Σύνδεση

View Full Version : Περιποίηση στα ΒΠ

cpt.Harlock
18/06/2018, 23:36
Καλησπέρα,

η αγαπημένη μου (versys 650) έβγαλε σχεδόν 2700 χλμ σε ελάχιστες μέρες διασχίζοντας αρκετές χώρες, βουνά, λαγκάδια, παραλαθαλάσσια και παραλίμνια και παραποτάμια δρομάκια, δρόμους, λεωφόρους, αυτοκινητόδρομους, καρόδρομους, μη... δρόμους και με έφερε Αθήμα.
396599

...ατη φωτό βλέπετε τμήμα της διαδρομής χαρτογραφημένο ως ¨εθνική οδό¨...

Της αξίζει λοιπόν ένα καλό κανάκεμα: περιποίηση στο χέρι, άγγιγμα σε σημεία και με τρόπους που δεν την έχουν αγγίξει ποτέ ξανά... Προτάσεις για πλύσιμο κτλ σε ΒΠ, ειδικά Μαρούσι και πέριξ;

Ευχαριστώ!

ΥΓ: άλλο ένα ταξιοδιωτικό που χρωστάω, I know...

kordix
19/06/2018, 07:51
Kαλύτερα να πάρεις ενα κιτ καθαρισμού και να την πλύνεις, κερώσεις, γρασσάρεις μόνος σου.

S705
20/06/2018, 01:31
Kαλύτερα να πάρεις ενα κιτ καθαρισμού και να την πλύνεις, κερώσεις, γρασσάρεις μόνος σου.

Έτσι! Γιατί εάν δεν την πασπατεψεις εσύ ο ίδιος πως θα την ευχαριστηθεις?

sanctusan
20/06/2018, 01:48
Για να μην πάθεις αυτά που έπαθα εγώ χάιδεψε το κορίτσι σου και μην αφήσεις κανένας να στη μαγαρίσει....

cpt.Harlock
21/06/2018, 15:18
Ρε παιδιά :)

είμαι για διακοπές Ελλάδα, δεν θα κάτσω τόσο... Τι να πάρω σετ παριποίησης και καθαρισμού κτλ; Δεν υπάρχει κάποιος τίμιος σωστός με μεράκι να πάω την καλή μου να της κάνει ένα μασάζ; Φάγαμε βουνά και λαγκάδια παρέα...
396675
Ένα καθαρισμό, κέρωμα, αλυσίδα, ζάντες θέλω, με καλά υλικά και μεράκι! Δεν μου περισεύουν, αλλά να τον πληρώσω τον άνθρωπο! Κατά προτίμηση Μαρούσι/ΒΠ, αλλά αν είναι κάτι που προτείνετε με 1000 να πάω και παρά πέρα.

Ευχαριστώ και ακούω τις προτάσεις σας...

BLiTzER
21/06/2018, 15:19
Γιατί φοράς λάστιχα αυτοκινήτου;

harris_x
21/06/2018, 15:23
+675

cpt.Harlock
21/06/2018, 15:25

Οφθαλμαπάτη, μετά από αυτό που πέρασα στην 1η φωτό... χιλιόμετρα εκεί μέσα, "έβαψαν" τα λάστιχα, από κάτω λόγω τριβής καθάρισε, αλλά έμεινε στο πλάι και φαίνεται έτσι... Εξού και η ανάγκη περιποίησης!

Βασικά είναι της Metzeler που δεν βγάζει αυτοκινήτου από όσο ξέρω.

harris_x
21/06/2018, 15:26
Οφθαλμαπάτη, μετά από αυτό που πέρασα στην 1η φωτό... χιλιόμετρα εκεί μέσα, "έβαψαν" τα λάστιχα, από κάτω λόγω τριβής καθάρισε, αλλά έμεινε στο πλάι και φαίνεται έτσι... Εξού και η ανάγκη περιποίησης!

μήπως έχουν τετραγωνίσει λίγο;;

Ή απλά είναι λόγω φωτογραφίας;

BLiTzER
21/06/2018, 15:27

Χαριτολογώντας το έγραψα, επειδή φαίνεται σαν να έχουν ορθή γωνία σχεδόν. Ο πιο γνωστός, καλός περιποιητής, όσο ξέρω, είναι ο Σμπρίνης, κάπου στη Μιχαλακοπούλου.

cpt.Harlock
21/06/2018, 15:30
μήπως έχουν τετραγωνίσει λίγο;;

Ή απλά είναι λόγω φωτογραφίας;

Είναι σχετικά καινούρια τα λάστιχα, φετινά. Μάξιμουμ 4000χλμ έχουν. Μετά από το χαλίκι της πρώτης φωτό, έβαψαν σε άσπρο από κάτω, μέχρι στο ύψος που βούλιαζε μέσα, όπου εκεί τώρα φαίνεται η γωνία. Στη συνέχεια σε άσφαλτο, έφυγε από κάτω η ασπρίλα, ψηλά έμεινε. Όπως είπα χρωστάω άλλο ένα ταξιδιωτικό...

George_Sp
21/06/2018, 15:53
Κλείσε ένα ραντεβού στο Μπάμπη και θα εκπλαγείς. Θα του στείλεις φωτογραφίες μέσω facebook όμως πρώτα για να σου βγάλει το πόσες ώρες θέλει και το χρηματικό.

https://www.facebook.com/DirtyMotoWash/

Razastarr
22/06/2018, 13:16
George ότι καλύτερο έχω δει με τα μάτια μου όσον αφορά την καθαριότητα και το μεράκι αυτού του ανθρώπου!!!!!!!! Με 1000

cpt.Harlock
22/06/2018, 22:04
Σας ευχαριστώ πολύ! Θα επικοινωνήσω και θα κανονίσω ραντεβού αφού βλέπω τόσον ενθουσιασμό! Δεν έχω φουμπου για φωτό, αλλά θα βγάλουμε άκρη τηλεφωνικά ελπίζω με το παλικάρι!

George_Sp
22/06/2018, 22:24
Σας ευχαριστώ πολύ! Θα επικοινωνήσω και θα κανονίσω ραντεβού αφού βλέπω τόσον ενθουσιασμό! Δεν έχω φουμπου για φωτό, αλλά θα βγάλουμε άκρη τηλεφωνικά ελπίζω με το παλικάρι!

αν δε δει το μηχανάκι δύσκολα θα συνεννοηθείς τηλεφωνικά. Πες του απλά που το πήγες και άσε να κανονίσει εκείνος το πότε. Συνήθως Σάββατο μετά το μεσημέρι είναι πιο άνετος.

George_Sp
07/07/2018, 13:30
Για πες εντυπώσεις :)

cpt.Harlock
10/07/2018, 10:36
Για πες εντυπώσεις :)

Ωραίος!! Πήγα από εκεί να δει τη μηχανή πρώτα, μετά κλείσαμε τηλεφωνικό ραντεβού. Εξαιρετική δουλειά, θα επαναλάβω πριν φύγω. Στην αρχή μου φάνηκε λίγο απότομος και περίεργος στο ύφος, αλλά μετά όλα καλά, τρομερός στη δουλειά του ο τύπος!

2 βόλτες 30 χλμ η κάθε μια πήγαινε/έλα, αλλά άξιζε.