View Full Version : Έχει υπάρξει ποτέ άσχημη Honda;
Μη με παρεξηγείτε ΚΤΜικος είμαι και το ξέρετε, αλλά ομολογούμενος σε πρόσφατη σχετική συζήτηση προσπαθήσαμε με φίλο να θυμηθούμε μια άσχημη Honda η οποία με τη πάροδο του χρόνου να ασχημεινε περισσότερο και δε τα καταφέραμε. Όλες οιHonda που μου ρθανε στο μυαλό ακόμα και τώρα να τις δεις στο δρομο, όσα και χρόνια να χουν περάσει μπορεί να μη είναι μουναρες όλες, αλλά καμία δεν λες άσχημη. Καμία δε σε ξενίζει αισθητικά. Καμία δεν είναι για παράδειγμα dr big ή katana ή bmw 650 sc ή tennere ή 690 sm για πολλούς (to name a few)
Δε μπορεί όμως λάθος θα κάνω. Για διορθώστε με....
:confused:
FotisFz1
07/08/2018, 22:43
κουκλακι
398498
Μη με παρεξηγείτε ΚΤΜικος είμαι και το ξέρετε, αλλά ομολογούμενος σε πρόσφατη σχετική συζήτηση προσπαθήσαμε με φίλο να θυμηθούμε μια άσχημη Honda η οποία με τη πάροδο του χρόνου να ασχημεινε περισσότερο και δε τα καταφέραμε. Όλες οιHonda που μου ρθανε στο μυαλό ακόμα και τώρα να τις δεις στο δρομο, όσα και χρόνια να χουν περάσει μπορεί να μη είναι μουναρες όλες, αλλά καμία δεν λες άσχημη. Καμία δε σε ξενίζει αισθητικά. Καμία δεν είναι για παράδειγμα dr big ή katana ή bmw 650 sc ή tennere ή 690 sm για πολλούς (to name a few)
-Crosstourer 800 το πρώτο μοντέλο που έμοιαζε με jet ski, απαράδεκτη αισθητική.
-XR 125, η πιο άθλια μάσκα σε ον/οφ
-Εκείνο το διαστημικό εκτρωμα DN κάτι
-Paneuropian η πρώτη γενιά
-Τransalp 700
Καλά ξεκάθαρα έχεις δίκιο. Δεν την είχα καν στο μυαλό μου για Honda
lleonidas
07/08/2018, 22:58
398500
gior-gos
07/08/2018, 23:00
398501
rainmike
07/08/2018, 23:01
Ολες άσχημες είναι :p Αν και η σωστή ερώτηση θα ήταν.Υπάρχει όμορφο ktm?
RaGe_Raptor
07/08/2018, 23:11
Άσχημο το katana. Μάιστα. You're in trouble Spyro :bawl:
telegonos
07/08/2018, 23:22
Εδώ ο άλλος έβαλε το Rune για παράδειγμα άσχημου, το Katana (που όντως είναι σάντζαλο-μάντζαλο) σε πείραξε;
RaGe_Raptor
07/08/2018, 23:28
Εδώ ο άλλος έβαλε το Rune για παράδειγμα άσχημου, το Katana (που όντως είναι σάντζαλο-μάντζαλο) σε πείραξε;
Εμένα? Όχι ιδιαίτερα. Κάτσε να το δούνε οι παλιοσειρές, όμως..... :D
rainmike
07/08/2018, 23:53
multistrada του 2003 και katana είναι απο τα πιο άσχημα,το valkyrie είναι επίσης εμετός ε και λίγο πιο όμορφο είναι τo hayabusa αν και πανάσχημο και αυτό
devil's animal
08/08/2018, 00:09
-Τransalp 700
+999 και συμπληρωνω:
-silverwing
-goldwing
-deauville
-ολα τα nc
-ολα τα τσοπεροειδη...and last but not least....
-x-adv:yuck:
Το άσχημο- όμορφο είναι αρκετά υποκειμενικό.
Σίγουρα έχει βγάλει και κάποια από τα παραπάνω είναι το παράδειγμα.
Εμένα ας πούμε δεν μου αρέσουν και τα πρώτα CBF.
Αλλά σίγουρα η Honda είναι από τις εταιρίες που έχει βγάλει τα περισσότερα αδιάφορα και νερόβραστα σχεδιαστικά μηχανάκια.
Υγ: αχ ρε Σπύρο προβοκάτορα..:lol:
Εμένα? Όχι ιδιαίτερα. Κάτσε να το δούνε οι παλιοσειρές, όμως..... :D
Είμαι vacance
petros1479
08/08/2018, 10:18
Ωραίο θέμα...
:a014:
KotsosDR
08/08/2018, 10:28
cx 500 turbo
Ομορφιά απο τις λίγες....
karellen
08/08/2018, 10:49
To Vultus
398509
Vstrommer71
08/08/2018, 10:51
Ακόμη μια δυνατή υποψηφιότητα
398510
karellen
08/08/2018, 10:55
Ακόμη μια δυνατή υποψηφιότητα
398510
Το σκέφτηκα όπως επίσης θυμήθηκα κι αυτό αλλά πιστεύω δεν είναι τόσο άσχημα.
398511
Vstrommer71
08/08/2018, 11:49
Το σκέφτηκα όπως επίσης θυμήθηκα κι αυτό αλλά πιστεύω δεν είναι τόσο άσχημα.
398511
To XL ειναι λιγο πιο μαζεμενο.Το XLV σε τρικολορ,ητανε καρναβαλι.Γι αυτο προς το τελος το βγαλανε σε ενα σκουρο μπλε ή μαυρο να κρυβει το χάλι.
Και το FT το 500 που ποσταρε πριν αλλος φιλος,πρεπει με διαφορα να ειναι το τοπ ασχημιας.Αλλα εκεινα τα χρονια,ολοι οι κατασκευαστες πειραματιζονταν και βγηκαν αληστου μνημης καραγκιοζιλικια.
Πολλα απο τα οποια ηταν καλα σαν μηχανακια,παροτι ασχημα.Η αμαρτια ειναι οτι το XLV ηταν και μπουρουχα,εκτος απο ασχημο.Τζακποτ δηλαδη.:lol:
-Τransalp 700
CrossTourer ξεκάθαρα πανάσχημο έχεις δίκιο
για τα υπόλοιπα … έτσι και έτσι
πάντως το DN είναι κάτι περίεργο, πρωτότυπο και ιδιαίτερο. δε θέλω να το συγκρίνω με τις υπόλοιπες μηχανές. Δε το θεωρώ καν μηχανή. περισσότερο σε σκουτερ μου κάνει
...
Υγ: αχ ρε Σπύρο προβοκάτορα..:lol:
τι ρε George?
δε πιστεύεις τις αγνές προθέσεις της ερώτηξης?
:p
nikos_abel
08/08/2018, 17:11
+999 και συμπληρωνω:
-silverwing
-goldwing
-deauville
-ολα τα nc
-ολα τα τσοπεροειδη...and last but not least....
-x-adv:yuck:
Ρε καραγκιοζίδη, με το δικό μου ξεκινάς;
:lol:
devil's animal
08/08/2018, 17:45
Ρε καραγκιοζίδη, με το δικό μου ξεκινάς;
ακομα να το πουλησεις? ποσο πανε? 5-6 χρονια? :confused:
:lol::lol:
nikos_abel
08/08/2018, 19:45
10....
once with a Honda always with a honda!:lol:
Ακόμα και στο σκουτερμαν που δεν έμπαινε κανείς είχε βάλει αγγελία!
Φοβερός τύπος ο abel θυμάμαι είχε και ένα blog (one day in my galaxy λεγόταν αν θυμάμαι καλά- το διαβαζα) ωραίαι εποχαί!!!!!
Ειχα διαβάσει και μια ιστορία που είχε τρακάρει με ένα τσοπανόσκυλο ή ένα πρόβατο! LMAO!!!!
Σορρυ για το οφτοπικ! (Χόντα όμορφο δεν υπάρχει)
CrossTourer ξεκάθαρα πανάσχημο έχεις δίκιο
για τα υπόλοιπα … έτσι και έτσι
πάντως το DN είναι κάτι περίεργο, πρωτότυπο και ιδιαίτερο. δε θέλω να το συγκρίνω με τις υπόλοιπες μηχανές. Δε το θεωρώ καν μηχανή. περισσότερο σε σκουτερ μου κάνει
Κανονικά σαν κάτοχος GS 1150 δεν θα έπρεπε να κρίνω την αισθητική άλλων μοτό, ακόμα και γιαπωνέζικων, δεν με παίρνει με τίποτα. Από την άλλη η χόνδα έχει βγάλει σαχλαμάρες και γλυκανάλατα μοτό αλλά έχει βγάλει και RC 30, NR, τη σειρά CBR και άλλα πολλά κυρίως πριν το 2000.
Αλλά πχ το τρανσαλπ, είχε το 650 ένα απόλυτα ισορροπημένο ον οφ και παρουσίασε το μέτριο 700. Και λίγο μετά βγάζει το κουκλάκι CRF 1000. Άβυσσος η ψυχή της Χόνδα, σαν γκόμενα σε εμμηνόπαυση πράττει.
Τις τα συγχωρώ όμως όλα για τα υπέροχα 250-400ρια του 90, CBR 400 RR, VFR 400 NC 30, NSR 250, BROSS PGM, CB FOUR, CB1, CRM 250 AR, XR 200 250 400. 600 κτλ.
GiorgosLa
08/08/2018, 23:15
Κανονικά σαν κάτοχος GS 1150 δεν θα έπρεπε να κρίνω την αισθητική άλλων μοτό, ακόμα και γιαπωνέζικων, δεν με παίρνει με τίποτα. Από την άλλη η χόνδα έχει βγάλει σαχλαμάρες και γλυκανάλατα μοτό αλλά έχει βγάλει και RC 30, NR, τη σειρά CBR και άλλα πολλά κυρίως πριν το 2000.
Αλλά πχ το τρανσαλπ, είχε το 650 ένα απόλυτα ισορροπημένο ον οφ και παρουσίασε το μέτριο 700. Και λίγο μετά βγάζει το κουκλάκι CRF 1000. Άβυσσος η ψυχή της Χόνδα, σαν γκόμενα σε εμμηνόπαυση πράττει.
Τις τα συγχωρώ όμως όλα για τα υπέροχα 250-400ρια του 90, CBR 400 RR, VFR 400 NC 30, NSR 250, BROSS PGM, CB FOUR, CB1, CRM 250 AR, XR 200 250 400. 600 κτλ. Και φυσικά το πανέμορφο CBF 1000 μ εκείνο το υπέροχο μουσταρδοχρυσαφί χρωματάκι.
Τώρα είσαι κομπλέ. :D
nikos_abel
09/08/2018, 07:19
Ακόμα και στο σκουτερμαν που δεν έμπαινε κανείς είχε βάλει αγγελία!
Φοβερός τύπος ο abel θυμάμαι είχε και ένα blog (one day in my galaxy λεγόταν αν θυμάμαι καλά- το διαβαζα) ωραίαι εποχαί!!!!!
Ειχα διαβάσει και μια ιστορία που είχε τρακάρει με ένα τσοπανόσκυλο ή ένα πρόβατο! LMAO!!!!
Σορρυ για το οφτοπικ! (Χόντα όμορφο δεν υπάρχει)
Είμαι φοβερός ακόμη.
(σκύλος ήταν)
Μ' αρέσει ο τίτλος. Συγχαρητήρια στο δημιουργό. :p
Τώρα είσαι κομπλέ. :D
Χρυσομουσταρδί CBF 1000 ???
:nono::cry: Ασε, προτιμώ το 1150 κι ας είναι αλλήθωρο.:p
Χρυσομουσταρδί CBF 1000 ???
pearl amber yellow το λένε στο χωριό μου :a30:
pearl amber yellow το λένε στο χωριό μου :a30:
Charakiri yellow έπρεπε να το βγάλουν. :D
telegonos
09/08/2018, 11:14
Άσχημο από το εργοστάσιο, δεν ξέρω αλλά μια ματιά στα ''γούστα'' των Νεοελλήνων ιδιοκτητών στο car.gr να ρίξει κανείς...
GiorgosLa
09/08/2018, 11:22
Charakiri yellow έπρεπε να το βγάλουν. :D
Πρόσεχε τι λες. Κάποιος άλλος που το αποκάλεσε "κουραδί" σε τρεις μέρες του χύθηκε ο καφές 2 φορές, του χάλασε ο Πήγασος 16 φορές και τώρα άρχισε να χάνει μαλλιά. :p
Πρόσεχε τι λες. Κάποιος άλλος που το αποκάλεσε "κουραδί" σε τρεις μέρες του χύθηκε ο καφές 2 φορές, του χάλασε ο Πήγασος 16 φορές και τώρα άρχισε να χάνει μαλλιά. :p
Εντάξει ευρωπαϊκο εχω θα χαλάσει ετσι κι αλλιώς, αλλά αυτό με τον καφέ ειναι σοβαρό. Κουκλάκι το cbf !!!
(Ωραίο μοτέρ εχει το καρμπυρστεράτο 1000) :wave2:
Το 1000 θα το αγόραζα μεταχειρισμένο ανετα αλλα σε μαυρο ή ασημί. Πολυ καλη μοτοσυκλέτα για χρηση all around.
RaGe_Raptor
09/08/2018, 12:22
Έχει υπάρξει ποτέ,όμορφη Honda? :whistle::a05:
Έχει υπάρξει ποτέ,όμορφη Honda? :whistle::a05:
Τα boldor, τα XR (και XLR) του 80+, το 919 και πάρα πολλά άλλα.
Το 954 φυσικά και είναι το ομορφότερο δίκυκλο που έχει σχεδιαστεί ποτέ.
Σε κίτρινο
RaGe_Raptor
09/08/2018, 12:38
Σε κίτρινο
Καναρινί, μήπως? :tooth:
Μετά το χρυσαφί cbf του La......
RaGe_Raptor
09/08/2018, 12:40
Ο βήχας και η ηλικία δεν κρύβονται :D
Σε κίτρινο
Ατυχώς, έβγαλαν το 929 σε κίτρινο, αλλά κατάλαβαν το λάθος τους.
@υπόλοιποι: Ρε ουστ.
Τα boldor, τα XR (και XLR) του 80+, το 954 και πάρα πολλά άλλα.
Το 919 φυσικά και είναι το ομορφότερο δίκυκλο που έχει σχεδιαστεί ποτέ.
Ποιό σωστό έτσι :p
919 το ομορφοτερο και μετα το δικο μου cbr600 1999-2000 ειναι ακομα και τωρα πανεμορφο και σχεδιαστικα μπροστα.
multistrada του 2003 και katana είναι απο τα πιο άσχημα,το valkyrie είναι επίσης εμετός ε και λίγο πιο όμορφο είναι τo hayabusa αν και πανάσχημο και αυτό
Οχι πολλα με το Hayabusa παρακαλω.
Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Και υποδειγμα αεροδυναμικου σχεδιασμου! Στο Hamamatsu ειχαν κεφια οτσν το σχεδιαζαν! :eyepop::p
Οχι πολλα με το Hayabusa παρακαλω.
Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! Και υποδειγμα αεροδυναμικου σχεδιασμου! Στο Hamamatsu ειχαν κεφια οτσν το σχεδιαζαν! :eyepop::p
Ασε μας ρε φίλος, κάθε φορά που βλέπω μπουσα αναρωτιέμαι αν κάτω απο το σεντόνι έχει μηχανάκι.
RaGe_Raptor
09/08/2018, 14:38
Ασε μας ρε φίλος, κάθε φορά που βλέπω μπουσα αναρωτιέμαι αν κάτω απο το σεντόνι έχει μηχανάκι.
Όποιος δε σκαμπάζει από αεροδυναμική, δεν μπορεί να εκτιμήσει το μεγαλείο του σχεδιασμού του ιαπωνικού γερακιού.
Επιβαλλεται να ειναι ετσι σχεδιασμενο για τις ταχυτητες που πιανει.
Εαν του αλλαξεις τα ασχημα τελικα, το λες και ομορφο..
Το δικο μου τι εχει δηλαδη και ειναι ασχημο?? :p 398539
rainmike
09/08/2018, 15:03
Όποιος δε σκαμπάζει από αεροδυναμική, δεν μπορεί να εκτιμήσει το μεγαλείο του σχεδιασμού του ιαπωνικού γερακιού.
Τι σχέση έχει αυτό με το αν είναι όμορφο, και το κατάνα για κάποιο λόγο είναι όπως είναι.Σε θέμα ομορφιάς το busa είναι κάτω του μετρίου .Χοντροκομμένο χαμηλοκώλικο.
taisteal
09/08/2018, 15:04
Πωωωω...
Και σε τέλειο χρώμα
:heartpound:
RaGe_Raptor
09/08/2018, 15:07
Τι σχέση έχει αυτό με το αν είναι όμορφο, και το κατάνα για κάποιο λόγο είναι όπως είναι.Σε θέμα ομορφιάς το busa είναι κάτω του μετρίου .Χοντροκομμένο χαμηλοκώλικο.
Καλά κατάλαβα. Δεν μπορείς να εκτιμήσεις, άστο :tooth:
Χαμηλοκώλικο, πρωτίστως για ομαλή αποκόλληση σωματιδίων του αέρα.
RaGe_Raptor
09/08/2018, 15:11
Πολύ ωραίο Volde :beer:
Πραγματικές Brembo βλέπω. Όχι αυτές που βάζει η Suzuki. Έχεις αλλάξει κι αναρτήσεις?
rainmike
09/08/2018, 15:11
Ναι πάνω απόλα σεβασμός και εκτίμηση στα busa το χουν ανάγκη οι αναθεματισμένες οι μαούνες:a014:
RaGe_Raptor
09/08/2018, 15:15
Ναι πάνω απόλα σεβασμός και εκτίμηση στα busa το χουν ανάγκη οι αναθεματισμένες οι μαούνες:a014:
Πρόσεξε μην παραφουσκώσεις από το πολύ ποπ-κορν. Σοδίτσα ή και μαστιχόνερο για χώνεψη :giggle:
Πήγαινε να κουβαλήσεις κανά αυγό ρε...
Να ταν ετσι οι μαουνες (με 185 αλογα στον τροχο) τι ωραιος που θα ηταν ο κοσμος!
Σεβασμος στα Busa λεμε! :)
Aπαπαπα είναι και άσπρο... Τα είχατε καιρό πριν την κάνεις νυφούλα; :tooth:
Πρόσεξε μην παραφουσκώσεις από το πολύ ποπ-κορν. Σοδίτσα ή και μαστιχόνερο για χώνεψη :giggle:
To gen 1 είναι για τα μπαζα, χειρότερο από το Κατάνα (*)... Το τρέχον, τρώγεται κάπως...
(*) Η Σουζούκι μακράν έχει βγάλει από τα ασχημότερα μοτοσακά. Εξαιρούνται όλα τα τζίξερ, ανεξαρτήτως κυβισμού.
Εσύ δεν κάνεις βακάνς; Σε κατέστρεψε η μικρή. :tooth:
SUZUKI λεμε! Λιγα λογια για το ιστορικο katana!
RaGe_Raptor
09/08/2018, 15:30
(*) Η Σουζούκι μακράν έχει βγάλει από τα ασχημότερα μοτοσακά. Εξαιρούνται όλα τα τζίξερ , ανεξαρτήτως κυβισμού.
Ε, να, τώρα πως να σου πω κουβέντα... :tooth:
SUZUKI λεμε! Λιγα λογια για το προϊστορικο katana!
Μάλιστα.
Ερωτας με την 1η ματιά! Τι εχει το χρωμα ρε!!!! :lol:
rainmike
09/08/2018, 15:32
Με έφαγες ρε γκαντέμη :rolleyes:398541
To gen 1 είναι για τα μπαζα, χειρότερο από το Κατάνα (*)... Το τρέχον, τρώγεται κάπως...
(*) Η Σουζούκι μακράν έχει βγάλει από τα ασχημότερα μοτοσακά. Εξαιρούνται όλα τα τζίξερ, ανεξαρτήτως κυβισμού.
Καλά ρε μλκ ακόμα να πας διακοπές, να ξελαμπικάρεις ? Κατά τα άλλα ομολογώ καθώτι αντικειμενικός ότι μπροστά στον μεγάλο του αντίπαλο μπλακμπερντ το μπούσα έχανε από τα αποδυτήρια.
αφηστε το μπουσα για αλλο θρεντ . "τα ποιο ασχημα σουζουκια." εδω χοντα μονο
rainmike
09/08/2018, 15:40
αφηστε το μπουσα για αλλο θρεντ . "τα ποιο ασχημα σουζουκια." εδω χοντα μονο
καλύτερα τα πιο όμορφα suzukia είναι κρίμα να πιάσουμε τις 25 σελίδες
ωραια ανοιξε θρεντ για τα ομορφα σουζουκια.
rainmike
09/08/2018, 15:45
Φοβάμαι ότι δεν θα έχει απήχηση:D
Καλά ρε μλκ ακόμα να πας διακοπές, να ξελαμπικάρεις ? Κατά τα άλλα ομολογώ καθώτι αντικειμενικός ότι μπροστά στον μεγάλο του αντίπαλο μπλακμπερντ το μπούσα έχανε από τα αποδυτήρια.
Άλλη μ@λ@κία αυτή αλλά δεν είχε το χάλι του GEN1.
Για τους απαίδευτους νέους: λεει ένας κάτι και για να σταματήσεις να μιλάς γι αυτό αρχίζεις να μιλάς για αντιπάλους.. Το κάνουν οι πολιτικοί χρόνια, ακόμα να το μάθετε; :tooth:
RaGe_Raptor
09/08/2018, 15:46
Γιατί μωρέ κρίμα? Ίσα-ίσα, ζωντανεύει το φορουμ. Χέιτερς γκόννα χέιτ :a014:
Αν και πομόνες (ή λαδιέρες) ομορφότερα μηχανάκια είναι τα Ducati. Κάποιοι τα βάζουν και στο σαλόνι κι έχουν απόυτο δίκιο (για πολλούς λόγους πλην της εμφάνισης αλλά οκ).
Edit : Τα SS Ducati. Tα γυμνά είναι ασχημότερα των σουζούκι. (πάρε πίσω τώρα το vroom σου :tooth: )
rainmike
09/08/2018, 15:50
Αν και πομόνες (ή λαδιέρες) ομορφότερα μηχανάκια είναι τα Ducati. Κάποιοι τα βάζουν και στο σαλόνι κι έχουν απόυτο δίκιο (για πολλούς λόγους πλην της εμφάνισης αλλά οκ).
Tα είπες όλα μεγάλε:a013 .Το σωστό σωστό
RaGe_Raptor
09/08/2018, 15:55
χμμμ,ναι,κοντά έπεσες. είναι πανέμορφα ,όλα σχεδόν , όμως σε θρεντ για όμορφα μηχανάκια,η συζήτηση αρχίζει και τελειώνει σε ένα μοτοσακό. στο μοναδικό ,απ'όσο γνωρίζω, που εξετέθη στο MOMA στη NY
398543
rainmike
09/08/2018, 15:59
:whistle:
398542
398546;)
Live2ride
09/08/2018, 15:59
εμετός :yuck:
:whistle:
398542
Μοιάζουν;
398547
Μοιάζουν;
398547
λιγο στο χρωμα..:lol:
rainmike
09/08/2018, 16:06
Edit : Τα SS Ducati. Tα γυμνά είναι ασχημότερα των σουζούκι. (πάρε πίσω τώρα το vroom σου :tooth: )
.ε με προκαλείς τώρα 398549
AUFGEBRACHT
09/08/2018, 16:54
Στα άσχημα scooter πάντως, η Honda έχει την αναμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία...
398555
398556
398557
398558
AUFGEBRACHT
09/08/2018, 16:55
Άσχημο Honda ε;.... Χμμμμ…..
398559
398560
AUFGEBRACHT
09/08/2018, 16:56
Τα concept bike πιάνονται;
398561
rainmike
09/08/2018, 17:24
Στα άσχημα scooter πάντως, η Honda έχει την αναμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία...
398555
398556
398557
398558
To πρώτο σκουτερ είναι αίμα από τα μάτια καλύτερα ροζ vespa 398562
To πρώτο σκουτερ είναι αίμα από τα μάτια καλύτερα ροζ vespa 398562
Όντως, αλλά το fusion στα τέλη του 80 άνοιξε τον δρόμο για την μάστιγα των Μέγκα σκουτερζ..
Πολυθρόνα, Πορτ μπαγκαζ πίσω , στερεοφωνικό, ηχεία κλπ
Μάλιστα.
Καλά εσύ είσαι κουκουβάγια μάνα με το μοναδικά όμορφο χόνδα οπότε, αι συμπαθάιζ ρε.
RaGe_Raptor
09/08/2018, 19:02
Καλά εσύ είσαι κουκουβάγια μάνα με το μοναδικά όμορφο χόνδα οπότε, αι συμπαθάιζ ρε.
Γιατί ρε Ντάκλη, ποιο CBR είναι άσχημο?
petros1479
09/08/2018, 19:46
398568
rainmike
09/08/2018, 20:06
Ολοι τις μηχανές μας όμορφες τις βλέπουμε ,στα μάτια σου το κατάνα φαίνεται gixxer:lol:
devil's animal
09/08/2018, 20:13
θα σου απαντησω εγω..
το 08-09..ναι, ναι...αυτο που ειναι σαν να εχει φαει τηγανι στα μουτρα...
ειδικα σε κιτρινο κατανί....σαν να λεμε ΑΜΕΑ SS...
398569
RaGe_Raptor
09/08/2018, 20:23
θα σου απαντησω εγω..
το 08-09..ναι, ναι...αυτο που ειναι σαν να εχει φαει τηγανι στα μουτρα...
ειδικα σε κιτρινο κατανί....σαν να λεμε ΑΜΕΑ SS...
398569
ρε φίλε... όταν βγήκε,ούτε που να το κοιτάξω. με το πέρασμα του χρόνου, ιτ χαζ γκρόουν ον μι ρε...μου αρέσει.
εδιτ: το κίτρινο-κατανί είναι καναρινί. αυτό το cbr είναι κίτρινο-μπανανί.:a25:
Λίγα τα όμορφα σιμπιαρ ρε νέος, για να ακριβολογώ λίγα τα όμορφα ντυμένα μοδέρνα μοτόρια.
KotsosDR
10/08/2018, 13:27
398583
Πάντως η συγκεκριμένη χοντρή ακόμα είναι όνειρο !
afortistos
17/08/2018, 18:51
Πάντως κάθε φορά που ακούω για ασχημη μοτοσυκλέτα μου ρχεται στο μυαλο το παρακάτω από το joe bar team.
https://issuu.com/justcomics/docs/jbt2/43