View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
04/10/2018, 17:21
Σε ειδα εχθες με τη μπεβεδουκλα σου φορτομενη στα τερματα οσο δε περνει αλλο.Το μπεμβε ηταν απο τα παλια.Απο κεινα που βαζανε σαιντ καρ.Ειχε και λεβιε ταχυτητων στο χερι.Σαν των αυτοκινητων.Μου αρεσε παρα πολυ που ταξιδευες με ενα μηχανακι 50αετιας.Μιλαμε τοσο πολυ φορτομενο που ο απο πισω σιγουρα δεν εβλεπε τον οδηγο.
Αυτο που δε μου αρεσε ηταν οτι ησουν σε ενα συνεργειο και περιμενες.Κριμα.Μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο και να σου χαλασει τα σχεδια.
......Το μονοσελο βλαπτει σοβαρα το γαμο...
:a21::a21::a21::a21:
Σε είδα οδομετράκι μου να γίνεσαι 4ψήφιο :) ...
399843
Άντε και στα έξι σου!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
05/10/2018, 12:31
Τι μηχανακι ειναι?Τωρα το πηρες?
karellen
05/10/2018, 17:27
Σας βλέπω δύο μέρες τωρα να ξεθαβετε παλιά ποστ και να απαντάτε μονολεκτικά και Αγγλικα.
Σας βλέπω δύο μέρες τωρα να ξεθαβετε παλιά ποστ και να απαντάτε μονολεκτικά και Αγγλικα.
Τους έβλεπες ;)
Τους έβλεπες ;)
Pussynapkins admins......
:p
karellen
06/10/2018, 09:22
Τους έβλεπες ;)
Ωχχ!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
Ίσα ίσα με το μονόσελο είναι σίγουρες ότι δεν θα ανεβάσεις καμιά τσαπερδόνα τα 2-3ήμερα που φεύγεις μόνος.Βρε και τα πατάκια θα βγάλω ,περιμένω πως κ πως την ώρα που θα ανοίξω θρεντ '' Την γνώμη σας για χιλιάρι ss''.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/10/2018, 03:39
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
Ίσα ίσα με το μονόσελο είναι σίγουρες ότι δεν θα ανεβάσεις καμιά τσαπερδόνα τα 2-3ήμερα που φεύγεις μόνος.Βρε και τα πατάκια θα βγάλω ,περιμένω πως κ πως την ώρα που θα ανοίξω θρεντ '' Την γνώμη σας για χιλιάρι ss''.
:lol:Ισως εχεις δικιο.Δε το χα σκεφτει ετσι:beer:
karellen
07/10/2018, 19:50
Σας είδα στα διόδια.Δύο φίλοι.Ο μπροστά με φανερές πινακίδες,ο πίσω με καλυμμένες.
Βγάζει ο μπροστά να πληρώσει και την ώρα που σηκώνεται η μπάρα, γκαζώνει ο πίσω και περνάει!
Πάει ο άλλος καψερός ο νόμιμος να προχωρήσει αλλά εκείνη τη στιγμή είχε ξανακατέβει η μπάρα,φυσικά.Κάνει λοιπόν μία στο πλάι και την παρακάμπτει.Η υπάλληλος όμως πρόλαβε και σημείωσε τις πινακίδες του και την άκουσα να μονολογεί 'σε τσάκωσα τώρα'.
Σαν πρώτη σκέψη μου ήρθε να ανοίξω γκάζι να τους προλάβω,αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη,ειδικά με το δεύτερο τον ανεγκέφαλο!:D
Σας είδα στα διόδια.Δύο φίλοι.Ο μπροστά με φανερές πινακίδες,ο πίσω με καλυμμένες.
Βγάζει ο μπροστά να πληρώσει και την ώρα που σηκώνεται η μπάρα, γκαζώνει ο πίσω και περνάει!
Πάει ο άλλος καψερός ο νόμιμος να προχωρήσει αλλά εκείνη τη στιγμή είχε ξανακατέβει η μπάρα,φυσικά.Κάνει λοιπόν μία στο πλάι και την παρακάμπτει.Η υπάλληλος όμως πρόλαβε και σημείωσε τις πινακίδες του και την άκουσα να μονολογεί 'σε τσάκωσα τώρα'.
Σαν πρώτη σκέψη μου ήρθε να ανοίξω γκάζι να τους προλάβω,αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη,ειδικά με το δεύτερο τον ανεγκέφαλο!:D
O φίλος του οποίου την πινακίδα σημείωσε η υπάλληλος ο οποίος πλήρωσε (και συνεπώς έχει την απόδειξη από τα διόδια..)γιατί θα μπορούσε να "κατηγορηθεί "? Μάλλον τα @@ της τσάκωσε η υπάλληλος... :bawl:
karellen
07/10/2018, 21:06
Η απόδειξη κατά 99,9% θα έχει ήδη πεταχτεί στον κάδο (ή στο δρόμο) και δεν νομίζω να καταγράφονται στο γκισέ οι πινακίδες όοολων όσων πληρώνουν τα διόδια ώστε να φανεί ότι αυτός ήταν εντάξει.
Η απόδειξη κατά 99,9% θα έχει ήδη πεταχτεί στον κάδο (ή στο δρόμο) και δεν νομίζω να καταγράφονται στο γκισέ οι πινακίδες όοολων όσων πληρώνουν τα διόδια ώστε να φανεί ότι αυτός ήταν εντάξει.
Αν ήταν φίλοι όπως έγραψες,δε νομίζω ο δεύτερος να ήταν τόσο αφελής ώστε να πετάξει την απόδειξη όπως όλοι κάνουμε συνήθως...Στην περίπτωση που την κράτησε τι θα γίνει που σημείωσε την πινακίδα του η υπάλληλος?Η μάλλον,τι μπορεί να γίνει?(εφόσον υπάρχει απόδειξη πάντα..)
karellen
07/10/2018, 21:38
Η μάλλον,τι μπορεί να γίνει?(εφόσον υπάρχει απόδειξη πάντα..)
Φαντάζομαι τίποτα,εφόσον υπάρχει η απόδειξη.
Άγνωστο φυσικά πως λειτουργεί η διαδικασία των παραβάσεων.
Σας είδα σήμερα σε μια διαδρομή 5km τουλάχιστον 20 :eek: λεβέντες και λεβέντισσες με το κράνος φορεμένο αλλά λυτό. Ότι δλδ τι?? Είμαστε οκ το φοράμε αλλά αν πέσουμε η καρκάλα μας θα διαλυθεί??
Ρε δεμπατεκαλα
Σε είδα γνώριμο παπί να γίνεσαι διάσημο :D https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Sakoyles-apo-pswnia-sto-timoni-Akrws-epikindyno_122606.asp
Σε είδα να μου λες, Αν θες σε παρακαλώ να κάνεις τη μηχανή λίγο πιο δίπλα να χωρέσω. Το έκανα.
Σε ειδα και εσένα μανδάμ να ζητάς επιτακτικά όμως ότι και ο παραπάνω. Δε το έκανα και μου έβαλες τις φωνές. Κριμα το μανδάμ. (το μηχανάκι δε το κούνησα, και εγώ τέλη πληρώνω).
Σε είδα με το άσπρο 600RR και τις κοτσίδες σου.... Αχ... :tooth:
harris_x
11/10/2018, 09:40
Σε είδα δικέ μου μετά τη στροφή να πηγαίνεις κονιόρδος με το σκουτερ σου πάνω στη διαχωριστική των 2 λωρίδων της κατεύθυνσής μας...
Τι διάολο; Δεν σου είπε κανείς να κρατάς μια λωρίδα;
Αφου δε σε πέρασα απο πάνω με το αυτοκίνητο τυχερός είσαι.... :moutza:
Σε είδα δικέ μου μετά τη στροφή να πηγαίνεις κονιόρδος με το σκουτερ σου πάνω στη διαχωριστική των 2 λωρίδων της κατεύθυνσής μας...
Τι διάολο; Δεν σου είπε κανείς να κρατάς μια λωρίδα;
Αφου δε σε πέρασα απο πάνω με το αυτοκίνητο τυχερός είσαι.... :moutza:
Welcome to the club!!!
Η δική μου εξήγηση επί του θέματος είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται τη θέση τους στο οδόστρωμα και πόσο χώρο καταλαμβάνουν
Billymuse
11/10/2018, 14:55
Σε είδα να πήζεις μέσα στην Κίνηση στον Κηφισό πριν λίγο μέσα στο Φιατακι 500 και μου ρθαν στο μυαλλο τα cult παιδικά που μεγάλωσα στα 90's. Γεια σου ρε Μπιμπίλα μορφή :lol:
kostasagk
11/10/2018, 15:41
ιδα πρωι κατά 8.30 ένα μηχανοβιο να πηγαινει στην παραλιακη -τζιτζιφιες-χωρις αυριο περασε ξυστα μπροστα μου και ένα αυτοκινητο που αλλαζε λωριδα κανονικότατα ο ανθρωπος,φρεναρισε και περασε ισα από μπροστα του,αν συνεχειση ετσι μαλλον πρεπει να του ετοιμάσουμε στεφανι.....λιγο μυαλο δεν βλαπτει.......
Σε ειδα Βασκα πουρνό -πουρνό έξω από την ΥΑΜΑΗΑ........
gior-gos
13/10/2018, 22:50
Σας ειδα σημερα κατα τις 22:00 - 22:30 στη Φιλολαου ξαπλα
650gs το παλιο το μονοκυλινδρο και παπι ντιλιβεραδικο
δε ξερω τι ακριβως παιχτηκε· προφανως τρακαρατε μεταξυ σας.
Πριν αρκετα χρονια, που ειχα δει να τρακερνουν 2 παπια, μου εκανε εντυπωση· στεναχωρηθηκα.. θεωρουσα οτι τα 2κυκλα δεν (πρεπει να) τρακερνουν μεταξυ τους.. κατι σαν 2κυκλη αλληλεγγυη που ισχυε και στην περιπτωση του τρακαρισματος..
Τωρα, βλεποντας τον τροπο οδηγησης μηχανοβιων, παποβιων, ντιλιβεραδων, σκουτεραδων
τον ανταγωνισμο της σφηνας, των φαναριων και της μαλακιας γενικοτερα
δεν (πρεπει να) εκπλησει..
vstrider
14/10/2018, 08:54
Ιδιο μου έχει τύχει αλλά όχι με φίλο.
Μόλις πλήρωσα και σηκώθηκε η μπάρα ¨η έξυπνη¨ πίσω μου γκάζωσε και έφυγε ενώ έβαζα τα ρέστα στη τσέπη. Η μπάρα έπεσε, η υπάλληλος κράτησε αριθμό κυκλοφορίας, είπε ¨σε έπιασα¨ χαμογελώντας, σήκωσε την μπάρα πάλι και έφυγα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/10/2018, 10:17
Συμερα.Γυρνωντας απο το χωριο.
Σας ειδα 4-5 gs και ενα βαραντερο.Σας χερετησα αλλα εσεις οχι.Δε πειραζει.Παντα ορθιοι και καλους δρομους.
Σε ειδα και σενα γατουλα και μου γαμησες τη μερα.Σε πατησε μπροστα μου αμαξι αλλα δεν μπορουσα να σταματησω(παντα σταματαω.Εχω σωσει πολα ζωακια ενα εκ των οποιων και ο σκυλος μου).Ηταν εθνικη οδο.Σιγουρα δε ζοριστηκες πολυ μιας και οταν σε περασα σε ειδα απο τον καθρεπτη και παρεδωσες.
Σε ειδα και σενα με το z 750 φουλ προβλεπε και να απαντας στο χερετησμα μου.Να σαι καλα.Καλους δρομους.
:pink::eyepop::pink:
Σε είδα με το k1200r στην παρατεταμένη της Κατεχάκη να στρίβεις ωραία. Στο φανάρι πιο κάτω, είδα κοτσίδα πλεγμένη και κοιτώντας πιο προσεκτικά σε είδα κοπελιά. Καλούς δρόμους να έχεις.
Κάτι έχει αυτή η στροφή και τις προκαλεί. Εκεί είναι που με περνάει η άλλη με το MT-07. Εκτός αν είναι η ίδια και άλλαξε μοτοσυκλέτα.
Αλογοουρά λέγεται αυτό στη φωτογραφία, όχι κοτσίδα.
Red Rider
15/10/2018, 08:26
Αλογοουρά λέγεται αυτό στη φωτογραφία, όχι κοτσίδα.
It's all Greek to me :lol:
congate7
15/10/2018, 11:12
Με είδα να μου κάνω τα τρία, τέσσερα. Μόλις μάζεψα μία μικρή μπασταρδίτσα :D
εδιτ: Α στο σε είδα το έβαλα... :rolleyes:
Σας είδα χθές το απόγευμα στο Δομοκό (πάτησα κόρνα, ήμουν με το κουτί), στη συνέχεια στο φανάρι της Λαμίας και μετά στην ΕΟ. Scooter integra, 1200GS, CBF, Transalp. Ελπίζω να περάσατε όμορφα. Καλούς δρόμους. Ο εγκλωβισμένος στο C4!!!:lol:
Σε είδα κόκκινη Ducati φορτωμένη με κόκκινο κουτί πακετά έξω από πιτσαρία με όνομα ''ciao italia'' νομίζω ή κάτι παρόμοιο,δεν ξέρω αν όντος δουλεύει ντελίβερι το Ducati η είναι ένα ωραίο roleplay :)
Σε είδα φιλαράκι με το κουτί και την κοπέλα να σταματάς να γυρνάς και να με Ρωτάς αν όλα είναι καλά..που να φανταστείς ότι ο κοπανος μες τη χαρά μου έβγαζα φωτο μες το βράδυ στη μέση του πουθενά:D..εις ωραιος..τσιμπα μια κρύα και ένα ευχαριστώ ακόμα αν είσαι μοτοσικλετιστής από εδώ και διαβάζεις :beer:
σε ειδα θειο με το S50 να το εχεις κουκλα και να με ρωτας αν το δικο μου ειναι δίχρονο.. οχι :( αλλα οποτε αλαζω λαδια φιλτρο πεφτει παντα λαδι στο χταποδι και για καμια 200χλμ καπνιζει χειροτερα και απο διχρονο
Σε είδα πριν λίγο στην Βασ. Κων/νου πάνω στο Hornet, ολοφάνερα νέος οδηγός, με την κάμερα στο κράνος.... Τζήζας, σου εύχομαι καλή τύχη, θα την χρειαστείς.
Σε ειδα να ''βριζεις'' οδηγο αυτοκινητου, επειδη δεν χωρουσες να περασεις...
Οτι να'ναι...:facepalm:
KotsosDR
18/10/2018, 08:34
Σε είδα στη εθνική με το γυαλισμένο κόκκινο triumph thruxton r και σε χάρηκα . Αν είσαι απο εδώ , πολύ όμορφο το εργαλείο :beer:
Christos ktm R
21/10/2018, 11:47
Σας ειδα λιγες μοτοσυκλετες απο βορεια ελλαδα στην γιορτη του αγιου γερασιμου στην κεφαλονια κ πολυ σας χαρηκα!
AUFGEBRACHT
21/10/2018, 15:17
Σε είδα με το Varadero και αγέρωχο ύφος στυλ "κοιτάχτε με που καβαλάω μοτοσυκλέτα", να πηγαίνεις ανάποδα σε μονόδρομο με καφετέριες. Τελικά οι "αναβάτες" GS είναι παρωνυχίδα μπροστά στους "αναβάτες" Varadero....
Σε είδα πιτσιρίκο να μου φτιάχνεις τη διάθεση σήμερα απίστευτα..:p. το σκηνικο έχει ως εξής:Πιτσιρίκι με την μαμά και το μπαμπά γύρω στα 10 περνάνε μπροστά απ τη μηχανή όταν έφευγα,στέκεται...τον κρατάει η μαμά του με κοιτάει με χαιρετάει γελώντας και μου κάνει πολύ ωραία η μηχανή σας...λέει η μαμά του 3η φορά περνάμε για να τη δει....του λέω σε ευχαριστώ πολύ έλα κοντά από τα δεξια...βάζω μπροστά και τον αφήνω να ρίξει μια γκάζια,τρόμαξε έκανε πίσω και το χαμόγελο του χτύπησε αυτιά....του λέω κολλά το μου δίνει μια με χαιρετάει και μου κάνει η μαμά του ευχαριστούμε.........αξια ανεκτίμητη...άξιζε όλη η βολτα για αυτό...:)
peterTHErider
21/10/2018, 16:13
σε ειδα απιστευτε τυπε στο μαγαζι μου στο ηρακλειο κρητης με κτμ μοταρντ με αγγλικες πινακιδες!σε ρωτησα αν ηρθες οδικως μεχρι εδω και να μου λες την ιστοριουλα σου!πως ηρθες απο καναδα αεροπορικος και αγορασες το μηχανακι απο αγγλια και 2.5 μηνες εχεις γυρισει ολη την ευρωπη και εχεις κανει 22000 χιλιομετρα!και θα συνεχισεις μεχρι να λιωσουν τα χιονια στον καναδα!!!απιστευτος!καλους δρομους φιλε!
Σε είδα πιτσιρίκο να μου φτιάχνεις τη διάθεση σήμερα απίστευτα..:p. το σκηνικο έχει ως εξής:Πιτσιρίκι με την μαμά και το μπαμπά γύρω στα 10 περνάνε μπροστά απ τη μηχανή όταν έφευγα,στέκεται...τον κρατάει η μαμά του με κοιτάει με χαιρετάει γελώντας και μου κάνει πολύ ωραία η μηχανή σας...λέει η μαμά του 3η φορά περνάμε για να τη δει....του λέω σε ευχαριστώ πολύ έλα κοντά από τα δεξια...βάζω μπροστά και τον αφήνω να ρίξει μια γκάζια,τρόμαξε έκανε πίσω και το χαμόγελο του χτύπησε αυτιά....του λέω κολλά το μου δίνει μια με χαιρετάει και μου κάνει η μαμά του ευχαριστούμε.........αξια ανεκτίμητη...άξιζε όλη η βολτα για αυτό...:)
Τα πιτσιρίκια σου δίνουν μεγάλη χαρά με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό τους. Κάποτε είχε πει ο Ευγένιος Τριβιζάς, ότι το πιο σημαντικό που έχει μάθει από τα παιδιά, είναι να είναι χαρούμενος χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Κάποια στιγμή πέρσι, είχα πάει για τρέξιμο στο στίβο γύρω από ένα γήπεδο. Στο γήπεδο είχαν προπόνηση ποδοσφαίρου, ενώ το ταρτάν ήταν ελεύθερο για τρέξιμο. Γύρω από το γήπεδο, αλλά μέσα στον αθλητικό χώρο, υπάρχουν υπόστεγα με πάγκους, όπου κάθονται οι προπονητές, αλλά και οι γονείς που παρακολουθούν την προπόνηση των παιδιών τους. Εκεί που κάνω καμιά ώρα γύρους στο στάδιο, βλέπω ένα πιτσιρίκι να με κοιτάζει κάθε φορά που περνάω από το κιόσκι. Μάλλον περίμενε το μεγαλύτερο αδερφό του να τελειώσει την προπόνηση και είχε τους γονείς του δίπλα. Σε ένα πέρασμα απλώνω το χέρι, του χαμογελάω και του λέω "κόλλα το!". Το πιτσιρίκι φοβήθηκε και τραβήχτηκε μέσα, αλλά άκουσα αμυδρά, όπως απομακρυνόμουν τρέχοντας, τους γονείς του να του εξηγούν.
Περνάνε δύο λεπτά, ξαναπερνάω στον επόμενο γύρο και το βλέπω κορδωμένο γεμάτο ενθουσιασμό. Απλώνω πάλι το χέρι, πάει να με χτυπήσει με δύναμη, αλλά περνάει ξυστά. Δε σημάδεψε καλά. Ξαναπερνάω στον επόμενο γύρο, πιο αποφασισμένο αυτή τη φορά, μου δίνει μια σφαλιάρα στο χέρι ΝΑ! (με το συμπάθιο). Του κάνει παρατήρηση η μητέρα σου ("μην τον χτυπάς με δύναμη"). Ε, σε όσους γύρους ακολούθησαν το πιτσιρίκι είχε βρει στόχο ζωής να μου χτυπάει το χέρι. Πέρα από το χαμόγελό μου, ανέβαιναν και οι ενδορφίνες, οπότε έβγαλα πιο πολλά χιλιόμετρα εκείνη τη μέρα και πιο γρήγορα.
Τα πιτσιρίκια σου δίνουν μεγάλη χαρά με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό τους. Κάποτε είχε πει ο Ευγένιος Τριβιζάς, ότι το πιο σημαντικό που έχει μάθει από τα παιδιά, είναι να είναι χαρούμενος χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Κάποια στιγμή πέρσι, είχα πάει για τρέξιμο στο στίβο γύρω από ένα γήπεδο. Στο γήπεδο είχαν προπόνηση ποδοσφαίρου, ενώ το ταρτάν ήταν ελεύθερο για τρέξιμο. Γύρω από το γήπεδο, αλλά μέσα στον αθλητικό χώρο, υπάρχουν υπόστεγα με πάγκους, όπου κάθονται οι προπονητές, αλλά και οι γονείς που παρακολουθούν την προπόνηση των παιδιών τους. Εκεί που κάνω καμιά ώρα γύρους στο στάδιο, βλέπω ένα πιτσιρίκι να με κοιτάζει κάθε φορά που περνάω από το κιόσκι. Μάλλον περίμενε το μεγαλύτερο αδερφό του να τελειώσει την προπόνηση και είχε τους γονείς του δίπλα. Σε ένα πέρασμα απλώνω το χέρι, του χαμογελάω και του λέω "κόλλα το!". Το πιτσιρίκι φοβήθηκε και τραβήχτηκε μέσα, αλλά άκουσα αμυδρά, όπως απομακρυνόμουν τρέχοντας, τους γονείς του να του εξηγούν.
Περνάνε δύο λεπτά, ξαναπερνάω στον επόμενο γύρο και το βλέπω κορδωμένο γεμάτο ενθουσιασμό. Απλώνω πάλι το χέρι, πάει να με χτυπήσει με δύναμη, αλλά περνάει ξυστά. Δε σημάδεψε καλά. Ξαναπερνάω στον επόμενο γύρο, πιο αποφασισμένο αυτή τη φορά, μου δίνει μια σφαλιάρα στο χέρι ΝΑ! (με το συμπάθιο). Του κάνει παρατήρηση η μητέρα σου ("μην τον χτυπάς με δύναμη"). Ε, σε όσους γύρους ακολούθησαν το πιτσιρίκι είχε βρει στόχο ζωής να μου χτυπάει το χέρι. Πέρα από το χαμόγελό μου, ανέβαιναν και οι ενδορφίνες, οπότε έβγαλα πιο πολλά χιλιόμετρα εκείνη τη μέρα και πιο γρήγορα.
Να μην παραβλέπουμε πώς κάποια πιτσιρίκια έχουν και πολύ ωραίες μαμάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/10/2018, 21:35
Να μην παραβλέπουμε πώς κάποια πιτσιρίκια έχουν και πολύ ωραίες μαμάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απο την αρχη του ποστ το σκευτομουνα:lol:
Απο την αρχη του ποστ το σκευτομουνα:lol:
Το αντίθετο του ''σκεφτόμουνα'' ποιό είναι;;;;;;;;;;;;
Το αντίθετο του ''σκεφτόμουνα'' ποιό είναι;;;;;;;;;;;;
Χαζοψωλος;
Σε είδα japan old school Transalp 600 με κινεζοξένον και προβόλια γηπέδου να ξαμώνουν στο Θεό.
Δεν ήξερα ότι σε αγοράζουν κάγκουρες :plaf:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
22/10/2018, 16:18
:nono::nono:
Πεστω ντε...
Πεστω ντε...
Που να το πέσω;;;;;;;;;;;;
sapila racing
25/10/2018, 12:02
Σε είδα να πήγαίνεις χαλαρά στην Βείκου με το μπλε ματ Hornet 600 και σε πέρασα.
Στο φανάρι με την Σπ Λούη ήμουν σταματημένος στο κόκκινο, το έσφαξες και πέρασες.
1 λεπτό μετά σε είδα να πηγαίνεις χαλαρά στη μεση του δρόμου στην Σπ Λούη και σε ξαναπέρασα. Δεν πέρασα πολύ κοντά σου, είχα χώρο. Πέρασα όμως με αρκετή διαφορά χλμ αφού πήγαινες πολύ αργά.
Στο φανάρι με Κηφισίας όταν ήριες μετα απο λίγο μου έκανες παρατήρηση οτι σε πέρασα ξυστά και σε τρόμαξα.
Σου απάντησα οτι δεν σε πέρασα ξυστά, κι οτι επίσης θα μπορούσες να πηγαίνεις σε μια λωρίδα, στη αριστερή ή στην δεξιά κι οχι μες στην μέση αφού χαζεύεις.
Επίσης σου είπα οτι θα μπορούσες να μην σφάζεις τα κόκκινα κι οτι δεν είσαι σε θέση να κάνεις και παρατηρήσεις.
Απάντηση δεν περίμενα φυσικά, απλά έφυγα.
Αν διαβάζεις εδώ ίσως να σε κάνει να ξανασκεφτείς τον τρόπο που κινείσαι.
Κρίμα το μηχανάκι ετσι που το πας....
Σε είδα στη Βεΐκου να με περνάς ξυστά. Αναγκάστηκα να κάψω ένα φανάρι για να τη γλιτώσω. Με ξαναπέρασες όμως ξυστά και ήθελες να μου την πεις κι από πάνω επειδή το πήγαινα μαλακωσσά.
Δε θεώρησα σκόπιμο να σου απαντήσω.
George_Sp
25/10/2018, 12:27
:lol::a014:
sapila racing
25/10/2018, 12:28
Σε είδα στη Βεΐκου να με περνάς ξυστά. Αναγκάστηκα να κάψω ένα φανάρι για να τη γλιτώσω. Με ξαναπέρασες όμως ξυστά και ήθελες να μου την πεις κι από πάνω επειδή το πήγαινα μαλακωσσά.
Δε θεώρησα σκόπιμο να σου απαντήσω.
wtf? Δεν το πιασα το αστείο σου. :rolleyes: :a06:
wtf? Δεν το πιασα το αστείο σου. :rolleyes: :a06:
Τον πέρασες ξυστά;:tooth:
Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι όχι. Ένα αστείο είναι επιτυχημένο αν γελάσουν όλοι, χωρίς να ενοχληθεί κάποιος. Το συγκεκριμένο δεν ήταν, οπότε οφείλω μία συγγνώμη.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2018, 13:04
Εγω παντως ψαρωσα.Νομιζα οτι ησουν εση αυτος:lol:
Σε είδα χθες με το κακοποιημένο σε cafe racer SF και χωνί για εξάτμιση.... Πως ένα όμορφο μηχανάκι γίνεται καραγκιόζης.
Κάποιοι γέλασαν, κάποιοι όχι. Ένα αστείο είναι επιτυχημένο αν γελάσουν όλοι, χωρίς να ενοχληθεί κάποιος. Το συγκεκριμένο δεν ήταν, οπότε οφείλω μία συγγνώμη.
Απλά μια διόρθωση: ένα αστείο είναι πετυχημένο αν είναι αστείο. Πολλοί μπορεί να μη γελάσουν. Αν κάποιοι παρεξηγηθούν κιόλας, σημαίνει ότι ήταν ακόμα καλύτερο. Ή πολύ κακό. :lol:
Σπαρίλα, δεν πάει σε σένα. Εσύ είσαι λατρείας. :pink:
Σε είδα να παρκάρεις χωρίς όπισθεν και να αφήνεις το αυτοκίνητο όπως μπήκες, 40 μοίρες γωνία με το πεζοδρόμιο, πάνω στο δαχτυλίδι της Κηφισίας (εντάξει, στον παράδρομο) ΚΑΙ πάνω σε διάβαση πεζών. Το παράτησες όπως ήταν και πήγες στη δουλειά σου. Κάπου έχω και φωτογραφία...
AUFGEBRACHT
25/10/2018, 18:46
Σε είδα japan old school Transalp 600 με κινεζοξένον και προβόλια γηπέδου να ξαμώνουν στο Θεό.
Δεν ήξερα ότι σε αγοράζουν κάγκουρες :plaf:
Κυκλοφορεί και στα μέρη μου ένας τέτοιος αλλά με το ΤΑ650, σήμερα τον πέτυχα πάλι, μέρα μεσημέρι και όλα τα προβολάκια ανοιχτά, δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω... Πάντως o συνδυασμός κάγκουρας και Honda ξεπερνά ακόμα και την κατηγορία-benchmark κάγκουρας με TDM...
Σε είδα να παρκάρεις χωρίς όπισθεν και να αφήνεις το αυτοκίνητο όπως μπήκες, 40 μοίρες γωνία με το πεζοδρόμιο, πάνω στο δαχτυλίδι της Κηφισίας (εντάξει, στον παράδρομο) ΚΑΙ πάνω σε διάβαση πεζών. Το παράτησες όπως ήταν και πήγες στη δουλειά σου. Κάπου έχω και φωτογραφία...
οριστε κουνιαδακι μου
400522
filipp0s
25/10/2018, 19:26
Σπάνια γράφω εδώ αλλά αυτό άξιζε.
Σε είδα ή μαλλον δεν σε είδα να κάνεις αναστροφή στη Αρδηττού κι ενώ είμαι έτοιμος να στρίψω όλο χάρη με βαθύ πράσινο από Ηλιουπόλεως να σκας μπροστά μου και να πλακώνομαι στα φρένα την ώρα που είμαι πλαγιασμένος. Το 'σωσα, τα άκουσες άσχημα σε πήρα από πίσω, έστριψες στη Αναπαύσεως και την ώρα που στα έχωνα έσκασαν δυο τύποι cool κτλ δίκιο έχεις, άστον, οκ κτλ -μπράβοι, λίτες, και τα δύο?.
Τι διάολο ρε, σε τι παράγοντα έπεσα???
AUFGEBRACHT
25/10/2018, 21:54
οριστε κουνιαδακι μου
400522
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ο τρόπος που έχει παρκάρει ή ο τρόπος που έχει ντυθεί;... Τροχαία και fashion police έπρεπε να είχαν επιληφθεί της κατάστασης αμφότερες.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
25/10/2018, 22:19
Σε ειδα βενζινα να σου φευγει η μανικα την ωρα που πηγες να τη βαλεις στο τεποζητο.Η δεξια μερια λουστηκε απο τη βενζινη.Ειπες οχ και συνεχισες να κανεις αταραχος τη δουλεια σου.Πληρωσα και περιμενα να φερεις κατι να τη σκουπισουμε.Εσυ στο κοσμο σου.Αναγκαστηκα και σου ειπα εγω να φερεις στουπι και εφερες και τη σκουπισα.
AUFGEBRACHT
26/10/2018, 07:30
Δεν σας είδα, αλλά σας άκουσα δίδυμο ραδιοφωνικών παραγωγών στον 9,72 σήμερα το πρωί να χλευάζετε όσους μπερδεύουν τις εθνικές εορτές και να ανακοινώνετε με στόμφο πως την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε το ΟΧΙ του Μεταξά στους... Γερμανούς :cry:
Σε είδα χειμώνα....ήρθες
400528
Σε είδα χειμώνα....ήρθες
400528
Μλκ μου αυτό είναι διαστημόπλοιο σε σχέση μ' αυτά που καβαλάω...:)
και δυστυχώς έγινε και η καινούρια 3άρα έτσι! :bigcry:
1730 rpm με 101 km/h; Τι αμάξι είναι; Φαντάζομαι diesel.
KotsosDR
26/10/2018, 09:01
1730 rpm με 101 km/h; Τι αμάξι είναι; Φαντάζομαι diesel.
honda civic
Aυτό δεν είναι δύσκολο ρε...
@Σαπαδάκιος : Φιξτ :tooth:
400530
Aυτό δεν είναι δύσκολο ρε...
400530
Έλα νέος μην το παρακάνουμε επειδή σπανίως λες και μερικά έξυπνα...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155212&p=2960472&viewfull=1#post2960472
Έλα νέος ....
Έτσι. Θα σέβεστε τη νιότη.
Έτσι. Θα σέβεστε τη νιότη.
Μέτριο προς καλό...:bawl:
400530
Αυτό το εμφανίζεται όταν σκάει όχημα μπροστά :lol:
karellen
26/10/2018, 11:57
Διαθέτει και antivairus το αργαλείο...
400533
Διαθέτει και antivairus το αργαλείο...
ή καταβολές από γκρουπ VAG (με αναγραμματισμό :D ) :uplate:
:lol:
taisteal
26/10/2018, 12:37
ή καταβολές από γκρουπ VAG (με αναγραμματισμό :D ) :uplate:
Θα ήταν αναμμένο το λαμπάκι των λαδιών αν ήταν VAG..
Α,και το check engine
Α,και το check engine
:bawl:
Α,και το check engine
Έχει κρυφτεί με διακριτικότητα
Α,και το check engine
Και πεσμένος ο ουρανός.....
Έχει κρυφτεί με διακριτικότητα
Χανζαπλαστ;
Fixed
400537
Το χειροφρενο λυσε
Το χειροφρενο λυσε
Πως φαίνεται ο μη κάτοχος VAG :lol:
petros1479
27/10/2018, 14:38
Ήθελες πρωί πρωί να με στείλεις στο ΚΑΤ! Ευτυχώς έκοψα παρόλο που είχε ανοίξει πράσινο αρκετά δευτερόλεπτα. Αλλά δεν το ρισκαρο Σάββατο και χωρίς κίνηση να περάσω σφαίρα! Όταν εφαγες τον Χριστό σου μου κούνησες το χέρι με ερωτηματικό και με περίσσεια μαγκεια λέγοντας μου τι τρέχει!!!! Καθρέφτης από μερσεντες- μποτακι Forma 0-1 τελικό!!
AUFGEBRACHT
28/10/2018, 16:36
Τελικά εκεί στο Άργος πρέπει να έχουν ένα θέμα με τη δεξιά, αλλιώς δεν εξηγείται... εν αρχή σας είδα αναβάτες του ασημί mega scooter, ξεκράνωτοι και καπνίζοντας αρειμανίως, ήμουν σταματημένος στο φανάρι και μόλις άναψε πράσινο, ήρθατε ξαφνικά από δεξιά επιταχύνοντας και παραλίγο να είχαμε δράματα αν δε με προειδοποιούσε η γυναίκα... φρέναρες απότομα γτ κατάλαβες αργά ότι δεν είχες χώρο (που να περάσει η μαούνα) και πρέπει για χιλιοστά να γλύτωσες τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Δεν πρόλαβα να συνέλθω, κι έτερος Αργίτης, ξεκράνωτος κι αυτός, με 1200GS, προσπερνάει από δεξιά...
Τους τελευταίους 2 μήνες έχω έρθει 3 φορές Άργος και τα δίτροχα προσπερνάνε μόνο από δεξιά -κι όταν πάει να γίνει στραβή ζητάνε και τα ρέστα... Ρε πάτε καλά εκεί κάτω;...
AUFGEBRACHT
31/10/2018, 19:23
Σε είδα αναβάτη ΤΑ700 να κινείσαι ράθυμα στον ποδηλατοδρόμο, ακράνωτος φυσικά και αφού διέσχισες όλο τον ποδηλατοδρόμο, έστριψες και πήρες ανάποδα μονόδρομο...είναι αυτό που είχα γράψει πριν λίγο καιρό τελικά, ο συνδυασμός Honda + αναβάτης κάγκουρας είναι άπιαστος...
Σε είδα κι εσένα μεσήλικα αναβάτη KLR250 χωρίς φώτα, να κρατάς ένα φακό της πλάκας σαν πυγολαμπίδα για να σε βλέπουν :uplate: Σε είχα πετύχει και πριν το καλοκαίρι, τόσους μήνες κυκλοφορείς χωρίς φώτα ρε μάστορα με το φακό στο χέρι, τόσο δύσκολο είναι να πας να βάλεις 2 λαμπάκια;;;
Σε είδα σήμερα, μπάρμπα με το παπί σου, να έρχεσαι ανάποδα από μονόδρομο και να θέλεις και να μπεις "με φόρα" στον κεντρικό. Όταν κατάλαβες ότι δε θα κόψω σταμάτησες το εργαλείο με τα πόδια γιατί τα φρένα σου μάλλον δεν δούλευαν. Και το clou: είχες τη θείτσα πίσω, η οποία ΕΣΕΡΝΕ από δίπλα το καρότσι της λαϊκής γεμάτο με ψώνια... Νέο κόλπο για να μην κρέμονται οι σακούλες στο τιμόνι; Πρότυπο αποσπώμενο sidecar; WTF ???
Απλά παραδίνομαι...
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
31/10/2018, 22:08
Σε είδα αναβάτη ΤΑ700 να κινείσαι ράθυμα στον ποδηλατοδρόμο, ακράνωτος φυσικά και αφού διέσχισες όλο τον ποδηλατοδρόμο, έστριψες και πήρες ανάποδα μονόδρομο...είναι αυτό που είχα γράψει πριν λίγο καιρό τελικά, ο συνδυασμός Honda + αναβάτης κάγκουρας είναι άπιαστος...
Σε είδα κι εσένα μεσήλικα αναβάτη KLR250 χωρίς φώτα, να κρατάς ένα φακό της πλάκας σαν πυγολαμπίδα για να σε βλέπουν :uplate: Σε είχα πετύχει και πριν το καλοκαίρι, τόσους μήνες κυκλοφορείς χωρίς φώτα ρε μάστορα με το φακό στο χέρι, τόσο δύσκολο είναι να πας να βάλεις 2 λαμπάκια;;;
Και εγω βλεπω ενα γερο με φακο στο κουτελο και οδηγαει ενα κινεζικο σκουτερακι πολυ ταλαιπωρημενο.Καιρο τωρα.Γαμησε τα.Οτι κοψει η καρκανα του καθενος...
petros1479
01/11/2018, 16:34
Άνετοι τσεοι παρκάρισμα μηχανών πάνω στο πεζοδρόμιο (ράμπα, μονοπάτι τυφλών, ίσα που χωράνε δύο πεζοί μαζί.. .) Κατεβαίνετε και οι 4 βγάζετε πορτοφόλια δίνεται χρήματα στον έναν μπαίνει στο χωριάτικο Κατεχάκη και μεσογείων γωνία! Στο πεζοδρόμιο το στενό επί της μεσογείων!!! Εγώ καθόμουνα στο φανάρι Σας είπα ότι δίνετε ωραίο παράδειγμα Αλλά κάνατε τους κωφούς!!!! Δεν περιγράφω άλλο.. ..
Σε είδα McGyver με το NC750X, σου έκανα χώρο να περάσεις, σου κορνάρησα για να σε χαιρετίσω. Γύρισες και με κοίταξες με ένα βλέμμα απορίας, γιατί δεν ήσουν εσύ! :lol:
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
01/11/2018, 19:06
Άνετοι τσεοι παρκάρισμα μηχανών πάνω στο πεζοδρόμιο (ράμπα, μονοπάτι τυφλών, ίσα που χωράνε δύο πεζοί μαζί.. .) Κατεβαίνετε και οι 4 βγάζετε πορτοφόλια δίνεται χρήματα στον έναν μπαίνει στο χωριάτικο Κατεχάκη και μεσογείων γωνία! Στο πεζοδρόμιο το στενό επί της μεσογείων!!! Εγώ καθόμουνα στο φανάρι Σας είπα ότι δίνετε ωραίο παράδειγμα Αλλά κάνατε τους κωφούς!!!! Δεν περιγράφω άλλο.. ..
Παλι καλα.Τη γλυτωσες.Κανονικα επρεπε να κατεβεναν να σου αστραφταν 2 χαστουκια ετσι για τη πλακα τους.Ποιος εισαι εση που θα κανεις και παρατηρηση:lol:
petros1479
01/11/2018, 19:39
Παλι καλα.Τη γλυτωσες.Κανονικα επρεπε να κατεβεναν να σου αστραφταν 2 χαστουκια ετσι για τη πλακα τους.Ποιος εισαι εση που θα κανεις και παρατηρηση:lol:
Έχεις δίκιο. Το μετάνιωσα!!! Λέω να πάω στο πλησιέστερο τμήμα να τους πω να με συλλάβουν για εξύβριση Και να ζητήσω ταπεινά ΣΥΓΓΝΏΜΗ!!!!
Σε είδα McGyver με το NC750X, σου έκανα χώρο να περάσεις, σου κορνάρησα για να σε χαιρετίσω. Γύρισες με κοίταξες με ένα βλέμμα απορίας, γιατί δεν ήσουν εσύ! :lol:
:wave2: