PDA

View Full Version : Μπότες μηχανής για πίστα

lospsi
30/05/2018, 15:53
Είμαι σε αναζήτηση μπότας για πίστα. Τώρα έχω τις xpd xp5, είμαι ευχαριστημένος αλλά πλέον χάλασαν.
Θα ήθελα λοιπόν κάτι αντίστοιχο, αεριζόμενη, και με λογική τιμή. Δεν με νοιάζει να είναι αδιάβροχη μιας και έχω και touring μπότες. Επειδή μάλλον θα δυσκολευτώ στα νούμερα (48) ας μου προτείνετε κάποια μοντέλα, αν είναι και προσφορά ακόμα καλύτερα, και θα δούμε τι θα βρω στο νούμερο μου...
Ευχαριστώ

lospsi
07/06/2018, 15:53
Μιας και έπεσε σιωπή, βγήκα μόνος μια βόλτα Καλλιρρόης. Δυστυχώς, έχω μόνο μια επιλογή σε sidi που ξεφεύγει αρκετά σε λεφτά.
Θα προσανατολιστώ σε αγορά από το εξωτερικό λοιπόν. Σε fc Moto και motocard δεν έχω βρει μεγάλη ποικιλία, θέλω να μην ξεπεράσω το 200αρι, έχω βρει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές εδώ
https://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/191489
Τσιμπάνε λίγο τα μεταφορικά όμως. Έχετε κάποιο άλλο site να προτείνετε? Έχω καιρό να ψωνίσω από εξωτερικό μιας και πλέον βρίσκεις καλές τιμές και εδώ, απλά στις μπότες λόγω μεγέθους δεν μπορώ να βρω...

Χρήστος82
07/06/2018, 15:56
Από την Πέτρου Ραλλη είχα πάρει της νταινιζ στα 180
Δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά είναι παρα πολύ καλές και για πίστα και για βόλτα.

TROOPER
07/06/2018, 16:20
Sidi και alpinestars ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.

basilis_k6
07/06/2018, 16:21
Εκανα μια αναζήτηση την μερα που ρωτησες αλλα δεν βρηκα κατι ενδιαφερον. Εγω κοιταω στις μεταχειρισμένες γιατι γινετε χαμος απο λαθος νουμερα απο παραγγελιες.

lospsi
07/06/2018, 17:29
Άμα έχεις βρει κάτι σε 48, πες...
Γενικά, σε αυτό το νούμερο, διάτρητη "πίστας" δεν παίζει σε ελληνικό μαγαζί. Πέτρου Ράλλη πήγα, με παραγγελία dainese κατά τον Ιούλιο.
Ο Τζωρτζοπουλος είχε μια ακριβή sidi (350+ €) που δεν δίνω για κανέναν λόγο. Και τέλος.

basilis_k6
07/06/2018, 19:39
Άμα έχεις βρει κάτι σε 48, πες...
Γενικά, σε αυτό το νούμερο, διάτρητη "πίστας" δεν παίζει σε ελληνικό μαγαζί. Πέτρου Ράλλη πήγα, με παραγγελία dainese κατά τον Ιούλιο.
Ο Τζωρτζοπουλος είχε μια ακριβή sidi (350+ €) που δεν δίνω για κανέναν λόγο. Και τέλος.

μπες στο καρ και ψαξε. πριν κανα μηνα εφυγε μια sidi των 350 για 200 επειδη ηταν νουμερο 48-49 κατι τέτοιο. εγω δυστυχως ειμαι 43 και δεν ειδα κατι ενδιαφέρον ακομη. γενικα πολύ κόσμος παραγγέλνει μποτες που δεν εχει δοκιμάσει.

lospsi
07/06/2018, 20:19
Έψαξα και εκεί. Ξεραΐλα...

anavatis19
07/06/2018, 22:34
https://www.skroutz.gr/s/8675851/Dainese-Nexus-Black-Anthracite.html

εχω αυτες για πιστα, εκδρομουλες και καμια γρηγορη βολτα εντος αττικης..πχ σουνιο..κυριως ομως πιστα και εκδρομες μακρινες. εχουν ηδη βγαλει τα λεφτα τους..φοβερη μποτα και πραγματικα σαν να φοραω αθλητικο

sapila racing
08/06/2018, 09:02
Mετα από μια τούμπα με αρκετές κουτρουβαλες με χλμ στην πίστα που εφαγε φιλος με Sidi ακριβες και του γύρισε ο αστράγαλος, προτείνω όποιος μπορεί να πάρει μπότες πίστας με συστημα που δεν επιτρέπει στο πόδι να γυρίσει.
Είναι πιο ακριβές αλλά το αξίζουν.

GogosLux
08/06/2018, 09:22
Ψηλέ, κοιτα και εδω αν δεν το εχεις δει https://www.motardinn.com/motorcycle-equipment/shoes-boots/8058/s

panos_zip
08/06/2018, 10:04
Richa όχι ε;
Πρεπει να τις ειχα παρει κάτω απο 200, αλλά πάνε και 5 χρονάκια.

lospsi
08/06/2018, 14:15
Βασικά, το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην μάρκα ή στον τύπο προστασίας αλλά στο ότι δεν υπάρχουν διάτρητες μπότες στην ελληνική αγορά, σε μεγάλα νούμερα.
Anyway, παράγγειλα αυτές
https://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/366510
ελπίζω να είναι καλές και να μου κάνουν:D

basilis_k6
08/06/2018, 17:16
Βασικά, το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην μάρκα ή στον τύπο προστασίας αλλά στο ότι δεν υπάρχουν διάτρητες μπότες στην ελληνική αγορά, σε μεγάλα νούμερα.
Anyway, παράγγειλα αυτές
https://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/366510
ελπίζω να είναι καλές και να μου κάνουν:D

καλή τιμη. οταν ερθουν πες μου σε παρακαλώ αν σου κάνουν και πως ειναι στο πόδι. αν δεν βρω κατι ελλαδα θα τις τσιμπησω και εγω. η sidi μου άνοιξαν τρύπα απο το πατητήρι.

sapila racing
08/06/2018, 17:34
η sidi μου άνοιξαν τρύπα απο το πατητήρι.

Η sidi εχει σόλες σαν ανταλλακτικά, αγοράζεις τις σόλες και στις βαζει τσαγκάρης.

basilis_k6
08/06/2018, 18:58
Η sidi εχει σόλες σαν ανταλλακτικά, αγοράζεις τις σόλες και στις βαζει τσαγκάρης.

σοβαρα μιλας?!?! δεν ειχα ιδεα!

kouk
08/06/2018, 22:56
Και ο τσαγκάρης σου βάζει σόλα. Δεν χρειάζεται να ναι της Sidi ντε και καλά....

basilis_k6
08/06/2018, 23:21
Και ο τσαγκάρης σου βάζει σόλα. Δεν χρειάζεται να ναι της Sidi ντε και καλά....
αυτο το ειχα φανταστει. θα πηγαινα να μαθω. παρόλα αυτα τις βρηκα στο ebay 35e μαζι με τα μτφ. Η υπόλοιπη μποτα ειναι αψογη οπότε μαλλον θα τις παραγγείλω.

sapila racing
09/06/2018, 10:05
Οι σόλες της sidi είναι πολύ καλύτερες απο του τσαγκάρη. Εχω δει sidi με αλλαγμένες σολες και ηταν αψογες.
Παρτες και θα με θυμηθείς.

GogosLux
25/05/2019, 21:19
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα το βαζω εδω.

Ειμαι για καινουργιες μποτες μιας και οι φθηνες sidi τελειωσαν την ζωη τους μετα απο περιπου 15 χρονια με πολλά track day αλλά και ύστερα απο την περσυνή πτώση.

Εχω και κατι μποτάκια Dainese τα οποια ειναι σουπερ ανετα και ωραια αλλα δεν καλυπτουν αυτο που θελω, δηλ καμια γρηγορη, κυρίως τουρισμο και καμια πιστα.

Οποτε ειμαι αναμεσα στις παρακάτω που ειναι σε παρόμοια λεφτα 200€

- Sidi perfomer Gore tex ή Cobra

- Dainese Nexus Wp

ΚΑι οι 2 ειναι αδιαβροχες με τις Sidi να υπερταιρουν μιας και δηλώνουν Gore tex και αεριζόμενες

Αν και τις Sidi που ειχα, λεω τις φθηνες απο πριν 15 χρονια, τις ευχαριστήθηκα και ηταν ανετες κλείνω προς τις Nexus λογο design αλλα αναρωτιέμαι τι λενε απο ανεση, κλπ??

Για πειτε απο εμπειρια μιας και
Ευχαριστώ

lospsi
26/05/2019, 09:42
Δυστυχώς, θα πρέπει να τις φορέσεις για να δεις πως σου κάθονται...
Θυμάμαι πάντως όταν έψαχνα, οι dainese μου είχε κάνει εντύπωση πόσο άνετες ήταν. Δεν θυμάμαι μοντέλο όμως.

@basilis_k6
Οι RST είναι μια χαρά, σχετικά άνετες για μπότα πίστας, ανοίγουν μέχρι χαμηλά και μπαινοβγαίνουν άνετα, έχουν και προστασία να μην γυρίζει ο αστράγαλος. Είμαι ευχαριστημένος, ειδικά για τα λεφτά που έδωσα.

macdeath_s
26/05/2019, 16:08
Μιας και έπεσε σιωπή, βγήκα μόνος μια βόλτα Καλλιρρόης. Δυστυχώς, έχω μόνο μια επιλογή σε sidi που ξεφεύγει αρκετά σε λεφτά.
Θα προσανατολιστώ σε αγορά από το εξωτερικό λοιπόν. Σε fc Moto και motocard δεν έχω βρει μεγάλη ποικιλία, θέλω να μην ξεπεράσω το 200αρι, έχω βρει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές εδώ
https://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/191489
Τσιμπάνε λίγο τα μεταφορικά όμως. Έχετε κάποιο άλλο site να προτείνετε? Έχω καιρό να ψωνίσω από εξωτερικό μιας και πλέον βρίσκεις καλές τιμές και εδώ, απλά στις μπότες λόγω μεγέθους δεν μπορώ να βρω...

+1 από μένα για SIDI. Το έχω γράψει σε άλλο thread, ότι είμαι φουλ ευχαριστημένος με τις VertigoII. Θα έδινα το κάτι παραπάνω για τις MAG-1 για να έχω καλύτερο fit αλλά σε προστασία είναι σχεδόν ισάξιες. Motocard συστήνω φουλ για αγορές, πολύ καλές τιμές, εξυπηρετικοί και τίμιοι πάντα - τόσο από το μαγαζί όσο και από internet. FC-Moto είναι επίσης κομπλέ αρκεί να μη χρειαστείς να τους μιλήσεις, δεν απαντάνε ποτέ σε mail και τηλ.