Σύνδεση

View Full Version : Ετήσια 2018 - Σχόλια, κουβεντούλα κλπ...

Σελίδες : 1 2 [3]

byron
28/05/2018, 21:36
Στην τελική αν πιασει και ριξει κανταρια για κανα 10' σταματάτε ειτε σε αυτοσχέδια τεντοπροστασια η στο πλησιέστερο βενζινάδικο - υπόστεγο

Είχες πάει στις στις ετήσιες στο Μαύρο λιθάρι και στον Αι Γιώργη στην Εύβοια...;;

buckley
28/05/2018, 23:03
Είχες πάει στις στις ετήσιες στο Μαύρο λιθάρι και στον Αι Γιώργη στην Εύβοια...;;

Ήθελε να πει να έχετε και καμμιά σχεδία μαζί ρε, λάθος κατάλαβες...

o_gavros
28/05/2018, 23:12
Ανεβάστε καμία φωτο ρε μάγκες....Και που είστε μόλις γερασετε πολυ ελατε στο γηροκομείο που δουλεύω να σας εχω πασάδες
ρε τρελέ μου, πάρε λίγο το μηδέν...:D
Δεν έγινε η εκδρομή αγορίνα.

Την περίοδο αυτη εχει τοπικες μπόρες, καταλαβαινω πως ειναι διαφορετικά να κανεις βολτα 10 μηχανακια και διαφορετική 50. Η ευθύνη πανω απο ολα ειναι προσωπική, η εμπειρία των παλιότερων βοηθαει στο να συντονιστεί η βολτα χωρις παρατράγουδα
Ομως απο το να ειναι ο καθε ενας προετοιμασμένος με αδιαβροχα φωσφόρουχα γιλέκα με σύνεση σε περίπτωση βροχοπτώσεων μεχρι να αναβληθεί η βολτα απέχει...
Στην τελική αν πιασει και ριξει κανταρια για κανα 10' σταματάτε ειτε σε αυτοσχέδια τεντοπροστασια η στο πλησιέστερο βενζινάδικο - υπόστεγο

μάλλον δεν το καταλαβαίνεις όσο καλά νομίζεις φίλος.

BLiTzER
28/05/2018, 23:20
Ανεβάστε καμία φωτο ρε μάγκες....Και που είστε μόλις γερασετε πολυ ελατε στο γηροκομείο που δουλεύω να σας εχω πασάδες

Το 4ο γκρουπ, καθώς περνά:

395998

Σόρι στα υπόλοιπα παιδιά, αλλά δεν κατάφερα να είμαι νωρίτερα στο σημείο για να φωτογραφίσω και τα υπόλοιπα γκρουπ!

Εδώ είμαστε στο καταφύγιο της Οίτης για καφέ:

395996

Κι εδώ σε ένα ταβερνάκι στη Δεσφίνα:

395997

Γενικά περάσαμε υπέροχα. Μπράβο, παιδιά, και στην επόμενη!

buckley
28/05/2018, 23:21
ρε τρελέ μου, πάρε λίγο το μηδέν...:D
Δεν έγινε η εκδρομή αγορίνα.

μάλλον δεν το καταλαβαίνεις όσο καλά νομίζεις φίλος.

Άσε τα σάπια φίλος ,εδώ μου χουν υποσχεθεί και ριβιού αζ μπέτα*

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154886&p=2936391&viewfull=1#post2936391

*Δυσκολεύτηκες λίγο ε ? είναι που έβαλα και προφορά ...

o teos
28/05/2018, 23:39
Πλιτσερ επικνεες λέβελ ΟΒΕΡ 9000:bawl::moutza::roflmao:

νεοσσός
20/10/2018, 20:53
...
ενω μια χρονια που για τον ιδιο λογο την αναβαλλαμε για αρχες οκτωβρη μια χαρα την απολαυσαμε..
Τελικά δε θα οργανωθεί τίποτε για φέτος; Έστω και με το ρίσκο να ακυρωθεί πάλι λόγω αλλαγής καιρού, θα μπορούσαμε να ορίσουμε κάποια ημερομηνία.

o teos
20/10/2018, 21:41
Τελικά δε θα οργανωθεί τίποτε για φέτος; Έστω και με το ρίσκο να ακυρωθεί πάλι λόγω αλλαγής καιρού, θα μπορούσαμε να ορίσουμε κάποια ημερομηνία.

:bawl::bawl:

Έτσι από περιέργεια :a014: