View Full Version : PARKING MOTO Ναυπλιο
Το βαζω εδω και αν ειναι λαθος ας μετακινηθεί..Την παρασκευη που έρχεται θα βρεθω στο Ναυπλιο για ενα βραδυ για επαγγελματικες υποχρεώσεις και το ξενοδοχείο μας δεν εχει parking παρα μονο χωρο απ εξω..
Θελω απο τα λοκαλια αλλα και μη πληροφορίες για κανενα παρκινγκ της προκοπής στα περιξ για να αφησω τη μηχανη ενα βραδυ αν δεν κατεβω με το αμαξι τελικα!!Ευχαριστω!:wave2:
Το βαζω εδω και αν ειναι λαθος ας μετακινηθεί..Την παρασκευη που έρχεται θα βρεθω στο Ναυπλιο για ενα βραδυ για επαγγελματικες υποχρεώσεις και το ξενοδοχείο μας δεν εχει parking παρα μονο χωρο απ εξω..
Θελω απο τα λοκαλια αλλα και μη πληροφορίες για κανενα παρκινγκ της προκοπής στα περιξ για να αφησω τη μηχανη ενα βραδυ αν δεν κατεβω με το αμαξι τελικα!!Ευχαριστω!:wave2:
Αν το ξενοδοχείο είναι στην παλιά πόλη, LOL, καλή επιτυχία. :tooth:
Αν το ξενοδοχείο είναι στην παλιά πόλη, LOL, καλή επιτυχία. :tooth:
Ευτυχώς δεν ειναι αλλιώς κλαμα..απλα δεν εχει παρκινγκ περιφραγμένο μονο εξω απ το ξενοδοχείο θεσεις για αυτοκίνητα και δε με τρελαίνει η ιδεα να το αφησω απλα κλειδωμένο εκει με συναγερμό..worst case senario θα το αφησω εξω απ την πορτα ισα ισα να μην εμποδιζει μιας και εχει ορατότητα η ρεσεψιόν αλλα θα προτιμούσα ενα πάρκινγκ:D
Πες και ποιο ξενοδοχείο είναι, να στο προσέχουν τα λοκάλια.
DoctoR_k6
23/04/2018, 15:39
:lol:
Ή νοικιάζεις καΐκι, την περνάς στο Μπούρτζι για το βράδυ και όλα καλά.
Ή νοικιάζεις καΐκι, την περνάς στο Μπούρτζι για το βράδυ και όλα καλά.
ΩΩΩΩ τι του πεεεε,πως δε το σκεφτηκα...γουγλ σεαρτς για καικια-φερρυ αμεσα:smokin:
ΩΩΩΩ τι του πεεεε,πως δε το σκεφτηκα...γουγλ σεαρτς για καικια-φερρυ αμεσα:smokin:
Έπρεπε να είχες κανένα TDM/vara/MT07, πάνε και μόνα τους αυτά απέναντι. Να γλυτώσεις τον φέρυμαν.
Έπρεπε να είχες κανένα TDM/vara/MT07, πάνε και μόνα τους αυτά απέναντι. Να γλυτώσεις τον φέρυμαν.
:bawl::bawl: αμα ειχα κατι τετοιο δε θα εψαχνα για παρκινγκ καν..ποιος ηλιθιος τα κλεβει αυτα:D
7gibernau
23/04/2018, 16:03
Ναι ρε άλλη δουλειά δεν έχουμε!
Εγώ μένω 5-6 χλμ έξω απ το Ναύπλιο, κλειστό πάρκινγκ δεν έχω άλλα έχω πίσω αυλή που τόσα χρόνια δεν μου έχει τύχει τίποτα. Αν σε βολεύει ρίξε πμ
Κλειστό πάρκινγκ έχω μόνο στο Τολο 7 χλμ από Ναύπλιο