Σύνδεση

View Full Version : Ηθελα να το πω σε καποιον που να με καταλαβαινει ...ZZR 1200

Xrider
11/07/2018, 12:25
Μενω Αγγλια 2 χρονια , μετα απο ενα χρονο και κατι ψιλα ειμαι σχετικα πιο ανετος να οδηγω στην αντιθετη πλευρα.
Δεν θα μπω στις διαφορες τι και πως ειναι διαφορετικο εδω σε οτι εχει να κανει με την οικονομια και τις αγορες.
Θα πω απλα οτι αγορασα ZZR 1200 μτχρσμνο του 2013 για περιπου οσο κανει ενας κουβας σκουτερ μτχρσμνο στην Ελλαδα και ακομα δεν το πιστευω :look:

2000 ΕΥΡΩ

Το μηχανημα ειναι σε αψογη κατασταση με 53.000 μιλια δλδ περιπου 60-70.000χλμ ,φουλ σερβις,καινουργια λαστιχα κλπκλπ
Το μονο που με χαλαει παααααααααααρραααααααα πολυ, ειναι το χρωμα..γκρι/ασημι.

Μετα απο αυτο σκεφτομουν ενα φιλο που πριν λιγους μηνες πουλησε στην Ελλαδα ενα Blackbird XX του 1998/1999 με πολλα χλμ για +4000ευρω :lol:

KotsosDR
11/07/2018, 12:33
Μέχρι το 2005 δεν εβγαινε αυτο ? Πάντως Ελλάδα στο 3000αρο παίζουν μερικά αξιόλογα π.χ. : https://www.car.gr/14043883-kawasaki-zzr-1200-zzr1200

sniper
11/07/2018, 12:35
Μενω Αγγλια 2 χρονια , μετα απο ενα χρονο και κατι ψιλα ειμαι σχετικα πιο ανετος να οδηγω στην αντιθετη πλευρα.
Δεν θα μπω στις διαφορες τι και πως ειναι διαφορετικο εδω σε οτι εχει να κανει με την οικονομια και τις αγορες.
Θα πω απλα οτι αγορασα ZZR 1200 μτχρσμνο του 2013 για περιπου οσο κανει ενας κουβας σκουτερ μτχρσμνο στην Ελλαδα και ακομα δεν το πιστευω :look:

2000 ΕΥΡΩ

Το μηχανημα ειναι σε αψογη κατασταση με 53.000 μιλια δλδ περιπου 60-70.000χλμ ,φουλ σερβις,καινουργια λαστιχα κλπκλπ

Μετα απο αυτο σκεφτομουν ενα φιλο που πριν λιγους μηνες πουλησε στην Ελλαδα ενα Blackbird XX του 1998/1999 με πολλα χλμ για +4000ευρω :lol:

Δεν ξέρω πως να στο πω αλλά η παραγωγή του σταμάτησε το 2005.

panavour
11/07/2018, 12:35
Η αγορα στην Ελλαδα ειναι στρεβλη ,οπως ολα εξ αλλου.Η χωρα οπου καθε χρεπι παπι κυριως χοντα ή ΧΤ500 -600 ακομα πιο χρεπι πουλιεται χρυσαφι,ασε τους εμπορους που για καθε μηχανακι 10ετιας η 15ετιας με γυρισμενα χιλιομετρα ζητανε την μανα τους και τον πατερα τους.Η χωρα που ολοι που πουλανε ειναι ναυτικοι-τραπεζικοι,ολοι εχουν κλειστο γκαραζ που βαζουν τα μηχανακια και ολοι δεχονται μονο σοβαρες προτασεις:lol::lol::lol:

thunder ace
11/07/2018, 12:39
Η αγορα στην Ελλαδα ειναι στρεβλη ,οπως ολα εξ αλλου.Η χωρα οπου καθε χρεπι παπι κυριως χοντα ή ΧΤ500 -600 ακομα πιο χρεπι πουλιεται χρυσαφι,ασε τους εμπορους που για καθε μηχανακι 10ετιας η 15ετιας με γυρισμενα χιλιομετρα ζητανε την μανα τους και τον πατερα τους.Η χωρα που ολοι που πουλανε ειναι ναυτικοι-τραπεζικοι,ολοι εχουν κλειστο γκαραζ που βαζουν τα μηχανακια και ολοι δεχονται μονο σοβαρες προτασεις:lol::lol::lol:

Που να ειναι και συνταξιουχος!!!!!!
(σαν εμενα)
με τα κερια ειναι ακομα!!!!!

ptc
11/07/2018, 12:44
Καταρχας καλοταξιδο, να το χαρεις!

Πολυ διαφορετικες αγορες. Στην Αγγλια με βροχη 11μιση μηνες το χρονο και πολυ μεγαλυτερα παγια εξοδα (λογω ασφαλειας κυριως), για να καβαλας μηχανη πρεπει να εισαι λιγο πολυ ορκισμενος δικυκλιστης. Χομπιστας δλδ, με φουλ εξοπλισμους, ταξιδια, να γραφεις σε φορουμ, κτλ. Ενας τετοιος αναβατης συνηθως κοιταει να εχει και μια καλη - καινουρια μηχανη. Στην Ελλαδα αντιθετα το 90% των κατοχων δικυκλου το εχουν για ευκαιριακη χρηση, επειδη βολευει με την κινηση, κτλ. Οι μισοι γυρνανε χωρις κρανος... Ενας τετοιος χρηστης δε θα αγχωθει με το αν οδηγαει ο,τι καλυτερο υπαρχει, αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορει να εκμετελλευτει τις δυνατοτητες του.

Οποτε στην Αγγλια υπαρχει ζητηση για πιο καινουρια και καλα μοντελα με αποτελεσμα να πεφτουν οι τιμες γρηγορα στα μεταχειρισμενα. Αντιθετα στην Ελλαδα υπαρχει ζητηση για πιο φτηνα μηχανακια με αποτελεσμα να κρατανε καλυτερα τις τιμες τους τα παλια. Φυσικα παιζει το ρολο του και το οικονομικο επιπεδο της καθε χωρας. Καθαρα θεμα προσφορας και ζητησης δηλαδη.

telegonos
11/07/2018, 12:44
Συγκρίνεις τιμή blackbird στην Ελλάδα, με zzr στην Αγγλία.

Καταρχήν το ZZR στην Αγγλία παίζει να έχει και 2000 ευρώ ασφάλιστρα τον χρόνο. Παίζει ο ιδιοκτήτης να κάνει πάρτυ, που δεν το ήθελε πια και ξεφορτώθηκε επιτέλους το κόστος του. Πόσο το ασφάλισες εσύ;

Το ''άλλο Blackbird, άλλο ZZR'' ας μην το πιάσω καν.

sniper
11/07/2018, 12:46
Tώρα τι λέμε δλδ;

Πήρες ένα μηχανάκι του 2005 στην καλύτερη και εσύ λές του 2013, αντε να εκανες λάθος και να ειναι του 2003.

Έχει 53.000 μίλια δλδ 85.000 χλμ (όχι 60-70.000) σε μια χώρα που αν το μηχανάκι έτρωγε το αλάτι που ρίχνουν στο δρόμο εγώ δεν θα ανέβαινα πάνω του ούτε σταματημένο.

ΟΚ, καλοτάξιδο αλλά όχι και μαλάκες όσοι πουλάνε αντίστοχα μηχανάκια 4.000 (άσε που το ΧΧ μπροστά στα ΖΖR είναι ακόμα μπροστά :tooth: )

buckley
11/07/2018, 13:19
Συγκρίνεις τιμή blackbird στην Ελλάδα, με zzr στην Αγγλία.

Καταρχήν το ZZR στην Αγγλία παίζει να έχει και 2000 ευρώ ασφάλιστρα τον χρόνο. Παίζει ο ιδιοκτήτης να κάνει πάρτυ, που δεν το ήθελε πια και ξεφορτώθηκε επιτέλους το κόστος του. Πόσο το ασφάλισες εσύ;

Το άλλο Blackbird, άλλο ZZR ας μην το πιάσω καν.

Γύρισε τα κόκκινα ανάποδα πρώτα ρε και πες μας μετά πόσο ασφαλίζουν τα ΧΧ στας Αγγλίας, που πέσατε να τον φάτε τον χριστιανό.
Πάντως ρε Χράιντερ το ΧΧ είναι ότι πιο διαχρονικό νέας κοπής φαντάσου ότι και γω το παιρνα λέμε...

sniper
11/07/2018, 13:21
Γύρισε τα κόκκινα ανάποδα πρώτα ρε και πες μας μετά πόσο ασφαλίζουν τα ΧΧ στας Αγγλίας, που πέσατε να τον φάτε τον χριστιανό.
Πάντως ρε Χράιντερ το ΧΧ είναι ότι πιο διαχρονικό νέας κοπής φαντάσου ότι και γω το παιρνα λέμε...

Eτσι για να μείνει.

BLiTzER
11/07/2018, 13:21

2000 ΕΥΡΩ

2000-4000€ για ένα μεσαίο σκάφος δεν είναι ποτέ κακό ντιλ.

Α και 53.000 μίλια είναι ~85.000 χλμ. Δεν πέφτει η ισοτιμία, όπως συμβαίνει με ευρώ-λίρα. :lol:

buckley
11/07/2018, 13:23
Eτσι για να μείνει.

Έπρεπε να υπογραμμίσεις το "νέας κοπής" ρε αχαχαχαχα

sniper
11/07/2018, 13:32
2000-4000€ για ένα μεσαίο σκάφος δεν είναι ποτέ κακό ντιλ.

Α και 53.000 μίλια είναι ~85.000 χλμ. Δεν πέφτει η ισοτιμία, όπως συμβαίνει με ευρώ-λίρα. :lol:

Γιατί δεν έκανες Quote εμένα κ πληκτρολογείς άνευ λόγου κι αιτίας;

BLiTzER
11/07/2018, 13:34
Γιατί δεν έκανες Quote εμένα κ πληκτρολογείς άνευ λόγου κι αιτίας;

Α δεν έχω φτάσει εκεί ακόμα. :lol:

Xrider
11/07/2018, 13:52
Λαθος στο πληκτρο ,του 2005 μοντ ειναι με πρωτη αδεια το 2007 και ηταν μοναδικος ιδιωκτητης ,ειμαι ο δευτερος.

Ειναι αληθεια οτι το κλιμα δεν ειναι για μηχανη το χειμωνα ,οχι τοσο για τη βροχη αλλα για λογο παγου που ακομα και με αυτοκινητο ειναι ζορικα.

Το θεμα ειναι οτι με 2 χιλιαρικα ΔΕΝ αγοραζεις ουτε ZZR 400 20ετιας στην Ελλαδα . Απο μια προχειρη ματια στην χε τωρα βλεπω στα 2800ευρια ενα 400αρι και στα 14χιλιαρικα ενα σχεδον 10ετιας στα 1.4

Εχω ζησει και στην Ιταλια για καποιες δεκαετιες ,ουτε εκει δεν εχω δει τετοιες τιμες σε μηχανες,εννοω τοσο χαμηλες οσο στην Αγγλια.

Tώρα τι λέμε δλδ;

Πήρες ένα μηχανάκι του 2005 στην καλύτερη και εσύ λές του 2013, αντε να εκανες λάθος και να ειναι του 2003.

Έχει 53.000 μίλια δλδ 85.000 χλμ (όχι 60-70.000) σε μια χώρα που αν το μηχανάκι έτρωγε το αλάτι που ρίχνουν στο δρόμο εγώ δεν θα ανέβαινα πάνω του ούτε σταματημένο.

ΟΚ, καλοτάξιδο αλλά όχι και μαλάκες όσοι πουλάνε αντίστοχα μηχανάκια 4.000 (άσε που το ΧΧ μπροστά στα ΖΖR είναι ακόμα μπροστά )

Δεν εγραψα πουθενα για μαλακες. ΟΛΑ τα οχηματα εδω ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΤ το αντιστοιχο ΚΤΕΟ ,αν ειναι ακαταλληλα απλα τελειωνει η αδεια κυκλοφοριας και για να φας αλατι πρεπει να κυκλοφορεις στο χιονι και τον παγο και συνηθως τετοια εποχη με χιονι και βροχη κυκλοφορουν ολοι με αυτοκινητο και οχι με μηχανη.

buckley
11/07/2018, 14:09
Λαθος στο πληκτρο ,του 2005 μοντ ειναι με πρωτη αδεια το 2007 και ηταν μοναδικος ιδιωκτητης ,ειμαι ο δευτερος.

Ειναι αληθεια οτι το κλιμα δεν ειναι για μηχανη το χειμωνα ,οχι τοσο για τη βροχη αλλα για λογο παγου που ακομα και με αυτοκινητο ειναι ζορικα.

Το θεμα ειναι οτι με 2 χιλιαρικα ΔΕΝ αγοραζεις ουτε ZZR 400 20ετιας στην Ελλαδα . Απο μια προχειρη ματια στην χε τωρα βλεπω στα 2800ευρια ενα 400αρι και στα 14χιλιαρικα ενα σχεδον 10ετιας στα 1.4

Εχω ζησει και στην Ιταλια για καποιες δεκαετιες ,ουτε εκει δεν εχω δει τετοιες τιμες σε μηχανες,εννοω τοσο χαμηλες οσο στην Αγγλια.

Δεν εγραψα πουθενα για μαλακες. ΟΛΑ τα οχηματα εδω ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΟΤ το αντιστοιχο ΚΤΕΟ ,αν ειναι ακαταλληλα απλα τελειωνει η αδεια κυκλοφοριας και για να φας αλατι πρεπει να κυκλοφορεις στο χιονι και τον παγο και συνηθως τετοια εποχη με χιονι και βροχη κυκλοφορουν ολοι με αυτοκινητο και οχι με μηχανη.

Εδώ προς στιγμήν ψάρωσα ,αλλά μετά είδα προφίλ ΟΚ. Για βάλε καμμιά φωτό.
Σκωτία πάντως με βροχή βγαίνουν δεν πολυμασάνε ...

PortisHead
11/07/2018, 14:16
Αυτός ο μύθος πια με το αλάτι :D :D :D
(οχι ως προς την υπαρξη του...αλλα ως προς το τη ζημια προκαλει)

Ενώ η ελλειπή συντήρηση από τους ελληναράδες, φτωχοδιαβολους, wannabe rossi-δες και το ξεσκισμα που τρωνε
τα κατατασει στα αριστα συντηρημένα της ευρώπης.
:D

telegonos
11/07/2018, 14:19

Κάτσε να βάλω εισαγωγικά καλύτερα, να ξεχωρίσει ποιά είναι η ρήση που περιέχεται στην φράση, να μην μπερδεύεται ουδείς.

Να σου πω πόσο τα ασφαλίζουν στην Ελλάδα; Η σύγκριση με το ΧΧ που πουλιέται, Ελλάδα γίνεται, όχι στην Αγγλία.

sapila racing
11/07/2018, 14:20
Αυτός ο μύθος πια με το αλάτι :D :D :D
(οχι ως προς την υπαρξη του...αλλα ως προς το τη ζημια προκαλει)

Ενώ η ελλειπή συντήρηση από τους ελληναράδες, φτωχοδιαβολους, wannabe rossi-δες και το ξεσκισμα που τρωνε
τα κατατασει στα αριστα συντηρημένα της ευρώπης.
:D

Δεν είναι καθόλου μύθος, αν είχες ζήσει και καβαλήσει μηχανάκι σε τέτοιες χώρες και συνθήκες θα το ήξερες.
Φαίνεται οτι δεν έχεις δει 2 ετών Japan μηχανάκι τίγκα στην σκουριά ούτε δαγκάνες φρένων να κολλάνε με τη μια και να θέλουν oπωσδήποτε κάθε χρόνο λύσιμο/καθάρισμα.

buckley
11/07/2018, 14:25
Δεν είναι καθόλου μύθος, αν είχες ζήσει και καβαλήσει μηχανάκι σε τέτοιες χώρες και συνθήκες θα το ήξερες.
Φαίνεται οτι δεν έχεις δει 2 ετών Japan μηχανάκι τίγκα στην σκουριά ούτε δαγκάνες φρένων να κολλάνε με τη μια και να θέλουν oπωσδήποτε κάθε χρόνο λύσιμο/καθάρισμα.

Από περιέργεια και μόνο ,τι μάρκα ήταν και ποιας χρονιάς ?
Από ότι έχω δει εδώ (σε νησιά η πιο κοντινή "ίδια" συνθήκη ας πούμε) τα παλιά γμνα* Χόντα άντεχαν πιο πολύ...

*όχι δεν εννοώ γυμνά ...

Xrider
11/07/2018, 14:26
Εδώ προς στιγμήν ψάρωσα ,αλλά μετά είδα προφίλ ΟΚ. Για βάλε καμμιά φωτό.
Σκωτία πάντως με βροχή βγαίνουν δεν πολυμασάνε ...

Με χαλαει τοσο πολυ το χρωμα που δεν σκεφτηκα ουτε στιγμη να βγαλω φωτο. Σε σχεση με τις αλλες μοτο που εχω δεν ειναι τιποτα το συγκλονιστικο ,μονο περισσοτερα κυβικα

sniper
11/07/2018, 14:27

OK, δεκτό. 11 χρόνια, 85.000χλμ είναι οκ.

Άρα θα πρέπει να το έχεις σε γκαράζ, να πληρώνεις ασφάλεια, ΜΟΤ κάθε χρόνο κλπ

Στο car έχει απο 350€ μέχρι 3.500

Το πόσο ζητάει ο καθένας έχει να κανει με τον πωλητή, και τους μ@λάκες που τα δίνουν, αν τα δίνουν.

Νο κομεντ, δεν ζήσαμε ποτέ εκεί, ενώ στο ΗΒ αρκετά χρόνια.

Θέλω να σου πω ότι ρίχνουν αλάτι πριν πιάσει πάγος, δεν το βλέπεις. Αλλά ΟΚ, τα χρέπια που κυκλοφορούσαν (αμάξια και μοτό) πριν κάποια χρόνια, ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΤ, ακόμα κι ένα Ford Taunus που είχε αγοραστεί για 700 λίρες :tooth:

buckley
11/07/2018, 14:32

Το πόσο ζητάει ο καθένας έχει να κανει με τον πωλητή, και τους μ@λάκες που τα δίνουν, αν τα δίνουν.

Θέλω να σου πω ότι ρίχνουν αλάτι πριν πιάσει πάγος, δεν το βλέπεις. Αλλά ΟΚ, τα χρέπια που κυκλοφορούσαν (αμάξια και μοτό) πριν κάποια χρόνια, ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΤ, ακόμα κι ένα Ford Taunus που είχε αγοραστεί για 700 λίρες :tooth:

Ρε αχαίρευτε κάνεις επίδειξη quote στο swee pea ? ντροπή ρε και είσαι και μεγαλύτερος...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155354&p=2945639&viewfull=1#post2945639

sapila racing
11/07/2018, 14:36
Από περιέργεια και μόνο ,τι μάρκα ήταν και ποιας χρονιάς ?
Από ότι έχω δει εδώ (σε νησιά η πιο κοντινή "ίδια" συνθήκη ας πούμε) τα παλιά γμνα* Χόντα άντεχαν πιο πολύ...

TDR 250 ηταν.
Δεν συνέβαινε μόνο σ εκείνο όμως.

sniper
11/07/2018, 14:38
Ρε αχαίρευτε κάνεις επίδειξη quote στο swee pea ? ντροπή ρε και είσαι και μεγαλύτερος...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155354&p=2945639&viewfull=1#post2945639

Μεγαλύτερος αλλά όχι πολύ...

Χριντερ; Και στο Ελλάντα έχει ΧΧ με 2 χιλιάρικα... δες στο car.gr - Τώρα 96 διαθέσιμα απο 1.800 - όσο θέλει ο καθένας.
Έχει και zzr1200, 6 κομμάτια μόνο :tooth: Από 3-7.000

sniper
11/07/2018, 14:40
TDR 250 ηταν.
Δεν συνέβαινε μόνο σ εκείνο όμως.
Ρε τι λέμε τώρα;

Το Τάουνους που ειχα εγώ η σκουριά ήταν τόση που δεν πατούσα με δύναμη το φρένο, μπας και φρενάρω με την πατούσα.

Το δε GPZ (ακούς Μπάκλη; ) ενός φίλου ήταν θαύμα που κάθε φορά που φρέναρε δεν έκοβε πλαίσιο.

Και τα 2 με ΜΟΤ :tooth:

Xrider
11/07/2018, 14:45

85.000 για 1200 ειναι μια χαρα
350€ μαλλον ειναι για ανταλλακτικα
Σχετικα με το αλατι για τον παγο...μαλλον για καποιες μερες το ξεχασαν . Αλατι ριχνουν μονο στους κεντρικους δρομους τυπου Α και Μ
397738

buckley
11/07/2018, 14:45
Ρε τι λέμε τώρα;

Το Τάουνους που ειχα εγώ η σκουριά ήταν τόση που δεν πατούσα με δύναμη το φρένο, μπας και φρενάρω με την πατούσα.

Το δε GPZ (ακούς Μπάκλη; ) ενός φίλου ήταν θαύμα που κάθε φορά που φρέναρε δεν έκοβε πλαίσιο.

Και τα 2 με ΜΟΤ :tooth:

Άστο κατάλαβα, ήταν η εποχή της ζωής σου που τα μηχανάκια στα περιοδικά τα χόρταινες...

sniper
11/07/2018, 14:49
85.000 για 1200 ειναι μια χαρα
350€ μαλλον ειναι για ανταλλακτικα
Σχετικα με το αλατι για τον παγο...μαλλον για καποιες μερες το ξεχασαν . Αλατι ριχνουν μονο στους κεντρικους δρομους τυπου Α και Μ
397738

Ρε φίλε τώρα, οκ, ζήσαμε 6 χρόνια στη μ@λακισμένη χώρα, δεν ξέρω πόσο καιρό ζεις εσύ.
Δεν λέμε ότι είναι χρέπι το μηχανάκι σου. Σου λέμε τι συμβαίνει.

Και εσύ πιάστηκες στα 350, υπάρχουν κι άλλα.

Άστο κατάλαβα, ήταν η εποχή της ζωής σου που τα μηχανάκια στα περιοδικά τα χόρταινες...
Δεν ήμασταν πάντα μπρούκληδες :tooth:

PortisHead
11/07/2018, 15:04

Χμμμμ 17 χρονια στη Γερμανία κατι θα ειδα.
Βεβαια εκει ειχαν BMW ως επι το πλειστον...ισως να εχουν καποια προστασια.

Αν και το μυαλο μου οταν ακουσα αλατι...πηγε στα αυτοκινητα.
Ποτε δεν ειχαμε προβληματα σκουριας...λογω αλατιου.

sapila racing
11/07/2018, 15:40
Χμμμμ 17 χρονια στη Γερμανία κατι θα ειδα.
Βεβαια εκει ειχαν BMW ως επι το πλειστον...ισως να εχουν καποια προστασια.

Αν και το μυαλο μου οταν ακουσα αλατι...πηγε στα αυτοκινητα.
Ποτε δεν ειχαμε προβληματα σκουριας...λογω αλατιου.

Στην Γερμανία πέρασα κι εγω 1μιση χρόνο.
Καμμία μα καμμία σχέση με βόρεια Αγγλία!!

Nostradamus
11/07/2018, 15:47
Στο αντιστοιχο μοτο θα γραφει τωρα δηλαδη ο σκωτσεζος "μ@λακες πουλησα σε εναν ξενο το ζουζουρα για 2000 (αληθεια ευρω η λιρες ?? :lol:) " και θα εχει απο κατω σχολια τυπου, "πως ρε φιλε μονο η ασφαλεια του ειναι 2 φορες το κοστος, "ρωτα αν εχει κανενα ξαδερφο να σπρωξω και εγω τον δικο μου" και αλλα τετοια ομορφα??

Δεν νομιζω οτι μπορουν να γινουν συγκρισεις στις τιμες. Προσφορα και ζητηση καθοριζουν παντα το τελικο αποτελεσμα. Και ο αγοραστης εχει τον τελευταιο λογο.

Προσωπικα μου αρεσε ανεκαθεν αυτο το μηχανακι. Να το χαρεις με υγεια και παντα ορθιος! :beer:

RaGe_Raptor
11/07/2018, 16:00
Για το αλάτι πάντως, υπάρχουν και τα αντιδιαβρωτικά σπρέι που κάνουν πολύ καλή δουλειά.

sniper
11/07/2018, 16:21
Για το αλάτι πάντως, υπάρχουν και τα αντιδιαβρωτικά σπρέι που κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Και η άμμος, αλλά τρίζει.

BLiTzER
11/07/2018, 16:27

Δε μασάνε αυτά. Λίγο ματσακόνι κάθε 3-4 κρουαζιέρες θέλουν.

kostas_1100gs
01/05/2019, 15:18
Πάντως μηχανάρα το ζζρ. Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα μια βόλτα.