View Full Version : προβλημα σε glx 100 cc δεν γυρναει σωστα ο αξονας κινησης
extremer12
16/07/2018, 11:48
μπορει καποιος να με βοηθησει εχω 1 honda glx 50 cc και το εχω κανει 100 κυβικα.οταν γυρναει ο αξονας κινησης πριν κανει ολοκληρη περιστροφη καπου φρεναρει.γιατι συμβαινει αυτο?εχω σασμαν απο κατοσταρι πανω κ ο αξονας κινησης εχει κενο εκει που κουμπονει η δευτερη καμπανα στα κατοσταρια η οποια δεν εχει τοποθετηθει οπως ειναι λογικο αφου το δικο μου ειναι glx.μπορει καποιος να με βοηθησει?
Δεν έχω ιδέα για αυτά που λες, αλλά είναι προφανές ότι κάπου έχεις κάνει μαλακία. Λύσε ξανάδεσε γιατί θα γίνει ζημιά
extremer12
30/07/2018, 09:03
σε ευχαριστω φιλε μου αλλα ελπιζα σε μια απαντηση καποιου που ξερει πιο ειναι το προβλημα για να μην παω με το μανιουαλ ψαχνωντας.εγω υποθετο οτι η λειπει μια ροδελα απο τον αξονα μεταδοσης η φταιει το οτι δεν εχει βαλει την δευτερη καμπανα στον πρωτευον αξονα ο προηγουμενος που ειχε το παπι.το εχω λυσει αλλα μονο αλακσα καποια πραγματα μεσα για επισκευη κ το ειδα απλωσ.σε ευχαριστω παντως.δεν φρεναρει εντελως γυρναει αλλα σε 1 σημειο με δυσκολια λιγο.
Δεν μας διαφωτιζεις τι ακριβως εχεις κανει...