View Full Version : terens ,irinia
panavour
13/07/2018, 16:27
ξερει κανεις που εναι ο τερενς ,αν ειναι καλα στην υγεια του,τι κανει κλπ.????Αν καποιος ξερει ας μας το πει.:):)
πραγματικα αυτή η ερωτηση απασχολουσε και μενα...ευχομαι τα καλυτερα για τον ανθρωπο...μας εχει εχει λειψει πολύ..
doctoras
13/07/2018, 19:52
επίσης και ο αμυρού τι απόγινε? καλά να είναι όλοι
το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ μέρες τώρα.
Ο Αμυρου μια χαρά είναι μιλάμε φβ ο άλλος ο ΑΕΚτζής με προβληματίζει.
Όποιος ξέρει κάτι ας πει
αν ενθυμουμαι καλως ο τερενς σταματησε να γραφει οταν καποια στιγμη που τον ειχαν μπαναρει οι διαχειριστες
thunder ace
13/07/2018, 21:24
Και εγω αυτο θυμαμαι για τον τερενς.
Ο αμυρου μηπως ψαχνει για λαπτοπ;:cry:
Και εγω αυτο θυμαμαι για τον τερενς.
Ο αμυρου μηπως ψαχνει για λαπτοπ;:cry:
πιθανά :cry:
mia_zoi_kawa
13/07/2018, 21:52
Εγώ στεναχωρήθηκα που μπαναριστηκε ο Τέρενς όπως και σχεδόν για κάθε μέλος που μπαναρεται. Θυμαμαι τα ποστ του για το varadero ότι ήταν πολύ εύστοχα και συμφωνούσα μαζί του για τις αγωνιστικές επιπτώσεις που θα είχε ο τελευταίος τραυματισμός του Ροσσι στην καριέρα του κόντρα σε όλο το φορουμ. Θεωρώ ότι δεν διαχειριζόταν σωστά τα συναισθήματα του στα λεγόμενα του. Οι administrator δεν είναι θεοί για να τον αλλαξουν. Προσπαθησαν οι ανθρωποι να του βάλουν κάποια ορια αλλα τι αλλο να κανουν;
Μπορούν να γίνουν δίκαιοι για αρχή.
Και ο Σπυράκος 35, ο Npat..... (μας χρωστάει και μια δυο ιστορίες τούτος μετά το θρυλικό τσάγιασμα από το ροζ παπί :lol: )
Μπορούν να γίνουν δίκαιοι για αρχή.
Αυτή η γκλιτσα...αχχχ αυτή η γκλιτσα..:bawl:
Θα πανηγυρίζει ακόμα το πρωτάθλημα......
Καλά ρε φάγατε τον Τέρενς τον Αεκάρα τον παπιόβιο ? Συμπαθητική φιγούρα ... Μια και πιάσατε το θέμα των αγνοούμενων , ένας αφρικανός ο bart , διαχειριστής εποχών Δέλεαρ , κυκλοφορεί ανάμεσα μας ?
Και ένας αλλος ωραιος , ο ονειροπολος με το Dominator !! Ωραίες μορφές ακόμα και ας μην τους εχω γνωρίσει απο κοντά !!
mia_zoi_kawa
15/07/2018, 17:50
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν μόνιμα ban μόνο και όχι μηνιαία ή δημινιαια που βλέπω σε άλλα φόρουμ (όχι μοτοσυκλέτας). Με αυτόν τον τρόπο χάνουμε όλους τους ασυμβιβαστους και κατά βάθος ρομαντικους με τις μοτοσυκλέτες.
Στην περιπτωση του terens με ενόχλησε που ο διαχειριστής παρασύρθηκε και αυτός από τα συναισθήματα του και άρχισε τους χαρακτηρισμους. Αυτά τα πράγματα θέλουν ψυχρή και όχι προσωπική αντιμετώπιση.
Billymuse
15/07/2018, 19:46
Και σουτερ ρε παιδια μας ελειψε...:look:
#νοτττ
#νοτττ
:bawl::bawl:bawl:
#νοτττ
Μπαν Εσύ μεγάλε και μόνο που το ανέφερες...:moutza::bawl:
Γιατί ρε παιδιά, τι σας έκανε ο σούτερ; Είναι λίγο θερμόαιμος οκ... Όλοι χωράμε :D
Γ@μώ τα παιδιά ο σούτερ όπως επίσης και το 'πολύ μπροστά χιούμορ' του fawkes. ;)
Ο αμύρου λογικά ακόμα παιδεύεται με τον ματρακά του στο βιλαμπάχο :lol: (μας λείπει ο μεστός και διορατικός λόγος του)
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν μόνιμα ban μόνο και όχι μηνιαία ή δημινιαια που βλέπω σε άλλα φόρουμ (όχι μοτοσυκλέτας).
1) Πρώτη παραβίαση κανονισμού λειτουργίας: Προειδοποίηση.
2) Δεύτερη παραβίαση κανονισμού λειτουργίας: Ένας (1) βαθμός ποινής.
3) Μη συμμόρφωση για τρίτη φορά: Ένας (1) βαθμός ποινής, συνολικά δύο (2) και αυτόματος αποκλεισμός επτά (7) ημερών.
4) Τέταρτη φορά: Ένας (1) βαθμός ποινής, συνολικά τρεις (3) και αυτόματος αποκλεισμός τριάντα (30) ημερών.
5) Επανάληψη ανάρμοστης συμπεριφοράς για πέμπτη φορά: Ένας (1) βαθμός ποινής, συνολικά τέσσερις (4) και αυτόματος αποκλεισμός έξι (6) μηνών.
6) Έκτη και τελευταία φορά: Ένας (1) βαθμός ποινής, συνολικά πέντε (5) και μόνιμος αποκλεισμός.
καλα αστο..εδω φαγαμε μπαν επειδη θιξαμε σε μερικους τον τουρκο δικτατορα και τη χωρα του..μια ζωη βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας...
Εγω εχω απορια τι εγινε με τον Notakos600 (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=21102). Διαβαζα ενα παλιοτερο θεμα και ειδα οτι ειναι banned. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση, ηταν απο τους πλεον ευγενεις χρηστες στον τροπο γραφης του. Καπου το εχασα μαλλον το σκηνικο που παιχτηκε.
Εγω εχω απορια τι εγινε με τον Notakos600 (https://www.moto.gr/forums/member.php?u=21102). Διαβαζα ενα παλιοτερο θεμα και ειδα οτι ειναι banned. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση, ηταν απο τους πλεον ευγενεις χρηστες στον τροπο γραφης του. Καπου το εχασα μαλλον το σκηνικο που παιχτηκε.
Πηρε HONDA:bawl:
karellen
16/07/2018, 14:49
Πηρε HONDA:bawl:
Φάιβ πόιντς ιμίντιατλυ!
Φάιβ πόιντς ιμίντιατλυ!
Αντιο σκληρε κοσμε....αδικε ντουνια:a35:
Μου εκανε μεγαλη εντυπωση, ηταν απο τους πλεον ευγενεις χρηστες στον τροπο γραφης του. Καπου το εχασα μαλλον το σκηνικο που παιχτηκε.
Δεν τον είχες πετύχει να βρίζει μάλλον. :p
Αφού πάνε και τα σβήνουν πριν τα δούμε. Όσο για τους κανονισμούς παιδιά μη πάτε κόντρα γιατί θα πάθετε έκπληξη.
Δεν τον είχες πετύχει να βρίζει μάλλον. :p
Η αλήθεια είναι πως όχι.
Αλλοι καναν οικογενειες, αλλοι μπλεξανε με δουλειες η αναδουλειες, αλλοι εχουν προσωπικα προβληματα, αλλοι δεν καταλαβαινουν και τους τρωει η μαρμαγκα. Παντα ετσι ηταν, παντα ετσι ειναι.
Κατα τα αλα επειδη εξω απο τον χορο πολλα τρα γουδια λεμε κι επειδη μαλον καποιοι ξερουν πραματα, καταστασεις και ανθρωπους απο κοντα σε αντιθεση με αλλους παρτε το ντε φακτο οτι τα πραματα ειναι ετσι και παμε να ασχοληθουμε με σοβαροτερα θεματα.
Locked