PDA

View Full Version : Καρπενησι-Περασμα απο Αγραφα-Μουζακι-Τρικαλα και πισω 29/07 (οποιος θελει ακολουθει)

Σελίδες : 1 [2]

argy_kap
29/07/2018, 20:38
Σπιτι safe... Περιμενω την αναλυση του crooky...

vaska
29/07/2018, 21:07
Γυρίσατε μουσίτσες?
Ανεβάστε καμία φωτο να ζηλέψουμε

Vstrommer71
29/07/2018, 21:12
Με την εμπειρη παροτρυνση μας αποφυγανε το μπουρινι που εκανε πισινα την Αττικη το μεσημερι:lol:
Και θα εγινε κι ωραια βολτα,εννοειται.

argy_kap
29/07/2018, 21:17
Μια βροχούλα την φάγαμε ειναι η αληθεια....

kyo
29/07/2018, 21:30
Πολυ ωραία βόλτα.Thanks παιδες καλή επιστροφή στα παιδια από Αθηνα.

Vstrommer71
29/07/2018, 21:34
Μια βροχούλα την φάγαμε ειναι η αληθεια....

Παντως βλεποντας εικονες απο Αθηνα κεντρο το μεσημερι που κολυμπουσαν με χαρη τα αυτοκινητα σαν ιστιοφορα,μαλλον εσεις πρεπει να την βγαλατε ελαφρως καλυτερα

kordix
29/07/2018, 21:55
Γυρισα σπιτι πριν κανα μισάωρο (παλια εθνική), όλα καλά.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ !

gcrook
29/07/2018, 21:59
Σπιτι safe... Περιμενω την αναλυση του crooky...

Mετα χαρας αλλα θα πρεπει να περιμενεις λιγουλακι να πιω τον καφε μου εδω στο 90 cafe και οταν επιστρεψω σπιτι μετα απο καμια ωρα να κανω λιγο εμετουλη απο το κοπανημα,και μετα.

Mariner
29/07/2018, 23:23
Και εγώ σπίτι, όλοι περιμένουν την ανάλυση. :D

Κρούκη θενξ για την πρόταση της βόλτας. Το παρεάκι ήταν επικό :)

ΥΓ: Αργύρη, για θύμισέ μου τι ήταν αυτό το ωραίο χαπάκι? :D

gcrook
29/07/2018, 23:46
Επιστροφη αργα ελεγα,βεβαια ηλπιζα πως οχι ΤΟΣΟ αργα.

Παιδια, σας ευχαριστω ειλικρινα για την βολτα, ηταν τοσο νοσταλγικη μεταξυ αλλων που δεν εχω λογια.
Δηλαδη λογια εχω, κουραγιο δεν εχω αυτη τη στιγμη.

Ενα πραγμα θα πω μονο με λυπη, ουτε οι μισοι δεν επεσαν,δεν περιμενα τοσο ψοφια πραγματα (εγω δε μετραω παιζω ως μπαλαντερ)

spyro
29/07/2018, 23:50
Original ΠΣΚ

Θα τη ζήλευε και ο Νικόλας

Τα υπόλοιπα εν καιρό

:beer:

argy_kap
30/07/2018, 07:11
Xeforapid

antsoar
30/07/2018, 07:35
Μα τι υπερβολικός που είμαι ρε πστμ, έχασα τέτοια βόλτα επειδή απλά δεν είχα φρένα :plaf::lol:

Προς τους κοντινούς, κερνάω καφέ στο μαγαζί για πλήρη αναμετάδοση ;):a014:

gcrook
30/07/2018, 11:39
Καλημερα ελπιζω να μην πονατε πουθενα (γενικοτερα) γιατι πονανε μωρε τα παλλικαρια; :pink:
Αργυρη,Μαρινο,Σπυρο και οι δυο Κωστηδες θελω να πω ξανα κατι που ξερω οτι δεν μπορειτε να το αντιληφθειτε
αλλα η συμμετοχη σας στην βολτα -και ας μην σας γνωριζα περαν του σπυρο- με συγκινησε ποικολοτροπως οσο δεν φανταζεστε.

Για σας το καταλαβα χθες οτι ειναι μια φυσικη κατασταση τα χιλιομετρα παρεα με αλλους οπως και
οι βολτες μεσω του φορουμ και ολη αυτη η τριβη, για μενα οχι τοσο μιας και υπηρξε ενα διαλειμμα δεκα χρονων απο την τελευταια φορα που εκανα βολτα εκτος αττικης με παρεα
ποσο μαλλον σιδεροκωλη βολτα
και κατα τραγικη συμπτωση ηταν αυτη https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=62392&highlight=%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B7+%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%B 1

Εδω να κανω μια μικρη παρενθεση και θα πω οτι η μοτοσυκλετιστικη μυθολογια ηταν το πεδιο στο οποιο αριστευσε ο npat και δεν θα επιχειρησω να πολυμπω στα χωραφια του τωρα.
Οποτε αν καποιος τη βιωσε αυτη τη βολτα σαν ΠΣΚ να ευχαριστησει τον npat, αυτη ειναι δικη του παρακαταθηκη.
Ειχα γραψει στην αρχη του θρεντ " αν μπορεσα και πηρα λιγο απο το πνευμα του νικου με αυτον τον αθλιο τροπο" .
Φυσικα ο μυθος για να ριζωσει χρειαζεται και μια γερη προσπαθεια απο ολους καθως και τις καταλληλες συνθηκες, και αυτες και αν υπηρχαν σε αυτη την βολτα μα το Δια οποτε ας μην το τραβαω απο τα μαλλια το ολο πραμα.

Την συγκεκριμενη ,διαδρομη λοιπον την ειχα ξανακανει 2 φορες μεσα στους τελευταιους 4 μηνες.
Μιαλω για το επιμαχο κομματι κυριως (Λαμια-Μουζακι) .
Το Πασχα ηταν βαρετη και μουντη λογω εποχης,οπως επισης και διερευνητικη, το καλοκαιρι ηταν γνωριμη πλεον, σχετικα ομορφη λογω πρασινου, αλλα χωρις καποια ιδιαιτερη ομορφια λογω καιρου.
Τριτη φορα ολα εδειχναν οτι δεν θα ηταν ουτε καλη ουτε ομορφη και δεν θα υπηρχε λογος να ξαναγινει και αυτο με ειχε καπως μαυρισει απο την στιγμη που την ποσταρα.

Ελα ομως που οι συγκυριες στην βολτα ηταν τετοιες που με πηραν και με ξαναεχωσαν σε εκεινο το τουνελ απο το οποιο λιγο πολυ ειχα βγει.
Χθες η διαδρομη ηταν πανεμορφη εως και μαγικη, αγρια η και αποκοσμη στα σημεια,βγαλμενη απο καρτ ποσταλ,και πασπαλισμενη για μενα με τοσες νοτες νοσταλγιας οσες (να συμπληρωσει ο νπατ εδω παρακαλω) .
Ηταν παντως το υλικο απο το οποιο φτιαχνονται οι μυθοι τελεια και παυλα, και οποιος το αμφισβητει ας ρωτησει τους συμμετεχοντες.Η μπορει και οχι μπορει απλα να ηταν μια ωραια βολτα (θα εξηγησω παρακατω) και αυτο καλο και θεμιτο ειναι.

Αντικειμενικα μιλωντας παντως δεν ηταν μια αμιγως καλοκαιρινη διαδρομη.Ξεκινησε σαν ανοιξιατικη με αυτη την καθαρη μετα την βροχη ατμοσφαιρα -που σταμπαρεις καποτα στον δρομο απο χιλιομετρο- και τους απροσδιοριστους καιρικα ουρανους με τις τρυπες για να περασει το φως σαν δεσμη και να δημιουργησει βαθος και εκανε ακομα και αυτη την αθλια Αθηνων Λαμιας λιγοτερο βαρετη μεχρι και μην πω πανεμορφη στα σημεια ειδικα εκει καπου απο Αγ Κωσταντινο και μετα,εγινε καλοκαιρινη απο αυτες τις ωραιες καλοκαιρινες ομως με τους μπλε ουρανους και τα παχια ασπρα συννεφα που το φως φιλτραρισμενο αναδεικνυει τους τονους και σε βοηθαει να στριψεις συν τοις αλλοις -να τα λεμε αυτα-,καπου στην πορεια φθινοπωριασε και στο τελος εγινε χειμωνας με βροχες/βροχουλες και σχετικο κρυο, οπου επρεπε οσο επρεπε.
Επισης αυτες οι εναλλαγες εγιναν εκει που επρεπε ρε πουστη μου γιατι αλλο να σε πιασει χειμωνας στην εθνικη και ανοιξη στην Αργιθεα και αλλο αντιστροφα.
Το τοπιο ηταν για ανελεητες φωτογραφιες,αν καθομασταν να βγαλουμε εστω και μια δεν θα ειχαμε τελειωμο, ακομα στον δρομο θα ημασταν,βεβαια δεν χρειαστηκε γιατι οι μυθοι δεν χρειαζονται αποδειξεις οπως ξερουμε ολοι.Η εστω καποιοι.Η ΜΟΝΟ εγω.Που τα ξερω ολα οπως καταλαβατε χθες.

Δεν μπορουσα ,παντως, καθε λιγα λεπτα να μην κανω σωρεια συνειρμων αναλογα με το τι εβλεπα μπροστα μου.
Εγω προσωπικα χθες ξαναεκανα και ξαναβιωσα εντονα καμια ντουζινα παλιες βολτες, ηταν τοσα τα σημεια αναφορας που εφτασα να αναρωτιεμαι ποιος πουστης μου κανει πλακα.
Δηλαδη ουτε στον σολο βαρετο γυρισμο -καπου στο υψος της αταλαντης- δεν μπορεσα να ησυχασω, εκεινο το γαμημενα τεραστιο κοκκινο φεγγαρι που κρεμοταν σαν φαναρι πισω απο κατι μαυρα συννεφα εδινε κατι γοτθικες νοτες που θυμαμαι να ειχα σχολιασει με καποια ψυχη εδω μεσα πολυ παλια σε αντιστοιχη σταση καπου στην εθνικη.
Δηλαδη χεσε μεσα δικε μου οι αλλοι καναν βολτα ενω εγω ημουν ενα τσιρκο συναισθηματων εμπειριων και αναμνησεων που περιεφερα απο δω και απο κει σαν ξεδοντιασμενη γρια.
Δε λεει να ξηγιεσαι τετοια πραγματα τη σημερον ημερα δεν σε παιρνουν και πολυ στα σοβαρα.

gcrook
30/07/2018, 11:40
Ειμαι σιγουρος οτι τις λεπτομερειες της βολτας καθως και τα προσωπικα σημεια αναφορας μπορουν οι συμμετεχοντες να μοιραστουν (η και οχι) με τον δικο τους τροπο.
Για μενα το τι καναμε και το τι δεν καναμε, τι ειπαμε και τι δεν ειπαμε ειναι εντελως θολο και ασαφες,και αναγκαστικα θα το βλεπω μεσα απο χιλια δυο φιλτρα η και κυαλια που δεν φευγουν οσο και αν προσπαθω και θα με συντροφευουν για παντα.
Αυτο ειναι σαφως κατι (γλυκο)πικρο αλλα ειναι και ο λογος που δεν μπορω να ειμαι εδω και να συμμετεχω σαν μελος της οποιος κοινοτητας και αν ακουγεται πεσιμιστικο και δυσκοιλιο αυτο λυπαμαι, οι ανθρωποι χτιζουν το μελλον με τα υλικα του παρελθοντος για να παραφρασω και λιγο Φιλιπ Ντικ που αρεσε στον νπατ.
Δεν λεει να γινομαι κυνικος στα "γεραματα" τωρα ουτε να κανω προβολες των επιθυμιων μου στους αλλους.
Και για να συμπληρωσω/εξηγησω τα παιδια ειχαν την ατυχια αυτη η βολτα να ειναι διοργανωμενη απο μενα οποτε και μονο το "καπελωμα" του επιλογου αυτης επισκιαζει οτιδηποτε ομορφο
θα μπορουσαν και θα ειχαν να προσφερουν.Δηλαδη φορουμικα μιλωντας,τουλαχιστον.
Αυτος ειναι και ο λογος που απλα πρεπει να παιρνουμε πουλο καποιοι σιγα σιγα απο τετοιες πρωτοβουλιες γιατι σερνουμε ενα πεπλο με καλα-κακα που δεν αφηνει τους αλλους να αναπνευσουν.
Χιλια συγνωμη και παλι.Διοργανωστε εσεις ρε οτι γουσταρετε και αφηστε τα ραμολιμεντα να γκρινιαζουν για τον "παλιο καλο καιρο".

Για να κλεισω,προσπαθω απο χθες να βγαλω μια ακρη και να πω δυο λογια για τον νπατ το φορουμ και γενικοτερα καποια πραγματα που νιωθω και αφορουν μονο και μονο εμενα.
Αν τα καταφερω και αξιζει τον κοπο θα επανελθω αν οχι δεν τρεχει καστανο. (edit:οχι δεν χρειαζεται για πολλους και ποικιλλους λογους και εχουν εν μερει καλυφθει απο το κειμενο συν το οτι υπαρχουν και πρακτικοι λογοι πλεον που απαγορευουν σεντονια στο φορουμ οποτε νοηματικα δεν θα ειναι ευκολο να το παρακολουθησει καποιος)

Και παλι χιλια ευχαριστω για το χθεσινο θα μου μεινει ως ενα αλλο σημειο αναφορας της προσωπικης μοτοσυκλετιστικης μυθολογιας μου.
Και θα προσπαθησω να την κρατησω και αυτη μεσα μου και να μην την προβαλλω γιατι μονο ετσι δουλευουν σωστα αυτα τα πραγματα.
Οπως αργησα να καταλαβω.
Ειπαμε αυτη η αντιληψη μερι μοτομυθολογιας.Ο Spyro ξερει να σας πει.
θα τα ξαναπουμε καπου στους δρομους δεν εχω καμια αμφιβολια περι τουτου,ας κραταει ο καθ'ενας το προσωπικο του καλαθι με τις εμπειριες και τις φαντασιωσεις του,
και ειθε αυτες να ειναι πολλες και πολυποικιλλες τεκνα μου στον βαθμο που σας επιτρεπει και το περιβαλλον που τις δημιουργει, αμην.
Εγω λεω οτι αυτη ειναι η ουσια και αν οχι σταρχιδια σας, λογω τιμης, και μπραβο.

Υ.Γ Κωστα kys και παλι χιλια συγνωμη για την λιμνουλα που σ΄εκανα χαλια (αν σ'εκανα δηλαδη, δεν καταλαβα ειχα λυσσαξει να την περασω τερμα γκαζι)
Καπου το ειχα ακουσει αυτο εδω και ηθελα να το ζησω και αυτο.

sniper
30/07/2018, 11:47
....
Δεν λεει να γινομαι κυνικος στα "γεραματα" τωρα ουτε να κανω προβολες των επιθυμιων μου στους αλλους.
...

Bρόντηξες δλδ;

gcrook
30/07/2018, 11:57
Bρόντηξες δλδ;

Στα λογια θα'μενα;
Με αμαξι ειχα επαφη στην επιστροφη ολα οκ.

sniper
30/07/2018, 11:58
Στα λογια θα'μενα;
Με αμαξι ειχα επαφη στην επιστροφη ολα οκ.

Πάλι καλά.

road spirit
30/07/2018, 13:04
Ήθελα παρα πολύ να έρθω σε αυτή τη βόλτα, αυτά που γράφει ο gcrook ήμουν σίγουρος ότι θα τα διάβαζα στα μεθεόρτια και λυσσάω που δεν μπόρεσα.
Παρακαλούσα μήπως και τελειώσω με τους πελάτες μου νωρίτερα, έστω και κατά τις 10:00 ώστε να φύγω με χίλια και χωρίς στάσεις και πολύ γήγορους ρυθμούς να σας προλάβω κάπου (ίσως).

Αλλά ξεμπέρδεψα μετά τις 11:00, θα ήμουν 4+ ώρες πίσω, και κάπου εκεί είπα άστο δεν βγαίνει.

Εύχομαι να επαναληφθεί, όχι λόγω παρόμοιας αφορμής, θεός φυλάξοι, αλλά γιατί τέτοιες φάσεις είναι που μένουν.

Μπράβο παίδες.

gcrook
30/07/2018, 14:23
Εύχομαι να επαναληφθεί, όχι λόγω παρόμοιας αφορμής, θεός φυλάξοι, αλλά γιατί τέτοιες φάσεις είναι που μένουν.

Δεν εχω καμια αμφιβολια περι τουτου,θα το παρακολουθησω με νοσταλγια, απλα εγω προσπαθησα να δωσω το δικο μου περιεχομενο που αφορα μονο τον gcrook (συγκλιση αποψεων και εννοιων may occur or may not).
Και αυτος ηταν και ο σκοπος της βολτας για μενα, ο οποιος δεν ηταν καθολου προσχηματικος,ελπιζω να εχει φανει αυτο ξεκαθαρα.

Αλλωστε και οι ΠΣΚ ηταν ενα mixed bag διαφορων τασεων αλλα η ουσια τους μπορει και να μας διαφευγει τωρα πια,αν υπηρχε δηλαδη κατι τετοιο.
Ο μυθος βεβαια ειναι εξίσου σημαντικος ισως και σημαντικοτερος απο τις οποιες σοφιστειες, αν καταφερετε τον ζησετε εστω και λιγο παλι μονοι η συλλογικα -οποιοι και οποτε- θα με συγκινησετε πιο πολυ και απο ανωμαλο εξω απο νηπιαγωγειο.

gcrook
30/07/2018, 15:41
Και ενα πραγματικα τελευταιο πανω στο ολο ζητημα που δεν χωρουσε αλλου και δεν πρεπει να μπει αλλου.
Ειχα πει στην αρχη του θρεντ οτι δεν θελω να μετατραπει σε επικηδειο η ολη βολτα η ο επιλογος αυτης,και μετεπειτα οτι δεν θα γραψω σεντονια (και δεν προκειται) αλλα κατι αξιζει να ειπωθει εδω γιατι ειναι σημαντικο κατα την γνωμη μου.

Εχετε καταλαβει λιγο-πολυ αρκετοι ποιος και τι μπορει ηταν ο νπατ αντιλαμβανομενοι καποιες απο τις φαντασιωσεις του για την ζωη, ιδιως αυτοι που ειχαν ερθει σε επαφη μαζι του εδω μεσα και εξω ποικιλοτροπως.
Σε αυτα που μας αφορουσαν αυτες λοιπον, εμας εδω, σαν μελη του μοτο ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ειχαν σαφως θετικο προσημο και ευεργετικο ισως αποτελεσμα.
Η αφηγηση του νπατ για τα τεκταινομενα και τα πραγματα ηταν μια "θετικη" αφηγηση-ας το πουμε ετσι γενικα-.

Το τι και ποιος ηταν ο Νικος,ο ανθρωπος Νικος, ως ενα πολυπλοκο και χαοτικο συστημα εμπειριων προσωπικων προσδοκιων και φαντασιωσεων για τον κοσμο την ζωη και τον ιδιο του τον εαυτο δεν μας αφορα και τοσο αμεσα
και δεν μπορουμε να το γνωριζουμε και σε βαθος που να χτυπιομαστε.
Δηλαδη μπορει να αφορα πραγματικα καποιους και αναθεμα αν ειμασταν ολοι τετοιοι ,αλλα δεν μας αφορα εμας εδω παρα μονο προσωπικα και αν.

Ολοι καταλαβαν σε καποια φαση οτι οταν η μοτοσυκλετα σαν σημειο αναφορας χαθει λιγο πολυ, τοτε τα πραγματα μπορει να φτασουν στο σημειο οι θεμελιωδεις αποψεις καποιων για τη ζωη και τον κοσμο να ειναι τοσο ξενες και αντιθετες
που αν βγουν ετσι γυμνες και σε κοινη θεα χωρις καποια "φιλτρα" (η μοτοσυκλετα οι βολτες το μοτο κοκ) μπορει να ειναι εως και -καθαρα- υπαρξιακα εχθρικες μεταξυ τους.
Κατι που πολλοι το διαπιστωσαν και σε αλλους σε καποια φαση ασχετα αν υπηρξαν και συγκλισεις αποψεων και ιδεων.Εγω σαφως ανηκα στην πρωτη κατηγορια και αργησα να το ξεπερασω γενικα ποσο μαλλον σην περιπτωση του νπατ.

Μου εγινε σαφες πολυ αργοτερα οτι ο νπατ ειναι ο νπατ επειδη καβαλαει μοτοσυκλετα και κανει και γραφει στο μοτο αυτα που κανει και γραφει.
Χωρις αυτη ο Νικος δεν ξερω τι μου ειναι κατι που ειμαι σιγουρος οτι διερωτηθηκε και αυτος για τον Γιωργο.
Οποτε τον Νικο εκτος μοτο παροτι θα μπορουσα να τον κρινω και το εκανα και καλα εκανα, απλα τον θεωρησα απο ενα σημειο σαν κατι ξενο,ασχετως του οτι μπορει να ειχαμε και σημεια αναφορας και εκτος μοτο (και ειχαμε πολλα) .
Και αν αυτο το ξενο προυπηρχε, η απλα το αντιληφθηκα σε καποια φαση -και σε ποια- δεν τολμω να το σκεφτω καν και δεν εχει νοημα γιατι αρχιζουμε να βγαζουμε συμπερασματα εκ των υστερων και δεν βοηθανε και πολυ, η και βοηθανε ξερω γω,γουστα ειναι αυτα, απλα λεω.
Εκτος και αν μας αρεσει να βλεπουμε τον κοσμο μεσα απο στερεοτυπα και -δε λεω- ειναι και αυτη μια θεωρηση,τωρα το αν αυτη ειναι και εξισου ευγενικη απεναντι μας ας το κρινει ο καθενας μονος του,ελευθερος ειναι.

Και αυτος ηταν ο λογος μου προσωπικα στο θρεντ για τον νπατ τον χαιρετησα για τελευταια φορα σαν Νικολα.
Καθαρα απο ευγενεια και σεβασμο (το λιγοτερο) .
Ηταν παντως μια ευγενεια -μεταξυ αλλων- που την ανταπεδωσε ο νπατ ποικιλοτροπως,και του αρμοζε και με το παραπανω.

Αυτα και συγνωμη αν επισκιαζουν το πολυ καλο κλιμα της βολτας.
Εγω προσωπικα θελω να πιστευω οτι ολα τα καλα που νοσταλγουμε συνεβησαν επειδη παραλληλα γινοντουσαν και αλλα κακα (αυτα που επετραπησαν μεχρι καποιο βαθμο)
και οι λοιπες δυναμικες που αναπτυχθηκαν εδω μεσα εγιναν μεσα απο μια σχεση καθαρα διαλεκτικη και οχι απο μια σχεση χειραγωγησης και χομπσιανικων αντιληψεων για τα πραγματα (χωρις να υπαινισσομαι κατι μιας και δεν με ενδιαφερει να εντοπισω κατι συγκεκριμενα καπου).
Ετσι λεω εγω,και αυτα ειχα να πω και συγνωμη (να ξερετε οτι με τις αποψεις μου γενικα δεν θα κερδιζετε "πολεμους" ) .

Y.Γ Το "γλυκοπικρο" αγορι.:D:pink::a022:

Mariner
31/07/2018, 13:11
Κρούκη σε έφαγα, μπορεί εσυ να έσπασες φλασάκι εγώ όμως έσπασα έξω σφυρό :P

398365

To βλέμα του γιατρού όταν του είπα πως γύρισα έτσι απο τα Άγραφα και των ακτινολόγων όταν τους είπα πως δεν με περιμένει κάποιος με αμάξι αλλά θα φύγω με την μηχανή ήταν priceless :lol:

argy_kap
31/07/2018, 13:13
Ρε μαλακα.... Τελικα σε επιασε το χαπι....

Mariner
31/07/2018, 13:14
Ρε μαλακα.... Τελικα σε επιασε το χαπι....

Δεν έχω παράπονο, αλλά και ένα βολταρέν των 50 που πήρα την επόμενη μέρα την έκανε τη δουλειά του :)

argy_kap
31/07/2018, 13:15
This is hardcore! Πόσο καιρό θα ξεκουραστεις?

Mariner
31/07/2018, 13:17
Ξεκίναω με 6 εβδομάδες και ελπίζω στην επάνεξέταση μετα απο 15-20 μέρες να έχει αρχίσει να δενει καλά για να γλυτώσω το χειρουργείο

gerokost
31/07/2018, 13:24
Ξεκίναω με 6 εβδομάδες και ελπίζω στην επάνεξέταση μετα απο 15-20 μέρες να έχει αρχίσει να δενει καλά για να γλυτώσω το χειρουργείο

Περαστικά ρε Μαρίνο....

harris_x
31/07/2018, 13:54

398365

To βλέμα του γιατρού όταν του είπα πως γύρισα έτσι απο τα Άγραφα και των ακτινολόγων όταν τους είπα πως δεν με περιμένει κάποιος με αμάξι αλλά θα φύγω με την μηχανή ήταν priceless :lol:φακ....

περαστικά Μαρίνο και ελπίζω να μη χρειαστεί χειρουργείο...

gcrook
31/07/2018, 13:55

398365

To βλέμα του γιατρού όταν του είπα πως γύρισα έτσι απο τα Άγραφα και των ακτινολόγων όταν τους είπα πως δεν με περιμένει κάποιος με αμάξι αλλά θα φύγω με την μηχανή ήταν priceless :lol:

Μπα, ναι ε; αν θες να ξερεις μου γυρισαν και οι μπουκαλες και το κρανος μου απεκτησε ενα σημαδακι και δε Μπορω με το δεξι χερι να σηκωσω να πιω φραπε.:pink:

Εδω πρεπει να κανω καποια σχολια.
Οι ΠΣΚ τουλαχιστον οπως τις θυμομουν εγω τουλαχιστον ειχαν και μερικα μικροπαρατραγουδα.
Ε τα γνωστα δηλαδη, κανα γλιστρηματακι (συνηθως) χωρις πτωση, καποιος κινδυνεψε,ολο και καποιος θα πηγαινε λιγοτερο τουριστικα (γιατι εβλεπε τα δεντρα και τις μελισσουλες) ,καποιου ο πωπος πονεσε στο χωμα (οχι ο δικος μου), καποιος δεν κοιμηθηκε απο ροχαλητα το βραδυ (εγω σαν πουλακι ΠΑΝΤΑ) τετοια πραγματα.
Τιποτα θρυλικο δηλαδης ετσι για να μην λεμε ποσο γαματοι ειμασταν.

Χθες ο Μαρινος γλυστρησε σε κατι χωματα στην πολυ πολυ αρχη του πιο δυσκολου κομματιου της ολης διαδρομης και παραπονεθηκε οτι τον ποναει λιγο το ποδαρ΄ και "πως θα παω στο χωμα παιδια να μην πιεζουμε πολυ ξερω γω".Για τα υπολοιπα 450 και βαλε χιλιομετρα τιποτα, βγαινουν στο λιγο χαλαρο θελω να πιστευω.
Καναμε ενα μπρεικ, εβαλε παγο που ως γνωστον θεραπευει απο σπασμενο ποδι μεχρι μπερι-μπερι,κοιταξε τον χαρτη και ειδε οτι να γυρισει πισω μονος του ειναι μονο καμια 250 χλμ και τι βολτα ειναι αυτη και αποφασισε να κανει αλλα 450 για ενταξει σιγα τωρα, τονε κουμπωσε και ο Αργυρης με κατι που πολυ αμφιβαλλω αν και κατα ποσο δουλευει σε τετοιες περιπτωσεις και αραξαμε λιγο να του περασει το "πρηξιματακι".

Σε καποια φαση λοιπον εκει στα Βρουβιανα που αραξαμε και ειχαμε παρκαρει τα μηχανακια που απλα ειχαν κλεισει μια πλατεια 150 στομων (μονο 3 BMW και ενα caponord χρειαστηκαν για αυτο εγω σνομπαρα και το αφησα εξω) ,ερχεται και ενας παππους στο καφενειο 93 χρονων με φυσιογνωμια 70χρονου και νευρο και ενεργεια 50αρη, κοιταει μια εμας,μια τον μαρινο που εχει ψιλοξεβρακωθει και θεραπευει το ποδι με παγο, μια τα BMW, προσπαθει να καταλαβει αν εχει γινει μεταπολιτευτικα τουλαχιστον -αν οχι σε καποιο πολεμο η πραξικοπημα- κατι αντιστοιχο στο χωριο του ειδικα με τετοιο καιρο και μας αμολαει και ενα "Ωρ' που πατε ετσι μετ'ς καροτσες μωρε" adding insult to injury και απο πανω.
Το ξεπερασαμε ηπιαμε και μια πορτοκαλαδα και ξεκινησαμε παλι αλλα με βροχες.

Τις επομενες δεκα και ωρες συνεχισαμε να πηγαινουμε με "τουριστικους ρυθμους" με βροχες, σε σκατοδρομους, σε καλους δρομους,σε ανοιχτους και κλειστους,αλλα ρυθμο μα τη Μπαναγια ΔΕΝ θυμαμαι να ριξαμε ρυθμο σε βαθμο που να ενιωσα οτι κοβουμε,εντωμεταξυ οι μισοι εντελως αυπνοι,και καναμε και εκεινο το περιβοητο "χωμα" και δεν νομιζω οτι ειμασταν πολυ "προσεκτικοι" και το πηγαμε "χαλαρα ρε παιδια" συμπεριλαμβανομενου και του Μαρινου.
Ολα αυτα αν σκεφτεις οτι ταχυτητες αλλαζε μονο με την φτερνα γιατι δεν μπορουσε ουτε να το κουνησει,και οχι οι δρομοι δεν βγαιναν με "μια τριτη κουμπωμενη" σε καμια περιπτωση.

Δηλαδη αν αυτο ΔΕΝ ειναι μια legendary σιδεροκωλη ΠΣΚ τι ειναι;
Δηλαδη λογω τιμης δεν ξερω απλα ρωταω.
Νταξει μαλακες,δεν εχω τι να πω πια, ποτ πουρι ωραιων στιγμων η ολη φαση (και τι ειν το ποδι μπροστα στην δοξα ωρε) :)

road spirit
31/07/2018, 13:59
Περαστικά Μαρίνο,

6 βδομάδες μου πήρε και μένα κάταγμα εξω σφυρού

sniper
31/07/2018, 14:10
....
Σε καποια φαση λοιπον εκει στα Βρουβιανα που αραξαμε και ειχαμε παρκαρει τα μηχανακια που απλα ειχαν κλεισει μια πλατεια 150 στομων (μονο 3 BMW και ενα caponord χρειαστηκαν για αυτο εγω σνομπαρα και το αφησα εξω) ,ερχεται και ενας παππους στο καφενειο 93 χρονων με φυσιογνωμια 70χρονου και νευρο και ενεργεια 50αρη, κοιταει μια εμας,μια τον μαρινο που εχει ψιλοξεβρακωθει και θεραπευει το ποδι με παγο, μια τα BMW, προσπαθει να καταλαβει αν εχει γινει μεταπολιτευτικα τουλαχιστον -αν οχι σε καποιο πολεμο η πραξικοπημα- κατι αντιστοιχο στο χωριο του ειδικα με τετοιο καιρο και μας αμολαει και ενα "Ωρ' που πατε ετσι μετ'ς καροτσες μωρε" adding insult to injury και απο πανω.
....

Δικός μου πράκτoρας είναι :tooth:

gcrook
31/07/2018, 14:11
Δικός μου πράκτoρας είναι :tooth:

Τωρα ολα δενουν....

MikeG
31/07/2018, 16:42
Μαρίνο περαστικά, χωρίς να χρειαστεί το χειρουργείο φίλε!

Ζήλεψα τη βόλτα, αλλά και ιδιαίτερα τη παρέα. Τούτο εστί Μοτο.ΓΚΡ .
Στα επόμενα με το καλό για όλους , χωρίς να χρειάζεται να έχει γίνει κάτι τραγικό.
Τέτοιες βολτάρες με τέτοιους επιλόγους μετράνε και μένουν.

kordix
31/07/2018, 17:09

398365

Α ρε θηρίο, τελικά την ακουσε το πόδι. Περαστικά και καλή επάνοδο.

o_gavros
31/07/2018, 20:56
Μαρίνο περαστικά σου εύχομαι κι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα!

spyro
31/07/2018, 22:42

Το ξερά ρε τρελέ ότι έπρεπε να βγάλεις πλάκα! Πραγματικά δε κατάλαβα πως το έβγαλες όμως. Ήταν δύσκολο κομμάτι και πολλά τα χλμ και εσυ δεν έκοψες καθόλου. Ρισπεκτ και περαστικά.

Όσο για τις ιστορίες του Κρουκη να ξέρετε ετοιμάζω σεντόνι κουφάλες. Είχα καιρό να σας πρήξω. Θα δείτε τι θα πάθετε

Απλά έπεσε καργα δουλειά και θέλει το χρόνο του

gcrook
31/07/2018, 22:58
Το ξερά ρε τρελέ ότι έπρεπε να βγάλεις πλάκα! Πραγματικά δε κατάλαβα πως το έβγαλες όμως. Ήταν δύσκολο κομμάτι και πολλά τα χλμ και εσυ δεν έκοψες καθόλου. Ρισπεκτ και περαστικά.

Όσο για τις ιστορίες του Κρουκη να ξέρετε ετοιμάζω σεντόνι κουφάλες. Είχα καιρό να σας πρήξω. Θα δείτε τι θα πάθετε

Απλά έπεσε καργα δουλειά και θέλει το χρόνο του

Αναμενω με πιο πολυ ανυπομονησια και απο γκαμηλα με μοναξιες που περιμενει το γλυκο χαδι του σαουδαραβα γυφτοταλιμπαν της.

7Tolis
31/07/2018, 23:26
Περαστικά Mariner και σε όποιον άλλον απογειώθηκε αν τα κατάλαβα όλα καλά.

gcrook
31/07/2018, 23:51
Απλα περιμενοντας το σεντονι του spyro, να μεταφερω ετσι σβελτα μια συζητηση μας που εγινε πριν απο λιγο, και να κανω τουμπεκι ψιλοκομμενο (γενικοτερα) μεχρι να απλωσει τον τραχανα του.
Πηγε -καπως-ετσι.

-Ελα ρε σπυρε ηθελα να σε ρωτησω γιατι εκοψες ρε μαλακα τοσο πολυ σε εκεινο το κομματι λαμια-λειανοκλαδι,και κοιτουσες τα μπαμπακια στα χωραφια, συγκινηθηκες απο την βολτα ρε μπαγασα ε; (παντα αυτιστικα ρομαντικος εγω)
-Τι οχι ρε οικονομια στην βενζινη εκανα.

Δηλαδη εχουμε φτασει σε σημειο να μην μπορουμε να κανουμε ουτε λιγο ουσιαστικο male bonding σε βολτα.

Mariner
01/08/2018, 00:07
Πραγματικά δε κατάλαβα πως το έβγαλες όμως.

Πονάν ωρέ τα παλικάρια? :lol:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, να ΄στε καλα :)

spyro
02/08/2018, 14:41
Απο το 2012 είχε να γράψει κάτι και νομίζω οτι απο το 2011 είχε να κάνει και κάτι σοβαρό όσον αφορά τη συμμετοχή και κυρίως διοργάνωση βόλτας. Εκ τότε και σε συχνή βάση, ερχόμουν αντιμέτωπος με την «ρε συ που είναι ο Νπατ?» ερώτηση από τρίτους.

Είμαι σίγουρος ότι σε αυτήν την ερώτηση ήταν αντιμέτωποι και άλλοι και σίγουρα όχι μονο για αυτόν αλλά για όλες τις χαρακτηριστικές μορφές αυτού του μαλακισμένου φόρουμ που όλοι αγαπάμε να βρίζουμε και άλλοι τόσοι να γκρινιάζουμε. Λες και κάτι μας οφείλει αυτό το φόρουμ, που αν δεν μας το δίνει σε συνεχόμενη βάση τότε κάνουμε σαν τις παρατημένες γκόμενες.

Μπαίναμε στο φόρουμ και σταδιακά κολάγαμε σε ένα υπο γκρουπ το πιο πολυπληθέστερου μοτο φόρουμ της Ελλάδας το οποίο όφειλε της δημοφιλία του εξ ολοκλήρου στο Domain name του. Ήταν το πρώτο domain που έψαχνε ο νέος στο google και το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε πάντα ένα search. Ως εκ τούτου είχε τα περισσότερα hits οπότε και τη περισσότερη συμμετοχή οπότε και στατιστικά τους περισσότερους ορθολογικούς και νορμάλ χρήστες. Γιατί είναι ευκολο να κατηγορήσεις για τη μαλάκινση εγκεφάλου που δέρνει τα άλλα φόρουμ αλλά κανένας δε καταλάβαινε ότι ο λόγος ήταν ότι απλά δεν είχαν αρκετό κόσμο να εκτοπίσουν με τους κανόνες της λογικής τους βλάκες.

Που λέτε για να επανέρθω, πολλοί από εμάς κάναμε σαν παρατημένες γκόμενες όταν έσπαγε σταδιακά το στόρι. Στη δικιά μου τη περίπτωση, έχω κάνει και εγώ σαν τη παρατημένη γκόμενα κάποια στιγμή και αυτή η στιγμή ήταν ξεκάθαρα όταν έχασε ο Νικόλας την όρεξη του για σιδερόκωλες. Τουλάχιστον νομίζω οτι είχα την ωριμότητα τότε και δεν εξωτερίκευσα τα κατινο-παρατημένα σύνδρομα στέρησης που βλέπω να πιάνουν άλλους κατ επανάληψη (με άλλες αφορμές) σε αυτά τα 10 χρόνια που είμαι μέλος.
Και ναι μετα το 2011 έκανα πάρα πολλές βόλτες και σίγουρα καλύτερες από εκείνες. Το ριμάδι όμως ήταν και η πένα του που σε έκανε να τις αξιολογήσεις με διαφορετικό μάτι.

ΠΣΚ βόλτες λοιπόν που κατά τα λεγόμενα του ιδρυτή τους σε ένα από τα τελευταία μηνύματα του εδώ μέσα:

Η βόλτα θα πληρεί τις προδιαγραφές όλων των ΠΣΚ / moto.gr(*) Σιδερόκωλη, μεν, αλλά όχι σε παθολογικό βαθμό. Χιλιόμετρα σαφώς λιγότερα απ' τα 36ώρα, αλλά στην ίδια τάξη μεγέθους. Στόχος, δηλαδή, όπως πάντα, είναι μια βόλτα αμιγώς μοτοσυκλετιστική , με μπόλικα και απαιτητικά χιλιόμετρα ως πυρήνα, αλλά και με αρκετό χρόνο για μερικές στάσεις, ένα καφεδάκι, κολατσιό, φωτογραφίες, χαβαλέ κ.ο.κ. (γιατί αυτά, ως συνοδευτικό στο κυρίως πιάτο---που είναι τα πολλά και απαιτητικά χιλιόμετρα στη σέλα---βοηθάνε την παρέα να δέσει και αφήνουν πολύτιμες αναμνήσεις).

(*) Πρωτοβουλία ΣιδερόΚωλων του moto.gr

Στον άνω ορισμό για κάποιο περίεργο λόγο προσκύνησα. Δεν ξέρω γιατί. Κάποτε ο Vaska είχε αναρωτηθεί (και ορθώς) για τον λόγω που κάτι Αθηνάκιδες θέλανε να κάνουν 600+ χλμ την μέρα χωρίς πολλές στάσεις και σε αρκετά σβέλτους ρυθμούς. Τόσες ώρες στη σέλα τόσα χρόνια οι σκέψεις για την αιτία πάνε και έρχονται. Νομίζω ότι η πιο ισοπεδωτική εξήγηση που μπορώ να δώσω (γιατί τέτοιος είμαι) είναι ότι ήταν μια μικροαστική μπουρζουά έκφραση κατάλληλη για την συγκεκριμένη εποχή στη συγκεκριμένη χώρα (2004 – 2010 και λίγο παραπάνω) με το κατάλληλο οριακό εισόδημα ώστε να το συντηρήσει έστω και για λίγο καιρό.

Γιατί κακά τα ψέματα, το μεγαλύτερο πλήγμα που είχαν οι συγκεκριμένες βόλτες (και όχι μόνο) δεν ήταν γιατι κάποιοι δε συνέχισαν να το στηρίζουν αλλά γιατί δεν υπήρχε αρκετό δυναμικό λόγω οικονομικών για να ξεπετάξει την επόμενη φουρνιά.

Σίγουρα κάλυπτε δομικές ανάγκες έκφρασης, λίγο από ταξίδι, λίγο από ταχύτητα, λίγο από ρίσκο, λίγο από την ψευδαίσθηση ότι κατορθώνεις κάτι (παπάρια), λίγο από περιπέτεια, λίγο από αυτοπροβολή, λίγο από όλα τα σημεία της συγκεκριμένης εποχής αλλά παράλληλα σου επέτρεπε να συνεχίσεις να λειτουργείς ως γνήσιος μικροαστός το υπόλοιπο της εβδομάδας (σπίτι, δουλειά, σουπερ μάρκετ, παιδιά σκυλιά the full fucking package ναπουμε).

Γιατί ναι μεν θέλαμε και θέλατε και θέλουνε να πάρουν το super ntouper adventure Dakar ST UV XR μηχανάκι να πάμε στο Βλαδιβοστόκ, τα Πυρηναία και το Σουδάν αλλά όχι και να χαλάσουμε στη πράξη και το μοντέλο του μικροαστού. Uriah Heep, Furius ή Road Spirit δεν θέλαμε πραγματικά να γίνουμε, αλλά θέλαμε να παραμυθιαζόμαστε που και που ότι κάνουμε περιπέτεια.

spyro
02/08/2018, 14:47
Γίνεται να αισθανθούμε λίγο από τη περιπέτεια του ταξιδιού στο κόσμο σε μορφή σφινάκι χωρίς να μας χαλάσει και πολύ το στόρι? Ε για κάποιους από εμάς βγήκε στις μονοήμερες εξοντωτικές σε χλμ και ρυθμούς βόλτες τριγύρω από τη Κεντρική Πίνδο κυρίως και δευτερευόντως στα υπόλοιπα κομμάτια της Ελλάδας. Ελλάδα που παρεμπιπτόντως λόγω της μορφολογίας της σου το έκανε εύκολο. Γιατί σου έδινε την αίσθηση ότι ανακαλύπτεις κάτι απόμακρο άγριο και ανεξερεύνητο μόνο 200-300χλμ από τη πρωτεύουσα της.

Γιατί και στην Αμερική βρίσκεις αμέτρητα δάση και μονοπάτια δύσβατα (είτε ασφάλτινα είτε χωμάτινα) αλλά άμα ζεις στη Νέα Υόρκη για παράδειγμα τα κοντινότερα θέλουν 12 ώρες για να τα φτάσεις. Ενώ εδώ μέσα σε 1:30 ώρα από την Αθήνα έμπαινες στη καρδιά τους.

Βέβαια η πλάκα είναι που πάνω σε αυτά τα μικρά ορεινά δρομάκια κάποιοι έχουν κάνει καριέρα στο παραμύθι. Κάτσε να σου πω εγώ, όχι εγώ να σου πω που ξέρω καλύτερα, όχι εγώ να σου πω που είναι η μάνα μου από εκεί, όχι εγώ να σου πω γιατί εγώ μεγάλωσα σε εκείνα τα μέρη που θα πάτε, όχι εγώ να σου πω που το έχω κάνει αυτό το κομμάτι περισσότερες φορές από άλλους κτλ κτλ. Ρε τρισμέγιστε, 1:30 ώρα από την Αθήνα είναι, δε χρειάζονται εξειδικευμένες οδηγίες χρήσης. Στη δύσκολη παρατάς το μηχανάκι στο δρόμο και το κόβεις με τα πόδια και σε λίγη ώρα είσαι σε σουπερ σύγχρονο πολιτισμό, πλάκα μας κάνεις? :a11:

Το γεγονός όμως ότι 6 χρόνια μετά γράφω κάτι για τον συγχωρεμένο τον παλιοπαπάρα γνωρίζοντας εξ αρχής οτι θα το διαβάσουν 5 άνθρωποι όλοι και όλοι και θα το ξεχάσω και εγώ και αυτοί, από μόνο του δε μπορεί να με αφήσει αδιάφορο. Γενικά δε μ άρεσε να γράφω πολλά, όχι γιατί είμαι κλειστός τύπος (:rolleyes:), αλλά γιατί ξεκάθαρα δε μ άρεσε ο γραπτός λόγος μου. Ειδικά όταν διάβαζα τις ιστορίες του Νίκου για τις ίδιες βόλτες που ήμασταν μαζί πάντα έλεγα, «και τώρα τι να πεις, τα είπε όλα» Πάντα όμως τις κατάλληλες εποχές και τις κατάλληλες στιγμές ξεπετάγεται ένας που σου λεκτικοποιεί με ωραίο τρόπο τη μαλακία που σε δέρνει. Στη δικιά μας την περίπτωση ήταν ο συγχωρεμένος.

Και αν θέλω να είμαι πραγματικά δίκαιος και όχι τόσο πολύ ισοπεδωτικός θα έπρεπε να αναφέρω ότι οι ΠΣΚ βόλτες και γενικά οι παρόμοιες βόλτες που όμοιες τους συναντούσες μόνο στο μοτο.γρ (τσεκαρισμένα πράγματα), είχαν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά (πέραν των μπουρζουά που εξέφρασα πιο πάνω):

Ήταν ρέμπελες με αρκετή δόση joe bar καταστάσεων όπου ναι κύριες και κύριοι ας το παραδεχθούμε σε μια ψευδοκρίση εσωτερική ανασκόπησης, είχαν στη καρδιά τους την γρήγορη οδήγηση με ότι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα όχι από όλους αλλά από αρκετούς. Δεν ήταν λουλουδένιες, περιηγητικές, τουριστικές βόλτες με σκοπό να μάθουμε την ιστορία και να αγαπήσουμε αυτά τα ευλογημένα χώματα ως γνήσιοι εθνικιστές. Κοινός παρονομαστής (και ας μη το λέγαμε) στην εσωτερική αποτύπωση των ΠΣΚ οδοιπορικών ήταν η στροφή και η ταχύτητα που τις παίρνεις. Και να ναι μπορεί να μη το συζητάγαμε μετά, αλλά στο διαταυτα ήταν βασικό χαρακτηριστικό. Και επειδή το λίγο πότε δεν ήταν αρκετό, οσο περισσότερο τόσο καλύτερα. Πόσο περισσότερο? Αν είναι δυνατόν και μια μέρα ολόκληρη πάνω στη μηχανή θα έλεγα εγώ.

Όταν ήθελα μοτο κουβέντα για τη τάδε αναβάθμιση ή το τάδε μοντέλο ή τα τάδε λάστιχα, έμπαινα εδώ μέσα ή πήγαινα pulp, δελεαρ κλπ όπου έπαιζε και λίγο male bonding (gay post alert). Όταν πήγαινα βόλτα πήγαινα βόλτα γιατί ήθελα μηχανή. Νομίζω το ίδιο στόρι είχε και ο Νικόλας στις ΠΣΚ βόλτες.

spyro
02/08/2018, 14:51
Νομίζω και το ίδιο στόρι βγήκε και στη βόλτα του κρούκη προχθές. Κεντρική Πίνδο με αρκετή ομορφιά με λίγο καγκουριά λίγο χύμα ως προς την οργάνωση με μπόλικο χρόνο πάνω στη σέλα για αρκετή «συζήτηση» και κυρίως πολλές ορεινές στροφές. Είχαμε τη τύχη όπως είπε και ο κρούκης να φάμε και τις βροχές μας σε πανέμορφα σημεία και ήρθε και έδεσε το γλυκό.

Τα χρήσιμα συμπεράσματα :lol: που εξήχθησαν από αυτή τη ΠΣΚ

- Απεράντια Όρη και Όρη Βάλτου παραμένουν τα μυστικά συστατικά πίσω από μια πετυχημένη βότλα. Τόσα 36ωρα και ΠΣΚ έχω περάσει από εκει και ακόμα να τα χορτάσω

- υπάρχει περίπτωση να συγχρονιστούν οι πλανήτες και τελικά αναχώρηση να έχεις 7:20 από Αθήνα. Κανονικό σεξ. Με το μηχανάκι παρέα από τις 7 το μέχρι τις 10 το βράδυ.

- Ο Μαρίνος δύναται που και που να δείξει δείγματα ενθουσιασμού και να μην είναι το πιο cool και ήσυχο παιδί που έχετε γνωρίσει στη ζωή σας

- τα GS έχουν φτάσει σε τέτοια επίπεδα αλαζονείας που είναι δυνατόν ο οδηγός τους να παθαίνει κάταγμα αλλά αυτά να μην εμφανίζουν καν σημάδι γρατζουνιάς πάνω τους σε περίπτωση πτώσης

- Ο Kordix παραμένει ο πιο ενδιαφέρον low profile συνοδοιπόρος εδώ μέσα hands down

- Το 1290 του Αργύρη είναι μουνάρα, φτου να μη το ματιάσω

- Τα caponord αποδεικνύουν κατ επανάληψη ότι μπορούν να ακολουθήσουν στα κατάλληλα χέρια

- Ο Κρουκης και το γεγονός ότι πόσταρε αυτός τη βόλτα παραμένει η πιο ευχάριστη έκπληξη μετά από τα δυσάρεστα μαντάτα του λεγάμενου. Παραμένει μάχιμος όμως παρ ότι τις περισσότερες ώρες πάνω στο μηχανάκι έκανε φιλοσοφικές συζητήσεις με τον εαυτό του απόρροια των ηλικιακών του ανησυχιών γενικότερα αλλά και ειδικότερα στον λόγο και την αιτία που τον έκαναν να ασχολείται και να ενδιαφέρεται λίγο περισσότερο με ανθρώπους που δεν έχει αποφασίσει καν ακόμα αν ήθελε. Όλα αυτά παράλληλα με το να στιβει το sv στις στροφές του Αι Γιώργη. Μεγαλεία!

- Όταν είσαι 40+ και ας είσαι προπονημένος και σε καλή φυσική κατάσταση, όταν κάνεις 800χλμ καλό είναι να μη το ρίξεις στα κρασιά και τα κρεατα ενδιάμεσα. Θα το πληρώσεις στην επιστροφή όταν βγεις Εθνική

- Όσο και να ερωτοτροπώ όλα τα χρόνια με άλλα μηχανάκια δύσκολα τελικά θα αποχωριστώ από ότι φαίνεται τη κοριτσάρα μου. Συνεχίζει να μου κάνει τα χατίρια ακούραστα και απροβλημάτιστα για τόσες απαιτητικές βόλτες

- Τα κρέατα που τρώτε σε ταβέρνες παντού τα ίδια είναι, κανα καλό μέρος με θέα να βρείτε

- Η απορία για το κατά πόσο κινδυνεύεις από κεραυνό πάνω στο μηχανάκι παραμένει

spyro
02/08/2018, 14:59
πάρτε και μερικές φώτο έτσι για το ονόρε

Κρούκης / Αργύρης

Στάση Καρπενήσι

398389

Kyo - Kondrix - Μαρίνος

398390

ο Μαρίνος σε στιγμές τρισμέγιστου ενθουσιασμού

398391

spyro
02/08/2018, 15:02
Στάση Βρουβιανα

398392

Βρουβιανα 2

398393

πανέμορφο Αστροχώρι. παραμένει αγαπημένος προορισμός

398394

vaska
02/08/2018, 17:21
Στον άνω ορισμό για κάποιο περίεργο λόγο προσκύνησα. Δεν ξέρω γιατί. Κάποτε ο Vaska είχε αναρωτηθεί (και ορθώς) για τον λόγω που κάτι Αθηνάκιδες θέλανε να κάνουν 600+ χλμ την μέρα χωρίς πολλές στάσεις και σε αρκετά σβέλτους ρυθμούς. Τόσες ώρες στη σέλα τόσα χρόνια οι σκέψεις για την αιτία πάνε και έρχονται. Νομίζω ότι η πιο ισοπεδωτική εξήγηση που μπορώ να δώσω (γιατί τέτοιος είμαι) είναι ότι ήταν μια μικροαστική μπουρζουά έκφραση κατάλληλη για την συγκεκριμένη εποχή στη συγκεκριμένη χώρα (2004 – 2010 και λίγο παραπάνω) με το κατάλληλο οριακό εισόδημα ώστε να το συντηρήσει έστω και για λίγο καιρό.

Ακόμα σε στοιχειώνει η ερώτηση αυτή ρε μπαγάσα ???
:lol::lol:

gcrook
02/08/2018, 18:34
Το "Παντα Τετοια" το σηκωνει τωρα εδω η παραειναι νοσταλγικο; :lol:

Vstrommer71
02/08/2018, 18:36

Θα έλεγα ότι είναι μια σειρά από φιλοσοφικές ερωτήσεις που χρήζουν απαντήσεως.
Όπως η ερώτηση που χάθηκε ο φίλος εκ Πάτρας όταν ποστάρει "ο χρήστης Vaska αισθάνεται ευτυχισμένος στην θέση Κακκαβιά-Σύνορα Ελλάδας Αλβανίας" κι έχει κανονιστεί συνάντηση στη διασταυρωση για Άγραφα?:bawl:

Vstrommer71
02/08/2018, 18:38
Το "Παντα Τετοια" το σηκωνει τωρα εδω η παραειναι νοσταλγικο; :lol:

Άμα ξετρυπώσεις τον Παντατέτοια κερδίζεις νταμιτζάνα τσίπουρο εκλεκτόν άνευ γλυκάνισου.Μόνο σε κάτι τέτοια μπορεί να τσιμπήσει,όπως και κάτι άλλοι παλιοχαρακτήρες εκ Βορείου Ελλάδος(ή Ν.Μακεδονίας,όπως αγαπάτε).:lol:

gcrook
02/08/2018, 18:54
να ασχολείται και να ενδιαφέρεται λίγο περισσότερο με ανθρώπους που δεν έχει αποφασίσει καν ακόμα αν ήθελε.

Εδω θα κανω μια διευκρινηση γιατι χρειαζεται σπυρε.
Συμφωνω απολυτα με το κειμενο σου btw και αντιλαμβανομαι τις αφετηριες σου καθως και το οτι δεν εχουμε τοσο κοινες εμπειριες εδω μεσα οι δυο μας.

Αλλα.
Αν εννοεις οτι ΔΕΝ ηθελα κοσμο στην βολτα κανεις μεγαλο λαθος.
Απλα ειχα μια ιδεα του ποιοι μαλλον ΔΕΝ θα ερχοντουσαν για λογους που δεν χρειαζεται τωρα να πουμε.

Πιστευα οτι δεν θα ερχοταν κανεις ουτως η αλλως γιατι το μοτο εχει συρρικνωθει, η βολτα ηταν δυσκολη και της τελευταιας στιγμης,ποιος θα την κανει με εναν τυπο που δεν ξερει και που τον πιασαν κατι περιεργα τωρα και τι μας λεει ξερω γω,λογω συγκυριων (ασχολιαστο γενικοτερα ξερουμε τι γινεται στον κοσμο δεν ειμαστε ολοι αυτιστικοι) ,και επισης για οικονομικους λογους και αλλους (εγω ημουν που ημουν στο ζορι και ελεγα να παω και ηπειρο αυγουστιατικα τωρα με αυτο απλα δεν βγαινει που να τσιμπουκωνω γερους στην Σολωνος δυο δυο οποτε διαλεξα και πηρα και δεν το μετανιωσα ντιπ) .

Αυτα γιατι το οφειλω στα παιδια και επειδη αναφερθηκε και στην βολτα το συγκεκριμενο.

spyro
02/08/2018, 19:12

Μα κάθε φορά όμως. Ειδικά σε κάτι 36ωρα τη 2η μέρα κάπου τριγύρω από το μεσημέρι

«Και τώρα εγώ αυτή τη μαλακια γιατί την κάνω για τόσες πολλές ώρες;»

Κάθε φορά που τελειώνει όμως ψάχνω για την επόμενη

Vstrommer71
02/08/2018, 19:50
Μα κάθε φορά όμως. Ειδικά σε κάτι 36ωρα τη 2η μέρα κάπου τριγύρω από το μεσημέρι

«Και τώρα εγώ αυτή τη μαλακια γιατί την κάνω για τόσες πολλές ώρες;»

Κάθε φορά που τελειώνει όμως ψάχνω για την επόμενη

Είναι στα γούστα του καθενός.
Εγώ ας πούμε από την στιγμή που καθόμουνα στην σέλλα είτε στο Τ50,είτε στο KazeR,είτε στο Vstrom,στο DRZ ή στο 690 ο εγκέφαλος μπαίνει σε ταξιδιωτικό mode,ενεργοποιειται ο αυτόματος πιλότος και τα χιλιόμετρα καταπίνονται σαν στραγάλια απολαμβάνοντας το ταξίδι.Προσωπικά η οδήγηση στο ταξίδι εμένα με ξεκουράζει.
Εννοειται βεβαια,η κουραση εμφανιζεται και ειδικα τα βραδια οταν ξαπλωσω,το αγαλματενιο μου κορμι και τα ταλαιπωρημενα οπισθια απο την σελλα διαμαρτυρονται εντονως
Αλλα γενικα,δως μου μηχανακι και προορισμο κι εφυγα σουμπιτος.
Τελευταια μεγαλη "απολαυση" τα 1050 χλμ ημερήσιο απο Σόφια γυριζοντας απο Ρουμανια στην Πατρα.Ήταν δεν ήταν 50 χλμ χωρις βροχη,τα υπολοιπα η κατασταση ηταν απο βροχη έως καρεκλοποδαρα εως κατακλυσμος του Νωε έξω απο την κιβωτο.
Το 690 αρχοντικο πλαναριζε σαν ιστιοφορο και με εβγαλε ασπροπροσωπο 4 τα ξημερωματα στην Πατρα(εχοντας φυγει 9 το πρωι απο Veliko Tarnovo)
Aπλα υπεροχο ταξιδι.Και μου εμαθε να μην διαμαρτυρομαι αμα βρεχει(γιατι αν δεν σου αρεσει να βρεχει στο ταξιδι,μην ανησυχεις,μπορει να βρεξει ακομη ΠΟΛΥ περισσοτερο στην συνεχεια)

vaska
02/08/2018, 22:40
Vstrommer1725 απλά επικός. Και κάτι μονοήμερα να πεις καφέ με κάτι σαλονικια μούτρα κι επιστροφή στην Πάτρα απόγευμα για διανομή

Vstrommer71
03/08/2018, 08:59
Vstrommer1725 απλά επικός. Και κάτι μονοήμερα να πεις καφέ με κάτι σαλονικια μούτρα κι επιστροφή στην Πάτρα απόγευμα για διανομή

Άμα δουλεύεις σαν τον σκύλο κάθε μέρα,όλη μέρα ακόμη και οι λίγες ελεύθερες ώρες φαίνονται σαν τρομερή ευκαιρία για ταξίδι.Όπως αν αφήσεις ένα τσοπανόσκυλο,που το έχεις πιο πρίν δεμένο,σε ένα μεγάαααλο χωράφι να τρέχει.Κάπως έτσι πιάνομαι μερικές φορές:lol:
(Χαίρομαι βέβαια που το παθαίνουν κι άλλοι αυτο!Βουρ στα βουνά και στους δρόμους ωρέ!)

Manalishi
03/08/2018, 10:36
Εδω θα κανω μια διευκρινηση γιατι χρειαζεται σπυρε.
Συμφωνω απολυτα με το κειμενο σου btw και αντιλαμβανομαι τις αφετηριες σου καθως και το οτι δεν εχουμε τοσο κοινες εμπειριες εδω μεσα οι δυο μας.

Αλλα.
Απλα ειχα μια ιδεα του ποιοι μαλλον ΔΕΝ θα ερχοντουσαν για λογους που δεν χρειαζεται τωρα να πουμε.

Πιστευα οτι δεν θα ερχοταν κανεις ουτως η αλλως γιατι το μοτο εχει συρρικνωθει, η βολτα ηταν δυσκολη και της τελευταιας στιγμης,ποιος θα την κανει με εναν τυπο που δεν ξερει και που τον πιασαν κατι περιεργα τωρα και τι μας λεει ξερω γω,λογω συγκυριων (ασχολιαστο γενικοτερα ξερουμε τι γινεται στον κοσμο δεν ειμαστε ολοι αυτιστικοι) ,και επισης για οικονομικους λογους και αλλους (εγω ημουν που ημουν στο ζορι και ελεγα να παω και ηπειρο αυγουστιατικα τωρα με αυτο απλα δεν βγαινει που να τσιμπουκωνω γερους στην Σολωνος δυο δυο οποτε διαλεξα και πηρα και δεν το μετανιωσα ντιπ) .

Αυτα γιατι το οφειλω στα παιδια και επειδη αναφερθηκε και στην βολτα το συγκεκριμενο.

Εγώ πάντως θα ερχόμουν, εαν είχα μηχανή, για όλους τους λόγους που ανέφερες και μη στο αρχικό σου μήνυμα..... Το λέω, δεν ξέρω γιατί, μου βγήκε να στο πω.

gcrook
03/08/2018, 10:44
Εγώ πάντως θα ερχόμουν, εαν είχα μηχανή, για όλους τους λόγους που ανέφερες και μη στο αρχικό σου μήνυμα..... Το λέω, δεν ξέρω γιατί, μου βγήκε να στο πω.

Ε καλα δεν ειπα οτι ηξερα τι και ποιος,απλα εχω μια πολυ καλη επιγνωση του τι ποσταρα εδω μεσα αυτο λεω,θενκς παντως.

spyro
03/08/2018, 11:13
Αλλα.

προφανώς και δεν αναφέρομαι στη βόλτα. έτσι και αλλιώς αν δεν ήθελες δε θα το πόσταρες

gcrook
03/08/2018, 11:37
προφανώς και δεν αναφέρομαι στη βόλτα. έτσι και αλλιώς αν δεν ήθελες δε θα το πόσταρες

Α οκ το΄πιασα, τσεκ.
Κοιτα βεβαια θα μπορουσα να το ειχα ποσταρει και ετσι παντως ,σαν κατινογκομενα :p,για να εχω να λεω ποσο κακοι ειναι ολοι που δεν σεβονται ουτε την μνημη του νπατ, κανοντας προβολη πανω τους,
αλλα αυτος ο φορουμικος διπολισμος (αγαπημενο χομπι πολλων οπως λες) εχει παψει να με αφορα πλεον.
Νομιζω οτι οφειλω μια διευκρινηση σε σενα πρωτιστως και στους αλλους (οποιοι και αν ειναι αυτοι) δευτερευοντως.

Εσυ γραφεις αυτα που γραφεις -με τα οποια συμφωνω οπως προειπα- μονο και μονο γιατι αντιλαμβανομαι οτι εισαι αυτος ο χρηστης που οπως και να'χουν τα πραγματα εχει ακομα καποια ερεισματα στο μοτο, συν το οτι με τον α η β τροπο παρεμεινες
μερος της συναινεσης,του γενικοτερου consensus δηλαδη,οποιο και αν ειναι αυτο,εσυ το ειπες αλλωστε τα κατινοπαρατημενα γκομενιστικα τα κρατησες μεσα σου.

Εγω την συναινεση την ξηλωσα με τα χερακια μου για καθαρα πρακτικους λογους οσο και υπαρξιακους (και καλα επραξα, εκανε τα "τζαμια" μου να τριζουν απο καθαριοτητα λεω γω τωρα) ,και το τελευταιο μου σημαντικο ερεισμα στο μοτο ας το πουμε (γιατι δεν ειμαι τοσο αμοραλιστης πια να εχω ξεγραψει κοσμακη εδω) νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε ποιο ηταν.

Αμα το δεις απο την δικη μου οπτικη γωνια θα καταλαβεις, στο λεω απο εμπειρια ,αν και νομιζω οτι το καταλαβαινεις εσυ οπως και πολλοι,ειδικα οι πολυ παλιοι που μονο με καποια πολυ δυνατα ερεισματα πιστευω μπορουν να παραμεινουν εδω μεσα ενεργοι καπως.
Γι'αυτο και χαιρομαι ειλικρινα που οι μαλακιες που εγραψα αφορουν μονο εμενα, και σε αυτο το μοτο -οποιο και αν ειναι αυτο τελος παντων- ειναι λιγοτερο ενοχλητικες και κυριως αδιαφορες.
Ειλικρινα χαιρομαι γι αυτο, αν το ζητημα που θετω ειναι ενα -πρακτικα- ΜΗ-ζητημα τοτε η συναινεση εχει δουλεψει με καποιο τροπο και ας μου φαινεται εμενα το μαγαζι αγνωριστο.