PDA

View Full Version : Τι εξάτμιση;

manthos99
18/07/2018, 20:48
Γεια σας,θέλω να βάλω εξάτμιση στο παπι μου (Honda astrea grand 110 2016) και θα ήθελα και την γνώμη κάποιου αλλου.Σκεφτομαι για yoshimura carbon η νικελο.

thunder ace
18/07/2018, 21:58
Bαλε οποια γουσταρεις,αρκει να μην κανει θορυβο.
Αν ηταν το δικο μου παπι,θα εβαζα μαμα.

congate7
19/07/2018, 16:27
Βάλε όποια σου κάνει στο μάτι και στην τσέπη, βγάλε την τάπα και έτοιμος.

BLiTzER
19/07/2018, 16:27
Εννοείται νίκελα, κατά προτίμηση μαζί με ντελόρτα και ξένον.

thunder ace
19/07/2018, 16:29
Εννοείται νίκελα, κατά προτίμησα μαζί με ντελόρτα και ξένον.

Σιγα μη βαλει και ΛΕΚΤΡΟΝ (για οσους τα ξερουν)

congate7
19/07/2018, 16:29
Και καμιά μανέτα για να δείξει το εργαλείο.

devil's animal
19/07/2018, 16:46
βαλε οτι γουσταρεις....
μπορει να πηγαινει χειροτερα το παπι αλλα εσυ θα γουσταρεις και (μαλλον) στην ηλικια που εισαι, αυτο εχει σημασια...

@προς τους υπολοιπους: θυμηθειτε λιγο πως ησασταν εσεις και τι θελατε να κανετε με το μηχανακι σας (οσοι ειχατε γιατι καποιοι ξεκινησατε να οδηγατε δικυκλα στα -αντα σας) στα 19 και κοψτε λιγο το δουλεμα...
:cool:

thunder ace
19/07/2018, 17:19
βαλε οτι γουσταρεις....
μπορει να πηγαινει χειροτερα το παπι αλλα εσυ θα γουσταρεις και (μαλλον) στην ηλικια που εισαι, αυτο εχει σημασια...

@προς τους υπολοιπους: θυμηθειτε λιγο πως ησασταν εσεις και τι θελατε να κανετε με το μηχανακι σας (οσοι ειχατε γιατι καποιοι ξεκινησατε να οδηγατε δικυκλα στα -αντα σας) στα 19 και κοψτε λιγο το δουλεμα...

Επειδη θυμαμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα γραφω

DRAKONET
19/07/2018, 19:26
βαλε οτι γουσταρεις....

δεν ειχαμε αμολυβδη τοτε...δεν ειχαμε καταλυτη...δεν φορουσαμε καν κρανος....και οταν μας σταματουσαν...σκυβαμε το κεφαλι καταλαβαινοντας την μα@#$#%κια μας....
τωρα εχουμε αμολυβδη....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΗ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥς ΤΟ ΛΕΩ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΤΕ!!!!!
Και το κεφαλαιο περιβαλλον παει περιπατο μετα λεμε μυριζει η χωματερη...και φταινε που δεν μαζεουν τα σκουπιδια ενω εμεις βγαζουμε δηλητηρια σε καθε μετακινηση μας κερδιζοντας (νομιζουμε) 5 αλογα...εκεινα τα παιδια μας τι φταινε ??
τελος μου εχει τυχει αρκετες φορες...σε ελενχους οι μικροτεροι της ηλικιας..17-21 με 22....να βγαζουν και γλωσσα..και τσαμπουκα πουλανε...και πνευμα...αυτη ειναι η γνωμη μου !
Στο δια ταυτα...φιλε μου...μην πειραζεις τιποτα...δεν θα κερδισεις κατι...μονο τις καταρες του κοσμου που θα περνας και απο την φασαρια θα σου ριχνουν ξορκια !!!

thunder ace
19/07/2018, 19:42
Μα οχι...αφου το καναμε εμεις,ας το κανουν και οι καινουργιοι...δεν ειναι κακο.

devil's animal
19/07/2018, 19:42
δεν ειχαμε αμολυβδη τοτε...δεν ειχαμε καταλυτη...δεν φορουσαμε καν κρανος....και οταν μας σταματουσαν...σκυβαμε το κεφαλι καταλαβαινοντας την μα@#$#%κια μας....

καλα...μιλα για τον εαυτο σου...οι υπολοιποι ειμαστε λιγο μικροτεροι ηλικιακα και ειχαμε και αμολυβδη και δεν σκυβαμε το κεφαλι οταν μας σταματουσαν (ισως επειδη ειχαμε περισσοτερη μορφωση απο τον μπατσο του δημοτικου που μας σταματουσε)...το 74 περασε, να πω εδω...

τωρα εχουμε αμολυβδη....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΗ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥς ΤΟ ΛΕΩ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΤΕ!!!!!

αυτο του αξιζει του βρωμοκαταλυτη...τα σκουπιδια...εγω προσωπικα ποτε δεν τον χωνεψα...

Και το κεφαλαιο περιβαλλον παει περιπατο μετα λεμε μυριζει η χωματερη...και φταινε που δεν μαζεουν τα σκουπιδια ενω εμεις βγαζουμε δηλητηρια σε καθε μετακινηση μας κερδιζοντας (νομιζουμε) 5 αλογα...εκεινα τα παιδια μας τι φταινε ??

1ον δεν το νομιζουμε...οντως τα κερδιζουμε τα αλογα...:D
2ον δλδ εμεις που ειμασταν παιδια τοτε που δεν ειχαμε αμολυβδη και ντουμανιαζε το ντιζελοκινητο λεωφορειο το συμπαν και δεν υπηρχαν καν καταλυτες σε μηχανακια και αυτοκινητα...και ειχαμε και το τσερνομπιλ...δεν εχουμε ψυχουλα? μεγαλωσαμε με λιγο αυξημενο ΙQ και ολα καλα...

τελος μου εχει τυχει αρκετες φορες...σε ελενχους οι μικροτεροι της ηλικιας..17-21 με 22....να βγαζουν και γλωσσα..και τσαμπουκα πουλανε...και πνευμα...αυτη ειναι η γνωμη μου !

και καλα κανουν...αυτη ειναι η ηλικια τους...αν δεν αμφισβητεις στα 20 πως θα εξελιχθεις? στα 40 πως θα εισαι? σε κομμα?

Στο δια ταυτα...φιλε μου...μην πειραζεις τιποτα...δεν θα κερδισεις κατι...μονο τις καταρες του κοσμου που θα περνας και απο την φασαρια θα σου ριχνουν ξορκια !!!

αμα πιασει δε το ξορκι...βραστα...θα χασεις και τα 0,7963 αλογα που θα εχεις παρει με την εξατμιση...
οντως..μην την βαλεις αδερφε...

teogtp
19/07/2018, 20:13
Ότι θα σπάει@@@ είναι δεδομένο αλλά ας είναι η εξάτμιση η μοναδική αλητεία που μπορεί να κάνει ένας έφηβος.
Μην τους ευνουχίζουμε.....

noodles
19/07/2018, 21:16
εξατμισεις υπαρχουν πολλες, αναλογα την τσεπη. ξεκινανε απο 50ευρω και φτανουν 300ευρω.

η yoshimura δε βγαζει εξατμισεις για παπια. αυτες που βλεπεις ειναι μουφες κινεζιες με πριτσινωμενο καρτελακι yoshimura.

ωραιο παπακι το grand 110. μη το χαλασεις κοβωντας φτερα και βγαζωντας ποδιες και φλας, περιορισου μονο στην εξατμιση, το γιατι θα το καταλαβεις σε λιγα χρονακια.;)

DRAKONET
20/07/2018, 12:40
αμα πιασει δε το ξορκι...βραστα...θα χασεις και τα 0,7963 αλογα που θα εχεις παρει με την εξατμιση...
οντως..μην την βαλεις αδερφε...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
αμεσως να με μαλωσεις !
ειδικα το οτι εκανες αναλυση την καθε παραγραφο με ξεπερναει...δεν πειραζει ομως..καλες ειναι οι παρατηρησεις...βοηθαει να διορθωθουμε.....αλλωστε οπως λες περασε το '74
αλλα ακομα μπατσους γραφεις !

ΤάκηςΜπ
20/07/2018, 12:50
Καταλύτης αυτός ο άγνωστος.

(εγώ σαν γνήσιος καγκουρας με γούστο θα έβαζα vpr)

sniper
20/07/2018, 12:55
αλα...μιλα για τον εαυτο σου...οι υπολοιποι ειμαστε λιγο μικροτεροι ηλικιακα και ειχαμε και αμολυβδη και δεν σκυβαμε το κεφαλι οταν μας σταματουσαν (ισως επειδη ειχαμε περισσοτερη μορφωση απο τον μπατσο του δημοτικου που μας σταματουσε)...το 74 περασε, να πω εδω...

Ναι, το 74 πέρασε, αλλά προσφάτως βλέπουμε και μπάτσους με συμπεριφορές 74. Και δεν είναι και μπάτσοι δλδ, και αν ήταν κι έξυπνοι θα φυλαγόταν.

αυτο του αξιζει του βρωμοκαταλυτη...τα σκουπιδια...εγω προσωπικα ποτε δεν τον χωνεψα...
Σου αρέσουν οι καρκίνοι εσένα.

devil's animal
20/07/2018, 23:19
Σου αρέσουν οι καρκίνοι εσένα.

Που το κατάλαβες??
Ταιριάζω τέλεια με καρκινακι... αιγόκερως γαρ...

toyar
21/07/2018, 00:12
Επειδη το χοντρυναμε αρκετα μπορουμε απλα ως μεγαλυτεροι να εξηγησουμε στον φιλο οτι αλλαζοντας εξατμιση σε ψεκαστο μηχανακι ειναι πιθανοτερο να δημιουργησει θεματα λειτουργιας παρα να παει καλυτερα το μηχανακι του

katsar
21/07/2018, 11:10
yoshimura carbon η νικελο.

Δεν βάζουν άλλο Sebring στα παπιά;Μεγαλώσαμε!

slzr
21/07/2018, 11:41
Δεν βάζουν άλλο Sebring στα παπιά;Μεγαλώσαμε!

Ο απόλυτος ήχος σε παπί !:D

virus
21/07/2018, 11:54
Ξεχασαμε τις ντεβιλς;

Nostradamus
21/07/2018, 11:54
Ο απόλυτος ήχος σε παπί !:D

με το χρυσο ταμπελακι. Οι αλλες με το μαυρο δεν ακουγονταν το ιδιο.. :D

teogtp
21/07/2018, 12:30

Ε ναιιιι!!!!!

slzr
21/07/2018, 12:36
Ξεχασαμε τις ντεβιλς;

Καλές, αλλά Sebring δεν ήταν!

Χαχαχαχα σωστὸς!

manthos99
22/07/2018, 00:36
Σας ευχαριστώ όλους για τις γνώμες σας θα τις κάνω όλες υπόψην και θα αποφασίσω τι θα κάνω

manthos99
31/07/2018, 17:41
επειδη το εψαξα το θεμα,μου ειπαν πως οσο η εξατμιση εχει πανω αισθητηρα Λ και μετραει το καυσιμο θα δουλευει καλα το μηχανακι αλλιως θα κανει μονο θορυβο

Nostradamus
31/07/2018, 21:49
Καλά που το έψαξες.. φαντάσου να μην το έψαχνες κιολας.. νικελο και αισθητήρας λ πάνε χέρι χέρι...

manthos99
02/08/2018, 02:47
Καλά που το έψαξες.. φαντάσου να μην το έψαχνες κιολας.. νικελο και αισθητήρας λ πάνε χέρι χέρι...

Στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως και να μην έχει πάνω τον αισθητήρα Λ δε παθαίνει κάτι απλά μετραει το καύσιμο και πολλοι τον βγάζουνε,εγώ πάντως την παρηγγειλα την gl με το carbon end