View Full Version : Ktm duke iii 690
Filologosktm
28/05/2018, 19:46
Γεια σας φιλοι μου.λοιπον σκεφτομαι ανβαθμιση επενδυση.εχω το 640του 2007 το prestige και σκεφτομαι να αναβαθμισω σε 690 duke iii 2011 π εχω βρει μπολικα με 5κ.αξιζει πιστευετε??οι διαφορες ειναι μεγαλες σε ολους τους τομεις?η απλα θα ειναι μια απληστη κινηση??ακουω αποψεις.
Filologosktm
31/05/2018, 14:19
Κανεις δεν το ξερει το μηχανακι?
Πες μας πρωτα τι Φιλολογια τελειωσες για να σου πουμε..
Ναι, οι διαφορές είναι μεγάλες και σίγουρα αξίζει η "αναβάθμιση". Αλλά αρκετά διαφορετικά είναι και τα μηχανάκια. Αν σου αρέσει το 640, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα σου αρέσει το 690. Είναι, ας πούμε, διαφορετικής φιλοσοφίας. Το 690 είναι περισσότερο street παρά SM.
Filologosktm
01/06/2018, 17:25
Ελληνικη φιλολογια φιλε.οι κραδασμοι ας πουμε ειναι λιγοτεροι στο duke iii 2009 πχ? Το γκαζι?η ανεση?κανεις μια κατοσταρα χιλιομετρα χωρις να μαρτυρησεις μετα?θα θελα να γνωριζω καποια πραγματα παραπανω .
Ναι, έχει σαφώς λιγότερους κραδασμούς το 690 από το 640. Είναι πιο "πολιτισμένο" γενικότερα. Περισσότερο γκάζι, περισσότερη άνεση, καλύτερο στήσιμο, όλα σε μεγαλύτερο βαθμό. Προσωπικά, έκανα και 500-600 χλμ σερί, χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό είναι στον άνθρωπο.
Filologosktm
01/06/2018, 18:14
Smc 690 η duke iii 690?τ προτεινεις?
Το smc είναι η λογική επιλογή μετά από ένα 640.Εννοώ ότι έχουν αρκετά παρόμοια φιλοσοφία.Σε αντίθεση με τον δούκα που είναι σαν ένα μεγάλο sm,με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Εγώ θα έπαιρνα τον δούκα 100% και σε βλέπω κι εσένα ψημένο για κάτι πιο πολίτικο.Δεν νομίζω να σου λείψει ούτε γκάζι,ούτε γούστα,ούτε στρίψιμο,ούτε τίποτα.
Το SMC είναι πιο motard, το Duke είναι πιο street. Επιλέγεις και παίρνεις. Εγώ τώρα θα έπαιρνα SMC. :D Αλλά είχα Duke, οπότε είναι καθαρά θέμα απωθημένου.
Το Duke 690 είναι ένα υπέροχο μηχανάκι, από τα καλύτερα που έχω οδηγήσει, θα το απολαύσεις.