View Full Version : ο ΚΑΛΟΣ ο ΚΑΚΟΣ και ο ΑΣΧΗΜΟΣ
newdawnfades
26/05/2009, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
επειδή πήρα και γω 990adv και ψάχνομαι όταν λες τσιμπημένη; πόσο πήγε το μεγάλο; (πμ αν θες)
mazi me takakia mprosta (80 euro) mou pige sinolika peri ta 400 Euro :S ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από newdawnfades
malista...ehei anoixei dld diko tou sinergeio? episis paratirisa sto site tis hellinmoto oti sta exousiodotimena sinergeia den iparhei auto tou k Dimitropoulou. Gnwrizei kanenas an ehei ginei kapoia arsi exousiodotisis i kati tetoio?
thanks!
Δουλεύει σε άλλο συνεργείο αλλα δεν ξέρω λεπτομέριες. Νομίζω είναι κάπου κοντά στου Καρίμαλλη. Ο Δημητρόπουλος υπάρχει κανονικά στην λίστα των εξουσιοδοτημένων στο www.ktm.gr
Πρόβλημα στο συμπλέκτη... δεν απομονώνει καλά με αποτέλεσμα να με παιδεύει αφάνταστα στην κίνηση μέσα στην πόλη, ειδικά στην εύρεση νεκράς. Και τί σχέση έχει εδώ αυτό το γεγονός θα με ρωτήσετε;
Αφού άλλαξα τα μεταλλικά δισκάκια του συμπλέκτη με Barnet, θεωρώντας τα υπεύθυνα για το τράβηγμα με πατημένο συμπλέκτη, δεν είδα και σπουδαία διαφορά. Τα παλιά είχαν τοπικά χρωματισμένες περιοχές σαν να γιαλιζόντουσαν σε περιοχές περιοχές, οπότε είπα οτι θα έχουν πετσικάρει...
Τελικά αποφάσισα να καθαρίσω και το τζετάκι λαδιού που λιπαίνει το συμπλέκτη, στην αριστερή πλευρά του κινητήρα. Και όπως ξεμοντάρισα το κυλινδράκι του συμπλέκτη, η κάτω βίδα ήταν κλωτσημένη!! γι αυτό δεν απομόνωνε ο συμπλέκτης...@#$%$#@%# το ταλαίπωρο κυλινδράκι δεν έβριρκε να κοντράρει και κουνιόταν προς τα έξω...
Και γιατί τίναξαν τα πάσα::: Ακούστε και κλάψτε: Το μπροστινό γρανάζι της αλυσίδας (sprocket) ήταν χαλαρό και έπαιζε μέσα έξω... η αλυσίδα έβρισκε στο μέσα μέρος από το κυλινδράκι και το έσπρωχνε με αποτέλεσμα να ξηλώσει τα πάσα της κάτω βίδας, που συγκρατούν το κυλινδράκι στη θέση του.
Η ροδέλα ασφαλείας του μπροστινού γραναζιού αλυσίδας ήταν επίπεδη και όχι στραβωμένη για να συγκρατεί το παξιμάδι και να μήν χαλαρώνει, όπως πρέπει.
Ακόμα ένα αριστούργημα του"συνεργείου" Αυγέρης. Γι αυτό τα γράφω εδώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από newdawnfades
mazi me takakia mprosta (80 euro) mou pige sinolika peri ta 400 Euro :S ...
MAC ΚΥΜΗΣ ΘΩΜΑΣ :
Μεγαλο σερβις 30.000χλμ σε 950 του ΄06 με αλλαγη λαδιων,υγρων φρενων,υγρου κυκλωματος ψυξης,φιλτρα λαδιου,αερος ρυθμιση βαλβιδων και λοιπες προβλεπομενες εργασιες,στα 270 ευρακια!
lc8ergr1
01/07/2009, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Μία αρνητική ψήφο στον Αυγέρη!! Με ταλαιπώρησε αφάνταστα με τα "πέρνα Τζωρτζάρα τη Δευτέρα" και τα "παρακολούθησέ το" και τα "δεν μίλησα ακόμα με την Hellinmoto, δεν ρώτησα άν ήρθε το ανταλλακτικό", ένα μήνα στο συνεργείο και βίδες κατασκευασμένες γιατί δεν είχε η Hellinmoto και τι νάκανα, να μη σου τόδινα το μηχανάκι, βίδες να λείπουν πάντα τα δύο τελευταία χρόνια. Tο ποτήρι ξεχείλισε με την αλλαγή πλαισίου στην εγγύηση. Είπα άντε να κάνουμε και αλλαγή ελατήρια, οδηγούς βαλβίδων κ.λ.π. Το πήρα το μηχανάκι κώλος μετά από 4 εβδομάδες. Βίδες λείπαν, πλαστικά στραβοκαβαλημένα, σωλήνες αερισμού έλειπαν, εργαλεία από τον αποθηκευτικο χώρο έλειπαν, τα υγρά του ψυγείου τρέχαν και λάδια λιμνούλα μετά από δεκάλεπτη στάση. Κόστος 600?, λογικότατο αλλά ξαναάνοιγμα κινητήρα σε τέσερις μήνες, μέτρημα κυλίνδρων-πιστονιών και τελικά κατέληξαν οτι θέλει αλλαγή πιστονιών γιατί το εμπρός είναι οριακό. Του είπα να την κλείσει όπως είναι και χωρίς νέα ελατήρια που θα ήταν και πιό σωστό. Χρόνος παράδοσης και πάλι ένας μήνας. Η διαρροή λαδιών μειώθηκε πάρα πολύ αλλά νέα διαρροή αντιψυκτικού αντιμετωπίστηκε μετά μία εβδομάδα. Τελικά ήταν ενας σφυκτήρας. Κόστος 350? για το δεύτερο άνοιγμα που έγιναν 250? και αλλαγή συνεργείου.
Αυγέρης -1
συμφωνω μακρια απο ΑΥΓΕΡΗ ----τσαπατσουλια - ανευθυνοτητα - βαρεμαρα - ωχαδελφισμος
Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΕΥΤΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ( βλεπε πυρους αλυσιδας)
ΜΑΚΡΙΑ
ΑΝ Η ΚΤΜ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΓΕ
Allst@rf
22/07/2009, 14:51
ρε παιδια ο περβολαρακης στην θηβων τι λεει?
για κατι powerparts που πηγα και του παρειγγηλα ,τον ειδα αρκετα φιλικο και ντομπρο.
εχετε εμπειρια?
Ego na po oti Piga perisi to KTM300 to palio na to dei o Aygeris gia na to parei o neos agorastis kai toy eipe einai xarti parto me klista matia...
to mixanaki eitane mpoyrdelo kai ithele pistoni kai elatiria kai eithele kai rithmisma karmpirater kai douleve san motocross on-off to gazi, h poy tha soy efeyge apo ta xeria h' poy tha to esproxnes gia na tsoulisei.
opote enas arntitikos psifos ston aygeri (poy vevaia mporei na ton simvouleyse na to parei gia toys dikous toy logous ton typako)
Update..
Μετά την αποχώρηση του Χελιώτη απο το 500 δοκίμασα τον Η. Δημητρόπουλο μιας κ είχα ακούσει καλά λόγια. Μέχρι στιγμής έχω κάνει μια αλλαγή λαδιών κ το σέρβις των 30000χμ πριν 2 εβδομάδες.
Μόνο θετικά έχω να πώ μέχρι στιγμής. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, αναλυτικός σε ό,τι αφορά τις εργασίες και τι χρείαζεται να γίνει κ η μηχανή μετά το σέρβις των 30Κ είναι πιο smooth κ απο καινούρια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Update..
Μετά την αποχώρηση του Χελιώτη απο το 500 δοκίμασα τον Η. Δημητρόπουλο μιας κ είχα ακούσει καλά λόγια. Μέχρι στιγμής έχω κάνει μια αλλαγή λαδιών κ το σέρβις των 30000χμ πριν 2 εβδομάδες.
Μόνο θετικά έχω να πώ μέχρι στιγμής. Πολύ καλή εξυπηρέτηση, αναλυτικός σε ό,τι αφορά τις εργασίες και τι χρείαζεται να γίνει κ η μηχανή μετά το σέρβις των 30Κ είναι πιο smooth κ απο καινούρια!
+1000
PalLoukiLuke
24/07/2009, 10:19
service των 1000χλμ σε 990 Adv στον Πουλοπουλο
Αφου πηρα τηλ λοιπον και εκλεισα ραντεβου για πεμπτη πρωι , φευγω στις 8 το πρωι και φτανω στο Χαρη κατα τις 9 (απο επαρχια λεμε ερχομαι!!) .
Βλεπω λοιπον ενα νεαρο σχετικα να σκουπιζει συμαζευει καθαριζει το μαγαζι (μικρο αλλα καθαρο και μαζεμενο) , πιανουμε λοιπον τη κουβεντα για το πως τη παλευετε εσιες εδω οι Αθηναιοι κτλ κτλ και του λεω καποια στιγμη λοιπον ποτε ερχεται ο Χαρης γιατι εφερα το μηχανακι για σερβις...
-εγω μου λεει ειμαι ο Χαρης...
Σημερα πηγα και το πηρα . Τα παιδια και τα δυο ειναι αψογοι. Και σε συμπεριφορα και να σε κουβεντιασουν για τη μηχανη και να ακουσουν οτι θες να τους πεις και να σου πουν τη γνωμη τους...Μιλανε οσο πρεπει και δεν το παιζουν ντιβες..
Τωρα απο δουλεια ειναι το 1000 σερβις . Τιμη 150 ευρω + 20 που πηρα ενα λιτρο μοτορεξ για να συμπληρωνω οταν θελει.
+ μια θετικη ψηφος απο μενα στο Χαρη και Θαναση
οτι προκυψει εδω ειμαστε!αν θυμηθω κατι η παρατηρησω κατι
καλες βολτες σε ολους
:wave2: :wave2:
Update..
Φίλε Mariner κι εγώ κλείνω προς τον Ηλία, βάσει των όσων έχω ακούσει έξω, και διαβάσει εδώ μέσα. Τη μηχανή (950 ADV ’04) την πήρα με 17.000km και τώρα έχει φτάσει στα 30.000km. Ότι χρειάστηκε μέχρι σήμερα το έκανα εγώ, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ και μέχρι τα εσώψυχα του κινητήρα (βαλβίδες, κλπ), Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις τις εργασίες που έγιναν στο σέρβις των 30.000km, τις μέρες που έμεινε μέσα η μηχανή και τέλος το κόστος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
Φίλε Mariner κι εγώ κλείνω προς τον Ηλία, βάσει των όσων έχω ακούσει έξω, και διαβάσει εδώ μέσα. Τη μηχανή (950 ADV ’04) την πήρα με 17.000km και τώρα έχει φτάσει στα 30.000km. Ότι χρειάστηκε μέχρι σήμερα το έκανα εγώ, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ και μέχρι τα εσώψυχα του κινητήρα (βαλβίδες, κλπ), Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις τις εργασίες που έγιναν στο σέρβις των 30.000km, τις μέρες που έμεινε μέσα η μηχανή και τέλος το κόστος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
:beer:
Έγινε το τυπικό σέρβις των 30000 με λαδια, βαλβιδες, υγρα φρενων, συμπλεκτη, ψυγειου κ ο,τι άλλο προβλέπεται. Αλλάχτηκε το φίλτρο βενζίνης, τακάκια μπροστά κ μπαταρία με aftermarket Yuaza γιατί η μαμά είχε πέσει.
Κόστος:
Τακάκια 90ε
Μπαταρία 120ε
Φίλτρο Βενζίνης 140
Σερβις 230
Σύνολο 580.
Την μηχανή την πήγα πρωί στις 8:30 που ανοίγει κ την πήρα το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Τις επόμενες μέρες προβλέπεται και αλλαγή σε αλυσιδογράναζα.
Έγινε το τυπικό σέρβις των 30000 με λαδια, βαλβιδες, υγρα φρενων, συμπλεκτη, ψυγειου κ ο,τι άλλο προβλέπεται. Αλλάχτηκε το φίλτρο βενζίνης, τακάκια μπροστά κ μπαταρία με aftermarket Yuaza γιατί η μαμά είχε πέσει.
Κόστος:
Τακάκια 90ε
Μπαταρία 120ε
Φίλτρο Βενζίνης 140
Σερβις 230
Σύνολο 580.
Την μηχανή την πήγα πρωί στις 8:30 που ανοίγει κ την πήρα το απόγευμα της ίδιας μέρας.
Τις επόμενες μέρες προβλέπεται και αλλαγή σε αλυσιδογράναζα.
Σε ευχαριστώ φίλε μου!:beer:
Στην ουσία μόνο βαλβίδες θα χρειαστώ, καθώς τα υπόλοιπα έχουν γίνει -ή γίνονται από 'μένα. Ίσως και ρύθμιση - συγχρονισμό των καρμπυρατέρ (950 γαρ). Με τις αναρτήσεις, δεν ασχολήθηκε, ή δεν είναι ο καιρός τους ακόμα για service??
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vegeta
Σε ευχαριστώ φίλε μου!:beer:
Στην ουσία μόνο βαλβίδες θα χρειαστώ, καθώς τα υπόλοιπα έχουν γίνει -ή γίνονται από 'μένα. Ίσως και ρύθμιση - συγχρονισμό των καρμπυρατέρ (950 γαρ). Με τις αναρτήσεις, δεν ασχολήθηκε, ή δεν είναι ο καιρός τους ακόμα για service??
Αnytime!
Οι αναρτήσεις είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Θα γίνουν το φθινόπορο μετά απο ένα ταξίδι 3 εβδομάδων που σκοπεύω να κάνω στα Highlands.
:beer: :beer:
................................ταξίδι 3 εβδομάδων που σκοπεύω να κάνω στα Highlands.
:beer: :beer:
Ζηλεύωωωωωωωωωωωω.............:bawl: :bawl:
Καλά χιλιόμετρα και περιμένουμε φωτό και ταξιδιωτικό ραπόρτο!! :beer: :beer:
lc8ergr1
27/07/2009, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ego na po oti Piga perisi to KTM300 to palio na to dei o Aygeris gia na to parei o neos agorastis kai toy eipe einai xarti parto me klista matia...
to mixanaki eitane mpoyrdelo kai ithele pistoni kai elatiria kai eithele kai rithmisma karmpirater kai douleve san motocross on-off to gazi, h poy tha soy efeyge apo ta xeria h' poy tha to esproxnes gia na tsoulisei.
opote enas arntitikos psifos ston aygeri (poy vevaia mporei na ton simvouleyse na to parei gia toys dikous toy logous ton typako)
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ
Ρε παιδιά κανένας που να έχει πάει στον Δαμίγο Μάρκο(στο Κερατσίνι?)η να έχει ακούσει?
καλημερα
γνωριζει κανεις τιποτα για τον ΣΑΡΕΛΑ στην Πατρα ? η ΛΥΜΠΕΤΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ το σερβις ειναι μαλλον στο ονομα του
+ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΛΟΥΣ (ΑΠΛΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
- ΣΥΕΝΕΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙ- ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΗ ΛΕΜΕ. ΟΥΡΟΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ
Αρχικά δημιουργήθηκε από vag950
+ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΛΟΥΣ (ΑΠΛΑ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
-
συμφωνω +10000
990 KALYMNOS
14/09/2009, 18:28
paidia exo k go provlima me mixaniko sigekrimena einai simera mesa gia flatzes kefalis ....... anevazei thermokrasies sto foul k ta igra ta etrogie ana mia mera k simplirona to mpira til gia na ti mparo simera k m leei thelei k fteroti gia ti mpompa sta nera tis mixanis!!!! re me doulevei ?????????????????eimai k mia vdomada dixos mixanaki!!!!!!!!!!
Η εξαέρωση γίνεται με ανασήκωμα της μπροστινής ρόδας περίπου 50 εκ σε σχέση με την πίσω. Αν σου έκανε αλλαγή φλάντζας κεφαλής, τουλάχιστο δες το γιατί προυποθέτει κατέβασμα κινητήρα στον πάγκο και άνοιγμα των δύο κεφαλών. Σε 990 δεν ακούστηκε ακόμα τέτοια βλάβη και είναι πολύ μεγάλη δουλειά. Μήπως ο τύπος πουλάει παραμύθι; το κόστος εργασίας πρέπει να πλησιάζει τα 500?. Είναι έτσι;
Καλή τύχη.
990 KALYMNOS
15/09/2009, 15:22
gia sou file .....molis irtha pali apo ekei to mixanaki einai limeno apo ti pompa tou nerou leei oti thelei fteroti ekei pezei kati tetoio na paro til stin eteria mipos vgalo akri?ton arotisa an m alaxe flattzes k mou eipe pos nai tis alaxe eisai sigouros oti katevenei kinitiras stro pago??????????????????gia na tis alaxei??????????
τότε θέλει άνοιγμα ο κινητήρας στο επάνω μέρος του. Προσοχή εδώ, μιλάμε για φλάντζες κεφαλής κυλίνδρου και όχι για τις λαστιχένιες φλάντζες που μπαίνουν στα καπάκια των κυλίνδρων. Οι λαστιχένιες είναι αυτές που φαίνονται μαύρες χοντρές και έχουν και κάποιο τμήμα τους κυκλικό. Αυτές αλλάζονται χωρίς μεγάλη διαδικασία και δεν είναι τόσο ακριβή η εργασία αλλά και δεν ονομάζονται φλάντζες κεφαλής.
Το διευκρινίζω γιατί τα περισσότερα μαστόρια δεν είναι και πολύ ακριβολόγοι ή δεν χρησιμοποιούν σωστή ονοματολογία.
Αν έχει ανοιχτεί ο κινητήρας πρέπει να έχουν βάλει και φλαντζόκολλα που συνήθως φαίνεται να "ξεχυλάει" λίγο. Είναι συνήθως γκρί χρώματος.
Την φτερωτή πολύ σπάνια την αλλάζουμε γιατί δεν έχει πρόβλημα εκτός από κάποια περίπτωση που δεν ήταν σωστά μονταρισμένη και τριβόταν στη φωλιά της αντλίας (στο φόρουμ advrider). Συνήθως το πρόβλημα με το βράσιμο ψυκτικού προέρχεται από διαρροή του ψυκτικού μέσα στα λάδια. Η αιτία είναι οτι η τσιμούχα στο αξονάκι της αντλίας "νερού" φθείρεται και χάνει. Το ψυκτικό κατεβαίνει με αποτέλεσμα να παίρνει αέρα το κύκλωμα ψύξης και να διακόπτεται η κυκλοφορία του ψυκτικού και να μήν έχουμε σωστή ψύξη.
Οπότε αν με την αντικατάσταση φτερωτής εννοεί αντικατάσταση άξονα αντλίας-τσιμούχας αντλίας-ρουλεμάν-φλάντζας στο καπάκι που έβγαλε για να ανοίξει την αντλία νερού (διάβαζε ψυκτικού) τότε μπορεί να έχει δίκιο.
παραθέτω ένα σχετικό link
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=455422
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=481369&page=3
Άλλη περίπτωση να βράζει τα υγρά είναι να μην δουλεύει ο ανεμιστήρας και γι αυτό να υπερθερμαίνεται ο κινητήρας. Αυτό θα πρέπει να το θυμάσαι.
Αλήθεια πόσα χλμ έχει το μοτόρι;
καλή τύχη.
990 KALYMNOS
16/09/2009, 15:10
filarako eimai sta ...pes sta 10000 ti na po noris akoma gia tetoia anigmata k katevasmata mixanis sto pago.........den xero sti arxi molis tin pira alaxa ta kompler tis mizas k ypirxe k yto alo oxi toso entona na ta kaiei toso grigora dild tora para egine mia mera k xana .......se yxaristo panatos na se kala einai gia na tin vgalo exo simera apogeyma!!!!!!!
1)για τα απλά : φτιάξτο μόνος σου Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ - κανένας δεν θα ασχοληθεί πιο σχολαστικά και σιγά σιγά αποκτάς εμπειρία
2)για τα δύσκολα : Τσαρμπόπουλος τσεκαρισμένος και σε ΚΤΜ και σε DUCATI (είναι όμως ακριβός)
ntantoum
23/10/2009, 10:29
chios techno moto
κακοί ακριβοί και άσχημοι, μόνο ένα παλικαράκι σωστός ktmakias αλλά και αυτός όποτε δεν βαριέται...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 990 KALYMNOS
filarako eimai sta ...pes sta 10000 ti na po noris akoma gia tetoia anigmata k katevasmata mixanis sto pago.........den xero sti arxi molis tin pira alaxa ta kompler tis mizas k ypirxe k yto alo oxi toso entona na ta kaiei toso grigora dild tora para egine mia mera k xana .......se yxaristo panatos na se kala einai gia na tin vgalo exo simera apogeyma!!!!!!!
Κανονικά αφού είσαι στα 10χιλ χλμ φαντάζομαι οτι είσαι στην εγγύηση οπότε δεν θα πρέπει να πληρώσεις για όλα αυτά που σου λένε. Έχε το νού σου και κράτα ότι αποδεικτικά σου δώσουν μήπως χρειαστεί να τους κράξεις στη μαμά ΚΤΜ Αυστρίας. Καλή βόλτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από noxmas
καλημερα
γνωριζει κανεις τιποτα για τον ΣΑΡΕΛΑ στην Πατρα ? η ΛΥΜΠΕΤΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ το σερβις ειναι μαλλον στο ονομα του
Μιας κ ετυχε να το διαβασω...
Εγω που ειμαι στην Πατρα εχω ως προσωπικο μαστορα τον Μουρελατο Νικο.
Πολυ εξηγημενο παλικαρι,συνεννοησιμος,τακτοποιημενο συνεργειο και πολυ προσεκτικη δουλεια.
Οχι φθηνος αλλα οχι και υπερβολικες τιμες.Για την προσοχη που δινει στις μοτο ομως εγω τα πληρωνω.
Μεχρι στιγμης κανενα παραπονο...Αν θες διευθυνση κλπ στειλε πμ...
Επισης,εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια για τον Μικε.
Το συνεργειο το εχει ο πατερας και ο ενας απο τους 2 γιους.
Ο δευτερος γιος ειναι ο γνωστος αγωνιζομενος στο πανελληνιο μοταρ με πολλες νικες.
Λενε οτι ειναι πολυ καλα μαστορια.
Οτι θες πες μου...
:beer: :wave2:
+1 και απο μενα στο πουλοπουλο motorace..
τιμες λογικοτατες , πολυ καλη εξυπηρετηση και χωρις το γνωστο τουπε των KTMservice,KTMdealers..
:a013: :wave2:
edit: :look: δεν ενημερωθηκε το αρχικο ποστ..
farfighter
10/12/2009, 12:53
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ(ΒΛΕΠΕ ΛΑΜΙΑ ΜΕΡΙΑ).:ZZZ:
ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΤΣΟΥΝΑΝΕ Κ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΤΜ.
χειροτερος απο τον αυγερη δεν ειναι κανενας:yuck:
απλα απαραδεκτος
Ιznogood
04/01/2010, 00:03
Πηγαινα 3 χρονια το LC4 στον Οικονομου, ενα + στο παλικαρι.
Πηγαινω 7 χρονια στον Αυγερη και ποτε δε με αφησε παραπονεμενο...ενα + στον Θαναση.
Ποτε δεν υπηρξα φωνακλας ή κλαψας ...εεε τι κανεις εδω, γιατι κανεις εκεινο..., φτιαχτο σημερα αλλιως βαλτο εκει που ξερεις... και τετοιες παπαριες.
Ποτε δεν ειχα προβλημα με τα ΚΤΜ που ειχα εδω και μια 10ετια...!
Οταν πουλησα το LC4 μετα απο καμια εβδομαδα με πηρε τηλ. το παιδι και με ρωτησε γιατι ρεταρει η μοτοσυκλετα με το τσοκ ανοιχτο? Οταν του ειπα πως το τσοκ ειναι μονο για 30 δευτ. για να παρει μπροστα το μοτερ και μετα το κλεινουμε δε με πιστευε... :eyepop:
Κατι τετοια λενε μερικοι στους μηχανικους τους μου φαινεται και μετα παραπονιουνται...:wave2:
farfighter
07/01/2010, 18:06
ο αυγερης μπορει να ξερει απο κτμ το παλικαρι στο συνεργειο παντως επικρατει ενα μπαχαλο.δεν ειναι τυχαιο οτι του πηραν το επισημο σερβις ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από farfighter
δεν ειναι τυχαιο οτι του πηραν το επισημο σερβις ;)
αυτο αστο... δεν εχει καμμια σχεση!
Ιznogood
07/01/2010, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αυτο αστο... δεν εχει καμμια σχεση! ...:beer:
Πάντως εγώ στη Φραντζή μεριά δεν θα έβαζα +, τις μαλακιούλες του τις κάνεις. Το μόνο θετικό είναι οτι μέχρις στιγμής είναι ψιλές και δεν είναι χοντρές...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
Πάντως εγώ στη Φραντζή μεριά δεν θα έβαζα +, τις μαλακιούλες του τις κάνεις. Το μόνο θετικό είναι οτι μέχρις στιγμής είναι ψιλές και δεν είναι χοντρές...
Ενώ οι υπόλοιποι δεν κάνουν...
Πονεμένη ιστορία αυτό με τους μηχανικούς. Ο καθένας εκφέρει γνώμη βασισμένος σε προσωπικές εμπειρίες. Εκεί που εσένα σε έσκισαν, ο άλλος είναι τρισευχαριστημένος.
Σίγουρα δεν διαφωνώ, αλλά να πανε μια βόλτα το μηχανάκι για να δουν αν αυτό που έφτιαχνάν δουλέυει νομίζω οτι δεν είναι και δύσκολο
lc8ergr1
01/02/2010, 09:25
TOP 3 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
ΝΟ 1
ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ motorace + + + + + + + + +
Ο ΚΑΛΟΣ
(katanas, rsp, mark, xarhs, akamarinos, k@stas, G5-KTM, PalLoukiLouke, fournas)
ΝΟ 2
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Εlio βουλιαγμενης + + + + + +
Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΣ
(badboy, sas, macdeath_s, KostasA, vag950, ravendark)
ΝΟ 3
ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ 001 + + + +
(666, gixxerpap, vagtav, vidas)
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ !!!!
ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΑΥΓΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - - -
ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ !!!!!!
(leipsippos,, ktm640lc4)
(lc8ergr1 , gefr. JULIUS) ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ
500 ΚΤΜ βουλιαγμενης - -
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!!!!
Cabalai , MythosGR) ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ
συνεχιστε να ψηφιζετε και να παρατηρειτε στο πιο ανεξαρτητο φορουμ moto.gr!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ...φτιαχτο μονος σου! + + +
(Οldman, lc8ergr1, gefr)
001 ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ + κι απο 'μενα .
Ravendark
02/02/2010, 13:25
Ένα + από μένα για τον Δημητρόπουλο
+950 για το συνεργειο του φανη στρωματια στην ηλιουπολη (fun motorcycles).
Κανεις δεν το εχει αναφερει και μου κανει εντυπωση. Οι μηχανικοι δουλευουν οπως θα δουλευε ενας ευσυνειδητος οδοντογιατρος και ο πελατης ειναι ευπροσδεκτος να παρισταται κατα την διαρκεια της οποιας 'εγχειρισης'. Εξισου σημαντικο ειναι το οτι στην οποια συνδιαλλαγη με τα παιδια, αισθανεσαι οτι εχεις να κανεις με πολυ συμπαθεις ανθρωπους χωρις την παραμικρη επαρση η αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα.
Ειλικρινα, εχω ακουσει τοσα για μηχανικους που εχω καραφλιασει και τα παιδια εκει μου φαινεται οτι εχουν κατεβει απο αλλο πλανητη.
Σημειωτεον, οτι δεν εχω το παραμικρο οφελος απο την διαφημιση που τους κανω, απλα ετυχε να αγορασω το κτμ μου απο εκει και εγινα πολυ συνειδητοποιημενα πελατης τους.
Να ακούγεται και κανένα καινούργιο όνομα.
για να ζωντανέψουμε ξανά το thread αυτό.
Λοιπόν έχουμε και λέμε μιας και έχω κάνει 8.500 χλμ με το 690, αποφάσισα βλέποντας τις απόψεις σας από εδώ να επισκεφτώ κανά συνεργείο σε αναζήτηση νέου μηχανικού μιας και ήθελα να ρωτήσω και 2-3 θεματάκια που με απασχολούσαν επ ευκαιρίας.
Να σημειώσω πως του έκανα το κύριο σέρβις στα 6.000 και θέλω μια αλλαγή στα λάδια και φιλτρα λαδιού.
Λοιπόν έχοντας ακούσει καλά λόγια επισκεύτηκα τον α)Καρίμαλη,β) την ktm hellas πλέον στο 500 της βουλιαγμένης και γ) ήθελα να περάσω και από Πουλόπουλο, αλλά δνε θυμόμουν διεύθυνση μιας και πλέον δεν τον βρήκα στα εξουσιοδοτημένα στo ktm.gr.Ξέρουμε γιατί;
Οπότε σαν μια πρώτη άποψη έχουμε και λέμε:
α) Καρίμαλης : Μου έκανε εντύπωση το πόσο συζητήσιμος είναι. Έριξε κατευθείαν ματιά στο μηχανάκι, μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο, μου έδωσε πολλές κατατοπιστικές απαντήσεις,(και όσο για το τρίξιμο που έχω στο πίσω φρένο μετά απο αλλαγή στο τακάκι, μου είπε πως θα τα βγάλει και θα τα ξύσει λίγο να μην κάνει το θόρυβο)
Το μόνο μείον ήταν η τιμή κατεμέ, όπως λένε και πολλοί άλλοι εδώ, μιας και μου είπε τιμή για αλλαγή λαδιών και φίλτρων + κάποια μικροπραγματάκια όπως προανέφερα, γύρω στο 100ευρο.
β) 500 βουλιαγμένης. Μου έκανε εντύπωση ότι πλέον λέγεται ktm hellas. πολύ μεγάλος χώρος και προπάντων καθαρός, δεν έβλεπες ούτε μια βίδα πεταμένη κάτω. ένα + η τιμή μιας και μου είπε πως δεν θα πληρώσω εργασία, μόνο το κόστος των ανταλλακτικών. το μόνο μείον για μένα ήταν ότι δεν υπήρχε πως να το πω πιο προσωπική επαφή, να σου δώσει το εύνασμα ο μηχανικός να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα.
προς στιγμήν κλίνω προς τον Καρίμαλη, αλλά αν ήθελα κανονικό σέρβις πόσα θα μου έπερνε;
θα επανέλθω με νεότερα μετά το πέρας των εργασιών
Αν είσαι τόσο ευχαριστημένος, δώσε μας και διεύθυνση
χιλια συγνωμη, τωρα το ειδα αυτο!
http://www.fanmoto.gr/
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
προς στιγμήν κλίνω προς τον Καρίμαλη, αλλά αν ήθελα κανονικό σέρβις πόσα θα μου έπερνε;
Για Καριμαλη δεν εχω ακουσει ποτε κατι ασχημο τεχνικα, παρα μονο τις τσιμπημενες τιμες του.
Για 500 ασχετα απο την διευθυνση, μηχανικος ειναι ο Κωστας Χαχαγιας ( ο ψηλός) , παρα πολυ καλο παιδί που εχει εξελιχθει σε πολυ καλό μηχανικό!
ο Πουλόπουλος μετα απο τις ανακατανομες που επεβαλε η ελληνμοτο αλλαξε την πινακιδα απο εξουσιοδοτημενο σε εξειδικευμενο και δουλευει με σαφως καλυτερες τιμες! θα τον βρεις εδώ: http://www.moto-race.gr/home.htm
πίσω απο το μαγαζι του καριμαλη (στη Βουρβαχη) ειναι το moto-clinic (καπως ετσι) μεσα δουλευει ο Δημήτρης Χελιωτης επίσης πολυ καλός και καθαρος μηχανικός για low budget συντηρηση, αλλα για εκτος εγγυησης μοτο στα ΚΤΜ!
lc8ergr1
08/04/2010, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από billk
για να ζωντανέψουμε ξανά το thread αυτό.
Λοιπόν έχουμε και λέμε μιας και έχω κάνει 8.500 χλμ με το 690, αποφάσισα βλέποντας τις απόψεις σας από εδώ να επισκεφτώ κανά συνεργείο σε αναζήτηση νέου μηχανικού μιας και ήθελα να ρωτήσω και 2-3 θεματάκια που με απασχολούσαν επ ευκαιρίας.
Να σημειώσω πως του έκανα το κύριο σέρβις στα 6.000 και θέλω μια αλλαγή στα λάδια και φιλτρα λαδιού.
Λοιπόν έχοντας ακούσει καλά λόγια επισκεύτηκα τον α)Καρίμαλη,β) την ktm hellas πλέον στο 500 της βουλιαγμένης και γ) ήθελα να περάσω και από Πουλόπουλο, αλλά δνε θυμόμουν διεύθυνση μιας και πλέον δεν τον βρήκα στα εξουσιοδοτημένα στo ktm.gr.Ξέρουμε γιατί;
Οπότε σαν μια πρώτη άποψη έχουμε και λέμε:
α) Καρίμαλης : Μου έκανε εντύπωση το πόσο συζητήσιμος είναι. Έριξε κατευθείαν ματιά στο μηχανάκι, μήπως χρειάζεται και κάτι άλλο, μου έδωσε πολλές κατατοπιστικές απαντήσεις,(και όσο για το τρίξιμο που έχω στο πίσω φρένο μετά απο αλλαγή στο τακάκι, μου είπε πως θα τα βγάλει και θα τα ξύσει λίγο να μην κάνει το θόρυβο)
Το μόνο μείον ήταν η τιμή κατεμέ, όπως λένε και πολλοί άλλοι εδώ, μιας και μου είπε τιμή για αλλαγή λαδιών και φίλτρων + κάποια μικροπραγματάκια όπως προανέφερα, γύρω στο 100ευρο.
β) 500 βουλιαγμένης. Μου έκανε εντύπωση ότι πλέον λέγεται ktm hellas. πολύ μεγάλος χώρος και προπάντων καθαρός, δεν έβλεπες ούτε μια βίδα πεταμένη κάτω. ένα + η τιμή μιας και μου είπε πως δεν θα πληρώσω εργασία, μόνο το κόστος των ανταλλακτικών. το μόνο μείον για μένα ήταν ότι δεν υπήρχε πως να το πω πιο προσωπική επαφή, να σου δώσει το εύνασμα ο μηχανικός να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα.
TΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?
παντα να ξερεις φιλε συμφορουμιτη...οι ψηφοι των μελων ενημερωνουν το αρχικο ποστ
και το οποιο ποστ
ο μοντερατορας φροντισε να το βγαλει απο sticky μιας και ενοχλει φαινεται καποιους που εχουν την μυγα και μυγιαζονται....
ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ? για δειτε...!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΙΚΥ μιας και μας αφορα ολους τους ΚΤΜαδες η ανεξαρτητη γνωμη του κοινου και οχι οι φημες του 0-300 του ΜΟΤΟ και της "παραγκας"
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
TΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ?
παντα να ξερεις φιλε συμφορουμιτη...οι ψηφοι των μελων ενημερωνουν το αρχικο ποστ
το είδα, το είδα, :D να σαι καλά και εσύ και όλα τα παιδιά για τα χρήσιμα σχόλια τους.
ας το πάω πρώτα κάπου να δω και τι δουλειά τους και μετά ψηφίζω.χιχιχιχι
οφείλω να πω πάντως πως με προβλημάτισε το 100ευρω για αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού.
Ιznogood
09/04/2010, 14:35
Φιλε lc8ergr1, σε παρακαλω εχω βαλει ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ και στον ΑΥΓΕΡΗ εκτος απο τον Οικονομου!
Διορθωσε το.
paranoid
09/04/2010, 22:29
Σήμερα έκανα το πρώτο service των 1.000 χλμ στο 690 μου.
Πηγα στο 500 Βουλιαγμένης λόγω εξουσιοδοτημένου (για εγγύηση) και για ότι μου δώσαν μηχανή να πάω στη δουλειά και το απόγευμα την επέστρεψα και πήρα το δικό μου (+1 σε αυτό, μεγάλη ευκολία). Ήταν το πρώτο service εδώ και αρκετά χρόνια που δεν είμουνα μπροστά.
Έχουμε και λέμε
2lt λάδια Motorex 10-60
2 φίλτρα λαδιού
Σύνολο 100?. Τσιμπημένο το βρίσκω για τόσα λίγα πράγματα.
Επίσης νομίζω ότι παίρνει 1.8lt λάδι οπότε θα μπορούσαν να μου δώσουν το υπόλοιπο πίσω. Αντί αυτού αγόρασα 1lt ώστε όταν χρειαστεί να συμπληρώσω να έχω ένα μπουκάλι σπίτι.
Νομίζω πως όταν λήξει η εγγύηση θα προτιμήσω κάποιον εναλλάκτικό μη εξουσιοδοτημένο. Έτσι και αλλιώς με τις τελευταίες ανακατατάξεις υπάρχουν αρκετά συνεργεία πρώην εξουσιοδοτημένα όπου και την τεχνική καταρτιση έχουνε και εξαρτήματα (εγκεφάλους κλπ) αλλά και χαμηλότερες τιμές μιας και δεν είναι στο δίκτυο πλέον.
Ο πιό πιθανός είναι ο dirty store (Δαμίγος) στο Κορυδαλλό που είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου.
Περιέργος δεν είδα να αναφέρεται εδώ. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάει?:wave2:
1) lc8ergr1 δεν έχεις δικαίωμα ψήφου για τον Αυγέρη εφόσον δεν το έχεις πάει εκεί. Μόνο για τον Δημητρόπουλο δικαιούσαι δια να ομιλείς και φυσικά για τον φτιάξτο μόνος σου. Και αυτό μετά το πρώτο σου τέστ ντράϊβ.
2) Εγώ έχω ρίξει αρνητική στον Αυγέρη και τώρα είμαι στον Φιλιπάκη και όχι στον φτιάξτο μόνος σου.
Αυτά για να μιλάμε και λίγο σοβαρά.
Γιώργος.
εγώ τελικά για το μικρό σέρβις, (αλλαγή λαδιών και φίλτρων λαδιού) το πήγα στον Καρίμαλη hellinservice 001, μιας και όπως προείπα η πρώτη εντύπωση ήταν κάτι παραπάνω από καλή.
Οι εργασίες που έγιναν ήταν αλλαγή λαδιών (motorex), αλλαγή φίλτρων λαδιού, αλλαγή υγρών συμπλέκτη, ρύθμισμα της αλυσίδας και λάδωμα, ρύθμιση καθύψος του πετάλ του ποδόφρενου, λίγο τρίψιμο του πίσω δίσκου-τακακιών γιατί έκανε θόρυβο με τα νέα τακάκια, και ένας γενικός έλεγχος, σφίξιμο βίδων όπου χρειαζόταν.
Σύνολο εργασία και ανταλλακτικά κοντά στην τιμή που πλήρωσε ο φίλος παραπάνω.+το ότι το λάδι που έμεινε το πήρα σπίτι.:D
οπότε σαν τιμή φαίνεται αρκετά λογική.
Από πλευράς εργασίας,μπορώ να πω πως ο Καρίμαλης είναι άψογος στη δουλειά του όπως και οι υπόλοιποι μηχανικοί εκεί.Τσέκαρε τα πάντα σε κάθε εργασία που γινόταν και γενικότερα είναι εξυπηρετικότατος να σου πει 2-3 πραγματάκια που θα σε βοήθησουν στην συντήρηση της μηχανής, και σαφώς πρόθυμος να σου λύσει ότι απορία έχεις.
οπότε ένα μεγάλο +1 και για μένα στον κ. Παντελή. μπορώ να πω πως με κέρδισε σαν πελάτη.
lc8ergr1
12/04/2010, 09:16
1) lc8ergr1 δεν έχεις δικαίωμα ψήφου για τον Αυγέρη εφόσον δεν το έχεις πάει εκεί. Μόνο για τον Δημητρόπουλο δικαιούσαι δια να ομιλείς και φυσικά για τον φτιάξτο μόνος σου. Και αυτό μετά το πρώτο σου τέστ ντράϊβ.
2) Εγώ έχω ρίξει αρνητική στον Αυγέρη και τώρα είμαι στον Φιλιπάκη και όχι στον φτιάξτο μόνος σου.
Αυτά για να μιλάμε και λίγο σοβαρά.
Γιώργος.
ρε gefr ΣΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ (που κακως σε συστησα να πας και σε πηρα στο κεφαλι μου μιας και σε καταστρεψε) πηγα για την πρωτη αλλαγη στα λαδια . Μου τον συστησε τον ΑΥΓΕΡΗ ακουσουν ακουσον ο συναδελφος γυμνασης θανασης Χουνδρας , τοτε που ειχε παρει το πρωτο 950 που πατησε ελλαδα. τον θανασακη ο αυγερης τον προσεχε και το εργαλειο του το ειχε στην πενα. εμενα μου το γαμησε ...με ξεχασμενα "ο" rings και απειραχτα oil screen.
για τον ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ισχιει οτι εχω πει παραπανω
τον φιλιπακη αν και dukatistas απο οτι ξερω μαζι σου εγινε μαγκας και στα ΚΤΜ οποτε και ενημερωνω το αρχικο ποστ
οβερ
+1 στον Δημητρόπουλο.
Μετά απο 2 χρόνια και 54000 με 990 ADV S χωρίς κανένα πρόβλημα.
τον φιλιπακη αν και dukatistas απο οτι ξερω μαζι σου εγινε μαγκας και στα ΚΤΜ οποτε και ενημερωνω το αρχικο ποστ
οβερ
Ο Φιλιπάκης δούλευε στον Πειραιά σε συνεργείο της Hellinmoto και επισκεύαζε Ducati και KTM και ότι άλλο φέρνει η Hellinmoto. Δεν έγινε μαζί μου μάγκας, "Για όνομαα..."
Και κινητήρες έχει κατεβάσει 4 φορές και στροφάλους έχει αλλάξει.
lc8ergr1
20/04/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από MultiS
+1 στον Δημητρόπουλο.
Μετά απο 2 χρόνια και 54000 με 990 ADV S χωρίς κανένα πρόβλημα.
OK ..
+ ΣΤΟΝ ΕLIO ORANGE POINT ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΟΦ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΡΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
+1 στον Πουλόπουλο...
lc8ergr1
Σου έχω στείλει και πμ αλλά δεν...
Διόρθωσε το nick μου στο πρώτο post. Έχεις βάλει ένα παραπάνω "ο".
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Διόρθωσε το nick μου στο πρώτο post. Έχεις βάλει ένα παραπάνω "ο".
sto ftiaja egw :wave2:
Allst@rf
24/04/2010, 18:08
+1 στον δημητροπουλο.
μιλαμε για μεγαλη 'ξηγα το παλικαρι.
πριν 2 βδομαδες εμεινα απο μικρη τρομπα συμπλεκτη και ηταν αδυνατο να το κουνησο γιατι ουτε συμπλεκε ουτε αποσυμπλεκε καμια σχεση.το πηγα σε εναν τοπικο μαστορα ,εκανα κατι τηλεφωνα σε ΚΤΜ ελλας και ειχε καινουρια 140 ?.λεφτα πολλα δεν επαιζαν γιατι το σερβις ηταν κοντα και τα μαζευα για αυτο ,οποτε πηρα ενα τηλεφωνο τον ηλια του ρωτησα αν εχει καμια μεταχειρισμενη να κανω την δουλεια μου για λιγο,μου βρηκε,μου την εστειλε και το μονο που ζητησε ηταν τα μεταφορικα.στους καιρους που ζουμε ,ολοι ζητανε οτι θελουν και αυτος δεν μου κρατησε λεφτα.
μπραβο του ετσι κρατας πελατες σαν επαγγελματιας.τα σερβις ειναι μονοδρομος απο δω περα. :wave2:
lc8ergr1
04/05/2010, 06:15
το ενημερωσα φιλε ευχαριστω
ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΤΜ και εκτος των επισημων ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΤM
ΤΟΤΑL QUALITY MANAGEMENT AND AFTER SALES SERVICE σε περιόδους κρισης
VALUE FOR MONEY !!!!! ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
paranoid
04/05/2010, 07:50
Εγώ θα ήθελα να προσθέσω το dirty store στο Κερατσίνι που ήταν εξουσιοδοτημένο απο αυτά που "κόψαν" πρίν λίγο καιρό με τις τελευταίες αλλαγές. Η προσωπική εμπειρία είναι περιορισμένη σε αλλάγή ενός ballast του κ@λου που είχε ο προηγούμενος όπου τραβούσε καλώδια απο το μάσκα μέχρι πίσω την ουρά και πάλι μπροστά. Μου το άλλαξε με ένα mini-ballast μπροστά στη μάσκα και μάλιστα χωρίς χρήματα... Ο Μάρκος είναι αρκετά εξυπηρετικός σε ερωτήσεις κλπ, σύν το ότι φαίνεται να τα γνωρίζει καλά τα κατέμια. Οπότε +1
:wave2:
άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης του Δαμήγου στο Κερατσίνι
πελάτης εδώ και 4 σχεδόν χρόνια από τα ιταλικά μηχανάκια που είχα και τα τελευταία 2 με τα ΚΤΜ
πολύ εξυπηρετικός θα σου απαντήσει σε κάθε απορία και γνώστης
επειδή δεν είναι πλεόν εξουσιοδοτημένος και λόγο του ότι το 990 SMT έχει 2 χρόνια εγγύηση το πηγαίνω στα παιδιά στην Βουλιαγμένης 500 aka 500
όσο σίγουρος νοιώθω με το Μάρκο άλλο τόσο είμαι και με τον Κώστα στο 500 :beer:
για τον μάστορα στη αρχή της Βουλιαγμένης δεν έχω ακούσει καλά λόγια από φίλους όχι τόσο για την δουλειά του αλλά για το φέρσιμο του - μη με ρωτήσετε δεν μπήκα σε λεπτομέριες να μάθω δεν με ένοιαζε κιόλας
άλλωστε όταν έχεις βρεί το μάστορα σου .......:wave2:
lc8ergr1
21/05/2010, 06:08
ok ενημερωσα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ
KOSTAS-ER6
21/05/2010, 15:46
μετα απο ερευνα κ θετικες γνωμες γνωστων-φιλων που ειχαν δοκιμασει κ τους 2 της Θεσ/νικης επελεξα το κατ/μα SIX DAYS του Τσολεριδη Σταυρου κ εμεινα απολυτα ευχαριστημενος κ με την συμπεριφορα του αλλα κ με τον χωρο του συνεργειου!
+1 απο εμενα
μετα απο ολα αυτα που εγιναν(ανακαταταξεις)στα συνεργεια μπορει καποιος να πει ποιες ειναι οι τιμες για μεγαλο και μικρο service στα εξουσιοδοτημενα?η και στα αλλα πρωην εξουσιοδοτημενα?
μιλαμε για 950 παντα
δεν βλεπω ενδιαφερον:cool:
KOSTAS-ER6
16/06/2010, 15:30
μονο καποιος που εκανε προσφατα service, διαφορετικα ερωτηση τηλεφωνικα!:confused:
Για το 640 μπορώ να σου πω που έχω, σε πρώην εξουσιοδοτημένο εκεί που το μικρό service (λάδια+έλεγχος) εκεί που έδινα 50 τώρα έδωσα 25!!
g.kounoupis
17/06/2010, 03:30
εγω μπορω να σου πω για το 990 στην θεσσαλονικη αν θελεις
g.kounoupis
17/06/2010, 12:29
SERVICE 1000 ΧΛΜ. 22/07/2008
ΛΑΔΙ SHELL ULTRA 4 10W-40 3,2L 58,30
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ KTM 11,30
ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 150,00
ΣΥΝΟΛΟ 219,60
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 248,10
SERVICE 7500 ΧΛΜ. 04/12/2008
3,2 ΛΑΔΙ SHELL ULTRA 4 10W-40 61,80
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 11,50
1,2 L ΠΑΡΑΦΛΟΥ 1,40
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 5,00
ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 60,00
ΣΥΝΟΛΟ 139,70
SERVICE 15000 ΧΛΜ. 28/07/09
3,2 ΛΑΔΙ MOTOREX POWER 51,20
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ KTM 11,70
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ KTM 36,20
2 L ΠΑΡΑΦΛΟΥ 16,60
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ 5,1 8,90
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 5,00
2 ΚΑΠΕΛΩΤΑ 8,20
2 ΜΠΟΥΖΙ 18,00
ΕΡΑΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 220,00
ΣΥΝΟΛΟ 375,80
Στο σερβις των 1000 στο fun motorcycles εδωσα 80 ευρω μαζι με τοποθετηση καποιων εξτρα (ακραπες+ρυθμση καρμπ, κεντρικο σταντ, φουχτες, σκρινακι απο 690). Αλλα τα λαδια αλλαζουν στο πι και φι στο ζουπερ εντουρο και ο συγκεκριμενος δεν προτεινει φουλ συνθετικα. Αν θυμαμαι καλα στα σερβις χρεωνει 50 ευρω την ωρα ασχετως μηχανης. Επισης αν θυμαμαι καλα για το μεγαλο σερβιις χρεωνει 180 ευρω, αλλα δεν εχει ερθει ακομα η ωρα του.
Σήμερα Τρίτη (Κάθε Τρίτη Μάστορα :lol: ), η μηχανή (950 ADV ’04) είναι στον Elio για το service των 30.000km. Η πρώτη επαφή με τον Ηλία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Συζητήσιμος, εξυπηρετικότατος και επεξηγηματικός. Του εξήγησα με τη σειρά μου ότι ασχολούμαι προσωπικά πολύ με τη μηχανή και ότι δεν θα ήθελα όλο το πακέτο του service.
Από τα 17.000km που την πήρα στα χέρια μου, δεν την έχει δει μηχανικός και ότι έχει χρειαστεί έχει γίνει από εμένα. Του ζήτησα να μην ασχοληθεί με φίλτρα αέρος, λαδιού, λάδια, υγρά φρένων και συμπλέκτη, αλλά μόνο με βαλβίδες, μπουζί και καρμπυρατέρ. Θα αλλαχτούν και τα υγρά του ψυγείου, μιας και θα πρέπει να μετακινηθεί και να αδειάσει για να γίνουν οι βαλβίδες του εμπρός κυλίνδρου. Θα γίνει η ανάκληση του πίσω φρένου, και οι βίδες του βολάν που δεν είχα βρει το χρόνο ακόμα να τις κάνω εγώ, συν ότι άλλο δει στην πορεία.
Την είδε γενικώς τη μηχανή σε πολύ καλή κατάσταση με μια πρώτη ματιά. Περαιτέρω σχόλια, η λυπητερή και η ψήφος μου, αύριο.
Σίγουρα πάντως μία ψήφος στο "Φτιάχτο Μόνος σου", μέχρι εκεί που πιάνει το χέρι σου....:winka:
lc8ergr1
29/06/2010, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ KTM 11,30
ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 150,00
ΣΥΝΟΛΟ 219,60
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 248,10
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 11,50
1,2 L ΠΑΡΑΦΛΟΥ 1,40
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 5,00
ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 60,00
ΣΥΝΟΛΟ 139,70
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ KTM 11,70
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ KTM 36,20
2 L ΠΑΡΑΦΛΟΥ 16,60
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ 5,1 8,90
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 5,00
2 ΚΑΠΕΛΩΤΑ 8,20
2 ΜΠΟΥΖΙ 18,00
ΣΥΝΟΛΟ 375,80
pa pa pa
ΠΌΣΑ ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!!! ΟΕΕΕΟΟ
g.kounoupis
29/06/2010, 10:07
εσυ το εκανες εγω ο μαλακας φοβηθηκα και τα εδωσα
lc8ergr1
12/07/2010, 05:10
δεν θελω να σνομπαρω κανεναν χρηστη κτμ 950 που στην τελικη δεν εχει τον ΧΡΟΝΟ ή το ΧΩΡΟ ή τα απλα εργαλεια ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ του
απλα θα ηθελα να πω οτι τα LC8 ειναι εξειδικευμενα μηχανακια για ειδικους ανθρωπους που εχουν καβαλησει κανα δυο εντουρο στην προηγουμενη ζωή τους
τις προαλες ειδα ΣΚΑΡΠΙΝΑΤΟ με αστραγαλο καλτσουλα ΠΟΥΡΝΑΡΑ και γραβατα να ανεμιζει πισω απο ενα 950... που πας ρε φλωρατε???
επισης ενα πιτσιρικα φραγκατο με 990 στο συνεργειο να μην ξερει βασικα πραγματα - φυσικα το λαμογιο ο μηχανικος τον εκοψε καταλληλως και τον γαμησε στις τιμες και αυτος ελεγε κι ευχαριστω!!!!
νομιζω οτι καθε κατοχος ΚΤΜ lc8 ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και την επιλογη του να κατεχει ενα αγωνιστικο δικυλινδρο 900 κυβικων θα πρεπει να λερωσει και λιγο με λαδακι το χερακι του και να σκυψει κατω απο την ποδια και να δει το πως και το γιατί να ανοιξει κανα service manual και γενικα να μπενει που και που στο adventure rider
αλλωστε τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους οχι μονο σε σουζες και εντο αλλα απο καταναλωτικη συνειδηση των δικαιοματων του - βλεπε εγγυήσεις και αστοχια υλικων - στοιχειωδη μηχανολογια και εργασιες οπως ρυθμισεις λιπαση αλλαγη μπουζι , τακακια εξαερωσεις βαλε βγαλε τροχο - αλλαγη λαδιων και φιλτρων και στοιχειωδη ηλεκτρικα
ακομα και το service ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ δεν χρειαζεται να το πας στην ΚΤΜ
ξεμονταρεις και το πας μονος σου στον τασουλη ή αλλου που σερβαρουν wp - γιατι να πληρωνεις γαμησιατικα , νταβατζιλικια στο μαγκακο που θα σε κλεψει στο συνεργειο?
απο ανταλακτικα και αναλωσιμα τι αλλο να πω?
γερμανια = 19% ΦΠΑ
ελλαδα + 23% + βαλε
ρε παιδιά έλεος αυτή η καραμέλα οτι τα ΚΤΜ είναι μηχανάκια που έχουν απαιτήσεις αγωνιστικές κτλ κτλ. Αρα στα συμβόλαια αγοράς απο την ΚΤΜ να λέει ότι άμα δεν λερώνεις το χεράκι σου μην το αγοράζεις το μηχανάκι και πάρε κάτι άλλο ή άμα φοράς γραβάτα με το μηχανάκι χαλάει το σασμάν.
Με κουστούμι μόνο japan μηχανάκια.
Το θέμα είναι αν έχεις χώρο, χρόνο και πιάνουν και τα χέρια σου τότε κάντω μόνος σου. ειδάλως υπάρχει και ο μάστορας ο οποίος πρέπει να πληρωθεί καθώς δεν δουλεύει απο χόμπι.
Τώρα αν ο μάστορας είναι λαμόγιο και δει οτι δεν ξέρεις θα κλέψει είτε έχεις ΚΤΜ είτε πουτσοκλέτα.
ktmakias
12/07/2010, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ KTM 11,30
ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 150,00
ΣΥΝΟΛΟ 219,60
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΦΠΑ 248,10
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ 11,50
1,2 L ΠΑΡΑΦΛΟΥ 1,40
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 5,00
ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ 60,00
ΣΥΝΟΛΟ 139,70
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ KTM 11,70
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ KTM 36,20
2 L ΠΑΡΑΦΛΟΥ 16,60
ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ 5,1 8,90
ΥΓΡΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ 5,00
2 ΚΑΠΕΛΩΤΑ 8,20
2 ΜΠΟΥΖΙ 18,00
ΣΥΝΟΛΟ 375,80
Καλά στην Θεσσαλονίκη χειρούργος κάνει τα service??? Γιατι αυτά τα ποσά είναι περίπου τα διπλά απότι πληρώνω για το 990 μου
KOSTAS-ER6
12/07/2010, 19:26
μονο 2 ειναι εξουσιοδωτημενοι...αν δεν πας στον ενα θα πας στον αλλο!!!
δεν εχεις επιλογες, εγω κανω κ 400χλμ για να παω Θεσ/νικη!!!
λαδια και φιλτρο στο 950SE 50eu μαζι με εργατικα. (fun motorcycles)
Τα λαδια πηραν 15 λεπτα να αλλαχτουν και ο ανθρωπος ξοδεψε ενα επιπλεον μισαωρο να κοιταει τη μηχανη γυρω γυρω, εβαλε locktite σε καποιες βιδες και ρυθμισε και την αλυσιδα, χωρις να το ζητησω και χωρις να με χρεωσει.
g.kounoupis
15/07/2010, 05:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakias
Καλά στην Θεσσαλονίκη χειρούργος κάνει τα service??? Γιατι αυτά τα ποσά είναι περίπου τα διπλά απότι πληρώνω για το 990 μου
στη θεσσαλονικη ειναι 2 συνεργεια ο ενας ειναι αρκετα καλος στην δουλεια του και εχει τιμες ktm hellas ο αλλος ειναι φασον εχει παρα πολλες ραμπες και δεν ξερω τι κανει ειχα παει μια φορα το transalp και το εκανε service σε 5 λεπτα . στην αθηνα εχει ανταγωνισμο ενω εδω οχι σου λεει που θα το πας .
α ξεχασα οτι εδω πανω εχουμε λεφτα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lc8ergr1
22/07/2010, 10:55
τωρα η ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ εχει τον δικο της ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
ναι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ
ο gefr μας εριξε μαυρη πετρα ΚΑΙ ΤΩΡΑ θα τον βρειτε να περιφερεται στην ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ
με 990 special edition & ΑΣΗΜΙ carbERYTERATO
μας ελειψες gefr ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΡΕ!!
Δελτίο τύπου που αφορά συνεργειο ΚΤΜ και λοιπών οφφ ροαντ μοτο , το βάζω εδω μιας και κολλάει περισσότερο!
WORKSBIKE η επιστροφή.
Βιώνοντας στην κυριολεξία τη δική μας οδύσσεια,επιτέλους έπειτα απο 8 ολόκληρα χρόνια βρίσκουμε τη δική μας Ιθάκη στην οδό Φωτομαρα 75 στο Νέο Κόσμο, περιοχή FIX.
Το πιο εξειδικευμένο κατάστημα για τις μοτοσυκλέτες
Big on-off, on-off, Enduro, Motocross, Supermoto είναι πλέον γεγονός.
Με 22 ολόκληρα χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο του δίκυκλου, το άλλoτε Νο1 κατάστημα παροχής υπηρεσιών WORKSBIKE SHOP επιστρέφει πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.
Εξουσιοδοτημένο και εξειδικευμένο service moto, service αναρτήσεων, πωλήσεις μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Τα πάντα για μοτοσυκλέτες και αναβάτη με την υπογραφή των πιο επωνύμων εταιριών.
WORKSBIKE SHOP , Χελιώτης Δημήτρης & Μαρία Βασιλάκη Η επιστροφή.
καθημερινά 09:00 - 20:00 Τηλ.: 210 9210933
Όλο τον Αύγουστο ανοιχτά!
+ Και απο μενα στον Χελιωτη.
Οικονομικος και εξυπηρετικοτατος.
Φιλικα Βαγγελης.
lc8ergr1
04/08/2010, 04:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Δελτίο τύπου που αφορά συνεργειο ΚΤΜ και λοιπών οφφ ροαντ μοτο , το βάζω εδω μιας και κολλάει περισσότερο!
WORKSBIKE η επιστροφή.
Βιώνοντας στην κυριολεξία τη δική μας οδύσσεια,επιτέλους έπειτα απο 8 ολόκληρα χρόνια βρίσκουμε τη δική μας Ιθάκη στην οδό Φωτομαρα 75 στο Νέο Κόσμο, περιοχή FIX.
Το πιο εξειδικευμένο κατάστημα για τις μοτοσυκλέτες
Big on-off, on-off, Enduro, Motocross, Supermoto είναι πλέον γεγονός.
Με 22 ολόκληρα χρόνια συνεχής παρουσίας στο χώρο του δίκυκλου, το άλλoτε Νο1 κατάστημα παροχής υπηρεσιών WORKSBIKE SHOP επιστρέφει πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.
Εξουσιοδοτημένο και εξειδικευμένο service moto, service αναρτήσεων, πωλήσεις μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Τα πάντα για μοτοσυκλέτες και αναβάτη με την υπογραφή των πιο επωνύμων εταιριών.
WORKSBIKE SHOP , Χελιώτης Δημήτρης & Μαρία Βασιλάκη Η επιστροφή.
καθημερινά 09:00 - 20:00 Τηλ.: 210 9210933
Όλο τον Αύγουστο ανοιχτά!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΑΝΟΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ - ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ
KOSTAS-ER6
04/08/2010, 05:01
ειναι copy-paste , δεν το εγραψε ο φιλοςς.
Επιδη το διαβασα κ αλλου πρεπει να ειναι δελτιο τυπου της ΚΤΜ η του κατ/τος....
akamarinos
04/08/2010, 05:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
ειναι copy-paste , δεν το εγραψε ο φιλοςς.
Επιδη το διαβασα κ αλλου πρεπει να ειναι δελτιο τυπου της ΚΤΜ η του κατ/τος....
δεν ειναι εξουσιοδοτημενος
KOSTAS-ER6
04/08/2010, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
δεν ειναι εξουσιοδοτημενος
καλο ειναι αν δεν εισαι 100% σιγουρος να μην απαντας ετσι
αν οχι εδω στο λινκ που θα δεις οτι γραφετε ειναι 100% επισημο!!!
http://www.ktmhellasclub.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=2202
akamarinos
04/08/2010, 08:04
απλα ειναι φιλος με τα παιδια
και το εβαλαν σαν ενημερωση
τωρα που το ειδες εσυ πως ειναι εξουσιοδοτημενος , δεν μπορώ να καταλάβω
g.kounoupis
04/08/2010, 08:04
Στο λινκ που εβαλες δεν λεει πουθενα οτι ειναι εξουσιοδοτημενος .
Επισης το λινκ ειναι απο το club της ktm και οχι απο την ktm hellas
KOSTAS-ER6
04/08/2010, 09:37
εγω καταλαβα οτι προκειται για εξουσιοδωτημενο....γιατι τα παιδια εχουν πολλα παρε-δωε με την ktm hellas κ οσες φορες εχει γινει κουβεντα περι συνεργειων υποστηριζονται τα εξουσιοδωτημενα....ισως κ να προκειται περι φιλιας δεν το γνωριζω μιας κ ειμαι πολυ μακρυα!!!
Αλλιως δεν ειχε λογο να γινει το θεμα
εγω καταλαβα οτι προκειται για εξουσιοδωτημενο....γιατι τα παιδια εχουν πολλα παρε-δωε με την ktm hellas κ οσες φορες εχει γινει κουβεντα περι συνεργειων υποστηριζονται τα εξουσιοδωτημενα....ισως κ να προκειται περι φιλιας δεν το γνωριζω μιας κ ειμαι πολυ μακρυα!!!
Αλλιως δεν ειχε λογο να γινει το θεμα
απ'οσα ξερω δεν ειναι εξουσιδοτημενο ΚΤΜ αλλα εξειδικευμενο ΚΤΜ, ειναι εξουσιοδοτημενο χουσκβαρνα , χουζαμπεργκ, ΒΕΤΑ , Χοντα
KOSTAS-ER6
04/08/2010, 10:05
παλαιοτερα ηταν εξουσιοδωτημενος ΚΤΜ κ διακοπηκε , το μαγαζι δουλευε κανονικα δεν ειχε κλεισει/ανακαινιστει για να γινει το ποστ......υποθετω πως ξαναξεκινησε η συνεργασια με την ΚΤΜ hellas αλλιως δεν υπηρχε λογος δημοσιευσης στα φορουμ που αφορουν τα ΚΤΜ....
παλαιοτερα ηταν εξουσιοδωτημενος ΚΤΜ κ διακοπηκε , το μαγαζι δουλευε κανονικα δεν ειχε κλεισει/ανακαινιστει για να γινει το ποστ......υποθετω πως ξαναξεκινησε η συνεργασια με την ΚΤΜ hellas αλλιως δεν υπηρχε λογος δημοσιευσης στα φορουμ που αφορουν τα ΚΤΜ....
εξουσιοδοτημενοι ΚΤΜ εχουν μεινει πολυ λιγοι... μετα την ανακαταταξεις και τις απαιτησεις της αντιπροσωπίας πολυ λιγοι μπορεσαν να επενδυσουν και να παραμεινουν στο δικτυο...
επειδη ο δημητρης δεν εχει πορτοκαλι καρεκλα και τραπεζι στο συνεργειο ειμαι σχεδον σιγουρος πως δεν ειναι εξουσιοδοτημενος, δεν μπορει να αναλαβει τα εντος εγγυησης δηλαδη, γοατι τα εκτος τα αναλαμβανει σιγουρα, αλλωστε ηταν επι σειρα ετων ο μηχανικος της αγωνιστικης ομαδας της ΚΤΜ και ενας απο οτυς κορυφαιους εν ελλαδι μηχανικους της
Παιδιά μπήκα στι site της KTM και είδα ότι δεν έχει στο Ρέθυμνο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Γνωρίζει κάποιος κανένα συνεργείο που μπορώ να εμπιστευτώ;
lc8ergr1
20/08/2010, 04:49
XANIA υπαρχει καποιος αλλά δεν θυμαμαι ποιος
ρεθυμνο
για δες εδω
http://www.motortours-crete.com/moto-rental-crete.html
XANIA υπαρχει καποιος αλλά δεν θυμαμαι ποιος
ρεθυμνο
για δες εδω
http://www.motortours-crete.com/moto-rental-crete.html
Θα ψάξω για τα Χανιά αν είναι. Ευχαριστώ!
Ρε συ το GREENWAYS είναι τουριστική φάση κλπ, δεν νομίζω να είναι κάτι αξιόλογο...