View Full Version : Cbr1000rr 2006-2007
Πως θα ξεχωρίσω τι μοντέλο ειναι η Μότο βλέπω μερικά με ασημί ψαλίδι και αλλα με μαυρο . και ποια η γνώμη σας για το συγκεκριμένο ;μιλάω για το ασημί μοντέλο που έβγαζε
Δεν μπορω να ανεβάσω Οποτε αυτό το λινκ ειναι το μοντέλο που λέω βλέπω μερικά με ασημί ψαλίδι και μερικά με μαυρο για πιο λόγο ξέρει κάποιος; Και με αυτό το χρωμα τι μοντέλο μόνο 2007 η και 2006
Σου εξήγησα για ποιο λόγο. Μαύρο ψαλίδι είχαν από το 2006 και μετά. Αν βλέπεις ασημί ψαλίδι, δεν είναι 2006-2007.
Oτι σου λεει ο πλιτσερ..παιξε λιγο με το γουγλη αδερφε και θα δεις θαυματα...βαλε cbr1000rr 2005 και δες εικονες και μετα βαλε cbr1000rr 2007 και δες παλι εικονες,τοσο ευκολο:rolleyes:
Επισης τα 06-7 ειχαν πιο μυτερη....μυτη
Μπήκα google αλλα δεν βγάζω άκρη
Για αυτό το μοντέλο εννοώ
https://www.car.gr/12375598-honda-cbr-1000rr-promo
μαυρο αρα 2007...τι ηταν τοσο δυσκολο??:alien:
Δεν μπορούσα να βγάλω άκρη για αυτό ρώτησα.αρα το 2006 ειναι με ασημί ψαλίδι και το 2007 ειναι με μαυρο ψαλίδι
μαυρο αρα 2007...τι ηταν τοσο δυσκολο??:alien:
Χμ ο χρωματισμός φαίνεται για 2006. Επίσης το ένα καπάκι κινητήρα είναι μαύρο και το άλλο γκρι;!
Χμ ο χρωματισμός φαίνεται για 2006. Επίσης το ένα καπάκι κινητήρα είναι μαύρο και το άλλο γκρι;!
Τι να κάνουμε,αυτό βρήκαν τα 'παιδια'.
Δεν μας πειράζει το καπάκι δεν θα αγορασω αυτό απλά θελω να καταλάβω τι γίνετε στο google βγάζει ασημί μηχανή με ασημί ψαλίδι κρι ασημί μηχανή με μαυρο ψαλίδι και τα δεινει για 2006 και 2007
RaGe_Raptor
19/07/2018, 12:08
Ασημί είχαν τα '04-'05.
Και τα ρεΠΣΩΛ του 2007,παντως...
rainmike
19/07/2018, 13:08
Μπήκα google αλλα δεν βγάζω άκρη
Για αυτό το μοντέλο εννοώ
https://www.car.gr/12375598-honda-cbr-1000rr-promo
70000 χλμ ,πολλα ειναι ρε φιλε
Αυτή ειναι η μηχανή που θα πάρω τελικά θα την δω αυριο και αν ειναι όπως στις φωτο και με αυτά που λέει το παιδί μου κάνει πως την βλέπετε;
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/12713892/
RaGe_Raptor
19/07/2018, 17:34
Αυτή ειναι η μηχανή που θα πάρω τελικά θα την δω αυριο και αν ειναι όπως στις φωτο και με αυτά που λέει το παιδί μου κάνει πως την βλέπετε;
Λίγο ταλαιπωρημένο από καιρικές συνθήκες φαίνεται. Μάλλον πέρασε τη ζωή του παρκαρισμένο έξω. Η σκουριά σε βίδες δείχνει αμέλεια. Δεν ξέρω, μάλλον θα το απέφευγα.
ΥΓ : η Michelin βγάζει ακόμα τα pilot power? Τα είχα βάλει το 2007 πρώτη φορά.
DoctoR_k6
19/07/2018, 17:56
Καλα οι δαγκανες πως ειναι ετσι...? Σε διαλυτικο κανανε μπανιο?
Η σκουρια διπλα απο το αμορτισερ...?
Κ πες το λαστιχο το βρηκε καπου στοκ...10ετιας.
Συμφωνω με Giorgio...ψαξε κ αλλο.
Live2ride
19/07/2018, 18:04
Το λάστιχο το 2CT βγαίνει ακόμα ναι! :D
Καλό φαίνεται εκτός από μερικές σκουριές που είπαν και οι από πάνω.
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχει μαμά καθρέπτες και φλας που υποδεικνύουν μη κάγκουρα.(μπορεί βέβαια και να τα έβαλε για την αγγελία, ποτέ δεν ξέρεις)
devil's animal
19/07/2018, 18:09
εχει φαει μια ψιλη απο τα δεξια...
τωρα στατικη ηταν? με λιγα ηταν? την εχει αρπαξει παντως...δες το αυτοκολλητο, το μικρο καπακι που λυνουμε για να φερουμε το Τ για βαλβιδες (μαλλον) και ψαλιδι...
κατα τ'αλλα καλο φαινεται...
οι δαγκανες μπορει να ειναι ετσι λογω χρονου και ηλιου-βροχης κλπ και μπορει να λουστηκαν με υγρα φρενων απο κανεναν ατζαμη...nothing to worry about...
Ειναι απο καλο χέρι μόλις έμαθα έπεσα σε φίλο συγγενή της γυναίκας μου και μου είπε τα καλύτερα ούτε γκάζια ούτε τίποτα Πωλειτε καθαρά γιατι δεν τον βολεύει στην πόλη την παρούσα φάση Οποτε το Σάββατο το αγοράζω σας Ευχάριστω για όλα για μια ακομη φορά ...!!!!
devil's animal
19/07/2018, 19:21
Ειναι απο καλο χέρι μόλις έμαθα έπεσα σε φίλο συγγενή της γυναίκας μου και μου είπε τα καλύτερα ούτε γκάζια ούτε τίποτα Πωλειτε καθαρά γιατι δεν τον βολεύει στην πόλη την παρούσα φάση Οποτε το Σάββατο το αγοράζω σας Ευχάριστω για όλα για μια ακομη φορά ...!!!!
δλδ αυτα τα λες για καλο?:rolleyes:
RaGe_Raptor
19/07/2018, 20:07
δλδ αυτα τα λες για καλο?:rolleyes:
δλδ υπάρχει βάσιμη υποψία ότι έβραζε κατ'εξακολούθηση και κατ'επανάληψη στην πόλη το καημένο... :(
Δε μιλάμε για Αθήνα καμία σχέση με αυτό που εννοείτε τελος παντων εγω έψαχνα μηχανή απο χέρι βρέθηκε απο γνωστό κατα τύχη και συγγενια Οποτε το θέμα εχει κλείσει εμσας ευχαριστω και πάλι
εκανε 50κ χλμ και τωρα καταλαβε οτι δε τον βολευει στην πολη?
γενικα φενεται ταλαιπωρημενο η ασυντηρητο. δειτε νυχακι στους μπροστινους δισκους.
ολιγων τσιμπημενη τιμη, ψαξε και αλλο θα βρεις καλυτερα.
Εχει κλείσει το θέμα παιδιά ευχαριστω
^ τι πηρες τελικα? αυτο της παραπανω αγγελιας η αλλο?
rainmike
19/07/2018, 22:56
Αυτό ναι
Καλόβολτο ,και πάντα όρθιος:beer:
Live2ride
19/07/2018, 23:22
εκανε 50κ χλμ και τωρα καταλαβε οτι δε τον βολευει στην πολη?
γενικα φενεται ταλαιπωρημενο η ασυντηρητο. δειτε νυχακι στους μπροστινους δισκους.
ολιγων τσιμπημενη τιμη, ψαξε και αλλο θα βρεις καλυτερα.
Στην αγγελία γράφει "προηγούμενοι κάτοχοι 2" άρα αυτός που το πουλάει είναι ο 3ος και πάει για 4ο. Δεν τα έκανε και τα 50.000χιλ προφανώς αυτός.
Ασχέτως αν τελικά είναι απο γνωστό ένα τσεκ σε μηχανικό επιβάλεται μην επαναπαυεσαι.
Όχι ειναι ο 2 εγω ο τρίτος αλλα ξερω και τον πρώτο