Σύνδεση

View Full Version : 11ος αγώνας - Motorrad Grand Prix von Österreich (Austria)

Σελίδες : 1 [2] 3

Vstrommer71
13/08/2018, 08:56
Δηλαδή το αφεντικό ποτέ δεν κάνει λάθη αλλά μόνο ο υπάλληλος? (αφού το γενικεύεις)
Μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση οι ικανότητες και η αναγνωρισιμότητα του "υπαλλήλου" μάλλον ξεπερνά του "αφεντικού".
Simple as that.-

thunder ace
13/08/2018, 08:57
Τα αγωνιστικα περνουν σε δευτερη μοιρα απο αυτο που εγινε το σαββατο... μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα του σπορ... καρκινος κανονικος.

Βγηκε το αφεντικο και ζητησε συγγνωμη απο τον υπαλληλο... και ο λογος ? το μηχανακι δεν ειναι λεει καλο και δεν μπορει ο ροσσις να παρει την μια νικη τη χρονια που περνει εδω και 10 χρονια... αλλα ετσι ειναι αμα εχεις για αρχηγο ομαδας τον αγγλο ευνουχο που τον κανει οτι θελει η ντροπη της ανθρωπινης ανατομιας, ο μπογος με αυτια ο uccio...

Αν δεν ηταν ο ροσσι στην ομαδα υπηρχε περιπτωση να ζηταγε συγγνωμη ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ απο τον ΥΠΑΛΛΗΛΟ ??? αλλα ετσι ειναι οταν οι κιτρινες ορδες απο εκει που ευχονταν αρρωστιες και ατυχηματα στον μαρκ (ερχεται και η σειρα σου λορε αληταμπουρα... ακους εκει 3 νικες με μηχανακι που ο ροσσις θα εφτιαχνε σε 3 ωρες αλλα του πηρε λιγο παραπανω) μεταφερθηκαν στην γιαμαχα.. γιατι φυσικα ο ροσσι δεν χανει ποτε (σαν τον Παρκερ λιουις) οποτε βγηκε ο κολοσσος γιαμαχα να ζητησει συγγνωμη απο τον "κανω μια νικη τη χρονια. δωξαστε με" γιατι δεν το εχει σε τιποτα ο ροσσι να βγαλει μπλουζακι "yamaha go to hell 46" και να πουλησει 200 μιλλιον δισκους... μιλαμε τραγελαφικα πραγματα. Δηλαδη η απριλια επρεπε να βαλει τον σμιθ να τους μαστιγωνει ολους στο κεντρο του Νοαλε... η ΚΤΜ να αυτοκτονισει απο υπερβολικη καταναλωση ρεντ μπουλ, η σουζουκι ναμην κοιταζει στα ματια τον ρινς, και η χοντα να κανει σεπουκου επειδη το μηχανακι ηταν χαρχαλο τα προηγουμενα χρονια... αστεια πραγματα.

Και ας δεχθουμε οτι η γιαμαχα ειναι πισω... ειναι λογος να ζητησουν συγγνωμη ?? και απο ποιον ???? ΤΟΝ ΡΟΣΣΙ που εχει κανει τα κιτρινα μινιονς να νοιαζονται για το ποιος τερματιζει 4ος και κατω... και να πανηγυριζουν μια νικη τη χρονια (στις 2 ζητανε συνταγματικη αναθεωρηση)... να ηταν κανας πρωταθληταρας που τα σαρωνε ολα και ξαφνικα επιασε πατο να πεις οκ κριμα ο ανθρωπος να του στερουν τον τιτλο... τον ειδαμε τι εκανε και με καλο μηχανακι τα προηγουμε χρονια...

Στο κατω κατω μια ομαδα πανω του ειναι... τον ζαρκο μετα τις φαπες που εδωσε στον θρυλο τον στειλαμε ΚΤΜ, τον βινιαλες τον εχουμε να βολωδερνει 12ος μετα τα σουτια που εδωσε στον μεγιστανα το 17, τον "εχω δυο αριστερα χερια" μορμπιντελι τον φυτεψαμε με το στανιο στη δορυφορικη... τι αλλο να κανουμε ???

οποτε καλο ταρταρο γιαμαχα... κουτσαβακια μια ζωη...

ο λορε εμενα δεν με πειθει... αν κατσει 10 χρονια στη ντουκατι τον ντοβι δεν τον φτανει με τιποτα... και φυσικα εχει δρομο μεχρι να φτασει τις νικες του ροσσι με τη ντουκατι...

τουλαχιστο να περασουν τα ντουκατι τον ροσσι στη βαθμολογια μπας και εχει λιγη πιεση ο μαρκ γιατι με δευτερο το ροσσι περιπατο κανει...

Γιβερναου λειπεις μπαγασα... λειπεις... γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα...

δωσε μπαν μονιμο για το "ευνουχος" μοντ... ντροπη τετοιες εκφρασεις.

Αν (λεω αν ) μπορεις,γραψε τα τωρα και στα Ελληνικα για να καταλαβω τι θελεις να πεις

Antonisss
13/08/2018, 09:26
Μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση οι ικανότητες και η αναγνωρισιμότητα του "υπαλλήλου" μάλλον ξεπερνά του "αφεντικού".
Simple as that.-

Για να το πω πιο απλά. Η κάθε Yamaha/Honda/Ducati αποτελείται από ανθρώπους. Βάλανε λοιπόν έναν από αυτούς υπεύθυνο του πρότζεκτ MotoGP. Καλή ώρα όπως ο Furusawa παλαιότερα. Και αυτή τη στιγμή η Yamaha έχει να κερδίσει 20 αγώνες και σε λίγους αγώνες θα ξεπεράσει το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της. Κάποιοι υπάλληλοι έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Ο υπάλληλος Ρόσσι λοιπόν καβαλάει, κρίνει, μεταφέρει πληροφορίες. Είναι αυτή τη στιγμή το τοπ Yamaha οπότε από αυτήν την άποψη δικαιούται να μιλάει. Έχει πει ό,τι έχει πει.

Βγήκε λοιπόν ο υπεύθυνος του πρότζεκτ και είπε με απλά λόγια "ναι, συγγνώμη, φταίμε, το μηχανάκι υστερεί" που είναι και η αλήθεια.

Το κακό που είναι?

bros400pgm
13/08/2018, 09:48
Το κακό είναι ότι έχουν 2 υπαλλήλους ισαξιους και δεν δίνουν κίνητρο στον 2ο :lol::lol::lol::lol:

thunder ace
13/08/2018, 09:49
Το κακό είναι ότι δεν ρώτησαν πρώτα μερικούς από εδώ μέσα

g_m900
13/08/2018, 09:51
Το κακό είναι ότι έχουν 2 υπαλλήλους ισαξιους και δεν δίνουν κίνητρο στον 2ο :lol::lol::lol::lol:
Ο 2ος ηλικιακα θα έπρεπε να ειναι φιλοδοξος και να δουλευει πιο πολυ απο τον Ροσσι

NxOxT
13/08/2018, 09:56
Φιλαρακι δεν θελω να στη χαλασω αλλα ο McRae ειδικα στους Ελληνες ειναι πολυ πιο αναγνωρισιμος απο τον Loeb.
Eκτος αν εισαι 18 χρονων... Οκ τοτε παω πάσο

αυτο ακριβως λεω... αλλο GOAT, αλλο μαρκετινγ... Τον κολιν τον ξερουν ολοι και τον λεμπ κανεις, αλλα GOAT ειναι ο Λεμπ.

NxOxT
13/08/2018, 10:01
Δηλαδή το αφεντικό ποτέ δεν κάνει λάθη αλλά μόνο ο υπάλληλος? (αφού το γενικεύεις)

αλλο πραγμα ποιος κανει λαθος και αλλο να βγαινει και να ζηταει συγγνωμη με επισημη ανακονωση Η YAMAHA λες και ειναι το παιδακι που το μαλλωσε η δασκαλα...

και απο ποιον ???? τον μια νικη τη χρονια οταν εχει πανσελληνο ???

ομαδα ειναι ολοι φταινε και ολοι κερδιζουν εκτως βεβαια αν εισαι η ιερη αγελαδα των μιντια... τοτε φταινε οι αλλοι και εσυ ποτε... και αν κουνηθει καποιος βαζουμε τους ρουφιανους (λεγε με matt oxley) να σε κανουν ρομπα παντου και να τρεμεις τους οπαδους μην σου ριμαξουν τις πωλησεις... δεν θελει και πολυ η γιαμαχα να παρει τη ρετσινια οτι κατεστρεψε το παιδι λαστιχο που απο εκει που ειχε μια νικη τη χρονια τωρα εχι μηδεν....

NxOxT
13/08/2018, 10:03
Ο 2ος ηλικιακα θα έπρεπε να ειναι φιλοδοξος και να δουλευει πιο πολυ απο τον Ροσσι

και επισης επρεπε και το βαρος της ομαδας να ειναι πανω του και αυτος να δινει κατευθυνσεις γιατι αυτος ειναι το μελλον... αλλα ειπαμε... οταν δινεις φαπα στον ροσσι ενα ειναι το μελλον σου στη γιαμαχα... το ταρταρο.

RaGe_Raptor
13/08/2018, 10:04
Μια λέξη μόνο : "Δυαδώσται! "

NxOxT
13/08/2018, 10:06
Για να το πω πιο απλά. Η κάθε Yamaha/Honda/Ducati αποτελείται από ανθρώπους. Βάλανε λοιπόν έναν από αυτούς υπεύθυνο του πρότζεκτ MotoGP. Καλή ώρα όπως ο Furusawa παλαιότερα. Και αυτή τη στιγμή η Yamaha έχει να κερδίσει 20 αγώνες και σε λίγους αγώνες θα ξεπεράσει το χειρότερο ρεκόρ στην ιστορία της. Κάποιοι υπάλληλοι έχουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Ο υπάλληλος Ρόσσι λοιπόν καβαλάει, κρίνει, μεταφέρει πληροφορίες. Είναι αυτή τη στιγμή το τοπ Yamaha οπότε από αυτήν την άποψη δικαιούται να μιλάει. Έχει πει ό,τι έχει πει.

Βγήκε λοιπόν ο υπεύθυνος του πρότζεκτ και είπε με απλά λόγια "ναι, συγγνώμη, φταίμε, το μηχανάκι υστερεί" που είναι και η αλήθεια.

Το κακό που είναι?

το κακο ειναι οτι ο ροσσι οδηγικα δεν ειναι πουθενα τα τελευταια χρονια για να εχει αποψη... οταν το γιαμαχα ξυριζε και οι φαπες πεφτανε βροχη ειχε βγαλει ανακοινωση να πει.... σορρυ παιδια μου κανουν τον ποπο φαναρι ο μαρκ, ο λορε, ο ζαρκο, ο βινιαλες πρεπει να βελτιωθω ??

RaGe_Raptor
13/08/2018, 10:13
το κακο ειναι οτι ο ροσσι οδηγικα δεν ειναι πουθενα τα τελευταια χρονια για να εχει αποψη... οταν το γιαμαχα ξυριζε και οι φαπες πεφτανε βροχη ειχε βγαλει ανακοινωση να πει.... σορρυ παιδια μου κανουν τον ποπο φαναρι ο μαρκ, ο λορε, ο ζαρκο, ο βινιαλες πρεπει να βελτιωθω ??

Ρε συ νοτ, εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το ζόρι σου. Γιατί πρέπει να διαβάζουμε τις ίδιες παπαριές σε κάθε θρεντ μοτοτζιπι.

bros400pgm
13/08/2018, 10:14

Τα gp μηχανάκια, δυστυχώς ή ευτυχώς, φτιάχνονται κατά παραγγελία του ενός αναβάτη. Εάν ο ένας θέλει χωροδικτύωμα και ο άλλος δελταμποξ σκέψου τι θα γίνει φίλε μου.

GIOTIS750
13/08/2018, 10:17
Ρε συ νοτ, εγώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το ζόρι σου. Γιατί πρέπει να διαβάζουμε τις ίδιες παπαριές σε κάθε θρεντ μοτοτζιπι.

ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ :beer::beer::beer:

Antonisss
13/08/2018, 10:18

Κάτσε ξαναδές κατατάξεις τελευταίων ετών (από το 2013 και μετά που γύρισε στη Yamaha) και πες μου πόσες φορές ξύρισε ποιος ποιον, βάλε μέσα και τους τραυματισμούς του το 17, ανέλυσέ τα λίγο πιο προσεκτικά (εάν μπορείς) και εδώ είμαστε

Λίγη αντικειμενικότητα δεν έβλαψε

FotisFz1
13/08/2018, 10:24

Αφου μας κανει μαθηματα
τοσες φορες το ειπε ο ανθρωπος
Κρατα σημειωσεις απο οσα λεει να πας μπροστα παιδι μου

GIOTIS750
13/08/2018, 10:42
Κάτσε ξαναδές κατατάξεις τελευταίων ετών (από το 2013 και μετά που γύρισε στη Yamaha) και πες μου πόσες φορές ξύρισε ποιος ποιον, βάλε μέσα και τους τραυματισμούς του το 17, ανέλυσέ τα λίγο πιο προσεκτικά (εάν μπορείς) και εδώ είμαστε

Λίγη αντικειμενικότητα δεν έβλαψε

ΕΤΣΙ:beer::beer:

GIOTIS750
13/08/2018, 10:42
Αφου μας κανει μαθηματα
τοσες φορες το ειπε ο ανθρωπος
Κρατα σημειωσεις απο οσα λεει να πας μπροστα παιδι μου

:lol::beer::beer:

zizou
13/08/2018, 10:44
Τον κολιν τον ξερουν ολοι και τον λεμπ κανεις, αλλα GOAT ειναι ο Λεμπ.

:lol::lol:

Triathlon 7
13/08/2018, 11:02
Για να αφήσουμε λίγο τα ποδοσφαιρικά, να θέσω μιά απορία που έχω γιά το 2019.

Πως μπορούν να συνυπάρξουν ο Μάρκ με τον Χόρχε στην ίδια ομάδα; Σύμφωνα με ποιό οδηγικό στυλ θα χτιστεί το νέο μηχανάκι; Στην Αυστρία, που είχαμε μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να συγκρίνουμε την διαφορά στην οδήγηση τους, αυτές φάνηκαν πιό ξεκάθαρα.

Στρωτές, ροϊκές γραμμές-διαβήτη ο ένας. Ή - έστω - προσπάθεια κατά το δυνατόν να οδηγήσει έτσι, όσο του το επέτρεπαν οι εκάστοτε συνθήκες.
Και ο άλλος, ΠΟΛΥ θεαματικότερος, με γραμμές ότι νάναι, με μιά μίξη από καμπύλες και ευθείες μέσα στην στροφή, οι τροχοί όπου νάναι, ο σκελετός δεμένος κόμπο και συχνές (φανερές ή μη) ελεγχόμενες-ανολοκλήρωτες πτώσεις! Αναρωτιέμαι πόσες φορές θα επιστρέφει το μηχανάκι στους μηχανικούς με ρωγμές στο σκελετό!

Τι λέτε; Θα φτιάξει δύο διαφορετικά μηχανάκια η Honda; Ή μήπως θα δεχτεί ό ένας τον ρόλο του νο2;

ptc
13/08/2018, 11:07
Νομιζω δε θελει συζητηση. Η Honda φτιαχνει μηχανη για τον πρωταθλητη. Οποιος ειναι διπλα του (ή για να ειμαστε πιο ακριβεις πισω του) θα πρεπει να προσαρμοστει οσο καλυτερα μπορει σε αυτην.

Εχει σιγουρα πολυ δυσκολο εργο μπροστα του ο 99, αλλα ας μη βιαστουμε να τον ξεγραψουμε. Τα ιδια λεγαμε για την Ducati (οτι δεν ταιριαζει στο οδηγικο του στυλ, κτλ) και τωρα ο Γιωργος κλεινει στοματα.

Vstrommer71
13/08/2018, 11:09

Το κακό που είναι?

Κανένα κακό.Απλά και ο dottore,γιατι ειναι αυτος που ειναι και το επιτρεπει η αξια του,στελνει τα δικα του μηνυματα για το τι θελει.Κι οπως δειχνουν οι φημες ο Jarvis
δεν θα μακροημερευσει ως team manager.
Kι οταν λεει εγω σας τα λεω εδω κι εναν χρονο κι εσεις ξυνεστε,καποιες καμπανες χτυπανε στην Movistar.
Παρακολουθουμε με ενδιαφερον.

devil's animal
13/08/2018, 11:30
Κανένα κακό.Απλά και ο dottore,γιατι ειναι αυτος που ειναι και το επιτρεπει η αξια του,στελνει τα δικα του μηνυματα για το τι θελει.Κι οπως δειχνουν οι φημες ο Jarvis
δεν θα μακροημερευσει ως team manager.
Kι οταν λεει εγω σας τα λεω εδω κι εναν χρονο κι εσεις ξυνεστε,καποιες καμπανες χτυπανε στην Movistar.
.

μμμ...τι μου θυμιζει αυτο...?? τι μου θυμιζει...??:hmm:

τα ιδια δεν γινοντουσαν και στην ducati οταν πηγε?
αυτος απο την αλλη δεν ειναι ο σουπερ γ@ματος οδηγος που στηνει μηχανακια για νικες και πρωταθλημα?... εχει τελεια αισθηση... δινει καταπληκτικο feedback στους μηχανικους και γενικα παιρνει ενα *ρδελο και το κανει μηχανακι? αυτα τουλαχιστον ηταν καποια απο αυτα που ειχαν ειπωθει κατα καιρους λιγο πριν παει ducati και ενω ειχε φυγει απο την yamaha και ειχε στησει ενα yamahonda...

θελετε να μου πειτε οτι και οι 2 εταιρειες των αγνοουσαν επιδεικτικα... και δεν του εδιναν αυτο που θελει ενω αυτος ΗΞΕΡΕ πως θα παει πιο γρηγορα, ναι??
και τωρα εχει και πολλη περισσοτερη εμπειρια απο τοτε..το 2004...λογικα θα ξερει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζεται να γινει στο μηχανακι...σωστα?

καποια πραγματα πρεπει σιγα σιγα να γραφονται και να αποκαλυπτεται η αληθεια πισω απο το "φαινομενο" rossi...
οσο δε, εσεις απασχολειστε με το "γιατι δεν παει καλα ο rossi, αφου ειναι υπεργαματος", υπαρχουν εκει μεσα 2 (μην πω 3) οδηγοι που τον κανουν μεροκαματο any place, any time...συνεχιστε... ησυχως ομως μην ξυπνησουν οι υπολοιποι...
:wave2:

Antonisss
13/08/2018, 11:32
μμμ...τι μου θυμιζει αυτο...?? τι μου θυμιζει...??:hmm:

τα ιδια δεν γινοντουσαν και στην ducati οταν πηγε?
αυτος απο την αλλη δεν ειναι ο σουπερ γ@ματος οδηγος που στηνει μηχανακια για νικες και πρωταθλημα?... εχει τελεια αισθηση... δινει καταπληκτικο feedback στους μηχανικους και γενικα παιρνει ενα *ρδελο και το κανει μηχανακι? αυτα τουλαχιστον ηταν καποια απο αυτα που ειχαν ειπωθει κατα καιρους λιγο πριν παει ducati και ενω ειχε φυγει απο την yamaha και ειχε στησει ενα yamahonda...

θελετε να μου πειτε οτι και οι 2 εταιρειες των αγνοουσαν επιδεικτικα... και δεν του εδιναν αυτο που θελει ενω αυτος ΗΞΕΡΕ πως θα παει πιο γρηγορα, ναι??
και τωρα εχει και πολλη περισσοτερη εμπειρια απο τοτε..το 2004...λογικα θα ξερει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που χρειαζεται να γινει στο μηχανακι...σωστα?

καποια πραγματα πρεπει σιγα σιγα να γραφονται και να αποκαλυπτεται η αληθεια πισω απο το "φαινομενο" rossi...
οσο δε, εσεις απασχολειστε με το "γιατι δεν παει καλα ο rossi, αφου ειναι υπεργαματος", υπαρχουν εκει μεσα 2 (μην πω 3) οδηγοι που τον κανουν μεροκαματο any place, any time...συνεχιστε... ησυχως ομως μην ξυπνησουν οι υπολοιποι...

όχι με το ίδιο μηχανάκι όμως...

devil's animal
13/08/2018, 11:36
όχι με το ίδιο μηχανάκι όμως...

οκ, ενταξει...
:bawl::bawl::bawl:

FotisFz1
13/08/2018, 11:47
μην ξυπνησουν οι υπολοιποι...

Οι υπολοιποι δεν ξυπνατε με τπτ...Κοιμαστε με τα τσαρουχια και οτι βλεπετε στον υπνο σας το μεταφερετε εδω για να γελαμε
Συνεχιστε τα "αντικειμενικα" σχολια σας
ειναι πολυ ωραια να δροσιζομαστε τωρα το καλοκαιρακι

BLiTzER
13/08/2018, 11:52
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Basketball_Association_career_scoring_leaders

Επειδή κι ο Μήτσος απ' τα Πετράλωνα έχει σήμερα πρόσβαση στην πληροφορία, καλό θα ήταν πριν γράψουμε να κάνουμε κι ένα τσεκ για την εγκυρότητα των όσων αναφέρουμε...

Άντε πάλι με τους πόντους. Θέμα με τα ελληνικά; ΚΑΙ στους πόντους ο Jordan είναι πρώτος βεβαια, με 30.1 ανά παιχνίδι, την υψηλότερη επίδοση έβερ (ο "δικός σου" έχει 24.6), αλλά, όπως έγραψα, GOAT είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από σκέτοι αριθμοί.

http://www.nba.com/amp/league/history/legends/profiles/michael-jordan

Καλό θα ήταν πριν γράψουμε να κάνουμε κι ένα τσεκ για την εγκυρότητα των όσων αναφέρουμε. :smokin:

Antonisss
13/08/2018, 11:58
οκ, ενταξει...
:bawl::bawl::bawl:

Γέλα όσο θες, αλλά η κουβέντα με τον ΝΧ έτσι ξεκίνησε, επειδή η Yamaha ζήτησε συγγνώμη ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αναβάτες και όχι μόνο από το Ρόσσι. Επιπλέον και οι 2 διαμαρτύρονται όλη τη χρονιά, αλλά εσύ (εσείς) επικεντρώνεστε στον Ρόσσι. Αλλά ο Vinales πριν μερικούς μήνες δήλωσε το αμίμητο "Η Yamaha μου υποσχέθηκε μηχανάκι για να κερδίζω και όχι να έρχομαι 7ος-8ος". Αλλά δεν σας είδα εκεί με θέρμη να σχολιάζετε κάτι.

devil's animal
13/08/2018, 12:13
Γέλα όσο θες, αλλά η κουβέντα με τον ΝΧ έτσι ξεκίνησε, επειδή η Yamaha ζήτησε συγγνώμη ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αναβάτες και όχι μόνο από το Ρόσσι. Επιπλέον και οι 2 διαμαρτύρονται όλη τη χρονιά, αλλά εσύ (εσείς) επικεντρώνεστε στον Ρόσσι. Αλλά ο Vinales πριν μερικούς μήνες δήλωσε το αμίμητο "Η Yamaha μου υποσχέθηκε μηχανάκι για να κερδίζω και όχι να έρχομαι 7ος-8ος". Αλλά δεν σας είδα εκεί με θέρμη να σχολιάζετε κάτι.

δεδομενου οτι ενας ειναι νεοπας και δεν ξερει...
δεδομενου οτι ο αλλος ειναι παλια καραβανα και εχει στησει απειρα μηχανακια στα τοσα χρονια που ειναι εκει μεσα...
δεδομενου οτι ειναι το Νο1 δηλωμενο, αρα το βαρος πεφτει αναγκαστικα πανω του...
δεδομενου οτι το μηχανακι λογω του οτι ειναι Νο1, στηνεται πανω του και μονο εφοσον αυτος το πει παιρνει το Νο2 τις ρυθμισεις...

... γι'αυτο επικεντρωνομαστε στον rossi...και οπως ειχε πει το αμιμητο και ο Stoner (εφοσον θελετε να μιλησουμε και για αμιμητα): "Obviously his ambition outweighed his talent."

και συνεχιζοντας τα αμιμητα να πουμε για το αμιμητο του vinales: "δεν μ'αφηνουν να μιλησω για το πλαισιο"..
..μετά τη Καταλωνία ερχόταν το assen...
Ο μικρός έσπερνε στο pre season...είχε πάρει και τρεις νίκες σερί και μετά η καταστροφή και το χάος...(μάλιστα λέγαμε τότε εδώ μέσα ότι αν δεν "ξυπνήσει" ο marquez, ο vinales θα έκανε περίπατο με το πρωτάθλημα)...

https://www.crash.net/motogp/feature/262808/1/vinales-yamaha-and-a-tale-of-two-chassis

εφοσον λοιπον φαινεται οτι ΑΚΟΥΝΕ τον rossi...και το μηχανακι εχει στηθει ΠΑΝΩ στον rossi...
τις πταιει? εε??

ptc
13/08/2018, 12:22
εφοσον λοιπον φαινεται οτι ΑΚΟΥΝΕ τον rossi...και το μηχανακι εχει στηθει ΠΑΝΩ στον rossi...
τις πταιει? εε??

Καλά, εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος αναβάτης είναι. Ούτε προγραμματιστής να φτιάξει τα ηλεκτρονικά, ούτε μηχανικός να αλλάξει το μοτέρ. Φαντάζομαι ότι η δουλειά του είναι να μεταφέρει στους ειδικούς τα στοιχεία στα οποία βλέπει ότι υστερεί η μηχανή, ώστε αυτοί με τη σειρά τους να τα διορθώσουν. Να τους δώσει την κατεύθυνση δλδ, τους στόχους του project. Φαντάζομαι πως υπό αυτό το πρίσμα ειπώθηκε και η συγγνώμη. Οι αναβάτες δλδ μας έχουν πει τι πρέπει να βελτιωθεί στη μηχανή, απλά εμείς οι μηχανικοί αδυνατούμε να τους το δώσουμε.

Antonisss
13/08/2018, 12:23
δεδομενου οτι ενας ειναι νεοπας και δεν ξερει...
δεδομενου οτι ο αλλος ειναι παλια καραβανα και εχει στησει απειρα μηχανακια στα τοσα χρονια που ειναι εκει μεσα...
δεδομενου οτι ειναι το Νο1 δηλωμενο, αρα το βαρος πεφτει αναγκαστικα πανω του...
δεδομενου οτι το μηχανακι λογω του οτι ειναι Νο1, στηνεται πανω του και μονο εφοσον αυτος το πει παιρνει το Νο2 τις ρυθμισεις...

... γι'αυτο επικεντρωνομαστε στον rossi...και οπως ειχε πει το αμιμητο και ο Stoner (εφοσον θελετε να μιλησουμε και για αμιμητα): "Obviously his ambition outweighed his talent."

και συνεχιζοντας τα αμιμητα να πουμε για το αμιμητο του vinales: "δεν μ'αφηνουν να μιλησω για το πλαισιο"..
..μετά τη Καταλωνία ερχόταν το assen...
Ο μικρός έσπερνε στο pre season...είχε πάρει και τρεις νίκες σερί και μετά η καταστροφή και το χάος...(μάλιστα λέγαμε τότε εδώ μέσα ότι αν δεν "ξυπνήσει" ο marquez, ο vinales θα έκανε περίπατο με το πρωτάθλημα)...

https://www.crash.net/motogp/feature/262808/1/vinales-yamaha-and-a-tale-of-two-chassis

τις πταιει? εε??

Δεν έκανε 3 σερί νίκες, έκανε 2 νίκες, τσίμπησε μία τούμπα στο Austin, στη Χερέθ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ εργοστασιακά καταποντιστήκανε με θέματα ελαστικών, μετά πήρε την 3η νίκη στο Λε Μανς, μετά Μουτζέλο 2ος (όπου ο Ρόσσι έτρεξε σχετικά τραυματίας), μετά άλλος ένας καταποντισμός Βαρκελώνη, και μετά η νίκη του Ρόσσι στο Άσσεν

Τα προβλήματα προϋπήρχαν της αλλαγής πλαισίου.

Ο Ρόσσι ΔΕΝ είναι δηλωμένο Νο1 (στα μάτια σου και όσων τον αντιπαθούν ναι), όποιος είναι πιο γρήγορος τερματίζει μπροστά. + -
Αυτή η καραμέλα με το στήσιμο λες και ο Ρόσσι είναι μεταλλουργός, χυτευτής και κάνει τις κολλήσεις στο πλαίσιο πρέπει να σταματήσει (αλλά σας αρέσει). Ο άνθρωπος δίνει feedback σε αυτούς που είναι η δουλειά τους να κάνουν τις συγκεκριμένες μετατροπές στο πλαίσιο

Στο Ντουκάτι πάντως δεν είδα να γυρίσανε σε κάρμπον πλαίσιο μόλις ξεφορτωθήκανε τον Ρόσσι...

Ζεύκας
13/08/2018, 12:28
Ωρε κατι κόμπλεξ που μονιμως βγαίνουν.

πονάει πάρα πολλούς ένας σαραντάχρονος αγωνιζόμενος

devil's animal
13/08/2018, 12:37
Καλά, εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος αναβάτης είναι. Ούτε προγραμματιστής να φτιάξει τα ηλεκτρονικά, ούτε μηχανικός να αλλάξει το μοτέρ. Φαντάζομαι ότι η δουλειά του είναι να μεταφέρει στους ειδικούς τα στοιχεία στα οποία βλέπει ότι υστερεί η μηχανή, ώστε αυτοί με τη σειρά τους να τα διορθώσουν. Να τους δώσει την κατεύθυνση δλδ, τους στόχους του project. Φαντάζομαι πως υπό αυτό το πρίσμα ειπώθηκε και η συγγνώμη. Οι αναβάτες δλδ μας έχουν πει τι πρέπει να βελτιωθεί στη μηχανή, απλά εμείς οι μηχανικοί αδυνατούμε να τους το δώσουμε.

οκ, αυτο λεω και εγω ρε Πετρο...
αρα αδυνατει η yamaha να δωσει αυτο που θελει ο αναβατης...
το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχει ειπωθει ξεκαθαρα ΤΙ ειναι αυτο που θελει ο αναβατης...
στην τελευταια συνεντευξη ειπε για ηλεκτρονικα και μπορει και για μοτερ...

οπως και να εχει, ειναι 2ος στο πρωταθλημα και εχει παρει 4 τριτες και μια 2η θεση...
δεν νομιζω 1ον οτι το μηχανακι ειναι τοσο κακο και 2ον οτι δεν μπορει η yamaha να το στρωσει...απλα παει προς λαθος κατευθυνση...και για την κατευθυνση φταιει ο οδηγος...

αλλα αυτα θα φανουν στην πορεια...

ptc
13/08/2018, 12:41
Πάντως σε μια συνέντευξή του Ροσι που είδα, προχώρησε αρκετά στην κριτική προς την ομάδα. Είπε πως μάλλον υπάρχει θέμα με την οργάνωση της Yamaha και ότι ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσουν την κατεύθυνση των Ducati και Honda και να μιμηθούν τις ομάδες της F1. Άσχημα τα πράγματα για τον Jarvis...

FotisFz1
13/08/2018, 12:43

και 2ον οτι δεν μπορει η yamaha να το στρωσει....

Μπερδεμενα μας τα λες...
τελικα μπορει η δεν μπορει η Γιαμαχα?

Antonisss
13/08/2018, 12:47
οκ, αυτο λεω και εγω ρε Πετρο...
το θεμα ομως ειναι οτι δεν εχει ειπωθει ξεκαθαρα ΤΙ ειναι αυτο που θελει ο αναβατης...
στην τελευταια συνεντευξη ειπε για ηλεκτρονικα και μπορει και για μοτερ...

οπως και να εχει, ειναι 2ος στο πρωταθλημα και εχει παρει 4 τριτες και μια 2η θεση...
δεν νομιζω 1ον οτι το μηχανακι ειναι τοσο κακο και 2ον οτι δεν μπορει η yamaha να το στρωσει...απλα παει προς λαθος κατευθυνση...και για την κατευθυνση φταιει ο οδηγος...

αλλα αυτα θα φανουν στην πορεια...

Ακούγεται ότι είναι θέμα κινητήρα (ελαφρύτερος στρόφαλος από το επιθυμητό, που σημαίνει ότι το λούζεσαι όλη τη χρονιά) το οποίο απλά δεν στρώνει με τα ηλεκτρονικά. Το % "ευθύνης" μεταξύ των 2 το γνωρίζει μόνο η Yamaha...

NxOxT
13/08/2018, 12:48
Παντος κατα μια περιεργη συμπτωση οταν εφυγε ο λορε απο τη γιαμαχα αρχισανε τα προβληματα και οταν πηγε ντουκατι αρχισε τις νικες το ιταλικο χαρχαλο... κατα τα αλλα ο ροσσι ειναι ο σουπερ εξελικτης...

Το ρεζιλικι ειναι η επισημη ανακοινωση... να βγαινει ο 1.10 με τα χερια στην αναταση σχιστοματης και να λεει... συγγνωμη σου ζητω συγχωρεσε με ροσσι... ποσο πιο κατω ? οτι μεινανε πισω στη γιαμαχα ειναι φανερο... αγωνες ειναι καποιος ειναι πισω καποιος ειναι μπροστα... ετσι παει. Και η χοντα το 15 το 16 και τα μισα του 17 πουθενα δεν ηταν... βγηκε κανενας να πει συγγνωμη στον μαρκ που 1 χρονια πριν το ειχε παρει με βολτα ???

devil's animal
13/08/2018, 12:54
Μπερδεμενα μας τα λες...
τελικα μπορει η δεν μπορει η Γιαμαχα?

κατα εμενα, μια χαρα μπορει να το στρωσει η yamaha...απλα παει προς λαθος κατευθυνση...
ο rossi (τουλαχιστον απο αυτα που λεει στις συνεντευξεις του) δεν δινει μια ξεκαθαρη κατευθυνση...μιλαει συγκεχυμενα...
και στην τελικη δεν ξερω κατα ποσο ειναι τοσο κακο το μηχανακι οταν εχει ανεβει τοσες φορες βαθρο και ειναι 2ος στο πρωταθλημα...

δλδ εν ολιγοις, δινει την εντυπωση οταν μιλαει οτι παντα κατι αλλο φταιει και οχι εκεινος...

sapila racing
13/08/2018, 12:56
δωσε μπαν μονιμο για το "ευνουχος" μοντ... ντροπη τετοιες εκφρασεις.

Θέλεις να πεις κάτι και δεν το έπιασα?
Θέλεις μπαν μόνιμο? Πεστο κι εγινε!

sapila racing
13/08/2018, 12:58
κατα εμενα, μια χαρα μπορει να το στρωσει η yamaha...απλα παει προς λαθος κατευθυνση...
ο rossi (τουλαχιστον απο αυτα που λεει στις συνεντευξεις του) δεν δινει μια ξεκαθαρη κατευθυνση...μιλαει συγκεχυμενα...
και στην τελικη δεν ξερω κατα ποσο ειναι τοσο κακο το μηχανακι οταν εχει ανεβει τοσες φορες βαθρο και ειναι 2ος στο πρωταθλημα...

δλδ εν ολιγοις, δινει την εντυπωση οταν μιλαει οτι παντα κατι αλλο φταιει και οχι εκεινος...

Το μηχανάκι έχει σοβαρό πρόβλημα στην επιτάχυνση, αυτό είναι φανερό σε όλες τις εξόδους.
Το οτι ο Rossi κατάφερε και το τερματισε 6ος δείχνει οτι το διαχειρίζεται καλύτερα απ τους άλλους Yamahαιους που πάτωσαν.

Ειδικά ο Zarco εχει παρει την κατω βόλτα τελείως πλέον.

devil's animal
13/08/2018, 13:15
Το μηχανάκι έχει σοβαρό πρόβλημα στην επιτάχυνση, αυτό είναι φανερό σε όλες τις εξόδους.
Το οτι ο Rossi κατάφερε και το τερματισε 6ος δείχνει οτι το διαχειρίζεται καλύτερα απ τους άλλους Yamahαιους που πάτωσαν.

Ειδικά ο Zarco εχει παρει την κατω βόλτα τελείως πλέον.

εδω (http://www.bikesportnews.com/news/news-detail/motogp-austria-i-had-fun-rossi) προεξοφλει απο πριν οτι δεν θα καταφερει να το φτιαξει η yamaha στους προσεχεις αγωνες και tests...
σαν να λεει στην yamaha: "μην παιδευεστε παιδια, δεν θα καταφερετε τιποτα"..

ποσο φυσιολογικο ειναι αυτο?

FotisFz1
13/08/2018, 13:33

Αν πηγαινε προς την λαθος κατευθυνση η Γιαμαχα δεν θα εβγαινε να πει συγγνωμη δεν μπορουμε να δωσουμε αυτα που θελουν οι αναβατες
Θα ελεγε καναμε οτι μας ζητησε ο λακαμας ο Ροσσι και τα εκανε σαν τα μουτρα του...

Μαλλον αναποδα τα βλεπετε τα πραγματα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ φορα

THRESH
13/08/2018, 13:35
Ωρε κατι κόμπλεξ που μονιμως βγαίνουν.

πονάει πάρα πολλούς ένας σαραντάχρονος αγωνιζόμενος

Πράγματι, ιδιαίτερα όταν καταφέρνει να είναι ακόμη ανταγωνιστικός σε χρόνους, να σημειώνει νίκες,
να παίρνει βάθρα κλπα, ότι δηλαδή θα έκανε και ένας
αναβάτης 10-15 χρόνια μικρότερος και full ανταγωνιστικός.
Τέλοσπάντων.

Σε μια πίστα που ευνοεί σφόδρα Ducati , καμία έκπληξης.
Ο Μάρκος έτσι κι αλλιώς νιώθει φοβερά πάνω στη Honda του
ενώ πλέον το ίδιο και ο Καλ.
Για Pedrosa ούτε κουβέντα βέβαια, αφού το μηχανάκι δείχνει να ταιριάζει για Μάρκο και καθόλου
για Dani, κρίμα.

Ο Rossi που στάθηκε άτυχος στις δοκιμές,τα πήγε ανέλπιστα καλά στον αγώνα, για πολλοστή φορά το καλύτερο Yamaha φέτος.
Αξίζει βέβαια , προς τους επικριτές του , κάποιος να διαβάζει τα σχόλια του ιδίου πριν τους αγώνες, τα οποία όχι απλά είναι
προσγειωμένα αλλά ονομάζει ξεκάθαρα ποιοι είναι καλύτεροι του όπως επίσης οτι έχει προβλέψει ήδη οτι οι Ducati θα περάσουν
μπροστά, πράγμα ίσως αναμενόμενο βλέποντας και τέτοιες εμφανίσεις.

Απο Dovi , Petrucci περίμενα περισσότερα , αφού ο 2ος καλύτερος αναβάτης του 2017 , έδειχνε να μην μπορεί να μείνει κοντά
στον Lorenzo, που παραμένει η κλασική αχώνευτη προσωπικότητα με φοβερό οδηγικό ταλέντο όταν όλα δουλεύουν σωστά.
Να σημειώσω οτι δεν είδα Domenicali κοντά στον Jorge στο τέλος, δεν ξέρω αν βαρέθηκε να τον αγνοεί ένας οδηγός για 3η συνεχόμενη φορά
( συμπεριφορές που θα τις βρει μπροστά του βέβαια, όλοι παρατηρούν εκείνη τη στιγμή).
Αυτά για κάποιους σχολιασμούς που βλέπω οταν νηφάλια η ομάδα της Yamaha ζητά συγνώμη για τη χειρότερη απόδοση απο τη Βαλένθια 2007
και δεσμεύεται για λύσεις (κινητήρας και ηλεκτρονικά δηλαδή αφού το πλαίσιο το βρήκανε).
Λύσεις όμως που θα τις δούμε απο 2019 , ιδιαίτερα για κινητήρα.

ΥΓ ένα ακόμη σχόλιο που δείχνει τη διαφορά : αν εξαιρέσουμε Zarco που είναι ασταθής , Vinales δείχνει σταθερά να βολεύεται στο τέλος
πάνω στην M1 και Rossi κυρίως αρχή-μέση αγώνα και εφόσον έχει λάστιχο συνεχίζει μέχρι τέλους.

devil's animal
13/08/2018, 13:46
Αν πηγαινε προς την λαθος κατευθυνση η Γιαμαχα δεν θα εβγαινε να πει συγγνωμη δεν μπορουμε να δωσουμε αυτα που θελουν οι αναβατες
Θα ελεγε καναμε οτι μας ζητησε ο λακαμας ο Ροσσι και τα εκανε σαν τα μουτρα του...

ποσο σιγουρος εισαι γι'αυτο που λες?
γιατι ο rossi ειναι αυτος που πουλαει...ο rossi ειναι αυτος που ξερει ο κοσμος...αυτος ειναι ο αναγνωρισιμος...
αυτο δεν ειχε γινει ουτε στην ducati οταν πηγε...δλδ να κατηγορησει το εργοστασιο τον rossi που απλα ελεγε, ελεγε και και ενω του εδιναν αυτα που ηθελε δεν υπηρχε φως στο τουνελ..

οπως και να εχει...και ειχα πει και πριν...θα φανει αυτο...

FotisFz1
13/08/2018, 13:50
ποσο σιγουρος εισαι γι'αυτο που λες?
γιατι ο rossi ειναι αυτος που πουλαει...ο rossi ειναι αυτος που ξερει ο κοσμος...αυτος ειναι ο αναγνωρισιμος...
αυτο δεν ειχε γινει ουτε στην ducati οταν πηγε...δλδ να κατηγορησει το εργοστασιο τον rossi που απλα ελεγε, ελεγε και και ενω του εδιναν αυτα που ηθελε δεν υπηρχε φως στο τουνελ..

οπως και να εχει...και ειχα πει και πριν...θα φανει αυτο...

Το ακουσαμε και αυτο
στο Yamaha vs Rossi υπερτερει ο Rossi
ελα χριστε κ παναγια

Δλδ ο κοσμος ξερει τον Ροσσι κ οχι την Yamaha
ο Ροσσι πουλαει τα μηχανακια και οχι η Yamaha

οσο για την Ντουκατι τοτε
παλι δεν τα θυμασαι καλα
ο Πρετσιοζι ειχα φαει το σκαλωμα του με το προτζεκ "μη πλαισιο" και δεν εκανε βημα πισω
και σε καμια περιπτωση δεν εδωσε στον Ροσσι αυτα που ζητησε

Ειπαμε με μετρο οι αρλουμπες...

BabisStinson
13/08/2018, 14:03
Εδώ ρε φίλε πηγαίνει καλύτερα ο δοκιμαστής τους, εκεί θα κολλήσουν???

Άστο, άμα ο πιάσουμε κι αυτό έχει κλάμα. Είμαι και Στονεράκιας.. :D
Που τους έφτιαξε σε 1 χρόνο μηχανάκι για πρωτάθλημα με τις οδηγίες του. Απλά ο Ντοβι δεν έχει μέταλλο πρωταθλητή, τι να κάνουμε?
Ζούμε και αναπνέουμε μόνο μήπως και πάρει καμιά wildcard συμμετοχή για Μελβούρνη και δούμε πάλι την οδηγάρα να παίρνει καμιά νίκη μπροστά στο κοινό του. :-)

g_m900
13/08/2018, 14:09
Το ακουσαμε και αυτο
ελα χριστε κ παναγια

παλι δεν τα θυμασαι καλα
ο Πρετσιοζι ειχα φαει το σκαλωμα του με το προτζεκ "μη πλαισιο" και δεν εκανε βημα πισω

Α γεια σου πες τα γιατι η Ducati απο τοτε αρχισε να πηγαίνει στη σωστή κατευθυνση ωστε ολοι οι οδηγοι της να κάνουν νικες.
Ιαννονε... Ντοβι... Πετρουξ.
Ο τελευταίος ισως φετος... Ισως του χρονου να το καταφέρει. Οποτε μιλαμε για μια σωστη εξελιξη.
Επισης η ηλεκτρονική που ειναι ενιαια... Εχει βαση αυτη της Ducati.
ΥΑΜΑΗΑ απο του χρονου.

BLiTzER
13/08/2018, 14:09
Ζούμε και αναπνέουμε μόνο μήπως και πάρει καμιά wildcard συμμετοχή για Μελβούρνη και δούμε πάλι την οδηγάρα να παίρνει καμιά νίκη μπροστά στο κοινό του. :-)

Η μόνη νίκη που ίσως πάρει είναι σε κάναν τοπικό διαγωνισμό πέστροφας.

ggs
13/08/2018, 14:20
Πάντως , θα είναι περίεργη η επόμενη μέρα των gp χωρίς τον rossi..
Εδώ και καιρό δεν κάνει και πολλά πράγματα , και πάλι είναι στο επίκεντρο της κουβέντας σε κάθε αγώνα άσχετα αν έχει ερθει 1-3-4-6-10-DNF.

Γι αυτό μάλλον η γιαμαχα θα πρέπει να του κάνει ΟΟΟΛΑ τα χατηρια.
Γιατί αν δεν ήταν ο ροσσι , δεν θα είχαν ούτε λεπτό προβολής .
Ο ροσσι φέρνει τα λεφτα στο σπίτι της γιαμαχα

GOAT δεν είναι ακόμα, γιατί ακόμα είναι εν ενεργεία.
Θα πρέπει να περάσουν χρόνια μετα την αποχώρηση του , και αν ακόμα τον θυμούνται ως μύθο και είναι ακόμα ίνδαλμα , τότε θα είναι GOAT.
Φυσικά , έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει GOAT Και είναι ο μοναδικός που μπορεί να το καταφέρει.
Ο μόνος που μπορεί να θαμπώσει το αστρο του και την λάμψη του , είναι ο ίδιος .

NxOxT
13/08/2018, 14:29
Το ακουσαμε και αυτο
ελα χριστε κ παναγια

εννοειτε οτι υπερτερει ο ροσσι... η ζημια στο image της γιαμαχα απο αυτη την ιστορια μπορει να ειναι τεραστια... τι τον βαλανε τον κοντοπιθαρο γιαπονεζο να βγαζει ανακοινωση με υφος που ουτε στο μνημοσυνο του Akihito θα ειχε ??

Jimmu
13/08/2018, 14:30
Άντε πάλι με τους πόντους. Θέμα με τα ελληνικά; ΚΑΙ στους πόντους ο Jordan είναι πρώτος βεβαια, με 30.1 ανά παιχνίδι, την υψηλότερη επίδοση έβερ (ο "δικός σου" έχει 24.6), αλλά, όπως έγραψα, GOAT είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από σκέτοι αριθμοί.

http://www.nba.com/amp/league/history/legends/profiles/michael-jordan

Καλό θα ήταν πριν γράψουμε να κάνουμε κι ένα τσεκ για την εγκυρότητα των όσων αναφέρουμε. :smokin:

Θέμα μάλλον εσυ με τα αγγλικά...https://www.google.gr/search?q=by+acclamation+μεταφραση&oq=by&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j5.1721j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Γιατι τα νούμερα αλλα λένε.

38387 πόντους ο KAJ
32297 ο MJ
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Basketball_Association_career_scoring_leaders
Αν τελικά κοιτάς μέσο όρο πόντων ανα παιχνίδι (γτ αυτό γραφεις..) δε θα επρεπε βασει του σκεπτικου σου GOAT στα gp να είναι ο ΜΜ???

NxOxT
13/08/2018, 14:32
GOAT δεν είναι ακόμα, γιατί ακόμα είναι εν ενεργεία.
Θα πρέπει να περάσουν χρόνια μετα την αποχώρηση του , και αν ακόμα τον θυμούνται ως μύθο και είναι ακόμα ίνδαλμα , τότε θα είναι GOAT.
Φυσικά , έχει όλα όσα χρειάζονται για να γίνει GOAT Και είναι ο μοναδικός που μπορεί να το καταφέρει.
Ο μόνος που μπορεί να θαμπώσει το αστρο του και την λάμψη του , είναι ο ίδιος .

Αλλο GOAT, αλλο πρεσβης του σπορ... το δευτερο ουτε εγω δεν το αρνουμαι οτι ειναι... Αλλα GOAT ουτε αν φερουμε πισω τον γιμπερναου δεν γινεται...

BLiTzER
13/08/2018, 14:36
Θέμα μάλλον εσυ με τα αγγλικά...https://www.google.gr/search?q=by+acclamation+μεταφραση&oq=by&aqs=chrome.0.69i59l2j69i57j5.1721j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Γιατι τα νούμερα αλλα λένε.

38387 πόντους ο KAJ
32297 ο MJ
Αν τελικά κοιτάς μέσο όρο πόντων ανα παιχνίδι (γτ αυτό γραφεις..) δε θα επρεπε βασει του σκεπτικου σου GOAT στα gp να είναι ο ΜΜ???

Ο ένας με 1500 παιχνίδια καριέρας και ο άλλος με 1000. :lol:

Βαρέθηκα να γράφω τα προφανή. Τελευταίο ποστ μου εδώ. GOAT με 5 χρόνια καριέρας. :lol: Αν διατηρήσει αυτά τα ποσοστά σε 15 χρόνια τα ξαναλέμε.

Jimmu
13/08/2018, 14:46
Η διαφορά στον αριθμό συμμετοχών είναι αντιστοίχως ανάλογη και στις 2 περιπτώσεις....Το σκεπτικό σου αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε "προσωπικές" προτιμήσεις και είναι δεκτό,αλλά μη μας δείχνετε το άσπρο για μαύρο ανάλογα το πως σας βολεύει κάθε φορά..

devil's animal
13/08/2018, 14:48
Το ακουσαμε και αυτο
ελα χριστε κ παναγια

παλι δεν τα θυμασαι καλα

κοιτα να δεις πως παει το πραγμα...
αν πας σε εναν ασχετο..τελειως ασχετο.. και του πεις το ονομα "valentino rossi" κατα μεγαλη πιθανοτητα θα ξερει οτι ειναι οδηγος αγωνων μοτοσυκλετας...
αν τον ρωτησεις καπακια, τι μηχανη οδηγαει...δεν θα ξερει...αν το κανεις σε πολλους...ελαχιστοι εως κανενας θα ξερει....

βλεπεις, ο κοσμος θελει ενα ατομο, ενα προσωπο, μια φυσικη παρουσια γιατι του ειναι ευκολο να ταυτιστει και να το μυθοποιησει...
κανενας δεν θα το κανει αυτο για την yamaha...οσο καλη και αν ειναι και οσα πρωταθληματα και αν εχει παρει...στα παπακια του...ειναι μια εταιρεια...

το ιδιο συμβαινει και με τον Mcrae...ολοι ηξεραν το ατομο που ηταν οδηγαρα και πηγαινε τεζα τo wrc...αν ρωτησεις τωρα τους περισσοτερους δεν θα ξερουν να σου πουν τι αμαξι οδηγουσε...γιατι? γιατι απλουστατα το subaru ηταν το μεσο που επαιρνε ο Mcrae τις νικες...οχι το πρωταγωνιστικο στοιχειο...
ποιος ξερει οτι πηγε μετα στην ford και μετα στην citroen? αυτοι που ασχολουνται με το σπορ...οι ασχετοι απλα δεν εχουν ιδεα...

οποτε οσο αρλουμπες ή ακατανοητα ειναι ολα αυτα για σενα...ναι στο "rossi vs yamaha" υπερτερει ο rossi γιατι ο κοσμος αυτον ξερει...
και ακομα και τωρα σ'αυτο το thread κανεις δεν εχει αμφισβητησει τον rossi...μηπως φταιει αυτος ρε αδερφε που δεν παιρνει νικες ...οοοχι...ολοι λενε για yamaha...το μηχανακι φταιει....ξεκαθαρα...βγηκε λοιπον και η yamaha και απλα ειπε αυτο που ολοι ηθελαν να ακουσουν...

τελος ο preziosi ειχε φαει το σκαλωμα γιατι το ιδιο μηχανακι την προηγουμενη χρονια πρωταγωνιστουσε με τον stoner...και σου λεει "δεν μπορει, σε καλο δρομο ειμαστε"...που να ηξερε οτι ολη την δουλεια την εκανε ο stoner..??
μετα με τον rossi, o rossi ηθελε να κανει την ducati σαν την yamaha....αλλα ενταξει τι να πρωτοαλλαξουν? πλαισιο, ντεσμο, ηλεκτρονικα...??
μεσα στα πλαισια ομως που τους επιτρεποταν, εδιναν στον τιτανοτεραστιο αυτα που ζηταγε...τωρα αν αυτος ζηταγε yamaha με κουστουμια ducati...ενταξει...ειπαμε..να υπαρχει και ενα μετρο....:lol:

RaGe_Raptor
13/08/2018, 14:54
τελος ο preziosi ειχε φαει το σκαλωμα γιατι το ιδιο μηχανακι την προηγουμενη χρονια πρωταγωνιστουσε με τον stoner...και σου λεει "δεν μπορει, σε καλο δρομο ειμαστε"...που να ηξερε οτι ολη την δουλεια την εκανε ο stoner..??
μετα με τον rossi, o rossi ηθελε να κανει την ducati σαν την yamaha....αλλα ενταξει τι να πρωτοαλλαξουν? πλαισιο, ντεσμο, ηλεκτρονικα...??
μεσα στα πλαισια ομως που τους επιτρεποταν, εδιναν στον τιτανοτεραστιο αυτα που ζηταγε...τωρα αν αυτος ζηταγε yamaha με κουστουμια ducati...ενταξει...ειπαμε..να υπαρχει και ενα μετρο....:lol:

ναι αλλά ,εκτός του ότι η πορεία του Στόνερ ήταν φθίνουσα μεχρι που ανέβηκε το Χόντα,κοίτα που κατέληξαν οι ντουκαταίοι στο τέλος.όχι μόνο έχουν ολόκληρο πλαίσιο κράματος αλουμινίου στα τζιπι,εδώ και χρόνια,αλλά βγάλανε και "μισό" πλαίσιο στην παραγωγή! do it like the japs φάση :D

BLiTzER
13/08/2018, 15:15
Η διαφορά στον αριθμό συμμετοχών είναι αντιστοίχως ανάλογη και στις 2 περιπτώσεις....Το σκεπτικό σου αλλάζει ανάλογα με τις εκάστοτε "προσωπικές" προτιμήσεις και είναι δεκτό,αλλά μη μας δείχνετε το άσπρο για μαύρο ανάλογα το πως σας βολεύει κάθε φορά..

Γράφω από κινητό και με παιδεύεις, αλλά αξίζει μια τελευταία απάντηση. Αν ήθελα να σου αποδείξω ότι οι πηγές σου και οι αριθμοί σου πάλι εμένα βγάζουν σωστό, δηλαδή το αυτονόητο, θα έγραφα απλά ότι "αναλογικά" ο Ρόσσι είχε 41 νίκες στα 5 πρώτα του χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Μαρκέζ είχε 35. :smokin: Το 2018 δε μετράει, καθώς δεν έχει τελειώσει, άρα μετράμε τα πρώτα 5 χρόνια (όχι ότι θα άλλαζε κάτι). Είναι αρκετά γκρι αυτό για σένα;

Σόρι, ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι στο μυαλό σου ένας παίκτης με 38κ πόντους σε 1500 παιχνίδια είναι καλύτερος από έναν με 32κ σε 1000 παιχνίδια. Φαντάζομαι ότι, με την ίδια λογική, ένας που βάζει 30 πόντους με 40 σουτ είναι καλύτερος από έναν που βάζει 20 με 10 σουτ. :lol:

κοιτα να δεις πως παει το πραγμα...
αν πας σε εναν ασχετο..τελειως ασχετο.. και του πεις το ονομα "valentino rossi" κατα μεγαλη πιθανοτητα θα ξερει οτι ειναι οδηγος αγωνων μοτοσυκλετας...

Κι αν του πεις το όνομα "γιαμάχα" σίγουρα θα ξέρει ότι είναι μάρκα μοτοσικλέτας.

FotisFz1
13/08/2018, 15:30
@Blitzer σιγα μην ξερει κανεις την Yamaha
Κατι δισεκατομυρια αντικειμενα πουλαει
και αυτα χαρη στον Ροσσι.Γι αυτο τον εχουν στα ωπα ωπα και τον χαιδευουν γιατι θα πεσουν εξω αμα στεναχωρηθει

devil's animal
13/08/2018, 15:33
Κι αν του πεις το όνομα "γιαμάχα" σίγουρα θα ξέρει ότι είναι μάρκα μοτοσικλέτας.

αν δεν ασχολειται με την μουσικη...ναι πιθανοτατα να ξερει οτι ειναι μαρκα μοτοσυκλετας...αλλα μπορει να μην ξερει οτι ασχολειται καν με αγωνες...
αλλα οπως ειπα και πριν...δεν θα ταυτιστει...ειναι μια μαρκα...
τον rossi τον ξερουν ολοι...οι μαναδες μας...οι γκομενες μας...τα παιδια μας...
σιγα μην ξερουν ολοι αυτοι οτι οδηγαει yamaha...

και τα ξερουν αυτα διοτι ειναι στο αθλημα πολλα χρονια....και ειναι εξαιρετικος πρεσβευτης του αθληματος...

για την yamaha δεν ξερουν ουτε ποτε μπηκε, ουτε ποιους εχει σαν οδηγους, ουτε αν εχει παρει πρωταθληματα, ουτε τιποτα..

NxOxT
13/08/2018, 15:36
41 νικες σε 5 χρονια με αντιπαλους τους ατιτλους γιβερναου και μπιατζι το λες και καταντια...

αντιθετα 35 νικες με αντιπαλους εναν 7 και εναν 3 φορες πρωταθλητη στην καλυτερη οδηγικα ηλικια τους... δηλαδη 6 νικες λιγοτερες σε 5 χρονια... δηλαδη μια νικη τη χρονια λιγοτερη...

μονοι σας βγαζετε τα ματια σας....

Jimmu
13/08/2018, 15:43
Γράφω από κινητό και με παιδεύεις, αλλά αξίζει μια τελευταία απάντηση. Αν ήθελα να σου αποδείξω ότι οι πηγές σου και οι αριθμοί σου πάλι εμένα βγάζουν σωστό, δηλαδή το αυτονόητο, θα έγραφα απλά ότι "αναλογικά" ο Ρόσσι είχε 41 νίκες στα 5 πρώτα του χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Μαρκέζ είχε 35. :smokin: Το 2018 δε μετράει, καθώς δεν έχει τελειώσει, άρα μετράμε τα πρώτα 5 χρόνια (όχι ότι θα άλλαζε κάτι). Είναι αρκετά γκρι αυτό για σένα;

Σόρι, ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω ότι στο μυαλό σου ένας παίκτης με 38κ πόντους σε 1500 παιχνίδια είναι καλύτερος από έναν με 32κ σε 1000 παιχνίδια. Φαντάζομαι ότι, με την ίδια λογική, ένας που βάζει 30 πόντους με 40 σουτ είναι καλύτερος από έναν που βάζει 20 με 10 σουτ. :lol:

Απλά μαθηματικά λοιπόν(3ης δημοτικού)
#Vale,1996-2018, 9 παγκόσμια
#Mark,2011-2018,7 παγκόσμια (καλά βλέπεις,7 είναι..Οχι πως αλλάζει κάτι αν υπολογίσεις 6)
Άρα βάση του σκεπτικού σου... Δεν πιστεύω να μην καταλαβαίνεις αυτό που εσύ αναλύεις πιο πάνω.Η ίσως να μπορείς ρε συ να το δείς μόνο στο μπάσκετ,τι να πω....

PS: Είναι πραγματικά αστείο και "εκτίθεσαι" (κι άλλο,ειδικά μετα τα διφορούμενα σχόλια σου για το Lore..)αν θεωρείς πως οι αριθμοί συνηγορούν υπέρ σου όπως κι αν το δει κανείς...

g_m900
13/08/2018, 16:03
Jimmu 8 εχει ο Μαρκεθ.
Το 2015 το εδωσε αλλου

BLiTzER
13/08/2018, 16:05
Απλά μαθηματικά λοιπόν(3ης δημοτικού)
#Vale,1996-2018, 9 παγκόσμια
#Mark,2011-2018,7 παγκόσμια (καλά βλέπεις,7 είναι..Οχι πως αλλάζει κάτι αν υπολογίσεις 6)
Άρα βάση του σκεπτικού σου... Δεν πιστεύω να μην καταλαβαίνεις αυτό που εσύ αναλύεις πιο πάνω.Η ίσως να μπορείς ρε συ να το δείς μόνο στο μπάσκετ,τι να πω....

PS: Είναι πραγματικά αστείο και "εκτίθεσαι" (κι άλλο,ειδικά μετα τα διφορούμενα σχόλια σου για το Lore..)αν θεωρείς πως οι αριθμοί συνηγορούν υπέρ σου όπως κι αν το δει κανείς...

Εντάξει, έτσι είναι, κέρδισες. Σύγκριση 8 πρώτων ετών ενός αθλητή με όλα τα 23 ενός άλλου. Απλά μαθηματικά (3ης δημοτικού). :lol:

Όσο για τον Λόρε, παίζει 2 άτομα εδώ μέσα να έχουν καταλάβει τα σχόλιά μου. Αλλά να, τώρα με κάνεις και αφαιρώ από τη μαγεία.

@Noxoxtxtx: Marry me!

Jimmu
13/08/2018, 16:08
Jimmu 8 εχει ο Μαρκεθ.
Το 2015 το εδωσε αλλου

Δεν το έδωσε....Του το κλώτσησε μακριά ο "GOAT"...

borgiriadis1
13/08/2018, 17:28
Καλά δεν είχα σκοπό να γράψω στο θρετ αλλά κουράστηκα να διαβάζω 11 σελ και είναι ζήτημα το πόσα ποστ είχαν αξιόλογες απόψεις επι του αγώνα και του πρωταθλήματος. Δεν αντιλέγω οτι είναι δικαίωμα του καθενός να το κάνει γήπεδο και να γράφει ότι του κατεβαίνει αλλά stay to the topic και λίγο.
Φτιάξε ένα topic με θέμα "σταυρώστε το rossi στην πλατεία του χωρίου" και κράξτε εκεί όσο γουστάρετε τον αθλητή. Και πριν βιαστεί ο οποιοσδήποτε να με βαφτίσει ροσσικο ας δει πρώτα τι θα γίνει τώρα που είπα το απαγορευμένο όνομα.

simoril
13/08/2018, 17:42

Το κακό που είναι?

Το "κακό" είναι οτι ΔΕΝ είναι αλήθεια τουλάχιστον σε τέτοιο σημείο που να δικαιολογεί μια συνεντευξη τύπου παραμονή του αγώνα.

Λες και τα προηγουμενα χρόνια το μηχανάκι ήταν τέλειο και δεν υστερούσε πουθενά. Απλως λογω ΓΙΩΡΓΟΥ ήταν καλοστημένο και δεν ψαχνανε στα τυφλά να βρουν ρυθμίσεις.

ΟΚ, η αυστρία δεν τους ευνοεί, το ξέραμε, το ξέρανε και αυτοί και το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ειδαμε όμως τι έκαναν οι οδηγοί και στις άλλες πίστες. ΤΟ ΑΣΣΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

Φένεται οτι ο ΤΟΠ ΓΚΑΝ απο τα ΛΙΝΤΛ χρειάζεται 50 ίππους παραπάνω για να περάσει τον εσπαργαρο για να του ζητήσουμε και συγγνώμη!

Μιλάμε για επικοινωνιακή ΞΕΦΤΙΛΑ που δεν έχει προηγούμενο.

Να λένε ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ οι οδηγοί οτι το μηχανάκι είναι ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΟ (που δεν ισχύει) και να βγαίνει επισήμως η εταιρεια να τους επιβεβαιώνει!

Αντι να φωνάξουν τον κωλόγερο και το άλλο το μαμόθρεφτο να τους πούν ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ γιατί οι δηλώσεις τους ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για την εταιρεία που τους ακριβοπληρώνει για να ξύνουνε τον πιθηκα, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.

ΟΚΤΑΝΙΟ
13/08/2018, 17:59
Διαβαζοντας τον εμετο 5 περιπου σελιδες πριν, μου γεννηθηκε μια απορια...

Ποιοι ειναι αυτοι οι δυο που του εκαναν Vroom?

(σοβαρα ρωταω)

o teos
13/08/2018, 18:07
Ρε την παλεύετε καλοκαιριάτικα??άντε καμία παραλία να δείτε κάνα..κύμα....έχμμμ ναι διαβάζουν και γυναίκες....ότι έγινε έγινε και ποιος χεστηκέ που τα γιαμαχα δεν πήρανε βάθρό??η οτι ο μαρκ αυτη τη στιγμη ειναι ο καλυτερος οδηγος στο γκριντ??η οτο ο χορχε αναστηθηκε??..κλαιν..παμ παρακατ...η καλύτερα σε καμία παραλία..:D

Antonisss
13/08/2018, 18:18
Το "κακό" είναι οτι ΔΕΝ είναι αλήθεια τουλάχιστον σε τέτοιο σημείο που να δικαιολογεί μια συνεντευξη τύπου παραμονή του αγώνα.

Λες και τα προηγουμενα χρόνια το μηχανάκι ήταν τέλειο και δεν υστερούσε πουθενά. Απλως λογω ΓΙΩΡΓΟΥ ήταν καλοστημένο και δεν ψαχνανε στα τυφλά να βρουν ρυθμίσεις.

ΟΚ, η αυστρία δεν τους ευνοεί, το ξέραμε, το ξέρανε και αυτοί και το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ειδαμε όμως τι έκαναν οι οδηγοί και στις άλλες πίστες. ΤΟ ΑΣΣΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

Φένεται οτι ο ΤΟΠ ΓΚΑΝ απο τα ΛΙΝΤΛ χρειάζεται 50 ίππους παραπάνω για να περάσει τον εσπαργαρο για να του ζητήσουμε και συγγνώμη!

Μιλάμε για επικοινωνιακή ΞΕΦΤΙΛΑ που δεν έχει προηγούμενο.

Να λένε ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ οι οδηγοί οτι το μηχανάκι είναι ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΟ (που δεν ισχύει) και να βγαίνει επισήμως η εταιρεια να τους επιβεβαιώνει!

Αντι να φωνάξουν τον κωλόγερο και το άλλο το μαμόθρεφτο να τους πούν ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ γιατί οι δηλώσεις τους ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ για την εταιρεία που τους ακριβοπληρώνει για να ξύνουνε τον πιθηκα, ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.

Είναι αλήθεια και υπάρχουν πολλά που το αποδεικνύουν. Καλές οι 2-3 pole, αλλά ουσιαστικά δεν έχουν διεκδικήσει νίκη με αξιώσεις εδώ και πολλούς αγώνες (από τη Βαλένθια το 17 με το Ζαρκο αν δεν απατώμαι). Υστερούν σε κάτι και φαίνεται, ιδίως από τη μέση του αγώνα και μετά.

Τέλειο μηχανάκι δεν είναι κανένα, από πίστα σε πίστα κάποιο αναδεικνύει και τις δυνάμεις του οι οποίες υπερκαλύπτουν τις αδυναμίες του. Το Yamaha δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Σίγουρα είναι καλό για βάθρο, αλλά εκτός Άσσεν, δεν μου έρχεται άλλος αγώνας φέτος που θα μπορούσαν και οι 2 να είναι βάθρο. Ο Vinales στον πρώτο γύρο πάντα εξαφανίζεται προς τα πίσω.

edit: Sachsenring

Vstrommer71
13/08/2018, 18:20

Ηouston,we got problem.

Για θύμισε μου όταν ο Γιωργάκης ήρθε στην Γιαμάχα και είδε χαρά στα σκέλια του,ποιός είχε στήσει το μηχανάκι?
Δηλαδή άν πάρει καμμια νίκη ακόμη ο κοσμαγάπητος,θα ζητήσετε να αποσυρθούν όλοι οι άλλοι και να του δώσουμε το πρωτάθλημα για να μην βάλει τα κλάματα το παλικάρι από την αδικία που υφίσταται.Του δώσανε ένα μηχανάκι που αποδεδειγμένα μπορούσε να κερδίσει κι αυτός σπατάλησε ενάμισυ χρόνο με το να παραπονιέται ότι του φταίνε τα λάστιχα,η θέση οδήγησης,ο ανάδρομος Ερμής και κούλα μ'ακούς πολύ κωλόπαιδο ο Dovi.

Aλλά ΟΚ,τώρα το έφτιαξε,πήρε τρείς νίκες και έκανε κι η μύγα κώλο,που λέει και το σχετικά ανέκδοτο.
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακατωσούρα που θα φέρει στην Honda του χρόνου που θα είναι μαζί με το Allien.Nα δούμε τότε τι θα του φταίει.Μπορεί τα χρώματα της Repsol,ποιός ξέρει.

ΥΓ Να απαγορευτούν πάραυτα και οι βρόχινοι αγώνες.Θολώνει η ζελατίνα του κράνους.Πρόμπλεμ.

slzr
13/08/2018, 18:22
Ο Ρόσι παιδιά τερματίζει το Yamaha καλύτερα λόγω twist of the wrist.. Είπαμε έχει κερδίσει τίτλους στα 500... τυχαίο;

RaGe_Raptor
13/08/2018, 18:25
Ο Ρόσι παιδιά τερματίζει το Yamaha καλύτερα λόγω twist of the wrist.. Είπαμε έχει κερδίσει τίτλους στα 500... τυχαίο;

Το Ι ή το ΙΙ? :bawl:

slzr
13/08/2018, 18:27
Χαχαχαχα το.....

Εδώ μια άποψη (https://www.motorsport.com/motogp/news/yamaha-valentino-rossi-motogp-boomerang/3158198/) για το θέμα της απολογίας της Yamaha.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/08/2018, 18:51
Διαβαζοντας τον εμετο 5 περιπου σελιδες πριν, μου γεννηθηκε μια απορια...

(σοβαρα ρωταω)

Εγω ειμαι ο ενας.Δε συμφωνω ΚΑΘΟΛΟΥ με οτι εχει πει.ΚΑΘΟΛΟΥ.Πραγματικα ο ανθρωπος δεν ειναι φιλαθλος.Ειναι οπαδος απο τους χειροτερους μαλιστα.Απο αυτους που ειναι αντιροσικοι.
Το βρουμ του το εκανα επειδη μου αρεσε η εισοδο του και γελασα:wave2:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/08/2018, 19:07
Για να μη παρεξηγηθω.Επειδη ειδα οτι και σε αλλα ποστ εχει 2 βρουμ.Εγω εκανα στην εισοδο του που λεει{σας ελειψα τσαουσες}.Μαρεσε.Πος να το κανουμε:lol:

simoril
13/08/2018, 20:57

(σοβαρα ρωταω)

Εγω έδωσα ένα βρουμ γιατί δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα.

ptc
13/08/2018, 20:59
Εγω έδωσα ένα βρουμ γιατί δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα.

Το δικό σου το βρουμ στο Πάμε Στοίχημα το έβγαζε ΔΠ. :lol:

Τον δεύτερο ψάχνουμε. :ninja:

NxOxT
13/08/2018, 22:07
Ειπαμε πονανε οι αληθειες, τοσα χρονια η αναπαραγωγη παπατζας πηγε συννεφο... τωρα θα τα ακουτε και θα μαθενετε... μονη σας ελπιδα οι μοντς...

ποτε αλλωτε στα χρονικα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ζητησε συγγνωμη επισημα απο οδηγο ??? ειστε σοβαροι ?? ομαδα ειναι εργοστασιο ολοκληρο, λαθη γινονται.... αλλα να στηθεις στο τοιχο επειδη ενας οδηγος 40 χρονων δεν μπορει να κανει τη μια νικη τη χρονια που κανει τα τελευταια χρονια ειναι ξεπεσμος και ξεφτιλα...

NxOxT
13/08/2018, 23:01
Του δώσανε ένα μηχανάκι που αποδεδειγμένα μπορούσε να κερδίσει κι αυτός σπατάλησε ενάμισυ χρόνο με το να παραπονιέται ότι του φταίνε τα λάστιχα,η θέση οδήγησης,ο ανάδρομος Ερμής και κούλα μ'ακούς πολύ κωλόπαιδο ο Dovi.

Aλλά ΟΚ,τώρα το έφτιαξε,πήρε τρείς νίκες και έκανε κι η μύγα κώλο,που λέει και το σχετικά ανέκδοτο.

Χμμμμμ τι μου θυμιζει αυτο ??? εναν γοατ που πηγε στην ιδια ομαδα καποια χρονια πριν, ειχε τα ιδια προβληματα, ειχε τις ιδιες αντιδρασεις... αλλα κωλο δεν εκανε ποτε !!!!!!!!!!

Η ducati εδωσε ενα μηχανακι στο λορε με ΜΙΑ νικη σε ΟΧΤΩ χρονια !!!! και ο λορε φευγει εχοντας η ομαδα ΕΝΝΙΑ (μεχρι τωρα) !!!!! αν ειχε γινει αυτο με το ροσσι το τι θα ακουγαμε δε λεγεται...

DrEvil
14/08/2018, 01:58
Αληθεια, το θρεντ για το ποδοσφαιρο γιατι το καψατε;

Υπαρχετε ακομα;

Xlitos
14/08/2018, 03:18
Αν δεν ηταν ο ροσσι στην ομαδα υπηρχε περιπτωση να ζηταγε συγγνωμη ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ απο τον ΥΠΑΛΛΗΛΟ ???

Ιδιοκτητης ομαδας Moto3,Ιδιοκτητης ομαδας Μοtο2,Ιδιοκτητης δορυφορικης Yamaha Motogp (το '21 ή το '22) με χορηγους,Ιδιοκτητης ακαδημίας ταλεντων που ηδη διοχετευονται στη Yamaha...Προφανως και δεν ειναι απλος υπαλληλος.Οταν η yamaha λεει στον Ροσσι πχ βαλε και αλλης εθνικοτητας αναβατες στην ακαδημια σου γιατι ετσι θελει ο ταδε μη Ιταλος χορηγος της Yamaha ετσι κα ιο Ροσσι λεει στην Yamaha φτιαξε κανα αλλο μοτερ,ηλεκτρονικα κτλ.Εχουμε συνεργασια εταιρειων και οχι ενα απλο συμβολαιο αναβατη.

FotisFz1
14/08/2018, 08:31
Και λιγο χιουμορακι

398644

Vstrommer71
14/08/2018, 08:57
Χμμμμμ τι μου θυμιζει αυτο ??? εναν γοατ που πηγε στην ιδια ομαδα καποια χρονια πριν, ειχε τα ιδια προβληματα, ειχε τις ιδιες αντιδρασεις... αλλα κωλο δεν εκανε ποτε !!!!!!!!!!

Η ducati εδωσε ενα μηχανακι στο λορε με ΜΙΑ νικη σε ΟΧΤΩ χρονια !!!! και ο λορε φευγει εχοντας η ομαδα ΕΝΝΙΑ (μεχρι τωρα) !!!!! αν ειχε γινει αυτο με το ροσσι το τι θα ακουγαμε δε λεγεται...

Και το έκανε τόσο μελετημένα,που χαρίζει απλόχερα νίκες στον...άλλο οδηγό της ομάδας!
Φοβερό θα έλεγα.Κι εντυπωσιακό.
Μήπως από το να ταλαιπωρεί τις ομάδες με τα καμώματα και την ξινίλα του,να του δίνανε μιά θέση test rider:lol:
Aφου εξελίσσει και στήνει τόοοοοοοσο καλά το μηχανάκι,θα ήταν ο ιδανικός γι'αυτή την δουλειά.
Κι ας του δίνανε μπόνους μερικές wildcard να τρέχει και σε κανέναν αγώνα.Αρκεί βέβαια να μην βρέχει,αυστηρά μόνο με λιακάδα.

DoctoR_k6
14/08/2018, 09:01
Τώρα θα τα ακούτε κ θα τα μαθαίνετε...
Έλα ρε Αλεφαντε των GP...

Μην κ δεν καταστρέψετε άλλο ένα θέμα...
Αηδία καταντησατε.

FotisFz1
14/08/2018, 09:08

Αηδία καταντησατε.

Δεν στα λεει καλα?
δεν στα εξηγει ωραια;
μαθε motoGP απο το αρχοντα

ptc
14/08/2018, 10:42
Και λιγο χιουμορακι

398647

GIOTIS750
14/08/2018, 12:12

Αηδία καταντησατε.

:a10::a10:

ptc
14/08/2018, 12:17
Παντως ρε παιδια εδω που τα λεμε, δε σας υποχρεωνει κανενας να απαντατε στον καθενα που μπαινει εδω μεσα για να πουλησει τρελα και να "διδαξει".

Μονο του ενα μελος δεν το πηγε στις 13 σελιδες το νημα.

GIOTIS750
14/08/2018, 12:46
Παντως ρε παιδια εδω που τα λεμε, δε σας υποχρεωνει κανενας να απαντατε στον καθενα που μπαινει εδω μεσα για να πουλησει τρελα και να "διδαξει".

Μονο του ενα μελος δεν το πηγε στις 13 σελιδες το νημα.

ptc οχι φιλε λαθος κανεις ολοι παραδεχθηκαμε τον χορχε οτι εχει προοδο με το ντουκατι
και αλλοι βριζανε απο την αρχη τον γιατρο γιατι παντα για ολα φταει αυτος
εδω ο αλλος μας εχει πρηξει τοσο καιρο δεν το βλεπεις αυτο .

ptc
14/08/2018, 12:54
εδω ο αλλος μας εχει πρηξει τοσο καιρο δεν το βλεπεις αυτο .

Το βλεπω ρε Γιωτη, προφανως. Απλα λεω πως οταν καποιος γραφει εμφανεστατα για να προκαλεσει, απαντωντας απλα παιζετε το παιχνιδι του και δινετε καυσιμο στη φωτια που προσπαθει να αναψει.

Πρσωπικα θα κατσω να απαντησω μονο σε καποιον που εκτιμω τον τροπο σκεψης του (ακομα κι αν διαφωνω με οσα λεει). Δηλαδη αν μπει καποιος και γραψει πχ "Ολοι οι Θεσσαλονικεις ειστε Βουλγαροι" εγω πρεπει να κατσω να μιλησω σοβαρα με αυτο το ατομο και να αντιπαραθεσω επιχειρηματα;

BLiTzER
14/08/2018, 13:08
Πρσωπικα θα κατσω να απαντησω μονο σε καποιον που εκτιμω τον τροπο σκεψης του (ακομα κι αν διαφωνω με οσα λεει). Δηλαδη αν μπει καποιος και γραψει πχ "Ολοι οι Θεσσαλονικεις ειστε Βουλγαροι" εγω πρεπει να κατσω να μιλησω σοβαρα με αυτο το ατομο και να αντιπαραθεσω επιχειρηματα;

Όχι, αλλά μπορείς να ρωτήσεις από πού είναι, και να σπάσεις 2-3 αμάξια με τοπικές του πινακίδες, για να μάθει.

GIOTIS750
14/08/2018, 13:20
Το βλεπω ρε Γιωτη, προφανως. Απλα λεω πως οταν καποιος γραφει εμφανεστατα για να προκαλεσει, απαντωντας απλα παιζετε το παιχνιδι του και δινετε καυσιμο στη φωτια που προσπαθει να αναψει.

Σαυτο εχεις δικηο :beer::beer:

o teos
14/08/2018, 13:26
Όχι, αλλά μπορείς να ρωτήσεις από πού είναι, και να σπάσεις 2-3 αμάξια με τοπικές του πινακίδες, για να μάθει.

Παναθεμα σε τεντημποι:bawl::bawl:

GIOTIS750
14/08/2018, 13:27

thunder ace
14/08/2018, 13:31
Παναθεμα σε τεντημποι:bawl::bawl:

Γιατί τον λες ρε τεντημποι; Επειδή έχει μπόι μέχρι την τέντα;
Πέταξα και γω τη μαλακια μου να ευθυμησουμε λιγο

BLiTzER
14/08/2018, 13:36
Ειδική τέντα, παιδικής κατασκήνωσης. :lol:

o teos
14/08/2018, 13:43
Ειδική τέντα, παιδικής κατασκήνωσης. :lol:

:bawl::bawl:

GIOTIS750
14/08/2018, 14:57

volde27
14/08/2018, 15:26
Ένα συμπέρασμα που βγαίνει μετά τον καταποντισμό (εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον)
της Yamaha, είναι ότι το Motogp δεν θα χάσει καθόλου το ενδιαφέρον του, στο αγωνιστικό
κομμάτι τουλάχιστον (γιατί στις μπλούζες και στα καπελλάκια θα έχουμε θέμα!:p)

Ενώ λοιπόν Yamaha και Rossi σέρνονται για τα δεδομένα τους, το ενδιαφέρον παραμένει
αμείωτο, και το μόνο που χρειάζεται είναι σχεδόν ισάξια μηχανάκια με καλούς οδηγούς,
που να το λέει η ψυχή τους και ο εγωισμός τους, γιατί εάν δεν είσαι εγωιστής και κολοπαιδαράς,
πρωταθλητής δεν γίνεσαι (βλέπε Pedrosa)

Vstrommer71
14/08/2018, 16:41
γιατί εάν δεν είσαι εγωιστής και κολοπαιδαράς,
πρωταθλητής δεν γίνεσαι (βλέπε Pedrosa)
Πρόσθεσε και το τυχερός στα επίθετα.Αν υπάρχει ένας αναβάτης κορυφαίου επιπέδου που έχει παντρευτεί την γκαντεμιά διαχρονικά,αυτός είναι ο κοντός από το Sabadell.
Eκπληκτικός οδηγός σε όλα τα υπόλοιπα.