PDA

View Full Version : Οδηγική Συμπεριφορά..Μηχανών.

Σελίδες : 1 [2] 3 4

kons
21/06/2018, 13:19
είπα κι εγώ.... αγόρασαν μηχανάκι.... αρχαιολογία από καμιά κατάσχεση θα είναι :tooth:

Από όσο θυμάμαι κάπου στο 2002 τα πήραν (λίγα τεμάχια 2 ή 4 νομίζω) και ήταν για την τροχαία εθνικών οδών κλπ όπως είχα ακούσει... Μετά λόγο έλλειψης κατάλληλων χεριών πήγαν για άραγμα. Πρόσφατα είδα και εγώ ένα, όλα είναι εκείνης της σειράς Κ2. Φαίνεται τώρα δραστηριοποιούνται εντός των τειχών μεταξύ πηξίματος στη βουλιαγμένης και Πατησίων....:cry:

Ζεύκας
21/06/2018, 13:21
Και κοψε τα σχολια τυπου καταρες-ηλιθιοι κλπ κλπ γιατι μπορει να σε εχουν περασει φιλερ πολλοι απο εδω μεσα..πες οτι θες να πεις με ωραιο τροπο αλλιως μη μιλας καθολου..και ας θεωρηθεί μινιμοντινγκ αυτο..αντε γιατι εχουμε παρει θαρρος και δε μιλαει κανεις..ηλιθιοι ο ενας μαλακες ο αλλος..:yuck:

όντως οι κατάρες δεν είναι σωστό.

εκτός κι αν πρόκειται για ποδηλατες.

που κινούνται σε δημόσιους δρόμους.

ανα ζεύγη.

αυτοί να πάνε να ψοφήσουν.

George_Sp
21/06/2018, 13:29
Και κοψε τα σχολια τυπου καταρες-ηλιθιοι κλπ κλπ γιατι μπορει να σε εχουν περασει φιλερ πολλοι απο εδω μεσα..πες οτι θες να πεις με ωραιο τροπο αλλιως μη μιλας καθολου..και ας θεωρηθεί μινιμοντινγκ αυτο..αντε γιατι εχουμε παρει θαρρος και δε μιλαει κανεις..ηλιθιοι ο ενας μαλακες ο αλλος..:yuck:

ο καθένας γράφει ότι θέλει ελεύθερα. το οτι μπορεί να βρίσκονται εδώ μέσα δεν θα μου αλλάξει την άποψη. Ίσα ίσα θα μου την ενισχύσει γιατί υποτίθεται οτι τα διαβάζει και θα έπρεπε να προβληματιστεί περισσότερο για το το πιθανόν να προκαλέσει.
υποδείξεις να μη μιλάς και τέτοια στους οικείους σου.

o teos
21/06/2018, 13:34
Θεωρω οτι αρμόδια για την απαντηση στα παραπανω σχολια σου περι ελευθερίας να προσβάλλεις κοσμο με χαρακτηρισμούς(και οχι μονο εσυ) ειναι η διοίκηση εγω το κοβω εδω για ευνοήτους λογούς...
Οσο για τον προβληματισμό δες μηπως πρεπει να προβληματίστεις εσυ και οχι οι αλλοι μιας και 10 ατομα σου λενε το ιδιο με αλλο τροπο και εσυ το βιολι σου..:wave2:

George_Sp
21/06/2018, 13:40
Θεωρω οτι αρμόδια για την απαντηση στα παραπανω σχολια σου περι ελευθερίας να προσβάλλεις κοσμο με χαρακτηρισμούς(και οχι μονο εσυ) ειναι η διοίκηση εγω το κοβω εδω για ευνοήτους λογούς...
Οσο για τον προβληματισμό δες μηπως πρεπει να προβληματίστεις εσυ και οχι οι αλλοι μιας και 10 ατομα σου λενε το ιδιο με αλλο τροπο και εσυ το βιολι σου..:wave2:

10 άτομα φιλαράκια που τα πίνουν παρέα και κάνουν μαζί βόλτες
(Αντικειμενικότατη οπτική και αντιπροσωπευτικότατο non biased δείγμα.)

versus

1 Versys που απλά θέλει να πηγαίνει ασφαλής στο προορισμό του και να μη γίνονται οι δημόσιοι δρόμοι, πίστες.

Δε πειράζει. Εγώ γράφω αυτά που θέλω να γράψω γράψτε και σεις αυτά που θέλετε.

harris_x
21/06/2018, 13:41
ο καθένας γράφει ότι θέλει ελεύθερα. το οτι μπορεί να βρίσκονται εδώ μέσα δεν θα μου αλλάξει την άποψη. Ίσα ίσα θα μου την ενισχύσει γιατί υποτίθεται οτι τα διαβάζει και θα έπρεπε να προβληματιστεί περισσότερο για το το πιθανόν να προκαλέσει.
υποδείξεις να μη μιλάς και τέτοια στους οικείους σου.

βρε Γιώργο;;;

Ακόμα εδώ βρε φίλε;;;

sniper
21/06/2018, 13:41

versus

1 Versys που απλά θέλει να πηγαίνει ασφαλής στο προορισμό του και να μη γίνονται οι δημόσιοι δρόμοι, πίστες.

Eγώ δεν τους κάνω παρέα πάντως.

harris_x
21/06/2018, 13:42

α πα πα .... με τους αλήτες... μακρυά από 'μας

George_Sp
21/06/2018, 13:43
βρε Γιώργο;;;

Ακόμα εδώ βρε φίλε;;;

αν ενοχλάω φίλε ξέρεις....υπάρχουν τρόποι. ignore, ΠΜ στους διαχειριστές κλπ κλπ.

o teos
21/06/2018, 13:44

versus

Αααα ναι μωρε ξεχασα ειμαστε ολοι φιλοι απο το στρατο και η κλασσικη κλικα εναντια στο μοναχικο καβαλαρη του βερσυς.....εχεις ερθει ποτε σε βολτα να πιεις και εσυ μια μπυριτσα και δε σε καναμε παρεα??να μας γνωρισεις ας ουμε?? ΟΧΙ!!εγω τουλαχιστον δε σε εχω δει ποτε τα τελυταια 3-4 χρονια...
Οποτε ασε το δραμα απο μεξικανικη σαπουνοπερα και γραφε οτι θες οπως σου ειπα αλλος ειναι αρμοδιος για αυτα..:wave2:

George_Sp
21/06/2018, 13:45

κάνε μαζί μου να έρθεις μετά για αναλυτικό συγκριτικό....κατηγορία βέβαια που θα το ποστάρεις διάλεξε εσύ.

Στραβά και ανάποδα για αντικειμενικότητα, Ταξιδιωτικά για ρομαντισμό, Ιστορίες του δρόμου για φρού φρού και αρώματα,

George_Sp
21/06/2018, 13:47
Αααα ναι μωρε ξεχασα ειμαστε ολοι φιλοι απο το στρατο και η κλασσικη κλικα εναντια στο μοναχικο καβαλαρη του βερσυς.....εχεις ερθει ποτε σε βολτα να πιεις και εσυ μια μπυριτσα και δε σε καναμε παρεα??να μας γνωρισεις ας ουμε?? ΟΧΙ!!εγω τουλαχιστον δε σε εχω δει ποτε τα τελυταια 3-4 χρονια...
Οποτε ασε το δραμα απο μεξικανικη σαπουνοπερα και γραφε οτι θες οπως σου ειπα αλλος ειναι αρμοδιος για αυτα..:wave2:

είχα έρθει τα πιο παλιά χρόνια που είχα χρόνο και δε πέτυχε η συνταγή....τι να κάνουμε. δατς λαηφ

κανένα δράμα. η ζωή συνεχίζεται και δεν ξημεροβραδιάζομαι στο moto. Έτυχε σήμερα μετά από καιρό γιατί είχα όρεξη.

harris_x
21/06/2018, 13:47
αν ενοχλάω φίλε ξέρεις....υπάρχουν τρόποι. ignore, ΠΜ στους διαχειριστές κλπ κλπ.
Δεν ενοχλΆς βρε, πας καλά;

Επειδή δεν γράφεις και απέχεις το είπα.

Χαρά μου να βλέπω posts σου, μου φτιάχνουν το κέφι.

:beer:

sniper
21/06/2018, 13:49
675 και καλλιτεχνικό πατινάζ... Τράβα παραπέρα, ενοχλΑς.

κάνε μαζί μου να έρθεις μετά για αναλυτικό συγκριτικό....κατηγορία βέβαια που θα το ποστάρεις διάλεξε εσύ.

Στραβά και ανάποδα για αντικειμενικότητα, Ταξιδιωτικά για ρομαντισμό, Ιστορίες του δρόμου για φρού φρού και αρώματα,
Δεν γίνεται, θα πρέπει να παραβείς τον ΚΟΚ :tooth:

George_Sp
21/06/2018, 13:50

όοοοοχι......λάθος κατάλαβες...εσύ θα υποβληθείς σε by the book KOK certification.
:lol:

sniper
21/06/2018, 13:51
όοοοοχι......λάθος κατάλαβες...εσύ θα υποβληθείς σε by the book KOK certification.

Δεν γίνεται, σβήνει το μοτοσακό από μόνο του αν πηγαίνει αργά και βγάζει στην οθόνη "Καwa rider"

o teos
21/06/2018, 13:52
δε πέτυχε η συνταγή....τι να κάνουμε. δατς λαηφ

Μηπως επειδη τους καθυστερούσες στο δρομο και μετα σε περνάγανε φιλερ??:whistle:

harris_x
21/06/2018, 13:53
:roflmao::roflmao::roflmao:

ωωωω τα γλυκά μου.... :pink:

o teos
21/06/2018, 13:53

Ρε δε θα μπεις ξανα στον παγο???θα μπεις...με τριπλο αξελ θα περναω φιλερ διπλα σου:smokin:

rainmike
21/06/2018, 13:54
Ρε φίλε γιατι κολλάς ,κανεις δε σου πε οτι έχεις άδικο,κανεις δε σου πε οτι πρέπει να πηγαινεις γαμιώντας αλλά καποιοι το κανουν, (και οι μπατσοι το κανουν ,και χωσιδια και διηθησεις) και δεν μπορεις να κάνεις τιποτα
για αυτο,ολοι σου λενε κοιτα να προστατευσεις τον εαυτο σου και ασε τους αλλους, γιατι τρελαινεσαι?Δεν εχουμε κάτι να χωρίσουμε οπως προειπα αυτου του είδους οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν νόημα.
Χθες πηγαινοντας για δουλεια με το μονστερ σταματαω στο φανάρι διπλα μου ενα bmw 1200 ο τυπος είχε το κράνος στον καθρέφτη,απο το αλλο ρευμα ερχονται 3 μηχανες Διας,ο τυπος παιρνει το κρανος και το φοραει.
Του λεω μη φορας κρανος για τους μπατσους αλλα για την ασφαλειά σου μου λεει εχεις δικιο αλλα ζεσταινομαι με έχουν γράψει πανω απο 5 φορές.Ε πιστεύεις τωρα εσυ οτι ο τύπος αυτος θα βάλει ποτέ μυαλο?
Αλλά στα αρχιδια μου κιολας εγώ φοράω το κρανάκι μου το μπουφανάκι μου και πορευομαι ε και αν γίνει η στραβη έγινε τι να κάνουμε.

sniper
21/06/2018, 13:56
Ρε δε θα μπεις ξανα στον παγο???θα μπεις...με τριπλο αξελ θα περναω φιλερ διπλα σου:smokin:

Τι είμαι να μπω στον πάγο; Φέτα ξιφίας;

harris_x
Ρε φίλε γιατι κολλάς ,κανεις δε σου πε οτι έχεις άδικο,κανεις δε σου πε οτι πρέπει να πηγαινεις γαμιώντας αλλά καποιοι το κανουν, (και οι μπατσοι το κανουν ,και χωσιδια και διηθησεις) και δεν μπορεις να κάνεις τιποτα
για αυτο,ολοι σου λενε κοιτα να προστατευσεις τον εαυτο σου και ασε τους αλλους, γιατι τρελαινεσαι?Δεν εχουμε κάτι να χωρίσουμε οπως προειπα αυτου του είδους οι αντιπαραθέσεις δεν έχουν νόημα.
Χθες πηγαινοντας για δουλεια με το μονστερ σταματαω στο φανάρι διπλα μου ενα bmw 1200 ο τυπος είχε το κράνος στον καθρέφτη,απο το αλλο ρευμα ερχονται 3 μηχανες Διας,ο τυπος παιρνει το κρανος και το φοραει.
Του λεω μη φορας κρανος για τους μπατσους αλλα για την ασφαλειά σου μου λεει εχεις δικιο αλλα ζεσταινομαι με έχουν γράψει πανω απο 5 φορές.Ε πιστεύεις τωρα εσυ οτι ο τύπος αυτος θα βάλει ποτέ μυαλο?
Αλλά στα αρχιδια μου κιολας εγώ φοράω το κρανάκι μου το μπουφανάκι μου και πορευομαι ε και αν γίνει η στραβη έγινε τι να κάνουμε.θες να πεις ότι εμείς οι γρήγοροι, οι παγκοσμιοι βρε παιδί μου, δεν έχουμε μυαλό; :sad:

George_Sp
Μηπως επειδη τους καθυστερούσες στο δρομο και μετα σε περνάγανε φιλερ??:whistle:

θα μπορούμε να συζητήσουμε πιο εποικοδομητικά αν σταματήσεις να κάνεις υποθέσεις.
αν παρόλαυτά θες απαντήσεις στις υποθέσεις σου, στην επόμενη μπύρα ρώτα τους να μάθεις (έστω και biased)

sniper
21/06/2018, 13:57
θες να πεις ότι εμείς οι γρήγοροι, οι παγκοσμιοι βρε παιδί μου, δεν έχουμε μυαλό; :sad:

Τςςςςςςςςςςςςςςςςς έλλιωσε η πίσα στην άσφαλτο...

George_Sp
21/06/2018, 13:58
Δεν γίνεται, σβήνει το μοτοσακό από μόνο του αν πηγαίνει αργά και βγάζει στην οθόνη "Καwa rider"

καλό :beer:

sniper
21/06/2018, 13:58
καλό :beer:

Όχι, ισχύει.

o teos
21/06/2018, 14:00
θα μπορούμε να συζητήσουμε πιο εποικοδομητικά αν σταματήσεις να κάνεις υποθέσεις.
αν παρόλαυτά θες απαντήσεις στις υποθέσεις σου, στην επόμενη μπύρα ρώτα τους να μάθεις (έστω και biased)

Ψησου να ερθεις στην επομενη βραδινή να μας δείξεις ρε παιδι μου γιατι κοκ και ταχυτητα δεν πανε μαζι..τζαστ σεινγκ...προτιμω να μαθαινω λαιβ οχι απο αλλους;)

harris_x
21/06/2018, 14:01
Τςςςςςςςςςςςςςςςςς έλλιωσε η πίσα στην άσφαλτο...

το λάστιχο λιώνει.... άσχετοι ρπστ μου... :facepalm:

George_Sp
21/06/2018, 14:01
Όχι, ισχύει.

boom headshot. θα στη φυλάω σε άλλη φάση. τώρα είμαι επικεντρωμένος αλλού. :lol:

sniper
21/06/2018, 14:02
Ψησου να ερθεις στην επομενη βραδινή να μας δείξεις ρε παιδι μου γιατι κοκ και ταχυτητα δεν πανε μαζι..τζαστ σεινγκ...προτιμω να μαθαινω λαιβ οχι απο αλλους;)

A, πάτε πίσω απο το φιέστα, το οποίο αναγκαστικά πάει στα ορια του ΚΟΚ;

Τι βραδυνη και δροσερή, ίδρωσα.

sniper
21/06/2018, 14:03
το λάστιχο λιώνει.... άσχετοι ρπστ μου... :facepalm:

Θα βαρέθηκε ρε. Τα λάστιχα καίγονται, δεν λιώνουν σαχλαμάρα.

congate7
21/06/2018, 14:03
Εμένα μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;

sniper
21/06/2018, 14:04
Εμένα μπορείς να μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα;

Τι θες;

o teos
21/06/2018, 14:04
A, πάτε πίσω απο το φιέστα, το οποίο αναγκαστικά πάει στα ορια του ΚΟΚ;

Τι βραδυνη και δροσερή, ίδρωσα.

Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει το φιεστα πουθενα μπροστα μου και οχι γιατι παω αργα..:a05:

sniper
21/06/2018, 14:05

Δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει το φιεστα πουθενα μπροστα μου και οχι γιατι παω αργα..:a05:

Αρα (νομίζεις) ότι πας γρήγορα και είναι από πίσω σου; ΟΚ, δεν θα δεις μεγάλη βελτίωση με το 675 :tooth:

harris_x
21/06/2018, 14:05
Θα βαρέθηκε ρε.

:lol: :lol: :lol:

Τα λάστιχα καίγονται, δεν λιώνουντα δικά μου λιώνουν

σαχλαμάρα.
παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.....

όλα ίσωμα πια.... σεβασμός κανείς...

sniper
21/06/2018, 14:06
...

παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί.....

To autocorrect φταίει. Σαλιγκάρι ήθελα να γράψω.

George_Sp
21/06/2018, 14:07

έχω έρθει σε 2-3 βραδινές τη τελευταία 2ετια μαζί με μπλιτζ ζιζου και άλλα παιδιά και ήταν ωραία. και όχι δεν με περίμεναν στρίβοντας τσιγάρο σε κάθε διασταύρωση.

απλά δεν υπάρχει χρόνος, χρήμα εδώ και καιρό και έχω θέσει άλλες προτεραιότητες.
Επίσης θα διαλέξω την παρέα που θα ρολάρω γιατί παίζει πολύ σημαντική παράμετρο αν νιώθω άνετα, ασφαλής στο πόσο σβέλτα mode και σε ποιά σημεία θα ενεργοποιηθεί ώστε να ευχαριστηθώ μια γρήγορη βόλτα χωρίς ανασφάλειες και στιγμές οριακές για δημόσιο δρόμο.

sniper
21/06/2018, 14:08
έχω έρθει σε 2-3 βραδινές τη τελευταία 2ετια μαζί με μπλιτζ ζιζου και άλλα παιδιά και ήταν ωραία. και όχι δεν με περίμεναν στρίβοντας τσιγάρο σε κάθε διασταύρωση.

απλά δεν υπάρχει χρόνος, χρήμα εδώ και καιρό και έχω θέσει άλλες προτεραιότητες.
Επίσης θα διαλέξω την παρέα που θα ρολάρω γιατί παίζει πολύ σημαντική παράμετρο αν νιώθω άνετα, ασφαλής στο πόσο σβέλτα mode και σε ποιά σημεία θα ενεργοποιηθεί ώστε να ευχαριστηθώ μια γρήγορη βόλτα χωρίς ανασφάλειες και στιγμές οριακές για δημόσιο δρόμο.

Εχουμε δει βίντεο από αυτές τις βόλτες. Σαν γριές πάνε. Να πας.

harris_x
21/06/2018, 14:09
To autocorrect φταίει. Σαλιγκάρι ήθελα να γράψω.

το trail είναι απο το καμένο λάστιχο, μη μπερδεύεσαι :smokin:

o teos
21/06/2018, 14:12

Με καλυψες... ο νοων νοειτω και καλους δρομους...

rainmike
θες να πεις ότι εμείς οι γρήγοροι, οι παγκοσμιοι βρε παιδί μου, δεν έχουμε μυαλό; :sad:

Χωρίς κράνος αποκλείεται να είσαι γρηγορος και παγκόσμιος θα σε περναει και η Βικυ η γκαζιάρα:lol:

o teos
Εχουμε δει βίντεο από αυτές τις βόλτες. Σαν γριές πάνε. Να πας.

Μπερδεύεις τις ηλικίες μας:D

harris_x
21/06/2018, 14:15
Χωρίς κράνος αποκλείεται να είσαι γρηγορος και παγκόσμιος θα σε περναει και η Βικυ η γκαζιάρα:lol:

το Βικάκι;;; :pink:

sniper
21/06/2018, 14:17
το Βικάκι;;; :pink:

Αυτή με το 675;

harris_x
21/06/2018, 14:18
Αυτή με το 675;

χαριτωμένος

:roflmao::roflmao::roflmao: (https://youtu.be/n3uE4dgNiiA)

sniper
21/06/2018, 14:21
χαριτωμένος

:roflmao::roflmao::roflmao: (https://youtu.be/n3uE4dgNiiA)

Τέτοιο 675 πήρε ο Τεο; Να προσέχεις παιδί μου.

o teos
21/06/2018, 14:22
Τέτοιο 675 πήρε ο Τεο; Να προσέχεις παιδί μου.

Και ειναι και το ιδιο χρωμα γαμω:touched:

rainmike
21/06/2018, 14:26
Και ειναι και το ιδιο χρωμα γαμω:touched:
Πω πω το κοκκινο πήρες το πιο σουπα χρωμα σε daytona 675 τα μισά και παραπάνω στο car gr κοκκινα ειναι.
Βαψτο:)

o teos
21/06/2018, 14:28
Το χρωμα γαμει..ειναι με διαφορα απ τα πιο ωραια σε daytona:smokin:

rainmike
21/06/2018, 14:29
κοιτα σαν το μαυρο με τις χρυσες ζάντες δεν είναι κανένα αλλα και το χρυσο ποιο ωραιο ειναι απο το κοκκινο

BLiTzER
21/06/2018, 14:30
Δίκιο έχει. To κόκκινο θυμίζει ντουκάτι.

sniper
21/06/2018, 14:31
Το χρωμα γαμει..ειναι με διαφορα απ τα πιο ωραια σε daytona:smokin:

Οι άλλες επιλογές ήταν το τσιρλί χρυσό και το τσιρλί γκρί;

sniper
21/06/2018, 14:32
κοιτα σαν το μαυρο με τις χρυσες ζάντες δεν είναι κανένα αλλα και το χρυσο ποιο ωραιο ειναι απο το κοκκινο

Εσύ έχεις ντουκάτι όμως οπότε συγχωρείσαι. Εκτός αν είσαι ευρωπαίος αθίγγανος.

harris_x
21/06/2018, 14:32

αχ....

ααααχχχ...

Γερασες και μπερδεύεσαι πάλι....

Δεν μιλάμε για το εννιαπενηντατεσσαρο, για το 675 λέμε, αυτό δεν βγαίνει σε τσιρλί.

sniper
21/06/2018, 14:34
αχ....

ααααχχχ...

Γερασες και μπερδεύεσαι πάλι....

Δεν μιλάμε για το εννιαπενηντατεσσαρο, για το 675 λέμε, αυτό δεν βγαίνει σε τσιρλί.

Α, μόνο το πλαίσιο είναι έτσι; ΟΚ.

rainmike
21/06/2018, 14:35

Αν έβαζε αυτοκόλλητο Honda fireblade πάνω θα γινόταν γαμάτο?

sniper
21/06/2018, 14:36

Είχε χόντα, αποφάσισε να δείξει ότι είναι κουλός πάνω και σε αργότερο Ευρωπαϊκό. Respect!

o teos
21/06/2018, 14:37

Θα αντιδρουσε το μηχανακι σε βαθμο κακουργήματος και δε θα έπαιρνε ξανα μπροστα απο το κακο του..:smokin:

harris_x
21/06/2018, 14:37
Α, μόνο το πλαίσιο είναι έτσι; ΟΚ.
:bawl::bawl::bawl:

harris_x
21/06/2018, 14:38
Θα αντιδρουσε το μηχανακι σε βαθμο κακουργήματος και δε θα έπαιρνε ξανα μπροστα απο το κακο του..:smokin:

ωπ!

τι έχουμε εδώ;

έφυγε η τζαπανίλα;;;

o teos
21/06/2018, 14:39
ωπ!

τι έχουμε εδώ;

έφυγε η τζαπανίλα;;;

χτες απο τον αερα και τα χλμ εφυγε οτι ειχε μεινει:D:pink:

rainmike
21/06/2018, 14:41
Καλορίζικο το μηχανακι τα σπάει,ευχομαι να μη σου βγάλει προβληματα με τα ηλεκρικα του,αν δεν το χω κουβαλήσει .Ευτυχως ΄τωρα με καινουρια πηνια ανορθωτη και μπαταρια παιρνει με την πρωτη.
Spread the Triumph love:beer:

o teos
21/06/2018, 14:44
Καλορίζικο το μηχανακι τα σπάει,ευχομαι να μη σου βγάλει προβληματα με τα ηλεκρικα του,αν δεν το χω κουβαλήσει .Ευτυχως ΄τωρα με καινουρια πηνια ανορθωτη και μπαταρια παιρνει με την πρωτη.
Spread the Triumph love:beer:

Eυχαριστω ρεεεε:beer: ειναι του 2010 υποτίθεται τα εχουν λυσει αυτα...:D

BLiTzER
21/06/2018, 14:45
Eυχαριστω ρεεεε:beer: ειναι του 2010 υποτίθεται τα εχουν λυσει αυτα...:D

Κανένας λόγος ανησυχίας τότε. Οι Eυρωπαίοι μηχανικοί/ηλεκτρολόγοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

Coyote.V
21/06/2018, 14:50
κατεβαίνω με 80 την Κηφισιάς (στρώνω το Beverly)

Δηλαδή αν το στρώσεις με πόσα θα την κατεβαίνεις; Πολλά δεν είναι τα 80 για την Κηφισίας;

harris_x
21/06/2018, 14:51
Δηλαδή αν το στρώσεις με πόσα θα την κατεβαίνεις; Πολλά δεν είναι τα 80 για την Κηφισίας;

κι εσύ στρώνεις;

BLiTzER
21/06/2018, 14:52
Παιδιά, η Κηφισίας έχει όριο 70 χλμ/ώρα. Τα 80 είναι υπερβολικά.

harris_x
21/06/2018, 14:53
Παιδιά, η Κηφισίας έχει όριο 70 χλμ/ώρα. Τα 80 είναι υπερβολικά.
70 :uplate:

κι εγώ νόμιζα ότι ήταν 170... μαλακία... πρέπει να αλλάξω τα γυαλιά μου :(

Coyote.V
21/06/2018, 14:54
κι εσύ στρώνεις;

Όχι, αλλά τα θεωρώ πολλά, με το που τα πιάσεις θα πρέπει να πλακωθείς στα φρένα για το φανάρι. Σοβαρά με τι ταχύτητες κινείστε εσείς (ρωτάω και για τους άλλους δεν σου μιλώ πληθυντικό) στην Κηφισίας;

harris_x
21/06/2018, 14:55
Όχι, αλλά τα θεωρώ πολλά, με το που τα πιάσεις θα πρέπει να πλακωθείς στα φρένα για το φανάρι. Σοβαρά με τι ταχύτητες κινείστε εσείς (ρωτάω και για τους άλλους δεν σου μιλώ πληθυντικό) στην Κηφισίας;

εγω όταν περνούσα, είχα τα γυαλιά που έχω και τώρα όποτε δεν πιάνομαι... δες παραπάνω...

DoctoR_k6
70 :uplate:

κι εγώ νόμιζα ότι ήταν 170... μαλακία... πρέπει να αλλάξω τα γυαλιά μου :(

Εχει οριο η Κηφισιας...? Φακ!!

sniper

Στην κατηφόρα ή στην ανηφόρα;

harris_x
21/06/2018, 14:56

και θα προσθέσω, με ευνοϊκό άνεμο ή όχι;

Coyote.V
21/06/2018, 14:57

Τώρα που το λες πάντα με φόβιζε περισσότερο η κατηφόρα από την ανηφόρα... σε αναβάσεις έχω κεράσει πολλά τσάγια, στην κατηφόρα όμως κότα λυράτη...

sniper

Η Κηφισίας είναι αρκετά μεγάλη... για ποιο κομμάτι ενδιαφέρεσαι να μάθεις;

harris_x
Εχει οριο η Κηφισιας...? Φακ!!

άσε, πρέπει να αλλάξουν πινακίδες.... πολύ μικρές τις έχουν και παιδευόμεθα....

BLiTzER
21/06/2018, 14:58
πολύ μικρές τις έχουν και παιδευόμεθα....

Προτιμάς τις μεγάλες; Τις χειρίζεσαι καλύτερα;

harris_x
21/06/2018, 14:58

εγω θα απαντούσα για αυτό με τις κάμερες

harris_x
21/06/2018, 14:59
Προτιμάς τις μεγάλες; Νιώθεις πιο άνετα;

η προτίμηση εξαρτάται απο το σχήμα

sniper
21/06/2018, 14:59
Προτιμάς τις μεγάλες; Τις χειρίζεσαι καλύτερα;

εγω θα απαντούσα για αυτό με τις κάμερες

Υπάρχει υλικό στο Youtube?

Coyote.V
21/06/2018, 15:00

Τι ποιο κομμάτι; Αν δηλαδή συμπέσει ευθυγράμμιση των πλανητών και είσαι 3 τα ξημερώματα οκ... εκεί θα πάω και με 100, όλη την υπόλοιπη μέρα με τα πόδια κινείσαι γρηγορότερα.

harris_x
21/06/2018, 15:00
Υπάρχει υλικό στο Youtube?

:eek: λες;

sniper
21/06/2018, 15:01
Τι ποιο κομμάτι; Αν δηλαδή συμπέσει ευθυγράμμιση των πλανητών και είσαι 3 τα ξημερώματα οκ... εκεί θα πάω και με 100, όλη την υπόλοιπη μέρα με τα πόδια κινείσαι γρηγορότερα.
:tooth: :eyepop::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::eyepop:

BLiTzER
21/06/2018, 15:02

Και με 100, με τα πόδια κινείσαι γρηγορότερα.

7Tolis
21/06/2018, 15:03
Εγώ κάθομαι με το τριβάλιτσο και δε περνάει κανείς. Άρα είμαι ο πιο γρήγορος.

Coyote.V
21/06/2018, 15:05
Και με 100, με τα πόδια κινείσαι γρηγορότερα.
Ε, βέβαια τους γρήγορους δεν τους μαζεύουν γιατί δεν μπορούν... εγώ μπορεί να την διασχίσω και με περιπολικό.

harris_x
21/06/2018, 15:06
Εγώ κάθομαι με το τριβάλιτσο και δε περνάει κανείς. Άρα είμαι ο πιο γρήγορος.

σκληρός

sniper
21/06/2018, 15:09
Ε, βέβαια τους γρήγορους δεν τους μαζεύουν γιατί δεν μπορούν... εγώ μπορεί να την διασχίσω και με περιπολικό.

Μέσα ή απο πίσω;

7Tolis
21/06/2018, 15:10
Έχω τελειοποιήσει τη τεχνική αυτή. Έχω και κίτρινο γιλέκο και τους πάω εκδρομή. Δε καταλαβαίνω γιατί με μουτζώνουν αργότερα όμως.

harris_x
21/06/2018, 15:10
Έχω τελειοποιήσει τη τεχνική αυτή. Έχω και κίτρινο γιλέκο και τους πάω εκδρομή. Δε καταλαβαίνω γιατί με μουτζώνουν αργότερα όμως.

είναι Ευρωπαίοι, σε χαιρετούν

harris_x
21/06/2018, 15:11
Μέσα ή απο πίσω;

μέσα ρε... τι ρωτάς;

7Tolis
21/06/2018, 15:11
Ρε συ δε το είχα σκεφτεί αυτό.
:tooth:

o teos
21/06/2018, 15:15
396674

harris_x
21/06/2018, 15:21
396674

ε τι τώρα;;;

παίζουμε;;

Bladerunner
21/06/2018, 17:26
Με 70-80 πάντως, κινδυνεύεις στην Κηφισίας...

Bowleno
21/06/2018, 18:46
Με 70-80 πάντως, κινδυνεύεις στην Κηφισίας...

Να σε πατήσουν;

zizou
21/06/2018, 21:09
Να σε πατήσουν;

Η να πατήσεις κανένα πεζό - μοσχάρι που τη διασχίζει κάθετα

caesarsk
21/06/2018, 21:19
τρία νουμεράκια θα γράψω....

6 7 5

Καταφερες να ξεφορτωθεις το δικο σου και το φορτωσες στο παιδι ρε????

mia_zoi_kawa
21/06/2018, 22:03
Οδηγώ κάτι λιγότερο από 20χρόνια. Δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου ατύχημα και επειδή ακριβώς αντιλαμβάνομαι πόσο μετράει το να έχεις συναίσθηση του περιβάλλοντος, έχω αποφύγει ουκ ολίγα.
Αυτό που λες είναι άστοχο και μπορώ να στο εξηγήσω.
Όταν πας με 100 στην αριστερή σε μια Συγγρού που έχει ήδη μια Χ κίνηση και όλοι πάνε με 90-100-110-120......δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβεις να δεις από καθρέφτες ή να ακούσεις μια ομάδα καραγκιόζηδων με 180+ που σε περνάνε εναλλάξ, πότε μεταξύ αριστερής μεσαίας (δεξιά σου δηλαδή) αλλά και μεταξύ στηθαίου και αριστερής.
Ο ψόφος λοιπόν σε μια τέτοια ομάδα σκληρών κ@ργιόληδων ισχύει και θα ισχύει στον αιώνα τον άπαντα.
Έχω δει και αντίστοιχα γκρουπάκια γρήγορης βόλτας αλλά το ποστ εκείνο μίλαγε για εν δυνάμει δολοφόνους που απλά δε προλαβαίνεις να αντιληφθείς ή να αντιδράσεις.....δε συζητώ το σενάριο να προλάβεις να τους δεις και να κάνεις τέρμα αριστερά ή δεξιά. (στο τέρμα αριστερά ο 3ος που ερχόταν θα έπεφτε πάνω μου αφού με πέρασε μεταξύ στηθαίου και αριστερής.

Το κεντρικό μύνημα του ποστ του george sp είναι σωστό. Σε έναν δημόσιο δρόμο πρέπει να τηρούμε τον ΚΟΚ όσο ενθούσιωδεις οδηγοί και αν είμαστε..
Μπορεί να συμβούν τα ποιο απίθανα πράγματα και συνήθως αυτά είναι τραγικά όταν έχουμε υπερβολική ταχύτητα. Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά παραδείγματα πχ όπως η αστοχία (ή αμέλεια)υλικού στην ΕΥΘΕΊΑ της Θήβας από την πορσε....Προσωπικά έχω πέσει από αστοχία υλικού (ρουλεμάν τιμονιού κλειδωσε στιγμαια το τιμόνι και ευτυχώς ημουν με λίγα χλμ).... αλλά και πέρα από τα απίθανα υπάρχουν και τα δεκάδες ατυχήματα με μηχανές στα βίντεο του you tube που κατά 80% οφείλονται στην υπερβολική ταχύτητα. Και αυτό πραγματικά είναι μεγάλο ΚΡΙΜΑ.

Τα υπόλοιπα με τον ψόφο κτλ τα θεωρω αστοχα και δεν τα σχολιάζω. Το κεντρικό μύνημα όμως είναι σωστό.