View Full Version : Βρωμεροί Βόρειοι Παππούδες...!!!
(και γιαγιάδες....).
Την Κυριακή 04/12 ενεστώτος έτους θα υπολοιηθεί η 2η (ή 3η ??) Συνάντηση ENDURO Βετεράνων Βόρειας Ελλάδας.
Θα πραγματοποιηθεί "αγώνας" μήκους 55 χλμ στα γνωστά και μη εξαιρετέα μέρη (θα υπάρχει σήμανση, αλλά στην ηλικία μας ποιος βλέπει.... :lol: ) και ΠΟΛΥ μονοπάτι. (μιλάμε όμως για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μονοπάτι:eyepop: ).
Η εκκίνηση θα γίνει στις 11.00 από την χασαποταβέρνα "Ελαιώνες", στη μέση της διαδρομής θα υπάρχει Σ.Ε.Δ. με (καλές!!!) νοσοκόμες (για τα δέοντα...) και ο τερματισμός και οι απονομές αναμνηστικών πλακετών και μεταλίων (όσων επιζήσουν...) θα γίνει στην προαναφερθείσα ταβέρνα, όπου και θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα με μεταλλικό νερό.
(Η ύπαρξη καλιτεχνών ψυχαγωγικού προσανατολισμού, τύπου Belly-dance και strip-tease, θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ) !!!
Κατ'εξαίρεση, θα γίνουν δεκτές και συμμετοχές κάτω των 40 ετών (για να σπρώχνουν κανένα "κολλημένο" παππού.....).
Τηλέφωνα πληροφοριών και τα σχετικά ΔΕΝ ανακοινώνονται, γιατί μπορεί να μας βάλει στο μάτι η ΜΟΤΟΕ !!!:lol:
:wave2: :beer: :wave2:
Ολα τα ωραια στην γειτονια του γιατρου γινονται !!!! Αμα πια...
:mad: :mad:
:a018: :a018: :a018:
:D :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ολα τα ωραια στην γειτονια του γιατρου γινονται !!!! Αμα πια...
:lol: :rotflmao: :lol:
Σσσσσσσσ, μεταξύ μας....
Η εκκίνηση (και τερματισμός..) είναι 3 λεπτά από το σπίτι μου (αλλά ΜΗΝ μαθευτεί παραέξω, please...)
:lol: :beer: :lol:
OldMan
Η εκκίνηση (και τερματισμός..) είναι 3 λεπτά από το σπίτι μου (αλλά ΜΗΝ μαθευτεί παραέξω, please...)
:lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΜΩΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΔ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ :confused:
:lol:
ΟΜΩΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΔ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ :confused:
Ή διαδρομή είναι 8άρι με κέντρο (εκκίνηση, ΣΕΔ και τερματισμό) την ταβέρνα ....
(Χθεσινοί είμαστε ρε STOYBI ???)
Επειδή είμαι μικρός ακόμη, μπορώ να βλέπω (για να μαθαίνω);
Uriah Heep
29/11/2005, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(και γιαγιάδες....).
Την Κυριακή 04/12 ενεστώτος έτους θα υπολοιηθεί η 2η (ή 3η ??) Συνάντηση ENDURO Βετεράνων Βόρειας Ελλάδας.
Θα πραγματοποιηθεί "αγώνας" μήκους 55 χλμ στα γνωστά και μη εξαιρετέα μέρη (θα υπάρχει σήμανση, αλλά στην ηλικία μας ποιος βλέπει.... :lol: ) και ΠΟΛΥ μονοπάτι. (μιλάμε όμως για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μονοπάτι:eyepop: ).
Η εκκίνηση θα γίνει στις 11.00 από την χασαποταβέρνα "Ελαιώνες", στη μέση της διαδρομής θα υπάρχει Σ.Ε.Δ. με (καλές!!!) νοσοκόμες (για τα δέοντα...) και ο τερματισμός και οι απονομές αναμνηστικών πλακετών και μεταλίων (όσων επιζήσουν...) θα γίνει στην προαναφερθείσα ταβέρνα, όπου και θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα με μεταλλικό νερό.
(Η ύπαρξη καλιτεχνών ψυχαγωγικού προσανατολισμού, τύπου Belly-dance και strip-tease, θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ) !!!
Κατ'εξαίρεση, θα γίνουν δεκτές και συμμετοχές κάτω των 40 ετών (για να σπρώχνουν κανένα "κολλημένο" παππού.....).
Τηλέφωνα πληροφοριών και τα σχετικά ΔΕΝ ανακοινώνονται, γιατί μπορεί να μας βάλει στο μάτι η ΜΟΤΟΕ !!!:lol:
Παππούδες "μη βετεράνους enduro" δέχεστε?
:nono:
με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσω την κατάλληλη μοτό...
Για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδή, μιάς και πολλοί πιστεύουν ότι το lc8 950 adv είναι enduro..
:hypnotize
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
Επειδή είμαι μικρός ακόμη, μπορώ να βλέπω (για να μαθαίνω);
Μεθ' ευχαριστήσεως, Ευάγγελε ...
αλλά Τι και ΠΩΣ θα βλέπεις ??
(δεν αναφέρομαι στην μειωμένη ικανότητα όρασης λόγω ηλικίας...)
:lol: :beer: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Παππούδες "μη βετεράνους enduro" δέχεστε?
Βεβαίως βεβαίως !!!
(Θα είναι λίγο "σφιχτούτσικη" η διαδρομή - να μην μΕ πεις μετά ότι δεν σΕ το είπα...:lol: )
με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσω την κατάλληλη μοτό...
Σε έχω ικανό να αγοράσεις μηχανάκι ΜΟΝΟ γι αυτό !!!!:eyepop:
Για να μην παρεξηγούμαστε δηλαδή, μιάς και πολλοί πιστεύουν ότι το lc8 950 adv είναι enduro..
Ομολογώ ότι προς στιγμήν αγχώθηκα....
Uriah Heep
29/11/2005, 14:39
[B]Βεβαίως βεβαίως !!!
(Θα είναι λίγο "σφιχτούτσικη" η διαδρομή - να μην μΕ πεις μετά ότι δεν σΕ το είπα...:lol: )
Σε έχω ικανό να αγοράσεις μηχανάκι ΜΟΝΟ γι αυτό !!!!:eyepop:
Aν έχει strip-tease νάσαι σίγουρος...:)
Aν έχει strip-tease νάσαι σίγουρος...
Και γύφτους με κλαρίνα και heavy-rock μπάντα (σοβαρολογώ!!!)
Υ.Γ.
Take in mind ότι θα χρειστεί θώρακας και επιγονατιδοαγκωνίδες (σπάζουν ΕΥΚΟΛΑ και ξαναθρέφουν ΔΥΣΚΟΛΑ πλέον τα γηρασμένα οστά...)
Uriah Heep
29/11/2005, 14:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]Και γύφτους με κλαρίνα και heavy-rock μπάντα (σοβαρολογώ!!!)
---------------------------------------------------------------------------
Αυτή η κατάσταση δεν χάνεται με τίποτα!!!
Dodok edessa
29/11/2005, 18:03
:lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: Μωρή άρρωστη OldMan έβαλες όριο ηλικίας για να μη σε πατήσω με την πρασινάδα μου ……:lol: :yuck:
Και εμείς οι εικσο τεσσαριδες τι θα κάνουμε…???
Οοοουυυυυυυυυιιιιιιιι αυτό δεν χάνετε με τίποτα ακόμα και σαν θεατής. θα φέρω και τα χάπια για την πίεση …
:lol: :rotflmao: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
..................................
Φόρτωσε μωρή την "πρασινάδα" σου και τσακίσου και έλα...
(Φόρα και το παλιό καλτσόν - μην σκίζουμε τα καινούρια άδικα:lol: )
:wave2: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Γιατρε περιμενουμε λεπτομερη ανταποκριση!!:a35:
ΓΜΤ Το σκεφτομαι
12 ΑΜ φευγω με το Τρανζιτ φορτομενος
6 ΑΜ αφιξη
3ωρες υπνος
10 ΑΜ ραντεβου με το γιατρο
11 ΑΜ βολτα
13 ΠΜ Τερματισμος
Κανα τριωρο οι μασσες κλπ
16¨¨00 αναχωρηση
Και αμα φτασω πισω χεσ μας....:lol: :lol: :lol:
ΓΙΑΤΡΕ ΓΕΡΑ !!!!
Dodok edessa
30/11/2005, 08:56
Φόρτωσε μωρή την "πρασινάδα" σου και τσακίσου και έλα...
(Φόρα και το παλιό καλτσόν - μην σκίζουμε τα καινούρια άδικα:lol: )
::
αφου λες οτι ειναι για πανω απο 40 χρονών ..
αν μπορω να μπω θα το δουμε να ετοιμασω το ΚΧ και να το κανονισουμε.
Ο Βασιλης να φερει τα φάρμακα και ο Κώστας το δανειο που λέγαμε για τα εξοδα:rotflmao: :lol:
STOYBI εισαι πανω απο 40??? :eyepop: :hypnotize
Πω πω με παππουδες εμπλεξα :lol: :rotflmao:
Γραψε καμμια λεπτομερεια.Συμμετοχη-χλμ-σεχ-σεδ-κτλ.
Πειράζει να έρθω με κοκκινακι καλσόν, να κάνη και αντίθεση με την πρασινάδα μου ?:lol: :rotflmao: :wave2:
29563
Βρε Λούλη, σΕ είπα ότι γίνονται δεκτά και πιπίνια.....
(Απλά, οι πιτσιρικάδες πάνε "χωρίς αύριο", με αποτέλεσμα να τους μαζεύουμε συνέχεια από τους γκρεμούς - οπότε και κρυώνουν τα φαγητά στην ταβέρνα :sad: ).
Η συμμετοχή είναι της πλάκας (κανά 20άρικο με φαγητό-ποτό-κ.λ.π. μέσα).
Η διαδρομή είναι καμιά 50αριά χλμ (λασπωμένα μονοπάτια - θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ λάστιχα !!!).
Έχει ένα ΣΕΔ στην μέση της διαδρομής με special test (τύπου: "Πίνω 6 μπύρες σε 30" με endo, ώστε να ξαναγυρίζει η μπύρα στο κουτί ...") και ανασυγκρότηση (έμπλαστρα, φυσιολογικούς ορούς κ.λ.π.).
Ανεφοδιασμό (σε βενζίνη:lol: ) ΔΕΝ έχει.
Αν δεν βγάζει την διαδρομμή η πρασινάδα σου (λόγω μονοπατιού), μπορούμε να δώσουμε από πριν ένα μπετόνι στο ΣΕΔ.
Dodok edessa
STOYBI εισαι πανω απο 40???
E... Πανω--κατω..:look: :blush:
:D
Γιατρε επειδη πρεπει να πρωθουμε τους νεους στο αθλημα μια ανταλαγη μεταξυ σας.. Μεταξυ ΚΧ και exc επιβαλετε....:winka: :lol:
Και αν τυχον δεν δουλευουν καλα τα reed στο κχ.. Να εισαι σιγουρος οτι θα ξανανιωσεις οπως μου ειχε συνεβη εμενα παλια...:lol: :lol:
:beer:
Dodok edessa
01/12/2005, 10:47
Γιατρε επειδη πρεπει να πρωθουμε τους νεους στο αθλημα μια ανταλαγη μεταξυ σας.. παλια...:lol: :lol:
:eyepop: :hypnotize :eyepop: οχι ρε stoubi και νέος στο αθλημα .:mad:
20 χρονια δεν εχουμε αφησει βουνό για βουνό.:lol: :wave2:
Uriah Heep
01/12/2005, 11:55
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Σε έχω ικανό να αγοράσεις μηχανάκι ΜΟΝΟ γι αυτό !!!!:eyepop
------------------------------------------------------------------------------------
Εγώ το μηχανάκι το αγόρασα...
XR 600 R (πεντακάθαρο από φίλο)
η μανιβέλα του όμως πάει να μου "πάρει" το πόδι...
έχει μουλαρώσει από χθές το απόγευμα και δεν λέει να πάρει μπρός ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Συμβουλεύτηκα όλους τους "ειδικούς", του έκανα όλα τα "κόλπα" του, ΤΙΠΟΤΑ αυτό.
Εάν σε βολεύει το μεσημέρι έλα μια βόλτα από το σπίτι να βάλεις ένα χεράκι (ή μάλλον ένα πόδι) γιατί προβλέπω ότι θα είναι η πιό σύντομη αγοραπωλησία μου ever...
Κάντε την Κυριακή και μια κατηγορία για "ανάπηρους παππούδες" για "νάμαι μέσα" στα σίγουρα.
Εγώ το μηχανάκι το αγόρασα...
XR 600 R (πεντακάθαρο από φίλο)
:confused: :confused: :confused:
Ωραίο μηχανάκι για μονοπάτια πήρες ρε Billy...!!!
Θα προσπαθήσω να περάσω κάποια ώρα σήμερα...
Υ.Γ.
Υποθέτω ότι έχεις ακολουθήσει την διαδικασία με αποσυμπιεστές, "κλικ", κουρδίσματα κ.λ.π.
Uriah Heep
01/12/2005, 12:13
[B]:confused: :confused: :confused:
Ωραίο μηχανάκι για μονοπάτια πήρες ρε Billy...!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
Ήδη μου "κατέβασε" τα φτερά ο Ρούπας το πρωϊ που τον συμβουλεύτηκα και θα τρέξει...
:bigcry:
Ήδη μου "κατέβασε" τα φτερά ο Ρούπας το πρωϊ που τον συμβουλεύτηκα και θα τρέξει...
:bigcry:
Έλα μωρέ....
Μην κλαίς !!!
Μπαίνουμε στον αγώνα και όπου μας την δώσει βγαίνουμε ...
(Αφού είπαμε... Γύρω -γύρω από την ταβέρνα θα γίνει !!!)
Uriah Heep
01/12/2005, 12:27
Έλα μωρέ....
Μην κλαίς !!!
Μπαίνουμε στον αγώνα και όπου μας την δώσει βγαίνουμε ...
(Αφού είπαμε... Γύρω -γύρω από την ταβέρνα θα γίνει !!!)
Καλού κακού τόβαλα μια αγγελία...
Η ηλικία δεν προσφέρεται για "μανιβέλες"...
Dodok edessa
οχι ρε stoubi και νέος στο αθλημα .
:eyepop: :blush: :blush:
:a012:
Που σας χανω, που σας βρισκω ...
Γυρω απο μια ταβερνα γυροφερνετε ... :wacko:
Τουλαχιστον εχει καυτερη πιπερια, ή τζαμπα αλλαζει μηχανακια ο Βασιλης ?
:smokin: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τουλαχιστον εχει καυτερη πιπερια, ή τζαμπα αλλαζει μηχανακια ο Βασιλης ?
Τουλάχιστον μέχρι την ταβέρνα θα τον πάει το μηχανάκι ...
Υ.Γ.
Μια και δίνεις συμβουλές (σε άλλο thread) γιατί δεν τους προτείνεις να πάνε ΑΡΙΣΤΕΡΑ από την εκκλησία στη Κιάφα Μπορσι ...???
..........................
Μια και δίνεις συμβουλές (σε άλλο thread) γιατί δεν τους προτείνεις να πάνε ΑΡΙΣΤΕΡΑ από την εκκλησία στη Κιάφα Μπορσι ...???
Ορα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=233696#post233696) ... :smokin:
που μπορώ και γράφω !!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Καλά πήγαμε - καλά ήρθαμε !!!
Οι απώλειες (σε σύνολο 117 συμμετοχών...) ήταν ένας "βγαλμένος" αγκώνας και ένα συντριπτικό κάταγμα αριστερού χεριού σε 3 σημεία. (*)
(Επίσης, ένα διαλυμένο Husaberg, 6-7 στραβωμένες ζάντες, πληθώρα σπασμένων ακτίνων, μανετών και στραβωμένων τιμονιών...).
(Όπως πιθανόν να υποθέσατε, κάτω από την λάσπη είχε ΠΕΤΡΕΣ !!! )
Ο γράφων "καθάρισε" μόνο με ένα - ομολογουμένως ΑΣΧΗΜΟ - καπάκι στην γνωστή "Ανηφόρα της Κολάσεως" και μια σύντομη "πτήση" σε ένα κατηφορικό μονοπάτι, όταν ένα κλαδί αποφάσισε να μπλοκάρει το μπροστινό φρένο:eyepop:
Εκκρεμεί η λήψη φωτό και περιγραφή της διαδρομής καθώς και της "σεμνής" τελετής απονομής αναμνηστικών.
(*) Τα εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα ΔΕΝ θα πρέπει να καταλογισθούν στον "αγώνα", μιας και προκλήθηκαν από τις νεαρές υπάρξεις οι οποίες θεωρήσαν καλό να βυθίζουν τα τακούνια τους στις μπριζόλες μας κατά την διάρκεια της απονομής !!!
(Μ@λάκα Θόδωρα, εγώ σΕ τα έλεγα....)
Γιατρε πως ηταν εχτες?? Περασατε καλα ??
:rolleyes:
Μπραβο--Μπραβο αντε και του χρονου να ειστε καλα !!!
:beer: :beer:
Γιατι για μενα η χτεσινη ημερα ηταν η χειροτερη που εχω περασει στα τοσα χρονια χωμα..:sad: :sad:
Και σιγουρα η γνωστη πλακιτσα << ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΕΜΑΚ >> ουτε απο το μυαλο μου δεν μπορει να περασει σαν αστειο πια..:sad: :sad:
:wave2:
που μπορώ και γράφω !!!
...........................
Περιμενουμε φωτος ... :wacko:
Και ειδικα της απονομης! :D
:smokin: :beer: :wave2:
Uriah Heep
05/12/2005, 14:24
που μπορώ και γράφω !!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Καλά πήγαμε - καλά ήρθαμε !!!
Οι απώλειες (σε σύνολο 117 συμμετοχών...) ήταν ένας "βγαλμένος" αγκώνας και ένα συντριπτικό κάταγμα αριστερού χεριού σε 3 σημεία. (*)
(Επίσης, ένα διαλυμένο Husaberg, 6-7 στραβωμένες ζάντες, πληθώρα σπασμένων ακτίνων, μανετών και στραβωμένων τιμονιών...).
(Όπως πιθανόν να υποθέσατε, κάτω από την λάσπη είχε ΠΕΤΡΕΣ !!! )
Ο γράφων "καθάρισε" μόνο με ένα - ομολογουμένως ΑΣΧΗΜΟ - καπάκι στην γνωστή "Ανηφόρα της Κολάσεως" και μια σύντομη "πτήση" σε ένα κατηφορικό μονοπάτι, όταν ένα κλαδί αποφάσισε να μπλοκάρει το μπροστινό φρένο:eyepop:
Εκκρεμεί η λήψη φωτό και περιγραφή της διαδρομής καθώς και της "σεμνής" τελετής απονομής αναμνηστικών.
(*) Τα εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα ΔΕΝ θα πρέπει να καταλογισθούν στον "αγώνα", μιας και προκλήθηκαν από τις νεαρές υπάρξεις οι οποίες θεωρήσαν καλό να βυθίζουν τα τακούνια τους στις μπριζόλες μας κατά την διάρκεια της απονομής !!!
Θα δώσω πάλι μία "υπερφυσική διάσταση" στο θέμα...
Η μανιβέλα έκανε ό,τι μπορούσε για να με γλυτώσει από την "Ανηφόρα της Κολάσεως"...
Φαντάσου να έσβηνε στη λάσπη...
Από την άλλη έχασα τις "μπριζόλες stiletto"...
Τελικά δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα σ΄αυτή την ζωή...
..Από την άλλη έχασα τις "μπριζόλες stiletto"...
Τι να σε κάνω ρε Billy ....
Δυο βηματα από το σπίτι σου ήταν !!!
(Θα σε δεχόμασταν και σαν "άμαχο πληθυσμό" :lol: ).
Όσο για το σβύσιμο στην ανηφόρα, θεωρώ ότι θα ήταν μάλλον σίγουρο λόγω "φρακαρίσματος" (ακόμη μαζεύουν μηχανάκια....), αλλά θα αποζημιωνόσουν ηθικά και υλικά !!!
(Στον Κώστα απονεμήθηκε υπερμεγέθης δονητής, συμβολίζων το τι "έφαγε" μπαίνοντας στον αγώνα με το DT):lol: :lol:
Dodok edessa
05/12/2005, 17:57
που μπορώ και γράφω !!!
μπράβο μπράβο!!!!!:beer:
να σου πω την αληθεια πιστευα οτι θα εγραφες μετα απο καμια βδομάδα αλλα τελικα .........κατι κάνατε με τον Βασίλη:lol: :rotflmao: :lol: βγαλατε ασπροπροσωπο το μοτο.γρ.:a54: :a18:
καλα ρε βασιλη με τι ετρεξες με το κΤμ:confused:
εγω δεν ηρθα γιατι εκεινη την μερα βρεθηκε ενας ΜΕΡΑΚΛΗΣ και αγορασε το cagiva:eyepop: :lol: :rotflmao: ετσι χαλασμένο οπως ηταν.:a44: ηταν αμαρτια να χαλασω την δουλεια για να δω ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ :rotflmao: :lol: :wave2:
μπραβο ...παντα τετοια :wave2:
.............................
εγω δεν ηρθα γιατι εκεινη την μερα βρεθηκε ενας ΜΕΡΑΚΛΗΣ και αγορασε το cagiva:eyepop: :lol: :rotflmao: ετσι χαλασμένο οπως ηταν.:a44:
............................
Μερακλης ? :eek: :eyepop: :uplate: :hypnotize
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Dodok edessa
05/12/2005, 18:17
Μερακλης ?
::
εισαι κακός :mad:
ναι ρε επειδη ειχε κολλημενο ελατηριο και ξερνουσε τα λαδια ολα απο το φιλτρο:uplate: και ηθελε κανα 6-7-8-9 φτιαξιδια :mad:
δωρο του το εκανα στο φιναλε:mad:
και αυτος μου εκανε δωρο 1600 ευρω:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :wave2:
παει cagiva παει:bawl:
30093
.............................
παει cagiva παει:bawl:
Αγιο ειχες !!!
Dodok edessa
05/12/2005, 18:28
Αγιο ειχες !!!
o Αντωνης με ειπε οτι για να ερθω μαζι σας το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξω μηχανακι.ουτε με το κχ ουτε με το canyon με αφηνε να ερθω.οποτε και εγω θα παω να παρω τωρα ενα KLX 650 γιανα ειμαι ετοιμος :lol: :wave2:
o Αντωνης με ειπε οτι για να ερθω μαζι σας το καλοκαιρι πρεπει να αλλαξω μηχανακι.ουτε με το κχ ουτε με το canyon με αφηνε να ερθω.οποτε και εγω θα παω να παρω τωρα ενα KLX 650 γιανα ειμαι ετοιμος :lol: :wave2:
Καλα εκανε το παληκαρι ... :wacko:
Να μην τρωμε ολη την μερα να επισκευαζουμε Gggives ... :sick:
Uriah Heep
05/12/2005, 18:47
[B]Τι να σε κάνω ρε Billy ....
Δυο βηματα από το σπίτι σου ήταν !!!
(Θα σε δεχόμασταν και σαν "άμαχο πληθυσμό" :lol: )
------------------------------------------------------------------------------------
Το Σαββατόβραδο "κόλλησα" στην Βέροια σε "ναργιλέ πάρτυ"...
Με τους παστουρμάδες και τις ρακές τα ξημερώματα γίναμε "άμαχος πληθυσμός" σε βαθμό που διανυκτερεύσαμε εκεί...
Μόνο έτσι χανόταν τα στυλέτα!!!
Τον χαρακτηρισμό του "βρωμερού παππού" πάντως τον τίμησα...λόγω παστουρμά!!!
o Αντωνης με ειπε οτι για να ερθω μαζι σας το καλοκαιρι.....
Ο Αντώνης ΔΕΝ σε είπε τίποτε !!!
:mad: :D :mad: :D :mad:
Η διαδικασία συμμετοχής περιλαμβάνει διάφορα στάδια...
Θα ξεκινήσεις από την υποβολή αίτησης (εις πενταπλούν) και υπεύθυνη δήλωση (Ν.1599/86) στην οποία σαφώς θα δηλώνεις ότι: "Θα ακούω ότι μου λένε... ΔΕΝ θα μιλάω αν δεν μου απευθύνουν τον λόγο... ΔΕΝ θα μιλάω ακόμη και αν μου απευθύνουν τον λόγο... ΔΕΝ θα μλάω γενικώς..." κ.λ.π. κ.λ.π.
(Πλήρες υπόδειγμα αίτησης και δήλωσης συντάσσεται από τον Χρήστο, επί του παρόντος).
:mad: :D :mad:
................................
(Πλήρες υπόδειγμα αίτησης και δήλωσης συντάσσεται από τον Χρήστο, επί του παρόντος).
:mad: :D :mad:
Να συμπληρωσω οτι μετα την πρωτοκολληση της αιτησης θα λαβει ενημερωτικο φυλλαδιο με τις υπολοιπες δοκιμασιες εν οψη συμμετοχης ... :evil:
Να συμπληρωσω οτι μετα την πρωτοκολληση της αιτησης θα λαβει ενημερωτικο φυλλαδιο με τις υπολοιπες δοκιμασιες εν οψη συμμετοχης ... :evil:
Χρήστο, πιστεύω να τηρηθεί στο ακέραιο η διαδικασία...
(Μην κατηγορηθούμε για εύνοιες και μεροληψία) !!!
Χρήστο, πιστεύω να τηρηθεί στο ακέραιο η διαδικασία...
(Μην κατηγορηθούμε για εύνοιες και μεροληψία) !!!
Ειναι και φιλλλαρακι ρε γαμωτο ... :sick:
Ελεγα να κανω και λιγο τα στραβα ματια ... :dizzy:
Αλλα αφου υπαρχει "σφικτος" ελεγχος ... :(
Barchman
06/12/2005, 15:01
και αυτος μου εκανε δωρο 1600 ευρω
WHAT ??? :eyepop:
Χμ...τώρα, μπορείς να πουλήσεις ψυγεία σε Εσκιμώους και ξυλόσομπες σε Κενυάτες...:D :D :D
Υ.Γ. Έχω ένα GS 500E. Κανόνισε να το πουλήσω 3.000ευρώ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: