PDA

View Full Version : Daytona remix 125

Σελίδες : 1 2 [3]

Chrispsa82
19/05/2019, 09:27
Κατάλαβα.λογικο είναι να απαιτείς χαμηλή κατανάλωση από 125 κυβικά.εμενα πάντως είναι πολύ οικονομικό βέβαια έχω το ιντζεξιον.πριν από αυτό είχα το hercules μέχρι τις 11000χλμ απίστευτα καλό και οικονομικό μηχανάκι μέχρι που με πήρε σβαρνα ένα αμάξι και βγήκε off.αλλα πριν από αυτό αδελφέ είχα το sym symphony 150 εκεί να δεις κατανάλωση.γεμιζε με 7,5€ και έβγαζε 110 χλμ!!!!!η παράνοια!!!!

masterone
06/06/2019, 08:58
Ξαμαμετρησα καταναλωση αφου αλλαξα βενζιναδικο βεβαια χωρις καθολου δικαβαλο και με ταχύτητες μεχρι 80χλμτρα κ είμαι στα 3.2λ/100χλμ. Τωρα οσο αφορα το κοντερ π περιμένω απο τον Οκτώβρη ηρθε πριν μια βδομαδα email απο την daytona οτι περιμενουν νεα παρτιδα κοντερ αναβαθμισμένη καθως οι προηγουμενες ηταν προβληματικες και επισης οτι θα ερθει γυρω στις 20 ιουνιου που δεν το πιστευω αυτο αλλα οκ αυτό ειπαν.

Chrispsa82
11/06/2019, 00:30
Λες να κάνουν καμία ανάκληση και να τα αλλάξουν και σε εμάς που δεν έχουν βγάλει προβλημα.....ΑΚΟΜΗ??αν μπορέσεις κάνε μια ερώτηση όταν πας για το δικό σου για να μας ενημερώσεις.

masterone
11/06/2019, 05:42
Λες να κάνουν καμία ανάκληση και να τα αλλάξουν και σε εμάς που δεν έχουν βγάλει προβλημα.....ΑΚΟΜΗ??αν μπορέσεις κάνε μια ερώτηση όταν πας για το δικό σου για να μας ενημερώσεις.

Ναι θα ρωτησω οταν ξαναπαω αν κ αν εχεις περάσει τα 3-4 χιλιαδες χιλιόμετρα δεν νομιζω να χεις θεμα λογικα θα το βγαζε

masterone
12/06/2019, 15:13
Εχοντας φτασει αισιως τα 1700χλμτρα ειπα να δοκιμάσω και εγω ενα top speed μεχρι οσο παει να δω πως παει. Σε ευθεια με πολυ ελαφρια ανηφορικη κλίση (ευθεια την λες) εγραφε 94 χλμτρα με το κοντερ ποδηλατου που μετράει ποιο σωστα από το δικο τ το οποιο δεν λειτουργει και εικαζω ότι θα ηταν γυρω στα 100-102 χλμτρα και μετα σε δοκιμη σε κατηφόρα με καλή κλίση εγραψε 108 χλμτρα που εικαζω οτι στο κοντερ του θα ηταν 118-120χλμτρα. Αν αναλογιστει κανεις κ το βαρος μ και το ύψος μ 1.88 και σχεδον 100 κιλα νομιζω πως ειναι αναμενόμενη τελική+οτι δεν εχει ανοιξει ακομη το μοτερ

DRAKONET
12/06/2019, 17:39
Εχοντας φτασει αισιως τα 1700χλμτρα ειπα να δοκιμάσω και εγω ενα top speed μεχρι οσο παει να δω πως παει. Σε ευθεια με πολυ ελαφρια ανηφορικη κλίση (ευθεια την λες) εγραφε 94 χλμτρα με το κοντερ ποδηλατου που μετράει ποιο σωστα από το δικο τ το οποιο δεν λειτουργει και εικαζω ότι θα ηταν γυρω στα 100-102 χλμτρα και μετα σε δοκιμη σε κατηφόρα με καλή κλίση εγραψε 108 χλμτρα που εικαζω οτι στο κοντερ του θα ηταν 118-120χλμτρα. Αν αναλογιστει κανεις κ το βαρος μ και το ύψος μ 1.88 και σχεδον 100 κιλα νομιζω πως ειναι αναμενόμενη τελική+οτι δεν εχει ανοιξει ακομη το μοτερ

μια χαρα ειναι !

masterone
02/07/2019, 18:56
Σημερα έκανα μια βόλτα εδω στο νησι η οποια ως επι το πληστον ηταν σε βουνό με χωματοδρομους και ανηφορες κατηφόρες κ στροφιλικια. Γυρω στα 40 χιλιόμετρα και ενω δεν ζορισα αρκετα το μπροστα φρενο(πατουσα κυριως το πισω επειδη ήμουν δικαβαλο) . Το χρησιμοποιησα 3 συνεχομενες φορές σε 3 στροφες κ καπνισε βεβαια εχω ελάχιστα στραβωμενη δισκοπλακα και δεν ξερω αν αυτο μ ζεστανε τα φρένα κ αν μπορει να επισκευαστει η δισκοπλακα ή πάω για αλλαγη?

Sebastian1980
02/07/2019, 20:25
Φίλε masterone δεν νομίζω ότι επισκευάζεται η στραβωμενη δισκοπλακα ,είσαι μάλλον για αλλαγή. Πρώτα δοκίμασε άλλα τακάκια , μήπως το πρόβλημα είναι εκεί.
Να αλλάξω λίγο το θέμα και να πω ότι σήμερα πραγματικά ένιωσα ότι το μοτέρ άνοιξε.
Έχω 4.900 απροβληματιστα χιλιόμετρα.
Μετά τις 7.000 στροφές άνοιγε σαν δαιμονισμένο.(εντάξει 125 είναι) Αλλά από το σύνηθες , καμία σχέση. Η βελόνα των στροφών ανέβαινε πολύ γρήγορα.
Είχα δει τώρα τελευταία ένα αγριεμα αλλά το είχα αποδόσει στην καλή μάλλον 100αρα βενζίνη.
Τώρα ορμάει-ακουει πιο καλά το γκάζι.
Απόκτησε ενδιαφέρον η μοτο.
Η πλάκα είναι ότι 15/7 θα το κάνω τραμπα σε μαγαζί για να πάρω το citycom s ( για μεγάλη μοτοσικλέτα βλέπουμε από του χρόνου).
Μου φαίνεται ότι το remix θέλει να με αποζημιώσει εστω για λίγες μέρες για την υπομονή μου.
Φίλε masterone γύρω στα 4.500 θα καταλάβεις σίγουρα μια αλλαγή. Μόνο που η αλλαγή αυτή έρχεται σιγά σιγά. Εκεί όταν είσαι στις 7.000 στροφές και κάνεις απότομο άνοιγμα γκαζιού θα δεις το Remix πιο πρόθυμο να ανεβάσει στροφές.
Μέχρι τότε καλή υπομονή.

Sebastian1980
02/07/2019, 20:35
Φίλε masterone δεν νομίζω ότι επισκευάζεται η στραβωμενη δισκοπλακα ,είσαι μάλλον για αλλαγή. Πρώτα δοκίμασε άλλα τακάκια , μήπως το πρόβλημα είναι εκεί.
Να αλλάξω λίγο το θέμα και να πω ότι σήμερα πραγματικά ένιωσα ότι το μοτέρ άνοιξε.
Μετά τις 7.000 στροφές άνοιγε σαν δαιμονισμένο.(εντάξει 125 είναι) Αλλά από το σύνηθες , καμία σχέση. Η βελόνα των στροφών ανέβαινε πολύ γρήγορα.
Είχα δει τώρα τελευταία ένα αγριεμα αλλά το είχα αποδόσει στην καλή μάλλον 100αρα βενζίνη.
Η πλάκα είναι ότι 15/7 θα το κάνω τραμπα σε μαγαζί για να πάρω το citycom s ( για μεγάλη μοτοσικλέτα βλέπουμε από του χρόνου).
Μου φαίνεται ότι το remix θέλει να με αποζημιώσει εστω για λίγες μέρες για την υπομονή μου.
Φίλε masterone γύρω στα 4.500 θα καταλάβεις σίγουρα μια αλλαγή. Μόνο που η αλλαγή αυτή έρχεται σιγά σιγά. Εκεί όταν είσαι στις 7.000 στροφές και κάνεις απότομο άνοιγμα γκαζιού θα δεις το Remix πιο πρόθυμο να ανεβάσει στροφές.
Μέχρι τότε καλή υπομονή.

Επιτέλους εμφανίστηκαν τα 11,5 άλογα που μέχρι τις 4.500 χιλιόμετρα ήταν καλά κρυμμένα στο μοτέρ.
Αν το remix ήταν leopard πραγματικά δεν θα το έδινα. Θα το είχα για χαλαρές βόλτες στο βουνό.

masterone
03/07/2019, 08:02
Μέχρι τότε καλή υπομονή.

Μια χαρα εισαι. Ευτυχως π εμεινες ευχαριστημένος κ εσυ γτ εγω δεν. Μου κανει κ διακοπες τον τελευταιο καιρο οταν τρωει ζορι ειδικα χθες π ημουν δικαβαλο σε ανηφόρες ηταν πολυ εντονο δεν ηταν να ανοιξω τέρμα γκαζι μπουκωνε παρα πολυ. Ωστοσο εκει π πηγα απορω πως δεν με αφησε απο λαστιχο 4 χλμτρα χωματοδρομο με πετρες μεγαλες κ κοφτερές π μονο με εντουρο ή 4χ4 π δεν το λυπαμαι θα ξαναπήγαινα

masterone
20/08/2019, 09:01
Ενας χρονος σχεδόν με το remix εφτασε στο τελος του καθως πουληθηκε σημερα σε ιδιωτη με τα προβληματα που ειχε να μην εχουν λυθει λογω ελειψης ανταλλακτικων. Ελπιζω να τα λυσουν στον ανθρωπο π το πηρε και να μην τρεχει συνέχεια συνεργειο χωρις να ευχαριστιεται το μηχανακι. Τωρα απο νοεμβρη που βγαζω απεριόριστο δίπλωμα θα παω για honda cb500x ή nc700x μεταχειρισμένο. Κινεζικη μηχανη μεχρι να αποδειξουν την αξιοπιστία τους δεν ξαναπαιρνω

Sebastian1980
20/08/2019, 19:51
Άντε φίλε με το καλό να πάρεις την νέα σου μοτοσικλέτα.
Και τα δύο μοντέλα που λες έχουν βγει πολλή καλά.
Εγώ θα περιμένω τις διεθνείς εκθέσεις μοτό να δω τι θα παρουσιάσει κάθε εταιρεία.
Θέλω να δω αν βγει το honda cb500χ adv,ktm 390 rally, kawasaki versys x 400 για να αποφασίσω. Δυστυχώς το tenere 700 είναι πολύ αλμυρό 10.500€ + κάποια έξτρα πάμε στα 12.000€.
Μακάρι να βγει ένα μοντέλο 400-600cc ον-οφ που όμως να τα καταφέρνει καλά και στο βουνό χωρίς να θέλει 10.000€+.
Πάντως ότι αποφασίσεις να πάρεις εδώ θα ήμαστε να τα πούμε.

masterone
20/08/2019, 20:30
Το versys 400 με ενδιαφερει και εμενα αν παιξει στα 6κ γιατι και εγω εχω χρονο μεχρι απριλιο να παρω το επομενο μηχανακι καθώς χειμωνα δεν το χρησιμοποιώ καθως και τα αλλα θα τα κοιταξω για μεταχειρισμενα γτ σε καινουρια ξεφεύγουν απο αυτα που θελω να δωσω. Ας μην ξεφυγουμε απο το θεμα οτι αλλο σε πμ

jawaforever
21/08/2019, 21:11
Ενας χρονος σχεδόν με το remix εφτασε στο τελος του καθως πουληθηκε σημερα σε ιδιωτη με τα προβληματα που ειχε να μην εχουν λυθει λογω ελειψης ανταλλακτικων. Ελπιζω να τα λυσουν στον ανθρωπο π το πηρε και να μην τρεχει συνέχεια συνεργειο χωρις να ευχαριστιεται το μηχανακι. Τωρα απο νοεμβρη που βγαζω απεριόριστο δίπλωμα θα παω για honda cb500x ή nc700x μεταχειρισμένο. Κινεζικη μηχανη μεχρι να αποδειξουν την αξιοπιστία τους δεν ξαναπαιρνω

Νομίζω ότι μηχανάκια σαν το remix, είναι ένας από τους λόγους που λέμε τα Κινέζικα με το βαπτιστικο, ΚΙΝΕΖΙΕΣ!
Ακόμα χειρότερη η στάση του εδώ εισαγωγέα. Έφερε μηχανάκια χωρίς να φέρει ανταλλακτικά.
Η λογική αυτή, να φέρω μηχανάκια, να τα πουλήσω και από ανταλλακτικά άσε αυτούς που τα αγόρασαν να σπάσουν τα νεύρα τους, είναι ο ορισμός της αρπαχτής!!!

Και εννοείται πως ελάχιστα έχουν αλλάξει από τότε στο συγκεκριμένο μαγαζί αν κρίνω από την rockstar γνωστού που το διαγνωστικό, ΑΝ υπάρχει κιόλας, είναι μόνο στα κεντρικά, ενώ η συγκεκριμένη μοτο πλέον δεν εισάγεται, αν ισχύουν όσα γράφτηκαν σε άλλο νήμα.
Όσοι ψώνισαν rockstar, έχω την εντύπωση πως θα λουστουν κυριολεκτικά την επιλογή τους στα επόμενα, όχι μακρινά, χρόνια.
Το εντυπωσιακό είναι ότι πλέον, το μαγαζί που πουλάει "daytona" καταφέρνει και πουλάει παραπάνω από μια χούφτα μηχανές των 4 χιλιάδων..
Καμιά 200αρια zontes t310 έχουν βρει μέχρι τώρα αγοραστές.
Ελπίζω να ισχύει το ότι ο εδώ εισαγωγέας αποφάσισε να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα μπρίκια που φέρνει και όχι ότι ο κόσμος είναι απλά αφελής.
Μακάρι να ισχύει το 1ο

masterone
22/08/2019, 07:55
Συμφωνω σε αυτα που λες το remix εχει κυκλοφορησει πολυ περισσότερο στην Αγγλία απο το 2009 και εκει υπηρχαν καποια ανταλλακτικά αλλα με το αναλογο κοστος και επισης αρκετά ηταν σε ελλεψη(πχ πολλαπλασιαστης που σκεφτομουν να τον αλλαξω μηπως φτιαξουν τα κοψιματα που εκανε) ειχε 2 μηνες και ακομα ειναι εκτός διαθεσιμότητας. Τωρα για τα ζοντες το καλο ειναι οτι πουλανε αρκετα και οτι πωλούνται με το ιδιο ονομα και στο εξωτερικό και πιστευω για μια 5ετια δεν θα υπαρχει προβλημα σε ανταλλακτικά. Απο εκει κ περα λογικα θα υπαρξει πρόβλημα εκτός αν αποδειχθούν αξιόπιστα.

Chrispsa82
02/10/2019, 15:56
Φίλε μου masterone ναι μετά από 1 χρόνο και 7500 χλμ το κοντέρ χάλασε.

masterone
02/10/2019, 18:12
Φίλε μου masterone ναι μετά από 1 χρόνο και 7500 χλμ το κοντέρ χάλασε. Καρμπυρατέρ μοντελο?

Υ.γ. Καλά ξεμπερδεματα ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις οπως εγώ κ να λυθει γρηγορα το πρόβλημα

Εμενα απο οτι μαθαινω απο το νεο ιδιοκτήτη τ δεν έχει λυθεί ακόμη και σε 10 μερες κλεινει έναν ολόκληρο χρόνο

Chrispsa82
02/10/2019, 19:33
Όχι είναι το ιντζεξιον... πραγματικά απογοήτευση.1000 φορές κινεζοπαπο με τα μισά λεφτά.

DRAKONET
02/10/2019, 21:25
Άντε φίλε με το καλό να πάρεις την νέα σου μοτοσικλέτα.
Και τα δύο μοντέλα που λες έχουν βγει πολλή καλά.
Εγώ θα περιμένω τις διεθνείς εκθέσεις μοτό να δω τι θα παρουσιάσει κάθε εταιρεία.
Θέλω να δω αν βγει το honda cb500χ adv,ktm 390 rally, kawasaki versys x 400 για να αποφασίσω. Δυστυχώς το tenere 700 είναι πολύ αλμυρό 10.500€ + κάποια έξτρα πάμε στα 12.000€.
Μακάρι να βγει ένα μοντέλο 400-600cc ον-οφ που όμως να τα καταφέρνει καλά και στο βουνό χωρίς να θέλει 10.000€+.
Πάντως ότι αποφασίσεις να πάρεις εδώ θα ήμαστε να τα πούμε.
=======================================================
Πηρες κατι?

Chrispsa82
12/10/2019, 10:28
Φίλε masterone εσένα πρόβλημα είχε το κοντέρ η' ο ατερμονας στην ρόδα;ποια "συμπτώματα" είχε;εμένα μια μου δείχνει ότι πάω με 130χλμ και στο καπάκι μου δείχνει 0χλμ...και κάτι τελευταίο ο χιλιομετριτης που μετράει την απόσταση δούλευε κανονικά σε εσένα;

masterone
12/10/2019, 10:41
Φίλε masterone εσένα πρόβλημα είχε το κοντέρ η' ο ατερμονας στην ρόδα;ποια "συμπτώματα" είχε;εμένα μια μου δείχνει ότι πάω με 130χλμ και στο καπάκι μου δείχνει 0χλμ...και κάτι τελευταίο ο χιλιομετριτης που μετράει την απόσταση δούλευε κανονικά σε εσένα;

Κοιτα το προβλημα που παρουσιαζει σε εσενα ειναι ιδιο με το δικο μ μια μετρούσε σωστα μια οχι μια εγραφε μηδεν μπορει να εκανα 30χλμτρα να δουλευε κ μολις επεφτα σε μια γουρνα να εγραφε 0 οποτε λογικα εχουμε το ιδιο θεμα. Αρχικα ο μαστορας παρηγγειλε κοντέρ το οποίο ηρθε μετα απο αρκετούς μήνες και οταν μπηκε πανω ανακαλυψε ο μαστορας οτι τελικα δεν φταιει αυτο αλλα ο αισθητηρας(ατερμωνας) οποτε παρηγγειλε και αυτο ομως δεν ξερω τι εγινε αλλα μολις το πηγα συνεργειο την πρωτη φορα για την αλλαγη κοντερ χαλασε και το στροφόμετρο όταν το πηρα οποτε ξαναπαρηγγειλε και κοντερ και αισθητήρα. Τωρα δεν ξερω αν εχει φτιαξει καθώς εγω το πουλησα με το προβλημα κ μεχρι πριν 15 μερες που μιλησα με τον νεο ιδιοκτήτη δεν ειχε ερθει κανενα ανταλλακτικο. Επισης λιγο πριν το δώσω αρχισε να χει θεμα και ο αισθητηρας για την ενδειξη ταχυτήτων καθως μπορεί να ειχα νεκρα και οταν πατουσα φρενο να μ δειχνε οτι εχω 2α ή 1η.

Chrispsa82
12/10/2019, 11:07
Να είσαι καλά αδελφέ μου σε ευχαριστώ.επειδη την βλέπω τη δουλειά να έρχεται οπως ταλαιπωρήθηκες εσύ, σκέφτομαι να πάρω ένα σετ κοντέρ και ατέρμονα από έξω να τα μονταρω εγω.,όχι τπτ αλλο αλλά για να μην πιαστώ στα χέρια με κανέναν αντιπρόσωπο αν με κάνουν μπαλάκι.

masterone
12/10/2019, 11:13
Να είσαι καλά αδελφέ μου σε ευχαριστώ.επειδη την βλέπω τη δουλειά να έρχεται οπως ταλαιπωρήθηκες εσύ, σκέφτομαι να πάρω ένα σετ κοντέρ και ατέρμονα από έξω να τα μονταρω εγω.,όχι τπτ αλλο αλλά για να μην πιαστώ στα χέρια με κανέναν αντιπρόσωπο αν με κάνουν μπαλάκι.

Αν δεν σε νοιαζει το κοστος παρε απο εξω απλα για εμένα παρε αισθητηρα μονο(ξεκινα με το οικονομικο) καθως το κοντερ για το ψεκαστο που εχεις νομιζω βγαινει γυρω στα 100ευρω

Chrispsa82
12/10/2019, 11:26
Εχω βρει πάρα πολλά κοντέρ γύρω στα 20€-25€
Ενδεικτικά
€ 16,45 6%OFF | LCD Digital Motorcycle Speedometer Universal Waterproof Black 12000RPM 8-18V Gear Tachometer for Cafe Racer moto Odometer
https://s.click.aliexpress.com/e/M79bFRGc
Άσε που επειδή το χω παντρευτεί το μηχανάκι είμαι στο τσακ να τα ξηλωσω όλα και να του βάλω ένα αναλογικό κοντερ-ατερμονα και να έχω μόνο ταχύτητα και χλμ

sapila racing
12/10/2019, 11:28
Μια παρατηρηση για να μην γινει και μπερδεμα με καποια παραγγελία ή μάστορα.
Ο ατέρμονας ειναι μηχανικός με γραναζι/κοχλία και συνεργαζεται με ντίζα και μηχανικό όργανο, ενω ο αισθητήρας συνεργάζεται μα καλώδιο και ψηφιακό όργανο.
:wave2:

masterone
12/10/2019, 11:32
Εχω βρει πάρα πολλά κοντέρ γύρω στα 20€-25€
Ενδεικτικά
€ 16,45 6%OFF | LCD Digital Motorcycle Speedometer Universal Waterproof Black 12000RPM 8-18V Gear Tachometer for Cafe Racer moto Odometer
https://s.click.aliexpress.com/e/M79bFRGc
Άσε που επειδή το χω παντρευτεί το μηχανάκι είμαι στο τσακ να τα ξηλωσω όλα και να του βάλω ένα αναλογικό κοντερ-ατερμονα και να έχω μόνο ταχύτητα και χλμ

Καλυτερα για εμενα βαλε ενα κοντερ ποδηλάτου αν θες να τα ξηλωσεις ολα οπως ειχα κανει κ εγω κ μετραει κ ποιο σωστα απο το μανισιο κοντερ υπαρχουν και ειδικα για μοτοσυκλέτες οπως το sigma MC εχει ενα με 20 ευρω περιπου και ενα καλύτερο με 60. Τωρα οσο αφορα το universal κοντερ κ εγω τα κοιτουσα τοτε αλλα δεν ημουν σιγουρος κατα ποσο ταιριαζει

Chrispsa82
12/10/2019, 12:15
Θα ρωτήσω τον μηχανικό μου να αλλάξω τον ατέρμονα και να βάλω ένα αναλογικό απλό κοντέρ και αν δεν γίνεται θα κάνω αυτό που είπες.σε ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις σου.οτι καινούργιο μου..."ξημερώσει" με αυτό το μηχανάκι θα επανέλθω.

Λευκάδιος
12/10/2019, 14:09
BTW οποίος έχει ήδη περάσει ΚΤΕΟ και αλλάξει κοντέρ καλό είναι να κρατήσει όλα τα παραστατικά (αποδείξεις αγοράς, σφραγίδα μηχανικού στο βιβλιο σέρβις) για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως όταν έρθει η ώρα να ξαναπεράσει ΚΤΕΟ..

Chrispsa82
12/10/2019, 20:59
Φίλε μου νομίζω ότι το πρώτο ΚΤΕΟ είναι στα 4 χρόνια.εως τοτε και 5 φορές να έχω αλλάξει κοντέρ δεν φαίνεται πουθενα.απο εκεί και πέρα όπως λες στο επόμενο ΚΤΕΟ θα φανεί αν έχω ξανα αλλαξει.δεν σκοπεύω όμως να το κρατήσω έως τοτε

TKM
12/10/2019, 23:34
Φίλε μου νομίζω ότι το πρώτο ΚΤΕΟ είναι στα 4 χρόνια.εως τοτε και 5 φορές να έχω αλλάξει κοντέρ δεν φαίνεται πουθενα.απο εκεί και πέρα όπως λες στο επόμενο ΚΤΕΟ θα φανεί αν έχω ξανα αλλαξει.δεν σκοπεύω όμως να το κρατήσω έως τοτε

Εσύ μπορεί να μην το κρατήσεις αλλά ο επόμενος που θα το αγοράσει από σένα θα έχει πρόβλημα.

Chrispsa82
16/10/2019, 21:52
Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες.αν μετά το πρώτο ΚΤΕΟ δεν αλλάξει κοντέρ το μηχανάκι δεν έχει πρόβλημα.αν μετά το πρώτο ΚΤΕΟ αλλάξει κοντέρ το μηχανάκι θα έχει ο κάτοχος πρόβλημα

Chrispsa82
16/10/2019, 21:55
Άσε που δεν έχω και σκοπό να το πουλήσω αυτό το μηχανάκι.ας κοπεί στα χέρια μου ούτως η άλλως μετά την τετραετία με την χρήση που θα του κάνω ειδικά από δω και πέρα δεν θα αξίζει καν να μπω στον κόπο να το πουλήσω παρά μόνο για ανταλλακτικά

masterone
20/10/2019, 17:12
Άσε που δεν έχω και σκοπό να το πουλήσω αυτό το μηχανάκι.ας κοπεί στα χέρια μου ούτως η άλλως μετά την τετραετία με την χρήση που θα του κάνω ειδικά από δω και πέρα δεν θα αξίζει καν να μπω στον κόπο να το πουλήσω παρά μόνο για ανταλλακτικά

Τελικά φιλε μου τι εγινε με το κοντερ πηγες σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και τι σου ειπαν?

georgaklhs
02/11/2019, 21:33
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ μπωρει να μου πει καπιος το daytona remix 125 τι νουμερο λαδια περνει? δηλαδη 20.50 ? 15. 50 10.40 ? ευχαριστω παιδια!

masterone
02/11/2019, 22:31
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ μπωρει να μου πει καπιος το daytona remix 125 τι νουμερο λαδια περνει? δηλαδη 20.50 ? 15. 50 10.40 ? ευχαριστω παιδια!

Απο οσο θυμαμαι οσο το ειχα το manual εγραφε 10.40 ή 20.50 αναλογως τις θερμοκρασίες εγω για χειμώνα θα εβαζα 10.40 και καλοκαίρι 15.50 ή 20.50

georgaklhs
03/11/2019, 12:13
ευχαριστω πολυ φιλε μου!

georgaklhs
03/11/2019, 15:31
να ρωτησω και και αλλο ο σωληνας ου βγενει μπρωστα και λιγο κατω απο τον λαιμο της εξατμησεις υποπιση εινα? και τ χρειαζετε ?

masterone
03/11/2019, 15:35
να ρωτησω και και αλλο ο σωληνας ου βγενει μπρωστα και λιγο κατω απο τον λαιμο της εξατμησεις υποπιση εινα? και τ χρειαζετε ?

Αν εννοεις ενα σωληνακι ασημι π καταληγει σε λασχτιχιενο σωληνακι τοτε ειναι η μπουζοπιπα αλλα δεν μπορω να θυμισω κατι αλλο σαν σωληνα γτ δεν την εχω στην κατοχη μ πλεον

georgaklhs
03/11/2019, 15:50
ευχαριστω οχι την πιπα του μπουζι απο το μπρωστινο μερος του κυλυνδρου παει με σωληνακι σε μια υποπιεση και απο εκει στην εισαγωγη του καρμυλατερ

Chrispsa82
06/11/2019, 19:07
Καλησπέρα και πάλι στην παρέα!πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το πρόβλημα στο κοντέρ,το πιθανότερο είναι να φταίει ο ατερμονας που είναι ηλεκτρονικός,ο μάστορας δεν μπορεί να ξέρει αν φταίει ακριβώς αυτός η' το κοντέρ.τελος πάντων αποφάσισε να αλλάξουμε πρώτα τον ατέρμονα.εχουμε παραγγείλει 20 μέρες τώρα το ανταλλακτικό και κλασικά δεν υπάρχει.παιδια είναι πλήρη απογοήτευση η κατάσταση με τα ανταλλακτικά για ένα μηχανάκι 1 χρόνου.ο γκοργκολης το έχει γυρίσει αποδεδειγμένα με όσα γράφονται, ακούγονται και ζούμε από προσωπική εμπειρία,σε αρπαχτες.ειναι το τρίτο daytona που έχω και φυσικά το τελευταίο.φανταστειτε ότι ήθελα να πάρω και το zontes t310.ΠΟΤΕ!

Chrispsa82
06/11/2019, 19:13
Δεν είναι σοβαρή μια εταιρεία όταν εισάγει μηχανάκια όπως το remix,το leopard,το old town,το rock και άλλα πολλά να τα κρατάει 1-1,5 χρόνο σαν μοντέλα και μετά να σταματά την εισαγωγή τους επειδή δεν "τσουλησαν", αφήνοντας παράλληλα όσα έχουν ήδη πουληθεί,στην μοίρα τους χωρίς ανταλλακτικά!

jawaforever
06/11/2019, 19:20
Δεν είναι σοβαρή μια εταιρεία όταν εισάγει μηχανάκια όπως το remix,το leopard,το old town,το rock και άλλα πολλά να τα κρατάει 1-1,5 χρόνο σαν μοντέλα και μετά να σταματά την εισαγωγή τους επειδή δεν "τσουλησαν", αφήνοντας παράλληλα όσα έχουν ήδη πουληθεί,στην μοίρα τους χωρίς ανταλλακτικά!

Πρώτα από όλα, εύχομαι να βγάλεις άκρη.
Δεύτερον, απορώ ρε γμτ με τις επιλογές που κάνει ο κόσμος. Και όταν λέω επιλογές, εννοώ το να αγοράζει μηχανάκια που είναι αγνώστου πατρός, μητρός κλπ, αλλά ένας γάτος εισαγωγέας βάζει μια Χ,Ψ φίρμα επάνω.
Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να αντιληφθείς τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.
Και 100% θα γίνει αυτό που συμβαίνει σε εσένα (και σε όσους έκαναν το λάθος να αγοράσουν μηχανάκι daytona by tsontes, tayo, riya teyin - αυτή φτιάχνει το Scrambler που πουλάει ο εδώ εισαγωγέας- , trexagyreve).

Chrispsa82
07/11/2019, 13:48
Φίλε μου απλά έτυχε να πάρω το dy όταν πρωτομαθαινα να οδηγώ,έμεινα ευχαριστημένος σε όλα του,για τα λεφτά του και τα χρόνια που του ήπια το αίμα,αργότερα αγόρασα το Hercules που είναι ένα mini retro μηχανάκι και το οποίο βγήκε ΣΚΥΛΟΣ,μέχρι που μια χοντρή πήγε να με κόψει στα δύο και με το αμάξι αλλά ευτυχώς έκοψε μόνο το μηχανάκι.τοτε αποφάσισα να πάρω ένα δίκυκλο,να κοστίσει όσο ένα παπί, να έχει μεγάλες Ρόδες,καλά φρένα,οικονομικό μοτέρ 125,και επειδή δεν είχα φρέσκο χρήμα να μπορώ να βάλω μια δόση.ε και κατεληξα σε αυτό.

masterone
07/11/2019, 14:15
Ελπιζω να στο φτιάξει σύντομα φίλε μου αν και θα παρει τουλαχιστον 3μηνο οπως το βλεπω. Αν κρινω κ απο την δικια μ βλαβη καλο θα ηταν να παραγγειλετε και κοντερ και ατερμωνα ή οπως λεγεται για να μην ερθει το ενα δεν φτιαξει κ σ πει μετα τελικα έφταιγε αυτο κ να περιμενεις άλλο τόσο μέχρι να ρθει το σωστο ανταλλακτικο.

jawaforever
07/11/2019, 18:31
Φίλε μου απλά έτυχε να πάρω το dy όταν πρωτομαθαινα να οδηγώ,έμεινα ευχαριστημένος σε όλα του,για τα λεφτά του και τα χρόνια που του ήπια το αίμα,αργότερα αγόρασα το Hercules που είναι ένα mini retro μηχανάκι και το οποίο βγήκε ΣΚΥΛΟΣ,μέχρι που μια χοντρή πήγε να με κόψει στα δύο και με το αμάξι αλλά ευτυχώς έκοψε μόνο το μηχανάκι.τοτε αποφάσισα να πάρω ένα δίκυκλο,να κοστίσει όσο ένα παπί, να έχει μεγάλες Ρόδες,καλά φρένα,οικονομικό μοτέρ 125,και επειδή δεν είχα φρέσκο χρήμα να μπορώ να βάλω μια δόση.ε και κατεληξα σε αυτό.

Ευτυχώς που δεν χτύπησες. Δε ξέρω πόσο καιρό το είχες, όμως ήσουν τυχερός που δεν ζήτησε κάτι όσο το είχες, γιατί σε περίπτωση προβλήματος, ούτε εκεί θα έβγαζες άκρη.

georgaklhs
07/11/2019, 18:44
τι προβλημα εχεις φιλε μου με το κοντερ? το ιδιο μηχανακι εχω

Chrispsa82
07/11/2019, 22:28
Μεγάλος αριθμός από τα remix που έχουν πουληθεί (σιγά τα πολλά) βγάζουν πρόβλημα στο κοντέρ.ο ατερμονας είναι....το κοντέρ είναι.....κανείς δεν ξέρει.μονο ο Μεγαλοδυναμος!και κάτι μαθαίνω από μάστορες ότι ΚΑΙ το hobby αρχίζει να παρουσιάζει το πρόβλημα αυτο

georgaklhs
08/11/2019, 19:08
τι να πω.εγω εχω ενα remix με το καρμιλατερ του 2017 εχω κανει 10 χιλιαδες χιλιωμετρα δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο φιλε. πριν 10 ημερες που ηθελα καπιο ανταλακτικο μου το εστηλαν τωρα δεν ξερω για κατι πιο σοβαρα αλλα πιστευω οτι ανταλακτικα εχει το μηχανακι! ευχαριστω!

o_gavros
08/11/2019, 19:32
ρε παίδες, για το Θεό δηλαδή, 10Κ χλμ δεν είναι σημείο αναφοράς για ένα μηχανάκι.

Αν απο τόσο νωρίς, βγάζουν προβλήματα, τότε μάλλον κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
τι σκατά διαβάζετε στο ρημάδι το ιντερνετ αναρρωτιέμαι...

doctoras
08/11/2019, 21:53
ρε παίδες, για το Θεό δηλαδή, 10Κ χλμ δεν είναι σημείο αναφοράς για ένα μηχανάκι.

Αν απο τόσο νωρίς, βγάζουν προβλήματα, τότε μάλλον κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
τι σκατά διαβάζετε στο ρημάδι το ιντερνετ αναρρωτιέμαι...

Ήσουν κακός και δε θα επρεπε, μοιράζονται τις εμπειρίες τους, εγω δεν καταλαβα οτι το μετέφερε ως σημειο αναφορας. Το πιστευω οτι καποια απο τα ρεμιξ μπορει να δουλεψουν χωρις ιδιετερα θεματα (οπως του κοντερ που εχει αναφερθεί).

toyar
09/11/2019, 07:52
ενα hobby που ειδα χθες εχανε τα υγρα απο την τρομπα του πισω φρενου
δεν προλαβα να δω τι και πως
συμπληρωνα και εσταζε

jawaforever
09/11/2019, 08:35
Όλα τα φασόν μηχανάκια τύπου daytona, αυτή την τύχη/κατάληξη θα έχουν.

Acacius
09/11/2019, 09:24

Μην είσαι άδικος, είναι σημείο αναφοράς για πολλές μοτοσυκλέτες. Μετά τα 10000χλμ στα περισσότερα γιαπωνέζικα μπορείς να σταματήσεις να λες "είναι στο στρώσιμο"

Chrispsa82
09/11/2019, 14:57
1ον κανείς δεν είπε ότι 10 Χιλ χλμ είναι πολλά ούτε ότι είναι σημείο αναφοράς για να μιλήσουμε για αξιοπιστία.Απλα μιλάμε κι αναφερόμαστε ο καθένας στα χιλιόμετρα που έχει τώρα που τυχαίνει πάνω κάτω σε όλους να είναι εκεί γύρω στα 10k.
2ον μάλλον τι ΣΚΑΤΑ διαβάζεις εσύ στο ίντερνετ και τι καταλαβαίνεις είναι άλλο θέμα.κι όπως φαίνεται....ΜΕΓΑΛΟ.

georgaklhs
09/11/2019, 17:06
εγω παντος το 10.000 χιλιαδες το εγραψα γιατι ετσι ειναι.τοσα εχει κανει το μηαχανακι! πιο παλια ειχα CBR 600 HONTA το ετρεχα συνεχεια συνεργεια μεχρι που το εδωσα.οχι για να παρω daytona απλα το εδωσα! πιστευω οτι τα ιδια παιδια ειναι ολα.απλα η 4 κλασικες εταιριες ειναι λιγο πιο μπρωστα!ευχαριστω!

toyar
09/11/2019, 17:11
Μάλλον επειδή ήταν HONTA

georgaklhs
09/11/2019, 17:56
γιατι η honta δεν ειναι αξιοπιστη εταιρια? δεν νομιζω!τελος παντον παιδια πιστευω οτι πεζουν πολλα ρολο σε ενα μηχανακι! ευχαριστω!

daz
10/11/2019, 19:38
Δε μας αρέσει να απομακρύνουμε μόνιμα τα μέλη μας, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα γίνουν ανεκτές απειλές και νταηλίκια από οποιονδήποτε προς οποιονδήποτε.

Σφουγγαρίσαμε και συνεχίζουμε χωρίς τον chrispsa82 για τον παραπάνω λόγο.

georgaklhs
11/11/2019, 11:52
παιδια γεια! αγορασα πρωσφατα ενα daytona remix 125 πριν 2 μηνες στην πορεια καταλαβα οτι δεν με βολεβει για διαφορους λογους! το μαγαζι που το πηρα δεχετε να το παρει πισω και να μου δωσει το daytona spinter 125 ξεχασα να πω πως το remix το πηρα μεταχιρισμενο 1.500 ευρο! οπωτε το spinter κανει το ιδιο μονο που ειναι καινουργιο! αλλα και το remix ειναι σαν καινουργιο.εσεις τι θα κανατε ? το ενα ειναι πιο ψηλο μηχανακι μεγαλες ροδες κ.τ.λ.π.απο την αλλη δεν ακουω και τοσο καλα λογια για το sprinter.παρακαλω τα φωτα σας! ευχαριστω!

masterone
11/11/2019, 15:19
παιδια γεια! αγορασα πρωσφατα ενα daytona remix 125 πριν 2 μηνες στην πορεια καταλαβα οτι δεν με βολεβει για διαφορους λογους! το μαγαζι που το πηρα δεχετε να το παρει πισω και να μου δωσει το daytona spinter 125 ξεχασα να πω πως το remix το πηρα μεταχιρισμενο 1.500 ευρο! οπωτε το spinter κανει το ιδιο μονο που ειναι καινουργιο! αλλα και το remix ειναι σαν καινουργιο.εσεις τι θα κανατε ? το ενα ειναι πιο ψηλο μηχανακι μεγαλες ροδες κ.τ.λ.π.απο την αλλη δεν ακουω και τοσο καλα λογια για το sprinter.παρακαλω τα φωτα σας! ευχαριστω!
Καντο χωρις δεύτερη σκεψη και αν δεν σε βολεύει το sprinter πουλατο οπως το παρεις κ πάρε μηχανή. Το remix δεν εχει μεταπωληση θα σε παιδεψει παρα πολυ να το πουλησεις κ ειναι πολυ δυσκολο να πιασεις 1500€ απο ιδιώτη

georgaklhs
11/11/2019, 15:30
Καντο χωρις δεύτερη σκεψη και αν δεν σε βολεύει το sprinter πουλατο οπως το παρεις κ πάρε μηχανή. Το remix δεν εχει μεταπωληση θα σε παιδεψει παρα πολυ να το πουλησεις κ ειναι πολυ δυσκολο να πιασεις 1500€ απο ιδιώτη

:) ευχαριστω πολυ φιλε μου! σκεφτωμε το σκεφτωμε.σημερα ανεβηκα σε ενα sprinter καινουργιο καλο μου φανηκε αλλα το remix ειναι λιγο πιο μπροστα λογο υψους βαρους τι να πω! εχω μπερδεφτη ασχημα!ασε μου μου φανηκε οτι το remix εχει πιο ομαλη λειτουργια και παει και καλυτερα!

masterone
11/11/2019, 16:00
:) ευχαριστω πολυ φιλε μου! σκεφτωμε το σκεφτωμε.σημερα ανεβηκα σε ενα sprinter καινουργιο καλο μου φανηκε αλλα το remix ειναι λιγο πιο μπροστα λογο υψους βαρους τι να πω! εχω μπερδεφτη ασχημα!ασε μου μου φανηκε οτι το remix εχει πιο ομαλη λειτουργια και παει και καλυτερα!

Η αληθεια ειναι πως εχω οδηγησει το παλιό σπρίντερ με καρμπυρατερ κ δεν πηγαινε πολυ καλα οσο για το ρεμιξ οσο το είχα πηγαινε 98χλμτρα με gps ευθεια και 110 πραγματικα ειχα πιασει σε καλη κατηφόρα. Εγω το εδωσα λογω ελειψης ανταλλακτικών αλλα κ κραδασμων που πάνω απο τα 60χλμτρα ήταν ανυπόφοροι στα χέρια καθως κ επειδη άρχισε να ζηταει απο την πρώτη κι ολας μερα π το ειχα στα χερια μ απο καινουριο. Αν ειχα σπριντερ ισως το κρατουσα περισσότερο καθως υπαρχουν ανταλλακτικά κ παιρνει και αρκετά ανταλλακτικά απο παλια ιαπωνικά παπια. Εκει π δεν έχουν καμία σχεση ειναι στις στροφές το ενα ειναι μηχανή το αλλο είναι παπι. Σε βαζει για τα καλα στο κοσμο των μοτοσυκλετών το ρεμίξ.

georgaklhs
11/11/2019, 16:54
εχεις απολυτο δικιο! οσο για τα ανταλακτικα μετα απο επικηνονια με daytona μου ειπαν οτι εφεραν τα παντα απο ανταλακτικα για το ρεμιχ και θα συνεχιζουν να φερνουν! οσο για τους κραδασμους δεν εχω παρατηρηση κατι τετοιο! ομως δεν το βγαζω συχνα εξω φαντασου μια φορα τον μηνα για 10 χιλιωμετρα απλα για να φορτιση μπαταρια! μονιμα στην αποθηκη το εχω!επισεις ενα θεμα που εχω και που ξεχασα να αναφερω ειναι με το νεκρο απο δευτερα το πιανω με δυσκολια απο πρωτη με τιποτα. υπαρχει καμια λυση σε αυτο?ευχαριστω και παλι!

Sebastian1980
11/11/2019, 19:33
Έχω βρεθεί στην θέση σου.
Είχα το remix το EFI .
Μου είχε αρέσει πολυ.
Αλλά όταν προσπάθησα να το πουλήσω , τρείς μήνες και ούτε ένα τηλέφωνο από την αγγελία που είχα.
Το άλλαξα από το μαγαζί που το αγόρασα με ένα citycom καινούριο.
Δυστυχώς μερικά remix βγήκαν προβληματικά στο ταχύμετρο και σε κάποιες βίδες που σκουριαζαν .
Γνώμη μου είναι εφόσον μπήκες στο κόσμο της μοτοσικλέτας, να πάρεις πάλι μοτοσικλέτα.
Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμη , δώσε τραμπα το remix στο μαγαζί που το πήρες και πάρε μια μοτοσικλέτα μικρή π.χ. sym NH-T 125-200 ή κάποια άλλη μοτοσικλέτα.
Δεν συγκρίνεται το παπί με μοτοσικλέτα.
Άσε που θα ξενερώσεις στη οδήγηση.
Αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα καρφί στο
NH-T 200 που μας έρχεται σε λίγο στην Ελλάδα.
Αν πάλι βιάζεσαι τότε daytona spinter 125.

DRAKONET
11/11/2019, 20:03
παρε το παπι για οτι σου ειπαν...ξεκαθαρα....
και μολις μαζεψεις χρηματα και θες κατι πιο ψηλο και με μεγαλες ροδες οπως λες...κανε μια αγορα
σε κατι πιο ''επωνυμο''

doctoras
11/11/2019, 20:25
επισεις ενα θεμα που εχω και που ξεχασα να αναφερω ειναι με το νεκρο απο δευτερα το πιανω με δυσκολια απο πρωτη με τιποτα. υπαρχει καμια λυση σε αυτο?ευχαριστω και παλι!
Ποτε αλλαξες τα λαδια τελευταία φορα?

georgaklhs
12/11/2019, 09:50
λαδια εχω αλαξει πριν 10 ημερες! δεν ειναι απο λαδια μαλον ειναι προβληματικο παιδια!στην daytona που μιλησα με τεχνικο μου ειπε ο ανθρωπος οτι ιςως θελει καπια ρυθμηση η καμπανα αλλα δεν θελω να μπω σε αυτην την διαδικασια! ευχαριστω ολους εδω παιδια να ειστε καλα! επανερχωμε !

masterone
12/11/2019, 16:39
εχεις απολυτο δικιο! οσο για τα ανταλακτικα μετα απο επικηνονια με daytona μου ειπαν οτι εφεραν τα παντα απο ανταλακτικα για το ρεμιχ και θα συνεχιζουν να φερνουν! οσο για τους κραδασμους δεν εχω παρατηρηση κατι τετοιο! ομως δεν το βγαζω συχνα εξω φαντασου μια φορα τον μηνα για 10 χιλιωμετρα απλα για να φορτιση μπαταρια! μονιμα στην αποθηκη το εχω!επισεις ενα θεμα που εχω και που ξεχασα να αναφερω ειναι με το νεκρο απο δευτερα το πιανω με δυσκολια απο πρωτη με τιποτα. υπαρχει καμια λυση σε αυτο?ευχαριστω και παλι!
Ελπιζω να ισχύει αυτό για τα ανταλλακτικά κ να μην στο ειπαν έτσι. Όσο αφορά το κιβώτιο κ εμένα σφικτο ηταν ειδικα στο να βγαλω κενο με παιδεύε αλλα το θεωρουσα φυσιολογικό μέχρι που οδηγησα την νεα μ μοτοσυκλετα cb500x που αρκετοι θεωρούν πως έχει σκληρό κιβώτιο αλλά σε σχεση με το ρεμιξ είναι πολυ ποιο μαλακό κ παντα βρισκω νεκρα απο 1η ή κ 2α ακομα ποιο εύκολα κ όχι σαν το ρεμιξ π για να βρω νεκρα απο 1η έπρεπε να κανω ταμα στην Παναγία την Σουμελά

georgaklhs
12/11/2019, 17:34
χαχαχαχα ναι ετσι ειναι φιλε μου! εγω τωρα πλεων το αφηνω παντα με ταχυτητα και οταν ξεκηναω πιανω συμπλεκτη τι να κανω ? να σπασω τα νευρα μου? οχι!θα δω αυριο τι θα γινει και μαλον θα το δωσω! ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας παιδια!

georgaklhs
14/11/2019, 16:15
παιδια οπως ειχα πει πιο πανω το καταστημα δεχετε να μου ανταλαξη το remix με sprinrer καινουργιο! οποτε του ειπα ενταξει......

DRAKONET
14/11/2019, 20:42
:a013::a013::

masterone
12/12/2019, 15:49
Μεγάλος αριθμός από τα remix που έχουν πουληθεί (σιγά τα πολλά) βγάζουν πρόβλημα στο κοντέρ.ο ατερμονας είναι....το κοντέρ είναι.....κανείς δεν ξέρει.μονο ο Μεγαλοδυναμος!και κάτι μαθαίνω από μάστορες ότι ΚΑΙ το hobby αρχίζει να παρουσιάζει το πρόβλημα αυτο

Φιλε μ τι εγινε τελικά με το κοντερ στο εφτιαξαν?

lansking
24/09/2021, 02:42
μπορεί κάποιος απο εσάς να μου στείλει το manual της μηχανης καθως δεν το βρισκω πουθενα;