View Full Version : 7ος αγώνας GP Monster Energy de Catalunya
Πως στο θεο ειναι δυνατον να ειναι ενας αναβάτης πιο γρηγορος απο καποιον αλλο και να ναι 1/3 του γυρου πισω του δε το καταλαβα ποτε...εκτος αν λεμε οτι στους 3 απο τους 22 γυρους εκανε καλο χρονο ξερω γω..τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι γρηγορος εισαι μαζι με τους πρωτους..logic:rolleyes:
τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι γρηγορος εισαι μαζι με τους πρωτους..logic:rolleyes:
Όχι αν δε θέλει ο Rossi. Δεν παρακολουθείς.
Όχι αν δε θέλει ο Rossi. Δεν παρακολουθείς.
Oh wait my bad....:uplate:
Και που να δείς τι ανέβασε ο δάσκαλος στις αναλύσεις. Με πέσανε μέχρι και οι τρίχες απο το στήθος. Απλά θα σου πω οτι ο Ρόσσι ήταν πιο "γρήγορος" και απο τον Χόρχε και απο τον Μαρκέζ απλά δεν κέρδισε.
Έχουμε γυρολόγια Rossi, να δούμε τι εννοούσε ο επιστήμονας;
FotisFz1
19/06/2018, 08:55
Αν διαβασαμε το ιδιο αρθρο
φυσικα ο αρθρογραφος ειπε κατι τελειως διαφορετικο
απο αυτο που εγραψε ο vice....
devil's animal
19/06/2018, 08:59
Να που σας ξεφευγουν και γκρεμιζετε μονοι σας την κοσμοθεωρια σας
Αφου ειναι συνηθες να γινεται σε μια ομαδα γιατι μας σπατε τα συκωτια(βασικα οχι αυτα)
οτι ο Ροσσι χαντακωνει τους teammate του;
Αφου ειναι τακτικη των ομαδων και το εχει παθει και ο ιδιος οταν ηταν δευτεραντζα στην ομαδα
Δεν σπάω κανενός τα συκωτια...και δεν μου "ξεφεύγουν"...
Μου ζητήθηκε να αποδείξω αυτά που λέω με λινκ...έγραψα την αλήθεια όπως ισχύει ΚΑΙ από τις 2 πλευρές...και έγραψα επίσης ότι ναι μεν υπάρχει η ρήτρα αλλά ο εκάστοτε οδηγός αν και όποτε θελει την εφαρμόζει...το οποίο έγινε γαργαρα βεβαίως βεβαίως...
Πως στο θεο ειναι δυνατον να ειναι ενας αναβάτης πιο γρηγορος απο καποιον αλλο και να ναι 1/3 του γυρου πισω του δε το καταλαβα ποτε...εκτος αν λεμε οτι στους 3 απο τους 22 γυρους εκανε καλο χρονο ξερω γω..τα πραγματα ειναι απλα αν εισαι γρηγορος εισαι μαζι με τους πρωτους..logic:rolleyes:
Όχι...τα πράγματα δεν είναι απλά ...ή μάλλον μπορεί να είναι απλά στα δικά σας μάτια...αλλά όπως ξέρουμε και ξέρουν και βασικά ολος ο κόσμος το ξέρει...ότι μπορεί να είναι κάποιος γρηγορότερος από κάποιον άλλον αλλά επειδή έχει διαφορετικό στυλ οδήγησης, να μην του ταιριάζει ένα πλαίσιο, να μην του ταιριάζουν τα λάστιχα και άλλα χίλια δυο πράγματα να είναι πίσω...
Αυτό συνέβαινε πέρυσι με τον dovi...διεκδικούσε πρωτάθλημα στο τελευταίο αγώνα χωρίς να έχει την ικανότητα...συγκυριακά...
Όπως συγκυριακά ήταν και ο lorenzo στις πίσω θέσεις τόσο καιρό...
Όπως συγκυριακά είναι και ο vinales πίσω από τον rossi...
Όπως συγκυριακά ανεβαίνουν βάθρο και οι δορυφορικές με δευτεραντζες αναβάτες...
Και όλα αυτά γιατί κάποιοι αποφάσισαν ότι αν δεν υπάρχουν μάχες δεν υπάρχει ωραίο πρωτάθλημα και φυσικά γ@μησαν τα πάντα με τους κανονισμούς των ecu, τα λάστιχα, κ.α.
Με αποτέλεσμα να βλέπουμε αναβάτες που δεν πρέπει να χαντακωνονται και αναβάτες που επίσης δεν πρέπει να αναδεικνύονται...
Και δεν το πάω όλο αυτό στον rossi...
O rossi είναι μέσα στα 4-5 aliens..μόνο που είναι τελευταίος...οδηγικά μιλώντας...
Αν εσείς συνεχίζετε να βλέπετε τα 9 και το ότι είναι 2ος (μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα) και κάνετε γάργαρα το ότι δεν έχει πάρει πρωτάθλημα 10 χρονια και οι νίκες του όσο πάνε και μειώνονται, μεγεια σας με χαρά σας...
Δεν θα κάτσω να αλλάξω την οπτική κανενός...
Εγώ έχω την δική μου και την υποστηρίζω με επιχειρήματα...
FotisFz1
19/06/2018, 08:59
Δώστε λινκ του άρθρου!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2076874042528591&id=1546388735577127
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2076874042528591&id=1546388735577127
Παρόλο που ευνοεί τον Rossi αυτό που διάβασα, ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ δεν έχω ξαναδιαβάσει στη ζωή μου.
FotisFz1
19/06/2018, 09:10
Δεν σπάω κανενός τα συκωτια...και δεν μου "ξεφεύγουν"...
Μου ζητήθηκε να αποδείξω αυτά που λέω με λινκ...έγραψα την αλήθεια όπως ισχύει ΚΑΙ από τις 2 πλευρές...και έγραψα επίσης ότι ναι μεν υπάρχει η ρήτρα αλλά ο εκάστοτε οδηγός αν και όποτε θελει την εφαρμόζει...το οποίο έγινε γαργαρα βεβαίως βεβαίως.....
Σου ζητηθηκε λοιπον να μας δωσεις να διαβασουμε κατι επισημο ή εστω απο καποιον που ειναι μεσα στο χωρο και σιγουρα θα εχει καποια αξιοπιστια παραπανω απο σενα και μενα και εσυ μας παρεθεσες "ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ"
μονο που αυτη η αληθεια αγαπητε ειναι αυτη που ΕΣΥ αντιλαμβανεσαι
Και ΕΣΥ θεωρεις οτι ο καλουλης ο Λορενθο δεν εκανε χρηση της ρητρας?? που παλι ΕΣΥ θεωρεις οτι υπηρχε
Εως οτου λοιπον μας κανεις την τιμη να αποδειξεις αυτα που λες ειναι εμφανες ποιος κανει γαργαρες..
Το αφου το λεω εγω δεν ειναι επιχειρημα...
FotisFz1
19/06/2018, 09:11
Παρόλο που ευνοεί τον Rossi αυτό που διάβασα, ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ δεν έχω ξαναδιαβάσει στη ζωή μου.
Καλα ψιλομπερδεμα και οτι να ναι ηταν γενικα
αλλα δεν εγραψε πουθενα οτι ηταν πιο γρηγορος απο τους αλλους ο Ροσσι
Και ελεγα να μιλησω να μη μιλησω...:lol:..με κάλυψες:a10:
Όχι, δεν το γράφει πουθενά. Γράφει ότι ήταν ο πιο σταθερός. Και κάτι άλλες παντελώς εκτός λογικής "επιστημονικές" θεωρίες.
FotisFz1
19/06/2018, 09:18
Όχι, δεν το γράφει πουθενά. Γράφει ότι ήταν ο πιο σταθερός. Και κάτι άλλες παντελώς εκτός λογικής "επιστημονικές" θεωρίες.
Συμφωνουμε οτι γραφει πιο κουφα πραγματα απο οτι διαβαζουμε και εδω μεσα:p
Εγω απλα ειχα απαντησει συγκεκριμενα στον vice που ανεφερε το αρθρο
Φυσικα και δεν συμφωνησα με οσα διαβασα
Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να δω γυρολόγιο Rossi, αν έχει κάποιος.
RaGe_Raptor
19/06/2018, 09:25
Πάντως Σταύρε, αν κι έχω διαβάσει /διαβάζω συνεντεύξεις, άρθρα κτλ συνεχώς (όχι τα μεταφρασμένα ελληνικά) δεν θυμάμαι ρήτρες συμβολαίων, νο1, νο2 οδηγούς κτλ. Μάλλον συμπερασματικά κι αναλόγως οπτικής βγαίνουν αυτά τα "πορίσματα". Ίσως και να κάνω λάθος.
FotisFz1
19/06/2018, 09:28
Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να δω γυρολόγιο Rossi, αν έχει κάποιος.
396604
DoctoR_k6
19/06/2018, 09:34
Παλι βγηκαν οι γνωστοι-αγνωστοι να βγαλουν το κομπλεξ τους...σε αγωνα που απλα δεν προσφερετε.
Εχει καταντησει αηδια ρε φιλε (οι ''αγνοι φιλαθλοι'').
Καθε αγωνα τα ιδια κ τα ιδια...Τελικα (οπως εχουμε ξαναματαπει) οι haters ειστε μακραν οι χειροτεροι ''οπαδοι''.
Αυτο που δεν εχει καταλαβει κανεις ειναι οτι δεν τον μισει κανεις νομιζω τον βαλεντινο,ισα ισα, προσωπικα ειμαι απ τους πρωτους που θα πανηγυρίσω αν βγει πρώτος και παρει πρωτάθλημα και τον αγαπάμε γιατι εχει προσφέρει άπειρα και εκανε το σπορ αυτο που ειναι σήμερα..
Να λεμε ομως τα πραγματα ως εχουν εε...ολα κι ολα...:wave2:
FotisFz1
19/06/2018, 09:48
o teos μην παιρνεις και ορκο για το πρωτο..
Στο αλλο που λες εχεις απολυτο δικιο
να τα λεμε οπως εχουν τα πραγματα...οχι οπως νομιζουμε ή οπως τα φανταζομαστε
ο Χορχης ηταν απιαστος κ βγηκε πρωτος κ μπραβο του
ο ΜΜ ηταν λιγο πιο αργος κ βγηκε 2ος κ μπραβο του
Ο Ροσσι ηταν ακομα πθο αργος κ βγηκε 3ος κ ισως να εβγαινε 4ος αν δεν επεφτε ο Ντοβι
Rossi never managed to make it onto the top step during his tenure with the Italian manufacturer but Lorenzo said the 39-year-old could win on the 2018 Desmosedici.
“I think Vale’s Ducati was more complicated; from the outside I believe that. As I said before, now for me, is the most complete Ducati ever. Vale is a great rider, so why not,” he said.
https://www.crash.net/motogp/news/899029/1/lorenzo-rossi-could-win-ducati
Βλακείες. Δεν είχε συμβουλευτεί τον nxoxtxstox πρώτα. Τι ξέρει αυτός.
Το αυτο..στην καλυτερη θα βλεπαμε μια μαχη και ισως καμια τουμπα μεταξυ ντοβι και ροσσι η κατι τετοιο..για να δουμε τωρα στο ασσεν..ετσι και ο 99ας δωσει πονο και εκει θα πεσει πολυ γελιο και κλαμα στη ντουκατι:bawl:
DoctoR_k6
19/06/2018, 09:58
Αυτο που δεν εχει καταλαβει κανεις ειναι οτι δεν τον μισει κανεις νομιζω τον βαλεντινο,ισα ισα, προσωπικα ειμαι απ τους πρωτους που θα πανηγυρίσω αν βγει πρώτος και παρει πρωτάθλημα και τον αγαπάμε γιατι εχει προσφέρει άπειρα και εκανε το σπορ αυτο που ειναι σήμερα..
Να λεμε ομως τα πραγματα ως εχουν εε...ολα κι ολα...:wave2:
Μην λεμε συνεχεια τα ιδια κ τα ιδια.
Δεν εχει πει κανεις οτι ο Ροσι ριναι ο γρηγοροτερος εκει μεσα εδω κ 2 χρονια τωρα...end of story.
Στο οτι οδηγει ενα τριμπουρδελο κ ειναι ακομα 2ος (οπως κ αν ειναι) στην ηλικια του απλα τον κανει να δειχνει πως ακομα το εχει.
Κ ισως με ενα καλο μοτο να μπορουσε να διεκδικησει πρωταθλημα οπως το 15...(δεν μπαινουμε σε αναλυσεις πως κ γιατι το εχασε η το κερδισε ο αλλος).
Πιστεψε με μετα απο τοσους αγωνες κ σχολια εδω μεσα ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ''οπαδος'' κ ποιος ο ''αγνος φιλαθλος με τα σουπερ ντουπερ αντικεμενικα ματια''. :wave2:
Υπομονη κ θα φυγει...κ θα τελειωσει η καταστροφη των GP.
blackbusa
19/06/2018, 10:00
Και που να δείς τι ανέβασε ο δάσκαλος στις αναλύσεις. Με πέσανε μέχρι και οι τρίχες απο το στήθος. Απλά θα σου πω οτι ο Ρόσσι ήταν πιο "γρήγορος" και απο τον Χόρχε και απο τον Μαρκέζ απλά δεν κέρδισε.
ποιος δασκαλος και ποιες αναλυσεις?
Αμα διαβάζεις την παπαρολογία του καιρό να εισαι σίγουρος οτι αυτό εννοούσε. Ο φλόκος εκει μεσα αυτό καταλαβαίνει και χαίρεται. Επειδή ομως υπαρχουν και πραγματικοί γνώστες και του την λένε στα μούτρα, πλεον το περιπλέκει με μπουρδες ωστε να μπορεί να ελιχθεί κατάλληλα όταν τον κράξουν.
ποιος δασκαλος και ποιες αναλυσεις?
που ζεις τΕκνον μου? :bawl:
blackbusa
19/06/2018, 11:41
μαλιστα...με ενημερωσαν και για τα 2 στρατοπεδα...δεν πολυδιαφερουν απο τις αναλυσεις που διαβαζω εδω μεσα....ο Σταυρος γραφει κατεβατα χωρις να γνωριζε πως κερδιζονται οι ποντοι που μετρανε στη βαθμολογια κατασκευαστων και ο "ανθρωπονησος" δεν γνωριζει καν ποιοι τρεχανε τα παλια χρονια...μονο ρισπεκτ στον σιμοριλ που ειναι δηλωμενος/κολλημενος γλιφιτζουριας και εμφανιζετε σαν κομητης....η αποψη μου δεν αλλαζει για την πικρα που θα φανε οι αντιροσσικοι οταν σταματησει ο 46...
κατι τελευταιο...οποιος νομιζει ο ο 46 μενει (και σαν αποτελεσμα κλεβει την θεση στην Γιαμαπα απο εκολαπτομενα αστερια μπας και πουλησει κανα καπελακι παραπανω) ειναι μυρωδιας....
Vstrommer71
19/06/2018, 12:37
μαλιστα...με ενημερωσαν και για τα 2 στρατοπεδα...δεν πολυδιαφερουν απο τις αναλυσεις που διαβαζω εδω μεσα....ο Σταυρος γραφει κατεβατα χωρις να γνωριζε πως κερδιζονται οι ποντοι που μετρανε στη βαθμολογια κατασκευαστων και ο "ανθρωπονησος" δεν γνωριζει καν ποιοι τρεχανε τα παλια χρονια...μονο ρισπεκτ στον σιμοριλ που ειναι δηλωμενος/κολλημενος γλιφιτζουριας και εμφανιζετε σαν κομητης....η αποψη μου δεν αλλαζει για την πικρα που θα φανε οι αντιροσσικοι οταν σταματησει ο 46...
κατι τελευταιο...οποιος νομιζει ο ο 46 μενει (και σαν αποτελεσμα κλεβει την θεση στην Γιαμαπα απο εκολαπτομενα αστερια μπας και πουλησει κανα καπελακι παραπανω) ειναι μυρωδιας....
Μενει ωρε για να χαλαει τις πωλησεις στο fan club του Χορχε(καμμια 15-20 ατομα δηλαδη):lol:
Για λεγε θα ερθεις Βαλενθια τωρα που στηνεται και δυναμικη εκπροσωπηση απο εδω μεσα?
In the meantime, in a galaxy far, far away...
396611
In the meantime, in a galaxy far, far away...
396611
To MM στον δικό του πλανήτη, ο Χόρχες κλείνει μάτι "μλκ ντοκ, εγώ 2 νίκες με το δέλο τους, εσύ αν τερμάτιζες γιόρταζες" κι ο Ντοκ "α ρε μλκ, γέλα τώρα σε περιμένει το ΜΜ του χρόνου".
To MM στον δικό του πλανήτη, ο Χόρχες κλείνει μάτι "μλκ ντοκ, εγώ 2 νίκες με το δέλο τους, εσύ αν τερμάτιζες γιόρταζες" κι ο Ντοκ "α ρε μλκ, γέλα τώρα σε περιμένει το ΜΜ του χρόνου".
Εναλλακτικά:
99: μλκια έκανα που υπέγραψα με την χόντα ε;
46: Φιλαράκι, θα τον πιείς άγρια...
93: (θα σας γλεντήσω καλά και τους δυο)
:lol:
blackbusa
19/06/2018, 13:59
εκτος αν κλινουνε ραντεβου να ξαναπανε Βενετια χωρις να το μαθει κανεις...
FotisFz1
19/06/2018, 14:00
:bawl:
396615
Χα χα χα,έφαγε απο το κέικ της Αλίκης !
RaGe_Raptor
19/06/2018, 15:11
Why Lorenzo is winning
by Mat Oxley on 19th June 2018
(https://www.motorsportmagazine.com/opinion/motogp/why-lorenzo-winning)
Τι είναι αυτό που κάνει ένα μηχανάκι νικητή τελικά; Βλέπουμε τον ΜV να αντιδρά. Ποιά η δυσκολία να του βάλουν 16αρι πλαίσιο πχ;
devil's animal
20/06/2018, 16:34
επειδη εδω δεν ειναι ο καταλληλος χωρος...
εδω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127538&page=51&p=2940853&viewfull=1#post2940853) εχω παραθεσει 3 λινκακια με αποδειξεις οσον αφορα τα προηγουμενα γραφομενα μου...
οποιος θελει τα συζηταμε,...εκει...
γιατι τουλαχιστον εγω στον αερα δεν μιλαω και παντα επιχειρηματολογω...
αλλοι κανουν τα παγωνια...
:wave2:
Ο λόγος που έφυγε ο Χόρχες είναι ο παρακάτω.
Πολύ σκληρος καρΓιολης για να του τον σφυρίζουν.
396647
blackbusa
21/06/2018, 08:22
επειδη εδω δεν ειναι ο καταλληλος χωρος...
εδω (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=127538&page=51&p=2940853&viewfull=1#post2940853) εχω παραθεσει 3 λινκακια με αποδειξεις οσον αφορα τα προηγουμενα γραφομενα μου...
οποιος θελει τα συζηταμε,...εκει...
γιατι τουλαχιστον εγω στον αερα δεν μιλαω και παντα επιχειρηματολογω...
αλλοι κανουν τα παγωνια...
:wave2:
λογω επιθετου μου θα δεχτω το κοκορας...διαβασα τα εκει και αντιλαμβανομαι οτι το αντιροσσικο σου συναισθημα ειναι σε αλλα λεβελς απο οσο καθημερινα προσπαθεις να μην αποδηξεις ....ο σκοπος μιας ομαδας ειναι να κερδιζει (εκτος απο το να δειξει ποιος την εχει πιο μεγαλη) ωστε να μπορει να εχει πωλησεις=εσοδα/κερδη...για να γινει αυτο πρεπει να εχεις τον/τους καταλληλους οδηγους να το κανουν αυτο...λογικο οτι ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους για οποιον εχει στοιχειωδη γνωση επιχειρισεων...
ο 46 ηταν αυτος που εκανε επαφες με την Γιαμαχα ωστε να επιστρεψει ( αντι να κατσει στην ντουντουκα και να περνει ενα σκασμο λεφτα η να παει για ψαρεμα) στα 30+ και ο καθενας μπορει να το ερμηνευσει οπως γουσταρει...τα δεδομενα ομως ειναι οτι ειναι σταθερα δευτερος στο ΠΠ και σε καποιες περιπτωσεις κυριος διεκδικητης του τιτλου...ουτε χρειαζετε αναγωρισιμοτητα, ουτε το brand name του θα σταματησει να πουλαει...κατι σαν τον #23 που μετα απο 20 χρονια που σταματησε το μπασκετακι η NIKE (και αυτος) κονομανε ακομα και σημερα...εδω υπαρχει κοσμος που αγοραζει Πεντροζα μερτσενταιζ, το πιο μεγαλο βυσμα που υπρξε ποτε σε αγωνες...:lol:
τελειωνοντας θα ηθελα να δηλωσω οτι ΚΑΝΕΙΣ Ροσσικος (απο εδω μεσα εστω και απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω) δεν αναφερε τους αλλους πρωτοκλασσατους οδηγους ασχετους και δεν πρεπει να ειναι στο μοτοτζιπι...απλα γελαμε με τον τροπο διαχειρησης που εχουν οταν χανουν η πανε να χασουν...και γελαμε περισσοτερο με τους αντικειμενικους αναλυτες...πχ...χανει ο 46 στην Laguna το 2008 την γραμμη , μπαινει στα χωματα , το μαζευει , παει να πεσει στον ψαρα βλεπουμε απιστευτη μαχη, κερδιζει ο 46..κλαμα ο Στονερ , πουστια κλπ κλπ απο τους αντικειμενικους...καποια χρονια μετα κανει το ιδιο (εσκεμενα ισως αφου ουτε φαινετε να το χανει ,ουτε πια εχει χωμα) ο ΜΜ στον 46...θεος ο ΜΜ , καλα του εκανε , σιγα ρε φιλε δεν εγινε και κατι...η για Χερεθ...46 vs Gibernau=πουστια και μεχρι και σημερα το αναφερουν...ΜΜ vs 99=ωωωωω...μα τι τρομερη και φοβερη κινηση εκανε το αλιεν...δεν θυμαμε να υπηρξε ενας με κιτρινα γυαλια να εκραξε η να ειπε τι ειναι αυτα, το αντιθετο μαλλον...
Θα πεσει πολυ καταθληψη λεμε...:wave2:
Χερεθ...46 vs Gibernau=πουστια και μεχρι και σημερα το αναφερουν...
Και 50 χρονια να περασουν, ακομα θα το θυμουνται και θα ειναι το δυνατο επιχειρημα τους για το ποσο "βρωμικος" ειναι ο ροσσι :a014:
blackbusa
21/06/2018, 08:44
και επειδη καποιοι αναφερονται σε "επιπεδο" οπαδων χωρις κιτρινα γυαλια...
https://motomatters.com/news/2011/05/31/simoncelli_receives_threats_ahead_of_cat.html
Και 50 χρονια να περασουν, ακομα θα το θυμουνται και θα ειναι το δυνατο επιχειρημα τους για το ποσο "βρωμικος" ειναι ο ροσσι :a014:
Λογικό είναι να θυμούνται αυτό, αφού δεν υπάρχει τίποτα άλλο να του καταλογίσεις. :p
Εγώ αυτό που εχω καταλάβει τόσο καιρό είναι οτι η προσπάθεια των φανατικών οπαδών του Ρόσσι να πείσουν οτι ισχύουν κάποια πράγματα είναι ο αληθινός λόγος που υπάρχουν αντιροσσικοί.
Ενδεικτικά:
1) Είναι ο καλύτερος όλων σε πολλαπλά επίπεδα που εμείς οι υπολοιποι δεν καταλαβαίνουμε.
2) Έχει το αλλάθητο και πάντα κάτι άλλο φταίει για την μειωμένη του αποδοση όταν αυτή υφίσταται (δολιοπλοκίες, πειραγμένα ηλεκτρονικά, λάθος ελαστικα κτλ)
3) Οτι ο ίδιος είναι το MotoGP και οι υπολοιποι απλά γυρίζουν χωρις λόγο τριγύρω και οταν φύγει θα χαλάσει το σπόρ.
4) Οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ είναι εναντίον του και αυτός ειναι το τιμιο λαικό παιδί που προσπαθεί να επιβιώσει στο άδικο ισπανοκρατούμενο πρωτάθλημα.
5) Οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τον αντιγράφουν και προσπαθούν να μιμηθούν τι έκανε παλιά, τι ρυθμίσεις έκανε στην μηχανή του, πως πανηγυρίζει, τι κάνει, ΟΛΑ
και πόσα άλλα δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα.
Το 90% από αυτά δεν τα λεει ο Ροσσι, τα λέτε εσείς, εσείς χαλάτε το άθλημα, εσείς γιουχάρετε οδηγούς, εσείς δημιουργείτε εικονικές συνεχιζόμενες αντιπαλότητες. Ο ρόσσι δεν ειναι τόσο μακάκας όσο τον παρουσιάζετε. Ο Ρόσσι έδωσε τα χέρια με τον Χόρχε που γιουχάρατε στο μουτζέλο και στο μοντμέλο. Ο Ρόσσι αυριο μεθαύριο θα δώσει τα χέρια με τον Μαρκέζ, θα το δείτε.Έχει δείξει οτι μπορεί να αφήσει πίσω του προσωπικες κόντρες και να επικεντρωθεί στο μέλλον και στην δουλειά του. Εσεις;
FotisFz1
21/06/2018, 09:18
Εγώ αυτό που εχω καταλάβει τόσο καιρό είναι οτι η προσπάθεια των φανατικών οπαδών του Ρόσσι να πείσουν οτι ισχύουν κάποια πράγματα είναι ο αληθινός λόγος που υπάρχουν αντιροσσικοί.
Ενδεικτικά:
1) Είναι ο καλύτερος όλων σε πολλαπλά επίπεδα που εμείς οι υπολοιποι δεν καταλαβαίνουμε.
2) Έχει το αλλάθητο και πάντα κάτι άλλο φταίει για την μειωμένη του αποδοση όταν αυτή υφίσταται (δολιοπλοκίες, πειραγμένα ηλεκτρονικά, λάθος ελαστικα κτλ)
3) Οτι ο ίδιος είναι το MotoGP και οι υπολοιποι απλά γυρίζουν χωρις λόγο τριγύρω και οταν φύγει θα χαλάσει το σπόρ.
4) Οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ είναι εναντίον του και αυτός ειναι το τιμιο λαικό παιδί που προσπαθεί να επιβιώσει στο άδικο ισπανοκρατούμενο πρωτάθλημα.
5) Οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τον αντιγράφουν και προσπαθούν να μιμηθούν τι έκανε παλιά, τι ρυθμίσεις έκανε στην μηχανή του, πως πανηγυρίζει, τι κάνει, ΟΛΑ
Το 90% από αυτά δεν τα λεει ο Ροσσι, τα λέτε εσείς, εσείς χαλάτε το άθλημα, εσείς γιουχάρετε οδηγούς, εσείς δημιουργείτε εικονικές συνεχιζόμενες αντιπαλότητες. Ο ρόσσι δεν ειναι τόσο μακάκας όσο τον παρουσιάζετε. Ο Ρόσσι έδωσε τα χέρια με τον Χόρχε που γιουχάρατε στο μουτζέλο και στο μοντμέλο. Ο Ρόσσι αυριο μεθαύριο θα δώσει τα χέρια με τον Μαρκέζ, θα το δείτε.Έχει δείξει οτι μπορεί να αφήσει πίσω του προσωπικες κόντρες και να επικεντρωθεί στο μέλλον και στην δουλειά του. Εσεις;
Η πρωτη σειρα απο οσα εγραψες ειναι ολο το ζουμι...
Αυτο που καταλαβες-ηθελες να καταλαβεις
δεν ειναι φακτς αυτα τα 5 που εγραψες
ειναι δικα σου πιστευω
Καλα κανεις και τα λες και τα πιστευεις
αλλα μην το δενεις και κομπο οτι ετσι ειναι τα πραγματα
Α! αφού το λες εσυ ΟΚ. Τώρα θα μπει και ο Γιώτης και ο Παπασούζας να μου πουνε οτι δεν ειναι έτσι για να πειστώ 100%.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εχω κάτι με κανέναν σας,το ξεκαθαρίζω αυτό. Μπορεί να πινουμε μπυρες αύριο που λεει ο λογος, αλλά η φανατίλα σας φαίνεται απο μακριά.
blackbusa
21/06/2018, 09:48
Ενδεικτικά:
μαλιστα...εστω εσυ το παραδεχεσε φανταζομαι και δεν το παιζεις αντικειμενικος...εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να ασχολησε με το τι κανει ο 46 και να μην χαιρεσε με την νικη του αγαπημενου σου οδηγου...αν εχεις δηλαδη εναν η εισαι και εσυ με το να εχεις πολλους για να την λες....
ενδεικτικα λοιπον
μετροντας τα οσα εχει κανει μεχρι σημερα ( και οχι τι κανει σημερα) τον καθιστα καλυτερο...θες οτι εχει παρει ΠΠ με διαφορετικα ειδη μηχανων?οτι αποφασησε να παει σε μια γενικα υποδεεστερη εταιρια και να την κανει ανταγωνιστρια μεχρι σημερα( βεβαια το σημερα δεν ειναι μονο δικη του δουλεια)? οτι εκανε προσπερασματα σε σημεια που ουτε ο ιδιος πιστευε?οτι σε εποχη χωρις τζιτζιμπραγαλα παταγε φρενα τελευταια στιγμη?οτι στα 30+ με μια ανταγωνιστικη μηχανη ειναι συνεχως δευτερος?
2) λες για τον ιδιο οδηγο που εβγαλε κρανος με γαιδαρο αφου παραδεχτηκε την βλακεια που εκανε στον προηγουμενο αγωνα? το 2009 , την εποχη που ηταν ακομα ΠΠ...α ναι ξεχασα, να πουλησουμε κανα κρανος βρε παιδακι μου...και στα σοβαρα....βρες μου εναν οδηγο, ΕΝΑΝ , που οταν δεν παει καλα δεν αναφερετε σε λαστιχα, set up , ηλεκτρονικα...α ναι...και στην θαμπωμενη ζελατινα...:lol:
3) παρακαλω λινκ που δηλωσε κατι τετοιο...αν εννοεις τους φαν ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι θελει...δυστηχως δεν υπαρχουν τα ποστ του 13, οπου εκθιαζω τον τοτε εισερχομενο ΜΜ στα GP και οτι εχει τα φοντα να ξεπερασει τον 46...αυτο δεν αλλαζει μεχρι και σημερα αλλα μου εγινε αντιπαθης απο το 15 και θα τον θεωρω παντα υποκριτη...αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα...
4)οταν λες ολοι ποιοι εννοεις???και βασικα ασε τους ολους...εσενα προσωπικα γιατι ειναι αντιπαθης???
5) αυτο ειναι μεγαλη συζητηση και εχει διαφορες αποψεις...το αναμφισβητητο γεγονος ειναι οτι ηταν ο πρωτος με παρομοιο τροπο πανυγηρισμου, σκετσακια, σουζες κλπ...οι αντιροσσικοι αφου δεν μπορουσαν να χωνεψουν οτι ο αγαπημενος τους οδηγος(καμμια δεκαρια δηλαδη) ετρωγε τσαγακι το ριξανε στα σκετσακια στις ερωτικες του προτιμησεις κλπ...χωρις καν να σκεφτει οτι ενα 15 χρονο χωριατοπαιδο εκανε την γκαβλα του και περνουσε γαματα παρεα με τα φιλαρακια του...ωπα ωπα τι ειπα τωρα...παιδι ,παρεακι, πλακες, χαβαλες...τι ειναι αυτο?
αφου το 90% δεν τα λεει ο Ροσσι, ΕΣΥ γιατι εισαι αντιροσσικος?dejavu αυτη η ερωτηση αλλα δεν θυμαμε απο που....:lol:
υ.γ.αυτο που δεν θα καταλαβετε εσεις οι αντιροσσικοι...τον γουσταρουν τοσο πολλοι γιατι εκτος απο πιλοταρα ειναι το ατομακι που θα θελαμε να ειχαμε στην παρεα μας...
FotisFz1
21/06/2018, 09:51
Μα δεν προσπαθω να σε πεισω ουτε να σου αλλαξω γνωμη..
Ουτε κατεχω την απολυτη γνωση
Ο καθενας βλεπει,αντιλαμβανεται,γραφει και αναλογως εκτιθεται
ρε συ blackbusa. Εσυ απο ολα αυτά που ειπα κατάλαβες οτι εχω προβλημα με τον Ροσσι σαν οδηγό και προσωπικότητα; Ασχολούμαι με τον Ροσσι οσο ασχολουμαι και με τον Αμπραχαμ απλά οι οπαδοι τοι αμπραχαμ δεν μπαινουν σε φορουμ, μπλογκ και FB pages προσπαθόντας να με πεισουν οτι βλεπω άλλους αγώνες.
blackbusa
21/06/2018, 10:06
ρε συ blackbusa. Εσυ απο ολα αυτά που ειπα κατάλαβες οτι εχω προβλημα με τον Ροσσι σαν οδηγό και προσωπικότητα; Ασχολούμαι με τον Ροσσι οσο ασχολουμαι και με τον Αμπραχαμ απλά οι οπαδοι τοι αμπραχαμ δεν μπαινουν σε φορουμ, μπλογκ και FB pages προσπαθόντας να με πεισουν οτι βλεπω άλλους αγώνες.
δηλαδη εσυ ρε φιλαρακι, αντι να ασχοληθεις με τους αγωνες και να περνας καλα, χανεις τον χρονο σου να την λες σε οπαδους που δεν γνωριζουν τι λενε και τι κανουν?μαζοχα εισαι???φιλικα το λεω...BTW...αγαπημενος σου οδηγος ειναι??
προσωπικα εμενα στα π@π@ρια μου Ροσσικοι και αντιροσσικοι, γενικα βαριεμε να διαβαζω "αναλυσεις"...απλα οταν διαβαζω ανακριβιες , που και που , αποφασιζω να δωσω τα γεγονοτα...το να γουσταρεις η οχι καποιον ειναι δικο σου θεμα...αλλα να λες μπαρουφες ( πχ η Honda ειχε 3 μηχανακια αρα περισσοτερους ποντους για το κατασκευαστων , η οτι οι αντιπαλοι του 46 ηταν ολοι σαπακια ) εχουμε καθηκον να επιμορφωνουμε την νεα γενια σχετικα με ιστορια και κανονισμους...ειπαμε ρισπεκτ simoril...:beer:
GIOTIS750
21/06/2018, 10:25
Α! αφού το λες εσυ ΟΚ. Τώρα θα μπει και ο Γιώτης και ο Παπασούζας να μου πουνε οτι δεν ειναι έτσι για να πειστώ 100%.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εχω κάτι με κανέναν σας,το ξεκαθαρίζω αυτό. Μπορεί να πινουμε μπυρες αύριο που λεει ο λογος, αλλά η φανατίλα σας φαίνεται απο μακριά.
Φιλαρακη δεν παρεξηγουμε ουτε ειμαι φανατικος απλα εχω βαρεθει να ασχολουνται μερικοι εδω μεσα φανατικα με το να βριζουν τον γιατρο και συ να ησουνα στην θεση μου καποια στιγμη μπουχτιζεις
εδω η Ελλαδιτσα μας χανεται !!!!
και γω θα ασχολουμε γιατι δεν βγαινει ο Ροσσι στην συνταξη και τι κανει γενικα στην ζωη του και να γραφω συνεχεια κατα ενος οδηγου ??για μενα αυτο δεν ειναι σωστο και δεν το κανω .Αυτα απο μενα .
Μαρκεζικός είμαι, γνωστό σε όλους νομίζω.
Σίγουρα απολαμβάνω τους αγώνες και δεν εχω σοβαρές αντιπάθειες σε οδηγούς. Τυπικά πράγματα όμως στα πλαίσια του αγώνα. Ουτε γιουχάρω οδηγούς, ουτε χεστρες θα κουβαλησω στην πίστα, ουτε τάφους θα κάνω και μνημοσυνα
Οταν ομως μπαινω στα ιντερνετς και διαβάζω κουραφέξαλα απο δήθεν ειδικούς ¨ροσσι ο μπαμπάς σας" γιατί πχ έβαλε SOFT SOFT και εκανε πρώτο χρόνο στο FP1 την ώρα που τρέχουν ολοι με medium-hard και γενικώς ΕΙΝΑΙ FREE PRACTICE 1 (αυτονόητα πράγματα) και ολοι δοκιμάζουν, είναι δυνατόν να μην εμπλακώ να του την πω; ειδικά οταν συνοδευεται με σχολια του στυλ. "να ρε ο παππους, σας γλεντάει ακόμα" "ροσσι δεν θα γίνεις ποτέ" ¨μαρκεζ κωλοπαιδο" "Χόρχε τελειωμενε¨ και τέτοια.
Αυτά θα ήταν καλό να μην γίνονται αν οντως δεν θελετε να υπαρχουν αντιρωσικοί.
Δεν μιλαω για εδω μεσα, μην το παίρνετε προσωπικά, μιλαω σε γενικότερο επίπεδο.
Δεν το συνεχίζω γιατι θα φυγουμε σκούπα
FotisFz1
21/06/2018, 10:47
Αρα μας την λες εδω μεσα για πραγματα που διαβαζεις απο αλλους καπου αλλου
Πολυ λογικο:beer:
RaGe_Raptor
21/06/2018, 10:54
Αρα μας την λες εδω μεσα για πραγματα που διαβαζεις απο αλλους καπου αλλου
Πολυ λογικο:beer:
Ακριβώς!
Για φανατικούς οπαδούς του Ρόσσι μιλησα εξαρχής. Γιατί ταυτίζεστε;
GIOTIS750
21/06/2018, 11:07
...
δεν το λεω για εσένα Γιώτη. Εσυ ξέρουμε ηδη οτι εισαι φανατίλας :D
FotisFz1
21/06/2018, 11:12
...
Μαλλον το "η φανατιλα σας φαινεται απο μακρυα"
θα το εγραψε για να το δουν αλλοι
απο αλλα φορουμς κ μπλογκς στα ιντερνετς
και κατι αλλα παιδια απο το χωριο που δεν τα ξερεις και φορανε κιτρινα γυαλια
blackbusa
21/06/2018, 11:42
Μαρκεζικός είμαι, γνωστό σε όλους νομίζω.
Σίγουρα απολαμβάνω τους αγώνες και δεν εχω σοβαρές αντιπάθειες σε οδηγούς. Τυπικά πράγματα όμως στα πλαίσια του αγώνα. Ουτε γιουχάρω οδηγούς, ουτε χεστρες θα κουβαλησω στην πίστα, ουτε τάφους θα κάνω και μνημοσυνα
Οταν ομως μπαινω στα ιντερνετς και διαβάζω κουραφέξαλα απο δήθεν ειδικούς ¨ροσσι ο μπαμπάς σας" γιατί πχ έβαλε SOFT SOFT και εκανε πρώτο χρόνο στο FP1 την ώρα που τρέχουν ολοι με medium-hard και γενικώς ΕΙΝΑΙ FREE PRACTICE 1 (αυτονόητα πράγματα) και ολοι δοκιμάζουν, είναι δυνατόν να μην εμπλακώ να του την πω; ειδικά οταν συνοδευεται με σχολια του στυλ. "να ρε ο παππους, σας γλεντάει ακόμα" "ροσσι δεν θα γίνεις ποτέ" ¨μαρκεζ κωλοπαιδο" "Χόρχε τελειωμενε¨ και τέτοια.
Αυτά θα ήταν καλό να μην γίνονται αν οντως δεν θελετε να υπαρχουν αντιρωσικοί.
Δεν μιλαω για εδω μεσα, μην το παίρνετε προσωπικά, μιλαω σε γενικότερο επίπεδο.
Δεν το συνεχίζω γιατι θα φυγουμε σκούπα
εδω μεσα "αναλυσεις" βλεπω γραφουν μοναχα οι αντιροσσικοι... δεν πιστευω να το αμφισβητεις...και ο αντιροσσισμος δεν ειναι προσφατος αλλα παει παλια , Χερεθ γαρ , πανω απο 20 χρονια δηλαδη...κανεις Ροσσικος δεν λεει οτι στα 38 του σπερνει η ειναι ο καλυτερος/γρηγοροτερος αυτην την περιοδο, ο ιδιος το εχει δηλωσει αλλωστε , αλλα αυτο το τσουβαλιασμα απο οτι 20+ καριερας ειναι μια μουφα ειναι το λιγοτερο γραφικο...
οπως ειπε και ο Γιωτης , νταξ γελας γελας αλλα καποια στιγμη αρχιζει να στην βαραει λιγακι...
υ.γ. ο ΜΜ ειναι 6 χρονακια...πιο πριν δεν???:beer:
υ.γ. ο ΜΜ ειναι 6 χρονακια...πιο πριν δεν???:beer:
Πήγαινε ακομα σχολείο και ειχε ακμη:lol:
Το πρόβλημα με τον Ροσσι είναι ότι οδηγεί σε κορυφαίο επίπεδο τόσα χρόνια, που για να βρεθεί άλλος να κάνει το ίδιο, πιθανώς δεν θα ζούμε για να το δούμε.
Τώρα αν ο Χόρχε καταφέρει μετά απο 2-3 χρόνια αφάνειας καταφέρνει και παίρνει 2 νικες μπακ-του-μπακ ή αν ο ΜΜ είναι καλυτερος ή αν ο Αμπραχαμ είναι εκεί επειδή έχει το Μπρνο δικό του με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Μου αρέσει το ΜΜ γιατί το πάει χωρίς αύριο, αλλά γουστάρω τον Ρόσσι γιατί χάσει κερδίσει (κι όταν λέμε χάσει είναι μέσα στην 4δα συνήθως) περνάει καλά, όταν οι άλλοι έχουν το βλέμα "ΟΚ, έζησα και σήμερα".
Οι γελιότητες με τα σφυριά, τους σπαρτιάτες, και τις σημαίες του ενός, τα Dab του άλλου κλπ μου φέρνουν αναγούλα.
Ο blackbusa thread after thread σας χτυπάει με αντικειμενικότητα, γεγονότα και άποψη ατόμου που έχει δει πάνω από 5 χρόνια motogp. Keep it up!
Ο blackbusa thread after thread σας χτυπάει με αντικειμενικότητα, γεγονότα και άποψη ατόμου που έχει δει πάνω από 5 χρόνια motogp. Keep it up!
Έκοψε το αλκοολ.
blackbusa
21/06/2018, 14:19
αντικειμενικο δεν μπορεις να με πεις αφου ειμαι 46 φαν αλλα παραδεχομαι οποιον παει ταπα... η αποψη μου ειναι σαν αυτο που λεει ο λαος περι πρωκτικης οπης ...αλλα τα γεγονοτα/δεδομενα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις...αλλα πως μπορεις να μην γουσταρεις καποιον που μετα απο αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=28 μετα απο λιγο παει και κανει αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=44 ...:bawl:
αντικειμενικο δεν μπορεις να με πεις αφου ειμαι 46 φαν αλλα παραδεχομαι οποιον παει ταπα... η αποψη μου ειναι σαν αυτο που λεει ο λαος περι πρωκτικης οπης ...αλλα τα γεγονοτα/δεδομενα δεν μπορει να τα αμφισβητησει κανεις...αλλα πως μπορεις να μην γουσταρεις καποιον που μετα απο αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=28 μετα απο λιγο παει και κανει αυτο https://youtu.be/tKFkaXBtc8c?t=44 ...:bawl:
αν όχι αντικειμενικότητα,τουλάχιστον ορθολογισμό και κοινή λογική
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/06/2018, 15:38
Ενοειτε οτι και εγω δεν παρεξηγω.Σηγα μη καθομαι να τσακονομαι τωρα για καποιους που ουτε γνωριζω ουτε με γνωριζουν.Εμεις εχουμε τη φτωχια μας και το κεφαλι μας γεματο για το πως θα ταισουμε και αυριο τα παιδια μας και αυτοι ζουν σαν βασιλιαδες.
Με εσενα ουτος η αλλος εχουμε ξανακουβεντιασει.Τοτε με το r1 που ηθελες να το κανεις τουρισταδικο.Δεν παρεξηγω.
Θα ηθελα να σου κανω 3 ερωτησης.
1ον.Ποσο χρωνων εισαι?
2ον.Πριν ερθει μοτο τζιπι ο μαρκεθ με ποιον ησουν?
3.Ποσα χρονια βλεπεις τζιπι?
Φυλικα.
Ωωω τι σου είπεεεε! Πόλεμος!
Συζήτηση κάνουμε δεν υπαρχει κανένα θέμα.
34 ειμαι, απο το 2010 παρακολουθώ σταθερά ολους τους αγώνες και στήριζα Χόρχε Λορένθο μέχρι και το 13 που ήρθε ο Μαρκ. Μετά ταυτόχρονα στήριζα και τους δυο μέχρι που πικράθηκα με την γκρίνια και τις δικαιολογίες του χόρχε και τον εκανα λιγο πέρα. τώρα μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να πω οτι χαιρομαι εξίσου με τις επιτυχίες του όσο και με του Μάρκ. Αυτά
FotisFz1
21/06/2018, 17:02
34 ειμαι, απο το 2010 παρακολουθώ σταθερά ολους τους αγώνες και στήριζα Χόρχε Λορένθο μέχρι και το 13 που ήρθε ο Μαρκ. Μετά ταυτόχρονα στήριζα και τους δυο μέχρι που πικράθηκα με την γκρίνια και τις δικαιολογίες του χόρχε και τον εκανα λιγο πέρα. τώρα μετά απο τόσα χρόνια μπορώ να πω οτι χαιρομαι εξίσου με τις επιτυχίες του όσο και με του Μάρκ. Αυτά
Δεν εβαζες και λιγο Στονερ μεσα να δεσει το γλυκο;
Ειμαι με αυτον που καθε χρονο παιρνει το πρωταθλημα...
DoctoR_k6
21/06/2018, 17:20
Τα καλυτερα εχει χασει... Rossi vs Biaggi, Stoner αντε και Gibernau.
Να μην πουμε κ λιγο νωριτερα με 500αρια διχρονα...Α ρε εποχες!!
Τα καλυτερα εχει χασει... Rossi vs Biaggi, Stoner αντε και Gibernau.
Να μην πουμε κ λιγο νωριτερα με 500αρια διχρονα...Α ρε εποχες!!
Αχ, οι εποχές ήταν όταν ο Agostini, ο μόνος αναβάτης με 39 πρωταθλήματα (!!!111), τσάκιζε όλον τον ανταγωνισμό και σήκωνε κούπες πιο συχνά απ'ό,τι έτρωγε. Τότε που οι μοτοσικλέτες ήθελαν πραγματικές μπάλες για να οδηγηθούν γρήγορα. Αχ!
DoctoR_k6
21/06/2018, 17:25
Αχ, οι εποχές ήταν όταν ο Agostini, ο μόνος αναβάτης με 39 πρωταθλήματα (!!!111), τσάκιζε όλον τον ανταγωνισμό και σήκωνε κούπες πιο συχνά απ'ό,τι έτρωγε. Τότε που οι μοτοσικλέτες ήθελαν πραγματικές μπάλες για να οδηγηθούν γρήγορα. Αχ!
Αυτος δεν ειναι που εκανε κατι δηλωσεις για τον Ροσι? :lol:
blackbusa
21/06/2018, 17:56
μαλιστα...αν θες να καταλαβεις γιατι εμεις οι παλιοτεροι γουσταρουμε τοσο πολυ 46 (στις νικες και στις ηττες) ψαξε να βρεις παλιους αγωνες...τοτε που δεν υπηρχαν TC/ECU/KKEML/MLKKE και το παραμικρο λαθος σε εστελνε νοσοκομειο για κανα μηνα...δωσε σε εναν απο τους σημερινους τα μηχανακια του τοτε και ελα ξαναπες μου, η ρωτα Πεντροζα και 99 που ειχαν γινει σουπερμαν...δεν θα αλλαξει η συμπαθεια σου προς το προσωπο του αλλα ισως να καταλαβεις γιατι μεχρι τωρα τον θεωρουμε GOAT...
απο το 2010 παρακολουθώ σταθερά ολους τους αγώνες και στήριζα Χόρχε Λορένθο μέχρι και το 13 που ήρθε ο Μαρκ. Μετά ταυτόχρονα στήριζα και τους δυο μέχρι που πικράθηκα με την γκρίνια και τις δικαιολογίες του χόρχε και τον εκανα λιγο πέρα
:moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:
[
https://www.youtube.com/watch?v=QkWuBlLxCZQ
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/06/2018, 21:05
μαλιστα...αν θες να καταλαβεις γιατι εμεις οι παλιοτεροι γουσταρουμε τοσο πολυ 46 (στις νικες και στις ηττες) ψαξε να βρεις παλιους αγωνες...τοτε που δεν υπηρχαν TC/ECU/KKEML/MLKKE και το παραμικρο λαθος σε εστελνε νοσοκομειο για κανα μηνα...δωσε σε εναν απο τους σημερινους τα μηχανακια του τοτε και ελα ξαναπες μου, η ρωτα Πεντροζα και 99 που ειχαν γινει σουπερμαν...δεν θα αλλαξει η συμπαθεια σου προς το προσωπο του αλλα ισως να καταλαβεις γιατι μεχρι τωρα τον θεωρουμε GOAT...
Αυτο ακριβως.
Γιαυτο ρωτησα τον φιλο για την ηλικια του.Καταλαβα οτι ηταν μικρος απο τον τροπο που μιλαει για τον 46.
Τον ρωτησα τι ηταν πριν τον μαρκεθ γιατι υποπτευθηκα λορε.
Προσοπικα βλεπω απο το 2006 σηστιματικα.Απο το 2004 που και που.Αγαπησα το γιατρο γιατι ειδα να κανει αυτα που εκανε και κανενας αλλος δεν μπορουσε να τα κανει.Οταν κερδιζε γινοταν χαμος.Θυμαμε περισοτερες απο μια φορα να πεταει το κρανος του στο κοινο απο το πρωτο σκαλι του βαθρου.(τωρα εχει ξεπεσει στις επιγονατιδες:lol:).
Οταν εχανε ποτε δεν εκλεινε την πορτα σε δημοσιογραφους(οπος κανει ο μ.μ.)και παντα ηταν με το γελιο.
Πρωσοπικα.Το αγωνισμα ΦΤΟΧΥΝΕ ΠΑΑΑΡΑΑ ΠΟΟΟΛΛΛΥΥΥ απ οταν βγαλανε τη λαγκουνα σεκα εξω.Εκει τα διναν ολλα.Ο επικος αγωνας στονερ ροσσι.Πραγματικα τρεχανε με την ταυτοτητα στο στομα.Αυτα ο φιλος vice δεν τα προλαβε.
Αυτο που θελω να πω φιλε vice ειναι οτι εμεις που βλεπουμε παραπανω χρονια τζιπι εχουμε λογο να ειμαστε φαν του γιατρου.Εση πιστευω εισαι φαν με καθε ανταγωνιστη του 46.
χαχαχαχα εκανε ο ροσσις μαγκες στον πουθενα ατιτλο μπατζι και τον αχριστοανικοανο γιβερναου και τον 6ο-7ο τον καπ-ροσι και τον καναμε θεο....
σα να λεμε περναγε ο Μαρκ τον πετρουτσο, και τον φουγκελρο τους εκανε κολωδαχτυλα και εμεις απο κατω βαραμε παλαμακια...
Οταν ανεβηκανε πανω πραγματικα ταλεντα τα ειδαμε τα κωλοδαχτυλα του δοκτορ που μπηκανε...
Γοατ που εχασε πρωταθλημα απο Χαιντεν... και Κεννυ ρομπα-τς Τζει ΑΡΡΡΡΡΡΡΡ...
εγω γουσταρω εποχες μοτο γπ εκει γυρο στο 60 π.χ με τις πετρινες τις ροδες που θελε χερια και ποδια το στριψιμο... που μου κανουν μαγκες οι τωρινοι με λαστιχα απο συνθετικο καουτσουκ...
συνεχιστε... εχει και πιο κατω.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/06/2018, 22:04
χαχαχαχα εκανε ο ροσσις μαγκες στον πουθενα ατιτλο μπατζι και τον αχριστοανικοανο γιβερναου και τον 6ο-7ο τον καπ-ροσι και τον καναμε θεο....
σα να λεμε περναγε ο Μαρκ τον πετρουτσο, και τον φουγκελρο τους εκανε κολωδαχτυλα και εμεις απο κατω βαραμε παλαμακια...
Οταν ανεβηκανε πανω πραγματικα ταλεντα τα ειδαμε τα κωλοδαχτυλα του δοκτορ που μπηκανε...
εγω γουσταρω εποχες μοτο γπ εκει γυρο στο 60 π.χ με τις πετρινες τις ροδες που θελε χερια και ποδια το στριψιμο... που μου κανουν μαγκες οι τωρινοι με λαστιχα απο συνθετικο καουτσουκ...
Γιατι δε λες οτι εκανε μαγκες και σε στονερ και σε λορενθο???Λιγες φορες τους ειχε ξεφτυλισει και τους 2???
blackbusa
21/06/2018, 22:12
ποιοι ειναι ολοι αυτοι? με κατι χιροσιμα και ναγκασακι επερνε τα πρωταθληματα...αλλα να μου πεις και τωρα τα πραγματικα ταλεντα σιγα τον ανταγωνισμο...εναλλαξ εχουν να κερδισουν εναν γερο που κραταει εργοστασιακη θεση, μονο και μονο γιατι φερνει χορηγους...σιγα τα ωα...
Γιατι δε λες οτι εκανε μαγκες και σε στονερ και σε λορενθο???Λιγες φορες τους ειχε ξεφτυλισει και τους 2???
ναι αλλα τα 9 δεν τα πηρε με λορε και στονερ μεσα... τα πηρε με τον ατιτλο τον γιβερναουμ...
Μετρα ποσοι πρωταθλητες τρεχουν τωρα στο μοτογπ και ποσοι τρεχανε οταν ο ροσσι ετρεχε μονος του και σηκωνε τιτλους...
και φυσικα αξιοθαυμαστο που στα 30 φευγα περνει 1 νικη τη χρονια... σα να λεμε ο μαρκ στα 30 φευγα δεν θα μπορεσει να κερδισει μια αργεντινη η μια αμερικη με αναδρομο ερμη...
δε νιωθετε μια...
Βεβαιως και ειναι πρωταθλητης ο ροσσι αλλα τα 5 απο τα 9 τα πηρε τρεχοντας μονος του και μαλιστα καταφερε να βγει και δευτερος τρεχοντας μονος του το 06 αχαχχαχααχχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
στο τοπ 5 ειναι δεν ειναι ολων των εποχων...
FotisFz1
21/06/2018, 22:19
Να μας πει ο κυριος Vice που παλευει για να εχουμε καλο κλιμα στις κερκιδες και στα φορουμς και στα ιντερνετς προσπαθωντας να κανει τους Ροσσικους να μην λενε κακα λογακια για τους αλλους οδηγους
πως του φαινονται τα λεγομενα του εμφανως αντικειμενικου NxOxT
blackbusa
21/06/2018, 22:37
ναι αλλα τα 9 δεν τα πηρε με λορε και στονερ μεσα... τα πηρε με τον ατιτλο τον γιβερναουμ...
Μετρα ποσοι πρωταθλητες τρεχουν τωρα στο μοτογπ και ποσοι τρεχανε οταν ο ροσσι ετρεχε μονος του και σηκωνε τιτλους...
και φυσικα αξιοθαυμαστο που στα 30 φευγα περνει 1 νικη τη χρονια... σα να λεμε ο μαρκ στα 30 φευγα δεν θα μπορεσει να κερδισει μια αργεντινη η μια αμερικη με αναδρομο ερμη...
δε νιωθετε μια...
Βεβαιως και ειναι πρωταθλητης ο ροσσι αλλα τα 5 απο τα 9 τα πηρε τρεχοντας μονος του και μαλιστα καταφερε να βγει και δευτερος τρεχοντας μονος του το 06 αχαχχαχααχχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
στο τοπ 5 ειναι δεν ειναι ολων των εποχων...
ναι ναι...στην λαγκουνα το 08 δεν ηταν με τον ΠΠ Στονερ...ουτε το 09 ετρεχε ο 99 και βγηκε δευτερος...κοβω να ξεκινησαν οι φαπες επι εποχης Μαξ...δεν εξηγητε αλλιως....:lol:
FotisFz1
21/06/2018, 22:41
ναι ναι...στην λαγκουνα το 08 δεν ηταν με τον ΠΠ Στονερ...ουτε το 09 ετρεχε ο 99 και βγηκε δευτερος...κοβω να ξεκινησαν οι φαπες επι εποχης Μαξ...δεν εξηγητε αλλιως....:lol:
Μην τον ξυπνας απο το ονειρο
κριμα ειναι το παιδι
ναι αλλα αλλο να εχεις 4 (που εχει και ο λορε) και αλλο να εχεις 9 και να κορδωνεσαι... και με το στανιο να σε λενε γοατ (που και παλι ο αγκοστινι κωλοφεραντζα σε πηγαινει αν μετραμε τιτλους).
δε σου βαζω μαρκ και λορε αστους αυτους ειναι μακραν καλυτεροι του ροσσι ετσι και αλλιως...
Ο πεντροζα με αντιπαλους τον γιμπερναου και τον μπιατζι θα ειχε 5 στο χαλαρο....
Βεβαιως και ειναι πρωταθλητης ο ροσσι αλλα τα 5 απο τα 9 τα πηρε τρεχοντας μονος του
Ούτε καν 9...
7 έχει...
Βάζουν και τα δυο που πήρε στις μικρές κατηγορίες... Όταν μιλάνε για άλλους οδηγούς όμως (πχ Πεντρόσα) τα πρωταθλήματα στις μικρές κατηγορίες δεν τα μετράνε ΛΟΛ
FotisFz1
21/06/2018, 22:46
Ο πεντροζα με αντιπαλους τον γιμπερναου και τον μπιατζι θα ειχε 5 στο χαλαρο....
ο Πεντροσα πριν ερθουν Λορε κ Στονερ πως και δεν σηκωσε 2-3 αφου τον μονο που ειχε να κανει ηταν να κερδισει το παλτο τον Ροσσι....?
blackbusa
21/06/2018, 22:49
ναι αλλα αλλο να εχεις 4 (που εχει και ο λορε) και αλλο να εχεις 9 και να κορδωνεσαι... και με το στανιο να σε λενε γοατ (που και παλι ο αγκοστινι κωλοφεραντζα σε πηγαινει αν μετραμε τιτλους).
δε σου βαζω μαρκ και λορε αστους αυτους ειναι μακραν καλυτεροι του ροσσι ετσι και αλλιως...
εδω δεν ξερεις ποσα εχει ο Λορεντζο και μας λες για ιστορια? οταν λες 4 εννοεις με το φετινο???ξερεις κατι που δεν ξερουμε να ριξουμε κανα ταληρο?:bawl:
^
5 έχει ο Λορε αφού βάζουμε και τις μικρότερες κατηγορίες... ή μόνο του γιατρού μετράνε απο τα 125/250;;;;;
ο Πεντροσα πριν ερθουν Λορε κ Στονερ πως και δεν σηκωσε 2-3 αφου τον μονο που ειχε να κανει ηταν να κερδισει το παλτο τον Ροσσι....?
γιατι ο ροσσι ηταν καλυτερος του πεντροσα.
Παλτο στα 25-30 δεν ηταν... πρωταθλητης ηταν.
αλλα αν τον συκγρινεις με λορε στονερ (μεγαλο σιχαμα που εφυγε) και μαρκ ουτε για να τους πλενει τα σωβρακα δεν κανει...
ειχε την κωλοφαρδια να τρεχει μονος του για ενα μεγαλο διαστημα κακο δεν ειναι και μαγκια του που τα σαρωσε... αλλα γοατ και να εχεις χασει πρωταθλημα απο Κεννυ και Νικκι ε δεν γινεται... γοατ τον βαφτισατε εσεις και να σας δω αν παρει ο μαρκ 10 τι θα βρειτε να πειτε... γιατι ο μαρκ ακομα 26 ειναι ουτε καν στην καλυτερη ηλικια. Γιαυτο και ευχεστε ατυχηματα και αμμοπαγιδες γιατι αλλιως η κατηφορα ειναι μεγαλη.... και τα 10 μπορει να γινουν καμια 15.
blackbusa
21/06/2018, 22:53
^
5 έχει ο Λορε αφού βάζουμε και τις μικρότερες κατηγορίες... ή μόνο του γιατρού μετράνε απο τα 125/250;;;;;
μαστορα...δεν ειπα εγω 4...ο δικος σου ειπε...και πιστεψα οτι εχει καμμια εσωτερικη ινφο να βγαλουμε κανα φραγκο...:bawl:
Nostradamus
21/06/2018, 22:54
Να μας πει ο κυριος Vice που παλευει για να εχουμε καλο κλιμα στις κερκιδες και στα φορουμς και στα ιντερνετς προσπαθωντας να κανει τους Ροσσικους να μην λενε κακα λογακια για τους αλλους οδηγους
πως του φαινονται τα λεγομενα του εμφανως αντικειμενικου NxOxT
Τώρα γίνεσαι προκλητικός και εμπαθης, κολλημενε φαν του ροσσι... :)
FotisFz1
21/06/2018, 22:56
Λογικη NxOxT...
Ο Ροσσι ετρεχει με κουλους τζιμπερναου κ μπιατζι
Αν ετρεχε μ αυτους ο Πεντροσα θα σηκωνε περισσοτερα
ο Ροσσι ειναι καλυτερος του Πεντροσα
WTF????:uplate:
blackbusa
21/06/2018, 23:02
γιατι ο ροσσι ηταν καλυτερος του πεντροσα.
Παλτο στα 25-30 δεν ηταν... πρωταθλητης ηταν.
αλλα αν τον συκγρινεις με λορε στονερ (μεγαλο σιχαμα που εφυγε) και μαρκ ουτε για να τους πλενει τα σωβρακα δεν κανει...
.
απο του 2 πρωτους η συμφωνια ηταν μονο να τους τα παρει , οπως και εκανε 08 και 09 , και οχι να τα πλυνει...:bawl:
για τον ΜΜ εχει δηλωσει ο ιδιος οτι ειναι απιαστος...νταξ...ειναι και μια μικρη διαφορα ηλικιας κατι 10+ χρονια...
αν παρει ο Μαρκ 10+ τι να πουμε...τα πηρε εναντια σε εναν 30+ γερο που πηρε κατι ψωροΠΠ με αντιπαλους καποιους κουλους...σιγα το τιμονι...οταν θα ειναι δευτερος καποιος παγκοσμιος θα το μετρησουμε...
blackbusa
21/06/2018, 23:05
Λογικη NxOxT...
Ο Ροσσι ετρεχει με κουλους τζιμπερναου κ μπιατζι
Αν ετρεχε μ αυτους ο Πεντροσα θα σηκωνε περισσοτερα
ο Ροσσι ειναι καλυτερος του Πεντροσα
WTF????:uplate:
ρε τι κολλας....παιξε 99 world champion 2018...εχω εσωτερικη πληροφορια απο εγκυρη πηγη...παιξε και τις καλτσες σου....τα σωβρακα μονο αν ειναι πλυμενα....:bawl:
απο του 2 πρωτους η συμφωνια ηταν μονο να τους τα παρει , οπως και εκανε 08 και 09 , και οχι να τα πλυνει...:bawl:
για τον ΜΜ εχει δηλωσει ο ιδιος οτι ειναι απιαστος...νταξ...ειναι και μια μικρη διαφορα ηλικιας κατι 10+ χρονια...
αν παρει ο Μαρκ 10+ τι να πουμε...τα πηρε εναντια σε εναν 30+ γερο που πηρε κατι ψωροΠΠ με αντιπαλους καποιους κουλους...σιγα το τιμονι...οταν θα ειναι δευτερος καποιος παγκοσμιος θα το μετρησουμε...
κανεις δε θα πει οτι τα πηρε απο τον ροσσι (εκτως φυσικα απο τους ροσσικου αφου οποιο πρωταθλημα δεν ειναι του ροσσι ανηκει σε αυτον αλλα του το παιρνουν).... ουτε καν υπαρχει ο πουθενας της μιας νικης το χρονο.
Τα πηρε απο βινιαλες απο λορε απο ζαρκο (τον οποιο στειλαμε στην ΚΤΜ γιατι πολυ κουνιοτανε στον πρψταθλητη) και απο οποιον αλλο ανεβει και φυσικα αν αφησει το κοριτσι λαστιχο να οδηγησει κανεις το εργοστασιακο γιαμαχα γιατι οπως ειπα αν μπορεσουν θα τον βαλσαμωσουν...
blackbusa
21/06/2018, 23:25
κανεις δε θα πει οτι τα πηρε απο τον ροσσι.... ουτε καν υπαρχει ο πουθενας της μιας νικης το χρονο.
Τα πηρε απο βινιαλες απο λορε απο ζαρκο (τον οποιο στειλαμε στην ΚΤΜ γιατι πολυ κουνιοτανε στον πρψταθλητη) και απο οποιον αλλο ανεβει και φυσικα αν αφησει το κοριτσι λαστιχο να οδηγησει κανεις το εργοστασιακο γιαμαχα γιατι οπως ειπα αν μπορεσουν θα τον βαλσαμωσουν...
τι ειναι αυτο το βινιλιο και το Ζαρκο Πασπαλιε???ειναι πρωταθλητες τζιπι και δεν το μαθαμε???μαλλον για κατσιαπλιαδες μου ακουγονται...και αυτο το Λορε ειναι το παλλικαρι που ειχε να κανει νικη 2 χρονια???με αυτους τους αντιπαλους θα γινει goat ο αγαπημενος σου ΜΜ???με τετοιους αντιπαλους ο Νοτης Παπαπαυλου θα ειχε σηκωσει καμμια δεκαρια ΠΠ...
και πουσαι...το Ζαρκο και κατι αλλα παλλικαρια ειχαν την ευκαιρια να οδηγησουν εργοστασιακο Χοντα και εριξαν χυλοπιτουλα...γιατι αραγε...;)
FotisFz1
21/06/2018, 23:31
@blackbusa μας κραζουν που μας κραζουν οτι καναμε το τζιπι ποδοσφαιρο...τωρα εβαλες κ το μπασκετ μεσα
θα παθουν κοκομπλοκο
οι αγνοι κ αντικειμενικοι φιλαθλοι
Σιγά μην κατάλαβαν. Γεννημένοι μετά το '90 άνετα. :lol:
blackbusa
21/06/2018, 23:38
Σιγά μην κατάλαβαν. Γεννημένοι μετά το '90 άνετα. :lol:
τι???στις καθυστερησεις κετς???:bawl:
τι ειναι αυτο το βινιλιο και το Ζαρκο Πασπαλιε???ειναι πρωταθλητες τζιπι και δεν το μαθαμε???μαλλον για κατσιαπλιαδες μου ακουγονται...και αυτο το Λορε ειναι το παλλικαρι που ειχε να κανει νικη 2 χρονια???με αυτους τους αντιπαλους θα γινει goat ο αγαπημενος σου ΜΜ???με τετοιους αντιπαλους ο Νοτης Παπαπαυλου θα ειχε σηκωσει καμμια δεκαρια ΠΠ...
και πουσαι...το Ζαρκο και κατι αλλα παλλικαρια ειχαν την ευκαιρια να οδηγησουν εργοστασιακο Χοντα και εριξαν χυλοπιτουλα...γιατι αραγε...;)
ναι αλλα τις εκανε τις νικες με το ντουκατι το δυστροπο (το οποιο ξαφνικα με το που επεσε η φαπα εγινε μηχαναρα)... ο γοατ εφυγε σα βρεγμενη γατα παροτι δηλωνε οτι σε μιση ωρα θα το εφτιαχνε το μηχανακι... 2 χρονια σα να μην υπηρχε ηταν... ουτε καν το βελτιωσε ο σουπερ εξελικτης που εκανε τη γιαμαχα απο χαμοκελα πρωτη....αχχααχαχαχαχαχαχαχα
Ποσοι ειχαν πρωταθληματα γπ οταν ετρεχε ο ροσσι και ερχοτανε δευτερος ????
οι βινιαλες και ζαρκο εχουν πρωταθληματα στις μικροτρες κατηγοριες (αυτα που μετρατε για να βγαλετε τα 9) ο γιβερναουμης ποσα τετοια ειχε ??? ο ουκαβα ??? ο ΧΕΙΝΤΕΝ ??? μετρα ποσα πρωταθληματα τρεχανε οταν σαρωνε ο γοατ οι αντιπαλοι... απο κατι σουπερσπορτ τους μαζευανε.... και μετρα ποσα τρεχουν τωρα.
βεβαια ειπαμε ο βινιαλες τελος... εκανε την αμαρτια να κανει κυκλους περσυ γυρω απο τον ροσσι, ξαφνικα ξεχασε να οδηγει... οπως και ο ζαρκοσ την αρχη της χρονιας φυσαγε τωρα και αυτος το ξεχασε... περιεργα πραγματα.
θέλω ένα ip check στον nxoxt,δεν μπορεί τέτοιο διαμάντι να μην μας τρολάρει με 2ο acc
βεβαια ειπαμε ο βινιαλες τελος... εκανε την αμαρτια να κανει κυκλους περσυ γυρω απο τον ροσσι, ξαφνικα ξεχασε να οδηγει... οπως και ο ζαρκοσ την αρχη της χρονιας φυσαγε τωρα και αυτος το ξεχασε... περιεργα πραγματα.
Μην ξεχνάς τον Lorenzo που πριν 2-3 χρόνια έπαιρνε πρωταθλήματα και ο Rossi τον έδιωξε για να μην ξαναπάρει νίκη, όπως και έγινε. Και τώρα που έμαθε τη λαδιέρα και κάνει νίκες, ο Rossi έβαλε το χέρι του πάλι για να φύγει, πριν πάρει και με αυτή πρωτάθλημα.