View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ
SeniorCanardo
03/06/2025, 14:07
Περαστικά Νικόλα!
:beer:
Τι γίνεται ρε φίλε, σημάδι σε έχουν βάλει οι "παπ@ρες";:(
Ρε συ πάλι το ίδιο,πριν ενα χρόνο η δύο είχες κάτι αντίστοιχο αν θυμάμαι καλά,τι ατυχία είναι αυτή;
Αφού είσαι καλά τα υπόλοιπα φτιάχνονται!
o_gavros
03/06/2025, 16:50
είναι της εποχής.
κι εμένα μου την άναψε την περασμένη βδομάδα κοπελίτσα με σμαρτ, σε δρόμο με κίνηση μάλιστα!
έκοψε ξερά το τιμόνι και γιολο!
πρόλαβα και ελιχθηκα ωσάν αιλουρας και βρήκε μόνο στην εξάτμιση του παπιού.
σταματάω,σταντ, τι κάνεις ρε κοπελιά;;;
...χι χι χίλια συγνώμη... ψέλλισε.
ρε κοπελιά,ναι οκ, δεκτή,αλλά τι να την κάνω άμα με ξαπλώσεις;
μπλα μπλα μπλα...για να κερδίσει μια θέση ενάμιση μέτρο πιο μπροστά και στο δίπλα ρεύμα...
τώρα που σκανε οι ζέστες, το νου όλοι μας!
Peterjackson
03/06/2025, 17:03
Περαστικά και καλή ανάρρωση φίλε!
περαστικα κι αγυριστα νικο.. σιδερενιος :beer:
sapila racing
04/06/2025, 08:22
Δεν με είδες και εξακολούθησες να έρχεσαι άκοπος από αριστερά,εγώ σε είδα,προσπάθησα να σε αποφύγω αλλά...
Έπεσες με δύναμη πάνω μου πετάχτηκα κάμποσα μετρα δεξιά και το gs ακόμα μακρύτερα.
Απολογισμός,τίποτα σπασμένο (ευτυχώς) αλλά η αριστερή παρτίδα γεμάτη μώλωπες,γρατζουνιές και αρκετό πόνο. :(
περαστικα, ευτυχως που δεν ηταν χειροτερα.
ratamahatta
04/06/2025, 10:32
Περαστικά
Τουλάχιστον γλυτωσες τα χειρότερα
Καλή και γρήγορη ανάρρωση.
thunder ace
04/06/2025, 12:21
Περαστικα φιλε μου.
Nostradamus
05/06/2025, 10:04
Σε ειδα σημερα στην Κατεχακη με το αδιαβροχο φορεμενο..Τι ετοιμαζεις, fast track αδυνατισμα για το τριημερο?
Ilias_83
06/06/2025, 07:26
Σε είδα δυστυχώς τελευταία στιγμή να στρίβεις αριστερά πάνω μου.
Σου μάζεψα τον σπασμένο καθρέφτη από το πάτωμα της Vespa. Εγώ πήγαινα αργά, έκανα ελιγμό δεν έπεσα και η Vespa δεν είχε σοβαρή ζημιά, αλλά το δικό σου αυτοκίνητο έχει ένα σπασμένο καθρέφτη και αν δεν το είχε από πριν ένα βουλιαγμένο φτερό.
Σταμάτησες, είδες πως ενοχλούσες και πήγες να παρκάρεις λίγο πιο κάτω. Μετά έφυγες. Σε περίμενα μήπως κάνεις το γύρο του τετραγώνου και έρθεις να με βρεις, αλλά τίποτα. Μετά έφυγα και εγώ.
462917 462918
grinderx
06/06/2025, 19:05
Σας βλέπω συχνά ντελιβεράδες να ξαποσταίνετε στη γέφυρα που περνάει πάνω από την Αττική Οδό εκεί που παλιά ήταν το λούνα παρκ Αϊδονάκια στο Μαρούσι. Προσέχετε βρε αλάνια μου.
Λες και το 'ξερα ότι θα γινόταν. Σε είδα να σε μαζεύει το νοσοκομειακό στη γειτονιά μου. Είχες παραβιάσει το STOP. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;;!!;;!; :( Ελπίζω τελικά να μην είναι τόσο σοβαρό και να γίνεις γρήγορα καλά.
sanctusan
06/06/2025, 19:36
Σε είδα σήμερα στο κέντρο με RnineT. Είχες κάγκελα στους κυλίνδρους (οk) και προβόλια, αυτά που βάζουν οι κυνηγοί, είχαν ίδιο μέγεθος με το φανάρι :uplate:
Τελικά η κακογουστιά είναι σαν τη βλακία....δεν έχει όρια.... :yuck:
doctor_john
07/06/2025, 10:29
Ήταν το Gs;
Δεν με πολυαρέσει να γράφω τέτοια αλλά σας είδα καραγκιοζάκια (2) με τα SS στην Ολυμπία οδό κάπου στο ύψος της Ακράτας.
Σας προσπερνάω τέρμα με 210+ περίπου στο κοντέρ,το tdm κοντεύει να ανατιναχτεί και εσείς ανοίξατε γκάζι μετά.
Αντι να με προσπεράσετε ή να κάτσετε πίσω στην βόλτα σας είχα κολλημένους τον ένα βλάκα δεξιά και τον άλλο πίσω μου με 200 στο κοντέρ χωρίς να με προσπερνάνε
και μπροστά νταλίκες, ιχ που πήγαιναν αριστερά και έπρεπε να προσπεράσουμε.Ούτε δεξιά να μην πάω δηλαδή ούτε να κόψω .γτπ .
sanctusan
07/06/2025, 14:18
Ήταν το Gs;
Όχι, το απλό ήταν
Vassilis
10/06/2025, 13:48
Νομιζω σε ειδα pektis στο Μαρουσι πεζο αλλα επειδη εχω καιρο να σε δω δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ησουν εσυ
Νομιζω σε ειδα pektis στο Μαρουσι πεζο αλλα επειδη εχω καιρο να σε δω δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ησουν εσυ
Αν περνουσες απο Φραγκοκκλησιας τοτε εγω ημουν!:wave2:
....αλλα επειδη εχω καιρο να σε δω δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι ησουν εσυ
Είχε πιάσει το μαλλί κοτσίδα?
Τώρα με τις ζέστες λογικό...
Vassilis
10/06/2025, 17:58
Αν περνουσες απο Φραγκοκκλησιας τοτε εγω ημουν!:wave2:
Ναι ναι :lol: Κοιταχτηκαμε λίγο, λεω κάπου τον ξέρω εγώ αυτόν. Μου πήρε λίγη ώρα να μου έρθει
harris_x
10/06/2025, 18:22
Ναι ναι :lol: Κοιταχτηκαμε λίγο, λεω κάπου τον ξέρω εγώ αυτόν. Μου πήρε λίγη ώρα να μου έρθει
https://youtu.be/42eqYRdcMS0?si=WHJ6M6tmwvPznwmU
Είχε πιάσει το μαλλί κοτσίδα?
Τώρα με τις ζέστες λογικό...
Είχε μαυρίσει το "κούτελο " και δεν με γνώρισε ο άνθρωπος!
Το καλοκαίρι γίνομαι μαύρος...:p
asxetost
11/06/2025, 08:05
Σε είδα tesla να πας να μου κάνεις χώρο να περάσω στατικός, επειδή χρειάστηκε να γείρω αρκετά να περάσω από τον καθρέφτη του μπροστινού μου ξέχασα έναν απαράβατο κανονα, οτι μαζεύουμε τα κουλά μας:lol:
462983
Ελαφρύ είναι τελικά :bawl:
Σε είδα πίσω λάστιχο να έχεις χάσει λίγο αέρα..... Κάτι που περίμενα μέρες μιας και βαριέμαι να σε αδειάσω λίγο..... :whistle::whistle:
Αλλά σα να είχες παραχάσει αέρα!!!!! :hmm: Και μετά κάποια μου έκλεισε το μάτι...... :plaf:
Σε είδα πανέμορφη γυαλιστερή πρόκα! Να έχεις γίνει ένα με το πίσω λάστιχο και να μου χαμογελάς ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα!!!!.....
Ευτυχώς σε ώρα που πήγα κατευθείαν και το έφτιαξα!
Λάστιχα το Σεπτέμβρη όπως και δήποτε!
:a10:
AUFGEBRACHT
13/06/2025, 20:24
Σε είδα πρωί-πρωί στην Κορίνθου-Πατρών, με το λευκό Mercedes SUV, να βγαίνεις όλο/όλη στο αντίθετο ρεύμα δολοφονικά, και στη λογική του "έχω Mercedes, έχει μηχανή, να κάνει αυτός στην άκρη"...
Εμένα δεν με είδες, το κωλοδάχτυλο που έφαγες, μια χαρά το πρόσεξες ε;
Σε είδα κι εσένα στην Αθήνα, με το SS, και το κράνος με τα μαλλιά μοϊκάνα και τα κέρατα πάνω...καλώς ήρθες τρελό καρναβάλι, μέσα στο κατακαλόκαιρο.
kostaskk
15/06/2025, 23:29
Σε είδα με αυτοκινητο μέσα σε ένα στενό να χτυπάς με τον καθρέπτη σου ένα ktm 640 κίτρινο και να το ρίχνεις κάτω,,, σταμάτησες, βγήκε ο συνοδηγός και άρχισε να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιδια σε 3-4 παρκαρισμένα σκούτερ,,, έσπασε πλαστικά, κράνη πεσμένα κάτω,, ξανά κλωτσιές στο επόμενο,, κάτω από 2 κάμερες βέβαια,, θα κάνε ζημιά κάνα 2κ,,
Εκεί που παρκάρεις μια χαρά θα βρεθεί ένας βλαμενος να στο καταστρέψει..
Σε είδα ταλαιπωρημένο σολέξ σε όμορφο νησί του Σαρωνικού. Πολύ περίεργο κομμάτι, μιας και δεν το έχω ξαναδεί από κοντά.
463062
Για την ιστορία είναι κατασκευής μάλλον της γαλλικής Solex, όπου μετά τον πόλεμο έκατσε κι έφτιαξε το VeloSoleX
Φέρει έναν μικρό 50άρη κινητήρα στον μπροστινό τροχό του!
sanctusan
16/06/2025, 16:43
Σε είδα με αυτοκινητο μέσα σε ένα στενό να χτυπάς με τον καθρέπτη σου ένα ktm 640 κίτρινο και να το ρίχνεις κάτω,,, σταμάτησες, βγήκε ο συνοδηγός και άρχισε να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιδια σε 3-4 παρκαρισμένα σκούτερ,,, έσπασε πλαστικά, κράνη πεσμένα κάτω,, ξανά κλωτσιές στο επόμενο,, κάτω από 2 κάμερες βέβαια,, θα κάνε ζημιά κάνα 2κ,,
Εκεί που παρκάρεις μια χαρά θα βρεθεί ένας βλαμενος να στο καταστρέψει..
:eek:
Δεν έγραψες πινακίδα να κάνεις μια καταγγελία;
Σε είδα με το κουκλί άσπρο-κόκκινο yamaha SS (FZR1000?).
Δε σε είχα ξαναδεί ποτέ αλλά πλήρωσες και τα δικά μου διόδια στην Αττική οδό :beer:
Κανένας από εδώ μέσα;
o_gavros
24/06/2025, 09:40
σε είδα φορτωμένη μέχρι τα μπουνια κοπελιά με το εντουρακι σου με τις ολλανδικές πινακίδες.
σε πλησίασα και σε ρώτησα "η ιτσυ μπουτς?" και χαμογελώντας πνε νόημα μου είπες όχι.
δεν πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που σε ρωτάνε.
καλούς δρόμους σου ευχήθηκα και χαιρέτησα!
sanctusan
24/06/2025, 14:11
Σε είδα να ανεβαίνεις τη βούτα τάπα....
Πήγαινες με 50+ χλμ με..........αναπηρικό τρίκυκλο....... :uplate:
harris_x
24/06/2025, 14:42
Σας βλέπω ρε παιδί μου να κινείστε με τα μηχανάκια σας με την ίδια ή μικρότερη ταχύτητα από αυτή των οχημάτων γύρω σας και αναρωτιέμαι, νιώθετε ασφαλείς;
Αυτο το ρημάδι το +20 δεν το έχετε ακούσει ποτέΣ; :confused:
Nostradamus
24/06/2025, 14:50
Σε είδα να ανεβαίνεις τη βούτα τάπα....
Πήγαινες με 50+ χλμ με..........αναπηρικό τρίκυκλο....... :uplate:
Με αφορμη αυτο.. Σε ειδα χθες στα στενα του ζωγραφου να εισια μεσα στον δρομο με το αναπηρικο αμαξιδιο και να σχηματιζουμε ουρα πισω σου αυτοκινητα και μηχανακια.. Απλα ανυπαρκτα πεζοδρομια για να ειναι κανεις ανετος και ασφαλης..
ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΛΥ...
Με αφορμη αυτο.. Σε ειδα χθες στα στενα του ζωγραφου να εισια μεσα στον δρομο με το αναπηρικο αμαξιδιο και να σχηματιζουμε ουρα πισω σου αυτοκινητα και μηχανακια.. Απλα ανυπαρκτα πεζοδρομια για να ειναι κανεις ανετος και ασφαλης..
ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΠΟΛΥ...
Που δεν μπορούσες να περάσεις ούτε αναπηρικό αμαξίδιο; :lol:
.....σε πλησίασα και σε ρώτησα "η ιτσυ μπουτς?" και χαμογελώντας πνε νόημα μου είπες όχι.....
ευτυχως να λες που δεν ηταν καμια λαρισαια που ζει στην ολλανδια,
γιατι η απαντηση που θα επαιρνες μπορει να ποναγε... :lol: :lol: :p
asxetost
26/06/2025, 22:04
Σε είδα Λεωφορειάρχη(δα).... τώρα.... Κτελατζής ήσουν, νοικιασμένος για σχολική εκδρομή ήσουν;... αν λάβουμε υπ'οψιν οτι έγινε ώρες σχολείου(κάποιο ιδιωτικό δηλαδή αν λειτουργούν ακόμα)- που το κάνει ακόμα χειρότερο..
Είμαι με το αμάξι της εταιρείας, με πιάνει κόκκινο και φυσικά σταματάω όπως θα περιμένε κανείς... Και σε βλέπω από τον καθρέφτη να έρχεσαι φορτσάτος, ούτε καν σκέψη για φρενάρισμα.. Βγαίνεις αντίθετο χύμα δίπλα μου -σημειώστε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση- για να μη με πάρεις παραμάζωμα, καις το φανάρι και συνεχίζεις την επόμενη στροφή.:a10: Ευτυχώς χωρίς να περνάει όχημα από τον κάθετο δρόμο που είχε κανονικά πράσινο.
Κάπου κάπου νιώθω πολύ ψυχάκιας που σε κάθε κόκκινο φανάρι κοιτάζω μανιωδώς να καλύπτομαι από αυτοκίνητο ή στέκομαι στην άκρη του δρόμου, και έχω πάντα ένα βλέφαρο στον καθρέφτη για κάτι δολοφόνους σαν και σένα.
Με κάτι τέτοια νιώθω λιγότερο.:a027:
Σε είδα κούκλα , σήμερα .
463332
Ilias_83
28/06/2025, 14:54
Σε είδα όσο έκαναν ποδήλατο με ένα φίλο να μας περνάς με τη μηχανή σου στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο Μαρούσι να μας λες: "Ρε μάγκες δεν έχει ποδηλατόδρομο;"
Επειδή δεν το είπες επιθετικά δεν έδωσα συνέχεια, θα έπρεπε να σταματήσουμε να εξηγήσω το γιατί ο ποδηλατόδρομος εκεί όχι μόνο είναι εντελώς άχρηστος (με παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω του μόλις 30 μέτρα πιο πέρα), αλλά και επικίνδυνος, αφού τα αυτοκίνητα πρώτα θα σε χτυπήσουν και μετά θα σταματήσουν στη διασταύρωση.
panavour
28/06/2025, 15:02
Σε είδα με τη μηχανή στην Αμαρυσίας Αρτέμιδος στο Μαρούσι να μας λες: "Ρε μάγκες δεν έχει ποδηλατόδρομο;"
Επειδή δεν το είπες επιθετικά δεν έδωσα συνέχεια, θα έπρεπε να σταματήσουμε να εξηγήσω το γιατί ο ποδηλατόδρομος εκεί όχι μόνο είναι εντελώς άχρηστος (με παρκαρισμένα αυτοκίνητα πάνω του μόλις 30 μέτρα πιο πέρα), αλλά και επικίνδυνος, αφού τα αυτοκίνητα πρώτα θα σε χτυπήσουν και μετά θα σταματήσουν στη διασταύρωση.
αυτο δεν αναιρει το γεγονος,οτι ησουν σε ποδηλατοδρομο,αν καταλαβα καλα.:rolleyes:
Ilias_83
28/06/2025, 15:45
αυτο δεν αναιρει το γεγονος,οτι ησουν σε ποδηλατοδρομο,αν καταλαβα καλα.:rolleyes:
Όχι, δεν ήμουν στο ποδηλατόδρομο.
Ποδηλατούσα στο δρόμο. Γι'αυτό και η παρατήρηση.
Διορθώνω το αρχικό μήνυμα γιατί μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.
Όχι, δεν ήμουν στο ποδηλατόδρομο.
Ποδηλατούσα στο δρόμο. Γι'αυτό και η παρατήρηση.
Διορθώνω το αρχικό μήνυμα γιατί μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.
Μια χαρά το διατύπωσες, αυτό κατάλαβα κι εγώ.....
doctor_john
28/06/2025, 18:18
Μόνο ο ένας δίπλα στον άλλο ενοχλούμε, αν ήσασταν σε σειρά μη δίνεις σημασία.
Ilias_83
28/06/2025, 21:02
Καλά δεν ασχολούμαι, σε σειρά κάνουμε ποδηλάτου, εγώ και ένας φίλος. Σήμερα έκανα ποδήλατο πρώτη φορά μετά από 2+ χρόνια και μου έκανε απλά εντύπωση πως ασχολήθηκε η μηχανή μαζί μας.
karellen
30/06/2025, 08:53
Σε είδα στην εθνική στην έξοδο της Καλαμάτας με το παπί να κρατάς στο αριστερό τιμόνι μια μαύρη σακκούλα γεμάτη άδεια μπουκάλια,για ανακύκλωση.
Ο μαΐστρος όμως φύσαγε δυνατά,το τιμόνι πήγαινε πέρα δώθε και το παπί βάρκα-γυαλό,μία στο ένα ρεύμα μία στο άλλο,τους είχες λαχταρήσει όλους με τα αυτοκίνητα!
Ελπίζω να μην ακούσουμε μαντάτα σου.:eek:
Σε είδα στην εθνική στην έξοδο της Καλαμάτας με το παπί να κρατάς στο αριστερό τιμόνι μια μαύρη σακκούλα γεμάτη άδεια μπουκάλια,για ανακύκλωση.
Ο μαΐστρος όμως φύσαγε δυνατά,το τιμόνι πήγαινε πέρα δώθε και το παπί βάρκα-γυαλό,μία στο ένα ρεύμα μία στο άλλο,τους είχες λαχταρήσει όλους με τα αυτοκίνητα!
Ελπίζω να μην ακούσουμε μαντάτα σου.:eek:
Για αυτό δεν έχει συμπλέκτη αφού...
karellen
30/06/2025, 11:04
:lol:
motojojo
30/06/2025, 19:25
Σε είδα στη Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στον Ευαγγελισμό, να διασχίζεις την πηγμένη λεωφόρο ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα εντελώς αφηρημένος σα να κανεις βολτα στο παρκο. Ημουν στη διήθηση κι ευτυχως σε προσεξα 2 αυτοκίνητα πίσω και σταμάτησα ανετα αλλά δεν άντεξα: ΣΕ ΚΟΡΝΑΡΑ! και μάλιστα με διαρκεια. Από την τρομάρα σου τινάχτηκες σαν να σε χτύπησε ρευμα, και με κοιταζες αποσβολωμένος για μια στιγμή. Ευτυχως δεν ειπες κουβέντα.
Μπορεί να σου έκοψα τη χολή αλλά δεν σε λυπηθηκα καθόλου. 3 αυτοκίνητα παρακατω είχε φανάρι που μπορουσες να περάσεις με ασφάλεια. Αλλά όχι, προτιμησες να ρισκάρεις να διασχίσεις 3+3 λωρίδες ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Και τυχερός ήσουν που σου κόπηκε μόνο τη χολή.
Βέβαια ακριβως διπλα ειναι και η είσοδος του μετρό που μπορεί κανεις να περάσει απέναντι περνώντας από κάτω με απόλυτη ασφάλεια, αλλά που μυαλό, το μέσο IQ πεζού δεν αρκεί για να σκεφτεί κάτι τέτοιο.
grinderx
01/07/2025, 14:01
Σε είδα σήμερα το πρωί Honda CBR 1100 XX Super Blackbird και μου έτρεξαν τα σάλια! :a8: :a8: :a8:
Red Rider
02/07/2025, 23:50
Σε είδα Βύρωνα μετά από πολλά χρόνια στον Πειραιά με τη θηλυκή παρέα σου!
...να κλαδεύεις :rolleyes:
463467
463468
motojojo
03/07/2025, 10:24
Τι σκατα είχε στο κεφάλι του γμτ;
Γενικά δεν συμφωνω με αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος για παραβασεις σταθμευσης, αλλά αυτη ειναι η μοναδική εξαίρεση που του αξίζει να του πάρουν και τα σωβρακα για 2 μηνες!
Γενικά δεν συμφωνω με αφαιρεση πινακιδων και διπλωματος για παραβασεις σταθμευσης, αλλά αυτη ειναι η μοναδική εξαίρεση που του αξίζει να του πάρουν και τα σωβρακα για 2 μηνες!
Τι να πεις...
Η νέα μόδα πάντως στη γειτονιά μου είναι σκούτερ/μοτοσικλέτες παρκαρισμένες διαγώνια πάνω στο πεζοδρόμιο, το έκανε ένας και τον μιμούνται και άλλοι και πάλι ίσα που χωράνε καρότσια με μωρά και αμαξίδια - μην τον κάνετε ρε παιδιά, κολλητά στον τοίχο μόνο, για πέντε δευτερόλεπτα από τον χρόνο μας μιλάμε!
...να κλαδεύεις :rolleyes:
463467
463468
Κάλεσε κανένας τροχαία η μπα;
Τι να πεις...
Η νέα μόδα πάντως στη γειτονιά μου είναι σκούτερ/μοτοσικλέτες παρκαρισμένες διαγώνια πάνω στο πεζοδρόμιο, το έκανε ένας και τον μιμούνται και άλλοι και πάλι ίσα που χωράνε καρότσια με μωρά και αμαξίδια - μην τον κάνετε ρε παιδιά, κολλητά στον τοίχο μόνο, για πέντε δευτερόλεπτα από τον χρόνο μας μιλάμε!
Που να βαζεις οπισθεν τωρα και να παρκαρεις;
Το βαζεις οπως το αφηνεις και στο χωραφι σου και οι υπολοιποι να περνανε απο πανω...
Τι να πεις; Δεν προκειται να αλλάξει ο κοσμος..................
stefanos
04/07/2025, 08:55
Τουλάχιστον 2 μπουκάλια johnnie το προηγούμενο βράδυ, πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι πέτυχε το κενό και δεν χτύπησε στον τοίχο.
PortisHead
04/07/2025, 09:36
Τα λάστιχα ειναι τα πρώτα, απο το εργοστασιο τοποθετησης στο Βολο.
Επικό.
My Sunny is air-conditioned :pink:
Κάλεσε κανένας τροχαία η μπα;
Βράδυ ήταν και μην ξεχνάς ότι είμαστε ερωτική πόλη :D
Αυτοκόλλητο Power Steering > My Sunny is air-conditioned :cool:
RaGe_Raptor
05/07/2025, 21:34
Ειδα-ειδα, πολυ πράμα είδα, όλοι με φουλ εξοπλισμό παρά τα 35-38άρια , σε όλο το πλάτος της ηπειρωτικής Ελλάδας, σας χάρηκα όλους :beer:
o_gavros
06/07/2025, 06:48
σας είδα μελι(τσ)σουλες να με γαζωνετε.
η πρώτη νταμπλ μπαμπλ (πως διάολο???) μέσα από το κλειστο μπουφάν στο θώρακα δεξα.
το απόγευμα της ιδιας μέρας, η δεύτερη ήρθες φουλ αττακ λες και σου χρωσταγα λεφτά και μου την έδωσες με τσαμπουκα στο μάτι!
γιατί γαμιεστε ρε μελισσουλες;
dumutrus
06/07/2025, 09:08
Περαστικά δυστυχώς ξέρεις τι λένε για το κακό;
Οτι πρέπει να τριτώσει δεν ξέρω αν η πρώτη που στην κάρφωσε διπλά πίανεται για δύο οπότε ετοιμάσου ψυχολογικά :bawl:.Το μάτι πρηστηκε πολύ;
asxetost
06/07/2025, 10:30
https://www.sansimera.gr/worldays/555
Τις παρεξήγησες, ήταν προκαταβολικά για την μπαγκόσμια μέρα φιλιού .:lol:
Περαστικά, ελπίζω να μην εννοείς μες το μάτι!
motojojo
06/07/2025, 10:40
η πρώτη νταμπλ μπαμπλ (πως διάολο???) μέσα από το κλειστο μπουφάν στο θώρακα δεξα.
το απόγευμα της ιδιας μέρας, η δεύτερη ήρθες φουλ αττακ λες και σου χρωσταγα λεφτά και μου την έδωσες με τσαμπουκα στο μάτι!
Εν τω μεταξυ, οι μελισσουλες και Γιάννης (https://www.youtube.com/shorts/OVQJ8i5PvAw)
Τα λάστιχα ειναι τα πρώτα, απο το εργοστασιο τοποθετησης στο Βολο.
Επικό.
Είναι εντυπωσιακό πάντως πως τα αμάξια 30 και 40 ετών που βλέπουμε ακόμα στο δρόμο είναι κυρίως Ιαπωνικά ή Κορεάτικα. Είναι μάλλον αυτά που αντέχουν στις δεκαετίες, ενώ και έχουν και οικονομική συντήρηση. Παλιότερα βλέπαμε κυρίως Toyota και Nissan, πλέον βλέπουμε κυρίως Hyundai και ΚΙΑ.
Είναι εντυπωσιακό πάντως πως τα αμάξια 30 και 40 ετών που βλέπουμε ακόμα στο δρόμο είναι κυρίως Ιαπωνικά ή Κορεάτικα. Είναι μάλλον αυτά που αντέχουν στις δεκαετίες, ενώ και έχουν και οικονομική συντήρηση. Παλιότερα βλέπαμε κυρίως Toyota και Nissan, πλέον βλέπουμε κυρίως Hyundai και ΚΙΑ.
Ισχύει, το Χιουντάι που έχουμε από κοινού με την πρώην, έκλεισε αισίως τα 25 έτη όπως και το yaris την νυν.....
dumutrus
06/07/2025, 12:20
Και στο μέλλον θα αντικατασταθούν από τα κινέζικα.
Είναι εντυπωσιακό πάντως πως τα αμάξια 30 και 40 ετών που βλέπουμε ακόμα στο δρόμο είναι κυρίως Ιαπωνικά ή Κορεάτικα.
Is it really?
panavour
06/07/2025, 15:08
Is it really?
Really my lord.
Όπως είπε κάποτε ο Ιντιάνα Τζόουνς, it's not the years, honey, it's the mileage ;)
Ωχ, περαστικά! Για την πρώτη τί εννοείς, μπήκε μέσα από το μπουφάν;
Έχει και πολλά astra F πρώτης γενιάς του 1993 που κυκλοφορούν ακόμα. Έχουμε και εμείς ένα και το φωνάζουμε Χαϊλάντερ. Απλά δεν χαλάει.
o_gavros
07/07/2025, 12:51
Ωχ, περαστικά! Για την πρώτη τί εννοείς, μπήκε μέσα από το μπουφάν;
οου γιεα, την ώρα που η καλή βλαχοπουλα μου γέμιζε μπιτζινα το μοτορι, την νιώθω να με τσιμπάει τσιμπάει.κανω την αντανακλαστική κίνηση να τη διώξω και μπαμ δεύτερο τσίμπημα.
πάω πιο πέρα ανοίγω μπουφάν και τη βλέπω να πέφτει ημιθανής.
αυτό όμως ήταν το εύκολο.
η απογευματινή βάρδια ήταν πιο δυνατή .
μου έκανε το φλεβαρο και πρήστηκε τόσο που ήταν σα σταφύλι γιοματο υγρό.
και στην επιστροφή μας, την έφαγε και ο Γιάννης πάλι ντάμπλ τραμπλ στον αυχένα.
sanctusan
07/07/2025, 12:59
Γιάνν’ την έφαγα για τα καλά. Έχει γίνει μελανιά στο σημείο και έχω πρήξιμο γερό, αλλά σαν το μαστάρι που κατέβασε το μάτι σου, δεν είναι. :uplate:
Θυμάμαι και κλαίω να ανοιγοκλείνεις το μάτι σου και να βρίσκει στα γυαλιά…. :bawl:
Τι τις ταΐζουν το κέρατο μου; :moutza:
Ρε 'σεις...μην ανοιγετε τις ζελατινες...:)
Περαστικα γρηγορα!
Ήταν σίγουρα μέλισσες ή μήπως ήταν σφήκες?
o_gavros
07/07/2025, 13:55
οι δικές μου σίγουρα μέλισσες,γιατί τις έπιασα σχεδόν πεθαμένες αφού με προγκηξανε
sanctusan
07/07/2025, 13:59
οι δικές μου σίγουρα μέλισσες,γιατί τις έπιασα σχεδόν πεθαμένες αφού με προγκηξανε
Μι του
Εγώ τουλάχτον είμαι από χωριό και ξέρω να τις ξεχωρίζω
sanctusan
07/07/2025, 14:00
Ρε 'σεις...μην ανοιγετε τις ζελατινες...:)
Περαστικα γρηγορα!
Ποια ζελατίνα; Το μπουφάν είχα ανοιχτό :bawl:
DoctoR_k6
07/07/2025, 14:15
Του γαυρου το ειδανε πρασινακι και το μπερδεψανε με φυτο μαλλον... :lol:
Ολα κλειστα λεμε. Μπουφαν, ζελατινες και μη σου κατσει ειναι η φαση.
Παντα θα βρουν τροπο να χωθουν οι ατιμες!!
Περαστικα σας!!
o_gavros
07/07/2025, 14:18
όλα κλειστά ήταν το πρωί, γάντια φορεμένα,μπαφ στο λαιμό, κράνος όλα.
και μπήκε η ρουφιανα.
μάλλον ήξερε το πιν
panavour
07/07/2025, 14:40
Του γαυρου το ειδανε πρασινακι και το μπερδεψανε με φυτο μαλλον... :lol:
Όχι,απλώς τον τιμωρησανε που τον είδαν να φοραει πράσινα.
doctor_john
07/07/2025, 15:21
Θεωρητικά αν κινούνται δύο ιδρωμένοι κοντά σε μέλισσες, αυτός που έφαγε κρέατα την προηγούμενη είναι πιο σημαντικός από αυτόν που φορά κολώνια αγριολούλουδα για τις μέλισσες.
panavour
07/07/2025, 15:27
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει.Τα αρωματα και οι κολωνιες τις ελκυουν περισσοτερο,γιατί προσομοιαζουν τα αρωματα των λουλουδιων.
o_gavros
07/07/2025, 15:57
Θεωρητικά αν κινούνται δύο ιδρωμένοι κοντά σε μέλισσες, αυτός που έφαγε κρέατα την προηγούμενη είναι πιο σημαντικός από αυτόν που φορά κολώνια αγριολούλουδα για τις μέλισσες.
δεν σας επιτρέπω κύριε! για ποιους μας περάσατε;
άκου φάγανε κρέας,τς τς τς!
Οκ! Απλά ρωτάω γιατί δεν έχω ξανακουσει διπλό τσίμπημα από μέλισσα αν και προέρχομαι από μελισσοκομική οικογένεια άνω των 50 ετών!
harris_x
10/07/2025, 07:24
Σε ειδα και απόρησα... :confused:
463602
Άραγε τι ελκτική ικανότητα εχει για τρέιλερ χωρίς φρενα και τι για τρέιλερ με φρένα;; :bawl:
Edit: εντωμεταξύ αυτό δε φρενάρει το βάρος του, θα φρενάρει μαζί με τρέιλερ :cry:
Χτες στο Λαγονήσι είδα πολύ άσχημη τράκα με 2 ιχ σμπαράλια και ένα c50 χωμένο κάτω από το ένα διαλυμένο ιχ. Η πυροσβεστική έκοβε λαμαρίνες για απεγκλωβισμό.
Είδα ένα νεαρό τραυματισμένο ελαφρά και όρθιο, μακάρι να ήταν ο οδηγός του παπιού. Εύχομαι να ειναι καλά ο αναβάτης του.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ρε παιδιά σε αυτό το δρόμο το καλοκαίρι και ειδικά από Ribas μέχρι Ανάβυσσο.
harris_x
10/07/2025, 09:32
Επιστρέφω από κέντρο, πλατεία Καραϊσκάκη, περνάω μπροστά από την Αστυνομία στη Δηλιγιάννη με σκοπό να βγω Κωνσταντινουπόλεως
Κινούμαι παράλληλα με έναν μαλάκα (με κόκκινη γραμμή η πορεία του) που είναι αριστερά μου.
Λίγο πριν φτάσουμε στις γραμμές του τρένου, τον βλέπω με την άκρη του γυπαετίσιου ματιού μου να το κόβει απότομα κατά πάνω μου για να πάει προς Λένορμαν.
Τότε με αριστοτεχνικές κινήσεις :lol: και το σκατό στην κάλτσα, κόβω δεξιά περνώντας ξυστά από το αυτοκίνητο και καπάκι αριστερά στο χιλιοστό από το νησιδάκι που έχει στο σημείο...
Δεν πρόλαβα να σου γ@μήσω το σπιτάκι γιατί συνέχισες λες και δεν υπήρξε τίποτα μπροστά σου….
463604
CorpseAlive
10/07/2025, 09:39
Επιστρέφω από κέντρο, πλατεία Καραϊσκάκη, περνάω μπροστά από την Αστυνομία στη Δηλιγιάννη με σκοπό να βγω Κωνσταντινουπόλεως
Κινούμαι παράλληλα με έναν μαλάκα (με κόκκινη γραμμή η πορεία του) που είναι αριστερά μου.
Λίγο πριν φτάσουμε στις γραμμές του τρένου, τον βλέπω με την άκρη του γυπαετίσιου ματιού μου να το κόβει απότομα κατά πάνω μου για να πάει προς Λένορμαν.
Τότε με αριστοτεχνικές κινήσεις :lol: και το σκατό στην κάλτσα, κόβω δεξιά περνώντας ξυστά από το αυτοκίνητο και καπάκι αριστερά στο χιλιοστό από το νησιδάκι που έχει στο σημείο...
Δεν πρόλαβα να σου γ@μήσω το σπιτάκι γιατί συνέχισες λες και δεν υπήρξε τίποτα μπροστά σου….
463604
Ηθικό δίδαγμα, κάντε μαθήματα και αφήστε άνεργο έναν δικηγόρο , έναν γιατρό και έναν μηχανικό !
harris_x
10/07/2025, 09:54
Ηθικό δίδαγμα, κάντε μαθήματα και αφήστε άνεργο έναν δικηγόρο , έναν γιατρό και έναν μηχανικό !
Δεν αρκούν αυτά, πρέπει να έχεις και γυπαετίσιο μάτι σαν το δικό μου :tooth:
Δεν αρκούν αυτά, πρέπει να έχεις και γυπαετίσιο μάτι σαν το δικό μου :tooth:
Αυτό που λέμε προσέχουμε και για τους άλλους Χάρη :beer:
DoctoR_k6
10/07/2025, 09:56
Ηθικο διδαγμα...το γκαζι σωζει!! :lol:
harris_x
10/07/2025, 10:01
Ηθικο διδαγμα...το γκαζι σωζει!! :lol:
Ήμουν με το Νιτζα (χωρίς "ν") το δυόμιση :vroum:
o_gavros
10/07/2025, 10:24
ρε μη τζακωνεστε στους δρόμοι
463606
DoctoR_k6
10/07/2025, 10:25
Ήμουν με το Νιτζα (χωρίς "ν") το δυόμιση :vroum:
Τοτε προσεξτε περισσοτερο και τα ματια 14!! :lol:
Αλλα καβαλατε παντα κατι με γκαζι...γιατι σωζει!! :D
Τοτε προσεξτε περισσοτερο και τα ματια 14!! :lol:
Αλλα καβαλατε παντα κατι με γκαζι...γιατι σωζει!! :D
Μμμμμ, Γκάζι , 14,
ZZR14 μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν.
motojojo
10/07/2025, 12:05
Κορνάρετε παιδιά....μην ντρέπεστε! Υπάρχει πολύς κόσμος που κοιμάται όρθιος και δεν ξυπνάει αλλιώς.
Ποτέ δεν παραμένεις δίπλα σε αυτοκίνητο. Δε διδάσκουν δρομίσια σοφία στις πίστες. :smokin:
harris_x
10/07/2025, 12:29
Κορνάρετε παιδιά....μην ντρέπεστε! Υπάρχει πολύς κόσμος που κοιμάται όρθιος και δεν ξυπνάει αλλιώς.
Ανάσα δε πρόλαβα να πάρω οχι να κορναρω... :lol: