View Full Version : Μεγεθη παντελονιων βαση μεσης και υψους ποδιου
giovani64
24/07/2018, 22:28
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Μηπως καποιος απο την παρεα ξερει που μπορω να βρω παντελονι που να εχει μεγεθος οχι μονο στην μεση αλλα και στο υψος? επειδη τα εχω τα κιλακια μου αν παρω καποιο που μου καθεται καλα στην μεση τα προστατευτικα του γονατου θα μου ειναι στο καλαμι. ξερω οτι στο εξωτερικο υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.
Obilivion
24/07/2018, 23:20
Η dainese έφτιαχνε στολές κατά παραγγελία ανάλογα με τις διαστάσεις του αναβάτη.. για κοίταξε στο ιταλικό site της...ίσως μετά από συνομιλία μαζί τους μπορείς να βρεις άκρη...γενικά να ξέρεις όμως ότι η "παραγγελίες" στοιχίζουν..
Η revit είχε παλιότερα σίγουρα επιλογές για το μήκος σε κάθε μέγεθος
Μπες στο site της εταιρείας που σε ενδιαφέρει και βρες το size chart που έχει.
Αναγράφεται το inseam-outseam.
Από εκεί θα βρεις το νούμερο που σου ταιριάζει.
Η revit έχει σίγουρα.
και στα nordcap νομιζω οτι μπορεις να κανεις παραγγελια στα μετρα σου..τσεκαρε το
επισεις υπαρχουν μοδιστρες που μπορουν να στο φτιαξουν στα μετρα σου ιδικα κοντιμα ειναι και ποιο ευκολο. ειναι και μια στου ζωγραφου που ασχολητε με μοτο ρουχα καιρο. εκει μεγαλωσα το καλοκαιρινο μου μουφαν
giovani64
26/07/2018, 22:30
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. η nordcap εχει ενα μοντελο που απλα εχει πιο κοντα μπατζακια. το δοκιμασα αλλα δε μου εκανε. για τα αλλα θα δω. ευχαριστω και παλι!!!οσο για την μοδιστρα μου πεφετι λιγο μακρια. ειμαι απο σερρες
giovani64
26/07/2018, 22:57
μηπως ξερετε οταν λεει μηκος ποδιου τι εννοει? απο καβαλο μεχρι κατω η απο το πλαι απο την ζωνη μεχρι κατω?
Ο οδηγός είναι της Revit. Inseam (B) είναι η εσωτερική ραφή, δηλ από καβάλο ως κάτω.
398313
giovani64
26/07/2018, 23:51
Ο οδηγός είναι της Revit. Inseam (B) είναι η εσωτερική ραφή, δηλ από καβάλο ως κάτω.
398313
σε ευχαριστω παρα πολυ