View Full Version : ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ 14/4/2018
o_gavros
16/04/2018, 07:32
Μην Είστε αλήτες
Ας ήμαστε και λίγο ρεαλιστές :D
harris_x
16/04/2018, 07:44
Ας ήμαστε και λίγο ρεαλιστές :D
:lol:
harris_x
16/04/2018, 07:48
6. Συνειδητοποίησα πως ήμουν ο μεγαλύτερος της βόλτας, αλλά μάλλον το νιώσατε κι εσείς δείχνοντάς μου τον ανάλογο σεβασμό, όταν με αφήνατε να περνάω μπροστά και με προσπερνούσατε φίλερ πάνω σε κλειστές στροφές χωρίς ορατότητα..
Ντροπή βρε μεγάλος άνθρωπος να λες ψεματα... :whistle:
Θα το διαβάσει κανένας που δεν μας ξερει και θα νομίζει οτι πηγαιναΝε με την ταυτότητα στο στόμα...
Δεν είναι τυχαίο το χρώμα από το μηχανάκι.....
Τσερλί του κάμπου;;;;;;;;;;;;;;
Ντροπή βρε μεγάλος άνθρωπος να λες ψεματα... :whistle:
Θα το διαβάσει κανένας που δεν μας ξερει και θα νομίζει οτι πηγαιναΝε με την ταυτότητα στο στόμα...
Ρε τον πούστη το Γιωργάκη από το LA ,άσε το χαλβά ,εδώ έχει πείσει άπαντες ότι είναι "νεαρός" λέμε...
ΥΓ "Ναι εσύ" κι όμως όχι , δεν ήσουν εσύ ο πρεσβύτερος...
Μπράβο, παίδες! :beer::beer:
Ρε τον πούστη το Γιωργάκη από το LA ,άσε το χαλβά ,εδώ έχει πείσει άπαντες ότι είναι "νεαρός" λέμε...
ΥΓ "Ναι εσύ" κι όμως όχι , δεν ήσουν εσύ ο πρεσβύτερος...
..είχαμε στην παρέα μας και τη Σαμπουτζάκη?
Παρόλα αυτά, είμαστε όλοι under 50 και αυτή η βόλτα έριξε τον ηλικιακό μο των εκδρομών του μοτό, που σε λίγο θα μας βλέπουν και θα νομίζουν ότι κάνουμε θρησκευτικό τουρισμό..
394954
o_gavros
16/04/2018, 09:53
Αχου ταααα....τι γλυκουλια ετσι πιασμενα χερακι χερακι :bawl:
Αχου ταααα....τι γλυκουλια ετσι πιασμενα χερακι χερακι :bawl:
:pink::pink::pink:
ευαισΤητη ΠΣυχη...
..είχαμε στην παρέα μας και τη Σαμπουτζάκη?
Παρόλα αυτά, είμαστε όλοι οι υπόλοιποι under 50 και αυτή η βόλτα έριξε τον ηλικιακό μο των εκδρομών του μοτό, που σε λίγο θα μας βλέπουν και θα νομίζουν ότι κάνουμε θρησκευτικό τουρισμό..
394954
Τελευταία φορά που θα στο πω ε...
χαχαχαχαχα
Λοιπόν, δεν μπορώ να μην πω τον πόνο μου.
Είχα την γκοπρό μαζί μου. Έγραψα κάποια στριφτερά κομμάτια, μέχρι που σταματήσαμε στο καταφύγιο, και μετά την έσβησα, με σκοπό να κρατήσω την υπόλοιπη μπαταρία για τα πιο δυνατά κομμάτια της διαδρομής.
Σε αυτά τα δυνατά κομμάτια της διαδρομής, λοιπόν, δεν πάτησα καν το κουμπάκι της εγγραφής, επειδή νόμιζα ότι είχε σβήσει από μπαταρία. Το πήρα χαμπάρι όταν έφτασα σπίτι, σύνδεσα την κάμερα στο πισί και είδα 60% μπαταρία... Έχασα την ευκαιρία να έχω σε βίντεο 2 εκπληκτικά πιστάκια, με απολαυστικότατη οδήγηση, προς και από Ιτέα. :(
394955
o_gavros
16/04/2018, 10:10
Στον αγιοπαντελεημονα να πας...
Είχα την γκοπρό μαζί μου. Έγραψα κάποια στριφτερά κομμάτια, μέχρι που σταματήσαμε στο καταφύγιο, και μετά την έσβησα, με σκοπό να κρατήσω την υπόλοιπη μπαταρία για τα πιο δυνατά κομμάτια της διαδρομής.
Σε αυτά τα δυνατά κομμάτια της διαδρομής, λοιπόν, δεν πάτησα καν το κουμπάκι της εγγραφής, επειδή νόμιζα ότι είχε σβήσει από μπαταρία. Το πήρα χαμπάρι όταν έφτασα σπίτι, σύνδεσα την κάμερα στο πισί και είδα 60% μπαταρία... Έχασα την ευκαιρία να έχω σε βίντεο 2 εκπληκτικά πιστάκια, με απολαυστικότατη οδήγηση, προς και από Ιτέα. :(
394955
Προβληματισμένο σε βλέπω στη φωτό φίλε.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154825&p=2929828&viewfull=1#post2929828
Ο ένας δεν πάτησε το κουμπί,ο άλλος έμεινε από μπαταρία, και έτσι ο καθένας λέει ότι θέλει και φαντασιώνεται ότι είναι παγκόσμιος,κ έπιασα ένα
λούτσο :p
taisteal
16/04/2018, 11:17
Ψαράδες κυνηγοί και διτροχοι
harris_x
16/04/2018, 11:19
394955394956
Ψαράδες κυνηγοί και διτροχοι
Νόμιζα πως ήταν μόνο οι εντουράδες αλλά τελικά είναι όλοι.. :lol:
μπραβο ρε μαγκες ...ωραια βολτα.....αντε να δουμε ποτε θα τα καταφερω κ γω
Μπράβο μάγκες, ωραία παρέα και απολαυστικές διαδρομές εκεί πάνω.
Που θα πάει θα στρώσει το ωράριο στο μαγαζί και καταφέρω να γράψω και εγώ κανα χιλιόμετρο. :rolleyes::vroum:
congate7
16/04/2018, 15:01
Ο ένας δεν πάτησε το κουμπί,ο άλλος έμεινε από μπαταρία, και έτσι ο καθένας λέει ότι θέλει και φαντασιώνεται ότι είναι παγκόσμιος,κ έπιασα ένα
Αν ξεκινάς με lipton το ξεχνάς το κουμπί...
RaGe_Raptor
16/04/2018, 15:11
μπράβο παιδιά,πάντα τέτοια:beer:
@Harris_X ωραίο φωτορεπορτάζ :a013:
caesarsk
16/04/2018, 20:30
Οταν βλέπεις αυτές τις φωτογραφίες και εσυ ενώ ετοιμαζόσουν για βόλτα με την μηχανη και άλλες υποχρεώσεις σε κρατούν πίσω
394972
394973
harris_x
16/04/2018, 20:45
Κριμα Σοφ, στην επόμενη ;)
skylaros
17/04/2018, 01:20
Πάντα τέτοια παιδιά !!! :)
GiorgosLa
17/04/2018, 07:07
Μπράβο παίδες!!! Είδα φωτο στο φβ και ψιλοζήλεψα! Το σκεφτόμουν αλλά το XTάκι δεν θα μπορούσε να σας ακολουθήσει :cry:
Πολύ σας χάρηκα!!!! :beer: Πάντα τέτοια!!!!
Ελένη, χαζομάρα έκανες αν δεν ήρθες γι αυτό το λόγο. Εκτός από δυο τρεις που πάνε καλά και δυο τρεις που ξέρουν ότι δεν τρέχουν, τους υπόλοιπους και το ΧΤάκι πολύ τους πέφτει. Κούφια λόγια είναι. Θα βαριόσουν να τους περιμένεις. ;)
GiorgosLa
17/04/2018, 07:11
Τι λες τώρα? Ο άλλος χωρίς να κουνηθεί απ τον καναπέ (η απ τον πάγκομετουςκαφέδεςονόματαδενλέμε) κατάλαβε ποιος ήταν μπροστά και ποιος πίσω. Απ τις φώτο η απ τα... συμφραζόμενα? :moutza:
Τι λες τώρα? Ο άλλος χωρίς να κουνηθεί απ τον καναπέ (η απ τον πάγκομετουςκαφέδεςονόματαδενλέμε) κατάλαβε ποιος ήταν μπροστά και ποιος πίσω. Απ τις φώτο η απ τα... συμφραζόμενα? :moutza:
Ποιον εννοΑεις τον βαρύ γλυκό ? Αυτός μικρός πρέπει να παιζε με τρενάκια ,απλά μετά μεγαλώνοντας δεν το κοψε...
Εγώ για τα βιντεάκια του χάρη δεν πληρωνω. Είμαι μόνο σε ένα πλάνο. Την κάνατε motogp την διαδρομή αλήτες....
harris_x
19/04/2018, 19:23
Εγώ για τα βιντεάκια του χάρη δεν πληρωνω. Είμαι μόνο σε ένα πλάνο. Την κάνατε motogp την διαδρομή αλήτες....
Μπαν :evil:
o_gavros
19/04/2018, 19:29
τα μισά να μου λεγε...
Μπαν :evil:
Την επόμενη μονοκαβαλο με άλλη μοτο....
Γιατί; Δε στρίβει το FJR; Πού είναι ο spyrakos; :lol:
Γιατί; Δε στρίβει το FJR; Πού είναι ο spyrakos; :lol:
Στρίβει George αλλά δεν κάνει για παιχνίδια και με 2 άτομα πάνω
harris_x
20/04/2018, 09:06
Χμμμμμμμμ..... :evil:
harris_x
20/04/2018, 09:07
Στρίβει George αλλά δεν κάνει για παιχνίδια και με 2 άτομα πάνω
Ποιος έπαιζε; :confused:
Τι θελεις να πεις;; :eek:
Χμμμμμμμμ..... :evil:
Κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα ε??:whiteflag::vroum:
o_gavros
20/04/2018, 09:20
Εβαλε καινούρια παπα και τριβεται στη γκλιτσα τωρα ο μεσιες
Εβαλε καινούρια παπα και τριβεται στη γκλιτσα τωρα ο μεσιες
To ξερω μεσιε μαζι τα καναμε τεστ ραιντ:whistle:
o_gavros
20/04/2018, 09:28
Σιγανο πουταρνακι εισαι και του λογου σου...:p
To ξερω μεσιε μαζι τα καναμε τεστ ραιντ:whistle:
Να ξανακάνουμε τη διαδρομή να δούμε αν είναι καλύτερα τα καινούρια απο τα παλιά.. :D
Κατι πηρε το αυτακι μου το λεπτεπίλεπτο για κει κοντά...σύντομα....θα μας πει επιφανές μελος του φορουμ:D:lol:
o_gavros
23/04/2018, 12:57
θα φάτε κάνα πουλάκι τσίου έτσι όπως το πάτε με τα τιτιβίσματα :D
taisteal
23/04/2018, 12:58
Μαρτυριάρηδες...
harris_x
23/04/2018, 14:54
μου αρέσει που ήθελαν και 100χλμ στρώσιμο τα λάστιχα...
χαλαρά λέει, όχι απότομα πλαγιάσματα και όχι απότομα φρένα...
εντάξει, άντεξα τα πρώτα 3χλμ... μάλλον... :blush:
δεν φταίω όμως... μου θέλατε βραδυνή :facepalm:... τι να κάνω κι εγώ, άνθρωπος είμαι... κύλησα... :whistle::a05:
μου αρέσει που ήθελαν και 100χλμ στρώσιμο τα λάστιχα...
χαλαρά λέει, όχι απότομα πλαγιάσματα και όχι απότομα φρένα...
εντάξει, άντεξα τα πρώτα 3χλμ... μάλλον... :blush:
δεν φταίω όμως... μου θέλατε βραδυνή :facepalm:... τι να κάνω κι εγώ, άνθρωπος είμαι... κύλησα... :whistle::a05:
Ναι ρε σε παρεσυρα εγω...αυτο ηταν....:bawl: