View Full Version : FAZER 800 VS FAZER 1000 VS VERSYS 650 VS TRK502
Obilivion
31/07/2018, 08:56
Ούτε καν! Ένα πεζοδρόμιο να ανέβεις, πάει κόπηκε!!! αυτό που το βάζεις!!
RaGe_Raptor
31/07/2018, 08:58
αυτό που το βάζεις!!
Χμμ... Δεν ξέρω, θα δω.
Obilivion
31/07/2018, 09:00
Μην γίνεσαι kinky!! Χιούμορ έχεις... αλλιώς δεν θα είχες gsxr!!!
RaGe_Raptor
31/07/2018, 09:05
Μην γίνεσαι kinky!! Χιούμορ έχεις... αλλιώς δεν θα είχες gsxr!!!
Ε, τώρα να και τα πηδηχτά συμπεράσματα.
DoctoR_k6
31/07/2018, 09:46
Ούτε καν! Ένα πεζοδρόμιο να ανέβεις, πάει κόπηκε!!!
Εγω εχω δει να κοβεται σε σαμαρακι...τι πεζοδρομιο κ hardcore καταστασεις. :lol:
Ενας φίλος σηκώθηκε ορθιος για να αεριστεί και του κόπηκε. (Το gsxr, όχι η πορδή.) :eek::bawl:
fatsas35
31/07/2018, 11:17
οταν καποια πραγματα θες να τα μαθεις...ακους!!
αν θες να εμπλουτισεις και λιγο τις γνωσεις...μπαινεις και λιγο στο google και μαθαινεις και γυρω τριγυρω τι γινεται με την εταιρεια που φτιαχνει το μηχανακι που θες να αγορασεις...
οταν αυτα ΔΕΝ τα κανεις και συνεχιζεις να υποστηριζεις αυτα που υποστηριζεις, ειναι φυσικο να υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση, εφ'οσον δεν ευσταθουν...
μαθε λοιπον πρωτα ΕΣΥ να ακους, και να ζυγιζεις τα γραφομενα των αλλων και μην κλειδωνεις το μυαλο σου βαφτιζοντας τον αλλον "πιτσιρικα" μονο και μονο για να απαξιωσεις τα γραφομενα του επειδη δεν σε συμφερουν...
τελος ενα μικρο tip:
μετρα απλα ποσα σχολια ηταν "μακρια απο το benelli" και μετα βγαλε συμπερασμα αν η επιλογη σου να το στηριζεις μονο και μονο επειδη το ειδες, σε δικαιωνει...
τελος, σωστα και ομορφα μιλαμε σε αυτους που μας μιλανε σωστα και ομορφα...
οταν δεις το δικο σου υφος θα καταλαβεις γιατι και εγω απανταω ετσι...
.
.
.
.
.
μεγαλε....
:wave2:
Ας το δουμε απο την αρχη το πραμα..Η ολη παρεξηγηση ξεκινησε απο κει που ειπα οτι ΙΣΩΣ η Μπενελι εδωσε την τεχνογνωσια και οι κινεζοι τα κεφαλαια..(Αν δεις τα νεα μηχανακια της Μπενελι με τα παλια εχουνε κοινα σημεια σε εμφανιση και στησιμο..Απο κει το ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΑ..ΔΕΝ το γνωριζω γιαυτο κ το υπεθεσα).Καποιος που δεν ειναι σιγουρος για κατι υποθετει ρωταει μηπως μαθει..
Η απαντηση σου σε αυτο ηταν κατι χρονολογιες κτλ..Ολα καλα μεχρι εδω..Στο τελος ομως πετας το ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ..
Εδω ξεκινησε η ολη φαση κ εδω μ γυρισε ο εγκεφαλος..1ον..Πως γινεται καποιος που ΡΩΤΑΕΙ και ΥΠΟΘΕΤΕΙ να προσπαθει να αποδειξει κατι?Ερωτηση ειναι για μαθω αν ισχυει η οχι..Απλο νομιζω..Αν προσπαθουσα να αποδειξω θα σ ελεγα οτι ειναι ιταλικα κ τερμα..Ετσι κ αλλιως 2 ειναι τα σεναρια..
Αντιθετα εσυ με ενα απλο επιχειρημα ημερομηνιας μου λες ουσιαστικα οτι ειμαι λαθος..Εξου κ το μην *προσπαθειτε να αποδειξετε τα αναποδεικτα*..Ωραια..Εχεις διαβασει απο εγκυρη πηγη η εχεις γνωστο στην Μπενελι που να σου πει οτι ειναι κινεζικο ολο το μηχανακι?Αν ναι το παραθετεις κ το συζηταμε..Με το να λες στον αλλο οτι προσπαθει να αποδειξει τα αναποδεικτα ενω κ εσυ απλα ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ με ενα απλο επιχειρημα ημερομηνιας εισαι φαουλ..Γιαυτο υπαρχουνε οι ερωτησεις για να βρισκουμε απαντησεις και οχι για να την πουμε στον αλλο ποσο μαλλον οταν κ εμεις δεν ξερουμε κ απλα υποθετουμε..Απλα κ κατανοητα νομιζω μεχρι εδω..Το δικο μ φαουλ ηταν οτι εκνευριστηκα κ σε ειπα ασχετο..Παμε παρακατω..
οταν ξεκινας ενα thread βαζοντας εναν "προβληματισμο" σου αλλα μετα απο πολλα posts φαινεται ξεκαθαρα οτι εισαι προκατειλημμενος για το TRK και δεν ακους τις αντιθετες γνωμες αλλα επιλεγεις τι θα ακουσεις και που θα απαντησεις, τοτε φαινεται οτι δεν θες να μαθεις...θες χαϊδεμα αυτιων για την επιλογη που ΗΔΗ εχεις κανει....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ..1ον.Αυτο ειναι καθαρα δικο σου συμπερασμα..Απο το thread εμαθα πολλα για μηχανακια που δεν ειχα ποτε απο ιδιοκτητες και μη..Για το φειζερ 1000 πχ τπ βερσυς 1000 το βερσυς 650 κ.ο.κ..Αρα ηδη εχει πιασει τοπο για μενα το ολο πραμα..Ρωτησα συζητησα εμαθα..
2ον.Για το ΤΡΚ επειδη μαλλον δεν διαβαζεις τι γραφω θα σ πω οτι λεω το πολυ απλο..Αν εσυ δεν εχεις δει ποτε το ΤΡΚ απο κοντα δεν το εχεις καβαλησει κ ακομα καλυτερα να το εχεις οδηγησει οτι και να μου πεις ειτε καλο ειτε ασχημο δεν εχει κ μεγαλη ισχυ για μενα..Αν δεν το εχει δει καποιος κ μου πει δυο τρια πραματα απο χαρακτηριστικα που διαβασε στο ιντερνετ οκ..Αλλα μικρη ισχυ για μενα αυτο..Αν καποιος το δει κ δεν του αρεσουνε τα πλαστικα το στησιμο μετα το οδηγησει κ δεν του αρεσουνε τα φρενα η σελα κτλ τοτε εχει ισχυ και το συζηταμε το πραμα.Εσυ ειπες οτι ειδες καμποσα με διαροες στο ψυγειο..Ειναι και αυτο μια πληροφορια..Αυτα ισχυουνε για ΟΛΑ τα μηχανακια..Δεν γινεται εγω να εχω το ρ1 2 χρονια πχ κ να πεταχτει καποιος να μου πει οτι δεν στριβει η οτι δεν ειναι ποιοτικο χωρις να το εχει δει..Απλα πραματα.Το οτι εχω ηδη αποφασισει γ το ΤΡΚ ειναι παλι δικο σου συμπερασμα..Σε αυτα που ζηταω ειναι πιο κοντα το ΤΡΚ κ το βερσυς 650 αλλα δεν εχω κατασταλαξει ουτε αποκλειω αλλα..Γιαυτο ακριβως τον λογο συλλεγω πληροφοριες απο εδω για αλλα μηχανακια..Το ΤΡΚ το ειδα απο κοντα και το καβαλησα ενω αλλα οχι..Οποτε μαζευοντας πληροφοριες απο εδω και βλεποντας κ οδηγωντας καποια απο αυτα στο τελος θα ζυγισω τα παντα και θα καταληξω καπου..Δεν υπαρχει τπτ κακο να εισαι πιο κοντα σε ενα μηχανακι αλλα να συλλεγεις πληροφοριες κ για αλλα γτ εισαι μπερδεμενος..Ειτε παρω το ΤΡΚ ειτε αλλο εχω μαθει απο εδω οποτε ειμαι ηδη κερδισμενος..
fatsas35
31/07/2018, 11:39
οταν καποια πραγματα θες να τα μαθεις...ακους!!
αν θες να εμπλουτισεις και λιγο τις γνωσεις...μπαινεις και λιγο στο google και μαθαινεις και γυρω τριγυρω τι γινεται με την εταιρεια που φτιαχνει το μηχανακι που θες να αγορασεις...
οταν αυτα ΔΕΝ τα κανεις και συνεχιζεις να υποστηριζεις αυτα που υποστηριζεις, ειναι φυσικο να υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση, εφ'οσον δεν ευσταθουν...
μαθε λοιπον πρωτα ΕΣΥ να ακους, και να ζυγιζεις τα γραφομενα των αλλων και μην κλειδωνεις το μυαλο σου βαφτιζοντας τον αλλον "πιτσιρικα" μονο και μονο για να απαξιωσεις τα γραφομενα του επειδη δεν σε συμφερουν...
τελος ενα μικρο tip:
μετρα απλα ποσα σχολια ηταν "μακρια απο το benelli" και μετα βγαλε συμπερασμα αν η επιλογη σου να το στηριζεις μονο και μονο επειδη το ειδες, σε δικαιωνει...
τελος, σωστα και ομορφα μιλαμε σε αυτους που μας μιλανε σωστα και ομορφα...
οταν δεις το δικο σου υφος θα καταλαβεις γιατι και εγω απανταω ετσι...
.
.
.
.
.
μεγαλε....
:wave2:
εγραψες ισως και μολις σου απαντησα με επιχειρηματα οτι ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να εχει γινει κατι τετοιο απλα και μονο με τις ημερομηνιες και τα δεδομενα που ισχυαν για την ιδια την εταιρεια, αρχισες να πουλας πνευμα ανεβαζοντας αγγελιες με μεταχειρισμενα του 2003 και του 2004 για να αποδειξεις οτι η παραγωγη δεν σταματησε το 2002..πραγμα τελειως ακυρο...που κατερριφθει και αυτο (παλι με επιχειρηματα)...
και το εκανες και με υφακι...του στυλ "αμα θες και απο 2005-2006 πες μου να σου βαλω"...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Εγραψα ΙΣΩΣ γτ απλα δεν το γνωριζω και υποθετω..(Επιχειρημα πανω σε αυτο που με εβαλε σε υποψιες ειναι οτι τα παλια μπενελι μοιαζουνε εμφανισιακα με τα νεα)..Ουτε εσυ ομως γνωριζεις αλλα υποθετεις με ενα απλο επιχειρημα με ημερομηνιες..Αφου λοιπον δεν εισαι σιγουρος και δεν εχεις καποια εγκυρη πληροφορια ΔΕΝ μπορεις να λες στον αλλο ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ γτ 1ον ο αλλος απλα ρωτησε και 2ον γτ πολυ απλα ουτε εσυ ξερεις..Οποτε το υφακι σ ηταν φαουλ οπως κ το δικο μ στη συνεχεια.Αν κ το δικο μ ηταν λογο εκνευρισμου στο υφακι σου χωρις να το δικαιολογει βεβαια..Παμε στο επομενο
για να αποδειχθει αξιοπιστο πρεπει να περασει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια πενταετια....να ληξει δλδ η εγγυηση και μετα να δεις τι βγαινει..αρα παει μακρυα η βαλιτσα..
οποτε φυσικα και σε καιει εφοσον θες να αγορασεις τωρα...γι'αυτο και το θιγεις...γι'αυτο εκανες και το thread...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Αυτο ακριβως λεω..Οτι η αξιοπιστια φαινεται στον χρονο..Αρα πως γινεται να εκανα ενα thread για αξιοπιστια του ΤΡΚ αφου ΔΕΝ γινεται να αποδειχτει απο τωρα?Το thread εγινε για να μαθω κ για αλλα μηχανακια που δεν γνωριζω αλλα κ για γνωμες γ το ΤΡΚ απο κατοχους (εντυπωσεις τους μεχρι τωρα) και μη κατοχους που το εχουνε δει κτλ..Ηδη εμαθα πολλα οποτε ειμαι κερδισμενος..Παμε παρακατω..
Το πιτσιρικος κτλ ηταν λογο εκνευρισμου σε ειρωνια..Δεν συνηθιζω να μιλαω ετσι αλλα μιλησες ειρωνικα..Συμφωνω οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια αλλα σαφως εχει αλλη βαρυτητα καποιος που εχει οδηγησει 10 20 διαφορετικα μηχανακια κ μεγεθη κ αλλη βαρυτητα καποιος που εχει οδηγησει σκουτερ κ παπι..Δεν παει σε σενα αυτο..
Τελος εχω συλλεξει κ τα θετικα κ τα αρνητικα σχολια κ απο δω κ απο βιντεακια οχι μονο για το ΤΡΚ αλλα κ για αλλα..Απλα ισχυ για μενα εχουνε μονο οσοι τα εχουνε οδηγησει η τουλαχιστον δει και καβαλησει..Καποιος που λεει οτι το ΤΡΚ η το βερσυς ειναι μαπα γτ του το ειπε ο μπαπης ο σουγιας δεν εχει να μ λεει τπτ..Αυτα απο μενα..Αν μετα απο ολα αυτα συνεχιζεις να νομιζεις οτι εχω καταληξει στο ΤΡΚ και οτι κανω το θρεντ για λογους που εσυ νομιζεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα και δεν θα ξαναμπω στην διαδικασια να γραψω παλι.Τα εγραψα ολα..Και δεν τρεχει κ τπτ
TONYBANDIT
31/07/2018, 11:40
Ανεξάρτητα από χώρα κατασκευής και τόπο καταγωγής με 5-6000 μπορεις να αγοράσεις crosstourer και θα αγοράσεις benelli των 50 ίππων.Αν συνοδευόταν με την monica belluci ίσως το σκεφτόμουν.
fatsas35
31/07/2018, 11:55
Ανεξάρτητα από χώρα κατασκευής και τόπο καταγωγής με 5-6000 μπορεις να αγοράσεις crosstourer και θα αγοράσεις benelli των 50 ίππων.Αν συνοδευόταν με την monica belluci ίσως το σκεφτόμουν.
Μα απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι θα ειναι και η Μονικα μαζι με την μηχανη..Γιαυτο ειμαι πιο κοντα στο Μπενελι..
RaGe_Raptor
31/07/2018, 12:10
Εγω εχω δει να κοβεται σε σαμαρακι...τι πεζοδρομιο κ hardcore καταστασεις. :lol:
Εγώ έχω βγάλει την μια εμπρός δαγκάνα για να μην φρενάρει και πολύ δυνατά. Φύλαγε τα ρούχα σου.....
RaGe_Raptor
31/07/2018, 12:13
Μα απο την αντιπροσωπεια μου ειπανε οτι θα ειναι και η Μονικα μαζι με την μηχανη..Γιαυτο ειμαι πιο κοντα στο Μπενελι..
Απορώ γιατί γράφεις ακόμα. Την απόφαση την έχεις πάρει πριν ακόμα ανοίξεις το θέμα. Go for it!
Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι είναι μια καλή αγορά, αρκεί να το πιστεύεις ο ίδιος
DRAKONET
31/07/2018, 12:56
Πλακα πλακα τα κινεζικα παιζει να ειναι πιο αξιοπιστα απο τα ιταλικα..Οποτε ακυρο μαγκες..Ας κλεισουμε οτι ειναι κινεζικα να τελειωνουμε,..χαχα Ευχαριστω πολυ φιλος!!Αν κ ετσι οπως το βλεπω θα πουληθει το Κατεμι και εγω ακομα θα κοπανιεμαι τι σκ@τα να παρω την τρελα μου μεσα..:beer:
παρε κατεμι....με ΙΝΔΟ ΕΣΥ !!!!
BAJAJ:lol:
fatsas35
31/07/2018, 13:00
Απορώ γιατί γράφεις ακόμα. Την απόφαση την έχεις πάρει πριν ακόμα ανοίξεις το θέμα. Go for it!
Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες ότι είναι μια καλή αγορά, αρκεί να το πιστεύεις ο ίδιος
Αντε παλι..Ρε παιδια δεν γινεται με το ζορι να εχω αποφασισει κατι χωρις να το ξερω..Γνωμες ζηταω και γ το ΤΡΚ και για αλλα μηχανακια που με ενδιαφερουν κ μη..Οποιος θελει απανταει κ το συζηταμε..Οποιος δεν θελει απλα δεν απανταει..Στο ΤΡΚ ειμαι πιο κοντα γτ ειναι καινουργιο κ γτ το ειδα απο κοντα κ το καβαλησα ενω αλλα μηχανακια οχι..Αν το μπατζετ μ ηταν μεγαλυτερο θα πηγαινα σε Ιαπωνα επιτοπου κ δεν θα ανοιγα καν το θρεντ..Επειδη ομως το μπατζετ ειναι περιορισμενο (για καινουργιο παντα) αλλαζουνε οι συσχετισμοι κ ειναι πιο δυσκολη η επιλογη (ειδικα γ ειδος μοτοσυκλετας που δεν ειχα ποτε)..Αν εσυ εχεις 5500 ευρω κ μπορεις να τα δωσεις ετσι απλα καλα κανεις..Εγω προσπαθω να δω ολες τις επιλογες μου τα θετικα και τα αρνητικα (καινουργιο η οχι.καταναλωση.ανεση.αξιοπιστια κτλ)κ στο τελος να καταληξω (ελπιζω πριν γινει το κεφαλι μου πουρες)..Για το ΤΡΚ αν καποιος το εχει δει καβαλησει η κ οδηγησει κ εχει ειτε θετικες ειτε αρνητικες εντυπωσεις ευπροσδεκτος να το συζητησουμε οπως κ για αλλα μηχανακια..
anavatis19
31/07/2018, 13:08
Αντε παλι..Ρε παιδια δεν γινεται με το ζορι να εχω αποφασισει κατι χωρις να το ξερω..Γνωμες ζηταω και γ το ΤΡΚ και για αλλα μηχανακια που με ενδιαφερουν κ μη..Οποιος θελει απανταει κ το συζηταμε..Οποιος δεν θελει απλα δεν απανταει..Στο ΤΡΚ ειμαι πιο κοντα γτ ειναι καινουργιο κ γτ το ειδα απο κοντα κ το καβαλησα ενω αλλα μηχανακια οχι..Αν το μπατζετ μ ηταν μεγαλυτερο θα πηγαινα σε Ιαπωνα επιτοπου κ δεν θα ανοιγα καν το θρεντ..Επειδη ομως το μπατζετ ειναι περιορισμενο (για καινουργιο παντα) αλλαζουνε οι συσχετισμοι κ ειναι πιο δυσκολη η επιλογη (ειδικα γ ειδος μοτοσυκλετας που δεν ειχα ποτε)..Αν εσυ εχεις 5500 ευρω κ μπορεις να τα δωσεις ετσι απλα καλα κανεις..Εγω προσπαθω να δω ολες τις επιλογες μου τα θετικα και τα αρνητικα (καινουργιο η οχι.καταναλωση.ανεση.αξιοπιστια κτλ)κ στο τελος να καταληξω (ελπιζω πριν γινει το κεφαλι μου πουρες)..Για το ΤΡΚ αν καποιος το εχει δει καβαλησει η κ οδηγησει κ εχει ειτε θετικες ειτε αρνητικες εντυπωσεις ευπροσδεκτος να το συζητησουμε οπως κ για αλλα μηχανακια..
ωραια παρε το ΤΡΚ να δουμε εαν ειναι καλα να τα παρουμε και εμεις τοτε αφου ειναι τοσο value for money. το πολυ πολυ το σουταρεις μετα απο 1-2 χρονια
turrican
31/07/2018, 14:36
Γενικά η λογική του κινέζικου μου αρέσει πολύ. Φτηνά μηχανάκια για τον λαό. Έχει παραγίνει το κακό με τα καινούρια μηχανάκια από Ιαπωνία και Ευρώπη που κοστίζουν 15000+.
Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα πριν από καμιά 30ρα χρόνια με τους Ιάπωνες τότε στην θέση των κινέζων σήμερα και τους ευρωπαίους τότε στην θέση των σημερινών Ιαπώνων κλπ.
Σίγουρα οι ώριμοι κατασκευαστές έχουν την τεχνογνωσία για να παράξουν ποιοτικά και ανθεκτικά στον χρόνο προϊόντα, φαίνεται όμως τα τελευταία χρόνια να έχουν ρίξει την ποιότητά τους (ίσως σκόπιμα για να ανανεώνεται ο στόλος και να πουλάνε συχνότερα και περισσότερο - planned obsolence).
Αν η ιστορία επαναληφθεί μένει να το δείξει η … ιστορία, πιστεύω όμως πως αξίζει να κοιτάξουμε προς Κίνα για την επόμενη γενιά φτηνών και ποιοτικών προϊόντων.
(φοβάμαι πως δεν βοήθησα πολύ την απόφαση του φίλου, αλλά έτσι όπως πήγε η κουβέντα είπα να πω την φιλοσοφημένη μαλακία μου).
RaGe_Raptor
31/07/2018, 14:40
Γενικά η λογική του κινέζικου μου αρέσει πολύ. Φτηνά μηχανάκια για τον λαό. Έχει παραγίνει το κακό με τα καινούρια μηχανάκια από Ιαπωνία και Ευρώπη που κοστίζουν 15000+.
Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα πριν από καμιά 30ρα χρόνια με τους Ιάπωνες τότε στην θέση των κινέζων σήμερα και τους ευρωπαίους τότε στην θέση των σημερινών Ιαπώνων κλπ.
Σίγουρα οι ώριμοι κατασκευαστές έχουν την τεχνογνωσία για να παράξουν ποιοτικά και ανθεκτικά στον χρόνο προϊόντα, φαίνεται όμως τα τελευταία χρόνια να έχουν ρίξει την ποιότητά τους (ίσως σκόπιμα για να ανανεώνεται ο στόλος και να πουλάνε συχνότερα και περισσότερο - planned obsolence).
Αν η ιστορία επαναληφθεί μένει να το δείξει η … ιστορία, πιστεύω όμως πως αξίζει να κοιτάξουμε προς Κίνα για την επόμενη γενιά φτηνών και ποιοτικών προϊόντων.
(φοβάμαι πως δεν βοήθησα πολύ την απόφαση του φίλου, αλλά έτσι όπως πήγε η κουβέντα είπα να πω την φιλοσοφημένη μαλακία μου).
Πριν 30 χρόνια μάνα μου η Ιαπωνία έβγαζε GSX-R...
Αυτά που αναφέρεις έγιναν την δεκαετία του '60.
Ελα, το ειπε και μονος του ο ανθρωπος. :D
είπα να πω την φιλοσοφημένη μαλακία μου
Όποιος θέλει να πάρει κινεζικο ας πάρει κινέζικο.
Απλά μην κοροιδεύει τον εαυτό του ότι θα πάρει κάτι το οποίο θα είναι ποιοτικά ίδιο με ένα made in japan
Billymuse
31/07/2018, 15:10
Το Κινέζικο (προϊον ότι μπορεί να είναι) ειναι μεγάλο ρίσκο η θα σου βγει Λίρα 100 η θα κλαίς τα λεφτά σου. Το θέμα ειναι κατα πόσο θέλεις να ρισκάρεις για να μάθεις..
DRAKONET
31/07/2018, 16:05
Απλά μην κοροιδεύει τον εαυτό του ότι θα πάρει κάτι το οποίο θα είναι ποιοτικά ίδιο με ένα made in japan
σιγουρα οχι !
γι'αυτο και υπαρχει παντα και η διαφορα τιμης !;)
απο την αλλη οπως εχω γραψει και σε αλλο ποστ....γιατι τα μηχανακια που βγαινουν στην ινδονησια και φιλλιπινες και εγω και δεν ξερω που αλλου...να εχουν ιδια τιμη ?
επειδη γραφουν την ιαπωνικη μαρκα επανω ?
κακως τοτε !:nono:
και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω μιλανε και οδηγουνε ''γιαπωνεζικο΄΄ απο την τζακαρτα ...οπως εγω !
turrican
31/07/2018, 16:30
Το 1990 ήμουν 10 χρονών και το μόνο δίκυκλο που καβαλούσα είχε ιπποδύναμη ενός όνου, αλλά έχω την εντύπωση πως τότε ένα cbr ή ένα gsxr κόστιζε λιγότερο από το μέσο ετήσιο εισόδημα μετά φόρων ενός Έλληνα προσφέροντας οδηγική εμπειρία εφάμιλλη ευρωπαϊκών μοτοσυκλετών, ενώ ήδη οι ιαπωνικές εταιρίες είχαν ήδη πιάσει από την δεκαετία του '60 όπως σωστά λες ανώτερα στάνταρ ποιότητας κατασκευής. Αυτό δεν μπορείς να το πεις για τις σημερινές τιμές και την σημερινή ποιότητα.
Σίγουρα η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται με καρμπόν, αλλά φαίνεται ότι είμαστε σε μεταβατική κατάσταση όπου οι κινέζοι κατασκευαστές βρίσκονται κοντά στο να προσφέρουν ποιοτικά χαρακτηριστικά καταξιωμένων κατασκευαστών με ένα κλάσμα της τιμής τους.
Επίσης, είναι σίγουρο πως την παραπάνω ιστορία την έχουν μελετήσει αρκετά καλά και θα είναι ικανοί να κάνουν άλματα ώστε η μεταβατική αυτή κατάσταση να συντομέψει. Ήδη σαρώνουν τεράστιες αγορές όπως την δική τους και της Ινδίας.
Μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να δούμε σε λίγο καιρό φτηνά ποιοτικά και καυλωτικά προιόντα από αυτούς.
απο την αλλη οπως εχω γραψει και σε αλλο ποστ....γιατι τα μηχανακια που βγαινουν στην ινδονησια και φιλλιπινες και εγω και δεν ξερω που αλλου...να εχουν ιδια τιμη ?
πρεπει να καταλαβεις ότι αυτά τα μηχανάκια έχουν τη Χόντα τη Γιαμάχα να τα κατασκευάζουν οι οποίες έχουν πολλές δεκαετίες εμπειρία στη βιομηχανία
αν αυτά αυτά τα μηχανάκια κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία θα ήταν 2-3 χιλιάρικα πάνω.
όχι ότι τα τζαπάν είναι άσπαστα. έχουν κι αυτά τα προβλήματά τους, αλλά όπως και να το κάνουμε έχουν υψηλά στάνταρ.
οι κινέζοι από την άλλη ξεκινούν από το μηδέν, αγοράζουν/κλέβουν τεχνογνωσία, αγοράζουν πτωχευμένα ευρωπαικά brands και βγάζουν φθηνά μηχανάκια
με την ελπίδα ότι λόγω κόστους θα τα προτιμήσουν οι καταναλωτές.
επίσης στο θρεντ συγκρίνονται made in japan μοτοσυκλέτες με μια κινέζικη.
κατασκευάζεται πχ το fazer 800 στη Τζακάρτα;
fatsas35
31/07/2018, 17:42
παρε κατεμι....με ΙΝΔΟ ΕΣΥ !!!!
BAJAJ:lol:
Χαχα..Γι'αυτό το πουλάω..Δεν ξέρω αν είναι Αυστριακό η ινδικό κ μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικά το μ@μημενο..χαχα
fatsas35
31/07/2018, 18:12
Ρε φίλος άσε με να πάω με την Μαρία από το Παγκράτι κ στην πράξη να κλείνω τα μάτια κ να νομίζω ότι πάω με την Τζενιφερ Λόπεζ..Τουλαχιστον το Μαράκι είναι παρθένα)..χαχα Ας ευθυμυσομεν και ολίγον..
DRAKONET
31/07/2018, 20:14
πρεπει να καταλαβεις ότι αυτά τα μηχανάκια έχουν τη Χόντα τη Γιαμάχα να τα κατασκευάζουν οι οποίες έχουν πολλές δεκαετίες εμπειρία στη βιομηχανία
αν αυτά αυτά τα μηχανάκια κατασκευάζονταν στην Ιαπωνία θα ήταν 2-3 χιλιάρικα πάνω.
όχι ότι τα τζαπάν είναι άσπαστα. έχουν κι αυτά τα προβλήματά τους, αλλά όπως και να το κάνουμε έχουν υψηλά στάνταρ.
οι κινέζοι από την άλλη ξεκινούν από το μηδέν, αγοράζουν/κλέβουν τεχνογνωσία, αγοράζουν πτωχευμένα ευρωπαικά brands και βγάζουν φθηνά μηχανάκια
με την ελπίδα ότι λόγω κόστους θα τα προτιμήσουν οι καταναλωτές.
επίσης στο θρεντ συγκρίνονται made in japan μοτοσυκλέτες με μια κινέζικη.
κατασκευάζεται πχ το fazer 800 στη Τζακάρτα;
[QUOTE=Ζεύκας;2948631]πρεπει να καταλαβεις ότι αυτά τα μηχανάκια έχουν τη Χόντα τη Γιαμάχα να τα κατασκευάζουν οι οποίες έχουν πολλές δεκαετίες εμπειρία στη βιομηχανία
αυτο λεω χρυσε μου ανθρωπε !!!
οτι δεν ειναι φθηνα...δλδ το χ 300 που πηρα εγω...ποσο επρεπε να εχει αν ηταν japan...8000 ??:cry:
ας φτιαχνονται σε τριτες χωρες...κρατανε τιμη !!
οσον αφορα την κινα στο TRK ΥΠΑΡΧΕΙ Η BENELLI που υποστηριζει την τεχνογνωσια της μοτο
απλα πραγματα
τελος ενα ιαπωνικο με αυτη την κατασκευη(χωροδικτυωμα) φωτα led..διπλα δικοφρενα 320΄΄ εμπρος...51 χλστα !! Θηριο πιρουνι..ριθμιζομενες αναρτησεις.....σελαρα να κανεις γαμο επανω....ζελατινα που σε καλυπτει εως επανω καγκελα προστασιας εμπρος...καγκελα για βαλιτσες της givi πισω...και αλλα που ξεχναω...ποσο θα ειχε ??
οπως ειπες...3χιλιαρικα επανω...αξιζει να δωσεις τοσα πολλα..οχι βεβαια...για 500 κυβικα..οποτε κοιτας αλλο...αυτο εκανε η κινα λοιπον...σου δινω χρημα...σε υποστηριζω και οντως εαν δειτε παιδια..ΠΟΥΛΑΕΙ...
εχει σαβουρες κινεζικα εαν με ρωτησεις...ΝΑΙ!! ΣΩΡΟ το πιο μεγαλο ποσοστο ισως !!
ΟΧΙ ΟΛΑ ΟΜΩς. !
Γνωριζει κανεις...οτι τα δικαιωματα του πολυ καλου για τοτε DT230 Lanza της Yamaha κινέζος κατασκευαστής αγόρασε η ζητησε την πατεντα και δινει καποιο δικαιωμα...αυτο ειναι marketing δε ξερω μια άδεια κατασκευής ολόκληρης της σειράς των συγκεκριμένων κινητήρων της Yamaha και βγαζει ενα κορυφαιο στην κατηγορια ισως το πιο καλο αυτη την στιγμη GPX Moto TSE250R..και ειναι πολυ οικονομικο...
επειδη παρακολουθω αρκετα...ενημερωνομαι για Aγωνες enduro -- moto cross καθως ετρεχα και εγω....βλεπω οτι πολλα δεν ξερει ο κοσμος..και απλα λεει κινεζικο ειναι ..μπαα αστο.
Ξανα λεω...μεσα στον σωρο...υπαρχουν και καλα κομματια
Επισης..ποιος απο εδω θα πηγαινε να παρει το ισπανικο AJP 250 PR5 Extreme που το βγαζει η ZONGSENG(ναι αυτη που εχει και τα παπια) στην κινα???? κανεις!!!!
γιατι δεν γνωριζουν...εχουν αγνοια...οτι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ αυτο μηχανακι εχει στο μοτερακι του την τεχνογνωσια της HONDA καλα διαβαζεται....η Zongshen εχει συμμετέχει στο 24ωρο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής Endurance παλαιότερα, με μία αντιγραφή του Honda RVF 750.Τον ιδιο κινητηρα εχει και το Gas Gas EC 250 Cami...κινεζο...και μαμαει ξαναλεω οποιος ξερει και δεν εχει αγνοια !!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ...:)
ΤΟ AJP 250 PR5 Extreme....ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ HONDA...γιατι HONDA EINAI...
φουλ ριθμιζομενο μπροστινο Marzocchi διαμέτρου 48mm που εσωτερικα εχει δυο !!! θαλαμους και εχει μαυρη ανωδιωση...για τις στατικες τρβες !!
ΠΙΣΩ αμορτισέρ της Sachs, πλήρως ρυθμιζόμενο !
Ενα τιμονι με διατομη που ειναι μεταβλητη σε θηρια πλακες δεσιματος απο υλικο CNC τιs reicon
ρυθμιστης συμπλεκτη απο cnc της reicon
τεράστια μαρσπιέ αναβάτη από ergal και ποδόφρενο και λεβιέ ταχυτήτων, από το ίδιο υλικό – σε κόκκινο χρώμα να κανουν μπαμ
εξάτμιση τιτανίου με carbon τάπα της Doma
τροχούς της Morad, φρένα της Braketek – με πλευστό δίσκο wave μπροστά, πλαστικά της Polisport και καθαρά αγωνιστικά enduro ελαστικά της Michelin, Enduro Competion.
απλα βαλτε στο μυαλο σας...οτι εαν θελουν κανουν τα παντα...και θα το κανουν σιγα-σιγα !
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ...ΧΑΧΑ
RaGe_Raptor
31/07/2018, 20:54
οτι δεν ειναι φθηνα...δλδ το χ 300 που πηρα εγω...ποσο επρεπε να εχει αν ηταν japan...8000 ??:cry:
οσον αφορα την κινα στο TRK ΥΠΑΡΧΕΙ Η BENELLI που υποστηριζει την τεχνογνωσια της μοτο
απλα πραγματα
τελος ενα ιαπωνικο με αυτη την κατασκευη(χωροδικτυωμα) φωτα led..διπλα δικοφρενα 320΄΄ εμπρος...51 χλστα !! Θηριο πιρουνι..ριθμιζομενες αναρτησεις.....σελαρα να κανεις γαμο επανω....ζελατινα που σε καλυπτει εως επανω καγκελα προστασιας εμπρος...καγκελα για βαλιτσες της givi πισω...και αλλα που ξεχναω...ποσο θα ειχε ??
οπως ειπες...3χιλιαρικα επανω...αξιζει να δωσεις τοσα πολλα..οχι βεβαια...για 500 κυβικα..οποτε κοιτας αλλο...αυτο εκανε η κινα λοιπον...σου δινω χρημα...σε υποστηριζω και οντως εαν δειτε παιδια..ΠΟΥΛΑΕΙ...
εχει σαβουρες κινεζικα εαν με ρωτησεις...ΝΑΙ!! ΣΩΡΟ το πιο μεγαλο ποσοστο ισως !!
ΟΧΙ ΟΛΑ ΟΜΩς. !
Γνωριζει κανεις...οτι τα δικαιωματα του πολυ καλου για τοτε DT230 Lanza της Yamaha κινέζος κατασκευαστής αγόρασε η ζητησε την πατεντα και δινει καποιο δικαιωμα...αυτο ειναι marketing δε ξερω μια άδεια κατασκευής ολόκληρης της σειράς των συγκεκριμένων κινητήρων της Yamaha και βγαζει ενα κορυφαιο στην κατηγορια ισως το πιο καλο αυτη την στιγμη GPX Moto TSE250R..και ειναι πολυ οικονομικο...
επειδη παρακολουθω αρκετα...ενημερωνομαι για Aγωνες enduro -- moto cross καθως ετρεχα και εγω....βλεπω οτι πολλα δεν ξερει ο κοσμος..και απλα λεει κινεζικο ειναι ..μπαα αστο.
Επισης..ποιος απο εδω θα πηγαινε να παρει το ισπανικο AJP 250 PR5 Extreme που το βγαζει η ZONGSENG(ναι αυτη που εχει και τα παπια) στην κινα???? κανεις!!!!
γιατι δεν γνωριζουν...εχουν αγνοια...οτι το ΚΙΝΕΖΙΚΟ αυτο μηχανακι εχει στο μοτερακι του την τεχνογνωσια της HONDA καλα διαβαζεται....η Zongshen εχει συμμετέχει στο 24ωρο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής Endurance παλαιότερα, με μία αντιγραφή του Honda RVF 750.Τον ιδιο κινητηρα εχει και το Gas Gas EC 250 Cami...κινεζο...και μαμαει ξαναλεω οποιος ξερει και δεν εχει αγνοια !!!!!
ΤΟ AJP 250 PR5 Extreme....ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗςHONDA...γιατι HONDA EINAI...
φουλ ριθμιζομενο μπροστινο Marzocchi διαμέτρου 48mm που εσωτερικα εχει δυο !!! θαλαμους και εχει μαυρη ανωδιωση...για τις στατικες τρβες !!
Ενα τιμονι με διατομη που ειναι μεταβλητη σε θηρια πλακες δεσιματος απο υλικο CNC τιs reicon
τεράστια μαρσπιέ αναβάτη από ergal και ποδόφρενο και λεβιέ ταχυτήτων, από το ίδιο υλικό – σε κόκκινο χρώμα να κανουν μπαμ
τροχούς της Morad, φρένα της Braketek – με πλευστό δίσκο wave μπροστά, πλαστικά της Polisport και καθαρά αγωνιστικά enduro ελαστικά της Michelin, Enduro Competion.
απλα βαλτε στο μυαλο σας...οτι εαν θελουν κανουν τα παντα...και θα το κανουν σιγα-σιγα !
ρε φίλε....σοβαρά τώρα? ποιό ακριβώς είναι το point σου? βγάζουν και supercar που ούτε καν ξέρουμε.και?
DRAKONET
31/07/2018, 22:02
ρε φίλε....σοβαρά τώρα? ποιό ακριβώς είναι το point σου? βγάζουν και supercar που ούτε καν ξέρουμε.και?
ΠΟΣΟ πιο απλα να στο γραψω...τουλαχιστον στο πρωτο σκελος που σου λεω οτι η ιαπωνικη μαρκα βγαζει μοτο σε τριτες χωρες....και επρεπε να ειναι πιο φθηνες....ελπιζω να το καταλαβες!
Απο την αλλη δεν εχω την απαιτηση να ξερεις καποια τεχνικα στοιχεια που γραφω...τα αναφερω ομως ωστε να καταλαβεις οτιπλεον αρχιζει και γυριζει η αγορα με νεα προιοντα...και στο τελος το οφελος θα ειναι στον πελατη...δλδ... σε ΣΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ σε ΟΛΟΥΣ!
επλιζω να εγινα κατανοητος !!
ναι ???
RaGe_Raptor
31/07/2018, 22:13
ΠΟΣΟ πιο απλα να στο γραψω...τουλαχιστον στο πρωτο σκελος που σου λεω οτι η ιαπωνικη μαρκα βγαζει μοτο σε τριτες χωρες....και επρεπε να ειναι πιο φθηνες....ελπιζω να το καταλαβες!
Απο την αλλη δεν εχω την απαιτηση να ξερεις καποια τεχνικα στοιχεια που γραφω...τα αναφερω ομως ωστε να καταλαβεις οτιπλεον αρχιζει και γυριζει η αγορα με νεα προιοντα...και στο τελος το οφελος θα ειναι στον πελατη...δλδ... σε ΣΕΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ σε ΟΛΟΥΣ!
επλιζω να εγινα κατανοητος !!
ναι ???
τεχνικοί όροι όπως "η μαύρη επίστρωση στα καλάμια"? :lol: diamond like carbon δλδ. στα GSXR από το 2003.
anyway όταν κι αν οι κινέζοι βγάλουν κάτι καλό και φθηνό,θα είναι καλύτερα για όλους. μέχρι τότε,θα βάζουν 320 mm διπλούς δίσκους σε 47 ίππων μηχανή για να τσιμπάνε οιμερικοί πελάτες (edit:υπάρχουν κι άνθρωποι που ξέρουν τί και γιατί το παίρνουν χωρίς να θέλουν να το παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είναι)
DRAKONET
31/07/2018, 23:47
τεχνικοί όροι όπως "η μαύρη επίστρωση στα καλάμια"? :lol: diamond like carbon δλδ. στα GSXR από το 2003.
anyway όταν κι αν οι κινέζοι βγάλουν κάτι καλό και φθηνό,θα είναι καλύτερα για όλους. μέχρι τότε,θα βάζουν 320 mm διπλούς δίσκους σε 47 ίππων μηχανή για να τσιμπάνε οιμερικοί πελάτες (edit:υπάρχουν κι άνθρωποι που ξέρουν τί και γιατί το παίρνουν χωρίς να θέλουν να το παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είναι)
[
ναι απο το 2003 στο gsxr... το οποιο εχει και ενα σκασμο χρηματα οποτε το δικαιολογω! στον κινεζο με το 1/4 της τιμης?
απλα το εβαλε...ολα τα αλλα ομως...δεν ανεφερεις κατι...
....τελος παντων ειναι 2 εντελως διαφορετικα μοτο.
''όταν κι αν οι κινέζοι βγάλουν κάτι καλό και φθηνό,θα είναι καλύτερα για όλους'' ..........χαιρομαι που συμφωνεις...αυτο σου ειπα και εγω!
οι 47 ιπποι...θα μπο ρουσαν να ειναι και 60!!... ανετα...αλλα δεν εγινε...θα υπαρχει καποιος λογος μαλλον...τι λες??
μηπως το διπλωμα Α2??
καθαρα θεμα μαρκετινγκ...για να πιασει τις πιο χαμηλες κατηγοριες.....ολα τ α αλλα ειναι ευπροσδεκτα αφου για να τα βαλεις εξτρα θελεις αρκετα χρηματα
RaGe_Raptor
01/08/2018, 00:19
[
ναι απο το 2003 στο gsxr... το οποιο εχει και ενα σκασμο χρηματα οποτε το δικαιολογω! στον κινεζο με το 1/4 της τιμης?
απλα το εβαλε...ολα τα αλλα ομως...δεν ανεφερεις κατι...
....τελος παντων ειναι 2 εντελως διαφορετικα μοτο.
''όταν κι αν οι κινέζοι βγάλουν κάτι καλό και φθηνό,θα είναι καλύτερα για όλους'' ..........χαιρομαι που συμφωνεις...αυτο σου ειπα και εγω!
οι 47 ιπποι...θα μπο ρουσαν να ειναι και 60!!... ανετα...αλλα δεν εγινε...θα υπαρχει καποιος λογος μαλλον...τι λες??
μηπως το διπλωμα Α2??
καθαρα θεμα μαρκετινγκ...για να πιασει τις πιο χαμηλες κατηγοριες.....ολα τ α αλλα ειναι ευπροσδεκτα αφου για να τα βαλεις εξτρα θελεις αρκετα χρηματα
Έχεις δίκιο, στους 60 ή 70 ίππους, και λίγοι είναι οι 320.
telegonos
01/08/2018, 08:03
η Zongshen εχει συμμετέχει στο 24ωρο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής Endurance παλαιότερα, με μία αντιγραφή του Honda RVF 750. Τον ιδιο κινητηρα εχει και το Gas Gas EC 250 Cami...κινεζο...
Προσπερνάω ότι το RVF750 είναι κινητήρας V4 750 κυβικών, και το gas gas είναι μονοκύλινδρο 250 κυβικών, άρα δεν μπορεί αυτά να είναι ''τον ίδιο κινητήρα''. Ίσως εννοείς κάποια προηγούμενη πρόταση, και όχι την πρόταση για το RVF.
Στέκομαι στο RVF. Έχουμε κάποιο λινκ, κάποια εικόνα, κάτι θετικό τέλος πάντων, για τον ισχυρισμό σου; Ή πετάξαμε ένα Αντώνη Κανάκη και την παρέα του μόλις;
RaGe_Raptor
01/08/2018, 08:07
Προσπερνάω ότι το RVF750 είναι κινητήρας V4 750 κυβικών, και το gas gas είναι μονοκύλινδρο 250 κυβικών, άρα δεν μπορεί αυτά να είναι ''τον ίδιο κινητήρα''. Ίσως εννοείς κάποια προηγούμενη πρόταση, και όχι την πρόταση για το RVF.
Στέκομαι στο RVF. Έχουμε κάποιο λινκ, κάποια εικόνα, κάτι θετικό τέλος πάντων, για τον ισχυρισμό σου; Ή πετάξαμε ένα Αντώνη Κανάκη και την παρέα του μόλις;
Η ζονγκσενγκ έτρεχε και με κάτι σαν gsxr στο endurance σε κάποια φάση. Και πάλι δεν πιάνω το τι θέλει να πει ο φίλος.
devil's animal
01/08/2018, 11:54
Ρε σεις...τι κάθεστε και αναλογιζεστε?
Τα πάντα αντιγράφουν οι κινεζοι...αλλά είναι ακριβώς αυτό...ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ!!
δεν έχουν το υπόβαθρο και τα r&d να δώσουν κάτι πρωτοποριακό...
Αντιγράφουν τα ήδη πετυχημένα μηχανάκια και το κυριοτερο part αυτών.. Δλδ το μοτέρ...
ΑΛΛΑ...
για να βγει φθηνό βάζουν π0υτσομεταλα και ρίχνουν τ λα στανταρτς τους..αν είναι Δλδ μια φουρκέτα μέσα στο ιαπωνικό μοτέρ σιδερένια ..αυτοί την βάζουν πλαστική..(τυχαίο παράδειγμα) ...και οσο αντέξει..
Δεν έχουν κυκλοφορήσει απειρες αντιγραφές από μοτέρ παπιών??είναι ίδια με τα ιαπωνικά σε διαστάσεις specs κλπ αλλά ΔΕΝ είναι ιαπωνικά...
Γι'αυτό τα παλιά παπιά honda δεν έσπαγαν ποτέ και πήγαιναν και με ελαιόλαδο και τα lifan (τα πρώτα τουλάχιστον) σκορπαγαν με το καλημέρα...
Τέλος τα περιφερειακά δεν είναι κάτι φοβερό...από εξωτερικούς προμηθευτές τα παίρνουν τα εργοστάσια...και τι να λέει ότι έχουν 48αρια μπροστινά? Δουλεύουν όπως τα wp της ktm? Χρειάζονται σε ένα μοτό των 40 μουλαριών στον τροχό??
Επικοινωνιακά τεχνάσματα για να πιάσει αυτούς που δεν ξέρουν..
Τους δίνουν να δουν αυτά που θέλουν να δουν...απλά...
απλα πραγματα
ΟΧΙ ΟΛΑ ΟΜΩς. !
ΤΟ AJP 250 PR5 Extreme....ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗςHONDA...γιατι HONDA EINAI...
Καταρχάς ηρέμησε γιατί μου θυμίζεις τους αγανακτισμένους του συντάγματος που τους έπνιγε το δίκιο.
Κατά δεύτερον η AJP είναι Πορτογαλική εταιρεία. To εργοστάσιο είναι στη Λουσάδα της Πορτογαλίας.
Το μόνο από Κίνα είναι ένα μοτεράκι-αντιγραφή χόντα 250 κυβικά που βγάζει 27 άλογα. δλδ wtf
sapila racing
01/08/2018, 13:44
Η ζονγκσενγκ έτρεχε και με κάτι σαν gsxr στο endurance σε κάποια φάση. Και πάλι δεν πιάνω το τι θέλει να πει ο φίλος.
Δεν έτρεχε με κάτι σαν GSXR.
Με Suzuki GSXR1000 έτρεχε κι είχε και πολύ καλά αποτελέσματα αφού έφτιαξε καλή ομάδα και πήρε και πολύ καλούς οδηγούς, πχ Stephane Mertens.
Προφανώς ήταν ένα πού καλός τρόπος να διαφημίσουν διεθνώς την φίρμα, μόνο που έτρεχαν με 100% Japan μοτοσυκλέτα.
Εχει τρέξει και WSBK με Suzuki.
Επίσης η Zongshen έχει τρέξει και στα GP250 με Aprilia και κινέζους οδηγούς αλλά ήταν στις τελευταίες θέσεις όταν τερμάτιζαν.
Καμμία σχέση όμως με κινητήρες κλπ, απλά έφτιαξαν ομάδα και έτρεχαν αγώνες με μοτοσυκλέτες που αγόραζαν απο άλλους.
@DRAKONET κόψε λίγο και παρτο αλλιώς. :wave2:
RaGe_Raptor
01/08/2018, 14:29
Με Suzuki GSXR1000 έτρεχε κι είχε και πολύ καλά αποτελέσματα αφού έφτιαξε καλή ομάδα και πήρε και πολύ καλούς οδηγούς, πχ Stephane Mertens.
Προφανώς ήταν ένα πού καλός τρόπος να διαφημίσουν διεθνώς την φίρμα, μόνο που έτρεχαν με 100% Japan μοτοσυκλέτα.
Επίσης η Zongshen έχει τρέξει και στα GP250 με Aprilia και κινέζους οδηγούς αλλά ήταν στις τελευταίες θέσεις όταν τερμάτιζαν.
Καμμία σχέση όμως με κινητήρες κλπ, απλά έφτιαξαν ομάδα και έτρεχαν αγώνες με μοτοσυκλέτες που αγόραζαν απο άλλους.
το ξέρω Άρη,απλά επειδή είχε τα σήματα της ζονκγ πάνω και δεν έγραφε πουθενά SUZUKI ή GSX-R έγραψα "κάτι σαν". βέβαια θα μπορούσε να παρανοηθεί ως προς το ότι η ζονγκ έφτιαξε μια αντιγραφή του GSX-R :beer:
398376
DRAKONET
01/08/2018, 16:14
Εκ παραδρομης παιδια ναι ετσι ειναι ετρεχε με suzuki και ηταν suzuki....η αναφορα εγινε στο φιλο γιατι ελεγε οτι η κινα δεν εχει και δεν μπορει να εχει τεχνογνωσια ....γι'αυτο το ανεφερα
Οταν δεν ξερεις τιποτα δεν εχεις ουτε οδηγους...ουτε μηχανικους....απο τετοιες ενεργειες λοιπον ξεκινησαν και κανουν και αυτοι τα βηματα τους....υπηρχαν ετοιμες μοτοσυκλετες ιαπωνικες παντα ..που στηριξαν την προσπαθεια τους....οπως ειπε και ο φιλος..κλεβοντας κι'ολας πολλα !
Και για να μην χανουμε την αρχη του ποστ....λεμε τα ιδια πραγματα...εγω δεν ειπα πουθενα οτι εκαναν περθενογενεση τουναντιον
δεν ειπα που θενα οτι ειναι ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΑ τα κινεζικα!!
τουτο μονο υποστηριζω...οτι κανουν με το trk μεγαλη και τιμια προσπαθεια...και αξιζει να το δει ποσο μαλλον και να το αγορασει....δεν ειναι ιαπωνικο..οκ ναι γι'αυτο ομως θα το πεταξουμε χωρις να αναλυσουμε>>??
εκτος αν δεν θελετε να κανουμε καμια κουβεντα οσοι εχουν αλλοι γνωμη
νομιζω οτι θελετε να μοιραζομαστε αποψεις...και να πουμε και την γνωμη μας ελευθερα
μερικοι στειλαν και πμ..λεγοντας μου να μην πω και εγω τι....να το βουλωσω τοτε !!
DRAKONET
01/08/2018, 16:23
ΠΡΟΣ...Ζεύκας
''Καταρχάς ηρέμησε γιατί μου θυμίζεις τους αγανακτισμένους του συντάγματος που τους έπνιγε το δίκιο''.
''Κατά δεύτερον η AJP είναι Πορτογαλική εταιρεία. To εργοστάσιο είναι στη Λουσάδα της Πορτογαλίας.
Το μόνο από Κίνα είναι ένα μοτεράκι-αντιγραφή χόντα 250 κυβικά που βγάζει 27 άλογα. δλδ wtf''
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ειμαι απολυτα ηρεμος....γιατι ξερω τι λεω και τι μου γινεται....
Η ajp EINAI πορτογαλικη εταιρια...χαιρομαι που το εψαξες και το ειδες...απλα βιαστηκες !
το AJP PR5 250 Extreme που ανεφερω....ΕΧΕΙ κινητηρα ZONGSHENG oλη η τεχνωγνωσια της honda κλεμενο μεν κινεζικο δε δλδ)...
οπως και να εχει το πραγμα παντως....χαιρομαι που εγινε ολη αυτη η σηζητηση:)
ΤΟ AJP 250 PR5 Extreme....ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΗΣ HONDA...γιατι HONDA EINAI...
Ειμαι απολυτα ηρεμος....γιατι ξερω τι λεω και τι μου γινεται....
Η ajp EINAI πορτογαλικη εταιρια...χαιρομαι που το εψαξες και το ειδες...απλα βιαστηκες !
το AJP PR5 250 Extreme που ανεφερω....ΕΧΕΙ κινητηρα ZONGSHENG oλη η τεχνωγνωσια της honda κλεμενο μεν κινεζικο δε δλδ)...
οπως και να εχει το πραγμα παντως....χαιρομαι που εγινε ολη αυτη η σηζητηση:)
πάλι καλά που γνωρίζεις 2-3 πραγματάκια και δεν πετάς τούβλα ξέρω γω
ενιγουέι απο επιχειρήματα είναι ότι οι κινέζοι προμηθεύουν ένα κλεμμένο μοτεράκι 250 κυβικά με 27 άλογα.
και από την άλλη έχεις την Ιαπωνία που έχει κατακτήσει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει.
έχει καταντήσει μια γελοιότητα αυτό το θρεντ. ή μήπως τείνει να λάβει επικές διαστάσεις;
DRAKONET
01/08/2018, 17:29
πάλι καλά που γνωρίζεις 2-3 πραγματάκια και δεν πετάς τούβλα ξέρω γω
δεν με αφηνουν να τα πω!
χαιρομαι που κανεις αναζητησεις...παντως οταν θα πας δικαβαλος γιανισκαρι πισω απο ι.χ τοτε θα σε υπολογιζω πιο πολυ !
DRAKONET
01/08/2018, 18:33
http://www.zongshen.cn/en/cause/carTeam
telegonos
01/08/2018, 20:32
Είναι κάποιο RVF στο λινκ που πόσταρες; Εγώ ένα Suzuki GSXR βλέπω, ξανά και ξανά.
Σαν να λέμε, τι Πάτρα, τι Βόλος, ίδια μέρη είναι...
3 το λάδι 3 το ξύδι 5 το λαδόξυδο!:lol:
telegonos
01/08/2018, 23:37
http://www.bikeit.gr/test-bikes/test-enduro-bikes/ajp/5948-dokimes-enduro-2014-ajp-pr5-250-extreme
Διαβασε το αρθρο αναφερει για το rvf
το προηγουμενο λινκ που εστειλα....δεν ειναι σωστο αναφερει ομως ιστορικα πως κινηθηκε μια κινεζικη εταιρια και καταφερε να κανει το αδυνατον για εκεινη την εποχη...κερδιζοντας τον σεβασμο ολων..
παει πολυς καιρος που το ειχα διαβασει...ισως και 8-10 χρονια και δεν καταφερα να το βρω..
καταφερα να βρω ομως αρθρο που το κανει αναφορα....:)
Δεν λες κάτι προσωπικό, και η απάντηση είναι για δημόσιο ερώτημα σε δημόσιο θέμα, δεν βλέπω τον λόγο για ΠΜ. Συνεχίζω λοιπόν στο θέμα.
Δλδ η αποδειξη σου, για τον ισχυρισμο σου, είναι μια αναφορά σε ένα ελληνικό site; Αυτό έχει αποδεικτική ισχύ, πιο λίγο κι από το τίποτα.
telegonos
01/08/2018, 23:44
Κάτσε όμως τώρα να δεις γιατί είναι παντελώς απίθανο εξ αρχής να ισχύει ο ισχυρισμός σου.
Εμπορικούς V4 κινητήρες σε σπορ χρήση, έχουν φτιάξει 3 εταιρίες.
Η Honda φτιαχνει V4 από τις αρχές της δεκαετίας του 80.
Στην δεκαετία μας, ξεκίνησαν να φτιάχνουν Aprilia και από φέτος η Ducati.
Ο λόγος, είναι ότι είναι ένας τύπος κινητήρα, με μεγάλο κόστος, και υψηλές κατασκευαστικές απαιτήσεις. Είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να φτιάξεις V4 κινητήρα, για αυτό τόσα χρόνια, μόνο η Honda έφτιαχνε.
Το να λες τώρα, ότι είναι κάτι κινέζοι, οι οποίοι δεν είναι εις θέση ούτε μονοκύλινδρο να φτιάξουν σωστά, και όλως τυχαίως, ξαφνικά φτιάξαν V4 και τρέξαν και αγώνα αντοχής με αυτό.... Και ΔΕΝ έκανε κάτι η Honda για την αντιγραφή κιόλλας....
Δεν είναι και μηδέν η πιθανότητα, αλλά δεν βλέπω να απέχει και πολύ από το μηδεν.
DRAKONET
02/08/2018, 00:00
Κάτσε όμως τώρα να δεις γιατί είναι παντελώς απίθανο εξ αρχής να ισχύει ο ισχυρισμός σου.
Εμπορικούς V4 κινητήρες σε σπορ χρήση, έχουν φτιάξει 3 εταιρίες.
Η Honda φτιαχνει V4 από τις αρχές της δεκαετίας του 80.
Στην δεκαετία μας, ξεκίνησαν να φτιάχνουν Aprilia και από φέτος η Ducati.
Ο λόγος, είναι ότι είναι ένας τύπος κινητήρα, με μεγάλο κόστος, και υψηλές κατασκευαστικές απαιτήσεις. Είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να φτιάξεις V4 κινητήρα, για αυτό τόσα χρόνια, μόνο η Honda έφτιαχνε.
Το να λες τώρα, ότι είναι κάτι κινέζοι, οι οποίοι δεν είναι εις θέση ούτε μονοκύλινδρο να φτιάξουν σωστά, και όλως τυχαίως, ξαφνικά φτιάξαν V4 και τρέξαν και αγώνα αντοχής με αυτό.... Και ΔΕΝ έκανε κάτι η Honda για την αντιγραφή κιόλλας....
Δεν είναι και μηδέν η πιθανότητα, αλλά δεν βλέπω να απέχει και πολύ από το μηδεν.
σου εστειλα πμ γιατι εχει ξεφυγει το θεμα απο το αρχικο ποστ και κουρασε αρκετα...το τι κανει η καθε εταιρια...δεν ενδιαφερει κανεναν....διαβασε ολα τα μνμ..και θα δεις γιατι εγινε η αναφορα σε αγωνες που πηγαν κινεζοι με αυτο..η σαν αυτο (διαλεξε οτι θες) το δικυκλο
τωρα κατι αλλα που λες...αν εχει ισχυη αυτο που γραφω...η οχι....ξερεις καλυτερα εσυ μαλλον που ακυρωνεις οτι διαβαζω!
οκ κρατησε οτι θες...εχε την αποψη σου...απλα ξεφυγε και το τραβηξαμε
Cpt_Slow
02/08/2018, 12:27
Σήμερα πέτυχα ένα trk στο δρόμο, μου έκανε εντύπωση ο ήχος του, από τους καλύτερους που έχω ακούσει σε 2 κυλίνδρους.
Τα κάγκελα πάλι γιατί προεξέχουν τόσο?
karellen
02/08/2018, 12:40
Τα κάγκελα πάλι γιατί προεξέχουν τόσο?
Πφφφ!
398387
telegonos
03/08/2018, 00:19
σου εστειλα πμ γιατι εχει ξεφυγει το θεμα απο το αρχικο ποστ και κουρασε αρκετα...το τι κανει η καθε εταιρια...δεν ενδιαφερει κανεναν....διαβασε ολα τα μνμ..και θα δεις γιατι εγινε η αναφορα σε αγωνες που πηγαν κινεζοι με αυτο..η σαν αυτο (διαλεξε οτι θες) το δικυκλο
τωρα κατι αλλα που λες...αν εχει ισχυη αυτο που γραφω...η οχι....ξερεις καλυτερα εσυ μαλλον που ακυρωνεις οτι διαβαζω!
οκ κρατησε οτι θες...εχε την αποψη σου...απλα ξεφυγε και το τραβηξαμε
Αφού δεν ενδιαφέρει κανέναν, γιατί ΕΣΥ μας λες τι κάνουν οι εταιρίες; ΕΣΥ το ξεκίνησες, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι κάποιο πολύ χοντρό error βγάζει ο λόγος σου...
Στο θέμα ''Κινέζικο RVF'':
-Ναι γειά σας, ο γάιδαρος πετάει!
-Που είδες ρε φίλε να πετάει ο γάιδαρος, σιγά μην πετάει
-Μα ναι, πετάει σου λέω!!!!
-Βάλε ένα λινκ, μια είδηση, μια φωτό που να το δείχνει αυτό.
-Λινκ ''Το είπε και ο θείος μου ο ΨΕΥΤΗΣ''
(μιλάμε για το ''περιοδικό'' που έλεγε ότι το Hyosung εκείνο το V2 650 κυβικά, είχε κινητήρα Suzuki SV650, και κανείς τους, ποτέ, δεν άνοιξε ένα ΡΗΜΑΔΙ ιντερνετ, να βρει μια φωτό του ενός κινητήρα και του άλλου, και να δει, ότι ουδεμία σχέση έχουνε, άλλο κάρτερ, άλλα καπάκια, άλλες κεφαλές, άλλες θέσεις τα εξαρτήματα πάνω... που διάλα είναι το ίδιο μοτέρ και το ΓΡΑΦΟΥΝΕ)
Τελικά, απόδειξη, σοβαρή-κανονική-ορθολογική για το ''κινέζος έτρεχε με αντίγραφο Honda RVF'' έχουμε; Εσύ καταρχάς, ξέρεις τι είναι το Honda RVF750; Eίναι ΔΥΟ μοτοσυκλέτες με αυτό το όνομα και κυβισμό στην ιστορία. Οι κινέζοι, ποιό RVF750 λες ότι αντιγράψανε; Ξέρεις καθόλου τι λες εσύ ο ίδιος;
fatsas35
03/08/2018, 13:59
Παιδιά μετά από πολύ σκέψη κ αλλαγή γνώμης κάθε μέρα είμαι κοντα στο cbf600s γτ το βλέπω τίμιο με πολύ καλή τιμή εδώ κ θα μου μείνουνε κ λεφτά στην ακρη..2006 μοντέλο με 15650 Χιλ. ωραίο εμφανισιακά στα 2200 ευρώ..Το είχε η το έχει κάποιος από εδώ να μου πει κάποια πράματα?Ανεση,προστασία αέρα κ.ο.κ
Απλα να ξερεις οτι του 2006 δε θα ειναι injection. Πας πισω τεχνολογικα σε σχεση με τα μοντελα του θεματος. Οχι πως ειναι απαραιτητα προβλημα, απλα να το εχεις υποψιν σου.
fatsas35
03/08/2018, 14:49
Απλα να ξερεις οτι του 2006 δε θα ειναι injection. Πας πισω τεχνολογικα σε σχεση με τα μοντελα του θεματος. Οχι πως ειναι απαραιτητα προβλημα, απλα να το εχεις υποψιν σου.
Γνωριζεις απο ποιο μοντελο κ μετα ειναι injection?
Γνωριζεις απο ποιο μοντελο κ μετα ειναι injection?
Αν δεν κανω λαθος απο το 2008.
https://www.motomag.gr/news/test-drive-dokimi/honda-cbf600s-abs-2004-2006
https://www.motomag.gr/news/mini-test/honda-cbf-600sabs-2008-2013
fatsas35
03/08/2018, 15:13
Αν δεν κανω λαθος απο το 2008.
https://www.motomag.gr/news/test-drive-dokimi/honda-cbf600s-abs-2004-2006
https://www.motomag.gr/news/mini-test/honda-cbf-600sabs-2008-2013
Ευχαριστω πολυ φιλος!!Θα κοιταξω για 2008 κ μετα γτ διαβασα αρκετες βελτιωσεις..
DRAKONET
03/08/2018, 18:31
Αφού δεν ενδιαφέρει κανέναν, γιατί ΕΣΥ μας λες τι κάνουν οι εταιρίες; ΕΣΥ το ξεκίνησες, δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ότι κάποιο πολύ χοντρό error βγάζει ο λόγος σου...
Στο θέμα ''Κινέζικο RVF'':
-Ναι γειά σας, ο γάιδαρος πετάει!
-Που είδες ρε φίλε να πετάει ο γάιδαρος, σιγά μην πετάει
-Μα ναι, πετάει σου λέω!!!!
-Βάλε ένα λινκ, μια είδηση, μια φωτό που να το δείχνει αυτό.
-Λινκ ''Το είπε και ο θείος μου ο ΨΕΥΤΗΣ''
(μιλάμε για το ''περιοδικό'' που έλεγε ότι το Hyosung εκείνο το V2 650 κυβικά, είχε κινητήρα Suzuki SV650, και κανείς τους, ποτέ, δεν άνοιξε ένα ΡΗΜΑΔΙ ιντερνετ, να βρει μια φωτό του ενός κινητήρα και του άλλου, και να δει, ότι ουδεμία σχέση έχουνε, άλλο κάρτερ, άλλα καπάκια, άλλες κεφαλές, άλλες θέσεις τα εξαρτήματα πάνω... που διάλα είναι το ίδιο μοτέρ και το ΓΡΑΦΟΥΝΕ)
Τελικά, απόδειξη, σοβαρή-κανονική-ορθολογική για το ''κινέζος έτρεχε με αντίγραφο Honda RVF'' έχουμε; Εσύ καταρχάς, ξέρεις τι είναι το Honda RVF750; Eίναι ΔΥΟ μοτοσυκλέτες με αυτό το όνομα και κυβισμό στην ιστορία. Οι κινέζοι, ποιό RVF750 λες ότι αντιγράψανε; Ξέρεις καθόλου τι λες εσύ ο ίδιος;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το ξαναλεω το θεμα ξεφυγε !
Δεν εχω σκοπο να αναλυσω .....τι ειπα ....αν το ξεκινησα ..αν καταλαβαινω η οχι...δεν εχει κανενα αποτελεσμα οτι και να πω καθως εχω error στο μυαλο μου
Επισης πιστευω οπως λες οτι πεταει ο γαιδαρος....τελικα εσυ αποδειξες οτι δεν πεταει...λαθος μου!
Εγω εχω το ιντερνετ ναι για γνωση..εσυ μπορει να ξερεις πιο καλα απο πρωτο χερι..οποτε λαθος μου παλι !
ΦΥΣΙΚΑ και δεν ξερω το RVF 750 ενω εσυ το εχεις στην καταχη σου και ξερεις μεχρι την τελευταια του βιδα γιατι το κατεχεις και μπραβο σου για την ανακατασκευη!
Απο την αλλη ομως ολοι εμεις που δεν ξερουμε δεν θα πρεπει να δεχομαστε ουτε τις ειρωνιες..ουτε τις κοροιδιες απο τους γνωστες...ποσο μαλλον τις δικες σου που χυμηξες και γραφεις λες και δεν υπαρχει αυριο!
εδω γραφουμε αποψεις...δεν κανουμε κατηχηση...ουτε μετραμε ποιος την εχει πιο μεγαλη....την γνωση
απαραδεκτο το υφος σου...για εμενα καθως νιωθω επιθετικοτητα σε πρωοπικο επιπεδο...ενω εγω δεν αναφερθηκα σε σενα ετσι...ακομη και το πμ που σου εστειλα σου μιλησα με καθε ευγενια
ολη η κουβεντα απο την αρχη του ποστ..ξεκινησε λεγοντας την γνωμη μου..γενικα και σε ολους...εσυ ομως θελοντας να δειξεις οτι ξερεις πολλα μου κουνας το δαχτυλο επειδη ειπα καλα λογια για τους κινεζους....ελπιζω να τελειωσει εδω..
telegonos
03/08/2018, 19:22
Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δεν σε ειρωνεύτηκε κανείς, εσύ δεν έχεις εμπιστοσύνη στον ευατό σου και νομίζεις ότι όποιος σου λέει κάτι σε ειρωνεύεται. Εγώ ας πούμε, σου ζήτησα κάποια απόδειξη για τον -εξωφρενικό- ισχυρισμό σου. Δεν την έδωσες ποτέ.
Δεν είναι όλα τα πράγματα ''αποψη''. Όταν ισχυρίζεσαι ένα γεγονός ότι έγινε, αυτό δεν είναι άποψη. Ή έγινε ή δεν έγινε. Το τι νομίζουν οι άνθρωποι, δεν αλλάζει αν έγινε ή όχι. Άποψη είναι πράγματα όπως ''εμένα μου πάνε τα μαύρα πουκάμισα''. Τέτοια πράγματα.
Αυτός που ισχυρίζεται μια πρόταση, φέρει και το βάρος της απόδειξής της. ΟΧΙ οι άλλοι να αποδείξουν αν λες σωστό ή λάθος. Αν λες ότι μια κινέζικη εταιρία έφτιαξε αντίγραφο RVF, ΕΣΥ πρέπει να παρουσιάσεις ένα τεκμήριο για αυτό. Όσο ΔΕΝ παρουσιάζεις, η προτασή σου δεν ξέρουμε αν είναι αληθής. Κι ούτε μας νοιάζει στην τελική.
Δεν στο λέω με ειρωνία, στο λέω με πνεύμα να σε βοηθήσω: Συγκροτήσου λίγο στην σκέψη σου, καλέ μου άνθρωπε. Καλό σε εσένα θα κάνεις.
DRAKONET
04/08/2018, 13:22
Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Δεν σε ειρωνεύτηκε κανείς, εσύ δεν έχεις εμπιστοσύνη στον ευατό σου και νομίζεις ότι όποιος σου λέει κάτι σε ειρωνεύεται. Εγώ ας πούμε, σου ζήτησα κάποια απόδειξη για τον -εξωφρενικό- ισχυρισμό σου. Δεν την έδωσες ποτέ.
Δεν είναι όλα τα πράγματα ''αποψη''. Όταν ισχυρίζεσαι ένα γεγονός ότι έγινε, αυτό δεν είναι άποψη. Ή έγινε ή δεν έγινε. Το τι νομίζουν οι άνθρωποι, δεν αλλάζει αν έγινε ή όχι. Άποψη είναι πράγματα όπως ''εμένα μου πάνε τα μαύρα πουκάμισα''. Τέτοια πράγματα.
Αυτός που ισχυρίζεται μια πρόταση, φέρει και το βάρος της απόδειξής της. ΟΧΙ οι άλλοι να αποδείξουν αν λες σωστό ή λάθος. Αν λες ότι μια κινέζικη εταιρία έφτιαξε αντίγραφο RVF, ΕΣΥ πρέπει να παρουσιάσεις ένα τεκμήριο για αυτό. Όσο ΔΕΝ παρουσιάζεις, η προτασή σου δεν ξέρουμε αν είναι αληθής. Κι ούτε μας νοιάζει στην τελική.
Δεν στο λέω με ειρωνία, στο λέω με πνεύμα να σε βοηθήσω: Συγκροτήσου λίγο στην σκέψη σου, καλέ μου άνθρωπε. Καλό σε εσένα θα κάνεις.
Θες να εχεις το λογο παντα για το τελος εσυ ετσι??
επειδη εχεις αυτο το δικυκλο δεν μπορεις να σταματησεις με τιποτα....οκ λοιπον
απο την αρχη !!!
εγω παραθεσα ενα λινκ απο ηλεκτρονικο περιοδικο σαν αποδειξη...και δεν το ισχυριστηκα...λεγοντας ''αυτο ειναι ...και τελος''...το αν το πιστευω εγω...η εσυ ειναι αλλο καπελο που ανεφερει κατι...δεν ειμουν μπροστα!
εσυ μπορεις να μου αποδειξεις οτι δεν ισχυει ?
εσυ ισχυριζεσαι οτι δεν ειναι ετσι...οχι εγω
το αν το πιστευω στο λεω παλι...ειναι αλλο καπελο.....
επισης λες οτι το οτι αν ειναι αληθεια η οχι...δεν μας νοιαζει στην τελικη (αυτο σου ειχα αναφερει πρωτος σε ΠΜ ΚΑΙ ΛΕς Α-Κ-Ρ-Β-Ω-Σ το ιδιο:eek:)....αυτο βλεπω...δεν σε κοβει καθολου γι'αυτο καθεσαι και γραφεις...γραφεις ...γραφεις !!
απο την αλλη λες δεν με ειρωνευεσαι...
παλι με κραζεις !!!
'τα εχω μπερδεψει'.....'δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου'
Ξερεις μεχρι και τι ειναι καλο για μενα για το πως σκεφτομαι...
ξεκολα.....ειπα με παραθεση απο το νετ κατι...
ναι η κινα εχει ΚΑΙ καλα κομματια πλεον...οχι αυτουσια αλλα με συνεργασιες θα ελεγα
και ελπιζω ο εγωισμος σου να σταματησει καπου εδω! (ΠΡΩΤΗ φορα που αναφερωμαι σε προσωπικο επιπεδο)
σβησε...ασφαλισε και ολα καλα !
ααα...και κατι ακομη το λινκ κατω γιατι το εχεις??
να δημιουργεις εντυπωσεις??
να δειχνεις οτι ξερεις και εμεις ειμαστε αχρηστοι ?
να δειχνεις οτι καταφερες κατι ??
θα μπορουσα να σου πω...'που ξερουμε οτι εισαι εσυ?''
αλλα θα γραφεις μεχρι την δευτερα παρουσια! :D
(Μπραβο παντως καλη δουλεια εχεις κανει συνχαρητηρια...γεια στα χερια σου:a18:)
sapila racing
04/08/2018, 13:53
To θέμα εξαντλήθηκε, μην το τραβάτε αλλο λοιπόν.
fatsas35
04/08/2018, 22:06
Γεια σας και παλι παιδια!!Παιζει ενα cbf 600sa 2006 μοντελο με 41000 χιλιομετρα στα 1950 ευρω κοκκινο χρωμα με εξτρα τριβαλιτσο εξατμιση αναρτηση και σελαρα και παιζει κ ενα του 2008 μοντελο με 37800 χιλιομετρα χρωμα μαυρο με εξτρα εξατμιση στα 2600 ευρω..Του 08 ειναι με ψεκασμο αλλα το αλλο εχει εξτρα κοντα στο χιλιαρικο κ κοστιζει κ 600 ευρω λιγοτερα..Ποιο θα επιλεγατε εσεις?Ευχαριστω
Γεια σας και παλι παιδια!!Παιζει ενα cbf 600sa 2006 μοντελο με 41000 χιλιομετρα στα 1950 ευρω κοκκινο χρωμα με εξτρα τριβαλιτσο εξατμιση αναρτηση και σελαρα και παιζει κ ενα του 2008 μοντελο με 37800 χιλιομετρα χρωμα μαυρο με εξτρα εξατμιση στα 2600 ευρω..Του 08 ειναι με ψεκασμο αλλα το αλλο εχει εξτρα κοντα στο χιλιαρικο κ κοστιζει κ 600 ευρω λιγοτερα..Ποιο θα επιλεγατε εσεις?Ευχαριστω
Δεν είναι μόνο πως είναι ψεκαστό το μοντελο του 2008, έχει πολλές σημαντικές αλλαγές, άλλο μοτέρ, πιο μακρύ ψαλίδι, διαφορετικό fering κα. Μη βιαστείς, ενημερώσου καλά και κάνε κανα test drive μηχανάκι φίλου.
fatsas35
04/08/2018, 23:18
Το ξερω φιλος.Διαβασα το αρθρο του ptc..Του 08 ειναι σιγουρα πιο συγχρονο κ καλυτερο μηχανακι..Το αλλο ομως εχει πανω πολλα σημαντικα εξτρα κ γιαυτο με βαζει σε σκεψεις..Παρε κ δεδομενο οτι μ φευγει γρηγορα ο ερωτας κ σχεδον καθε χρονο αλλαζω μηχανακι οποτε δεν ξερω αν θα πρεπει να *επενδυσω* στου 08..Τεσπα..Τουλαχιστον αποφασισα τι μηχανακι θα παρω,,χεχε