View Full Version : Βραδινή, ρομαντική, παραλιακή βολτούλα Πέμπτη 31/5
Πέμπτη. Αναχώρηση 21:30. Από περίπτερο Φλοίσβου. Π. Φώκαια, άραγμα, κουβεντούλα, αέρας, θάλασσα, και πίσω. Όλο παραλιακά.
Κάπως έτσι: https://goo.gl/maps/87y2TGf9gpS2
να μην εχει γυρίσει ο μηνας να έχουμε πληρωθεί δλδ.... ε ρε με εναν που...... εεεε Λεφτά!!!!!
Δεν ήταν δική μου ιδέα, προφανώς. Εγώ δεν έχω μηχανάκι. :smokin:
PortisHead
29/05/2018, 11:31
Βραδυ?
31/5 ?
Τελευταια μερα του Μαϊου ?
Εχω κατι ανειλημμένες υποχρεώσεις στην....Παιανία....σε κατι σπηλιες.
:lol:
congate7
29/05/2018, 11:58
:hmm:
Έλα, να μαζευόμαστε!
Υπάρχει και χώρος σε αυτοκίνητο, για όποιον δεν έχει μηχανάκι/μέσο και θέλει να ακολουθήσει και να περάσει ένα υπέροχο βράδυ μαζί μας.
congate7
29/05/2018, 12:15
Θα σε πάρω εγώ. Τι αμάξι...
Θα σε πάρω εγώ. Τι αμάξι...
Όχι, άσε, θα πάρω ταξί.
να περάσει ένα υπέροχο βράδυ μαζί μας.
Nα αυτα τους λες και μετα αντε να ρθει ανθρωπος ρε...ποιος ξερει σου λεει τι κανουν αυτοι τα βραδια τους:bawl::bawl:
Έλα, να μαζευόμαστε!
Υπάρχει και χώρος σε αυτοκίνητο, για όποιον δεν έχει μηχανάκι/μέσο και θέλει να ακολουθήσει και να περάσει ένα υπέροχο βράδυ μαζί μας.
Τα Recaro ξαπλώνουν τελείως πίσω;
Έλα, να μαζευόμαστε!
Με ανησυχεί κάπως αυτό :a7:
:tooth:
Βεβαίως. Ενδείκνυνται για μια χαλαρή εκδρομή, με θέα τη θάλασσα, όπως και η βελούδινη οδήγησή μου άλλωστε, ενώ προσφέρονται καφέδες 9 ειδών και γλυκίσματα εντός της καμπίνας, σε πολύ δελεαστική τιμή.
taisteal
29/05/2018, 12:23
Όχι, άσε, θα πάρω ταξί.
Σοφή επιλογή
Σοφή επιλογή
Kατι ξερεις εσυ ε?? :tooth:
Θα πάρετε και στελιοτερι;
Θα φυσάει και θα μας σβήνει τα κεριά, θα μαδάει τα λουλούδια και στην Παλαιά Φωκαία δεν πιάνει 3ο πρόγραμμα.
Ελα..μέσα είμαι εγώ.Πάμε.
Α δεν τα μαθες ,mpv παίζει τώρα, οπότε μόνο μπανιαρισμένος να είσαι...
congate7
29/05/2018, 13:59
Όχι, άσε, θα πάρω ταξί.
Μην ακούς φήμες. Μόνο 6 φορές έχω πέσει.
Μην ακούς φήμες. Μόνο 6 φορές έχω πέσει.
Με το αμάξι. Και με το μηχανάκι; :lol:
Ρε ντα βίντσι ακόμα μπάνιο κάνεις , Πέμπτη είναι η βόλτα ρε...
Ρε ντα βίντσι ακόμα μπάνιο κάνεις , Πέμπτη είναι η βόλτα ρε...
Δεν γίνατε αντιληπτός κύριε.
Δεν γίνατε αντιληπτός κύριε.
αχαχαχαχαχα
Το αμάξι θα φοράει petlas; :tooth:
Το αμάξι θα φοράει petlas; :tooth:
Το αμάξι θα φοράει beyma και θα παίζει Σάκη Κούκο (https://youtu.be/XbIwxxi8yCc).
Red Rider
29/05/2018, 21:39
Πολύ πιθανό! :beer:
Μόλις μια ημέρα έμεινε για την υπέροχη εκδρομή μας! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Δεν εχει κοντοσουβλι ρε η και κανα παϊδάκι για να προσελκύσεις κοσμο....θα εχει μονο μηχανες και δρομο και στροφες και καλη παρεα...που νομιζεις οτι γραφεις??..και.....oh wait:evil:
o_gavros
31/05/2018, 11:20
Θόδωρε εχει κάποιο νόημα ρε φιλε το να γίνεσαι εριστικός και να πετάς καρφια στο ξεκουδουνο;
Μόλις μια ημέρα έμεινε για την υπέροχη εκδρομή μας! Δηλώστε συμμετοχή τώρα!
Θες να παμε δικάβαλλο; 'Εχεις ακόμα κράνος;
Θέλω να τα καθαρίσω λίγο
396086
Ναι, πούλησα το μηχανάκι μου για να ανεβαίνω σε μηχανάκια άλλων. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ!
Άντε, έλα, σε περιμένουμε. ^^
Θα σας συναντήσω λίγο πιο κάτω,για να μην ανεβαίνω μεχρι Φλοίσβο.
Θόδωρε εχει κάποιο νόημα ρε φιλε το να γίνεσαι εριστικός και να πετάς καρφια στο ξεκουδουνο;
Αν κάποιος θιχτεί από αυτό που είπα στον πλιτς τοτε θα έχει κάποιο λόγο μάλλον..Δεν έδειξα κανέναν ούτε την είπα σε κανένα,απλά είπα πως έχουν τα πράγματα με λίγο καυστικό τρόπο...να μ αγαπάτε για τον τσογλανο που είμαι :cool:
Αν κάποιος θιχτεί από αυτό που είπα στον πλιτς τοτε θα έχει κάποιο λόγο μάλλον..Δεν έδειξα κανέναν ούτε την είπα σε κανένα,απλά είπα πως έχουν τα πράγματα με λίγο καυστικό τρόπο...να μ αγαπάτε για τον τσογλανο που είμαι :cool:
τεος ο τσογλανέϊρος!!!!
Δεν εχει κοντοσουβλι ρε η και κανα παϊδάκι για να προσελκύσεις κοσμο....θα εχει μονο μηχανες και δρομο και στροφες και καλη παρεα...που νομιζεις οτι γραφεις??..και.....oh wait:evil:
Καντίνα έστω μετά; :D:D
harris_x
31/05/2018, 14:33
Καντίνα έστω μετά; :D:D
μιας και θα έχετε και έτερο κουτί, θα έρθω κι εγώ με το "ζώο" αλλα θα σε πάω για σούσι :bawl:
Α ωραία,δεν με εχουν κεράσει ποτέ σούσι.Μόνο τσάι!
harris_x
31/05/2018, 14:46
Α ωραία,δεν με εχουν κεράσει ποτέ σούσι.Μόνο τσάι!
Τσάι μετά ρε δικέ μου, ως είθισται στα Λονδίνα :tooth:
Νέος-Τέος εντελώς συμβουλευτικά, κανένας ορίτζιναλ τσόγλανος δεν βγαίνει να το δηλώνει το ίδιο και ο μάγκας ας πούμε...
Καλή βόλτα.
harris_x
31/05/2018, 14:47
Νέος-Τέος εντελώς συμβουλευτικά, κανένας ορίτζιναλ τσόγλανος δεν βγαίνει να το δηλώνει το ίδιο και ο μάγκας ας πούμε...
Καλή βόλτα.
αυτός δεν ντρέπεται, το παραδέχεται :tooth:
Καλή βόλτα.
Τσσσσς... Ανατριχίλα....
Τσουρτσουριασα λεμεεεε:lol:
Τσσσσς... Ανατριχίλα....
Μπα, σε είχαμε ξεχάσει εσένανε, αχαχαχαχα.
Ωραία ήταν....χαλαρά πήγαμε ακόμα πιο χαλαρά γυρίσαμε:D
Επιβάλλεται που και που ρεεεε...ακολουθεί σχετικό φωτορομαντζο:pink:
396115
396116
396117
:beer::beer:
εγω εβγαλα πΧιο καλλιτεχνικές όμως.
εγω εβγαλα πΧιο καλλιτεχνικές όμως.
Βάλε καμία ντε...Αφού είσαι αρτιστος:p
basilis_k6
01/06/2018, 01:18
που ειναι η φωτο 2-3?
Πάλι καλά που δεν ήρθα, όλοι με πολιτικά... :smokin:
yannis24
01/06/2018, 10:01
που ειναι η φωτο 2-3?
Πρεπει να εινια στην Παλαιά Φωκαία.....στο Λιμάνι !
Πρεπει να εινια στην Παλαιά Φωκαία.....στο Λιμάνι !
Σωστός :beer:
Λάθος. Είναι στην Παλαιά Φώκαια.
yannis24
01/06/2018, 10:33
Λάθος. Είναι στην Παλαιά Φώκαια.
αυτο ξέρεις είναι θέμα στην περιοχή....
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ......οι μισές επαγγελματικές κάρτες γράφουν Π. Φωκαία και οι άλλες Π. Φώκαια...........
Προσωπικά πιστεύω ότι το σωστό είναι το πρώτο !
Ναι, αλλά το σωστό είναι "Φώκαια". Ακόμα κι αν όλες οι κάρτες έγραφαν κάτι άλλο.
:p
yannis24
01/06/2018, 10:43
Ναι, αλλά το σωστό είναι "Φώκαια". Ακόμα κι αν όλες οι κάρτες έγραφαν κάτι άλλο.
:p
Ναι συμφωνούμε.......εννοούσα ο τόνος στην πρώτη συλλαβή......
:D