας ταλαντουχος οδηγος που ειχε πολλα να δωσει οταν μπηκε μεσα κ τους εκανε κατι ριψοκινδυνα προσπερασματα κ τους μαμουσε ετρεξαν πολλοι οπως π.χ πεντροζα κι αλλοι να πουν οτι ειναι επικινδυνος πολυ κι οτι πρεπει να του γινουν συστασεις κτλ γτ φοβουνται οτι θα γινει κατι κακο κτλ κτλ...λεγοταν ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ!

Βλεπω να γινεται το ιδιο και σε χειροτερο επιπεδο κ δε βλεπω καποιον πλην του Ροσσι να μιλαει...ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ

Υ.Γ Κοντε γαμω το σπ@τι σου που εισαι τωρα? Για τον Μαρκο ηξερες να πας να κραξεις ε? Γ@ΜΗΜΕΝΕ!

Μπραβο στον Καλ στον Ζαρκο στον Ρινς στον Μιλλερ

Προσωπικα πιστευω ο Μιλλερ αξιζε κατι καλυτερο!

Ντροπη στην Ντορνα για ολα : Για την καθυστερηση για την αλλοιωση των κανονισμων για τις ποινες για ολα!

:beer::beer:

blackbusa
09/04/2018, 16:42
Aυτο το βιντεο πρεπει να το δουν οι αγωνοδικες που δηχνει καθαρα οτι το μηχανακι δεν γλυστρισε πουθενα και ειχε τον ελεγχο συνεχεια ο μμ
και οτι στοχευε κανονικα που ηθελε να καταληξει μεσα στην στροφη ,με την γνωστη καταληξη.

μεταξυ 40δ και 48δ χανει λιγο το μπροστα...αυτο δειχνουν με την στιγμιαια αποφορτιση στην διαδρομη της μπουκαλας...τι να δουνε οι αγωνοδικες????εδω εκανε γυρω γυρω ολοι στο grid και τους εβγαλε και φταιχτες...:lol:

congate7
09/04/2018, 17:59

Τον έστειλε αδιάβαστο..

Εγώ βλέπω στο πρώτο δευτερόλεπτο να πατάει νερά και να του κάνει ένα παίξιμο το μπροστινό αλλά και πάλι είναι πολλά τα χιλιόμετρα.
Ίσως αν δεν του γλίστραγε να έκανε τη γνωστή μαλακία που βγαίνει αργά στη στροφή και κόβει τον άλλο, αλλά και πάλι πολλά τα χιλιόμετρα ρε αρχίδι.

NxOxT
09/04/2018, 18:41
τι αλλο να του κανουν ? του αφαιρεσαν τους βαθμους που κερδισε... οι ποινες σε ενα αγωνα μπαινουν... τι να κανουμε τωρα ?

για το σιμοντσελι τετοιες καταρες ριχνατε και θελατε να τον κανετε να μετρησει δοντια ??? γιατι εγω κατι ... πω πω τρελλος, οδηγαρα, ο επομενος ροσσι και κατι τετοια θυμαμαι...
αμα φοβαται ο ροσσι να κατσει σπιτι... οπως εκανε ο στονερ.

καντε ρε παιδια μια επιτροπη να πατε ολοι οι φανς του ροσσι στη ντορνα να της πειτε να του δωσει καμια 10 ακομα να μην σας τρωει το αγχος σε καθε χρονια μηπως και περασει τα 10 ο μαρκ.

devil's animal
09/04/2018, 18:41
το ξερω οτι με το μνμ μου αυτο καποιοι θα με "μισησουν"...
θα γινω αντιπαθης...κλπ...κλπ....αλλα πραγματικα στα παπακια μου...εγω θα γραψω αυτα που θελω να γραψω...

αρχικα ξεκιναμε με το ride through που εφαγε επειδη του εσβησε το μηχανακι...αν δεν κανω λαθος ο κανονισμος λεει οτι αν καθυστερησεις την εκκινηση πρεπει να ξεκινησεις τελευταιος...βεβαια αυτος δεν την καθυστερησε ακριβως την εκκινηση γιατι ηταν πριν φυγει η κοκκινη σημαια και αναψουν τα κοκκινα φωτα..(οποτε και σηκωνει χερι για να μην καρφωθει καποιος πισω του και μετα μπαινει πιτς και ξεκιναει απο εκει...)
το εβαλε μπροστα και μετα του εριξαν την ποινη γιατι πηγε αναποδα την πιστα....
δεν ξερω βεβαια αν αυτο ισχυε και αν εκανε οπισθεν το μηχανακι χωρις να εχει τα μουτρα εντελως αναποδα οπως εκανε...δλδ αν το ειχε βαλει μπροστα και μετα το εσπρωχνε με τα χερια κανοντας το οπισθεν τι ποινη θα του ειχαν επιβαλει?

κανονικα ο κανονισμος εδω θα επρεπε να ειναι πιο σαφης και οι κριτες που ηταν στην εκκινηση επρεπε να του πουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κανει...και να μην τον αφησουν να κανει αυτο που εκανε...
τελοσπαντων το εκανε, δεν του μιλησαν, εφαγε το ride through...παμε παρακατω...

ξεκιναει να πηγαινει σε mode "Παναγια βοηθα" μετα το περασμα απο τα pits...αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι ειναι ο ΜΜ και παει γενικα ετσι...αλλα ειναι και σε αγωνα, οποτε προβλεπεται κιολας να "τρεχει"..sic..:p

χωνεται και παραλληλα εμβολιζει, ξεκαθαρα, τον Εσπαργκαρο γιατι ειναι 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορος απο ολους...και του δινουν σαν ποινη να αφησει καποιον να τον περασει...οκ, αυτο αποφασισαν, αυτο ειπαν...αυτο εκανε...

παει και χωνεται στον rossi χωρις εμβολισμο και ανοιγουν και οι 2 την γραμμη τους και πεφτει ο πισω επειδη βρηκε γρασιδι...και του δινουν 30'' penalty στπν χρονο...WTF DUDES?:eek:

δλδ στον αλλον κανονικα τον εμβολισε και επειδη στον rossi χωθηκε του εδωσαν αυστηροτερη ποινη...

εν τω μεταξυ, στην αρχη εχει κανει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ο Zarco στον Pedrosa και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...τιποτα!! του χωθηκε, ανοιξαν τροχια και οι 2, ο κοντος πατησε στο βρεγμενο high με το καλημερα και 0 βαθμοι...και?? ΤΙΠΟΤΑ!!
αφου τιμωρησαν ετσι τον ΜΜ θα επρεπε να φαει αντιστοιχη ποινη και ο Zarco...

δλδ δεν υπαρχουν ξεκαθαρα ορια και ποινες για τα ιδια "παραπτωματα"...γιατι το ενα δεν αναφερθηκε καν σαν παραπτωμα (zarco vs pedrosa), το αλλο τιμωρηθηκε με 30'' (mm vs rossi) και το τριτο που ηταν και το σοβαροτερο με μια παραχωρηση θεσης (mm vs espargaro)...

και παμε και στην ιντριγκα...

ο rossi εδωσε ξεκαθαρη κλωτσια στον mm και του εδωσαν 2 βαθμους ποινης για τον επομενο αγωνα...δλδ τιποτα...αν δεν ειχε ηδη αλλον εναν βαθμο δεν θα γινοταν κατι..και τωρα ο mm χωθηκε απο εσωτερικη και επειδη ηταν ο rossi το θυμα, επεσαν ολοι πανω του και του εδωσαν 30'' και ενω εχει περασει ολο το grid και εχει τερματισει 5ος...

και ξαναγραφω: ειχε 2'' στον γυρο απο τους πρωτους....μιλαμε για ΧΑΟΣ στο motogp...ετρεχε σε δικο του αγωνα το παλικαρι και ολοι οι υπολοιποι ηταν κορινες γι'αυτον...

φυσικα και οδηγησε μαλακισμενα και επικινδυνα, αλλα οταν καποιος ειναι τοσο υπεργαματος, βλεπει λιγο τους αλλους σαν σκουληκια...μιλαω καθαρα οδηγικα και οχι σαν ανθρωπους ή/και χαρακτηρες...ολοι θα το εχετε νοιωσει καπως, καπου, καποτε...

μετα εχεις τον rossi, που εχει κανει τα ανειπωτα (γιατι και αυτος εχει περασει εποχη και μαλιστα μακρυα εποχη, που ηταν υπεργαματος σαν οδηγος και τους εβλεπε σαν σκουληκια τους αλλους) και ερχεται και σου λεει: "δεν αισθανομαι ασφαλεια διπλα του"...δλδ 3omg και 540 lol..:lol::lol:
με τον ιδιο τροπο εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...γιατι? γιατι ηταν ο rossi και περιμεναν ολοι να νικησει για να κανει το πεομενο σκετσακι του...

ποσος ξεπεσμος ρπμ πΧια αυτος ο γιατρος?:rolleyes:
εχεις τον πιτσιρικα και στον εχει κανει βαρελι απο τα προσπερασματα...παλευεις για πεμπτοεκτος και οταν σε περναει σουβλακι γκρινιαζεις στον θειο εσπελετα για να τον κανει ντα!! ενταξει κριμα...

ξεκαθαρο το φταιξιμο της dorna γιατι δεν εχουν σωστα διαρθρωμενο πλαισιο ποινων και αποφασιζουν οτι λαχει και οπως τους κατσει...

εγω περισσοτερο ξενερωσα και στενοχωρηθηκα για τον pedrosa...στα @@ μου για τον MM...το ποιος ειναι το αφεντικο εκει μεσα σε θεμα ταχυτητας και ελεγχου μοτοσυκλετας το εχει (απο)δειξει πολλακις...ενας αγωνας χωρις βαθμους στην αρχη του πρωταθληματος δεν λεει και κατι...πιθανοτατα να το παρει ευκολα, αλλα ακομα και αυτο να μην γινει, σιγουρα θα ειναι ενας απο τους σοβαρους διεκδικητες για φετος και αυτος που θα πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια...

στα υπολοιπα νεα της ημερας, μπραβο σε crutchlow, zarco και rins για το βαθρο...
εκαναν ωραιο τρενακι και κρατησαν τον ρυθμο οπως επρεπε...

αστειος ρυθμος βεβαια οταν εχεις εναν μανιακο στις πισω θεσεις να γυρναει με 1'' γρηγοροτερα στον γυρο...αλλα αυτο μπορουσαν, αυτο εκαναν...και παλι ηταν μπροστα απο τα μεγαλα εργοστασιακα και τα "ονοματα"...

RaGe_Raptor
09/04/2018, 18:49
παει και χωνεται στον rossi χωρις εμβολισμο και ανοιγουν και οι 2 την γραμμη τους και πεφτει ο πισω επειδη βρηκε γρασιδι...και του δινουν 30'' penalty στπν χρονο...WTF DUDES?:eek:

δες on-board από την πίσω κάμερα του Ρόσσι και πες μετά ότι δεν ήταν εμβολισμός. φαίνεται από παντού καθαρά και ξάστερα,απλά από τη συγκεκριμένη κάμερα είναι εμφατικό. μπερμ τον έκανε

devil's animal
09/04/2018, 19:07
δες on-board από την πίσω κάμερα του Ρόσσι και πες μετά ότι δεν ήταν εμβολισμός. φαίνεται από παντού καθαρά και ξάστερα,απλά από τη συγκεκριμένη κάμερα είναι εμφατικό. μπερμ τον έκανε

αλλο μπερμ, αλλο εμβολισμος...
και οχι δεν ηταν εμβολισμος...του εσπαργκαρο ηταν...και ηταν γιατι πραγματικα δεν υπηρχε χωρος και φανηκε και στην αντιδραση του marquez οτι "ωωπ, την πουλεψαμε τωρα, αυτος παει πολυ πιο αργα και δεν υπαρχει χωρος"...

στον rossi υπηρχε χωρος και γι'αυτο χωθηκε και ανοιξαν και οι 2 μετα γραμμη...
πολυ πολυ γρηγορα σου δειχνω 3 καρε απο την εξωτερικη καμερα...
τις on board μην τις κοιτατε γιατι παραμορφωνουν τον χωρο...
1
394649
φαινεται ξεκαθαρα το κενο...και σκεψου να εισαι 1+ δευτερολπετο πιο γρηγορος...οχι απλα μπαινεις...αλλα εισαι μεσα με τα τσαρουχια...
2
394650
μιλαμε για 1,5-2 μετρα απο το κερμπ ο rossi...
3
394651
η επαφη οταν κανενας δεν ειναι πιο μπροστα απο τον αλλον...

στον εσπαργκαρο ναι, ηταν εμβολισμος γιατι ηρθε απο πισω και του την αναψε για τα καλα...:lol:

αρρωστος, ενταξει, τι να πουμε..:a21:

ptc
09/04/2018, 19:21
Βρηκα καποια πλανα απο on board που μου φανηκαν ενδιαφεροντα και τα παραθετω.

Πρωτο: Ο Zarco δεν εχει καμια επαφη με τον Dani. Επειδη χρησιμοποιηθηκε ως ελαφρυντικο για τον ΜΜ (ε σιγα, το ιδιο εκανε κι ο Zarco).

https://giant.gfycat.com/AppropriateMintyCricket.webm

Δευτερο: Η δικαιολογια οτι ο ΜΜ στον Espargaro επεσε επειδη ερχοταν με πολλη φορα και δεν καταλαβε ποσο αργος ηταν ο μπροστινος. Παλι on board οπου φαινεται πως κυνηγαει τον μπροστινο του για αρκετη ωρα μεχρι τελικα να τον βγαλει εκτος με την επαφη. Αν ηταν οντως 4,5,6 δευτερολεπτα πιο γρηγορος θα βλεπαμε ξαφνικα στο πλανο τη μηχανη του Aleix σα σταματημενη. Ειναι εμφανες απο το παρακατω gif πως αυτο δεν ισχυει.

https://giant.gfycat.com/PresentBadGrackle.webm

George_Sp
09/04/2018, 19:29

Πρωτο: Ο Zarco δεν εχει καμια επαφη με τον Dani. Επειδη χρησιμοποιηθηκε ως ελαφρυντικο για τον ΜΜ (ε σιγα, το ιδιο εκανε κι ο Zarco).

Δευτερο: Η δικαιολογια οτι ο ΜΜ στον Espargaro επεσε επειδη ερχοταν με πολλη φορα και δεν καταλαβε ποσο αργος ηταν ο μπροστινος. Παλι on board οπου φαινεται πως κυνηγαει τον μπροστινο του για αρκετη ωρα μεχρι τελικα να τον βγαλει εκτος με την επαφη. Αν ηταν οντως 4,5,6 δευτερολεπτα πιο γρηγορος θα βλεπαμε ξαφνικα στο πλανο τη μηχανη του Aleix σα σταματημενη. Ειναι εμφανες απο το παρακατω gif πως αυτο δεν ισχυει.

ξεμπρόστιασέ τους κι άλλο......θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω απο μερικούς. όλος ο πλανήτης έχει μάτια και βλέπει και επιμένουν να μας βγάλουν τρελούς...

BLiTzER
09/04/2018, 19:30
Ο ΜΜ ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Rossi για να στρίψει, όπως έχει κάνει άπειρες φορές στο παρελθόν, όπως πήγε να κάνει και 2-3 φορές πέρσι στον Dovi στην τελευταία στροφή και πήρε τα @@ του. Αν δεν έχει αντίπαλο εκεί να πέσει πάνω του και να τον κρατήσει εντός γραμμής, πάει στα χωράφια. Όποιος βλέπει κάτι διαφορετικό, δεν έχει οδηγήσει ποτέ του μοτοσικλέτα. Απλά πράγματα.

Ο Rossi όντως το έχει κάνει αυτό, ΜΙΑ φορά σε όλη του την καριέρα, στον Sete. Ο ΜΜ το έκανε 2 φορές μόνο χτες. :lol: Αν μετρήσουμε και τις συμμετοχές του στα μικρά, πρέπει να έχει κλείσει 100άδα.

Antonisss
09/04/2018, 19:36
θα γινω αντιπαθης...κλπ...κλπ....αλλα πραγματικα στα παπακια μου...εγω θα γραψω αυτα που θελω να γραψω...
...

Το ότι του τον έχει κάνει βαρέλι και το ότι γυρνάει από όλους τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα δεν αναιρούν τα όσα έκανε σε αυτόν τον αγώνα, όλο το ΠΣΚ. Οφείλει να σέβεται τους συναθλητές του, είτε είναι ο Ρόσσι, είτε είναι ο Εσπαργκαρό. Το ότι το Race Direction περίμενε να γίνει η μαλακία με μεγάλο όνομα για να ρίξει μεγάλη ποινή, είναι μαλακία του Race Direction και όχι του όποιου "καθεστώτος" Ρόσσι

Το ότι τα έκανε ο Rossi πριν 10-15 χρόνια, δεν δίνει το ελαφρυντικό και το δικαίωμα σε κανέναν να τα μιμείται. Διότι στον επόμενο αγώνα αν αρχίσουν όλοι τα χωσίματα α λα Μάρκεζ, δεν θα είναι αγώνας, αλλά ρώσικη ρουλέτα. Επίσης, το ότι τα έκανε ο Ρόσσι πριν 10-15 χρόνια (προφανώς μιλάμε για το συμβάν με τον Gibernau) δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

Από κει και έπειτα, το πως βλέπει ο καθένας ένα συμβάν είναι πάντα προσωπική εκτίμηση και θα υπάρχουν πάντα διαφωνίες.

devil's animal
09/04/2018, 19:41

πηγε να στριψει και τον ειδε διπλα του στην εσωτερικη...ή θα εστριβε πανω του και θα ανοιγαν και οι 2 γραμμη (οπως εγινε με τον mm και τον rossi) ή θα τρομαζε και θα το εκοβε απο την αλλη για να μην συγκρουστουν...επελεξε το 2, βρηκε σε νερα, εφαγε high...ποτεϊτο, ποτετο...

εχει πολυ παραπανω φορα και χλμ σχεδον σε ολες τις στροφες και ο μπροστα τον κοβει...ειναι ξεκαθαρο...
επελεξε να κανει κινηση σε μια στροφη που δεν τον επαιρνε σε χωρο γιατι ο espargaro εκλεισε γρηγοροτερα...
ποτε δεν ειπε κανεις οτι ηταν 4,5,6 δευτερολεπτα γρηγοροτερος...motogp ειναι...οχι ελληνικο td...
το ενα δευτερολεπτο ομως τον γυρο που τους ειχε ολους ειναι ΧΑΟΣ σ'αυτα τα γυρολογια και με αυτους του αναβατες...

GIOTIS750
09/04/2018, 19:43
και οχι δεν ηταν εμβολισμος...του εσπαργκαρο ηταν...και ηταν γιατι πραγματικα δεν υπηρχε χωρος και φανηκε και στην αντιδραση του marquez οτι "ωωπ, την πουλεψαμε τωρα, αυτος παει πολυ πιο αργα και δεν υπαρχει χωρος"...

1
394649
φαινεται ξεκαθαρα το κενο...και σκεψου να εισαι 1+ δευτερολπετο πιο γρηγορος...οχι απλα μπαινεις...αλλα εισαι μεσα με τα τσαρουχια...
2
394650
3
394651

στον εσπαργκαρο ναι, ηταν εμβολισμος γιατι ηρθε απο πισω και του την αναψε για τα καλα...:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=bWJ8GausWvk

Aν εδω δεν βλεπεις κατι επικυνδηνο και το θεωρεις σωστο τοτε παιζει προμπλεμα αδερφε:smokin:

devil's animal
09/04/2018, 19:45
Το ότι του τον έχει κάνει βαρέλι και το ότι γυρνάει από όλους τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα δεν αναιρούν τα όσα έκανε σε αυτόν τον αγώνα, όλο το ΠΣΚ. Οφείλει να σέβεται τους συναθλητές του, είτε είναι ο Ρόσσι, είτε είναι ο Εσπαργκαρό. Το ότι το Race Direction περίμενε να γίνει η μαλακία με μεγάλο όνομα για να ρίξει μεγάλη ποινή, είναι μαλακία του Race Direction και όχι του όποιου "καθεστώτος" Ρόσσι

συμφωνουμε απολυτα σε ολα...
εκτος αν το race direction φοραει που και που λιγο κιτρινα γυαλια για να δει καποια "race incidents"...

Το ότι τα έκανε ο Rossi πριν 10-15 χρόνια, δεν δίνει το ελαφρυντικό και το δικαίωμα σε κανέναν να τα μιμείται. Διότι στον επόμενο αγώνα αν αρχίσουν όλο τα χωσίματα α λα Μάρκεζ, δεν θα είναι αγώνας, αλλά ρώσικη ρουλέτα. Επίσης, το ότι τα έκανε ο Ρόσσι πριν 10-15 χρόνια (προφανώς μιλάμε για το συμβάν με τον Gibernau) δεν του αφαιρεί το δικαίωμα να διαμαρτύρεται.

μια χαρα του το αφαιρει το δικαιωμα να διαμαρτυρεται...γιατι δλδ να μην μιλουσε κανεις τοτε...και να μιλαει τωρα?
ποσο δε μαλλον οταν εκανε τα ιδια πριν καμποσα χρονια ο ΙΔΙΟΣ αναβατης που μιλαει τωρα για ασφαλεια...
επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τα κανει τωρα?? ή μαλλον καλυτερα προτιμαει να σταματαει στην μεση του αγωνα και να κλωτσαει τους αλλους...πολυ πιο fair...

Από κει και έπειτα, το πως βλέπει ο καθένας ένα συμβάν είναι πάντα προσωπική εκτίμηση και θα υπάρχουν πάντα διαφωνίες.

και σ'αυτο μαζι σου...

...

GIOTIS750
09/04/2018, 19:53
ξεμπρόστιασέ τους κι άλλο......θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω απο μερικούς. όλος ο πλανήτης έχει μάτια και βλέπει και επιμένουν να μας βγάλουν τρελούς...

:beer::beer:

GIOTIS750
09/04/2018, 19:56
βρε τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ οποτε μας βολευει τα βγαζουμε απο το συρταρι ...........

Αυτα ειναι εμ σε ριχνουν κατω ...ερχεται μετα ενας εξυπνος και σου λεει σουυυτ μη μιλας δεν εχεις δικαιωμα θα σε ριχνουν εσκεμενα και δεν θα μιλας .....ΝΑΙ ???

Antonisss
09/04/2018, 19:57
συμφωνουμε απολυτα σε ολα...
εκτος αν το race direction φοραει που και που λιγο κιτρινα γυαλια για να δει καποια "race incidents"...

μια χαρα του το αφαιρει το δικαιωμα να διαμαρτυρεται...γιατι δλδ να μην μιλουσε κανεις τοτε...και να μιλαει τωρα?
ποσο δε μαλλον οταν εκανε τα ιδια πριν καμποσα χρονια...
επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να τα κανει τωρα?? ή μαλλον καλυτερα προτιμαει να σταματαει στην μεση του αγωνα και να κλωτσαει τους αλλους...πολυ πιο fair...

Τα όποια κίτρινα γυαλιά του Race Direction υπόκεινται και αυτά στο πως βλέπει και αναλύει ο καθένας τα συμβάντα. Επειδή προφανώς μιλάς για τη Μαλαισία του 2015, εσύ βλέπεις κλωτσιά του Ρόσσι στον Μάρκεζ, εγώ βλέπω ότι ο Μάρκεζ έπεσε επάνω στο Ρόσσι, το Race Direction τιμώρησε με την αιτιολογία ότι τον ώθησε εκτός γραμμής, εσκεμμένα

Όσο για το συμβάν με τον Gibernau, ποιος σου είπε ότι κανείς δεν μίλησε? Εάν δεν απατώμαι, την έφεση την έκανε το HRC τότε. Το αποτέλεσμα έμεινε.
Και ό,τι ισχύει για το Ρόσσι, ισχύει και για το Μάρκεζ. Επειδή έκανε όσα έκανε, σημαίνει ότι για την υπόλοιπη του καριέρα έχασε το δικαίωμα να διαμαρτύρεται και θα τρώει αμάσητα τα όσα γίνονται? Ας είμαστε ρεαλιστές και σε επαφή με την πραγματικότητα. Άλλο το κάρμα, άλλο το καθαρό μυαλό και η λογική

ptc
09/04/2018, 20:16
εχει πολυ παραπανω φορα και χλμ σχεδον σε ολες τις στροφες και ο μπροστα τον κοβει...ειναι ξεκαθαρο...
επελεξε να κανει κινηση σε μια στροφη που δεν τον επαιρνε σε χωρο γιατι ο espargaro εκλεισε γρηγοροτερα...
ποτε δεν ειπε κανεις οτι ηταν 4,5,6 δευτερολεπτα γρηγοροτερος...motogp ειναι...οχι ελληνικο td...
το ενα δευτερολεπτο ομως τον γυρο που τους ειχε ολους ειναι ΧΑΟΣ σ'αυτα τα γυρολογια και με αυτους του αναβατες...

Μαλλον λανθασμενα θεωρησες οτι το σχολιο μου αναφεροταν στο δικο σου Σταυρο. Ουτε ειχα διαβασει τι ειχες γραψει λιγο πριν. Αναφερομαι σε δηλωσεις του ιδιου του MM...

"Okay, I had the contact - I tried to turn and then when I see that he crashed I just try to say sorry.

"If you check - [Johann] Zarco with Dani [Pedrosa], [Danilo] Petrucci with Aleix [Espargaro].

Maybe the biggest mistake I did in the race was with Aleix," he said.

"I arrive four seconds faster and I didn't realise, when you run four seconds faster than the other guys it is quite difficult.

"I didn't realise but I try 100 percent to avoid the contact. Then I say sorry.

Πηγη:
https://www.autosport.com/motogp/news/135283/marquez-defends-his-riding-after-rossi-clash

Για μενα, βλεποντας τα on board, θεωρω πως λεει μαλακιες ο μικρος...

BLiTzER
09/04/2018, 20:31
Κίτρινα γυαλιά οι διοργανωτές. Να θυμηθούμε λίγο πώς μπήκε σε εργοστασιακή ομάδα την 1η του χρονιά ο ΜΜ; Έτσι, για ζέσταμα.

FotisFz1
09/04/2018, 21:11
Μ αρεσει που ακομα προσπαθειτε να του απαντησετε με λογικα επιχειρηματα
Ρισπεκτ για την ενεργεια που ξοδευετε

devil's animal
09/04/2018, 21:16
Όσο για το συμβάν με τον Gibernau, ποιος σου είπε ότι κανείς δεν μίλησε? Εάν δεν απατώμαι, την έφεση την έκανε το HRC τότε. Το αποτέλεσμα έμεινε.
Και ό,τι ισχύει για το Ρόσσι, ισχύει και για το Μάρκεζ. Επειδή έκανε όσα έκανε, σημαίνει ότι για την υπόλοιπη του καριέρα έχασε το δικαίωμα να διαμαρτύρεται και θα τρώει αμάσητα τα όσα γίνονται? Ας είμαστε ρεαλιστές και σε επαφή με την πραγματικότητα. Άλλο το κάρμα, άλλο το καθαρό μυαλό και η λογική

αληθεια τωρα???

φυσικα και δεν εχει δικαιωμα να μιλησει ο marquez για οποιοδηποτε "χωσιμο" τετοιου ειδους ή παρομοιο...

σαν να πηγαινει να φωναζει ο κλεφτης επειδη του εκλεψαν τα κλεμμενα...:rolleyes:

δλδ θα περασουν 5-10 χρονια και θα παει ο marquez και θα πει: "νοιωθω ανασφαλης γιατι ο Χ αναβατης ερχεται και μπαινει με τα οσα μεσα στην στροφη?"
θα ειναι το λιγοτερο ξεφτιλας...

η γνωμη μου, ετσι...

αλλος το βλεπει αλλιως...

devil's animal
09/04/2018, 21:28
Μαλλον λανθασμενα θεωρησες οτι το σχολιο μου αναφεροταν στο δικο σου Σταυρο. Ουτε ειχα διαβασει τι ειχες γραψει λιγο πριν. Αναφερομαι σε δηλωσεις του ιδιου του MM...

Πηγη:
https://www.autosport.com/motogp/news/135283/marquez-defends-his-riding-after-rossi-clash

Για μενα, βλεποντας τα on board, θεωρω πως λεει μαλακιες ο μικρος...

ναι, Πετρο δεν τα ειχα δει τα σχολια του ΜΜ, απλα πανω κατω (οσον αφορα τον zarco και τον pesrosa) τα ιδια ειπα και εγω...
τα insidents, προφανως μοιαζουν...ειναι κλασικα χωσιματα σε πιο αργους αναβατες...αλλα περισσοτερο παρακινδυνευμενα, αλλα λιγοτερο...
αλλα βεβαια εμεις τα βλεπουμε με τα ματια των απλων θεατων, και αυτοι με τα ματια των παγκοσμιων..

προφανως παει να τα "μαζειψει" ο ΜΜ...

ξεκαθαρα εκανε χοντρη μ@λακια με τον espargaro...
με το που το ειδα, τραβαγα τα μαλλια που δεν εχω...ειπα οτι ειναι ψυχασθενης ξεκαθαρα, και δεν τον ενδιαφερει ουτε η δικια του σωματικη ακεραιοτητα...

απο εκει και περα εννοειται οτι δεν ισχυουν τα 4 δευτερολεπτα, ουτε το γεγονος οτι δεν πηρε καποια παρακινδυνευμενα ρισκα...
αυτα π.χ. δεν θα τα εβλεπες ΠΟΤΕ απο τον pedrosa...οσο γρηγοροτερος και αν ηταν απο τους μπροστινους του...
αυτη ειναι η διαφορετικοτητα των αναβατων, αλλα απο την αλλη ισως γι'αυτο ο pedrosa δεν εχει πρωταθλημα στην μεγαλη κατηγορια και ο αλλος με το καλημερα εχει 4...αυτος ο "τσαμπουκας" ειναι που φερνει νικες και "τρομαζει" του αλλους αναβατες....

αυτο, ξαναλεω, το ειχε και ο rossi...εμπαινε απο παντου και παντα...και πολλες φορες παραδεχοταν οτι ηταν κινησεις "ή περναω ή πεφτω"...

g_m900
09/04/2018, 21:29
Βλεπω συνέχεια ολοι οσοι κραζουν Ροσσι να λένε οτι τα εκανε αυτα συνεχεια στην καριερα του και το μονο που γραφουν ειναι για τον Ζιμπερναου.
ΜΟΝΟ αυτο!!!
Ο Μαρκεθ?
Πεντροζα...
Εσπαργκαρο...
Ντοβι...
Ροσσι...
Και μην ξεχναμε οτι εκρινε πρωταθλημα με το ετσι θελω να το δωσει αλλου...
Πριν φαει την κλωτσια απο τον Γιατρο του εκανε νοημα...ακολουθα αφου θες να δωσεις πρωταθλημα στον Λορενθο παλιοκουφαλα.
Πολυ καλα του εκανε και του εριξε κλωτσια.
Απλα βολικα εφαγε τους βαθμους ποινης ωστε να παει τελευταιος. Εφυγε μια ευθυνη απο τους διοργανωτες και ολοι ευχαριστημενοι.
Αλλα επειδη ο Γιατρος εφτανε...και ο Ντανι δεν καταλαβαινε απο αυτα... Ολοκληρωθηκε η ξεφτιλα τους με τον Μαρκεθ Σωματοφυλακα.

Μεσολαβησε το 16 και 17 οπου ο Μαρκεθ απο Litlle Fucking Bastard εγινε ξανα Μαρκεθ.

Και ηρθε το φετινο να μπει φωτια στο πρωταθλημα απο αρχη με τον Γιατρο σε War Mode απο δω και περα.

Ξαναγινε LFB και Θεος φυλαξει φέτος.
Αν φτάσει η ΥΑΜΑΗΑ τις αλλες 2...θα εχουμε χαμο.

Δηλαδη οτι ειναι τιμονι να του δινουμε πρωταθλημα καθε χρονο επειδη παει αερα?

Οκ και στο τενις ο Φεντερερ ειναι θρυλος... Αλλα χανει και απο τους τελευταιους. Δεν του δινει κανενας τιποτα.
Thats Racing και Thats Sports συγχρονως.

Κριμα ρε μαλακισμενο να εισαι οδηγαρα και να ακους καντηλια επειδη εισαι κωλόπαιδο...

Antonisss
09/04/2018, 21:42
http://pecinogp.com/no-marc-there-was-no-need/

George_Sp
09/04/2018, 21:49

έλα τώρα.....κίτρινα γυαλιά και ο Ισπανόθ...oh wait :lol:

byron
09/04/2018, 22:00

ξεκιναει να πηγαινει σε mode "Παναγια βοηθα" μετα το περασμα απο τα pits...αλλα ειναι απολυτως φυσιολογικο γιατι ειναι ο ΜΜ και παει γενικα ετσι...αλλα ειναι και σε αγωνα, οποτε προβλεπεται κιολας να "τρεχει"..sic..:p

χωνεται και παραλληλα εμβολιζει, ξεκαθαρα, τον Εσπαργκαρο γιατι ειναι 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορος απο ολους...και του δινουν σαν ποινη να αφησει καποιον να τον περασει...οκ, αυτο αποφασισαν, αυτο ειπαν...αυτο εκανε...

δλδ στον αλλον κανονικα τον εμβολισε και επειδη στον rossi χωθηκε του εδωσαν αυστηροτερη ποινη...

εν τω μεταξυ, στην αρχη εχει κανει ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ο Zarco στον Pedrosa και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...τιποτα!! του χωθηκε, ανοιξαν τροχια και οι 2, ο κοντος πατησε στο βρεγμενο high με το καλημερα και 0 βαθμοι...και?? ΤΙΠΟΤΑ!!

δλδ δεν υπαρχουν ξεκαθαρα ορια και ποινες για τα ιδια "παραπτωματα"...γιατι το ενα δεν αναφερθηκε καν σαν παραπτωμα (zarco vs pedrosa), το αλλο τιμωρηθηκε με 30'' (mm vs rossi) και το τριτο που ηταν και το σοβαροτερο με μια παραχωρηση θεσης (mm vs espargaro)...

ο rossi εδωσε ξεκαθαρη κλωτσια στον mm και του εδωσαν 2 βαθμους ποινης για τον επομενο αγωνα...δλδ τιποτα...αν δεν ειχε ηδη αλλον εναν βαθμο δεν θα γινοταν κατι..και τωρα ο mm χωθηκε απο εσωτερικη και επειδη ηταν ο rossi το θυμα, επεσαν ολοι πανω του και του εδωσαν 30'' και ενω εχει περασει ολο το grid και εχει τερματισει 5ος...

και ξαναγραφω: ειχε 2'' στον γυρο απο τους πρωτους....μιλαμε για ΧΑΟΣ στο motogp...ετρεχε σε δικο του αγωνα το παλικαρι και ολοι οι υπολοιποι ηταν κορινες γι'αυτον...

φυσικα και οδηγησε μαλακισμενα και επικινδυνα, αλλα οταν καποιος ειναι τοσο υπεργαματος, βλεπει λιγο τους αλλους σαν σκουληκια...μιλαω καθαρα οδηγικα και οχι σαν ανθρωπους ή/και χαρακτηρες...ολοι θα το εχετε νοιωσει καπως, καπου, καποτε...

μετα εχεις τον rossi, που εχει κανει τα ανειπωτα (γιατι και αυτος εχει περασει εποχη και μαλιστα μακρυα εποχη, που ηταν υπεργαματος σαν οδηγος και τους εβλεπε σαν σκουληκια τους αλλους) και ερχεται και σου λεει: "δεν αισθανομαι ασφαλεια διπλα του"...δλδ 3omg και 540 lol..:lol::lol:
με τον ιδιο τροπο εχει πεταξει εκτος πιστας τον gibernau και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι...γιατι? γιατι ηταν ο rossi και περιμεναν ολοι να νικησει για να κανει το πεομενο σκετσακι του...

εχεις τον πιτσιρικα και στον εχει κανει βαρελι απο τα προσπερασματα...παλευεις για πεμπτοεκτος και οταν σε περναει σουβλακι γκρινιαζεις στον θειο εσπελετα για να τον κανει ντα!! ενταξει κριμα...

ξεκαθαρο το φταιξιμο της dorna γιατι δεν εχουν σωστα διαρθρωμενο πλαισιο ποινων και αποφασιζουν οτι λαχει και οπως τους κατσει...

εγω περισσοτερο ξενερωσα και στενοχωρηθηκα για τον pedrosa...στα @@ μου για τον MM...το ποιος ειναι το αφεντικο εκει μεσα σε θεμα ταχυτητας και ελεγχου μοτοσυκλετας το εχει (απο)δειξει πολλακις...ενας αγωνας χωρις βαθμους στην αρχη του πρωταθληματος δεν λεει και κατι...πιθανοτατα να το παρει ευκολα, αλλα ακομα και αυτο να μην γινει, σιγουρα θα ειναι ενας απο τους σοβαρους διεκδικητες για φετος και αυτος που θα πρωταγωνιστει τα επομενα χρονια...

στα υπολοιπα νεα της ημερας, μπραβο σε crutchlow, zarco και rins για το βαθρο...
εκαναν ωραιο τρενακι και κρατησαν τον ρυθμο οπως επρεπε...

αστειος ρυθμος βεβαια οταν εχεις εναν μανιακο στις πισω θεσεις να γυρναει με 1'' γρηγοροτερα στον γυρο...αλλα αυτο μπορουσαν, αυτο εκαναν...και παλι ηταν μπροστα απο τα μεγαλα εργοστασιακα και τα "ονοματα"...

Ρε μαν, τι γράφεις 3500 λέξεις, ενώ θα μπορούσες να γράψεις απλά "επειδή γύρναγε 1" γρηγορότερα από τους άλλους και είναι υπεργαματος, έπρεπε να κάνουν όλοι στη μπάντα για να τρέξει μόνος του".

So simple

cityfly
09/04/2018, 22:19

Ο μόνος που θα σε μισήσει είναι ομφθαλμίατρος σου, που του στερείς αναγκαίες επισκέψεις

arab
09/04/2018, 22:27

αρχικα ξεκιναμε με το ride through που εφαγε επειδη του εσβησε το μηχανακι...αν δεν κανω λαθος ο κανονισμος λεει οτι αν καθυστερησεις την εκκινηση πρεπει να ξεκινησεις τελευταιος...βεβαια αυτος δεν την καθυστερησε ακριβως την εκκινηση γιατι ηταν πριν φυγει η κοκκινη σημαια και αναψουν τα κοκκινα φωτα..(οποτε και σηκωνει χερι για να μην καρφωθει καποιος πισω του και μετα μπαινει πιτς και ξεκιναει απο εκει...)
δεν ξερω βεβαια αν αυτο ισχυε και αν εκανε οπισθεν το μηχανακι χωρις να εχει τα μουτρα εντελως αναποδα οπως εκανε...δλδ αν το ειχε βαλει μπροστα και μετα το εσπρωχνε με τα χερια κανοντας το οπισθεν τι ποινη θα του ειχαν επιβαλει?

κανονικα ο κανονισμος εδω θα επρεπε να ειναι πιο σαφης και οι κριτες που ηταν στην εκκινηση επρεπε να του πουν ΑΚΡΙΒΩΣ τι να κανει...και να μην τον αφησουν να κανει αυτο που εκανε...

Νομίζω ότι τα είπες όλα. Και όσοι δεν κατάλαβαν και αντιδρούν...δεν πειράζει. Δεν πρόκειται ποτέ να διαβάσουν πραγματικά αυτά που έγραψες.

ΤάκηςΜπ
09/04/2018, 22:29

1
394649
2
394650
3
394651

ο μαρκέζ δεν πήγαινε να στρίψει,πήγαινε ευθεία μέχρι την κορυφή της στροφής με σκοπό να βγάλει τον rossi εκτός και μετά να στρίψει wide κύριος,γι'αυτό ο rossi ήταν 1 μέτρο απ'το apex γιατί ακολουθούσε αγωνιστική γραμμή

FotisFz1
09/04/2018, 22:36
Για να γελασουμε λιγακι(οχι οτι δεν γελαμε με το οσα γραφετε καποιοι αλλα λεμε τωρα...)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156842015115476&id=33349805475&ref=bookmarks

barimagas
09/04/2018, 22:37
Προσεχτε λιγο με τα σεντονια καποιοι, δεν ειναι δυνατον να καθεσαι και να διαβαζεις εκθεσεις οτι και καλα δεν υπηρχε εμβολισμος, ενω υπαρχει βιντεο που το βλεπεις με τα ματια σου. Δεν το εμβολισε, απλα μια ξαφνικη ριπη ανεμου εσπρωξε τον ροσσι εξω και συμπτωματικα ηταν και το κολοπαιδο εκει.

FotisFz1
09/04/2018, 22:42
Προσεχτε λιγο με τα σεντονια καποιοι, δεν ειναι δυνατον να καθεσαι και να διαβαζεις εκθεσεις οτι και καλα δεν υπηρχε εμβολισμος, ενω υπαρχει βιντεο που το βλεπεις με τα ματια σου. Δεν το εμβολισε, απλα μια ξαφνικη ριπη ανεμου εσπρωξε τον ροσσι εξω και συμπτωματικα ηταν και το κολοπαιδο εκει.

Μπορει να μην ειδες καλα ρε φιλε;
Η να ηταν φωτοσοπ
Ο σκηνοθετης ποιος μας λεει οτι δεν φορουσε κιτρινα γυαλια στο control?

BLiTzER
09/04/2018, 22:48
Άντε, ρε άσχετοι. Αφού ο Rossi ήταν 2 μέτρα από το κερμπ ναπούμε και ο Μαρκ χωρούσε. Γιατί αφήνεις τέτοιο κενό, ΡΕ ΚΟΥΛΑΔΙ; ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ! Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η αγωνιστική γραμμή είναι ως εξής (κόκκινη):

394672

Triathlon 7
09/04/2018, 23:05
https://www.youtube.com/watch?v=tYbOFzw6v4g
https://www.youtube.com/watch?v=CAPSH-4SG5w
https://www.youtube.com/watch?v=_2DiV26-jqs

Οι δυο τους και οι υπόλοιποι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ψυχή πρωταθλητή αμφότεροι. Ούτε είναι τυχαίο, ότι μόνο αυτοί απάντησαν (σε ανάλογη ερώτηση), ότι ευχαρίστως θα έτρεχαν με δίχρονες. Νάτανε και ο Stoner..

devil's animal
09/04/2018, 23:16
Ρε μαν, τι γράφεις 3500 λέξεις, ενώ θα μπορούσες να γράψεις απλά "επειδή γύρναγε 1" γρηγορότερα από τους άλλους και είναι υπεργαματος, έπρεπε να κάνουν όλοι στη μπάντα για να τρέξει μόνος του".

So simple

αν εβγαλες αυτη την περιληψη απο αυτο που εγραψα, λυπαμαι αλλα θα σε βαθμολογησω με 4...ουτε βαση...

Ο μόνος που θα σε μισήσει είναι ομφθαλμίατρος σου, που του στερείς αναγκαίες επισκέψεις

αυτα ειναι...!!
αλλα τα ματια του λαγου, και αλλα της κουκουβαγιας...

cityfly
09/04/2018, 23:31
αυτα ειναι...!!
αλλα τα ματια του λαγου, και αλλα της κουκουβαγιας...

Εδώ βέβαια δεν χρειάζονται ούτε λαγοί ούτε κουκουβάγιες, μόνο ανοιχτά μάτια.

Αν οι αγωνοδίκες είχαν κίτρινα γυαλία, όπως λες, θα είχε φάει μαύρη σημαία από την αρχή και τέλος, διότι αν είχαν στο μυαλό τους το πώς θα ευνοήσουν το συγκεκριμένο τι καλύτερο από το να ξεφορτωθείς τον εν ενεργεία πρωταθλητή;
Τρία πολύ σοβαρά περιστατικά έγιναν με πρωταγωνιστή τον Μάρκεζ και θεωρείς ότι τιμωρήθηκε αυστηρά; χαδάκια ήταν όλα.
Το περιστατικό Ζάρκο Πεντρόσα δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά επισκιάστηκε από τα υπόλοιπα στα μάτια του κόσμου. Κακώς για μένα αλλά αναμενόμενο.
Το ότι ο Μάρκεζ έπεσε πάνω του είναι ξεκάθαρο όπως και έπεσε και πάνω στον Εσπαργκαρό.
Τέλος η ποινή δεν ήταν 30 δευτερόλεπτα, η ποινή ήταν "διεύλευση από τα πιτ" μετετράπει σε χρόνο καθώς είχε τελειώσει ο αγώνας.
Όχι για άλλο λόγο αλλά για να ακριβολογούμε.
Για μένα έπρεπε να είχε φάει την ποινή διεύλευσης από τον Εσπαργκαρό.
Του χαρίστηκαν τότε αλλά με τόσα μαζεμένα προφανώς ξεχύλισε το ποτήρι ακόμα και για αυτούς.
Και δεν τα γράφω γιατί έχω κάποιο κόλλημα με τον Ρόσσι, τα γράφω λόγω Μάρκεζ, έγγραψα πολύ συγκεκριμένα πιο πριν τη γνώμη μου για αυτόν.

Α και κάτι για την ίντριγκα.
Για την, κατ εσέ ξεκάθαρη κλοτσιά, το να λες ότι οι δύο βαθμοί ήταν τίποτα είναι αστείο. Με αυτούς τους δύο βαθμούς ξεκίνησε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ στον επόμενο καθοριστικό αγώνα. Ή μήπως νομίζεις όταν έδωσαν την ποινή δεν ήξεραν τι βαθμούς είχε ήδη και τι σημαίνει;

devil's animal
09/04/2018, 23:44
ο μαρκέζ δεν πήγαινε να στρίψει,πήγαινε ευθεία μέχρι την κορυφή της στροφής με σκοπό να βγάλει τον rossi εκτός και μετά να στρίψει wide κύριος,γι'αυτό ο rossi ήταν 1 μέτρο απ'το apex γιατί ακολουθούσε αγωνιστική γραμμή

ναι...αυτο εγινε...μην το συζητας...
οχι οτι επεσαν και οι 2 στα φρενα αλλα επειδη ο ενας γυρναγε ενα δευτερολεπτο πιο γρηγορα απο τον αλλον του χωθηκε σε μια στροφη...
http://resources.motogp.com/files/results/2018/ARG/MotoGP/RAC/analysisbylap.pdf?v3_8f6a1b53

συνεχιστε να βλεπετε οτι θελετε...
εμβολισμους, ναπαλμ, πυρηνικες βομβες...ολα τα εκανε ο ΜΜ εναντιον του Θεου, του Αρχοντα, του GOAT, του...(συμπληρωστε, βαρεθηκα)....

αλλα οταν θα παλευει να βγει ο γιατρος 4ος στο τελος του πρωταθληματος...γιατι φετος θα παλεψει ΠΟΛΥ για την 4η...ελατε να μου πειτε οτι στην Αργεντινη ηταν εμβολισμος και πειτε και το αλλο που ειπε ο ηγετης σας "με αυτον στην πιστα φοβαμαι γιατι ξερω οτι θα ερθει κατα πανω μου...συν οτι εμενα δεν μου συμπεριφερεται οπως στους αλλους αλλα ακομα χειροτερα..."...γελανε και τα μπερμ....:bawl::bawl::bawl:

και μετα λετε τον lorenzo κλαψα...

devil's animal
09/04/2018, 23:59
Εδώ βέβαια δεν χρειάζονται ούτε λαγοί ούτε κουκουβάγιες, μόνο ανοιχτά μάτια.

Αν οι αγωνοδίκες είχαν κίτρινα γυαλία, όπως λες, θα είχε φάει μαύρη σημαία από την αρχή και τέλος, διότι αν είχαν στο μυαλό τους το πώς θα ευνοήσουν το συγκεκριμένο τι καλύτερο από το να ξεφορτωθείς τον εν ενεργεία πρωταθλητή;
Τρία πολύ σοβαρά περιστατικά έγιναν με πρωταγωνιστή τον Μάρκεζ και θεωρείς ότι τιμωρήθηκε αυστηρά; χαδάκια ήταν όλα.
Το περιστατικό Ζάρκο Πεντρόσα δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά επισκιάστηκε από τα υπόλοιπα στα μάτια του κόσμου. Κακώς για μένα αλλά αναμενόμενο.
Το ότι ο Μάρκεζ έπεσε πάνω του είναι ξεκάθαρο όπως και έπεσε και πάνω στον Εσπαργκαρό.
Τέλος η ποινή δεν ήταν 30 δευτερόλεπτα, η ποινή ήταν "διεύλευση από τα πιτ" μετετράπει σε χρόνο καθώς είχε τελειώσει ο αγώνας.
Όχι για άλλο λόγο αλλά για να ακριβολογούμε.
Για μένα έπρεπε να είχε φάει την ποινή διεύλευσης από τον Εσπαργκαρό.
Του χαρίστηκαν τότε αλλά με τόσα μαζεμένα προφανώς ξεχύλισε το ποτήρι ακόμα και για αυτούς.
Και δεν τα γράφω γιατί έχω κάποιο κόλλημα με τον Ρόσσι, τα γράφω λόγω Μάρκεζ, έγγραψα πολύ συγκεκριμένα πιο πριν τη γνώμη μου για αυτόν.

Α και κάτι για την ίντριγκα.
Για την, κατ εσέ ξεκάθαρη κλοτσιά, το να λες ότι οι δύο βαθμοί ήταν τίποτα είναι αστείο. Με αυτούς τους δύο βαθμούς ξεκίνησε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ στον επόμενο καθοριστικό αγώνα. Ή μήπως νομίζεις όταν έδωσαν την ποινή δεν ήξεραν τι βαθμούς είχε ήδη και τι σημαίνει;

ρε συ Μανωλη, εγω ειδα 3 ιδια-παρομοια περιστατικα και αντιμετωπιστηκαν με 3 διαφορετικους τροπους στον ιδιο αγωνα...
επισης παρομοια περιστατικα εχουν γινει και παλαιοτερα...με αλλους πρωταγωνιστες και εχουν επισης αντιμετωπιστει με διαφορετικους τροπους...
αρα η ευθυνη παει στην dorna και στους αγωνοδικες....γιατι δεν εχουν μια ξεκαθαρη γραμμη...
βεβαια οι ισορροπιες ειναι πολυ λεπτες...
τι σημαινει "χωνω μουτρα", "κανω block pass", "προστατευω αγωνιστικη γραμμη και αμυνομαι"??
ολα αυτα ειναι μερος του παιχνιδιου...του αγωνα...
αλλιως δεν θα ειχαμε προσπερασματα και θα τερματιζαν οπως ακριβως στηνονταν στην γραμμη εκκινησης...

οι αγωνοδικες εκτος απο το ιδιο το συμβαν, εχουν να κανουν και με τα προσωπα...αλλα και με τον "κοσμο" πολλες φορες...κακως αλλα δυστυχως συμβαινει...
τι θελω να πω?
οτι δεν θα ειχε γινει πιστευω τιποτα απο αυτα αν αφορουσε 2 αλλους αναβατες...αν ηταν μεταξυ του rabat και του abraham π.χ.

χωσιμο του εκανε και δεν του βγηκε...οκ...
δλδ οταν χωθηκε στον stoner ο rossi με την φαλκονερα (που δεν πηγαινε ουτε για πρωταθλημα ουτε για podium καν) και τον κουρεψε τον αλλον στεγνα και εγιναν ενα κουβαρι με τις μηχανες, τι επρεπε να του κανουν? να τον εκτελεσουν? επειδη δοκιμασε και δεν του βγηκε? συμβαινουν αυτα...

ο marquez βεβαια τα κανει να συμβαινουν συχνοτερα απ'οτι οι αλλοι..δεκτο...αλλα ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες που κινειται...δεν βγαινουν μαυρες και αφαιρεση βαθμων και τετοια πραγματα που γραφει ο καθενας εδω μεσα...δλδ αλοιμονο...:rolleyes:
παει αυτο...

τωρα οσον αφορα για τους 2 βαθμους...μην το ξανασυζητησουμε...
μπηκε το βιντεακι ξανα εδω μεσα...φαινεται η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ του να κοψει, να τον ανοιξει εκτος στροφης και μετα να τον κλωτσησει...
αν αυτο δεν ηταν για μαυρη σημαια και ηταν το χθεσινο, τι να πω? I rest my case, που λενε και στο χωριο μου....:whiteflag:

cityfly
10/04/2018, 00:07
ρε συ Μανωλη, εγω ειδα 3 ιδια-παρομοια περιστατικα και αντιμετωπιστηκαν με 3 διαφορετικους τροπους στον ιδιο αγωνα...
επισης παρομοια περιστατικα εχουν γινει και παλαιοτερα...με αλλους πρωταγωνιστες και εχουν επισης αντιμετωπιστει με διαφορετικους τροπους...
αρα η ευθυνη παει στην dorna και στους αγωνοδικες....γιατι δεν εχουν μια ξεκαθαρη γραμμη...
τι σημαινει "χωνω μουτρα", "κανω block pass", "προστατευω αγωνιστικη γραμμη και αμυνομαι"??
αλλιως δεν θα ειχαμε προσπερασματα και θα τερματιζαν οπως ακριβως στηνονταν στην γραμμη εκκινησης...

οι αγωνοδικες εκτος απο το ιδιο το συμβαν, εχουν να κανουν και με τα προσωπα...αλλα και με τον "κοσμο" πολλες φορες...κακως αλλα δυστυχως συμβαινει...
τι θελω να πω?
οτι δεν θα ειχε γινει πιστευω τιποτα απο αυτα αν αφορουσε 2 αλλους αναβατες...αν ηταν μεταξυ του rabat και του abraham π.χ.

δλδ οταν χωθηκε στον stoner ο rossi με την φαλκονερα (που δεν πηγαινε ουτε για πρωταθλημα ουτε για podium καν) και τον κουρεψε τον αλλον στεγνα και εγιναν ενα κουβαρι με τις μηχανες, τι επρεπε να του κανουν? να τον εκτελεσουν? επειδη δοκιμασε και δεν του βγηκε? συμβαινουν αυτα...

ο marquez βεβαια τα κανει να συμβαινουν συχνοτερα απ'οτι οι αλλοι..δεκτο...αλλα ειναι πολυ λεπτες οι γραμμες που κινειται...δεν βγαινουν μαυρες και αφαιρεση βαθμων και τετοια πραγματα που γραφει ο καθενας εδω μεσα...δλδ αλοιμονο...:rolleyes:
παει αυτο...

μπηκε το βιντεακι ξανα εδω μεσα...φαινεται η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ του να κοψει, να τον ανοιξει εκτος στροφης και μετα να τον κλωτσησει...
αν αυτο δεν ηταν για μαυρη σημαια και ηταν το χθεσινο, τι να πω? I rest my case, που λενε και στο χωριο μου....:whiteflag:

Πάμε από το τέλος, δεν συζητάμε την κλοτσιά, γράφτηκαν σελίδες και σελίδες, συζητάμε το ότι οι δύο βαθμοί ήταν μικρή τιμωρία.

Το πρόβλημα με τον Μάρκεζ είναι ότι το κάνει συνέχεια. Εδώ το έκανε και στις δοκιμές. Πέρυσι θυμάσε πόσα έγιναν και δεν είναι θέμα Ρόσσι, πέρισυ ειδικά πιο πολλά έγιναν με τον Ντοβιτσιόζο.
Λογικό είναι να πάρει το θέμα με το Ρόσσι πιο πολύ διάσταση γιατί αυτός βρέθηκε από το πουθενά με μηδεν αντί για εννιά.
Η μαύρη που κάποιοι λένε αφορά την εκκίνηση. Δεν το λέω εγώ το λένε πολλοί και σαφώς πιο ειδικοί.
Οι δε γραμμές του δεν είναι καθόλου λεπτές. Ελπίζω μόνο καμιά μέρα να μην τραυματίσει σοβαρά κανέναν γιατί τότε θα λέμε άλλα.

ptc
10/04/2018, 00:39
Για να αλλαξουμε λιγο κλιμα... :a15:

Για το οτι ο Lorenzo αφησε πισω του γιατρο και πρωταθλητη δε λεμε τιποτα ε; Και μαλιστα σε μερα με υψηλη υγρασια που ευνοει τα κουνουπια ως γνωστο. Το καναμε γαργαρα, ε; Ετσι ειναι, αμα φορας κιτρινα και πορτοκαλι γυαλια... :p

Πού'σαι ρε simoril να ανοιξουμε καμια σαμπανια;

ΤάκηςΜπ
10/04/2018, 01:44

τι θελω να πω?

παει αυτο...

Αν εννοείς ό,τι λες πραγματικά πρέπει να μας τρολάρεις και να έχεις κάτσει με ποπκορνάκια παραμάσχαλα και να γελάς.Έχουμε δει εκατοντάδες προσπεράσματα από τον ΜΜ τα τελευταία χρόνια,λες να μην ξέρουμε πως πρέπει να 'ναι ένα σωστό clean προσπέρασμα; Λες να μην ξέρουμε πως είναι ένα εντός ηθικών ορίων προσπέρασμα; λες να μην ξέρουμε πως είναι ένα βρώμικό μεν αλλά fair game δε προσπέρασμα; τα ξέρουμε όλα αυτά,έχουμε δει αρκετά από κάθε κατηγορία και μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τα σημερινά συγκρουόμενα δεν ήταν fair game.Και όσον αφορά αυτήν την παπάτζα που είπε ο ΜΜ κι εσύ αναπαράγεις,τι σημασία έχει που γυρνούσε πιο γρήγορα από όλους; Εφόσον γυρνάς πιο γρήγορα από όλους ρε φιλαράκο,κάτσε 10 δεύτερα πίσω μου,ζύγισέ με και βρες την σωστή στιγμή να με περάσεις,πρέπει να έρθεις να καρφωθείς πάνω μου; εφόσον είσαι τόσο γλήγορος,γιατί να με περάσεις με τόσο ατσούμπαλο τρόπο και να μην με δικάσεις περνώντας με απ'την εξωτερική;

Βγάλε τις παρωπίδες,αναθεώρησε κάποια πράγματα,γιατί εκτίθεσαι.

KonstantinS
10/04/2018, 06:37
Μια απορια ? Πως απο εκινηση που εγεινε στα πιτς ,εκτος του Μιλερ <ασχετα αν τους εβαλαν στην πιστα και σχαρα εκινησης για λογους ασφαλειας οπως ειπε ο Εζπαλετα> δεινεις ποινη σε αναβατη ? Υπαρχει σειρα στα πιτς εαν σου σβησει η μηχανη στα πιτς τι επιτρπεται να κανεις ? Για αυτο το περιστατικο δεν μας ειπε τιποτα ο κυριος Εζπαλετα διευκρινιστικο.
Υποθετικα λοιπον εαν δεν ειχαν βαλει τον Μαρκεζ για διελευσει απ τα πιτς τιποτα απ ολα οσα εγειναν με πρωταγωνιστη τον ιδιο αναβατη δεν θα ειχε γεινει ο εκνευρισμος που του προκαλεσαν με την ισως αισφαλμενη αποφαση τους προκαλεσε ολα οσα του καταλογιζουν στον οδηγο.
Θα ειχε παρει και τον αγωνα , θα ηταν πρωτος και στο πρωταθλημα.
Αλλοι λοιπον ισωσ κανε σκατα τον Αγωνα κι οχι ο Μαρκεζ .

cityfly
10/04/2018, 08:10
Μια απορια ? Πως απο εκινηση που εγεινε στα πιτς ,εκτος του Μιλερ <ασχετα αν τους εβαλαν στην πιστα και σχαρα εκινησης για λογους ασφαλειας οπως ειπε ο Εζπαλετα> δεινεις ποινη σε αναβατη ? Υπαρχει σειρα στα πιτς εαν σου σβησει η μηχανη στα πιτς τι επιτρπεται να κανεις ? Για αυτο το περιστατικο δεν μας ειπε τιποτα ο κυριος Εζπαλετα διευκρινιστικο.
Υποθετικα λοιπον εαν δεν ειχαν βαλει τον Μαρκεζ για διελευσει απ τα πιτς τιποτα απ ολα οσα εγειναν με πρωταγωνιστη τον ιδιο αναβατη δεν θα ειχε γεινει ο εκνευρισμος που του προκαλεσαν με την ισως αισφαλμενη αποφαση τους προκαλεσε ολα οσα του καταλογιζουν στον οδηγο.
Θα ειχε παρει και τον αγωνα , θα ηταν πρωτος και στο πρωταθλημα.
Αλλοι λοιπον ισωσ κανε σκατα τον Αγωνα κι οχι ο Μαρκεζ .

Δεν την έφαγε επειδή έσβησε, την έφαγε επειδή την έβαλε μπροστά και οδήγησε ανάποδα αντί να πάει στην άκρη να την φροντίσουν οι μηχανικοί και να αρχίσει τελευταίος. Την έφαγε γιατί για άλλη μια φορά τους έγγραψε όλους κι έκανε του κεφαλιού τους.

Αλλά το να προσπαθείς να μας πεις ότι δεν φταίει αυτός αλλά αυτός που τον τιμώρησε για την παράβασή του επειδή μετά τα έκανε χειρότερα είναι τραγικό.

Vice
10/04/2018, 08:10
Από την στιγμή που ο Μαρκέζ ήταν (πάνω κάτω) ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος γιατί να ρισκάρει να πέσει χτυπώντας τον Ρόσσι; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Δεν θα ήταν καλύτερα να ρίξει τον Ντόβι με αυτόν τον τρόπο μιας και προηγείται στο πρωτάθλημα; Η ερώτηση αυτή γίνεται για να καταλάβουμε και εμείς το "ΕΠΙΤΗΔΕΣ" που επικαλείται ο Ρόσσι.

Γενικά οι περισσότεροι Ροσσαίοι είστε εγωκεντρικοί, νομίζετε οτι όλα περιστρέφονται γύρω απο τον Ρόσσι και όλοι οι αναβάτες προσπαθούν να συγκριθούν μαζί του κάθε φορά και κατ'αποκλειστικότητα.

Έχει και άλλους καλούς αναβάτες....πλέον. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 2000.

Bladerunner
10/04/2018, 08:31
Από τα λίγα τσογλάνια τέτοιου βεληνεκούς ο Marquez.
Τον Rossi επίτηδες τον έβγαλε έξω. Η γραμμή που ακολούθησε στην είσοδο, το σήκωμα της μηχανής, η γραμμή στην έξοδο, όλα συνηγορούν σ' αυτό.
Κρίμα το ταλέντο του...

GIOTIS750
10/04/2018, 08:35
Από την στιγμή που ο Μαρκέζ ήταν (πάνω κάτω) ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος γιατί να ρισκάρει να πέσει χτυπώντας τον Ρόσσι; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Δεν θα ήταν καλύτερα να ρίξει τον Ντόβι με αυτόν τον τρόπο μιας και προηγείται στο πρωτάθλημα; Η ερώτηση αυτή γίνεται για να καταλάβουμε και εμείς το "ΕΠΙΤΗΔΕΣ" που επικαλείται ο Ρόσσι.

Γενικά οι περισσότεροι Ροσσαίοι είστε εγωκεντρικοί, νομίζετε οτι όλα περιστρέφονται γύρω απο τον Ρόσσι και όλοι οι αναβάτες προσπαθούν να συγκριθούν μαζί του κάθε φορά και κατ'αποκλειστικότητα.

Έχει και άλλους καλούς αναβάτες....πλέον. Δεν είμαστε στην δεκαετία του 2000.

VICE τι προσπαθεις να πεις σε εμας τους εγωκεντρικους (τωρα πιασαμε τα εγωκεντρικα ) .Την προιστορια την ξερεις ??? Ναι??Το οτι τον εριξε το ξερεις ναι ?? επρεπε να σε ακουσει και να ριξει και τον Ντοβιτσιοζο ναι??

αμα ειχε ριξει τον Δημητρουλα [πχ]θα συζητουσαμε για εκεινον ναι??

και εαν δεις ξανα το βιντεο θα δεις οτι μπορουσε να διορθωσει την γραμμη του χωρισ να βγαλει τον Γιατρο εκτος αλλα .....τωρα εαν βλεπεισ εσυ κατι αλλο παω πασο .

cityfly
10/04/2018, 08:37
Η ερώτηση αυτή γίνεται για να καταλάβουμε και εμείς το "ΕΠΙΤΗΔΕΣ" που επικαλείται ο Ρόσσι.
.

Να στο εξηγήσω εγώ να το καταλάβεις.
Λέει μεν ότι με τον ίδιο έχει ένα θέμα παραπάνω προφανώς λόγο του 15 αλλά το "επίτηδες" τους αφορά όλους. Ήταν νομίζω σαφής, είπε ότι όποιος και να είναι μπροστά του και φυσικά εφόσον δεν είναι απλό να τον περάσει θα πάει να τον σπρώξει και δεν τον ενδιαφέρει αν ο άλλος θα πέσει ή όχι, δεν είπε ότι σκοπεύει να τον ρίξει είπε ότι δεν τον νοιάζει αν θα τον ρίξει κι αν όντως πέσει δεν είναι κακό. Έφερε 5 ή 6 παραδείγματα εντός του τριημέρου που αφορούσαν 4 ή 5 διαφορετικούς αναβάτες (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου). Δεν υπάρχει θέμα Μάρκεζ εναντίον Ρόσσι αλλά εναντίον όλων, έτσι είπε. Αν τον αφήσουν, είπε, θα γίνει destruction derby και ίσως στο τέλος ο Μάρκεζ να είναι ο μόνος όρθιος.

Live2ride
10/04/2018, 08:49

Αυτό ακριβός που έγραψα και εγώ πιο πάνω, μπορούσε να τον περάσει καθαρά χωρίς καν να τον ακουμπήσει, παρόλα αυτά μαλ@κίστηκε ανευ ουσίας, και τον αγώνα έχασε ενώ τον είχε σώσει και του Ροσι τον αγώνα χάλασε και κατάφερε να γίνει ακόμα πιο μισητός σε πολλούς.
Αυτό το παιδί όταν βλέπει το Νο46 μπροστά του το μυαλό του λοκάρει σε μαλ@κία mode! :rolleyes:

FotisFz1
10/04/2018, 08:59
Να στο εξηγήσω εγώ να το καταλάβεις.
Λέει μεν ότι με τον ίδιο έχει ένα θέμα παραπάνω προφανώς λόγο του 15 αλλά το "επίτηδες" τους αφορά όλους. Ήταν νομίζω σαφής, είπε ότι όποιος και να είναι μπροστά του και φυσικά εφόσον δεν είναι απλό να τον περάσει θα πάει να τον σπρώξει και δεν τον ενδιαφέρει αν ο άλλος θα πέσει ή όχι, δεν είπε ότι σκοπεύει να τον ρίξει είπε ότι δεν τον νοιάζει αν θα τον ρίξει κι αν όντως πέσει δεν είναι κακό. Έφερε 5 ή 6 παραδείγματα εντός του τριημέρου που αφορούσαν 4 ή 5 διαφορετικούς αναβάτες (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου). Δεν υπάρχει θέμα Μάρκεζ εναντίον Ρόσσι αλλά εναντίον όλων, έτσι είπε. Αν τον αφήσουν, είπε, θα γίνει destruction derby και ίσως στο τέλος ο Μάρκεζ να είναι ο μόνος όρθιος.

Μην εισαι εγωκεντρικος τωρα και συ
Αντε το συμβαν να το κρινει ο καθενας οπως θελει με οσα βλεπει
Αλλα αυτο που αλλα λεει καποιος και αλλα καταλαβαινουν ή μαλλον καταλαβαινουν οτι τους βολευει με ξεπερνα
Παλι καταληξαμε οτι για ολα φταινε οι οπαδοι του Ροσσι
Ημαρτον

sapila racing
10/04/2018, 09:39

Σταυρο αυτη την φορά έχεις γραψει σεντόνι απο ανακρίβειες, το ξέρουμε οτι έχεις θέμα με τον Rossi οκ.

Επειδή γράφεις τα παραπάνω διάβασε τι λέει ο κανονισμός, απο εδω:
http://www.fim-live.com/en/sport/regulations-and-documents/grand-prix/

12. 30 seconds before the start of the Warm Up Lap - Display of 30- Second
Board on the grid.
All riders must be in position on the grid with engines running. No
further assistance from mechanics is permitted. Any rider who is unable
to start his machine must remove it to the pit lane, under the control of
the grid marshals, where he may make further attempts to start it, or
change machine in MotoGP. Such riders may start the warm up lap from
the pit lane and will start the race from the back of the grid.

Με λίγα λόγια απο την στιγμή που έσβησε το μοτέρ στο grid ακριβώς πριν το warm up, ο κανονισμός λεει ξεκάθαρα οτι το σρπωχνεις στα πιτς και ξεκινας απο εκει το warm up και τον αγώνα απο το πίσω μερος του grid τελευταίος..
Προφανώς αυτό του είπε κι ο κριτής στο grid, αλλά ο MM τον εγραψε κανονικα. Το θέμα ειναι γιατί δεν του έβγαλαν με τη μια μαυρη σημαία μετα απο αυτό και τον αφησαν να τρέξει.