Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39

harris_x
07/10/2024, 07:09
Σε βλέπω να κινείσαι με 100 τέρμα αριστερά στην Τριπόλεως - Κορίνθου με κιτρινο φλουο γιλέκο.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστυνομία και ότι κάτι έχει γίνει.
Πλησιάζοντας όμως είδα ότι ήσουν ένας ακόμα μαλακας "τουριστας" με Φλουο γιλέκο που από την ώρα που το φόρεσες νομίζεις ότι κάτι έγινε...

Χωρίς λοιπόν να σε ενοχλήσω έμεινα πίσω σου και περίμενα.
Τελικά πήγες στη μεσαία λωρίδα αλλά μου έκανες και κωλοδαχτυλο.

Είσαι τυχερός που δε στο έχωσα στον πάτο μαλακα...

harris_x
07/10/2024, 08:37
Σε βλέπω να κινείσαι με 100 τέρμα αριστερά στην Τριπόλεως - Κορίνθου με κιτρινο φλουο γιλέκο.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αστυνομία και ότι κάτι έχει γίνει.
Πλησιάζοντας όμως είδα ότι ήσουν ένας ακόμα μαλακας "τουριστας" με Φλουο γιλέκο που από την ώρα που το φόρεσες νομίζεις ότι κάτι έγινε...

Χωρίς λοιπόν να σε ενοχλήσω έμεινα πίσω σου και περίμενα.
Τελικά πήγες στη μεσαία λωρίδα αλλά μου έκανες και κωλοδαχτυλο.

Είσαι τυχερός που δε στο έχωσα στον πάτο μαλακα...

Σε συνέχεια του παραπάνω...

Δε πρόσεξα τι μαλακία καβάλαγε αλλα μάλλον v-strom καινούριο.
Μάλλον το έπαιζε σκούπα σε γκρουπάκι 5 μηχανών.
Εντωμεταξύ οι υπόλοιποι πήγαιναν μια χαρά...
Αυτός ήταν ο μαλάκας της παρέας. Από τη μάπα (γιατι έκοψα λιγο δίπλα του) μου φάνηκε ότι ήταν ξένος.

taisteal
07/10/2024, 10:55
Ήταν αρχηγός εκδρομής
Θα σέβεσαι!

:lol::lol:

harris_x
07/10/2024, 10:57
Ήταν αρχηγός εκδρομής
Θα σέβεσαι!

:eek:

ο αρχηγός πάει τελευταίος;
sorry, didn't know :(

kordix
07/10/2024, 11:07
Ήταν αρχηγός εκδρομής
Θα σέβεσαι!

:lol:

kordix
07/10/2024, 11:12
Κλασσικά εικονογραφημένα :

Σε είδα πιτσιρικά με σορτς και τ shirt, ξεκράνωτος με το σκούτερ να το παίζεις γρήγορος, να κοιτάς συνέχεια πίσω γιατί δεν είχες καθρέπτες, στις στροφές για να στρίψει το εργαλείο έπιανες και τις 2 λωρίδες της Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας. Κι ολα αυτά με max 110km/h :D

Και συνέχιζες να κοιτάς πίσω σου τον τύπο με το Άφρικα που σε φοβήθηκε και κράταγε απόσταση. Είμαι σίγουρος πως θα λες ιστορίες στην παρέα σου για τότε που έριξες σε ένα Africa twin.

:moutza:

Phantom
07/10/2024, 11:34
:eek:

ο αρχηγός πάει τελευταίος;
sorry, didn't know :(

Πάντως σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (που τον έχω πρόσφατο στη μνήμη μου) σε ένα σχηματισμό δικύκλων (ομαδική οδήγηση) τελευταίο πηγαίνει το δίκυκλο που μπορεί να αναπτύξει τη μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ πρώτο, το πιο αργό!
Οπότε.. απλά εφάρμοζε τον Κ.Ο.Κ ?? :D:D:D:lol::lol::lol:

harris_x
07/10/2024, 11:38
Πάντως σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. (που τον έχω πρόσφατο στη μνήμη μου) σε ένα σχηματισμό δικύκλων (ομαδική οδήγηση) τελευταίο πηγαίνει το δίκυκλο που μπορεί να αναπτύξει τη μεγαλύτερη ταχύτητα, ενώ πρώτο, το πιο αργό!

nope! :nono:

οι δύο δεξιές λωρίδες ήταν κενές.
Ο ΚΟΚ λέει επιπλέον να κινείσαι στη δεξιότερη λωρίδα του δρόμου.

CorpseAlive
07/10/2024, 11:50

Αυτό έχει να κάνει με τον σχηματισμό όχι με την λωρίδα που θα κινείται .
Ο ΚΟΚ επίσης λέει ότι δεν πρέπει να παρεμβάλεις την κίνηση των υπολοίπων οχημάτων.
Η Αριστερή είναι λωρίδα ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ όχι ΚΙΝΗΣΗΣ. (σε Οδούς με όρια υψηλής ταχύτητας όπως Παλαιά Εθνική Οδός, Εθνική Οδός κλπ)

Phantom
07/10/2024, 12:41
Ώπα ρε παιδιά.. Χιούμορ έκανα.. Μη με φάτε.

CorpseAlive
07/10/2024, 12:45

:boxing::boxing::beer::beer:

harris_x
07/10/2024, 12:46

εδω μιλάμε ΠΑΝΤΑ σοβαρά :smokin:

:bawl::bawl::bawl:

PaNick67
07/10/2024, 13:27
Σε συνέχεια του παραπάνω...

Δε πρόσεξα τι μαλακία καβάλαγε αλλα μάλλον v-strom καινούριο.
Μάλλον το έπαιζε σκούπα σε γκρουπάκι 5 μηχανών.
Εντωμεταξύ οι υπόλοιποι πήγαιναν μια χαρά...
Αυτός ήταν ο μαλάκας της παρέας. Από τη μάπα (γιατι έκοψα λιγο δίπλα του) μου φάνηκε ότι ήταν ξένος.

Ξενος και κολλημενος στην αριστερη λιγο δυσκολο.

προσωπικα καθομαι παντα δεξια και οταν βρεθουν τετοιοι ξυπνιοι στην αριστερη τους περνω οπως ερχομαι, δεν ειναι προσπεραση απο δεξια ειναι κινηση σε στοιχους. Συνηθως μετα ξυπνανε και ερχονται δεξια

PortisHead
07/10/2024, 13:28
Ντροπή, γιατι ΔΕΝ σας ειδα χθες (μηχανοβιους) στην διαδρομη για STORK με σουπερ καιρο.
Ουτε στο πηγαινε ουτε στο ελα.
Αλλοτινες εποχες, εφτανες Stork και ηταν 50 μηχανες παρκαρισμενες, χωρια στο δρόμο. Χθες μονο 4 στο παρκινγκ.
Αντιθέτως η διαδρομή γεματη πανάκριβα SUV (Audi-BMW-Mercedes) και μαλιστα στην επιστροφή.Πανικος.Δεν μπορω να καταλάβω απο που γυρνουσαν ?
Μηχανες εκτος απο τις 4 που ειδα στην Αρχ.Επιδαυρο ειδα και 2 GS στο δρομο.
(Εννοειται ημουν με το αυτοκίνητο :lol:)

Dimmanoukas
07/10/2024, 13:35
Ωπ τι plot twist ήταν αυτό? Χαχα

panavour
07/10/2024, 21:33
Ντροπή, γιατι ΔΕΝ σας ειδα χθες (μηχανοβιους) στην διαδρομη για STORK με σουπερ καιρο.
Ουτε στο πηγαινε ουτε στο ελα.
Αλλοτινες εποχες, εφτανες Stork και ηταν 50 μηχανες παρκαρισμενες, χωρια στο δρόμο. Χθες μονο 4 στο παρκινγκ.
Αντιθέτως η διαδρομή γεματη πανάκριβα SUV (Audi-BMW-Mercedes) και μαλιστα στην επιστροφή.Πανικος.Δεν μπορω να καταλάβω απο που γυρνουσαν ?
Μηχανες εκτος απο τις 4 που ειδα στην Αρχ.Επιδαυρο ειδα και 2 GS στο δρομο.
(Εννοειται ημουν με το αυτοκίνητο :lol:)

οταν τα λεω εγω εδω και χρονια,τρωω μπουλινγκ.:beer:

bulmont
08/10/2024, 07:28
....Και συνέχιζες να κοιτάς πίσω σου τον τύπο με το Άφρικα που σε φοβήθηκε και κράταγε απόσταση. Είμαι σίγουρος πως θα λες ιστορίες στην παρέα σου για τότε που έριξες σε ένα Africa twin....

Εχει ξανασυμβεί.....:bawl::bawl::bawl:

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126349

Coyote.V
08/10/2024, 10:05
Σε όλους που καβαλάνε μηχανή πολλά χρόνια έχει συμβεί. Είναι παντού... ανάμεσά μας!

STF
08/10/2024, 13:43
Κλασσικά εικονογραφημένα :

Σε είδα πιτσιρικά με σορτς και τ shirt, ξεκράνωτος με το σκούτερ να το παίζεις γρήγορος, να κοιτάς συνέχεια πίσω γιατί δεν είχες καθρέπτες, στις στροφές για να στρίψει το εργαλείο έπιανες και τις 2 λωρίδες της Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας. Κι ολα αυτά με max 110km/h :D

Και συνέχιζες να κοιτάς πίσω σου τον τύπο με το Άφρικα που σε φοβήθηκε και κράταγε απόσταση. Είμαι σίγουρος πως θα λες ιστορίες στην παρέα σου για τότε που έριξες σε ένα Africa twin.

:moutza:

Κωστή το περασμένο Σάββατο κατά τις 10:30 με 10:45 εσύ ήσουν με την Αφρικάνα στη διαδρομή από Σούνιο προς Λαύριο. Είμασταν εγώ και ο Λευκάδιος μεταμφιεσμένοι με R1250R και Tracer 9 GT+.

ptc
09/10/2024, 20:10
Σε ειδα Ζητα να συνειδητοποιεις πως δεν μπορεις να περασεις με τη μαουνα το Suzuki αναμεσα στα αυτοκινητα του περιφερειακου, να κανεις ακρη και να μου κανεις σινιαλο να περασω εγω. Αυτα μονο στην Ελλαδα! ΣΩΡΑΙΟΣ!!! :cool:

Nomand
09/10/2024, 20:16
456563
Σε είδα έτσι μπαταρισμενο και σε λυπήθηκα όπως σου συμπεριφερεται ο ιδιοκτήτης σου

motojojo
09/10/2024, 20:27
Σα μουμια ειναι! :lol:

D3300
10/10/2024, 06:56
Αυτό σε αγγελία κτυπάει άνετα 1000αρικο με ''θέλει μαζεματάκια''.

Tsber
10/10/2024, 10:25
Σας είδα καρντάσια από την Τουρκία στο πρώτο πόδι, υπέρ-προβλεπέ και οργανωμένοι :beer:

456571

Σας ξαναείδα την ίδια μέρα στην κατηφορική δεξιά που παρακάμπτει το φανάρι της Καλλιθέας να βοηθάτε σκουτερά που τον χτύπησε από πίσω κουτί που ξέχασε να κρατήσει πατημένο το φρένο :eek: οπότε πάρτε άλλη μια :beer:

McGyver
10/10/2024, 18:55
456580

https://www.youtube.com/watch?v=3QhT3sEdsFc&t=11s

kordix
10/10/2024, 19:13
Κωστή το περασμένο Σάββατο κατά τις 10:30 με 10:45 εσύ ήσουν με την Αφρικάνα στη διαδρομή από Σούνιο προς Λαύριο. Είμασταν εγώ και ο Λευκάδιος μεταμφιεσμένοι με R1250R και Tracer 9 GT+.

Ε που να σας καταλάβω με τέτοιες μοτοσυκλέτες, σας έχω συνηθίσει με άλλες. :wave2:

Εγώ ήμουν, κατεβαίνω τακτικά λόγω εξοχικού.

kordix
10/10/2024, 19:16
Εχει ξανασυμβεί.....:bawl::bawl::bawl:

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126349

Ναι μόνο που ο πιτσιρικάς της δικής μου ιστορία νόμιζε πως πάει γρήγορα. Αν είχα όρεξη θα τον πέρναγα από πάνω κυριολεκτικά αλλά είχα κάνει το μπανάκι μου στη θάλασσα, είχα χαλαρώσει και απολάμβανα το γλυκό δούλεμα του μοτέρ του Άφρικα. Και ήρθε ο "τσόγλανος"Ε την καλή έννοια και μου χάλασε την ηρεμία.

Μου έχει συμβεί όμως στην Ιταλία να με περάσει βέσπα και δεν μπορούσα να τον πιάσω.

2stroker
11/10/2024, 14:34
456563
Σε είδα έτσι μπαταρισμενο και σε λυπήθηκα όπως σου συμπεριφερεται ο ιδιοκτήτης σου

O mumm-ra των παπιων!!:lol:

AUFGEBRACHT
12/10/2024, 23:13
Σε είδα ψηλέ στον Πρόλογο του Geraneia Extreme Enduro, να φτιάχνεις το μαλλί κάθε φορά, και να περιμένεις πότε θα περάσουν οι μηχανές πίσω σου για να βγάλεις selfie με φόντο...:cry:

saxo_29
14/10/2024, 17:56
Ρε φίλε ότι και να του κάνεις του ΕςΒέως δεν πρόκειται να πατήσει zx6r. Δεν μπισταει λέμε :bawl:

Οτι και να κάνω..το SV650S δεν πατάει ουτε ZX6R, ούτε GSXR, ούτε CBR6 ουτε R6.....ουτε κάν την GSR 600 που είχα......αλλά σε μικρούλες αποστάσεις και στροφούλες.....θα δυσκολευτούν μιας και δεν προλαβαίνουν τον στροφτομπολο που τα πιανει γρήγορα......μεχρι εκει όμως....σε ανοιχτο....πινουν καφε και με περιμενουν να φτασω:bawl:
Εγω απλά εντυπωσιαστικα ποσο γρηγορα εφυγε και με αναβάτη πανω απο 100 κιλα...καθως επίσης πόσο χαμιλό ηταν όλο το μηχανακι.....αιστανόμουν λες και ημουν σε εντουρο ...μιλαμε για τοσο χαμιλο κατω...

RaGe_Raptor
14/10/2024, 18:31
Οτι και να κάνω..το SV650S δεν πατάει ουτε ZX6R, ούτε GSXR, ούτε CBR6 ουτε R6.....ουτε κάν την GSR 600 που είχα......αλλά σε μικρούλες αποστάσεις και στροφούλες.....θα δυσκολευτούν μιας και δεν προλαβαίνουν τον στροφτομπολο που τα πιανει γρήγορα......μεχρι εκει όμως....σε ανοιχτο....πινουν καφε και με περιμενουν να φτασω:bawl:
Εγω απλά εντυπωσιαστικα ποσο γρηγορα εφυγε και με αναβάτη πανω απο 100 κιλα...καθως επίσης πόσο χαμιλό ηταν όλο το μηχανακι.....αιστανόμουν λες και ημουν σε εντουρο ...μιλαμε για τοσο χαμιλο κατω...

Ε, αν ηταν χαμηλωμένο το χάλασε! Δεν στρίβει ούτε με τάμα.
Το εςβέ σε ικανά χέρια κανει κηδειουλες σε κλειστές διαδρομές, ειναι η αλήθεια.

doctor_john
14/10/2024, 19:04
Υπάρχει θέμα εδώ παιδιά.. είναι δυνατόν να απασχολεί κάποιον με sv αν είναι πιο γρήγορα τα τετρακύλινδρα; :priest:

ThatSlowMF
15/10/2024, 10:39
Όλοι ξέρουν ότι τα 2κυλινδρα τα παίρνουμε για να το παίζουμε ψαγμενοι όταν μας μιλάνε οι 4κυλινδρακηδες :wlae:

Coyote.V
15/10/2024, 16:25
Σε είδα μπαγλαμά με ένα σκούρο μπλε polo στα τούνελ της αττικής οδού, επάνω σε στροφή που που έχουν, να είσαι δεξιά βγάζεις δεξί φλας και να ανοίγεσαι αριστερά όπου ήμουν εγώ, με το που με βλέπεις στον καθρέπτη το μαζεύεις τρομαγμένος. Σε κοίταξα περνώντας δίπλα σου και με κοίταγες με μια φάτσα έκπληκτη και μετανοιωμένη... δεν έκανα καμία χειρονομία γύρισα μπροστά και συνέχισα... σας έχω συνηθίσει, αλλά πιες και κανένα καφέ πρώτα πριν βγεις στον δρόμο... :sick:

motojojo
15/10/2024, 18:16
Οι καθρέφτες εχουν και τυφλές γωνίες Τάσο, δεν είναι απιθανο απλά να μη σε είδε.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα κοφτό κορνάρισμα βοηθάει.

Bowleno
15/10/2024, 18:22
Οι καθρέφτες εχουν και τυφλές γωνίες Τάσο, δεν είναι απιθανο απλά να μη σε είδε.

Δεν διαβάζεις καλά και θα σε μαλώσω :p

Ο Τάσος στέκεται, κυρίως, στο ότι ο άλλος είχε ΔΕΞΙΟ φλας στην ΔΕΞΙΑ λωρίδα και ανοίχθηκε ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

motojojo
15/10/2024, 18:27
Έχεις δίκιο! :tomates:

Dimmanoukas
15/10/2024, 18:45
Ε θα νόμιζε ότι παίζει γαλλικό μπιλιάρδο και πήγε για τη σποντα από δεξιά.

Πέρα από την πλάκα θέλει πολύ προσοχή πάντα

Coyote.V
15/10/2024, 20:20
Φυσικά και ήταν τυφλό σημείο εφόσον ήταν δεξιά η στροφή. Αλλά θα έπρεπε να με είχε από τον κεντρικό. Κοιμόταν όρθιος σου λέω, 07:30 το πρωί ήταν... δεν έτρεχα, 20 χιλμ παραπάνω από αυτόν πήγαινα, στα 30 μέτρα μου πετάχτηκε.

Coyote.V
15/10/2024, 20:33
Δεν διαβάζεις καλά και θα σε μαλώσω :p

Ο Τάσος στέκεται, κυρίως, στο ότι ο άλλος είχε ΔΕΞΙΟ φλας στην ΔΕΞΙΑ λωρίδα και ανοίχθηκε ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Όλα μαζί ήταν, κάπως έτσι θα έφαγαν και το παλικάρι στα τούνελ αυτά την περασμένη βδομάδα που διάβασα στις ειδήσεις. :mad:

Maira
29/10/2024, 06:24
Σε είδα φίλε στην Βουλιαγμένης, κατά τις 20:40,χθες το βράδυ, λίγο πριν το μετρό του Αγίου Δημητρίου, να με χαιρετάς όταν με προσπέρασες, καθώς έστριβα για να μπω στο στενό.
Δεν μπόρεσα να ανταποδώσω μιας και ήμουν πάνω σε αλλαγή πορείας!

Να 'σαι καλά και καλούς δρόμους και σε σένα!

:wave2::wave2:

kordix
29/10/2024, 09:11
Σε είδα θείε 75+με το avensis να κολλάς 10 πόντους από το τρέιλερ με το εντούρο πάνω σε δρόμο με μια λωρίδα και με άλλο ιχ μπροστά μου. Όταν σταματήσαμε σε φανάρι και έκανες τον σταυρό σου γιατί είχε εκκλησία κοντά και μετά ξανα τα ίδια σφήνες κτλ.

WTF ρε πρωί πρωί της Κυριακήε?

D3300
29/10/2024, 09:19
Σας βλέπω να πετάτε τη μισή μούρη στo STOP με τα κουτιά και να κοιτάζετε σαν μλκες.
Ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία.
WTF.

Bowleno
29/10/2024, 15:02
Σε είδα ζευγαράκι 78+ ετών και οι 2, (ναι τους έπιασα κουβέντα)
Να βολτάρετε χαλαρά πεζή, στον κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, με τα κράνη ανά χείρας! Ο μπάρμπας μου είπε ότι καβαλάνε μαζί κοντά 60 χρόνια! Respect και στους 2!

grinderx
29/10/2024, 16:16
Σε είδα φίλε στην Βουλιαγμένης, κατά τις 20:40,χθες το βράδυ, λίγο πριν το μετρό του Αγίου Δημητρίου, να με χαιρετάς όταν με προσπέρασες, καθώς έστριβα για να μπω στο στενό.
Δεν μπόρεσα να ανταποδώσω μιας και ήμουν πάνω σε αλλαγή πορείας!

Να 'σαι καλά και καλούς δρόμους και σε σένα!

:wave2::wave2:
Παρομοίως χθες το απόγευμα, τον είδα να με χαιρετάει προσπερνώντας με στην Αττική Οδό καθώς πήγαινα προς Άγιο Σωτήρα (Δυτική Αττική). Αντιχαιρέτισα με ένα ελαφρύ κορνάρισμα. Καλούς δρόμους και πάντα όρθιοι! :wave2:

ΥΓ Αυτή η αίσθηση της κοινότητας μεταξύ των μοτοσυκλετιστών πολύ μου αρέσει. Πχ τις προάλλες με χαιρετούσαν οι εντουράδες που συνάντησα στη διαδρομή από λίμνη Μπελέτσι για Βαρυμπόμπη :)

Nostradamus
29/10/2024, 20:08
Σε είδα με το μπλε v strom στην Κύπρου εχθές μετά την παρέλαση, ξεκρανωτοι, με ένα πιτσιρίκι στο ντεπόζιτο, και ένα ακόμη πίσω που οριακά έφταναν τα ποδαράκια του τα μαρσπιε. Χαρούμενοι και με καλή διάθεση και τα παιδιά να γελάνε και να φωτίζει ο κόσμος.. Εσφαξες και ένα κόκκινο..

Στεναχωρηθηκα.. πολλοί αξιολογοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να έχουν την χαρά να αποκτησουν και να μεγαλώσουν παιδιά.. και εσύ παίζεις με την τύχη και τις ζωές τους.

AUFGEBRACHT
29/10/2024, 22:14
Σε είδα με το μπλε v strom στην Κύπρου εχθές μετά την παρέλαση, ξεκρανωτοι, με ένα πιτσιρίκι στο ντεπόζιτο, και ένα ακόμη πίσω που οριακά έφταναν τα ποδαράκια του τα μαρσπιε. Χαρούμενοι και με καλή διάθεση και τα παιδιά να γελάνε και να φωτίζει ο κόσμος.. Εσφαξες και ένα κόκκινο..

Στεναχωρηθηκα.. πολλοί αξιολογοι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να έχουν την χαρά να αποκτησουν και να μεγαλώσουν παιδιά.. και εσύ παίζεις με την τύχη και τις ζωές τους.

Άκη, την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κι έπαιρνα τη μικρή απ' το σχολείο. Ήμουν ο ΜΟΝΟΣ που πήγαινα με κράνος, κι η μικρή η ΜΟΝΗ που φόραγε κράνος, όλοι ξεκράνωτοι με ξεκράνωτα πιτσιρίκια πάνω σε παπιά και σκούτερ...εύφημος μνεία στον πατέρα που έβαλε έναν πιτσιρικά πίσω, κι ο άλλος καθόταν με τον κόκκυγα στην άκρη της σέλας μπροστά, τα πόδια λυγισμένα στην μπρστινή ποδιά, ουσιαστικά καθόταν σαν φακίρης στον αέρα ο μικρός...

kordix
30/10/2024, 07:20
Σε είδα την Κυριακή vstrom 650 πολύ άσχημα χτυπημένο στην Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Υπήρχαν λάδια και διάσπαρτα κομμάτια στη μέση του δρόμου.

Ελπίζω να τη γλύτωσε ο αναβάτης.

giorgosb
30/10/2024, 08:22
Σε είδα την Κυριακή vstrom 650 πολύ άσχημα χτυπημένο στην Αθηνών Σουνίου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Υπήρχαν λάδια και διάσπαρτα κομμάτια στη μέση του δρόμου.

Ελπίζω να τη γλύτωσε ο αναβάτης.

Θα αναφέρεσαι σ' αυτό (https://www.bikeit.gr/reportaz/item/39851-sovaro-troxaio-atyxima-motosykletas-me-aftokinito-stin-athinon-souniou) λογικά. Το άρθρο λέει ότι ο αναβάτης παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του. Μακάρι να πήγαν όλα καλά..

kordix
30/10/2024, 09:35
Θα αναφέρεσαι σ' αυτό (https://www.bikeit.gr/reportaz/item/39851-sovaro-troxaio-atyxima-motosykletas-me-aftokinito-stin-athinon-souniou) λογικά. Το άρθρο λέει ότι ο αναβάτης παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του. Μακάρι να πήγαν όλα καλά..

Μακάρι να τα καταφέρει :sad:

Pan
30/10/2024, 15:26
Άκη, την προηγούμενη εβδομάδα πήγαινα κι έπαιρνα τη μικρή απ' το σχολείο. Ήμουν ο ΜΟΝΟΣ που πήγαινα με κράνος, κι η μικρή η ΜΟΝΗ που φόραγε κράνος, όλοι ξεκράνωτοι με ξεκράνωτα πιτσιρίκια πάνω σε παπιά και σκούτερ...εύφημος μνεία στον πατέρα που έβαλε έναν πιτσιρικά πίσω, κι ο άλλος καθόταν με τον κόκκυγα στην άκρη της σέλας μπροστά, τα πόδια λυγισμένα στην μπρστινή ποδιά, ουσιαστικά καθόταν σαν φακίρης στον αέρα ο μικρός...

Πώς μπορούν και το κάνουν ,ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω...

AUFGEBRACHT
30/10/2024, 15:48
Σε είδα πριν μισή ώρα, με το Ford Fiesta, να σφάζεις κατακόκκινο φανάρι, ευτυχώς είχα χαμηλή ταχύτητα...και λίγα άκουσες κ@ργιόλη, ειλικρινά έχω βαρεθεί ρε πστ μου κάθε μέρα να παίζω την ζωή μου κορώνα γράμματα στο δρόμο, έλεος...

2stroker
30/10/2024, 16:53

Ολα αυτα τα βλεπω καθημερινα και εγω. Πολλες φορες παω διπλα και τους την λεω,οχι για αυτους, χεστηκα,αλλα για τα παιδακια.

Εχω και χαρακτηριστικο παραδειγμα γειτονα. παππους κοντα στα 65 που κυκλοφορει χρονια με παπι. Το πασχα τον χτυπησε αμαξι. ξαναπερπατησε πριν 2 μηνες. Την περασμενη παρασκευη τον βλεπω πανω στο παπι ακρανωτο μαζι με την νυφη του και την εγγονη του επισης ακρανωτοι. :rolleyes:

motojojo
30/10/2024, 21:03
Σε ειδα κυράτσα ενω σταμάτησες να περάσω από τις διαβάσεις να ξεκινάς πάλι πριν προλάβω να φυγω απο εμπρός σου! Αλήθεια, της χτυπησα με την παλάμη το καπώ να σταματήσει!

10 λεπτά νωρίτερα είδα άλλη κυράτσα να περνάει ξυστά μπροστά μου, πάλι σε διαβάσεις και μάλιστα με φαναρι και πράσσινο για τους πεζους. Μόλις που είχα πατήσει το πόδι στο δρόμο. Η εν λόγω κυράτσα παραβίασε εξοφθαλμα το κόκκινο γιατί μιλαγε στο κινητό. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι διπλα στο φαναρι που "δεν ειδε" υπήρχε παρκαρισμένο περιπολικό.

Μα το θεο, 2 μηνες πεζός χωρίς δίπλωμα έχω δει τρελά αίσχη που απο τη θέση του οδηγού δεν τα νοιώθουμε.

AUFGEBRACHT
02/11/2024, 18:13
2 μέρες πέρασαν απ' το προηγούμενο ποστάρισμα για το σφάξιμο κόκκινου...σε είδα καργιόλη στα φανάρια του Ισθμού, να σφάζεις δολοφονικά το κόκκινο και να μου πετάγεσαι μπροστά, εσύ ερχόμενος από Επίδαυρο, εγώ από Αθήνα προς Κόρινθο...ήσουν βιαστικός δολοφόνε, δεν σε χάλασε καθόλου η αργοπορία, ιδιαίτερα από την είσοδο μέχρι το κέντρο της Κορίνθου, που σε πήγαινα με 40χλμ, κι έβλεπα τη σκατόφατσά σου να δυσανασχετεί...

harris_x
04/11/2024, 18:37
Σε είδα παπί... :D

457673

2stroker
05/11/2024, 08:08
Σε είδα παπί... :D

457673

17 χρονων, φλάι, μαρτινς, τσουλουφια, προεδρος δεκαπενταμελους, κινδυνευει να μεινει απο αδικαιολογητες!! :bawl:

Panos76
05/11/2024, 10:44
17 χρονων, φλάι, μαρτινς, τσουλουφια, προεδρος δεκαπενταμελους, κινδυνευει να μεινει απο αδικαιολογητες!! :bawl:

Ξέμεινες στα δικά μας χρόνια :lol:

Τώρα είναι ηλεκτρικό πατίνι, ινστα, ταττού, κλπ

Manalishi
05/11/2024, 11:31

Τώρα είναι ηλεκτρικό πατίνι, ινστα, ταττού, τον pairno που και που, κλπ

Fixed.

2stroker
05/11/2024, 11:56

Τώρα είναι ηλεκτρικό πατίνι, ινστα, ταττού, κλπ

Είμαι μπούμερ το ομολογω! :lol::lol:

Volpad
10/11/2024, 19:15
Σε είδα Βαγγέλη στην έδρα σου...

Χρωστάω καφέ...

bulmont
10/11/2024, 20:25
Σε είδα Βαγγέλη στην έδρα σου...

Χρωστάω καφέ...

:wave2::wave2::wave2:

harris_x
11/11/2024, 08:37
Περιπολικό, ασθενοφόρο, κόσμος στο πλάι, λεωφορείο και στο πίσω μέρος του λεωφορείου καρφωμένο (κυριολεκτικά, ήταν όρθιο!!) σκούτερ…
Πού κοιτούσες ρε φίλε… εύχομαι να τη βγάλεις καθαρή και να το ξεπεράσεις :(

ptc
17/11/2024, 19:57
Σε είδα, με 200 χλμ στο οδόμετρο. Το πήρε φίλος που το είχε βάλει στο μάτι καιρό τώρα. Φοβερό εργαλείο και πολύ όμορφο χρώμα. Ως πρώτη εντύπωση έχει πάθει πλάκα με στήσιμο και φρένα.

458222

RaGe_Raptor
17/11/2024, 20:18
Σε είδα, με 200 χλμ στο οδόμετρο. Το πήρε φίλος που το είχε βάλει στο μάτι καιρό τώρα. Φοβερό εργαλείο και πολύ όμορφο χρώμα. Ως πρώτη εντύπωση έχει πάθει πλάκα με στήσιμο και φρένα.

458222

είναι φανταστικό μηχάνημα, με "σωστά" 3κύλινδρα κυβικά για καθημερινή,ψιλο-παλαβή χρήση :evil:

καλορίζικο στον φίλο :beer:

Dimmanoukas
17/11/2024, 21:10
Μπορεί η honda να έβγαλε - κυκλοφορεί το hornet, αλλά αυτό εδώ είναι έτοιμο να αφήσει το κεντρί του, ειδικά με αυτά τα χρώματα.

Μηχανάρα, να τη χαίρεται να του πεις.

pektis
21/11/2024, 08:17
Σε ειδα να πηγαινεις με 30 και οταν σου εκανα σινιαλο με τα φωτα (να κανεις ακρη, αφου δεν ειχες σκοπο να πας λιγο πιο σβελτα) παρεξηγηθηκες και μου λες...
Τι θες να κανω; Να περασω απο πανω; :confused:
Να κανεις στην ακρη να περασουμε που τυχαινει να βιαζομαστε σου λεω...
Ρε παιδια, δηλαδη...θελει πολυ μυαλο; :confused:

sanctusan
21/11/2024, 09:40
Εεεε ρε με κάθε βιαστικό....

Άσε μας στη ησυχία μας ρε φίλε.... :bawl:

pektis
21/11/2024, 09:59
Εεεε ρε με κάθε βιαστικό....

Άσε μας στη ησυχία μας ρε φίλε.... :bawl:

:bawl:
https://www.youtube.com/watch?v=XsNxAmjiOOg

o_gavros
21/11/2024, 10:24
ναι αλλά τι θα γίνει; (https://youtu.be/Uquf9qLgd68?si=e8ROoRANlzhSMLU3)

asxetost
21/11/2024, 14:32
*Edit: Σας είδα και σας σιχάθηκα να δείχνετε ξανα και ξανά το βίντεο με το παλικάρι που σκοτώθηκε από ασθενοφόρο που έφαγε κόκκινο πριν λίγο. Στα @@ σας οτι μπορεί να ανοίξουν τηλεόραση οι συγγενείς του ε;..

PortisHead
22/11/2024, 08:07
Κατεβαινα την 25ης Μαρτιου στη Νικαια, λιγο πριν την εκκλησια των Αγ.Αναργυρων,
και βλεπω σε slow motion καθως κατεβαινα εγω (εν κινησει), ενα σκουτεροειδες, να εχει σταματησει στο στοπ στο
στενο που ειναι ο Βασιλοπουλος, και απο πισω του να ερχεται ενα Micra μαλλον...διχως αυριο, οχι με χλμ πολλα, αλλα χωρις να κοψει καθολου.
Ακουσα τα σπασιματα πλαστικων και κατι μπινελικια.
Μλκ. δεν τον ειδε ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!

2stroker
23/11/2024, 09:28
Σε ειδα ρε γ@@@@@@ χτες πρωι στην Κωνσταντινουπόλεως, να κατεβαινεις απο το αμαξι να ανοιγεις την πορτα απο το διπλανο αμαξι και να αρχιζεις στις μπουνιες την γυναικα οδηγο. Όταν ορμηξαμε κατα πάνω σου εγω και αλλος ενας ξαφνικα μαλακωσες και εκανες την κοτα. Να ξερεις οτι την γλυτωσες πολυ φτηνα.

Σε ειδα και σενα μ@@@@@@ που ενω γινοταν ολο αυτο το σκηνικο κατεβηκες απο το αμαξι οχι για να βοηθησεις αλλα για να φωναξεις "τελειωνετε ρε μ@@@@@" και οταν σου ειπαμε δε βλεπεις οτι χτυπησε την κοπελα η απαντηση σου ηταν " στα @@@@@ μου τελειωνετε θελω να παω στη δουλεια μου".

Ωρες ωρες απορω για το αν τελικα υπάρχει ελπίδα.

Vassilis
24/11/2024, 12:55
Παρτε εδω εναν μαλακα. Ελπιζω να μην ειναι εδω μεσα
https://www.newsit.gr/ellada/attiki-odos-odigos-mixanis-kanei-souzes-xoris-kranos-kai-exontas-agkalia-ton-skylo-tou/4241855/

lykourgi
24/11/2024, 14:13
https://www.newsit.gr/ellada/attiki-odos-odigos-mixanis-kanei-souzes-xoris-kranos-kai-exontas-agkalia-ton-skylo-tou/4241855/

Εγώ απορώ πως τον άφησαν να περάσει τα διόδια, με τον σκύλο επάνω.

BLiTzER
24/11/2024, 15:14
"Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα της Ευρώπης..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

harris_x
24/11/2024, 15:16
"Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα της Ευρώπης..."

:lol::lol::lol:

CorpseAlive
24/11/2024, 15:29

:a02::a02::a02:

Panos76
24/11/2024, 15:38

Το κράτος και οι πολίτες μαζί εννοείται, έχουμε πάρει την κατιούσα εδώ και αρκετό καιρό. Για εμένα έχουν διαλυθεί τα πάντα. Υγεία Παιδεία απλά ανύπαρκτα, οπότε ένας ακρανωτοςμε σκύλο στην αο απλά επιβεβαιώνει το πόσο Βαλκάνιοι είμαστε.

CorpseAlive
24/11/2024, 15:42
Το κράτος και οι πολίτες μαζί εννοείται, έχουμε πάρει την κατιούσα εδώ και αρκετό καιρό. Για εμένα έχουν διαλυθεί τα πάντα. Υγεία Παιδεία απλά ανύπαρκτα, οπότε ένας ακρανωτοςμε σκύλο στην αο απλά επιβεβαιώνει το πόσο Βαλκάνιοι είμαστε.

ΟΧΙ . Πλέον θα θέλαμε να είμαστε Βαλκάνιοι . Στα βαλκάνια δεν έκαναν τέτοια καραγκιοζιλίκια μέσα σε κεντρικές πόλεις .

Τουλάχιστον δεν βαριόμαστε σε αυτή την χώρα !

doctor_john
24/11/2024, 15:44
Μη τους παίρνουμε στο λαιμό μας, δεν είναι τόσο μλκς οι υπόλοιποι..

grinderx
24/11/2024, 16:40
:plaf: :plaf: :plaf: :plaf: :plaf:

DoctoR_k6
24/11/2024, 16:41
Πάντως ξέρει καλή σούζα…μ@λακας ναι αλλά το έχει. :lol:
Αν θέλουν τον βρίσκουν…στα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα;; Όχι;

AUFGEBRACHT
24/11/2024, 18:13

Γτ απορείς; Τι έπρεπε να κάνουν δηλ; Όταν δεν είναι, βασικά, δουλειά τους να το κάνουν...

AUFGEBRACHT
24/11/2024, 18:15

Ποιος μέλος έχει 310GS;...

Bowleno
24/11/2024, 19:38
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Ιφιγένειας λίγο πριν την Ηρακλείου, ξάπλα ακίνητο με το κράνος στο κεφάλι σε είχαν σκεπάσει οι αστυνομικοί με αλουμινοκουβέρτα και περίμεναν το ασθενοφόρο.... ελπίζω να μην ήταν σοβαρό :(

zephyr1
25/11/2024, 12:54
Σε ειδα και κολλησα...458403

asxetost
27/11/2024, 09:09
Σε είδα να πηγαίνεις ανάποδα αριστερή λωρίδα στη βουλιαγμένης, κίτρινο renault megane, μετά τον άγιο ιωάννη στα φανάρια.Υποθετω θεωρησες καλή ιδέα να χρησιμοποιήσεις το δρόμο για να ξαναμπεις σε στενο για να βγεις ηλιουπόλεως. Σκέφτηκα να στείλω το μηχανάκι πάνω σου για μια στιγμή (χωρίς εμένα πάνω προφανώς)να σε δει και η μαμά σου στην τηλεόραση αλλά είναι πρωί και δεν έχω πιεί καφέ καλά καλά.:moutza:

AUFGEBRACHT
27/11/2024, 17:54
Σε είδα θείτσα με το σκουτεράκι, να χεις πάρει ευθεία το μονόδρομο και να πηγαίνεις ανάποδα, επειδή έτσι σε βόλευε...

byron
27/11/2024, 18:41

Το μόνο που με παραξενεύει είναι πως έχει αφήσει λασπωτηρα πάνω.

:tooth::tooth:

RaGe_Raptor
27/11/2024, 18:56
Το μόνο που με παραξενεύει είναι πως έχει αφήσει λασπωτηρα πάνω.

:tooth::tooth:

λειτουργει ως ένδειξη ορίου κλίσης σούζας :cool:

byron
27/11/2024, 19:31
λειτουργει ως ένδειξη ορίου κλίσης σούζας :cool:

Μπα, είναι ψηλά. Έχει έρθει το καπάκι πριν βρει κάτω.

RaGe_Raptor
27/11/2024, 19:44
Μπα, είναι ψηλά. Έχει έρθει το καπάκι πριν βρει κάτω.

ε,όχι δα! :D (https://tenor.com/view/performing-a-harley-stunt-viralhog-wheelie-with-a-harley-davison-harley-helmet-drag-gif-18257738893264108312)

τεσπα,βρήκε το μπελά του ο άνθρωπος...:cry::bawl:

byron
27/11/2024, 19:54
ε,όχι δα! :D (https://tenor.com/view/performing-a-harley-stunt-viralhog-wheelie-with-a-harley-davison-harley-helmet-drag-gif-18257738893264108312)

τεσπα,βρήκε το μπελά του ο άνθρωπος...:cry::bawl:

Δουλεύει κάργα φρένο ρε Γιώργη. Αν περίμενε να ακούσει το κράτς του φτερού... :wave2:

grinderx
27/11/2024, 21:42
Σε είδα θείτσα με το σκουτεράκι, να χεις πάρει ευθεία το μονόδρομο και να πηγαίνεις ανάποδα, επειδή έτσι σε βόλευε...
Έλεος με αυτό το πράγμα που μπαίνουν ανάποδα στους μονόδρομους :a06: Στη γειτονιά μου είχα κάτσει μπάστακας στην άλλη που ήθελε με το στανιο να μπει ανάποδα. Δεν κουνήθηκα ούτε χιλιοστό παρά μόνο όταν έκανε αναστροφή :mad:

bulmont
28/11/2024, 16:44
Σε είδα Νικόλα (karellen) να την παλεύεις να πιείς τον παπορίσιο καφέ που
σου 'φτιαξα.....:priest::priest::priest:

Πιστεύω να σε αποζημίωσα με την Θέα....

RaGe_Raptor
28/11/2024, 17:22
σε είδα μικρέ με το σκουτερ χωρίς φώτα,διαγώνια κ κόντρα στο δρόμο μέσα στα σκοτάδια . ευτυχώς σε είδα...
μάστιγα,πως τους τα αγοράζουν οι γονείς,ρε φίλε...

karellen
28/11/2024, 18:19
Σε είδα Νικόλα (karellen) να την παλεύεις να πιείς τον παπορίσιο καφέ που
σου 'φτιαξα.....:priest::priest::priest:

Πιστεύω να σε αποζημίωσα με την Θέα....

Το παπορίσιο δε με πείραξε τόσο Βαγγέλα όσο το ότι δεν είχες ζάχαρη ! :bawl:
Αποζημιώθηκα όμως.

458517

doctoras
28/11/2024, 18:51

Έκλαψα!! :lol: δεν υπάρχουμε μόνο εδώ αυτά!

Από τεχνικής άποψης όντως φαίνεται για 310gs, αλλά πως κρατάει σούζα με 100χαω ; Κρατάνε τα 300ρια 4τη στον αέρα ;

Μάλλον ο σκύλος κάνει την δουλειά του αντίβαρου
Κάτι θα ξέρει το αλάνι

sanctusan
02/12/2024, 08:13

Είναι αυτές οι περιπτώσεις που δεν ξέρεις αν πρέπει να πεις μπράβο για τα skillz ή να κράξεις για το ηθικό κομμάτι....

Εγώ συνήθως καταλήγω στο δεύτερο