View Full Version : Kips
Γειά χαρά σε όλα τα μέλη. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Το μηχανάκι μου είναι ένα kmx200 που έχει βαλβίδα ροπης kips.όταν επιταχυνω θα πρέπει κάποια στιγμή να νιώθω ξαφνική ροπή δηλαδή μετά από ένα σημείο στροφών το μηχανάκι να δίνει απότομα ποιο δυνατά ?
Το ακριβως αναποδο..
Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ Για Την απάντηση. Ρωτάω γιατί όταν το χα πάρει το μηχανάκι συμπεριφερόταν ακριβώς έτσι. Ύστερα από επισκευή στο μοτέρ καθάρισα και το kips και στην επόμενη βόλτα κατάλαβα τη διαφορά δηλαδή να επιταχύνει ομαλά και είχα την υποψία ότι έκανα κάτι λάθος.
Κανενα λαθος δεν εκανες..
Αυτα τα παπαρακια (όπως και το YPVS της Yamaha) τα κοτσαραν στα μηχανακια με αξεστα και βαρβαρα μοτερ...
Το γιατι το βαλαν και στο ΚΜΧ200 παραμενει μυστηριο που δεν το αποκαλυπτουν οι manager της διαφημησης..
Κανενα λαθος δεν εκανες..
Αυτα τα παπαρακια (όπως και το YPVS της Yamaha) τα κοτσαραν στα μηχανακια με αξεστα και βαρβαρα μοτερ...
Το γιατι το βαλαν και στο ΚΜΧ200 παραμενει μυστηριο που δεν το αποκαλυπτουν οι manager της διαφημησης..
Προφανώς για να γίνουν τα μηχανάκια πιο ελκυστικά στο ας πούμε ανίδεο αγοραστικό κοινό .Αυτά τα συστήματα ταιριάζουν πιο πολύ σε kx και wr μεγάλου κυβισμού παρά σε kmx και dt
Εσυ για να μιλας ετσι πρέπει να εχεις φταρνιστεί πάνω σε YZ490...!! ;)
Εσυ για να μιλας ετσι πρέπει να εχεις φταρνιστεί πάνω σε YZ490...!! ;)
Μπα δεν έχω τοσο μεγάλη πείρα.16 χρονών είμαι και το kmx είναι το δεύτερο μου μηχανάκι.Από τα παλιά διχρονα μεγάλου κυβισμού θα επέλεγα το cr500 Ή kx500.Γενικά γνωρίζω τι καβαλάω χωρίς να έχω μεγάλη ιδέα για το μότο μου( δε θέλω να θίξω κάποιον )
δε θέλω να θίξω κάποιον
Κατανοητό όσο και σεβαστό, αλλα ετσι δεν κάνουμε δουλεια...!!
Πιστεύω πως με το μάλωμα δεν θα μπορεί να μεταφερθεί κάποιο μήνυμα σε άλλους ενώ νομίζω έτσι περνάει κάπως χωρίς στεναχώριες
Καλός φαίνεται αυτός και δεν σου βάζει φυτιλιές για να ξεκινήσεις. Προφανώς επειδή είναι Πέμπτη. Αύριο θα αλλάξουν τα πράγματα!!
:D