View Full Version : CFMOTO 250NK
General, George, geology, etc...
General, George, geology, etc...
Ναι, αλλά get, geld, gecko.:D
Επίσης δεν είναι αγγλική λέξη.
Με λίγο ψάξιμο -> Voge (pronounced: Woutsch).
Ναι, αλλά get, geld, gecko.:D
Επίσης δεν είναι αγγλική λέξη.
Με λίγο ψάξιμο -> Voge (pronounced: Woutsch).
Στα αγγλικά πάντως τζ διαβάζεται. Όποια λέξη λήγει σε oge έτσι διαβάζεται. Anagoge, Gamboge, Scrooge. Για να διαβαστεί γκ θέλει και ένα u πριν το e (vogue, synagogue, rogue).
Όσοι έχουν κάτσει λένε ότι μια χαρά βολεύονται, εγώ δεν το έχω δοκιμάσει :D
Πόσα χιλιόμετρα του έχεις κάνει αδερφέ μέχρι τώρα?
Πόσα χιλιόμετρα του έχεις κάνει αδερφέ μέχρι τώρα?
Κοντά 5 χιλιάδες. Αλλά χαλάμε το θέμα εδώ...
Ότι θέλεις μπες και Ρώτα εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=160070&page=22&p=3140192&highlight=Voge%20300#post3140192) :wave2:
Καλησπέρα στην ομάδα.Έκανα το μεγάλο σέρβις στα 40.000 . Λάδια, φίλτρα,αλυσιδογραναζα, υγρά φρένων, μπουζί, ρύθμισμα βαλβίδων στα 160 ευρώ. Ουσιαστικά είχα αγοράσει τα ανταλλακτικά και τα πηγα στο μάστορα να τα βάλει.
Dr.Monty
10/09/2022, 12:55
Μετά τα 10000 πως πάνε τα σέρβις; στα 15000;
TimeParadox
20/11/2022, 21:13
Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου ΝΚ 250 με 3600 χιλ του '22, έχω την εντύπωση πως το βεντιλατέρ παίρνει συχνά εμπρός και η θερμοκρασία είναι στην3η γραμμή την περισσότερη ώρα
είναι η φυσιολογική θερμοκρασία αυτή
Καλησπέρα σε όλους, νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου ΝΚ 250 με 3600 χιλ του '22, έχω την εντύπωση πως το βεντιλατέρ παίρνει συχνά εμπρός και η θερμοκρασία είναι στην3η γραμμή την περισσότερη ώρα
είναι η φυσιολογική θερμοκρασία αυτή
Ναι εκεί είναι το φυσιολογικό.
adrianasmith
09/12/2022, 12:08
I need a diafragma of the electrical box of a touring cfmoto. 05. 250 :) (https://wisereview.com.au/best-gaming-chairs.html)
skritikos
09/12/2022, 13:25
Από περιέργεια γιατί δεν το θυμάμαι, πόσες γραμμές έχει συνολικά στην ένδειξη θερμοκρασίας;
Καλησπέρα στην ομάδα.Θα χρειαστεί να αλλάξω καδένα εκκεντροφόρου στα 43.000 χιλιόμετρα γιατί μου κάνει ένα θόρυβο.Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι απλά αυτό μου είπε ο μάστορας μου . Κατ άλλα ευχαριστημένος 4 χρόνια με το μικρό nk . Επίσης προσοχή στις νοθευμενες βενζίνες γιατί και τις ακριβοπληρωνουμε και μας βάζουν νερό στο τέλος.
ΓιώργοςΤΤ
22/01/2023, 20:50
Η καδένα αναλώσιμο θεωρείται και νομίζω τα χλμ είναι αρκετά ώστε να δικαιολογείται η αλλαγή.
Η καδένα αναλώσιμο θεωρείται και νομίζω τα χλμ είναι αρκετά ώστε να δικαιολογείται η αλλαγή.
καδένα στα 43k; εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς σχετικά.
Έχει γίνει ανάκληση από την αντιπροσωπεία έμαθα. Τώρα και γω νόμιζα ότι μετά τις 60.000 εμφανίζεται αυτό το θέμα αλλά οκ , θα το φτιάξουμε.
tasosss07
24/01/2023, 21:13
Καλησπέρα στην ομάδα.Θα χρειαστεί να αλλάξω καδένα εκκεντροφόρου στα 43.000 χιλιόμετρα γιατί μου κάνει ένα θόρυβο.Δεν ξέρω αν είναι σοβαρό ή όχι απλά αυτό μου είπε ο μάστορας μου . Κατ άλλα ευχαριστημένος 4 χρόνια με το μικρό nk . Επίσης προσοχή στις νοθευμενες βενζίνες γιατί και τις ακριβοπληρωνουμε και μας βάζουν νερό στο τέλος.
Τι ακριβως ηχο ακους και απο που προερχεται,γενικα εχει εναν ηχο μεταλικο που ξερω και απο αλλα που ερχεται απο τις δονησεις της εξατμησης.
Αν υπάρχει ανάκληση, δεν σε καλύπτει στην εγγύηση; 3 χρόνια εγγύηση δεν έχουν αυτά;
Πλέον έχουν 3, όπως και τα royal Enfield που φέρνει η muvus στην Κερατέα, οπότε αν θες κάνε ένα ερώτημα αν είσαι στην τριετια
Πλέον έχουν 3, όπως και τα royal Enfield που φέρνει η muvus στην Κερατέα, οπότε αν θες κάνε ένα ερώτημα αν είσαι στην τριετια έχω κλείσει 4 έτη με τη cf ara .
Εκτός από την καδένα άλλαξα και ένα πολλαπλασιαστή γιατί δεν μου κρατούσε ρελαντί. Στα 44.000 χιλιόμετρα αυτά. Αυτά μέχρι τώρα για μελλοντικούς αγοραστές.
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα αλλάξω σύντομα ψυγείο νερού. Προέκυψε διαρροή. 47.500 χιλιόμετρα. Έχει κανείς αλλάξει ψυγείο τόσο νωρίς;
strokt up
15/06/2023, 15:18
Πολλά προβλήματα δεν είναι σε μόλις τοσα χιλιόμετρα;
panavour
15/06/2023, 15:33
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα αλλάξω σύντομα ψυγείο νερού. Προέκυψε διαρροή. 47.500 χιλιόμετρα. Έχει κανείς αλλάξει ψυγείο τόσο νωρίς;
Δεν κολλιεται; Πρέπει να τ αλλάξεις;
Κολλιεται ναι . Εγώ επέλεξα να το αλλάξω.
Πολλά προβλήματα δεν είναι σε μόλις τοσα χιλιόμετρα;
Ωχ λες ε ; Δεν είχα άλλο όχημα ποτέ μου οπότε δεν ξέρω.
Καλησπέρα,το μηχανάκι πως το πας,γενικά χαλαρά η του πίνεις το αίμα?
doctoras
16/06/2023, 00:46
Αν δε βάζεις κάτι καυστικό για υγρό μέσα και δε έχει φάει κάνα κόπανημα το ψυγείο (απο στατική πτώση) ο μόνος λόγος να υπάρξει διαρροή στο ψυγείο είναι η ποιότητα κατασκευής του.
Αν είναι μεμονωμένο περιστατικό οφείλεται σε αστοχία υλικού. Αν συμβαίνει μαζικά τότε ευθύνεται ο προμηθευτής για αυτό μοντέλο και ο κατασκευαστής μοτοσυκλετας σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προβλέψει ανάκληση
strokt up
16/06/2023, 01:35
Ωχ λες ε ; Δεν είχα άλλο όχημα ποτέ μου οπότε δεν ξέρω.
Ελπίζω να μην βγάλει τίποτα άλλο και να ηταν το τελευταίο αυτό.
doctor_john
16/06/2023, 07:49
Ενοχλητικό σίγουρα αλλά διαχειρίσιμο μέχρι στιγμής. Τα ανταλλακτικά να έχουν καλύτερη ποιότητα απο αυτά που αντικαθιστούν και όλα οκ.
Ζήτησα από την αντιπροσωπεία να φέρει. Δεν του πίνω το αίμα ούτε έχει στουκαρει. Οπότε μάλλον κατασκευαστικό. Μια τρομάρα την πήρα πάντως.
Ελπίζω να μην βγάλει τίποτα άλλο και να ηταν το τελευταίο αυτό.
Μακάρι αδερφέ. Καδένα, πολλαπλασιαστης και τώρα ψυγείο. Δεν υπάρχουν και πολλοί στο φόρουμ να μας ενημερώνουν. Είμαι και από τους πρώτους κατόχους.
Αν δε βάζεις κάτι καυστικό για υγρό μέσα και δε έχει φάει κάνα κόπανημα το ψυγείο (απο στατική πτώση) ο μόνος λόγος να υπάρξει διαρροή στο ψυγείο είναι η ποιότητα κατασκευής του.
Αν είναι μεμονωμένο περιστατικό οφείλεται σε αστοχία υλικού. Αν συμβαίνει μαζικά τότε ευθύνεται ο προμηθευτής για αυτό μοντέλο και ο κατασκευαστής μοτοσυκλετας σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προβλέψει ανάκληση
Μάλλον αστοχία αδερφέ.
strokt up
16/06/2023, 16:56
Μακάρι αδερφέ. Καδένα, πολλαπλασιαστης και τώρα ψυγείο. Δεν υπάρχουν και πολλοί στο φόρουμ να μας ενημερώνουν. Είμαι και από τους πρώτους κατόχους.
Εν τω μεταξύ γύρισα πίσω σελίδες να δω αν όντως εννοείς καδενα εκκεντροφόρου γιατί πολλοί εννοούν της μετάδοσης. Μαζί με την καδενα σου άλλαξε τεντωτηρα και τις δύο γλιστρες;
Εν τω μεταξύ γύρισα πίσω σελίδες να δω αν όντως εννοείς καδενα εκκεντροφόρου γιατί πολλοί εννοούν της μετάδοσης. Μαζί με την καδενα σου άλλαξε τεντωτηρα και τις δύο γλιστρες;
Τεντωτηρα καδένας εννοούσα.
Καλησπέρα σε όλους.Κλείσαμε 50.500 χιλιόμετρα με την cfara. Έπειτα από περίπου 5 χρόνια μαζί του θα μπορούσα να πω ότι εν τέλη είναι value for money το μηχανάκι. 3.500 ευρώ αρχική τιμή και το μόνο που ζητάει είναι τα βασικά αναλώσιμα όπως λάδια φίλτρα μπουζί. Πέρα από αυτά τα έξτρα του ήταν
1) 1 τεντωτηρας
2) 1 πολλαπλασιαστής
3) Αλλαγή ψυγείου νερού
doctoras
15/09/2023, 16:34
Από αυτά που περιγράφετε οι ιδιότητες φαίνεται ότι η cfmoto τα κατάφερε καλύτερα από την loncin για το ίδιο ακριβώς μοτερ
Well done