Σύνδεση

View Full Version : Χαλαρή κουβεντούλα για μεσαία γυμνά

lleonidas
05/08/2018, 18:38
Φίλος έχει βρει αγοραστή για να δώσει τη βαρκούλα του(Varadero) και σκέφτεται να πάρει μεσαίο γυμνό επειδή θέλει να αλλάξει κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.Είναι 1.90,κοντά στα 90 κιλά.
Η χρήση είναι κατά βάση αστική με λίγες βόλτες εκτός και καθόλου χώμα, εννοείται.Δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θα κινηθεί για καινούριο ή μεταχειρισμένο αλλά θα ήθελε να βρει ένα σύγχρονο, αξιόπιστο μηχάνημα με abs και traction control και, ει δυνατόν, καλή μεταπωλητική αξία αν τυχόν θελήσει να το δώσει σύντομα.Η κατανάλωση δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην επιλογή διότι χαζεύοντας στα fora βλέπουμε ότι 2-3-4κύλινδρα δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους.
Οι επιλογές είναι οι εξής...Yamaha MT-09, Triumph Street Triple, Suzuki GSX-S 750, ΒΜW F800R, Aprilia Shiver 900...ίσως και το XSR 900 από γειτονική κατηγορία.Μόνο το GSXS είναι 4κύλινδρο, τα υπόλοιπα 2-3 κύλινδρα.Το ΜΤ σαφώς είναι το πιο εμπορικό και μπορεί να το βρει μεταχειρισμένο(προτιμά το 2017 ή 2018, όχι το προηγούμενο)...στα υπόλοιπα είτε δε βρίσκεις καθόλου μεταχειρισμένα είτε βρίσκεις παλιότερα(f800r, triple).
Η Triumph έχει το μειονέκτημα του δικτύου της...κατά τα άλλα το triplάκι είναι ενδιαφέρον.Υπάρχει και το απλό (https://www.car.gr/12016894-triumph-street-triple-800-s) στα 8.990€.
Ως προς τις τιμές των υπολοίπων, το shiver είναι με διαφορά το φτηνότερο αλλά και γι'αυτό και για το gsxs δε γνωρίζουμε ούτε έναν ιδιοκτήτη...προσωπικά και στο δρόμο σπάνια(έως ποτέ) τα βλέπω.
Ως προς την ιπποδύναμη, υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους αλλά και τα 95 άλογα μια χαρά τον καλύπτουν γι'αυτό που θέλει.Για το στήσιμο, τα περιφερειακά και τα φρένα το κουβεντιάζουμε.
CB650, MT-07, Z, Monster ή 1000ρια τα αποκλείουμε για διάφορους λόγους.
Προσωπικά του προτείνω και το tracer 900 λόγω της σωματοδομής του και επειδή μπορεί να βάλει και μια βαλίτσα να είναι άνετος...δεν είναι αρνητικός.

basilis_k6
05/08/2018, 20:45
τι θα το κάνει και ποσα λεφτα δίνει πες μας.

RaGe_Raptor
05/08/2018, 21:17
από τις επιλογές που έβαλες εδώ:

σίγουρα το Triumph χωρίς δεύτερη κουβέντα για εμένα.
και το Tracer MT-09 που είναι πιο εμπορικό και μάλλον πουλιέται πιο εύκολα,μιας και το έθεσε ως κριτήριο.
σίγουρα όχι το GSX-S750, αν ήταν για το 1000 ,με χίλια! πλαισιάρα,ψαλιδάρα,μοτερούκλα.
F800R παλιό,μόνο ως μεταχειρισμένο,ίσως,αν βρεθεί σε πολύ καλή τιμή

ΤάκηςΜπ
05/08/2018, 21:50
Θα του κακοφανει πάρα πολύ το γυμνό. Πολύ καλή η σκέψη σου γειά το Tracer εφόσον υπάρχει το κασέρι.

Δείτε και το z900(rs).

ptc
05/08/2018, 21:59
Ε, τί να σου πούμε εμείς που δεν το ξέρεις ρε Λεωνίδα;

Λογικά ανάμεσα σε street triple και ΜΤ09 θα κινηθεί. Ανάλογα ποιο του αρέσει περισσότερο.
Πάντως το Yamaha και πιο εύκολα το βρίσκει και πολύ πιο εύκολα το πουλάει.

νεοσσός
05/08/2018, 22:12
Τι δεν του άρεσε στη Varadero; 1,90μ, 90 κιλά, θα του φανούν μικρά τα μεσαία γυμνά. Έχει οδηγήσει κάποιο της κατηγορίας; Επαυξάνω σε αυτό που γράφτηκε πιο πάνω, να μείνει στην ίδια κατηγορία κατηγορία και να πάει σε Tracer 900.

lleonidas
05/08/2018, 23:02
@basilis_k6 για τη χρήση γράφω στην αρχή του πρώτου post.Χρήματα...κοντά στα 7 με 9 χιλιάρικα, όσο δηλαδή κοστίζουν οι μοτοσυκλέτες που ενδιαφέρουν είτε ως καινούριες είτε ως (πολύ)ελαφρώς μεταχειρισμένες :)
@Giorgio_Rp Αν υπήρχε Yamaha Street Triple ίσως να μην υπήρχε δίλημμα αλλά με την Triumph δε θέλει και πολλές παρτίδες!Γιατί τόσο απόλυτος κατά του GSXS;;
@ptc Ωραία το έθεσες :D Εντάξει, βασικά για χαλαρή κουβεντούλα το ξεκίνησα όπως λέει και ο τίτλος και πιο πολύ μήπως βρεθεί κάποιος ιδιοκτήτης gsxs να μας πει δυο λόγια.Αρέσει και σ'εμένα αυτό το μηχάνημα αλλά γιατί δεν πουλάει;;!
@ΤάκηςΜπ το z900rs είναι ωραίο αλλά ακριβό!Αν έφτανε τόσo ψηλά στα 13-14, θα κοίταζε μόνο το νέο cb1000r!
@Νεοσσέ Έχει οδηγήσει γυμνά αλλά δεν είχε δικό του ποτέ μέχρι τώρα.Δεν έγινε κάτι με το varadero, απλά το βαρέθηκε μετά από τόσα χρόνια και θέλει να αλλάξει κατηγορία...να πάρει κάτι λιγότερο ογκώδες και τα γυμνά του αρέσουν.Το ύψος του είναι ένα θέμα γι'αυτό και εγώ του πρότεινα tracer.
Ωστόσο σ'αυτό το θέμα δεν ξέρω αν χωράνε συμβουλές...ό,τι και να πει κανείς, αν ο ίδιος δεν οδηγήσει σε βάθος χρόνου μια μοτοσυκλέτα δε θα διαπιστώσει αν και κατά πόσο του ταιριάζει.Πάντως το ΜΤ μοιάζει μικρούλι ανάμεσα στα πόδια του αλλά έχω πετύχει στο δρόμο μεγαλόσωμους αναβάτες να οδηγούν ΜΤ, GSXR, CBR και άλλες μικρές σε μέγεθος(συγκριτικά με τα on/off) μοτοσυκλέτες.

ΤάκηςΜπ
06/08/2018, 00:12
Απλά κάποια γυμνά (όπως gsxs και z900) είναι λιιιιγο πιο κοντά στο varadero σε αντίθεση με mt09 και street triple που σηκώνονται με 4η. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί και αυτό.

devil's animal
06/08/2018, 00:19
mt09 εφοσον μιλαμε για αυτα που εγραψες: "σύγχρονο, αξιόπιστο μηχάνημα με abs και traction control και, ει δυνατόν, καλή μεταπωλητική αξία"...

το mt09 (αν δεν το ξερετε ηδη) εβγαινε σε 3 εκδοσεις πλην tracer... απλο, street rally και sport tracker...ας δει ποια τον βολευει εργονομικα και καλοριζικο..

BLiTzER
06/08/2018, 00:20
Απλά κάποια γυμνά (όπως gsxs και z900) είναι λιιιιγο πιο κοντά στο varadero σε αντίθεση με mt09 και street triple που σηκώνονται με 4η. Ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί και αυτό.

Γιατί να θέλει κάποιος κάτι κοντά σε βαραντέρο; Ο άνθρωπος κατάλαβε το λάθος του και θέλει να απομακρυνθεί.

ΜΤ θα πάρει. Το Street Triple είναι εξαιρετικό μηχανάκι, αλλά, εκτός από Triumph, είναι και τρομακτικά άσχημο.

lleonidas
06/08/2018, 00:40
Χαχα, εντάξει το varaderάκι έχει τα κουσούρια του αλλά τα έβγαλε τίμια τα λεφτά του!
Ομολογουμένως δε θέλει κάτι αντίστοιχο, απαραίτητα...δε θα έχει πρόβλημα και με έναν χουλιγκάνο τύπου ΜΤ συγκριτικά με ένα gsxs ας πούμε...νομίζω πως οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, απλά χρειάζεται κάποιο διάστημα προσαρμογής, όποιο καινούριο μηχάνημα και αν οδηγεί κανείς.
Τάκη το Ζ δε μας αρέσει, το απορρίπτουμε!
Σταύρο, το ΜΤ μας αρέσει μόνο με την καινούρια μουρίτσα...2017-2018!
Γιώργο το ΜΤ πράγματι συγκεντρώνει πολλές αρετές...το ερωτηματικό είναι αν και κατά πόσο θα τον βολέψει σε βάθος χρόνου μια μοτοσυκλέτα που είναι κάπως μικρή και αταίριαστη για το σώμα του..το λέω επειδή την έχω καβαλήσει/οδηγήσει και εγώ που έχουμε παρόμοια σωματοδομή και ένιωσα περίεργα πάνω της.
Για το triplάκι συμφωνούμε εκτός από την απέχθειά σου για την εμφάνιση... γούστα είναι αυτά!

ΤάκηςΜπ
06/08/2018, 01:26
Με μια μικρή μοντα στα φανάρια μπροστά,το triumph γίνεται κουκλί.

https://www.instagram.com/p/Bbw-QdHhL3W/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fm2ccvhf0dyq

zizou
06/08/2018, 11:40
Triple δαγκωτό.Όρίζεται η ομορφιά?

gerokost
06/08/2018, 11:49
s1000r (μτχ) ?

pipe_smoker
06/08/2018, 12:03
s1000r (μτχ) ?

Δεν το λες και μεσαίας κατηγορίας.

Συμφωνώ για triple.

gerokost
06/08/2018, 12:19
βρε μεσαίας δεν είναι , αλλά ούτε τα 900άρια που προαναφέρθηκαν είναι. Τα μεσαίας είναι στα 650 για μένα.

ps: και το triple είναι πολύ καλή λύση αλλά αν μπορεί να ανέβει για το RS

telegonos
06/08/2018, 12:38
Με μια μικρή μοντα στα φανάρια μπροστά,το triumph γίνεται κουκλί.

https://www.instagram.com/p/Bbw-QdHhL3W/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fm2ccvhf0dyq

Αυτό στην φωτό είναι Speed Triple

ptc
06/08/2018, 12:52
Πάντως αν το πρόβλημα με το Yamaha είναι το μέγεθος, το triumph από αυτήν την άποψη είναι χειρότερο.

Έιμαι 1,90, ~80κλ και στο ΜΤ09 νιώθω πολύ άνετα. Μπορεί να είναι μικροκαμωμένο αλλά εργονομικά είναι άνετο (τιμόνι, σέλα, μαρσπιέ). Στο striple ήμουν πιο στριμωγμένος.

ΤάκηςΜπ
06/08/2018, 12:59
Αυτό στην φωτό είναι Speed Triple

Εμφανισιακά ίδια δεν είναι;

kouk
06/08/2018, 13:46
Παραπλήσια. Αλλά ίδια δεν τα λες

lleonidas
06/08/2018, 14:37
Τα χιλιάρια,όπως έχω γράψει, τα απορρίπτουμε...δεν έχει λόγο να ανέβει τόσο ψηλά και μάλιστα για μεταχειρισμένο.

Έιμαι 1,90, ~80κλ και στο ΜΤ09 νιώθω πολύ άνετα. Μπορεί να είναι μικροκαμωμένο αλλά εργονομικά είναι άνετο (τιμόνι, σέλα, μαρσπιέ). Στο striple ήμουν πιο στριμωγμένος.

Πέτρο είσαι ψηλός και εσύ...με τον αέρα πώς τα πας πάνω στο ΜΤ;Έχεις βάλει ανεμοθώρακα;

telegonos
06/08/2018, 14:43

Για κάποιον που δεν ξέρει από μοτοσυκλέτες, ναι.

Για τους υπόλοιπους, άλλο πλαίσιο με διαφορετική δομή, άλλος ΠΟΛΥ διαφορετικός κινητήρας από άλλες δεκαετίες (με ενδιάμεσες κιόλλας ανάμεσα)

Μονόμπρατσο, θέση οδήγησης, τροχοί και άλλα τέτοια γίνονται λεπτομέρειες όταν δεν βλέπουμε τα παραπάνω.

RaGe_Raptor
06/08/2018, 14:49
@Giorgio_Rp Αν υπήρχε Yamaha Street Triple ίσως να μην υπήρχε δίλημμα αλλά με την Triumph δε θέλει και πολλές παρτίδες!Γιατί τόσο απόλυτος κατά του GSXS;;
.

βασικά επειδή υπάρχει το 1000 :D . κι όχι λόγω κυβικών αλλά λόγω πλαισίου-ψαλιδιού κι αναρτήσεων. πάρα πολύ ανώτερο το 1000.

αν δεν θέλει GSX-S 1000 ,τότε Triple 765 παρά GSX-S 750.

lleonidas
06/08/2018, 15:37
βασικά επειδή υπάρχει το 1000 :D . κι όχι λόγω κυβικών αλλά λόγω πλαισίου-ψαλιδιού κι αναρτήσεων. πάρα πολύ ανώτερο το 1000.

αν δεν θέλει GSX-S 1000 ,τότε Triple 765 παρά GSX-S 750.

Όχι, το gsxs 1000 το απορρίπτουμε!
Μεγάλο σουξέ το triplάκι!Η άποψή σου αφορά και το απλό(S) με τα 9 χιλιάρικα ή μόνο το RS;Εννοείται πως το RS είναι αστέρι αλλά εκεί πάμε στα 12.

RaGe_Raptor
06/08/2018, 15:55
Όχι, το gsxs 1000 το απορρίπτουμε!
Μεγάλο σουξέ το triplάκι!Η άποψή σου αφορά και το απλό(S) με τα 9 χιλιάρικα ή μόνο το RS;Εννοείται πως το RS είναι αστέρι αλλά εκεί πάμε στα 12.

για εμένα ,ναι,εννοείται και το απλό.

κι ένα βιντεάκι
765 rs vs mt-09 (https://www.youtube.com/watch?v=3HyHBzBRGQ4)

lleonidas
06/08/2018, 16:10
κι ένα βιντεάκι
765 rs vs mt-09 (https://www.youtube.com/watch?v=3HyHBzBRGQ4)

Λίγο άδικη η σύγκριση...θα μπορούσε να συγκρίνει τις δύο απλές εκδόσεις ή έστω SP vs RS!
Είναι όμως ερωτεύσιμο το άτιμο το αγγλιδάκι!

ptc
06/08/2018, 16:26
Πέτρο είσαι ψηλός και εσύ...με τον αέρα πώς τα πας πάνω στο ΜΤ;Έχεις βάλει ανεμοθώρακα;

Έχω την έκδοση street rally που φοράει από τη μάνα του ένα ψευτομασκάκι. Γενικά για γυμνό ευχαριστημένος είμαι. Εδώ που τα λέμε με το ύψος μου τρώω αέρα σε όλα τα μηχανάκια, οπότε έχω συνηθίσει μάλλον.

kouk
06/08/2018, 17:05
Στα 9 χιλιάρικα παίρνεις το απλό (Street triple 765) και αν κάπου χωλαίνει είναι στις αναρτήσεις. Αργότερα ενα πίσω αμορτισέρ και μια μετατροπή μπροστινά από daytona και καθάρισες (μαζί με φρένα τρόμπα).

devil's animal
06/08/2018, 17:07
Έχω την έκδοση street rally που φοράει από τη μάνα του ένα ψευτομασκάκι. Γενικά για γυμνό ευχαριστημένος είμαι. Εδώ που τα λέμε με το ύψος μου τρώω αέρα σε όλα τα μηχανάκια, οπότε έχω συνηθίσει μάλλον.

Πετρο δεν νομιζω οτι εχεις συνηθισει...απλα δεν πας πανω απο 150-160χλμ...

ptc
06/08/2018, 17:12
Πετρο δεν νομιζω οτι εχεις συνηθισει...απλα δεν πας πανω απο 150-160χλμ...

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι μαζοχιστής. :D

Τα διακόσια τα βλέπει μόνο στην ευθεία των Σερρών το μηχανάκι. Μη με ρωτήσετε για τελική, δε θα τελειώσουμε ούτε αύριο. :smokin::lol:

7Tolis
06/08/2018, 17:38
Τι τελική έχει πτς;

RaGe_Raptor
06/08/2018, 17:42
Τι τελική έχει πτς;

Πόσα πιάνει στις Σέρρες δηλαδήΣ... :D

DrBig
06/08/2018, 17:57
Αν ο ενδιαφερομενος καταλαβαινει μονο απο μοτερ τοτε ΜΤ09
Αν καταλαβαινει και απο πιο λεπτες αποχρωσεις της οδηγικης απολαυσης και τεχνης, τοτε αυτο:
https://youtu.be/HzVD9KMTLtE
Για κατι ενδιαμεσο z900
Για κατι ακριβο 765R/RS

ptc
06/08/2018, 18:11
Τι τελική έχει πτς;

220 και κάτι ψιλά βλέπω στην ευθεία των Σερρών. Νομίζω πως έχει και κόφτη κάπου εκεί. Η αλήθεια είναι πως μετά τα 200 ανεβάζει πολύ απρόθυμα, λόγω κακής αεροδυναμικής φαντάζομαι.

lleonidas
06/08/2018, 18:13
Χαχα...τι απάλευτοι είστε ρε!
Ερώτηση: κάτι τέτοιο (https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09.aspx?view=accessories&partcode=1RC-248D0-02-00&year=2018) σε συνδυασμό ίσως με αυτό (https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09.aspx?view=accessories&partcode=52S-F84A8-00-00&year=2018) , (και τα δύο από τη σελίδα της Yamaha με τα αξεσουάρ του μοντέλου) το μετατρέπουν σε καρναβάλι το κορίτσι;;

Αν ο ενδιαφερομενος καταλαβαινει μονο απο μοτερ τοτε ΜΤ09
Αν καταλαβαινει και απο πιο λεπτες αποχρωσεις της οδηγικης απολαυσης και τεχνης, τοτε αυτο:
https://youtu.be/HzVD9KMTLtE

Επιτέλους κάποιος που παινεύει το gsxsάκι!Για πες, γιατί ''λεπτές αποχρώσεις της οδηγικής απόλαυσης και τέχνης'' πέρα από τον 4κύλινδρο; :)

DrBig
06/08/2018, 19:05
Χαχα...τι απάλευτοι είστε ρε!
Ερώτηση: κάτι τέτοιο (https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09.aspx?view=accessories&partcode=1RC-248D0-02-00&year=2018) σε συνδυασμό ίσως με αυτό (https://www.yamaha-motor.eu/gr/products/motorcycles/hyper-naked/mt-09.aspx?view=accessories&partcode=52S-F84A8-00-00&year=2018) , (και τα δύο από τη σελίδα της Yamaha με τα αξεσουάρ του μοντέλου) το μετατρέπουν σε καρναβάλι το κορίτσι;;

Επιτέλους κάποιος που παινεύει το gsxsάκι!Για πες, γιατί ''λεπτές αποχρώσεις της οδηγικής απόλαυσης και τέχνης'' πέρα από τον 4κύλινδρο; :)

Γιατι φαινεται να ειναι αυτο που λεμε ενα ολοκληρωμενο μηχανακι σε καλη τιμη. Ωραια φρενα, ωραιες αναρτησεις, ωραιο πλαισιο, ωραια γεωμετρια, ωραιο μοτερ, τρομερος 4κ ηχος και πανω απ ολα πολυ (μα πολυ) ομορφα στριβει.
Και ως σουζουκι πιθανοτατα δε θα ζητησει και ποτε τιποτα....

lleonidas
06/08/2018, 19:15
Μια μικρή ένσταση μόνο για τα φρένα, εξ όσων παρατηρώ στις δοκιμές...ίσως από την αίσθηση περισσότερο και λιγότερο από την αποτελεσματικότητα.
Πέρα από τα τεχνικά θέματα όμως είναι και πολύ όμορφο, το μπλε-μαύρο...τα άλλα δύο μου αρέσουν λιγότερο.
Γιατί όμως δεν πουλάει και μάλιστα σ'αυτήν τη normal τιμή;; :hmm:

RaGe_Raptor
06/08/2018, 19:20
Γιατι φαινεται να ειναι αυτο που λεμε ενα ολοκληρωμενο μηχανακι σε καλη τιμη. Ωραια φρενα, ωραιες αναρτησεις, ωραιο πλαισιο, ωραια γεωμετρια, ωραιο μοτερ, τρομερος 4κ ηχος και πανω απ ολα πολυ (μα πολυ) ομορφα στριβει.
Και ως σουζουκι πιθανοτατα δε θα ζητησει και ποτε τιποτα....

Στα κριτήρια υπάρχει και η εμπορικότητα για πιθανή σύντομη μεταπώληση, οπότε η διάρκεια ζωής της Σουζουκάρας δεν είναι σημαντική παράμετρος. :D

Δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο ΠΙΟ Σουζουκάκια από εμένα κι εσύ είσαι ένας από αυτούς :lol:

DrBig
06/08/2018, 19:25
Μια μικρή ένσταση μόνο για τα φρένα, εξ όσων παρατηρώ στις δοκιμές...ίσως από την αίσθηση περισσότερο και λιγότερο από την αποτελεσματικότητα.
Πέρα από τα τεχνικά θέματα όμως είναι και πολύ όμορφο, το μπλε-μαύρο...τα άλλα δύο μου αρέσουν λιγότερο.
Γιατί όμως δεν πουλάει και μάλιστα σ'αυτήν τη normal τιμή;; :hmm:

Τιποτε που δε φτιαχνει με τακακια.

Το δε πουλαει αναφερεται στην Ελλαδα? Δεν εχω ιδεα. Αλλα τι σημασια εχει?

lleonidas
06/08/2018, 19:30
Τιποτε που δε φτιαχνει με τακακια.

Το δε πουλαει αναφερεται στην Ελλαδα? Δεν εχω ιδεα. Αλλα τι σημασια εχει?

Ναι, στην Ελλάδα αναφέρομαι.
Δίνω σημασία σ'αυτό επειδή αναρωτιέμαι γιατί όσοι ψάχνουν μοτοσυκλέτα αυτής ή παρόμοιας κατηγορίας δεν επιλέγουν gsxs αλλά mt ή z για παράδειγμα...μήπως βλέπουν/ξέρουν κάτι που δεν ξέρω εγώ;!
Επίσης, ως προς την εμπορικότητα του μοντέλου άρα και μια πιθανή μεταπώληση :)

kouk
06/08/2018, 19:34
Πίσω ψαλίδι. Μπορούσαν να βάλουν ένα πιο αξιοπρεπές. Βέβαια μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ την διαφορά αλλα όταν όλοι οι άλλοι έχουν, σου κακοφαινεται

DrBig
06/08/2018, 20:15
Ναι, στην Ελλάδα αναφέρομαι.
Δίνω σημασία σ'αυτό επειδή αναρωτιέμαι γιατί όσοι ψάχνουν μοτοσυκλέτα αυτής ή παρόμοιας κατηγορίας δεν επιλέγουν gsxs αλλά mt ή z για παράδειγμα...μήπως βλέπουν/ξέρουν κάτι που δεν ξέρω εγώ;!
Επίσης, ως προς την εμπορικότητα του μοντέλου άρα και μια πιθανή μεταπώληση :)

Μπορει ομως και να μη ξερουν κατι που ξερεις εσυ.
Για την μεταπωλιση οκ ναι, μαλλον το μτ φευγει πιο ευκολα.

Πίσω ψαλίδι. Μπορούσαν να βάλουν ένα πιο αξιοπρεπές. Βέβαια μπορεί να μην καταλάβεις ποτέ την διαφορά αλλα όταν όλοι οι άλλοι έχουν, σου κακοφαινεται

Εγω δε καταλαβαινω παλι γατι αυτη η εμμονη με τα αλουμινενια ψαλιδια. Δε μιλαμε για ss που και το τελευταιο κιλο μετραει. Θα ζυγιζει 2 κιλα παραπανω πολυ χαμηλα τοποθετημενα. Δε τρεχει και τιποτα αλλα απο την αλλη θα ειναι πληρως επισκευασιμο αν κατσει στραβη.

RaGe_Raptor
06/08/2018, 20:28
Εγω δε καταλαβαινω παλι γατι αυτη η εμμονη με τα αλουμινενια ψαλιδια. Δε μιλαμε για ss που και το τελευταιο κιλο μετραει. Θα ζυγιζει 2 κιλα παραπανω πολυ χαμηλα τοποθετημενα. Δε τρεχει και τιποτα αλλα απο την αλλη θα ειναι πληρως επισκευασιμο αν κατσει στραβη.

προφανώς και είναι κάτι μη αισθητό κατά την οδήγηση,ειδικά στο target group της κατηγορίας(καλά και στους γΛήγορους αλλά δε θέλω να γίνω κακός :D )
προφανώς και για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή ,κάπου έπρεπε να γίνουν εκπτώσεις.
βλέποντας όμως το ψαλίδι που φορούσε το gsr600 ,σε κάνει να αναρωτιέσαι...

lleonidas
06/08/2018, 20:31
Εσύ Giorgio ως suzukάκιας τι άλλο ''επιλήψιμο/φτηνιάρικο'' διακρίνεις εκτός από το ψαλίδι;

RaGe_Raptor
06/08/2018, 20:42
Εσύ Giorgio ως suzukάκιας τι άλλο ''επιλήψιμο/φτηνιάρικο'' διακρίνεις εκτός από το ψαλίδι;

εμένα, Λεωνίδα, η άποψή μου είναι biased αφού με έχει "τυφλώσει" το 1000 που είναι σαν αθλητής φουλ στα αναβολικά κι επίσης ανέκαθεν μου άρεσε το street triple.πολύ.

βέβαια δεν έχω λεπτομερή εικόνα τιμών αυτή τη στιγμή για να προσπαθήσω να μπω "στα παπούτσια" του αγοραστή.

giorgosb
06/08/2018, 20:51
Αρχικά, το triple είναι πανέμορφο αλλά δε θα πήγαινα στο S γιατι μου φαίνεται αρκετά "απλό" συγκριτικά με τα άλλα. Δεν έχει και την έγχρωμη οθόνη των R/RS. Επίσης στη σελίδα της Triumph στην Ελλάδα βλέπω δεν έχει την έκδοση R, η οποία ίσως ήταν η χρυσή τομή. Το RS ξεφεύγει στην τιμή.

Το gsxs 750 ωραίο μηχανάκι, ολοκληρωμένο, αλλά μεταξύ των υπολοίπων δε θα το επέλεγα. Το 1000αρι που είναι τούμπανο είδα στο car έχει κάποια μεταχειρισμένα στα 12.400€

Θα πήγαινα εύκολα στο MT09, είναι δυνατό, φρέσκο και το βρίσκω όμορφο.

lleonidas
06/08/2018, 21:01
εμένα, Λεωνίδα, η άποψή μου είναι biased αφού με έχει "τυφλώσει" το 1000 που είναι σαν αθλητής φουλ στα αναβολικά κι επίσης ανέκαθεν μου άρεσε το street triple.πολύ.

βέβαια δεν έχω λεπτομερή εικόνα τιμών αυτή τη στιγμή για να προσπαθήσω να μπω "στα παπούτσια" του αγοραστή.

Ναι, καταλαβαίνω...μου το έγραψες και πιο πριν ότι συμπαθείς πολύ το 1000!
Τερατάκια όλα αυτά τα streetfighters, μυώδη και καυλωτικά αλλά ανεβαίνουμε πολύ και χωρίς λόγο, δεν πρόκειται ποτέ να εκμεταλλευτούμε όλη αυτή τη ροπή και τα άλογα!
Οι τιμές τους είναι από 3 έως 5 περίπου χιλιάρικα πάνω από τα αμέσως μικρότερα γυμνά της εκάστοτε εταιρείας π.χ. GSXS 750 στα 9+ χιλιάρικα ενώ το 1000 στα 12,5...ΜΤ-09 στα 9,5 χιλιάρικα και ΜΤ-10 στα 14,900 και κάτι αντίστοιχο με τα street triple-speed triple.

Το gsxs 750 ωραίο μηχανάκι, ολοκληρωμένο, αλλά μεταξύ των υπολοίπων δε θα το επέλεγα. Το 1000αρι που είναι τούμπανο είδα στο car έχει κάποια μεταχειρισμένα στα 12.400€

Το πουλάνε καινούριο (https://www.car.gr/6553110-suzuki-gsx-s-1000-13595-12395) στα 12.400€!

giorgosb
06/08/2018, 21:11
Ωπ δεν το πρόσεξα! Και 12.800€ το F! Πολύ καλή τιμή

νεοσσός
06/08/2018, 21:28
Το Suzuki GSX-S 1000 αρέσει πολύ και σε εμένα, το οποίο αντιγράφει τις γραμμές του παλιότερου CB1000R. Το τελευταίο είναι πιο όμορφο και πιο ισορροπημένο και ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Τις ελάχιστες φορές που βλέπω CB1000R στο δρόμο κάθομαι και το χαζεύω. Πριν από τρία χρόνια ήμουν στο τσακ να πάρω ένα από τα καινούρια (στοκ του 2009) που είχαν βγει σε απίστευτη προσφορά, αλλά με κράτησαν κάποιοι φίλοι, τονίζοντας ότι κινδυνεύω σε 1000άρι σαν πρώτη μηχανή, συν το γεγονός ότι το κόστος χρήσης και συντήρησης θα είναι πολύ υψηλό.

Το φετινό CB1000R είναι αρκετά όμορφο, αλλά πλέον ρετρό και όχι streetfighter.

rainmike
06/08/2018, 22:39
ιδού το καλύτερο γυμνό ,κρίμα που δεν βγαίνει πια :cry: 398473

DrBig
07/08/2018, 05:28
ιδού το καλύτερο γυμνό ,κρίμα που δεν βγαίνει πια :cry: 398473

Αν μιλαμε παντως για το καλλιτερο που βγαινει ειναι μαλλον το τουονο 1100, αλλα δε μιλαμε για το καλλιτερο, μιλαμε για vfm μεσαιο.

rainmike
07/08/2018, 06:00
Αν μιλαμε παντως για το καλλιτερο που βγαινει ειναι μαλλον το τουονο 1100, αλλα δε μιλαμε για το καλλιτερο, μιλαμε για vfm μεσαιο.
Στο 848 αναφέρομαι όχι στο 1098;)

DrBig
07/08/2018, 06:11
Στο 848 αναφέρομαι όχι στο 1098;)

Α οκ...δεν ηξερα καν οτι εβγαινε και σε 848...

devil's animal
07/08/2018, 08:24
Το 1000αρι που είναι τούμπανο είδα στο car έχει κάποια μεταχειρισμένα στα 12.400€

Το πουλάνε καινούριο (https://www.car.gr/6553110-suzuki-gsx-s-1000-13595-12395) στα 12.400€!

ξερω και εναν που το δινει 10.000 μεταχειρο σε αριστη κατασταση...

DrBig
07/08/2018, 08:33
Δύσκολα βρίσκεις άνθρωπο ΠΙΟ Σουζουκάκια από εμένα κι εσύ είσαι ένας από αυτούς :lol:

"Γηρασκω αει διδασκομενος" κι ετσι!

DoctoR_k6
07/08/2018, 09:00
Εμενα που μου αρεσει κ το F τι να πω...?
Λιγο καλυτερη πισω σελα να ειχε ρπμ!!

Μονο η Kawasaki εχει πιασει λιγο το νοημα με το Z1000SX...

DrBig
07/08/2018, 09:51
Εμενα που μου αρεσει κ το F τι να πω...?
Λιγο καλυτερη πισω σελα να ειχε ρπμ!!

Μονο η Kawasaki εχει πιασει λιγο το νοημα με το Z1000SX...

Το F σα κατηγορια ειναι εκπληκτικης συλληψης πιστευω. Πραγματικο 1000 ss παλιοτερης εποχης ωστε να ειναι φτηνο, με βαρος ss, με πιο ανετη εργονομια και πιο χαλαρη γεωμετρια. Νο1 μηχανη στην λιστα μου του μελλοντος.

Το καβα απο την αλλη ειναι λιγο ..... μεχ.....για διπλος οκ αλλα μεχρι εκει.

DoctoR_k6
07/08/2018, 09:57
Το F σα κατηγορια ειναι εκπληκτικης συλληψης πιστευω. Πραγματικο 1000 ss παλιοτερης εποχης ωστε να ειναι φτηνο, με βαρος ss, με πιο ανετη εργονομια και πιο χαλαρη γεωμετρια. Νο1 μηχανη στην λιστα μου του μελλοντος.

Το καβα απο την αλλη ειναι λιγο ..... μεχ.....για διπλος οκ αλλα μεχρι εκει.

Το F αν ειχε σελα για δικαβαλο κ φορτωνοταν λιγο θα ηταν το σημερινο μου μοτο...Μην πουμε τι μοτερ φοραει!! :p

Γι αυτο ειπα το kawa εχει καταλαβει τις αναγκες στην εκει κατηγορια καλυτερα.

DrBig
07/08/2018, 10:25
Το F αν ειχε σελα για δικαβαλο κ φορτωνοταν λιγο θα ηταν το σημερινο μου μοτο...Μην πουμε τι μοτερ φοραει!! :p

Γι αυτο ειπα το kawa εχει καταλαβει τις αναγκες στην εκει κατηγορια καλυτερα.

Η καβα το εκανε περισσοτερο τουριγκ και λιγοτερο σπορτ. Η σουζυ το εκανε για πρωην σκυφτους που θελουνε επιδοσεις και στησιμο χωρις σκυψιμο.
Προφανως δε πουλαει και τοσο γιατι ο κοσμος νομιζει πως ειναι ακομα ενα 1000ρι "γυμνο"

DoctoR_k6
07/08/2018, 10:30
Η καβα το εκανε περισσοτερο τουριγκ και λιγοτερο σπορτ. Η σουζυ το εκανε για πρωην σκυφτους που θελουνε επιδοσεις και στησιμο χωρις σκυψιμο.
Προφανως δε πουλαει και τοσο γιατι ο κοσμος νομιζει πως ειναι ακομα ενα 1000ρι "γυμνο"

Αυτο...Σκεφτηκε των κατοχους SS που δεν αντεχουν αλλο το σκυψιμο.
Απλα το χαλασε στο θεμα συνεπιβατη (κατ εμε) κ στην πισω αναρτηση (θα μπορουσε να ειναι φουλ ρυθμιζομενη).

pipe_smoker
07/08/2018, 11:32
Αυτό εδώ μας λέει κάτι?

398480

lleonidas
07/08/2018, 11:48
Αυτό εδώ μας λέει κάτι?

398480

Εννοείται πως θα υπήρχε στη λίστα αν το πουλούσαν 2 χιλιάρικα φτηνότερα , όπως ας πούμε στην Ιταλία.

karellen
07/08/2018, 15:13
Το GSR 600 ή 750 το σκέπτεστε Λώνη;Φτηνο, αξιόπιστο και σχετικά γρήγορο.

RaGe_Raptor
07/08/2018, 15:19

το GSR 750 έχει χειρότερα φρένα και λιγότερη δύναμη από το GSX-S 750. στην ουσία είναι το ίδιο μηχανάκι που στο facelift άλλαξε κι όνομα.

lleonidas
07/08/2018, 16:39

Γεια σου Νικολή!Εκτός από αυτά που αναφέρει ο Suzuki expert από πάνω :D , ψάχνει για ένα καινούριο και πιο σύγχρονο μηχάνημα οπότε έχει απορρίψει gsr, hornet, fz6 και παλιά Z, Monster κ.ο.κ.

devil's animal
07/08/2018, 17:00
Αν θέλει μεταπώληση mt09...αν θέλει απόλυτο παιχνιδι και γκάζι μέχρι δακρύων gsx-s...βέβαια υπαρχει και το mt10 που είναι ο ανταγωνιστής του gsx-s...
Βολτιτσα όλα και αποφασίζει...

lleonidas
07/08/2018, 18:09
...αν θέλει απόλυτο παιχνιδι και γκάζι μέχρι δακρύων gsx-s...βέβαια υπαρχει και το mt10 που είναι ο ανταγωνιστής του gsx-s...
Βολτιτσα όλα και αποφασίζει...

Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο gsxs 1000 και όχι στο 750...είναι too much τα θηρία των 150 ίππων!
Μου κάνει εντύπωση που εδώ και 5 σελίδες η μοναδική φορά που έχει ακουστεί το Aprilia Shiver 900 είναι στο πρώτο post :cool:

devil's animal
07/08/2018, 18:23
Υποθέτω πως αναφέρεσαι στο gsxs 1000 και όχι στο 750...είναι too much τα θηρία των 150 ίππων!

ναι εννοειται στο 1000 αναφερομαι...
ο reinmeister που το εχει, το θεωρει την καλυτερη all around μοτοσυκλετα που ειχε ποτε...
και απο γκαζι (απ'οτι μου λεει) δεν ειναι για να τρομαζεις...ειναι συμπαθητικο...καμια 140αρα κατω...

αλλωστε με τα κιλα που εχει ο δικος σου ενταξει, θα θελει λιγο ροπουλα παραπανω...1000 ειχε και αυτος...varadero μεν, 1000 δε...

αυτος ειναι που το πουλαει btw...απλα δεν το εχει στο car...

lleonidas
07/08/2018, 18:27
Αν το ανταλλάσσει με varadero, το συζητάμε :p

devil's animal
07/08/2018, 18:35
Αν το ανταλλάσσει με varadero, το συζητάμε :p

αν πω εγω στον Αντωνη για varadero παιζει να πεθανει στα γελια και στα καπακια να με βρισει...:bawl::bawl:

lleonidas
07/08/2018, 19:38
αν πω εγω στον Αντωνη για varadero παιζει να πεθανει στα γελια και στα καπακια να με βρισει...:bawl::bawl:

Μα γιατί βρε Αντώνη, μην είσαι προκατειλημμένος :D

ptc
21/08/2018, 12:31
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/14598264/

lleonidas
21/08/2018, 13:22
Το είδα χθες τη νύχτα!
Αν το έδιναν για test ride, ίσως να είναι αυτό.

kouk
21/08/2018, 19:04
Πουλήθηκε; τι ήταν;

ptc
21/08/2018, 19:09
Πουλήθηκε; τι ήταν;

Striple 765 rs (4/18) στα δέκα χιλιάρικα. Όπως έγραψε κι ο Λεωνίδας, μάλλον το test ride της αντιπροσωπίας.

kouk
22/08/2018, 08:31
Αυτό πωλουνταν και πριν λίγο καιρό (πανω από μήνα) στα 10 πάλι. Και νόμιζα πουληθηκε